164

Nedelja, 31.08.2014.

16:52

Partizan silan na Banjici za 4/4

Fudbaleri Partizana zadržali su maksimalan učinak i posle četvrtog kola Jelen Superlige, pošto su lako i ubedljivo savladali Rad na Banjici – 4:0 (2:0).

Partizan silan na Banjici za 4/4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

mix

pre 10 godina

Sa ovim Partizanom nema sale!!! Uz veoma dobre Lukaca, Vuleta, Sskulu i Lazovica, standard su dostigli i Stankovic,Brasanac, mali Petrovic i novajlija Ilic, vraca se sjajni maestro Andrija a sa njim i Dacca. Grbic i hoce i nece, a Dzigi je potrosio sve kredite i ili ce biti igrac ili ce definitivno ostati nedorecen kao igrac. Jednostavno, vidim da nema hitrinu, ne trci dovoljno i igra na potez a to je davno proslo vreme u istoriji fudbala.On mora shvatiti da se mmora boriti za svaki cm terena i svaki minut druzenja sa loptom! Neka zaboravi odmaranje na terenu!Fofana je pokazao da poseduje visok procenat iskoristenosti sansi i da se na njega mora ozbiljno racunati!Cekamo vest o ostanku Drincica!!! Daj Boze da se najave ostvare, da ostane!

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica na Banjici je bila kao trening gdje je Partizan ubjedljivo pobjedijo Rad, Fofana je dobar igrac koji treba vise da igra, i da bude spreman za igru Partizana u Ligi Evrope. NAPRED PARTIZAN.

instruktor

pre 10 godina

Samir dolazi večeras trebao da potpiše dvogodišnji ugovor sa partizanom. Vidjen na aerodromu Nikola Tesla u pratnji menadzera.

Antir...

pre 10 godina

"p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)
(Jo1e, 31. avgust 2014 20:12)"

Znam ja ceo tim Zvezde koji je osvojio titulu prošle sezone:

1. Vučić
2. Vučić
3. Vučić
4. Vučić
5. Vučić
6. Vučić
7. Vučić
8. Vučić
9. Vučić
10. Vučić (kapiten)
11. Vučić

trener Vučić

Izmene:

12. Vučić
13. Vučić
14. Vučić
15. Vučić
16. Vučić
17. Vučić

gabrielinjo

pre 10 godina

Reče mi drug da je video Djurića i Grubora malo pre u Franšu sede sa Samirom iz Getafea(bivši igrač Dinama) i još dva lika. Izgleda da će potpisati ugovor sa Partizanom.

panteroid

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!
(Shadow, 31. avgust 2014 17:53)
Uefa je vec rekla vama sta ima tako da se nesikiraj.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Lepa ( za naše uslove ) utakmica. Zaslužena pobeda Partizana, Radova odbrana neiskusna, deca. Ok, svaka škola se plaća. Rad oštećen za jedan penal ali šta da se radi, nije to odlučilo meč. Nikolić delima polako ućutkuje one koji su ga nazivali "najvećom trenerskom prevarom". Ali i to je ok, očekuju ljudi rezultate preko noći. Sve u svemu dobra igra Partizana ( i Rad nije bio loš, samo odbrana nije štimala).

Aca

pre 10 godina

@Kontras Lajkovao sam komentar i mogu da kazem da je Partizan zasluzeno pobedio,ali da je drugi gol jednostavno pusten namerno,ali i bez toga je Partizan zasluzeno pobedio.

napred Partizan

pre 10 godina

Ooo Partizane volimo te srcem svim..super igramo, igraci uzivaju na terenu vidi se..
Hvala im jos jednom sto su nas obradovali Evropom!
Neka moja braca Grobari favorizuju Danka, neki Fofanu (dok je Skuleta svoje mesto zacementirao) ali samo cu reci budimo srecni sto imamo razloga za tu prepirku i 3 odlicna spica..ja bih voleo malo da vidim i Saponju.
Bice vremena za sve,igracemo na 3 fronta.
Bravo za danas prikazano.

Pedja

pre 10 godina

Ovako će biti i na Vajt Harn Lejnu
Partizan šampion
(loki, 31. avgust 2014 19:47)
Svako ko se bar malo razume u fudbal zna da cete puci kao tikva na Vajt Hart Lejnu. Ni mi ne bi bolje prosli. Msm pobedili ste Nefci i Rad a upali ste u euforiju kao da ste pobedili Bajern. Polako deco sa tim, ipak je JSL jedna od 4-5 najslabijih liga u Evropi.

Jo1e

pre 10 godina

@
Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!
(grobar, 31. avgust 2014 17:45)


Pa normalno da se raduje covek kad sve igraju klinci, sto ti kazes od 300 evra, i sa takvim timom pobedjujemo protivnika kome su svi igraci na 10 metra od njihovog gola. Da nije bilo onih precki, i ti klinci bi pobedili kao vas patlidzan danas. I normalno da se covek raduje kad tim tih klinaca cij prosek godina odgovara broju godina koliko Ilic igra u patlidzanu ima isti broj pobeda kao vi.Uz sve to, Zvezda ima cemu da se nada u buducnosti.

p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)

357

pre 10 godina

Javljami se da ce CZ dobijati meceve sa 1-0 a da ce Partizan da ljusti svoje protivnike. U derbiju primate, 2, 3 najmanje. Mislim da ste se prepoznali, komsinice..

vi ste samo gledali

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Sajber i Miljan, uteha za sve navijace Partizana i njihove frustracije.

Kontraš

pre 10 godina

Juče sam čestitao komšijama na zasluženoj pobedi i pohvalio njihovih nekoliko igrača... Poželeo da se sve utakmice igraju pošteno i da nam prvenstvo bude regularno...
Komentar im se izgleda baš dopao, jer je prilično lajkovan.
Sada bih zamolio sve one koji su lajkovali moj komentar da prokomentarišu današnju utakmicu i igru Partizana, onako realno, iz svog ugla...

dragavej

pre 10 godina

sta god ko pricao o Lazovicu,decko je klasa..i mene kao i sve nervira kad pocne petom da dodaje ali da sam ja trener uvek bi ga stavio u ekipu...zna li iko pouzdano sta je sa Drincicem i da li nam neko dolazi?

Milan

pre 10 godina

Nzm zasto ali imam neki opak osecaj za 18 septembar i gostovanje totenhema... Komsije strpite se da vidimo kako cemo da odigramo protiv jedne odlicne ekipe iz najjace lige na svetu pa onda prozivajte da nam pustaju golove, da imamo filijale i ostalo...

miki

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
(očigledno, 31. avgust 2014 17:30)

A da je odbrambeni igrac igrao na tu loptu i skrenuo je u gol, sto je vrlo moguce, onda bi pisao kako je namesteno i kako Partizan ne moze da pobedi bez autogola, jel da? :)

Nenad

pre 10 godina

Zvezda je retko kada u istoriji imala ovoliki niz pobeda u startu prvenstva.Sto se Partizana tice,ovo lici na sezonu 2004-2005,kada je vezao cak 23 pobede nad svim ostalim klubovima,jedino Zvezdu koja je bila sampion sezonu pre te(Zvezda je prosle sezone bila sampion,dakle koincidencija?)nije pobedio u obe utakmice,dok je u Kupu bio porazen od nje.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sramota, 31. avgust 2014 17:51)

Samo vas

ivica

pre 10 godina

Dosta vise o tom namestanju.Namestaju ekipê s¹ mizernom gol razlikom ,a ne s¹ 14-2.Setite se proslog prvenstva s¹ kojom je ekipom igrao Rad protiv Zvezde,i izjave njihovog trenera.Sta li ce te sledece izmisliti.Bio je autogol,pa golman se sklanja.Dali je i protiv Nefcija bi³o namesteno.I nemojte protiv Toleta.On vam je i osvojio titulu.

pa zar se i vi B92 plašite partizana?!

pre 10 godina

Ovde će UEFA morati da reaguje! Dva ČISTA penala za Rad a svi mediji blokirali komentare i ni reči o tome! Jel ovo Severna Koreja?!

Opanzzi

pre 10 godina

Rad odlicno igrao, svaka im cast, konacno ekipa koja se ne nabije u 16 i ceka nesto, odnosno pokusava da ne primi gol. Sto se tice komentara navijaca zlezde, smesni ste, ali stvarno. Titulu osvajamo direktno protiv vas!

IQ kao jez

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Ti mora da si ponavljao razred. Samo hrabro sutra pocinje nova skolska godina...

PIVKE

pre 10 godina

Neka priča ko šta želi ali uz ovaj tim, ovog trenera i ovu upravu za PARTIZAN nema zime. Igramo možda i najlepši i najatraktivniji fudbal u Evropi.


Jedino ko je zakazao smo mi navijači.

Počnimo konačno da u većem broju dolazimo na JNA da više ne crvenimo pred komšijama.

PIVKE

pre 10 godina

3-0!!!!


Garantujem vam da su Škuletić i Lazović možda i dva najbolja napadača u Evropi!!!!



Liga Evrope je naša!
Čak mi je i pomalo žao što nismo izvukli neke jače timove koji bi možda i mogli da pokušaju da nam pariraju!!!!

Neko Iz Mase

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 31. avgust 2014 17:50)

Istim imenom kao i ovo na 7:56
https://www.youtube.com/watch?v=mi5QfffJNGQ

KUM

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
(el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Gladijatoru ajde majke ti ne lupaj molim te!
Jel znas ti uopste zbog cega je Zvezda izbačena majstore????

Antir...

pre 10 godina

Drugi gol "namešten" kao i onaj Dikin protiv Bajerna 1991... Pretpostavljam da ga je Dika tada primio da učini utakmicu zanimljivijom? Nema većih lažova od vas....

Mateje Kežmana 1a

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
(Sramota, 31. avgust 2014 17:51)
@
Imamo mnogo filijala moj konjaniče. Ozbiljni smo i sledi vam novi ciklus od više godina poraza i tuge.

Dejo

pre 10 godina

Živković-Škuletić-Lazović-GOL!!! To je ono što podržavam,igrači partizanove škole fudbala ! Manite se anonimusa došlih niotkuda tipa Fafana !

glava@live.com

pre 10 godina

@grobar Gari s kim se ti svadjas?
(Izgubljen u prevodu, 31. avgust 2014 17:49)

AHAHAHAHAHA a mali zapenio sa vokabularom kao ona dvojica recitih ispred Hrama Svetog Save,ne znam kako ih grom nije spalio momentalno.
Nego osim Donjeg Srema i Rada ne znam da li vam je jos neka filijala ostala u ligi? Sledecu utakmicu moracete bas da se potrudite :))

r4tk0

pre 10 godina

Pa tako je bre Fofana,brate moj rodjeni,po tetki,setio se ovaj sa bujnom kosom,da vidis i ti malo terena,idemo bre,sad svaku utakmicu bar od 60-og,a onda kao starter,covek je pravi spic,barem po meni...

KUM

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:12)

Ironija?

aca_bg

pre 10 godina

@Shadow, 31. avgust 2014 17:53
A jel'Vam ne dosadi malo? Stvarno ne mogu da se setim kada je Partizan poslednji put pobedio bez komentara, 'sudija','Tole','filijala', 'pustanje'...Ako nista drugo, u poslednjih deset godina,osam puta smo igrali ligaski deo u UEFA takmicenjima. Samo ove godine smo skupili vise bodova u Evropi nego FK CZ u poslednjih pet godina. Osim toga, sa nasih prostora jedan drugi klub je kaznjen zbog 'nefer' ponasanja, a to nije Partizan. Cinjenica je da FL Partizan i FK CZ imaju privilegije u nasem fudbalu, al'Vi bas preteraste. Gledajte sebe i spremajte se za ligu Evrope. Navijacete za dva dobra kluba a protiv Partizana. Malo li je?

PIVKE

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!

glodari lupaju glupostu

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

jel znas ti sta se izdesavalo te 86-te godine?

Bruka i sramota!!!

pre 10 godina

Cist penal za Rad i onda partizan daje gol!!! Pa ako grobari imaju iole obraza nece progovoriti vise do kraja prvenstva! 30 godina gledam fudbal i ovako nesto jos nisam video. Igraci Rada ne zele uopste ni da se pomere a u jedinoj sansi sudija im ne daje cist penal! partizan je najvece zlo i bruka srpskog sporta!

el gladijator

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.

imate li obraza grobari???

pre 10 godina

HAHAHA DVA PENALA ZA RAD UZ OBAVEZNI CRVENI I SUDIJA NE SUDI??!! Pa ovo je veci skandal od Pazara u prvom kolu proslog prvenstva. Eeej ovaj sa obe ruke i noge rusi igraca Rada a lopta na dva metra i sudija cuti?!! Pa ima li zakona u ovoj zemlji da ugasi ovakav fudbal??!!

bas ste bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.
(bruka, 31. avgust 2014 17:35)
Pa tako ti je to kada igra velesila, i u Evropi nas niko ne sme pobediti (kod vas obrnuto, vi u zadnjih 20 godina ne smete nikog u Evropi da pobedite), kada slucajno povedu 2:0 moraju sami sebi da daju golove sve dok Partizan ne pobedi, sta ces, tako ti je to kad je Tole preuzeo i UEFA! Samo ne znam kako ce te vi ubuduce da date gol vasom "napadackom" igrom kada nema vise Milijasa i njegovih slobodnjaka, nece biti svakog vikenda praznik pa da ga slucajno usunjate kao juce.

PIVKE (pravi)

pre 10 godina

@UPRAVA NAPOLJE.
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:04)


Ne mozes da smislis svoj nik???


Svi pravi navijaci PARTIZANA vrlo dobro znaju da je

Podrska upravi = podrska Partizanu!!!!!!!!!!

misel platini

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
(glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Koliko se secam isti gol je primio vas golman u polufinalu protiv Bajerna? Jel i tada bilo namesteno? :)

S.Ilic

pre 10 godina

Danko i Skuleta su bas lep tandem...Nama je najgora sredina,treba dovesti nekog dobro igraca u sredini(mada ne znam kad kad je valjda danas poslednji dan u prelaznom roku,al nisam siguran). Ne zna zasto al mi je na neki nacin drago sto Stankovic ostaje... I da jedva cekam 18 septembar..

Akademik i nemi posmatrač

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!

PIVKE

pre 10 godina

Marković i Brašanac su igrači SVETSKE KLASE!

Budućnost srpskog fudbala je svetla čim postoje takvi mladi genijalci.

FANTASTIČNI SU, pratite samo njihovo kretanje, pasove, čitanje igre.... Rasturaju!!!

PIVKE

pre 10 godina

Partizan zaista igra ATOMSKI FUDBAL!!!!


Hvala Nikoliću i Đuriću!

Nema nam ravnih na Balkanu pa i šire. Garantujem vam da ćemo zgaziti i Totenhem i Turke...a o onim Grcima i ne razmišljam.
Proleće u Evropi i barem četvrtfinale lige Evrope nam je zagarantovano sa ovakvom igrom, timom i upravom.
nadam se da će i navijači uspeti da se poprave i počnu da dolaze u većem broju na JNA jer Partizan to zaslužuje.

Shadow

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!

Precrtajmo i Rad

pre 10 godina

Skuleta majstore!!!
Ovaj tim Partizana ostavlja srce na terenu kad igra u Evropi i ja to postujem..i vidi se da su stvarno dobri momci koji vole Partizan..nisam mogao da verujem koliko su dugo pevali Partizanu posle Nefcija.

Laik

pre 10 godina

Vec vidjeno.Filijala.I onda kazu prvenstvo nikada regularnije.Godinama ne dozvoljavaju Radu da igra na svom terenu.Vec tada su u podredjenom polozaju.Isti slucaj i sa Vozdovcem.Imaju najlepsi stadion u zemlji ali beogradske utakmice igraju na Obilicu.ZASTO

Дракула

pre 10 godina

Голман рада га прими ко голман звезде против бајерна у полуфиналу кеш-а 1991!

očigledno

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
Objavite mi komentar...

Može i kroz uši

pre 10 godina

Nemamo fenomenalne Lukujovića, Ristića i nijednog makedonca ali Ovde je norma četiri a tri sa nulom ili pet ako neki date sami.

veliki strumf

pre 10 godina

Opet je u igri, posle jedne utakmice na kojoj je odmorio, najbolji strelac Partizana Auto Gol! Moze centrala da pogresi jednom, ali ne 100 puta! Prvi gol klasicno pustanje, drugi gol van svih komentara. Zaista je jadan nas fudbal, a i Partizan kad ovako dobija meceve!

Nikola

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?

adv

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!
(Akademik i nemi posmatrač, 31. avgust 2014 17:50)
Nije da nema nigde, jer je isti ovakav gol primio Dika protiv Bajerna tako da cuti i pokrij se usima.

bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.

bobanmkd

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce i za trenera i za ovaj tim.Ja cu ono sto gledam.U zadnjih 10 g nisam gledao Partizan posle evropske utakmice u sredu/cetvrtak da igra prvenstvo preko vikenda sa ovoliko zalaganja, ritma,energije i tacnih dodavanja.
Veoma pristojno za ovaj deo evrope i veoma obecavajuce za nastavak sezone.

grobar

pre 10 godina

Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!

Mare

pre 10 godina

kako je jadna nasa liga. Namerno je raspored uradjen tako da partizan upadne u toku kazne radu za suzavac. Sta se sve nece uraditi samo da bi se Partizanu odmoglo

IQ kao jez

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Ti mora da si ponavljao razred. Samo hrabro sutra pocinje nova skolska godina...

el gladijator

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.

grobar

pre 10 godina

Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!

bobanmkd

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce i za trenera i za ovaj tim.Ja cu ono sto gledam.U zadnjih 10 g nisam gledao Partizan posle evropske utakmice u sredu/cetvrtak da igra prvenstvo preko vikenda sa ovoliko zalaganja, ritma,energije i tacnih dodavanja.
Veoma pristojno za ovaj deo evrope i veoma obecavajuce za nastavak sezone.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sramota, 31. avgust 2014 17:51)

Samo vas

PIVKE

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!

adv

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!
(Akademik i nemi posmatrač, 31. avgust 2014 17:50)
Nije da nema nigde, jer je isti ovakav gol primio Dika protiv Bajerna tako da cuti i pokrij se usima.

panteroid

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!
(Shadow, 31. avgust 2014 17:53)
Uefa je vec rekla vama sta ima tako da se nesikiraj.

Precrtajmo i Rad

pre 10 godina

Skuleta majstore!!!
Ovaj tim Partizana ostavlja srce na terenu kad igra u Evropi i ja to postujem..i vidi se da su stvarno dobri momci koji vole Partizan..nisam mogao da verujem koliko su dugo pevali Partizanu posle Nefcija.

Дракула

pre 10 godina

Голман рада га прими ко голман звезде против бајерна у полуфиналу кеш-а 1991!

miki

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
(očigledno, 31. avgust 2014 17:30)

A da je odbrambeni igrac igrao na tu loptu i skrenuo je u gol, sto je vrlo moguce, onda bi pisao kako je namesteno i kako Partizan ne moze da pobedi bez autogola, jel da? :)

PIVKE

pre 10 godina

Neka priča ko šta želi ali uz ovaj tim, ovog trenera i ovu upravu za PARTIZAN nema zime. Igramo možda i najlepši i najatraktivniji fudbal u Evropi.


Jedino ko je zakazao smo mi navijači.

Počnimo konačno da u većem broju dolazimo na JNA da više ne crvenimo pred komšijama.

Antir...

pre 10 godina

"p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)
(Jo1e, 31. avgust 2014 20:12)"

Znam ja ceo tim Zvezde koji je osvojio titulu prošle sezone:

1. Vučić
2. Vučić
3. Vučić
4. Vučić
5. Vučić
6. Vučić
7. Vučić
8. Vučić
9. Vučić
10. Vučić (kapiten)
11. Vučić

trener Vučić

Izmene:

12. Vučić
13. Vučić
14. Vučić
15. Vučić
16. Vučić
17. Vučić

S.Ilic

pre 10 godina

Danko i Skuleta su bas lep tandem...Nama je najgora sredina,treba dovesti nekog dobro igraca u sredini(mada ne znam kad kad je valjda danas poslednji dan u prelaznom roku,al nisam siguran). Ne zna zasto al mi je na neki nacin drago sto Stankovic ostaje... I da jedva cekam 18 septembar..

357

pre 10 godina

Javljami se da ce CZ dobijati meceve sa 1-0 a da ce Partizan da ljusti svoje protivnike. U derbiju primate, 2, 3 najmanje. Mislim da ste se prepoznali, komsinice..

ivica

pre 10 godina

Dosta vise o tom namestanju.Namestaju ekipê s¹ mizernom gol razlikom ,a ne s¹ 14-2.Setite se proslog prvenstva s¹ kojom je ekipom igrao Rad protiv Zvezde,i izjave njihovog trenera.Sta li ce te sledece izmisliti.Bio je autogol,pa golman se sklanja.Dali je i protiv Nefcija bi³o namesteno.I nemojte protiv Toleta.On vam je i osvojio titulu.

PIVKE

pre 10 godina

Partizan zaista igra ATOMSKI FUDBAL!!!!


Hvala Nikoliću i Đuriću!

Nema nam ravnih na Balkanu pa i šire. Garantujem vam da ćemo zgaziti i Totenhem i Turke...a o onim Grcima i ne razmišljam.
Proleće u Evropi i barem četvrtfinale lige Evrope nam je zagarantovano sa ovakvom igrom, timom i upravom.
nadam se da će i navijači uspeti da se poprave i počnu da dolaze u većem broju na JNA jer Partizan to zaslužuje.

Milan

pre 10 godina

Nzm zasto ali imam neki opak osecaj za 18 septembar i gostovanje totenhema... Komsije strpite se da vidimo kako cemo da odigramo protiv jedne odlicne ekipe iz najjace lige na svetu pa onda prozivajte da nam pustaju golove, da imamo filijale i ostalo...

Može i kroz uši

pre 10 godina

Nemamo fenomenalne Lukujovića, Ristića i nijednog makedonca ali Ovde je norma četiri a tri sa nulom ili pet ako neki date sami.

napred Partizan

pre 10 godina

Ooo Partizane volimo te srcem svim..super igramo, igraci uzivaju na terenu vidi se..
Hvala im jos jednom sto su nas obradovali Evropom!
Neka moja braca Grobari favorizuju Danka, neki Fofanu (dok je Skuleta svoje mesto zacementirao) ali samo cu reci budimo srecni sto imamo razloga za tu prepirku i 3 odlicna spica..ja bih voleo malo da vidim i Saponju.
Bice vremena za sve,igracemo na 3 fronta.
Bravo za danas prikazano.

veliki strumf

pre 10 godina

Opet je u igri, posle jedne utakmice na kojoj je odmorio, najbolji strelac Partizana Auto Gol! Moze centrala da pogresi jednom, ali ne 100 puta! Prvi gol klasicno pustanje, drugi gol van svih komentara. Zaista je jadan nas fudbal, a i Partizan kad ovako dobija meceve!

Kontraš

pre 10 godina

Juče sam čestitao komšijama na zasluženoj pobedi i pohvalio njihovih nekoliko igrača... Poželeo da se sve utakmice igraju pošteno i da nam prvenstvo bude regularno...
Komentar im se izgleda baš dopao, jer je prilično lajkovan.
Sada bih zamolio sve one koji su lajkovali moj komentar da prokomentarišu današnju utakmicu i igru Partizana, onako realno, iz svog ugla...

Miša, Bgd

pre 10 godina

Lepa ( za naše uslove ) utakmica. Zaslužena pobeda Partizana, Radova odbrana neiskusna, deca. Ok, svaka škola se plaća. Rad oštećen za jedan penal ali šta da se radi, nije to odlučilo meč. Nikolić delima polako ućutkuje one koji su ga nazivali "najvećom trenerskom prevarom". Ali i to je ok, očekuju ljudi rezultate preko noći. Sve u svemu dobra igra Partizana ( i Rad nije bio loš, samo odbrana nije štimala).

Nikola

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?

misel platini

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
(glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Koliko se secam isti gol je primio vas golman u polufinalu protiv Bajerna? Jel i tada bilo namesteno? :)

Opanzzi

pre 10 godina

Rad odlicno igrao, svaka im cast, konacno ekipa koja se ne nabije u 16 i ceka nesto, odnosno pokusava da ne primi gol. Sto se tice komentara navijaca zlezde, smesni ste, ali stvarno. Titulu osvajamo direktno protiv vas!

Shadow

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!

Laik

pre 10 godina

Vec vidjeno.Filijala.I onda kazu prvenstvo nikada regularnije.Godinama ne dozvoljavaju Radu da igra na svom terenu.Vec tada su u podredjenom polozaju.Isti slucaj i sa Vozdovcem.Imaju najlepsi stadion u zemlji ali beogradske utakmice igraju na Obilicu.ZASTO

gabrielinjo

pre 10 godina

Reče mi drug da je video Djurića i Grubora malo pre u Franšu sede sa Samirom iz Getafea(bivši igrač Dinama) i još dva lika. Izgleda da će potpisati ugovor sa Partizanom.

dragavej

pre 10 godina

sta god ko pricao o Lazovicu,decko je klasa..i mene kao i sve nervira kad pocne petom da dodaje ali da sam ja trener uvek bi ga stavio u ekipu...zna li iko pouzdano sta je sa Drincicem i da li nam neko dolazi?

instruktor

pre 10 godina

Samir dolazi večeras trebao da potpiše dvogodišnji ugovor sa partizanom. Vidjen na aerodromu Nikola Tesla u pratnji menadzera.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica na Banjici je bila kao trening gdje je Partizan ubjedljivo pobjedijo Rad, Fofana je dobar igrac koji treba vise da igra, i da bude spreman za igru Partizana u Ligi Evrope. NAPRED PARTIZAN.

Akademik i nemi posmatrač

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!

Pedja

pre 10 godina

Ovako će biti i na Vajt Harn Lejnu
Partizan šampion
(loki, 31. avgust 2014 19:47)
Svako ko se bar malo razume u fudbal zna da cete puci kao tikva na Vajt Hart Lejnu. Ni mi ne bi bolje prosli. Msm pobedili ste Nefci i Rad a upali ste u euforiju kao da ste pobedili Bajern. Polako deco sa tim, ipak je JSL jedna od 4-5 najslabijih liga u Evropi.

Antir...

pre 10 godina

Drugi gol "namešten" kao i onaj Dikin protiv Bajerna 1991... Pretpostavljam da ga je Dika tada primio da učini utakmicu zanimljivijom? Nema većih lažova od vas....

Jo1e

pre 10 godina

@
Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!
(grobar, 31. avgust 2014 17:45)


Pa normalno da se raduje covek kad sve igraju klinci, sto ti kazes od 300 evra, i sa takvim timom pobedjujemo protivnika kome su svi igraci na 10 metra od njihovog gola. Da nije bilo onih precki, i ti klinci bi pobedili kao vas patlidzan danas. I normalno da se covek raduje kad tim tih klinaca cij prosek godina odgovara broju godina koliko Ilic igra u patlidzanu ima isti broj pobeda kao vi.Uz sve to, Zvezda ima cemu da se nada u buducnosti.

p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)

mix

pre 10 godina

Sa ovim Partizanom nema sale!!! Uz veoma dobre Lukaca, Vuleta, Sskulu i Lazovica, standard su dostigli i Stankovic,Brasanac, mali Petrovic i novajlija Ilic, vraca se sjajni maestro Andrija a sa njim i Dacca. Grbic i hoce i nece, a Dzigi je potrosio sve kredite i ili ce biti igrac ili ce definitivno ostati nedorecen kao igrac. Jednostavno, vidim da nema hitrinu, ne trci dovoljno i igra na potez a to je davno proslo vreme u istoriji fudbala.On mora shvatiti da se mmora boriti za svaki cm terena i svaki minut druzenja sa loptom! Neka zaboravi odmaranje na terenu!Fofana je pokazao da poseduje visok procenat iskoristenosti sansi i da se na njega mora ozbiljno racunati!Cekamo vest o ostanku Drincica!!! Daj Boze da se najave ostvare, da ostane!

aca_bg

pre 10 godina

@Shadow, 31. avgust 2014 17:53
A jel'Vam ne dosadi malo? Stvarno ne mogu da se setim kada je Partizan poslednji put pobedio bez komentara, 'sudija','Tole','filijala', 'pustanje'...Ako nista drugo, u poslednjih deset godina,osam puta smo igrali ligaski deo u UEFA takmicenjima. Samo ove godine smo skupili vise bodova u Evropi nego FK CZ u poslednjih pet godina. Osim toga, sa nasih prostora jedan drugi klub je kaznjen zbog 'nefer' ponasanja, a to nije Partizan. Cinjenica je da FL Partizan i FK CZ imaju privilegije u nasem fudbalu, al'Vi bas preteraste. Gledajte sebe i spremajte se za ligu Evrope. Navijacete za dva dobra kluba a protiv Partizana. Malo li je?

očigledno

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
Objavite mi komentar...

Mateje Kežmana 1a

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
(Sramota, 31. avgust 2014 17:51)
@
Imamo mnogo filijala moj konjaniče. Ozbiljni smo i sledi vam novi ciklus od više godina poraza i tuge.

r4tk0

pre 10 godina

Pa tako je bre Fofana,brate moj rodjeni,po tetki,setio se ovaj sa bujnom kosom,da vidis i ti malo terena,idemo bre,sad svaku utakmicu bar od 60-og,a onda kao starter,covek je pravi spic,barem po meni...

bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.

Nenad

pre 10 godina

Zvezda je retko kada u istoriji imala ovoliki niz pobeda u startu prvenstva.Sto se Partizana tice,ovo lici na sezonu 2004-2005,kada je vezao cak 23 pobede nad svim ostalim klubovima,jedino Zvezdu koja je bila sampion sezonu pre te(Zvezda je prosle sezone bila sampion,dakle koincidencija?)nije pobedio u obe utakmice,dok je u Kupu bio porazen od nje.

pa zar se i vi B92 plašite partizana?!

pre 10 godina

Ovde će UEFA morati da reaguje! Dva ČISTA penala za Rad a svi mediji blokirali komentare i ni reči o tome! Jel ovo Severna Koreja?!

PIVKE

pre 10 godina

Marković i Brašanac su igrači SVETSKE KLASE!

Budućnost srpskog fudbala je svetla čim postoje takvi mladi genijalci.

FANTASTIČNI SU, pratite samo njihovo kretanje, pasove, čitanje igre.... Rasturaju!!!

bas ste bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.
(bruka, 31. avgust 2014 17:35)
Pa tako ti je to kada igra velesila, i u Evropi nas niko ne sme pobediti (kod vas obrnuto, vi u zadnjih 20 godina ne smete nikog u Evropi da pobedite), kada slucajno povedu 2:0 moraju sami sebi da daju golove sve dok Partizan ne pobedi, sta ces, tako ti je to kad je Tole preuzeo i UEFA! Samo ne znam kako ce te vi ubuduce da date gol vasom "napadackom" igrom kada nema vise Milijasa i njegovih slobodnjaka, nece biti svakog vikenda praznik pa da ga slucajno usunjate kao juce.

PIVKE

pre 10 godina

3-0!!!!


Garantujem vam da su Škuletić i Lazović možda i dva najbolja napadača u Evropi!!!!



Liga Evrope je naša!
Čak mi je i pomalo žao što nismo izvukli neke jače timove koji bi možda i mogli da pokušaju da nam pariraju!!!!

Dejo

pre 10 godina

Živković-Škuletić-Lazović-GOL!!! To je ono što podržavam,igrači partizanove škole fudbala ! Manite se anonimusa došlih niotkuda tipa Fafana !

Neko Iz Mase

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 31. avgust 2014 17:50)

Istim imenom kao i ovo na 7:56
https://www.youtube.com/watch?v=mi5QfffJNGQ

Mare

pre 10 godina

kako je jadna nasa liga. Namerno je raspored uradjen tako da partizan upadne u toku kazne radu za suzavac. Sta se sve nece uraditi samo da bi se Partizanu odmoglo

Aca

pre 10 godina

@Kontras Lajkovao sam komentar i mogu da kazem da je Partizan zasluzeno pobedio,ali da je drugi gol jednostavno pusten namerno,ali i bez toga je Partizan zasluzeno pobedio.

Bruka i sramota!!!

pre 10 godina

Cist penal za Rad i onda partizan daje gol!!! Pa ako grobari imaju iole obraza nece progovoriti vise do kraja prvenstva! 30 godina gledam fudbal i ovako nesto jos nisam video. Igraci Rada ne zele uopste ni da se pomere a u jedinoj sansi sudija im ne daje cist penal! partizan je najvece zlo i bruka srpskog sporta!

KUM

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:12)

Ironija?

vi ste samo gledali

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Sajber i Miljan, uteha za sve navijace Partizana i njihove frustracije.

imate li obraza grobari???

pre 10 godina

HAHAHA DVA PENALA ZA RAD UZ OBAVEZNI CRVENI I SUDIJA NE SUDI??!! Pa ovo je veci skandal od Pazara u prvom kolu proslog prvenstva. Eeej ovaj sa obe ruke i noge rusi igraca Rada a lopta na dva metra i sudija cuti?!! Pa ima li zakona u ovoj zemlji da ugasi ovakav fudbal??!!

glodari lupaju glupostu

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

jel znas ti sta se izdesavalo te 86-te godine?

KUM

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
(el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Gladijatoru ajde majke ti ne lupaj molim te!
Jel znas ti uopste zbog cega je Zvezda izbačena majstore????

glava@live.com

pre 10 godina

@grobar Gari s kim se ti svadjas?
(Izgubljen u prevodu, 31. avgust 2014 17:49)

AHAHAHAHAHA a mali zapenio sa vokabularom kao ona dvojica recitih ispred Hrama Svetog Save,ne znam kako ih grom nije spalio momentalno.
Nego osim Donjeg Srema i Rada ne znam da li vam je jos neka filijala ostala u ligi? Sledecu utakmicu moracete bas da se potrudite :))

PIVKE (pravi)

pre 10 godina

@UPRAVA NAPOLJE.
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:04)


Ne mozes da smislis svoj nik???


Svi pravi navijaci PARTIZANA vrlo dobro znaju da je

Podrska upravi = podrska Partizanu!!!!!!!!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Opet je u igri, posle jedne utakmice na kojoj je odmorio, najbolji strelac Partizana Auto Gol! Moze centrala da pogresi jednom, ali ne 100 puta! Prvi gol klasicno pustanje, drugi gol van svih komentara. Zaista je jadan nas fudbal, a i Partizan kad ovako dobija meceve!

Shadow

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!

PIVKE

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!

Laik

pre 10 godina

Vec vidjeno.Filijala.I onda kazu prvenstvo nikada regularnije.Godinama ne dozvoljavaju Radu da igra na svom terenu.Vec tada su u podredjenom polozaju.Isti slucaj i sa Vozdovcem.Imaju najlepsi stadion u zemlji ali beogradske utakmice igraju na Obilicu.ZASTO

grobar

pre 10 godina

Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!

PIVKE

pre 10 godina

Partizan zaista igra ATOMSKI FUDBAL!!!!


Hvala Nikoliću i Đuriću!

Nema nam ravnih na Balkanu pa i šire. Garantujem vam da ćemo zgaziti i Totenhem i Turke...a o onim Grcima i ne razmišljam.
Proleće u Evropi i barem četvrtfinale lige Evrope nam je zagarantovano sa ovakvom igrom, timom i upravom.
nadam se da će i navijači uspeti da se poprave i počnu da dolaze u većem broju na JNA jer Partizan to zaslužuje.

pa zar se i vi B92 plašite partizana?!

pre 10 godina

Ovde će UEFA morati da reaguje! Dva ČISTA penala za Rad a svi mediji blokirali komentare i ni reči o tome! Jel ovo Severna Koreja?!

el gladijator

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.

bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.

PIVKE

pre 10 godina

Neka priča ko šta želi ali uz ovaj tim, ovog trenera i ovu upravu za PARTIZAN nema zime. Igramo možda i najlepši i najatraktivniji fudbal u Evropi.


Jedino ko je zakazao smo mi navijači.

Počnimo konačno da u većem broju dolazimo na JNA da više ne crvenimo pred komšijama.

Nikola

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?

IQ kao jez

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Ti mora da si ponavljao razred. Samo hrabro sutra pocinje nova skolska godina...

Pedja

pre 10 godina

Ovako će biti i na Vajt Harn Lejnu
Partizan šampion
(loki, 31. avgust 2014 19:47)
Svako ko se bar malo razume u fudbal zna da cete puci kao tikva na Vajt Hart Lejnu. Ni mi ne bi bolje prosli. Msm pobedili ste Nefci i Rad a upali ste u euforiju kao da ste pobedili Bajern. Polako deco sa tim, ipak je JSL jedna od 4-5 najslabijih liga u Evropi.

očigledno

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
Objavite mi komentar...

Akademik i nemi posmatrač

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!

Jo1e

pre 10 godina

@
Citam juce komentare turskih konjanika kao da komentarisu Ajax,a ne tim za koji navijaju...kao mi smo sila,vauu gigant se vraca :D bravo za nekog makedonca to je novi pele...lik je nije ni starter verovatno doveden za 300 eura strasno koliko su subjektivni...realno PFC je za vas barselona,vi nemate dobrog dobrog igraca,a to govori i reakcija BIG laleta koji se raduje golu protiv zlatibor vode kao da je dobio milion na bingu...tako se nije radovao Anceloti kada je osvoji LS...spustite se na zemlju ili cekajte da vas Marko Nikolic opet spusti..Mi imamo Volkova,Skuletica,Zivkovica,Grbica,Lazovica,Vulicevica najbolje sto ima JSL,a od vasih igraca znam samo 3 prezimena...I pohvale za velikog coveka i igraca Sasu Ilica koji se ne gura u prvih 11,bez obzira sto je kapiten i ima kredita koliko pozelio,vec trenira i ulazi kad trener misli da moze pomoci ekipi!
(grobar, 31. avgust 2014 17:45)


Pa normalno da se raduje covek kad sve igraju klinci, sto ti kazes od 300 evra, i sa takvim timom pobedjujemo protivnika kome su svi igraci na 10 metra od njihovog gola. Da nije bilo onih precki, i ti klinci bi pobedili kao vas patlidzan danas. I normalno da se covek raduje kad tim tih klinaca cij prosek godina odgovara broju godina koliko Ilic igra u patlidzanu ima isti broj pobeda kao vi.Uz sve to, Zvezda ima cemu da se nada u buducnosti.

p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)

Mare

pre 10 godina

kako je jadna nasa liga. Namerno je raspored uradjen tako da partizan upadne u toku kazne radu za suzavac. Sta se sve nece uraditi samo da bi se Partizanu odmoglo

Aca

pre 10 godina

@Kontras Lajkovao sam komentar i mogu da kazem da je Partizan zasluzeno pobedio,ali da je drugi gol jednostavno pusten namerno,ali i bez toga je Partizan zasluzeno pobedio.

adv

pre 10 godina

Evo i 0:2 ! El grande DL !! Kakva majstorija i briljantan pogodak !!!
Ovakvih lucidnosti nema na terenima Evrope ... zaista ovog nema NIGDE !!
(Akademik i nemi posmatrač, 31. avgust 2014 17:50)
Nije da nema nigde, jer je isti ovakav gol primio Dika protiv Bajerna tako da cuti i pokrij se usima.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sramota, 31. avgust 2014 17:51)

Samo vas

PIVKE

pre 10 godina

Marković i Brašanac su igrači SVETSKE KLASE!

Budućnost srpskog fudbala je svetla čim postoje takvi mladi genijalci.

FANTASTIČNI SU, pratite samo njihovo kretanje, pasove, čitanje igre.... Rasturaju!!!

Može i kroz uši

pre 10 godina

Nemamo fenomenalne Lukujovića, Ristića i nijednog makedonca ali Ovde je norma četiri a tri sa nulom ili pet ako neki date sami.

bobanmkd

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce i za trenera i za ovaj tim.Ja cu ono sto gledam.U zadnjih 10 g nisam gledao Partizan posle evropske utakmice u sredu/cetvrtak da igra prvenstvo preko vikenda sa ovoliko zalaganja, ritma,energije i tacnih dodavanja.
Veoma pristojno za ovaj deo evrope i veoma obecavajuce za nastavak sezone.

Precrtajmo i Rad

pre 10 godina

Skuleta majstore!!!
Ovaj tim Partizana ostavlja srce na terenu kad igra u Evropi i ja to postujem..i vidi se da su stvarno dobri momci koji vole Partizan..nisam mogao da verujem koliko su dugo pevali Partizanu posle Nefcija.

Bruka i sramota!!!

pre 10 godina

Cist penal za Rad i onda partizan daje gol!!! Pa ako grobari imaju iole obraza nece progovoriti vise do kraja prvenstva! 30 godina gledam fudbal i ovako nesto jos nisam video. Igraci Rada ne zele uopste ni da se pomere a u jedinoj sansi sudija im ne daje cist penal! partizan je najvece zlo i bruka srpskog sporta!

imate li obraza grobari???

pre 10 godina

HAHAHA DVA PENALA ZA RAD UZ OBAVEZNI CRVENI I SUDIJA NE SUDI??!! Pa ovo je veci skandal od Pazara u prvom kolu proslog prvenstva. Eeej ovaj sa obe ruke i noge rusi igraca Rada a lopta na dva metra i sudija cuti?!! Pa ima li zakona u ovoj zemlji da ugasi ovakav fudbal??!!

Дракула

pre 10 godina

Голман рада га прими ко голман звезде против бајерна у полуфиналу кеш-а 1991!

357

pre 10 godina

Javljami se da ce CZ dobijati meceve sa 1-0 a da ce Partizan da ljusti svoje protivnike. U derbiju primate, 2, 3 najmanje. Mislim da ste se prepoznali, komsinice..

vi ste samo gledali

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Sajber i Miljan, uteha za sve navijace Partizana i njihove frustracije.

KUM

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
(el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

Gladijatoru ajde majke ti ne lupaj molim te!
Jel znas ti uopste zbog cega je Zvezda izbačena majstore????

panteroid

pre 10 godina

Haha... Nama golmani puštaju golove ??? Ako ijedan grobar ima iole obraza (a oni ni ne znaju šta je obraz), neće ostaviti nijedan komentar! Naš fudbal treba zakonom zabraniti... Ako Evropa i svet ovo gledaju, to je neizbrisiva bruka!
(Shadow, 31. avgust 2014 17:53)
Uefa je vec rekla vama sta ima tako da se nesikiraj.

glodari lupaju glupostu

pre 10 godina

@Shadow
Gleda Evropa i UEFA gleda. Znaju oni jako dobro ko ovde voli da krade. Zato su vas i opomenuli samo s jednom godinom izbacivanja. Sledeci put lopovi,bice i 10. Nisu vam oni Sajber iz 86-te i Miljanic pa da kradete titule do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el gladijator, 31. avgust 2014 18:03)

jel znas ti sta se izdesavalo te 86-te godine?

miki

pre 10 godina

Na 20 cm od igraca Rada prolazi lopta kod gola i on pazi sa je ne zakaci slucajno hahahahaha.Sada ce opet 0:5 cisto zbog gol razlike da se stvari ne prepuste slucaju hahaha kako li vas nije sramota?!
(očigledno, 31. avgust 2014 17:30)

A da je odbrambeni igrac igrao na tu loptu i skrenuo je u gol, sto je vrlo moguce, onda bi pisao kako je namesteno i kako Partizan ne moze da pobedi bez autogola, jel da? :)

Milan

pre 10 godina

Nzm zasto ali imam neki opak osecaj za 18 septembar i gostovanje totenhema... Komsije strpite se da vidimo kako cemo da odigramo protiv jedne odlicne ekipe iz najjace lige na svetu pa onda prozivajte da nam pustaju golove, da imamo filijale i ostalo...

glava@live.com

pre 10 godina

@grobar Gari s kim se ti svadjas?
(Izgubljen u prevodu, 31. avgust 2014 17:49)

AHAHAHAHAHA a mali zapenio sa vokabularom kao ona dvojica recitih ispred Hrama Svetog Save,ne znam kako ih grom nije spalio momentalno.
Nego osim Donjeg Srema i Rada ne znam da li vam je jos neka filijala ostala u ligi? Sledecu utakmicu moracete bas da se potrudite :))

Opanzzi

pre 10 godina

Rad odlicno igrao, svaka im cast, konacno ekipa koja se ne nabije u 16 i ceka nesto, odnosno pokusava da ne primi gol. Sto se tice komentara navijaca zlezde, smesni ste, ali stvarno. Titulu osvajamo direktno protiv vas!

ivica

pre 10 godina

Dosta vise o tom namestanju.Namestaju ekipê s¹ mizernom gol razlikom ,a ne s¹ 14-2.Setite se proslog prvenstva s¹ kojom je ekipom igrao Rad protiv Zvezde,i izjave njihovog trenera.Sta li ce te sledece izmisliti.Bio je autogol,pa golman se sklanja.Dali je i protiv Nefcija bi³o namesteno.I nemojte protiv Toleta.On vam je i osvojio titulu.

S.Ilic

pre 10 godina

Danko i Skuleta su bas lep tandem...Nama je najgora sredina,treba dovesti nekog dobro igraca u sredini(mada ne znam kad kad je valjda danas poslednji dan u prelaznom roku,al nisam siguran). Ne zna zasto al mi je na neki nacin drago sto Stankovic ostaje... I da jedva cekam 18 septembar..

Miša, Bgd

pre 10 godina

Lepa ( za naše uslove ) utakmica. Zaslužena pobeda Partizana, Radova odbrana neiskusna, deca. Ok, svaka škola se plaća. Rad oštećen za jedan penal ali šta da se radi, nije to odlučilo meč. Nikolić delima polako ućutkuje one koji su ga nazivali "najvećom trenerskom prevarom". Ali i to je ok, očekuju ljudi rezultate preko noći. Sve u svemu dobra igra Partizana ( i Rad nije bio loš, samo odbrana nije štimala).

Antir...

pre 10 godina

"p.s.
posto ne znas ove klince, siguran sam da znas imena prve postave koja je prosle sezone osvojila prvenstvo. ;)
(Jo1e, 31. avgust 2014 20:12)"

Znam ja ceo tim Zvezde koji je osvojio titulu prošle sezone:

1. Vučić
2. Vučić
3. Vučić
4. Vučić
5. Vučić
6. Vučić
7. Vučić
8. Vučić
9. Vučić
10. Vučić (kapiten)
11. Vučić

trener Vučić

Izmene:

12. Vučić
13. Vučić
14. Vučić
15. Vučić
16. Vučić
17. Vučić

Nenad

pre 10 godina

Zvezda je retko kada u istoriji imala ovoliki niz pobeda u startu prvenstva.Sto se Partizana tice,ovo lici na sezonu 2004-2005,kada je vezao cak 23 pobede nad svim ostalim klubovima,jedino Zvezdu koja je bila sampion sezonu pre te(Zvezda je prosle sezone bila sampion,dakle koincidencija?)nije pobedio u obe utakmice,dok je u Kupu bio porazen od nje.

napred Partizan

pre 10 godina

Ooo Partizane volimo te srcem svim..super igramo, igraci uzivaju na terenu vidi se..
Hvala im jos jednom sto su nas obradovali Evropom!
Neka moja braca Grobari favorizuju Danka, neki Fofanu (dok je Skuleta svoje mesto zacementirao) ali samo cu reci budimo srecni sto imamo razloga za tu prepirku i 3 odlicna spica..ja bih voleo malo da vidim i Saponju.
Bice vremena za sve,igracemo na 3 fronta.
Bravo za danas prikazano.

PIVKE

pre 10 godina

3-0!!!!


Garantujem vam da su Škuletić i Lazović možda i dva najbolja napadača u Evropi!!!!



Liga Evrope je naša!
Čak mi je i pomalo žao što nismo izvukli neke jače timove koji bi možda i mogli da pokušaju da nam pariraju!!!!

Dejo

pre 10 godina

Živković-Škuletić-Lazović-GOL!!! To je ono što podržavam,igrači partizanove škole fudbala ! Manite se anonimusa došlih niotkuda tipa Fafana !

PIVKE (pravi)

pre 10 godina

@UPRAVA NAPOLJE.
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:04)


Ne mozes da smislis svoj nik???


Svi pravi navijaci PARTIZANA vrlo dobro znaju da je

Podrska upravi = podrska Partizanu!!!!!!!!!!

KUM

pre 10 godina

Kako igra PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Zaljubio sam se u crno-bele boje.


Fantasticni smo. Niko ne moze ni da nam prismrdi, sve redom deremo.
Partizan, igra i taktika koju forsira Partizan je buducnost globalnog fudbala a Nikolic strateg za nobelovu nagradu!
(PIVKE, 31. avgust 2014 18:12)

Ironija?

Kontraš

pre 10 godina

Juče sam čestitao komšijama na zasluženoj pobedi i pohvalio njihovih nekoliko igrača... Poželeo da se sve utakmice igraju pošteno i da nam prvenstvo bude regularno...
Komentar im se izgleda baš dopao, jer je prilično lajkovan.
Sada bih zamolio sve one koji su lajkovali moj komentar da prokomentarišu današnju utakmicu i igru Partizana, onako realno, iz svog ugla...

dragavej

pre 10 godina

sta god ko pricao o Lazovicu,decko je klasa..i mene kao i sve nervira kad pocne petom da dodaje ali da sam ja trener uvek bi ga stavio u ekipu...zna li iko pouzdano sta je sa Drincicem i da li nam neko dolazi?

gabrielinjo

pre 10 godina

Reče mi drug da je video Djurića i Grubora malo pre u Franšu sede sa Samirom iz Getafea(bivši igrač Dinama) i još dva lika. Izgleda da će potpisati ugovor sa Partizanom.

misel platini

pre 10 godina

Hahahahaha pa pogledajte 2. gol i recite da nije namesteno!
(glupost, 31. avgust 2014 17:44)

Koliko se secam isti gol je primio vas golman u polufinalu protiv Bajerna? Jel i tada bilo namesteno? :)

instruktor

pre 10 godina

Samir dolazi večeras trebao da potpiše dvogodišnji ugovor sa partizanom. Vidjen na aerodromu Nikola Tesla u pratnji menadzera.

Igor tv grobar

pre 10 godina

Danasnja utakmica na Banjici je bila kao trening gdje je Partizan ubjedljivo pobjedijo Rad, Fofana je dobar igrac koji treba vise da igra, i da bude spreman za igru Partizana u Ligi Evrope. NAPRED PARTIZAN.

bas ste bruka

pre 10 godina

Zašto se uopšte i igra kad Rad čeka ispadanje ako samo i pomisli da pobedi partizan? partizan je po igri u prva tri kola pokazao da treba da se bori za opstanak u regularnoj ligi i da mu je nivo sredina tabele Azerbejdžana, ali u Tole Superligi prave najbolji start u istoriji. Bar da igraju kao Zvezda i napadaju 90 minuta, a umesto toga kvota na auotogol, penal ili gol iz ofsajda je 1.01. Nije mi jasno stvarno zašto partizan uopšte igra utakmice kad protivnik ne sme da pobedi? I Voždovac ih je razbio a onda morao sebi da da 2 komada jer je bila ugrožena pobeda partizana.
(bruka, 31. avgust 2014 17:35)
Pa tako ti je to kada igra velesila, i u Evropi nas niko ne sme pobediti (kod vas obrnuto, vi u zadnjih 20 godina ne smete nikog u Evropi da pobedite), kada slucajno povedu 2:0 moraju sami sebi da daju golove sve dok Partizan ne pobedi, sta ces, tako ti je to kad je Tole preuzeo i UEFA! Samo ne znam kako ce te vi ubuduce da date gol vasom "napadackom" igrom kada nema vise Milijasa i njegovih slobodnjaka, nece biti svakog vikenda praznik pa da ga slucajno usunjate kao juce.

Mateje Kežmana 1a

pre 10 godina

Koliko JSD ima filijala?
(Sramota, 31. avgust 2014 17:51)
@
Imamo mnogo filijala moj konjaniče. Ozbiljni smo i sledi vam novi ciklus od više godina poraza i tuge.

Antir...

pre 10 godina

Drugi gol "namešten" kao i onaj Dikin protiv Bajerna 1991... Pretpostavljam da ga je Dika tada primio da učini utakmicu zanimljivijom? Nema većih lažova od vas....

Neko Iz Mase

pre 10 godina

E grobari, samo da vas pitam koristeci vasu logiku, ako je golman Radnickog pustio gol, kako uopste nazvati ovo sto je uradio golman Rada?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nikola, 31. avgust 2014 17:50)

Istim imenom kao i ovo na 7:56
https://www.youtube.com/watch?v=mi5QfffJNGQ

aca_bg

pre 10 godina

@Shadow, 31. avgust 2014 17:53
A jel'Vam ne dosadi malo? Stvarno ne mogu da se setim kada je Partizan poslednji put pobedio bez komentara, 'sudija','Tole','filijala', 'pustanje'...Ako nista drugo, u poslednjih deset godina,osam puta smo igrali ligaski deo u UEFA takmicenjima. Samo ove godine smo skupili vise bodova u Evropi nego FK CZ u poslednjih pet godina. Osim toga, sa nasih prostora jedan drugi klub je kaznjen zbog 'nefer' ponasanja, a to nije Partizan. Cinjenica je da FL Partizan i FK CZ imaju privilegije u nasem fudbalu, al'Vi bas preteraste. Gledajte sebe i spremajte se za ligu Evrope. Navijacete za dva dobra kluba a protiv Partizana. Malo li je?

r4tk0

pre 10 godina

Pa tako je bre Fofana,brate moj rodjeni,po tetki,setio se ovaj sa bujnom kosom,da vidis i ti malo terena,idemo bre,sad svaku utakmicu bar od 60-og,a onda kao starter,covek je pravi spic,barem po meni...

mix

pre 10 godina

Sa ovim Partizanom nema sale!!! Uz veoma dobre Lukaca, Vuleta, Sskulu i Lazovica, standard su dostigli i Stankovic,Brasanac, mali Petrovic i novajlija Ilic, vraca se sjajni maestro Andrija a sa njim i Dacca. Grbic i hoce i nece, a Dzigi je potrosio sve kredite i ili ce biti igrac ili ce definitivno ostati nedorecen kao igrac. Jednostavno, vidim da nema hitrinu, ne trci dovoljno i igra na potez a to je davno proslo vreme u istoriji fudbala.On mora shvatiti da se mmora boriti za svaki cm terena i svaki minut druzenja sa loptom! Neka zaboravi odmaranje na terenu!Fofana je pokazao da poseduje visok procenat iskoristenosti sansi i da se na njega mora ozbiljno racunati!Cekamo vest o ostanku Drincica!!! Daj Boze da se najave ostvare, da ostane!