Nova vest
Pojedinačni sportovi

Sreda, 21.08.2013.

11:42

Ko će biti ’Beogradski pobednik’?

Jedan od najvećih festivala ekstremnih sportova u regionu, JOŠ! Winner of Belgrade održava se i ove godine u petak i subotu u skejt parku Ušće.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sedmu godinu zaredom manifestaciju organizuje udruženje JC& co, pod pokroviteljstvom Opštine Novi Beograd.

To takmičenje na najbolji način promoviše domaću scenu ekstremnih sportova, i uz učešće brojnih inostranih profesionalnih vozača rolera, skejtborda i BMX-u, smešta Beograd na mapu popularnih destinacija za bavljenje tim sportovima.

Petak je u skejt parku rezervisan je za amatersko takmičenje u skejtu i rolerima, i državno prvenstvo Srbije u BMX-u, rolerima i skejtu. Tog dana publika će imati priliku i da uživa u vožnjama učesnika međunarodnog dela takmičenja.

Drugi takmičarski dan u skejt parku predstavlja trenutak odluke za sve učesnike jer će se tog dana birati ’Beogradski pobednik’. Učesnici iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Poljske, Nemačke, Švedske, Amerike, Kanade, Brazila i Izraela će kroz kvalifikacije tražiti svoj put do finala u kojem će ih sačekati državni prvak Srbije.

Zagrevanje za takmičenja u skejt parku počinje već u sredu odmeravanjem snaga vozača mauntin bajka na dirt stazi Bežanijska kosa. U večernjim satima tog dana publiku očekuje prvi JC Cypher Cash All Style Battle, takmičenje u svim vrstama plesova, koji će se održati u novootvorenom dorćolskom klubu KPTM.

Sledeći dan, 22. avgustnajveće ulično takmičenje u skejtu, rolerima, BMX-u i MTB-u koje će se održati u centru Beograda i to na relaciji Trg Republike – Vukov spomenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve