Nova vest
Košarka

Sreda, 28.08.2013.

20:35

Boris Dalo zvanično u Partizanu

Francuski košarkaš Boris Dalo potpisao je višegodišnji ugovor sa Partizanom mt:s, potvrdila je njegova agencija BeoBasket.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dalo je prethodnih sedam dana trenirao sa ekipom Duška Vujoševića, koji je očigledno bio zadovoljan talentom 19-godišnjeg beka.

Francuski košarkaš je visok 195 centimetara, a krasi ga veliki raspon ruku (2m) i sjajne fizičke predispozicije.

Dalo, koji je prošao sve mlađe nacionalne selekcije, od kadeta, preko juniora do mladog tima, ima izuzetne dimenzije za poziciju plejmejkera koji se odlično snalazi u tranziciji i ’pik end rol’ igri, a takođe je i dobar skakač.

Prošle sezone branio je boje Poatjea, člana francuske Pro B lige, i bio je pred potpisom za Antib, novim članom francuske elite, ali je, kako je saopštila uprava kluba, odlučio da potraži sreću van granica Francuske.

Dalo je treći talentovani Francuz koji je stigao u Humsku u poslednjih godinu dana. Prethodnog leta došao je plejmejker Leo Vesterman, a tokom zime krilni centar Žovri Lovernj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve