Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.11.2008.

23:05

DV: "Nismo zaslužili pobedu"

Trener Partizana Duško Vojošević rekao je posle duela u atini da je njegov tim zasluženo poražen od Panioniosa u četvrtom kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Crno-beli" su u okviru četvrtog kola grupe D izgubili u Atini 72:67, i sada imaju polovičan skor. Vujošević je u izjavi za B92 rekao da nije zadovoljan prevelikim oscilacijama u igri njegovog tima, i dodao da angažovanje igrača mora da bude na većem nivou.

"Nisam najzadovoljniji našom predstavom. Ponovo je bilo dosta oscilacija u igri, dosta 'praznih minuta'. Sigurno i da protivnik ima svoje kvalitete. Oni su pokazali veliku agresivnost, i imali su dva puta veliko vođstvo. Onog momenta kada smo mi stizali razliku, i kada smo čak dobili priliku i da pobedimo ponovo nismo odigrali hrabro i pametno, ali mislim i da nismo zaslužili pobedu večeras. Više od toga brine, to što nisam zadovoljan kvalitetom igre, pa čak i angažovanjem", rekao je Vujošević za B92.

Vujošević je dodao da su priče o blokadi račina i krađa pasoša sigurno uticale na njegov tim, ali smatra da u takvim situacijama ekipa treba da odgovori na drugi način.

"Mislim da je promena termina, i cela priča oko pasoša i ovo što se dešava sa klubom zadnjih dana sigurno uticalo, ali to je trebalo da utiče da se reaguje na drugi način. Što se tiče ovog poslednjeg koša koji nije priznat, posle gledanja snimka smatramo da je po utisku na terenu i po gledanju na kamerama, on postignut u okviru regularnog vremena.

To naravno ne menja pobednika, ali i koš razlika u jednom momentu može da bude izuzetno važna, pa smo na to uložili žalbu. Ipak, mi pre svega moramo da napravimo dobru analizu, jer ovo je mlada ekipa koja će sigurno praviti oscilacije, ali to ne sme da radi što se tiče energije i želje, a večeras je bilo i toga."

Naredni meč u Evroligi Partizan igra za dve nedelje protiv moskovskog CSKa u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu