Nova vest
Odbojka

Petak, 05.02.2016.

17:36

Gršić: Veći otpor Zvezdi nego ranije

Trener odbojkaša Novog Pazara Milan Gršić rekao je da će njegovi igrači pokušati da odigraju što bolje protiv Crvene zvezde.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Getty Images

Gršić je dodao da igrači žele da se oduže navijačima za poraz u utakmici sa Nišom.

"Radimo dobro, ali možda je taj neuspeh pokvario utisak. Crveno-beli su aktuelni šampioni, doživeli su samo poraz u prvom kolu (od Spartaka u Ljigu sa 0:3). Prepuštamo im ulogu favorita, ostaje nam da im pružimo veći otpor nego u prvom meču u Beogradu, a videćemo da li će to biti dovoljno za nešto više", rekao je Gršić.

Gostujući tim je lider takmičenja sa 11 pobeda i jednim porazom, dok je Pazar na trećem mestu i ima osam trijumfa i četiri poraza.

Srednji bloker domaćeg tima Benijamin Daca najavio je da će Novopazarci pružiti maksimum.

"U prošlom kolu pobedili smo Partizan u Beogradu (3:1), što je bila prava uvertira za Zvezdu. Puni su samopouzdanja, igrali su evropske utakmice i dobili Vojvodinu u Novom Sadu (3:1). Pune tribine mogu da nam budu dodatni motiv. Ne obećavam pobedu, ali ostavićemo srce na terenu", rekao je Daca.

Odbojkaši derbi 13. kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde biće odigrana u subotu od 18 časova u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve