Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.03.2016.

18:39

Šilobad: Partizan u EK; Miško: Opšti interes

Direktor KK Partizan Mlađan Šilobad izjavio je da klub ima sigurno mesto u Evrokupu sledeće sezone, gostujući kod Slobodana Šarenca u emisiji "Oko" na RTS.

Izvor: B92, RTS

Autor:B92, RTS

Šilobad: Partizan u EK; Miško: Opšti interes
Foto: StarSport

Šilobad je rekao da je klubu to potvrdio čelni čovek Evrolige Đordi Bertomeu na stastanku sa čelnicima crno-belih pre nekoliko nedelja.

Ulazak Partizanu u EK omogućiće pre svega povlačenje Mega Leksa, koji smatra da učešće u tom takmičenju ne odgovara planovima kluba.

"Mega nije dorasla Evroligi, ne zadovoljava uslove koji su precizni, komplikovani, pa se ni ne postavlja pitanje eventualnog igranja u EL. Što se tiče Evrokupa, razmišljamo da ne igramo, ali odluka će biti doneta na kraju sezone. Koncept kluba je da proizvodimo mlade igrače, a igranje dve utakmice nedeljno je dijametralno suprotno tome. Bliži smo neigranju u EK, tim pre što vidim i da je opšti interes srpske košarke da Partizan igra Evrokup, pa da se pomogne i na taj način", rekao je čelni čovek Mege Miodrag Ražnatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

147 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve