Košarka 93

Sreda, 28.08.2013.

20:35

Boris Dalo zvanično u Partizanu

Francuski košarkaš Boris Dalo potpisao je višegodišnji ugovor sa Partizanom mt:s, potvrdila je njegova agencija BeoBasket.

Boris Dalo zvanièno u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

stokton

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.
(Organic Humanoid, 29. avgust 2013 09:23)

ne decace, to ti samo mislis da postoje zvezda i partizan ili kako ti kazes fmp, ja samo navijam za bulse ;) cozdra vozdra

magic

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.
(Mirko, 28. avgust 2013 22:16)
Pa nema veze,ima i SLEDECA SEZONA
UZALUD TRUD...........

spurs19

pre 10 godina

Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste
(geronimo)

Blažič - 23 godine
Dženkins - 24 godine
Nelson - 28 godina
Savović - 26 godina
Simonović - 27 godina
Šilb - 30 godina
Katić - 33 godine
Marjanović - 25 godina
Mitrović - 20 godina
Cvetković - 20 godina
Tejić,Ristić - 18 godina

Sve se bojim da će se umoriti, pravi starci nema šta...
Ko god potcenjuje ovu ekipu, češaće se po glavi vrlo brzo i dugo, uostalom igramo Evroligu pa ćete nas videti protiv najboljih...

Uzgred, mali je sasvim dobar ali ništa više.Imaće verovatno istu minutažu kao Gordić samo što je pomenuti dosta iskusniji i bolji od njega.

djembadjemba

pre 10 godina

Moram da se obratim u stilu drugara sa severne tribine. Info "iz prve ruke" - Dalo je Grobar od malih nogu, Covic ga je hteo ali ga je ovaj nazvao i rekao mu "Voulez vous coucher avec moi, otkad za se znam volim Partizan!"

sombajz

pre 10 godina

Ne svidja mi se sta rade Zvezda i Partizan.Drzavne pare a razvijaju strane igrace.Ovi sad dobijaju nase pare da bi playa igra Francuz i to zagarantovano prvi, a nas igrac da je ne znam kakvog kvaliteta to ne bi dobio.Sad ce i drugi play da bude Francuz mesto Pota.Sta radi Covic to je jos pogubnije za nasu kosarku.Dajte sansu nasim igracima za to i dobijate pate iz budzeta.Ja sam inace navijac Partizana ali pre svega reprezentacije i doneo bih zakon da koliko imas mladih nasih igraca u svojim redovima toliko para iz budzeta dobijas, makar KK Sloboda dobila najvise para.

Бане

pre 10 godina

Овог играча ћемо видети тек на сцени колико може а колико у овом тренутку,значи кад буде почела сезона,па тек онда може да ти неки закључка о каквом се играчу ради.
Мада ја верујем Дулету кад доведе неког играча знајте да ће од тог играча направи да буде не само што ће да буде бољи човек већ још бољи играч слично као што је Ловрењ постао прошле сезоне иако су многи Дулету смејали за то.

Sone

pre 10 godina

"@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini."
Pa kad vec pominjes reprezentaciju eto Krstic, eto Bogdanovic bice nosilac za koju god, eto Lucic(koji bi bio jedan od kljucnih igraca da nije povrijedjen), eto i Katic koji je stekao iskustvo i pravu afirmaciju tek igrajuci za Partizan u Evroligi i ABA ligi, a tu bi trebalo da bude i Milosavljevic, nas najbolji defanzivac i Novica da se nije povrjedio....
A zaboravljas da je veoma bitna i promocija nase zemlje u Evropi, npr. uvjek smo bili senzacija u Evrologi, sa ubjedljivo najmanjim budzetom smo uspjevali da pobjedimo najjace timove,odemo u top 16, cak i na fajnalfor dva puta gdje nas je jedna lopta djelila od finala....Malo li je u ovakvim uslovima!

Muntari

pre 10 godina

to "visegodisnji ugovor" u prevodu znaci,ne moze da ode bez obestecenja i to objasnjava celu stvar i pravi razlog dovodjenja tog igraca. A onda pljujete Stefana Markovica u reprezentaciji,jer nemamo boljeg pleja,a Zvezda i Partizan razigravaju strance. Ne treba drzava jedan dinar da im da pomoc,sposobni su oni da naprave novac.

Sasa

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

Svi koji kritikuju KK Partizan neka se pitaju, zasto KK Partizan vise ne kupuje u Srbiji. Zato st postoje razni "Covici" koji traze po 150.000.Evra za talentovane , ali neafirmisane igrace. Kad se u to ukljuce i roditelji koji su "gladni" para, dobijemo to da u veliki klub dodju polu igraci koji su puni sebe i koji ne vole da ttreniraju koliko treba.
Partizan sa takvim igracima odigra Evro-ligu, digne njihovu cenu, ali na zalost kosarka nije fudbal pa i kad proda igrace , ne moze na ime obestecenja da pokupi ni duplo toliko koliko je ulozio. A , za ucestvovanje u Evro ligi treba sakupiti bar 3-4 miliona Evra. Usput treba osvojiti i domace prvenstvo, sa istim tim snagama. Da uprostim -- jeftinije je.
Kad nasi klinci shvate da sa osamnaest godina i sa potpisivanjem prvog ugovora ne mogu sebi "obezbediti " buducnost,

profesor

pre 10 godina

mi smo ekipa kojoj prvu petorku cine 2 stranca plus tri reprezentativca npr. naredne sezone Vesterman,Milosavljevic,Bogdan,Lovern,Musli ili pak druga kombinacija Pot,Bogdan,Terence Kinsey,Bertans,Lovern,Gagic. Retko kad ce Dule da igra sa tri stranca i to tipa Vesterman,Bogdan/Draga,Bertans/terence kinsey,Lovern,Gagic/Muski. A Fmp Nelson/Silb,Blazic,Dzenkins,Savovic i Rasko,sedmi igrac Bobi a ostatak ekipe nema uglavnom mahaci i (staro)sedeoci na klupi tipa Lazic,Simonovic. Tako komsije pssst!

vs

pre 10 godina

@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini.

Organic Humanoid

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.

mix

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију. (Mirko, 28. avgust 2013 22:16)

Šta,opet imate dream-team ? ;)

g

pre 10 godina

@ Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?
(Zzz, 28. avgust 2013 22:05)

Talentovani klinci i nepoznati ameri dolaze u Partizan dzabe da bi naucili, igrali EL i tako se probili u najbolje klubove Evrope. Nista nas ne kosta, ali nista ni ne dobijemo kad odu (ili vrlo malo).
A sto se tice toga da uzimaju mesto nasim klincima - to je ordinarna glupost! Nikad u Partizanu nije stranac uzeo mesto klincu koji ima kvalitet makar za Evroligu a kamoli za reprezentaciju. Morate shvatiti da mi jednostavno ne stvaramo toliko vrhunskih talenata iz baze od 6 mil. stanovnika. Divac, Djordjevic, Kukoc, Radja, Danilovic, Paspalj... odakle su - geografski? Sa svih strana bivse SFRJ. Jednostavno, vrhunski talenti se ne radjaju tako cesto. A ovi klinci sto zablistaju u juniorskoj - ne znaci da ce ista uraditi kao seniori. U juniorima se "biju" samo sa svojom generacijom, kad udju u seniore sa 15 generacija iz celog sveta.

geronimo

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?
(Kilbejn, 28. avgust 2013 22:45)
Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste cekajuci neki uspeh, umesto da napravite neki plan i kontinuitet (Pesic pokusao pa ga oteraste, a Partizanu se smejete sto dovodi talentovanu decu koje se sada uce pored iskusnih pa vas odvaljuju sledece sezone), vi sve na silu, promeniste i ligu i klub i 30 trenera i 10 uprave i drzavni vrh i opet nista i opet vam za sve neko drugi kriv, sve dok je tako nece vam stici ta famozna "sledeca sezona" nikada.

Sasa

pre 10 godina

Ovaj momak je veliki talenat. Ima odlicqn pregled igre i izuzetne fizicke predispozicije. Predvidjaju mu strucnjaci i NBA karijeru . Brqvo za Partizan!

Sramota

pre 10 godina

u vreme gde je je sport nasim decacima mozda i jedina sansa da naprave nesto znacajnije u zivotu,smanjuje im se ta sansa davajuci prednost klincima iz inostranstva. Vujosevic-Raznatovic bi trebalo da se obrate javnosti povodom toga,da objasne kakvu korist ima Srbija od takvih transfera,osim njihove licne.

pametni

pre 10 godina

Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci?
(vs, 28. avgust 2013 22:53)

Prosvetli ti mene, zasto tim koji osvaja titule mora da daje reprezentativce? Baci oko malo po Evropi i sve ce ti biti jasno.
I sta je to Zvezda dala srpskoj kosarci pre dominacije a da Partizan nije?

z

pre 10 godina

ako je raspon ruku sve sto ima moe onda i moler da bude. napisite jeli brz ili prodoran ili ima dobar sut isl. kad nas francuzi budu dobili na ep krivicete ivkovica a pravi krivci su celnici jsd kk partizan

medzik dzordan

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina

Baki

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

Darko PARTIZAN

pre 10 godina

zapitajte se zasto je vujosevic oterao andjusica i katica setite se aktera tuce kada su pomenti nastupali za hemofarm aleks maric s katicem dok je andjusic skocio na veselog nije im to dule zaboravio zaato ih je najurio iste gkdine kad se vratio i podrzavam ga koliko samo andjusica imamo u ekipi zna dule sta radi

Srdjan

pre 10 godina

bice ovo sjajna sezona za nasu kosarku i imace sta da se gleda i navija.I jedni i drugi prave odlicne timove tako da nadajmo se dogodine opet u ligu sampiona.Mislim da i reprezentacija uzima medalju -Duda je cudo.

ccc

pre 10 godina

La Partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 28. avgust 2013 21:31)

Mislim da je pravilnije: Le Partizan

box

pre 10 godina

desirec i samo da dodam...tripkovic je cekao i docekao svoju igru u partizanu ,a on i andjusic su veoma slicni samo sto su andju napalili da bezi i to je to

Zzz

pre 10 godina

Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?

Mirko

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.

vs

pre 10 godina

Koliko se pise o ovom klincu, kao da je NBA zvezda, a ne neki prosecan igrac. Da je dosao u neki drugi nas klub, sto odgovara njegovim kvalitetima, ne bi ni rec niko napisao za njega. Nece se on mnogo hleba navesti u Partizanu, pa se bojim za njegovo zdravlje jer je i ovako mnogo mrsav. A vidim, mnogi se ovde nesto duvaju da je Partizan nesto veliko uradio za nasu kosarku. Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci? Koliko smo medalja osvojili do 2001. a koliko od tada? Jedan Final Four - koji je pa to uspeh i kakve veze ima sa srpskom kosarkom. To je uspeh jednog tima. Partizan je malo dao srpskoj kosarci srazmerno broju titula, ali se zato neciji dzepovi dobrano prelivaju.

miloš novi sad

pre 10 godina

Kakva se ovde legija stranaca spominje?

Vesterman
Lovernj
Dalo
Bertans / Amer bek-šuter koji će stići kao zamena jer dečko neće moći da igra do sledeće godine

Kakva je to "legija" od 4 igrača? Osim pozicije pleja (koja je, uz centarsku, uvek najdeficitarnija u bilo kom kraju sveta), na svim ostalim pozicijama igraju naši igrači.

Da ne spominjemo da su maltene svi stranci mladi, evropski igrači (dakle relativno jeftini), a ne precenjeni Amerikanci koji su samo došli da odrade tezgu.

Ilija

pre 10 godina

Dosta vise sa prepucavanjima oko stranaca, i Partizan i Zvezda ih imaju prilicno tako da je svaka rasprava suvisna. Zamenili smo nase talente, koji su u svom uzrastu medju najboljima za francuske nizerazredne igrace....

NekoizMase

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...
(stevo, 28. avgust 2013 20:58)

Inace u Spaniji je zabranjeno da igraju stranci, isto kao i u Francuskoj, Grckoj, Rusiji, Litvaniji itd ... A te reprezentacije nesto ne vidim da imaju problema kao sto ih imamo mi. Ne moze Partizan razvijati mlade igrace i praviti dobar rezultat u EL. Problem je to sto manji klubovi ne igraju jaka takmicenja, odnosno nemaju prilike da njihovi igraci igraju protiv jakih timova Zvezde i Partizana ... To je zato sto igramo ABA ligu ... A ABA ligu igramo zato sto je to odgovaralo Nebojsi Covicu u nekom proslom vremenu ...

xxx

pre 10 godina

Razlika izmedju Partizana i CZV-FMP je u tome sto u Partizanu rade ljudi koji kao Pesic iskopaju Bjelicu,a ne unistavaju kao Nedovica ili Milutinovic.Primera je bezbroj,pogotovo ako se zna da je Holden treba da dodje u Partizan da nije bombardovanja,Kirilenko da nije otisao u NBA dosao bi na nagovor Divca.primera je bezbroj,pocev od Erdena ,pa preko od postojanja partizana Danilovica,Divca,Kicanovica..... do sve Lucica,Mekejleba,Bodanovica,Krstica,Perovica itd itd primera je milion.Cist primer je dovodjenja Divca u zvezdu za 2 utakmice 400 000 maraka ...ejjjjjjjjj.a ta politika je nastavljena Gurovicem i Rakocevicem.klasicni primeri amatera koji ne znaju ni da zarade ni da naprave.

NekoizMase

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Nebitno je tvoje misljenje o pojacanjima Partizana, ali bar nemoj da izmisljas. Odakle to da je gagic stranac?

Sto se Andjusica tice, Vujosevic nije rekao da je neperspektivan i nije ga oterao. Vujosevic je od njega, tako je rekao, ocekivao vise borbe za mesto u timu (pod tim misleci na popravljanje igre u odbrani) i da mu je zao sto je Andjusic zatrazio da ode. Za Miljenovica to nije pricao, ali je Miljenoviceva mama trazila da ide iz kluba, da bi vise igrao, i otisao kod Mute, kod koga se bas naigrao ... Miljenovic je dobar igrac, ali mora dosta poraditi na snazi. Pa svaki plej u EL bi igrao protiv njega ledjima pod kosem ... A Vujosevic ne voli fizicki indiferentne igrace. Zato mu je Dalo bolji od Miljenovica npr, jer ima odlicne fizikalije, a ocigledno je da je manji umetnik ...

Zubrus

pre 10 godina

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)
(Ivan, 28. avgust 2013 21:59)

Care, ja znam koga imamo u timu, ali ne dajem kontradiktorne izjave.

Bole

pre 10 godina

Decaci,mozete slobodno da prestanete da trenirate. U dva najveca kluba plejmejkeri su stranci ili i vi potrazite uhlebljenje preko grane.

Kilbejn

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?

NEDJA

pre 10 godina

Ovo ce biti dobra sezona predosecam.Kad kaze Dule da valja onda je to tako,da kaze da mu valja Filip Covic i da ga dovodi opet bi se slozio.

desire c

pre 10 godina

Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Anđušić je izuzetno ograničen igrač. Šuter i ništa više - ulaz 0, odbrana 0. Ograničeni igrači, za razliku od onih kompletnijih, dosta više zavise od koncepcije igre ekipe i stila košarke koju gaji određeni trener. Bjelica bi se, na primer, uklopio u bilo koju ekipu. Anđušić, sa druge strane, ne može da se uklopi u ekipu čija se igra bazira na puno trčanja i jakoj odbrani, i zato ga je Dule pustio.
Zašto košarkarški ignoramusi poput tebe govore o Vujoševiću i Anđušiću kao da mu je ovaj pucao u oba kolena, kao da mu je na silu prekinuo neku sjajnu karijeru? Jel Partizan škola košarke pa da mora razigravati svakog ko pokuca na vrata? Dečko se svojom igrom nije uklapao u ekipu, zato je prešao u drugu ekipu, kojoj je takav igrač bio potreban. Umesto njega je doveden neko ko se bolje uklapa. To se zove vođenje košarkaškog tima.
Ali šta pričati ljudima čije je shvatanje košarke tako genijalno da svake godine misle da će osvojiti sve živo jer su u ekipu stigli neki crnci kojima na Vikipediji stoji da imaju PPG preko 10.

k

pre 10 godina

@Nacionalno blago!!! O kakvoj ti legiji stranaca pricas?! Imamo 3 francuza, 1 letonca i 12-13 Srba u ekipi. Bolje nemoj komentarisati, ovako sam sebe zakopas !!!

Milan

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!

vs

pre 10 godina

Pravi evroligaski igrac, dolazi direktno iz jedne od najjacih liga na svetu - iz francuske B lige. Ali, nije vazno, sledbenici Velikog Dula su ocarani. Predvidjam mu da ce napredovati kao Djekic, Cakarevic ili Gordic.

a-ha

pre 10 godina

jedan igrač Unikahe iz prosle sezone blizu Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hhh, 28. avgust 2013 20:42)

Tarens Kinsi, bek-ubica... iskreno ne znam kako su njega uspeli da dovedu pred (sada vec izvestan) potpis, decko je sve samo ne jeftin i prosecan igrac sto je dokazao i u Pioniru u dresu Efesa pre neku sezonu kad nas je bukvalno zatrpao kosevima! zavidno nba uskustvo, bogato EL iskustvo... zivo me zanima za koje pare ce da dodje, ali ako potpise to ce nesumnjivo biti najskuplji igrac kojeg smo doveli do sada (mada za razliku od ovih "neprivatizovanih" sto muzu drzavu i to ce biti jeftina varijanta) ;)

Ivan

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Mislis na Nelsona, Siliba, Dzenkinsa, Blazica?
(Zubrus, 28. avgust 2013 20:54)

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)

Fika

pre 10 godina

Legija stranaca

(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)
# Link komentara
Dzenkins,Blazic,Nelson,Silb,Savovic...
To je zasad I samo ove sezone.
Da ne pominjemo razne Morisone,Braune...

ja

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Blake Schilb, Charles Jenkins, Demarcus Nelson, Jaka Blazic ? Dolazi vam jos jedan stranac na mestu cetvorke, Savovic ne moze za nas da igra...

Nacionalno blago su Bogdan Bogdanovic, Nikola Milutinov, Djoko Salic, Stefan Pot ako potpise, Mihajlo Andric... Djordje Gagic i Dragan Milosavljevic mogu da budu od koristi u buducnosti za Srbiju..

stevo

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...

ja

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Blake Schilb, Charles Jenkins, Demarcus Nelson, Jaka Blazic ? Dolazi vam jos jedan stranac na mestu cetvorke, Savovic ne moze za nas da igra...

Nacionalno blago su Bogdan Bogdanovic, Nikola Milutinov, Djoko Salic, Stefan Pot ako potpise, Mihajlo Andric... Djordje Gagic i Dragan Milosavljevic mogu da budu od koristi u buducnosti za Srbiju..

desire c

pre 10 godina

Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Anđušić je izuzetno ograničen igrač. Šuter i ništa više - ulaz 0, odbrana 0. Ograničeni igrači, za razliku od onih kompletnijih, dosta više zavise od koncepcije igre ekipe i stila košarke koju gaji određeni trener. Bjelica bi se, na primer, uklopio u bilo koju ekipu. Anđušić, sa druge strane, ne može da se uklopi u ekipu čija se igra bazira na puno trčanja i jakoj odbrani, i zato ga je Dule pustio.
Zašto košarkarški ignoramusi poput tebe govore o Vujoševiću i Anđušiću kao da mu je ovaj pucao u oba kolena, kao da mu je na silu prekinuo neku sjajnu karijeru? Jel Partizan škola košarke pa da mora razigravati svakog ko pokuca na vrata? Dečko se svojom igrom nije uklapao u ekipu, zato je prešao u drugu ekipu, kojoj je takav igrač bio potreban. Umesto njega je doveden neko ko se bolje uklapa. To se zove vođenje košarkaškog tima.
Ali šta pričati ljudima čije je shvatanje košarke tako genijalno da svake godine misle da će osvojiti sve živo jer su u ekipu stigli neki crnci kojima na Vikipediji stoji da imaju PPG preko 10.

a-ha

pre 10 godina

jedan igrač Unikahe iz prosle sezone blizu Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hhh, 28. avgust 2013 20:42)

Tarens Kinsi, bek-ubica... iskreno ne znam kako su njega uspeli da dovedu pred (sada vec izvestan) potpis, decko je sve samo ne jeftin i prosecan igrac sto je dokazao i u Pioniru u dresu Efesa pre neku sezonu kad nas je bukvalno zatrpao kosevima! zavidno nba uskustvo, bogato EL iskustvo... zivo me zanima za koje pare ce da dodje, ali ako potpise to ce nesumnjivo biti najskuplji igrac kojeg smo doveli do sada (mada za razliku od ovih "neprivatizovanih" sto muzu drzavu i to ce biti jeftina varijanta) ;)

Fika

pre 10 godina

Legija stranaca

(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)
# Link komentara
Dzenkins,Blazic,Nelson,Silb,Savovic...
To je zasad I samo ove sezone.
Da ne pominjemo razne Morisone,Braune...

xxx

pre 10 godina

Razlika izmedju Partizana i CZV-FMP je u tome sto u Partizanu rade ljudi koji kao Pesic iskopaju Bjelicu,a ne unistavaju kao Nedovica ili Milutinovic.Primera je bezbroj,pogotovo ako se zna da je Holden treba da dodje u Partizan da nije bombardovanja,Kirilenko da nije otisao u NBA dosao bi na nagovor Divca.primera je bezbroj,pocev od Erdena ,pa preko od postojanja partizana Danilovica,Divca,Kicanovica..... do sve Lucica,Mekejleba,Bodanovica,Krstica,Perovica itd itd primera je milion.Cist primer je dovodjenja Divca u zvezdu za 2 utakmice 400 000 maraka ...ejjjjjjjjj.a ta politika je nastavljena Gurovicem i Rakocevicem.klasicni primeri amatera koji ne znaju ni da zarade ni da naprave.

NekoizMase

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...
(stevo, 28. avgust 2013 20:58)

Inace u Spaniji je zabranjeno da igraju stranci, isto kao i u Francuskoj, Grckoj, Rusiji, Litvaniji itd ... A te reprezentacije nesto ne vidim da imaju problema kao sto ih imamo mi. Ne moze Partizan razvijati mlade igrace i praviti dobar rezultat u EL. Problem je to sto manji klubovi ne igraju jaka takmicenja, odnosno nemaju prilike da njihovi igraci igraju protiv jakih timova Zvezde i Partizana ... To je zato sto igramo ABA ligu ... A ABA ligu igramo zato sto je to odgovaralo Nebojsi Covicu u nekom proslom vremenu ...

k

pre 10 godina

@Nacionalno blago!!! O kakvoj ti legiji stranaca pricas?! Imamo 3 francuza, 1 letonca i 12-13 Srba u ekipi. Bolje nemoj komentarisati, ovako sam sebe zakopas !!!

NekoizMase

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Nebitno je tvoje misljenje o pojacanjima Partizana, ali bar nemoj da izmisljas. Odakle to da je gagic stranac?

Sto se Andjusica tice, Vujosevic nije rekao da je neperspektivan i nije ga oterao. Vujosevic je od njega, tako je rekao, ocekivao vise borbe za mesto u timu (pod tim misleci na popravljanje igre u odbrani) i da mu je zao sto je Andjusic zatrazio da ode. Za Miljenovica to nije pricao, ali je Miljenoviceva mama trazila da ide iz kluba, da bi vise igrao, i otisao kod Mute, kod koga se bas naigrao ... Miljenovic je dobar igrac, ali mora dosta poraditi na snazi. Pa svaki plej u EL bi igrao protiv njega ledjima pod kosem ... A Vujosevic ne voli fizicki indiferentne igrace. Zato mu je Dalo bolji od Miljenovica npr, jer ima odlicne fizikalije, a ocigledno je da je manji umetnik ...

pametni

pre 10 godina

Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci?
(vs, 28. avgust 2013 22:53)

Prosvetli ti mene, zasto tim koji osvaja titule mora da daje reprezentativce? Baci oko malo po Evropi i sve ce ti biti jasno.
I sta je to Zvezda dala srpskoj kosarci pre dominacije a da Partizan nije?

miloš novi sad

pre 10 godina

Kakva se ovde legija stranaca spominje?

Vesterman
Lovernj
Dalo
Bertans / Amer bek-šuter koji će stići kao zamena jer dečko neće moći da igra do sledeće godine

Kakva je to "legija" od 4 igrača? Osim pozicije pleja (koja je, uz centarsku, uvek najdeficitarnija u bilo kom kraju sveta), na svim ostalim pozicijama igraju naši igrači.

Da ne spominjemo da su maltene svi stranci mladi, evropski igrači (dakle relativno jeftini), a ne precenjeni Amerikanci koji su samo došli da odrade tezgu.

NEDJA

pre 10 godina

Ovo ce biti dobra sezona predosecam.Kad kaze Dule da valja onda je to tako,da kaze da mu valja Filip Covic i da ga dovodi opet bi se slozio.

Zubrus

pre 10 godina

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)
(Ivan, 28. avgust 2013 21:59)

Care, ja znam koga imamo u timu, ali ne dajem kontradiktorne izjave.

Darko PARTIZAN

pre 10 godina

zapitajte se zasto je vujosevic oterao andjusica i katica setite se aktera tuce kada su pomenti nastupali za hemofarm aleks maric s katicem dok je andjusic skocio na veselog nije im to dule zaboravio zaato ih je najurio iste gkdine kad se vratio i podrzavam ga koliko samo andjusica imamo u ekipi zna dule sta radi

mix

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију. (Mirko, 28. avgust 2013 22:16)

Šta,opet imate dream-team ? ;)

ccc

pre 10 godina

La Partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 28. avgust 2013 21:31)

Mislim da je pravilnije: Le Partizan

Srdjan

pre 10 godina

bice ovo sjajna sezona za nasu kosarku i imace sta da se gleda i navija.I jedni i drugi prave odlicne timove tako da nadajmo se dogodine opet u ligu sampiona.Mislim da i reprezentacija uzima medalju -Duda je cudo.

box

pre 10 godina

desirec i samo da dodam...tripkovic je cekao i docekao svoju igru u partizanu ,a on i andjusic su veoma slicni samo sto su andju napalili da bezi i to je to

geronimo

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?
(Kilbejn, 28. avgust 2013 22:45)
Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste cekajuci neki uspeh, umesto da napravite neki plan i kontinuitet (Pesic pokusao pa ga oteraste, a Partizanu se smejete sto dovodi talentovanu decu koje se sada uce pored iskusnih pa vas odvaljuju sledece sezone), vi sve na silu, promeniste i ligu i klub i 30 trenera i 10 uprave i drzavni vrh i opet nista i opet vam za sve neko drugi kriv, sve dok je tako nece vam stici ta famozna "sledeca sezona" nikada.

Organic Humanoid

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.

Sasa

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

Svi koji kritikuju KK Partizan neka se pitaju, zasto KK Partizan vise ne kupuje u Srbiji. Zato st postoje razni "Covici" koji traze po 150.000.Evra za talentovane , ali neafirmisane igrace. Kad se u to ukljuce i roditelji koji su "gladni" para, dobijemo to da u veliki klub dodju polu igraci koji su puni sebe i koji ne vole da ttreniraju koliko treba.
Partizan sa takvim igracima odigra Evro-ligu, digne njihovu cenu, ali na zalost kosarka nije fudbal pa i kad proda igrace , ne moze na ime obestecenja da pokupi ni duplo toliko koliko je ulozio. A , za ucestvovanje u Evro ligi treba sakupiti bar 3-4 miliona Evra. Usput treba osvojiti i domace prvenstvo, sa istim tim snagama. Da uprostim -- jeftinije je.
Kad nasi klinci shvate da sa osamnaest godina i sa potpisivanjem prvog ugovora ne mogu sebi "obezbediti " buducnost,

g

pre 10 godina

@ Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?
(Zzz, 28. avgust 2013 22:05)

Talentovani klinci i nepoznati ameri dolaze u Partizan dzabe da bi naucili, igrali EL i tako se probili u najbolje klubove Evrope. Nista nas ne kosta, ali nista ni ne dobijemo kad odu (ili vrlo malo).
A sto se tice toga da uzimaju mesto nasim klincima - to je ordinarna glupost! Nikad u Partizanu nije stranac uzeo mesto klincu koji ima kvalitet makar za Evroligu a kamoli za reprezentaciju. Morate shvatiti da mi jednostavno ne stvaramo toliko vrhunskih talenata iz baze od 6 mil. stanovnika. Divac, Djordjevic, Kukoc, Radja, Danilovic, Paspalj... odakle su - geografski? Sa svih strana bivse SFRJ. Jednostavno, vrhunski talenti se ne radjaju tako cesto. A ovi klinci sto zablistaju u juniorskoj - ne znaci da ce ista uraditi kao seniori. U juniorima se "biju" samo sa svojom generacijom, kad udju u seniore sa 15 generacija iz celog sveta.

Zzz

pre 10 godina

Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?

profesor

pre 10 godina

mi smo ekipa kojoj prvu petorku cine 2 stranca plus tri reprezentativca npr. naredne sezone Vesterman,Milosavljevic,Bogdan,Lovern,Musli ili pak druga kombinacija Pot,Bogdan,Terence Kinsey,Bertans,Lovern,Gagic. Retko kad ce Dule da igra sa tri stranca i to tipa Vesterman,Bogdan/Draga,Bertans/terence kinsey,Lovern,Gagic/Muski. A Fmp Nelson/Silb,Blazic,Dzenkins,Savovic i Rasko,sedmi igrac Bobi a ostatak ekipe nema uglavnom mahaci i (staro)sedeoci na klupi tipa Lazic,Simonovic. Tako komsije pssst!

vs

pre 10 godina

Pravi evroligaski igrac, dolazi direktno iz jedne od najjacih liga na svetu - iz francuske B lige. Ali, nije vazno, sledbenici Velikog Dula su ocarani. Predvidjam mu da ce napredovati kao Djekic, Cakarevic ili Gordic.

vs

pre 10 godina

Koliko se pise o ovom klincu, kao da je NBA zvezda, a ne neki prosecan igrac. Da je dosao u neki drugi nas klub, sto odgovara njegovim kvalitetima, ne bi ni rec niko napisao za njega. Nece se on mnogo hleba navesti u Partizanu, pa se bojim za njegovo zdravlje jer je i ovako mnogo mrsav. A vidim, mnogi se ovde nesto duvaju da je Partizan nesto veliko uradio za nasu kosarku. Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci? Koliko smo medalja osvojili do 2001. a koliko od tada? Jedan Final Four - koji je pa to uspeh i kakve veze ima sa srpskom kosarkom. To je uspeh jednog tima. Partizan je malo dao srpskoj kosarci srazmerno broju titula, ali se zato neciji dzepovi dobrano prelivaju.

stevo

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...

Bole

pre 10 godina

Decaci,mozete slobodno da prestanete da trenirate. U dva najveca kluba plejmejkeri su stranci ili i vi potrazite uhlebljenje preko grane.

medzik dzordan

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina

Sasa

pre 10 godina

Ovaj momak je veliki talenat. Ima odlicqn pregled igre i izuzetne fizicke predispozicije. Predvidjaju mu strucnjaci i NBA karijeru . Brqvo za Partizan!

Sone

pre 10 godina

"@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini."
Pa kad vec pominjes reprezentaciju eto Krstic, eto Bogdanovic bice nosilac za koju god, eto Lucic(koji bi bio jedan od kljucnih igraca da nije povrijedjen), eto i Katic koji je stekao iskustvo i pravu afirmaciju tek igrajuci za Partizan u Evroligi i ABA ligi, a tu bi trebalo da bude i Milosavljevic, nas najbolji defanzivac i Novica da se nije povrjedio....
A zaboravljas da je veoma bitna i promocija nase zemlje u Evropi, npr. uvjek smo bili senzacija u Evrologi, sa ubjedljivo najmanjim budzetom smo uspjevali da pobjedimo najjace timove,odemo u top 16, cak i na fajnalfor dva puta gdje nas je jedna lopta djelila od finala....Malo li je u ovakvim uslovima!

Ivan

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Mislis na Nelsona, Siliba, Dzenkinsa, Blazica?
(Zubrus, 28. avgust 2013 20:54)

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)

Baki

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

magic

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.
(Mirko, 28. avgust 2013 22:16)
Pa nema veze,ima i SLEDECA SEZONA
UZALUD TRUD...........

Milan

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!

Kilbejn

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?

Mirko

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.

Ilija

pre 10 godina

Dosta vise sa prepucavanjima oko stranaca, i Partizan i Zvezda ih imaju prilicno tako da je svaka rasprava suvisna. Zamenili smo nase talente, koji su u svom uzrastu medju najboljima za francuske nizerazredne igrace....

Бане

pre 10 godina

Овог играча ћемо видети тек на сцени колико може а колико у овом тренутку,значи кад буде почела сезона,па тек онда може да ти неки закључка о каквом се играчу ради.
Мада ја верујем Дулету кад доведе неког играча знајте да ће од тог играча направи да буде не само што ће да буде бољи човек већ још бољи играч слично као што је Ловрењ постао прошле сезоне иако су многи Дулету смејали за то.

z

pre 10 godina

ako je raspon ruku sve sto ima moe onda i moler da bude. napisite jeli brz ili prodoran ili ima dobar sut isl. kad nas francuzi budu dobili na ep krivicete ivkovica a pravi krivci su celnici jsd kk partizan

Sramota

pre 10 godina

u vreme gde je je sport nasim decacima mozda i jedina sansa da naprave nesto znacajnije u zivotu,smanjuje im se ta sansa davajuci prednost klincima iz inostranstva. Vujosevic-Raznatovic bi trebalo da se obrate javnosti povodom toga,da objasne kakvu korist ima Srbija od takvih transfera,osim njihove licne.

djembadjemba

pre 10 godina

Moram da se obratim u stilu drugara sa severne tribine. Info "iz prve ruke" - Dalo je Grobar od malih nogu, Covic ga je hteo ali ga je ovaj nazvao i rekao mu "Voulez vous coucher avec moi, otkad za se znam volim Partizan!"

Muntari

pre 10 godina

to "visegodisnji ugovor" u prevodu znaci,ne moze da ode bez obestecenja i to objasnjava celu stvar i pravi razlog dovodjenja tog igraca. A onda pljujete Stefana Markovica u reprezentaciji,jer nemamo boljeg pleja,a Zvezda i Partizan razigravaju strance. Ne treba drzava jedan dinar da im da pomoc,sposobni su oni da naprave novac.

vs

pre 10 godina

@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini.

sombajz

pre 10 godina

Ne svidja mi se sta rade Zvezda i Partizan.Drzavne pare a razvijaju strane igrace.Ovi sad dobijaju nase pare da bi playa igra Francuz i to zagarantovano prvi, a nas igrac da je ne znam kakvog kvaliteta to ne bi dobio.Sad ce i drugi play da bude Francuz mesto Pota.Sta radi Covic to je jos pogubnije za nasu kosarku.Dajte sansu nasim igracima za to i dobijate pate iz budzeta.Ja sam inace navijac Partizana ali pre svega reprezentacije i doneo bih zakon da koliko imas mladih nasih igraca u svojim redovima toliko para iz budzeta dobijas, makar KK Sloboda dobila najvise para.

spurs19

pre 10 godina

Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste
(geronimo)

Blažič - 23 godine
Dženkins - 24 godine
Nelson - 28 godina
Savović - 26 godina
Simonović - 27 godina
Šilb - 30 godina
Katić - 33 godine
Marjanović - 25 godina
Mitrović - 20 godina
Cvetković - 20 godina
Tejić,Ristić - 18 godina

Sve se bojim da će se umoriti, pravi starci nema šta...
Ko god potcenjuje ovu ekipu, češaće se po glavi vrlo brzo i dugo, uostalom igramo Evroligu pa ćete nas videti protiv najboljih...

Uzgred, mali je sasvim dobar ali ništa više.Imaće verovatno istu minutažu kao Gordić samo što je pomenuti dosta iskusniji i bolji od njega.

stokton

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.
(Organic Humanoid, 29. avgust 2013 09:23)

ne decace, to ti samo mislis da postoje zvezda i partizan ili kako ti kazes fmp, ja samo navijam za bulse ;) cozdra vozdra

vs

pre 10 godina

Koliko se pise o ovom klincu, kao da je NBA zvezda, a ne neki prosecan igrac. Da je dosao u neki drugi nas klub, sto odgovara njegovim kvalitetima, ne bi ni rec niko napisao za njega. Nece se on mnogo hleba navesti u Partizanu, pa se bojim za njegovo zdravlje jer je i ovako mnogo mrsav. A vidim, mnogi se ovde nesto duvaju da je Partizan nesto veliko uradio za nasu kosarku. Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci? Koliko smo medalja osvojili do 2001. a koliko od tada? Jedan Final Four - koji je pa to uspeh i kakve veze ima sa srpskom kosarkom. To je uspeh jednog tima. Partizan je malo dao srpskoj kosarci srazmerno broju titula, ali se zato neciji dzepovi dobrano prelivaju.

vs

pre 10 godina

Pravi evroligaski igrac, dolazi direktno iz jedne od najjacih liga na svetu - iz francuske B lige. Ali, nije vazno, sledbenici Velikog Dula su ocarani. Predvidjam mu da ce napredovati kao Djekic, Cakarevic ili Gordic.

Milan

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!

Zzz

pre 10 godina

Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?

Ivan

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Mislis na Nelsona, Siliba, Dzenkinsa, Blazica?
(Zubrus, 28. avgust 2013 20:54)

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)

Mirko

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.

Kilbejn

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?

Sramota

pre 10 godina

u vreme gde je je sport nasim decacima mozda i jedina sansa da naprave nesto znacajnije u zivotu,smanjuje im se ta sansa davajuci prednost klincima iz inostranstva. Vujosevic-Raznatovic bi trebalo da se obrate javnosti povodom toga,da objasne kakvu korist ima Srbija od takvih transfera,osim njihove licne.

z

pre 10 godina

ako je raspon ruku sve sto ima moe onda i moler da bude. napisite jeli brz ili prodoran ili ima dobar sut isl. kad nas francuzi budu dobili na ep krivicete ivkovica a pravi krivci su celnici jsd kk partizan

Bole

pre 10 godina

Decaci,mozete slobodno da prestanete da trenirate. U dva najveca kluba plejmejkeri su stranci ili i vi potrazite uhlebljenje preko grane.

Baki

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

stevo

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...

Ilija

pre 10 godina

Dosta vise sa prepucavanjima oko stranaca, i Partizan i Zvezda ih imaju prilicno tako da je svaka rasprava suvisna. Zamenili smo nase talente, koji su u svom uzrastu medju najboljima za francuske nizerazredne igrace....

ja

pre 10 godina

Legija stranaca
(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)

Blake Schilb, Charles Jenkins, Demarcus Nelson, Jaka Blazic ? Dolazi vam jos jedan stranac na mestu cetvorke, Savovic ne moze za nas da igra...

Nacionalno blago su Bogdan Bogdanovic, Nikola Milutinov, Djoko Salic, Stefan Pot ako potpise, Mihajlo Andric... Djordje Gagic i Dragan Milosavljevic mogu da budu od koristi u buducnosti za Srbiju..

a-ha

pre 10 godina

jedan igrač Unikahe iz prosle sezone blizu Partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hhh, 28. avgust 2013 20:42)

Tarens Kinsi, bek-ubica... iskreno ne znam kako su njega uspeli da dovedu pred (sada vec izvestan) potpis, decko je sve samo ne jeftin i prosecan igrac sto je dokazao i u Pioniru u dresu Efesa pre neku sezonu kad nas je bukvalno zatrpao kosevima! zavidno nba uskustvo, bogato EL iskustvo... zivo me zanima za koje pare ce da dodje, ali ako potpise to ce nesumnjivo biti najskuplji igrac kojeg smo doveli do sada (mada za razliku od ovih "neprivatizovanih" sto muzu drzavu i to ce biti jeftina varijanta) ;)

Fika

pre 10 godina

Legija stranaca

(nacionalno blago, 28. avgust 2013 20:39)
# Link komentara
Dzenkins,Blazic,Nelson,Silb,Savovic...
To je zasad I samo ove sezone.
Da ne pominjemo razne Morisone,Braune...

medzik dzordan

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina

vs

pre 10 godina

@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini.

Muntari

pre 10 godina

to "visegodisnji ugovor" u prevodu znaci,ne moze da ode bez obestecenja i to objasnjava celu stvar i pravi razlog dovodjenja tog igraca. A onda pljujete Stefana Markovica u reprezentaciji,jer nemamo boljeg pleja,a Zvezda i Partizan razigravaju strance. Ne treba drzava jedan dinar da im da pomoc,sposobni su oni da naprave novac.

Darko PARTIZAN

pre 10 godina

zapitajte se zasto je vujosevic oterao andjusica i katica setite se aktera tuce kada su pomenti nastupali za hemofarm aleks maric s katicem dok je andjusic skocio na veselog nije im to dule zaboravio zaato ih je najurio iste gkdine kad se vratio i podrzavam ga koliko samo andjusica imamo u ekipi zna dule sta radi

desire c

pre 10 godina

Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Anđušić je izuzetno ograničen igrač. Šuter i ništa više - ulaz 0, odbrana 0. Ograničeni igrači, za razliku od onih kompletnijih, dosta više zavise od koncepcije igre ekipe i stila košarke koju gaji određeni trener. Bjelica bi se, na primer, uklopio u bilo koju ekipu. Anđušić, sa druge strane, ne može da se uklopi u ekipu čija se igra bazira na puno trčanja i jakoj odbrani, i zato ga je Dule pustio.
Zašto košarkarški ignoramusi poput tebe govore o Vujoševiću i Anđušiću kao da mu je ovaj pucao u oba kolena, kao da mu je na silu prekinuo neku sjajnu karijeru? Jel Partizan škola košarke pa da mora razigravati svakog ko pokuca na vrata? Dečko se svojom igrom nije uklapao u ekipu, zato je prešao u drugu ekipu, kojoj je takav igrač bio potreban. Umesto njega je doveden neko ko se bolje uklapa. To se zove vođenje košarkaškog tima.
Ali šta pričati ljudima čije je shvatanje košarke tako genijalno da svake godine misle da će osvojiti sve živo jer su u ekipu stigli neki crnci kojima na Vikipediji stoji da imaju PPG preko 10.

sombajz

pre 10 godina

Ne svidja mi se sta rade Zvezda i Partizan.Drzavne pare a razvijaju strane igrace.Ovi sad dobijaju nase pare da bi playa igra Francuz i to zagarantovano prvi, a nas igrac da je ne znam kakvog kvaliteta to ne bi dobio.Sad ce i drugi play da bude Francuz mesto Pota.Sta radi Covic to je jos pogubnije za nasu kosarku.Dajte sansu nasim igracima za to i dobijate pate iz budzeta.Ja sam inace navijac Partizana ali pre svega reprezentacije i doneo bih zakon da koliko imas mladih nasih igraca u svojim redovima toliko para iz budzeta dobijas, makar KK Sloboda dobila najvise para.

k

pre 10 godina

@Nacionalno blago!!! O kakvoj ti legiji stranaca pricas?! Imamo 3 francuza, 1 letonca i 12-13 Srba u ekipi. Bolje nemoj komentarisati, ovako sam sebe zakopas !!!

xxx

pre 10 godina

Razlika izmedju Partizana i CZV-FMP je u tome sto u Partizanu rade ljudi koji kao Pesic iskopaju Bjelicu,a ne unistavaju kao Nedovica ili Milutinovic.Primera je bezbroj,pogotovo ako se zna da je Holden treba da dodje u Partizan da nije bombardovanja,Kirilenko da nije otisao u NBA dosao bi na nagovor Divca.primera je bezbroj,pocev od Erdena ,pa preko od postojanja partizana Danilovica,Divca,Kicanovica..... do sve Lucica,Mekejleba,Bodanovica,Krstica,Perovica itd itd primera je milion.Cist primer je dovodjenja Divca u zvezdu za 2 utakmice 400 000 maraka ...ejjjjjjjjj.a ta politika je nastavljena Gurovicem i Rakocevicem.klasicni primeri amatera koji ne znaju ni da zarade ni da naprave.

NekoizMase

pre 10 godina

Da se unapred ogradim : mislim i na Zveudu i Partizan ... Dakle godinama se u ta dva nasa kluba ne pravi kvalitetan play i centar ... a to je osnova, osovina u kosarci,te dve pozicije... I sta da ocekujemo ... Reprezentacija nam je skrpljena i dobro izgleda i ohrabrujuce je kako su pripreme prosle ... Imamo talenata na pretek a ne kako onemocali novosel tvrdi da nemamo ... Miciceva generacija je vicesampion sveta... Ali, u seniorskoj konkurenciji u nasa dva "giganta" neke stvari nisu ciste... Godinama, deceniju i vise vec stranci na 1 i 5 ubise nasu mladost...
(stevo, 28. avgust 2013 20:58)

Inace u Spaniji je zabranjeno da igraju stranci, isto kao i u Francuskoj, Grckoj, Rusiji, Litvaniji itd ... A te reprezentacije nesto ne vidim da imaju problema kao sto ih imamo mi. Ne moze Partizan razvijati mlade igrace i praviti dobar rezultat u EL. Problem je to sto manji klubovi ne igraju jaka takmicenja, odnosno nemaju prilike da njihovi igraci igraju protiv jakih timova Zvezde i Partizana ... To je zato sto igramo ABA ligu ... A ABA ligu igramo zato sto je to odgovaralo Nebojsi Covicu u nekom proslom vremenu ...

NEDJA

pre 10 godina

Ovo ce biti dobra sezona predosecam.Kad kaze Dule da valja onda je to tako,da kaze da mu valja Filip Covic i da ga dovodi opet bi se slozio.

pametni

pre 10 godina

Prosvetlite me - sta? Sta je to za 12 gidina dominacije Partizan doprineo srpskoj kosarci?
(vs, 28. avgust 2013 22:53)

Prosvetli ti mene, zasto tim koji osvaja titule mora da daje reprezentativce? Baci oko malo po Evropi i sve ce ti biti jasno.
I sta je to Zvezda dala srpskoj kosarci pre dominacije a da Partizan nije?

spurs19

pre 10 godina

Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste
(geronimo)

Blažič - 23 godine
Dženkins - 24 godine
Nelson - 28 godina
Savović - 26 godina
Simonović - 27 godina
Šilb - 30 godina
Katić - 33 godine
Marjanović - 25 godina
Mitrović - 20 godina
Cvetković - 20 godina
Tejić,Ristić - 18 godina

Sve se bojim da će se umoriti, pravi starci nema šta...
Ko god potcenjuje ovu ekipu, češaće se po glavi vrlo brzo i dugo, uostalom igramo Evroligu pa ćete nas videti protiv najboljih...

Uzgred, mali je sasvim dobar ali ništa više.Imaće verovatno istu minutažu kao Gordić samo što je pomenuti dosta iskusniji i bolji od njega.

stokton

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.
(Organic Humanoid, 29. avgust 2013 09:23)

ne decace, to ti samo mislis da postoje zvezda i partizan ili kako ti kazes fmp, ja samo navijam za bulse ;) cozdra vozdra

miloš novi sad

pre 10 godina

Kakva se ovde legija stranaca spominje?

Vesterman
Lovernj
Dalo
Bertans / Amer bek-šuter koji će stići kao zamena jer dečko neće moći da igra do sledeće godine

Kakva je to "legija" od 4 igrača? Osim pozicije pleja (koja je, uz centarsku, uvek najdeficitarnija u bilo kom kraju sveta), na svim ostalim pozicijama igraju naši igrači.

Da ne spominjemo da su maltene svi stranci mladi, evropski igrači (dakle relativno jeftini), a ne precenjeni Amerikanci koji su samo došli da odrade tezgu.

mix

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију. (Mirko, 28. avgust 2013 22:16)

Šta,opet imate dream-team ? ;)

Sasa

pre 10 godina

Samo neka dovode internacionalne igrace a nasa deca neka igraju neke prve ili razvojne srpske lige... Odlican je primer Mladen Djordjevic koji je bio dugogodisnji juniorski kapiten pa je nazalost bio primoran da napusti klub posle ovakvog nesvatljivog poteza partizana!
Sram vas bilo!

Svi koji kritikuju KK Partizan neka se pitaju, zasto KK Partizan vise ne kupuje u Srbiji. Zato st postoje razni "Covici" koji traze po 150.000.Evra za talentovane , ali neafirmisane igrace. Kad se u to ukljuce i roditelji koji su "gladni" para, dobijemo to da u veliki klub dodju polu igraci koji su puni sebe i koji ne vole da ttreniraju koliko treba.
Partizan sa takvim igracima odigra Evro-ligu, digne njihovu cenu, ali na zalost kosarka nije fudbal pa i kad proda igrace , ne moze na ime obestecenja da pokupi ni duplo toliko koliko je ulozio. A , za ucestvovanje u Evro ligi treba sakupiti bar 3-4 miliona Evra. Usput treba osvojiti i domace prvenstvo, sa istim tim snagama. Da uprostim -- jeftinije je.
Kad nasi klinci shvate da sa osamnaest godina i sa potpisivanjem prvog ugovora ne mogu sebi "obezbediti " buducnost,

NekoizMase

pre 10 godina

Oterao je Andjusica i nagurao dva francuza umesto njega, i da ne zaboravim jos jednog stranca, Gagica.
"Nacionalno blago..."?
Andjusic je tata za svu trojicu, ali ga je DV oterao iz kluba ko psa. Samo je njemu bio neperspektivan. Sramota!
(Milan, 28. avgust 2013 21:32)

Nebitno je tvoje misljenje o pojacanjima Partizana, ali bar nemoj da izmisljas. Odakle to da je gagic stranac?

Sto se Andjusica tice, Vujosevic nije rekao da je neperspektivan i nije ga oterao. Vujosevic je od njega, tako je rekao, ocekivao vise borbe za mesto u timu (pod tim misleci na popravljanje igre u odbrani) i da mu je zao sto je Andjusic zatrazio da ode. Za Miljenovica to nije pricao, ali je Miljenoviceva mama trazila da ide iz kluba, da bi vise igrao, i otisao kod Mute, kod koga se bas naigrao ... Miljenovic je dobar igrac, ali mora dosta poraditi na snazi. Pa svaki plej u EL bi igrao protiv njega ledjima pod kosem ... A Vujosevic ne voli fizicki indiferentne igrace. Zato mu je Dalo bolji od Miljenovica npr, jer ima odlicne fizikalije, a ocigledno je da je manji umetnik ...

ccc

pre 10 godina

La Partizan...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 28. avgust 2013 21:31)

Mislim da je pravilnije: Le Partizan

profesor

pre 10 godina

mi smo ekipa kojoj prvu petorku cine 2 stranca plus tri reprezentativca npr. naredne sezone Vesterman,Milosavljevic,Bogdan,Lovern,Musli ili pak druga kombinacija Pot,Bogdan,Terence Kinsey,Bertans,Lovern,Gagic. Retko kad ce Dule da igra sa tri stranca i to tipa Vesterman,Bogdan/Draga,Bertans/terence kinsey,Lovern,Gagic/Muski. A Fmp Nelson/Silb,Blazic,Dzenkins,Savovic i Rasko,sedmi igrac Bobi a ostatak ekipe nema uglavnom mahaci i (staro)sedeoci na klupi tipa Lazic,Simonovic. Tako komsije pssst!

Organic Humanoid

pre 10 godina

ko je ovaj?
(stokton, 28. avgust 2013 20:58)

To je decko koji ce za 2-3 godine, puniti zvezdu sa 20 poena u proseku po utakmici...
(avaj, 28. avgust 2013 21:31)

a sto bas zvezdu? pa ima valjda jos neki tim u toj smesnoj nazovi ligi ;d

ahaha ti mislis da ja navijam za zvezdu?! lolcincina
(medzik dzordan, 29. avgust 2013 02:08)

Oh....ti si znaci prvi koga nije sramota da prizna da navija za FMP.

box

pre 10 godina

desirec i samo da dodam...tripkovic je cekao i docekao svoju igru u partizanu ,a on i andjusic su veoma slicni samo sto su andju napalili da bezi i to je to

geronimo

pre 10 godina

Drago mi je da je Vucic pomogao da se ne ugase...Pa malo i njima Gasprom...Tepacemo i Cibonu,Olimpiju,i Caju,Lokomotivu...Ali nista kao...hmm..Dulencee,ima li te?
(Kilbejn, 28. avgust 2013 22:45)
Mozda ce da nas i tepate u nebitnim utakmicama na pocetku sezone, dok se nasa deca ne razigraju a vasi starci umore, ali na kraju sledi kao i uvek klasika... pa jovo nanovo. Decenija i po, osedoste cekajuci neki uspeh, umesto da napravite neki plan i kontinuitet (Pesic pokusao pa ga oteraste, a Partizanu se smejete sto dovodi talentovanu decu koje se sada uce pored iskusnih pa vas odvaljuju sledece sezone), vi sve na silu, promeniste i ligu i klub i 30 trenera i 10 uprave i drzavni vrh i opet nista i opet vam za sve neko drugi kriv, sve dok je tako nece vam stici ta famozna "sledeca sezona" nikada.

Zubrus

pre 10 godina

Ne nego na Lovernj-a, Vesterman-a, Bertans-a, Čekovskog i pomenutog tamnoputog igraca. ;)
(Ivan, 28. avgust 2013 21:59)

Care, ja znam koga imamo u timu, ali ne dajem kontradiktorne izjave.

Srdjan

pre 10 godina

bice ovo sjajna sezona za nasu kosarku i imace sta da se gleda i navija.I jedni i drugi prave odlicne timove tako da nadajmo se dogodine opet u ligu sampiona.Mislim da i reprezentacija uzima medalju -Duda je cudo.

g

pre 10 godina

@ Otkud pare za dovođenje stranaca klubu čiji je račun u blokadi i koji ima enormni dug prema Republici Srbiji (iliti svima nama) po osnovu višegodišnjeg neplaćanja poreza?
(Zzz, 28. avgust 2013 22:05)

Talentovani klinci i nepoznati ameri dolaze u Partizan dzabe da bi naucili, igrali EL i tako se probili u najbolje klubove Evrope. Nista nas ne kosta, ali nista ni ne dobijemo kad odu (ili vrlo malo).
A sto se tice toga da uzimaju mesto nasim klincima - to je ordinarna glupost! Nikad u Partizanu nije stranac uzeo mesto klincu koji ima kvalitet makar za Evroligu a kamoli za reprezentaciju. Morate shvatiti da mi jednostavno ne stvaramo toliko vrhunskih talenata iz baze od 6 mil. stanovnika. Divac, Djordjevic, Kukoc, Radja, Danilovic, Paspalj... odakle su - geografski? Sa svih strana bivse SFRJ. Jednostavno, vrhunski talenti se ne radjaju tako cesto. A ovi klinci sto zablistaju u juniorskoj - ne znaci da ce ista uraditi kao seniori. U juniorima se "biju" samo sa svojom generacijom, kad udju u seniore sa 15 generacija iz celog sveta.

Sasa

pre 10 godina

Ovaj momak je veliki talenat. Ima odlicqn pregled igre i izuzetne fizicke predispozicije. Predvidjaju mu strucnjaci i NBA karijeru . Brqvo za Partizan!

Sone

pre 10 godina

"@pametni Nisam rekao da je Zvezda dala bogzna sta (ima par igraca doduse), niti dacspioni stranih drzava daju mnogo svojoj reprezentaciji. Rec je o sledecem: kukate na drzavu da vas spasi pravdajuci to onime sto je Partizan dao srpskoj kosarci u poslednjih 12 godina. Ja se samo.pitam sta je to veliko dao? Krstic, Novica , mozda jos neko i to je to. O Tepicima, Tripkovicima, Gagicima slozicemo se ne vredi pricati kao o nekoj vrednosti. Pa pogledaj i ovu reprezentaciju-nosioci su Krle, Rasko, Nedovic, Bjelica i Teo kad se vrati. Ostali popunjavaju broj. Znaci, mnogo malo Partizan daje srpskoj kosarci srazmerno njegovoj vladavini."
Pa kad vec pominjes reprezentaciju eto Krstic, eto Bogdanovic bice nosilac za koju god, eto Lucic(koji bi bio jedan od kljucnih igraca da nije povrijedjen), eto i Katic koji je stekao iskustvo i pravu afirmaciju tek igrajuci za Partizan u Evroligi i ABA ligi, a tu bi trebalo da bude i Milosavljevic, nas najbolji defanzivac i Novica da se nije povrjedio....
A zaboravljas da je veoma bitna i promocija nase zemlje u Evropi, npr. uvjek smo bili senzacija u Evrologi, sa ubjedljivo najmanjim budzetom smo uspjevali da pobjedimo najjace timove,odemo u top 16, cak i na fajnalfor dva puta gdje nas je jedna lopta djelila od finala....Malo li je u ovakvim uslovima!

djembadjemba

pre 10 godina

Moram da se obratim u stilu drugara sa severne tribine. Info "iz prve ruke" - Dalo je Grobar od malih nogu, Covic ga je hteo ali ga je ovaj nazvao i rekao mu "Voulez vous coucher avec moi, otkad za se znam volim Partizan!"

magic

pre 10 godina

Закаснио си,прошла година је последња кад си могао нешто да освојиш. Нема везе, добродошао у Србију.
(Mirko, 28. avgust 2013 22:16)
Pa nema veze,ima i SLEDECA SEZONA
UZALUD TRUD...........

Бане

pre 10 godina

Овог играча ћемо видети тек на сцени колико може а колико у овом тренутку,значи кад буде почела сезона,па тек онда може да ти неки закључка о каквом се играчу ради.
Мада ја верујем Дулету кад доведе неког играча знајте да ће од тог играча направи да буде не само што ће да буде бољи човек већ још бољи играч слично као што је Ловрењ постао прошле сезоне иако су многи Дулету смејали за то.