Fudbal 160

Četvrtak, 01.08.2013.

00:17

Kakav je bio Partizan u Razgradu?

Fudbaleri Partizana izgubili su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca - 2:1.

Kakav je bio Partizan u Razgradu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

alan ford

pre 10 godina

Bilo je to 80 i neke - Partizan igrao u Londonu protiv QPR. Iako su to Englezi, nisu bili nista posebno, vjerovali smo da ih mozemo proci. Ali u Londonu vrlo cudna utakmica i poraz od 6:2, uz nekoliko gresaka tadasnjeg golmana Partizana, Omerovica.
Tada brucos, odlucim se ici na revans. Put cijelu noc do Bgd (i slijedecu noc nazad). A na JNA 50.000 ljudi na revansu. Nijedan zvizduk svojim igracima, bez povika "Uprava napolje", i sl. I Partizan pobijedi 4:0 i prodje dalje. I danas tvrdim da je publika tada pobijedila Engleze, atmosfera nevjerovatna, nezaboravna. Eh, tada je bilo prednost igrati na JNA.
Danas vise nije. Alcatraz, Zabranjeni, Odbranjeni, ili kako se vec zovu... Koliko navijaca samo na ovom forumu prizeljkuje ispadanje Partizana?! Tih 80-tih, na srecu, nije bilo internet foruma, na kojima se frustracije sire geometrijskom progresijom.
Ali jaki smo kao navijaci, nema sta. Otjerali smo Racu Petrovica, Tomica, Babovica, Miljkovica, otjeracemo i Scepovica. Svaka nam cast! Jos i da upravu otjeramo, kao sto smo otjerali Bjeku i Zeku. Naravno, sve u interesu tima za koji navijamo.
A rezultat? I pored svih nasih uspjesnih pokusaja tjeranja, nas tim sve gori i gori.

mix

pre 10 godina

Nemam dilemu,Vuk je kriv za poraz! Koji ce mu Scepovic u timu (spor, lenj, bez suta jednog ozbiljnog vodje navale, bez igre glavom-ne secam se da je dao gol glavom!...Previse gubi lopte a posebna je prica zasto je on odredjen da sutira slobodnjake, prekide a ne!Dzigi ili Jojic?Povlacenjem nazad Saleta cime se izgubila kreacija u napadu.Jojic ne moze zameniti Saleta!. Vuk je time dobio lose Dzigija, Saleta i Jojica!
Dekoncentracija i transfer price su bile jace od ivana.Iskreno, to sam ocekivao! .Aksent mora hitno na "doradu"!.
Vuku je bio hrabar ubaciti cetiri potpuno nova igraca u tim. I pogodio je kod Gulana, Obrada i Djembe! Grbic je jos nespreman a Malbasic jos vise. Od Grbica mozemo ocekivati dobre stvari a od ovog drugog-daj boze!Mozda je bila greska ubacivanje Koje a neizvlacenje iz igre katastrofalno loseg Scepovica. Morao je ubaciti Luku sa Kojicem da nesto pokusaju.Dzigi se povremeno gubio ali, nije bio toliko slab kao protiv Siraka tamo.
Vuk ima sad celu slikusta i kako za uzvrat. Mitar umesto Scepe,Djemba sa S.Markovicem (uigravati ih!), Sale nazad na svoju poziciju centralnog kreatora,Luka (precizniji, bez gresaka u predaji lopte!) da deli sa Grbicem minutazu, levo Pantica da deli minutazu sa Dzigijem.
Uveren sam da mozemo da ih sokiramo u Beogradu. Oni su iskusna ekipa,vrlo namazana i koja se prenemaze i glumi padobrance a to su namerno radili jer su znali kakav je onaj kartonass iz Grcke.Nasi moraju nauciti profi trikove ,kako pasti, odglumiti...

Lazy_Rider

pre 10 godina

Bili su Strpljivi, kao što ste i pisali. Strpljivi kao alasi dunavski. Kad dođu u Novi Sad biće i nagrađeni za to, pošto vidim da vuku mrežu po terenima evropskim i uhvate samo 2-3 lopte po tekmi. U Novom Sadu ćete imati punu mrežu.

alcz

pre 10 godina

Da li smo svi mi ovde blesavi i neznalice pa ne vidimo da je Scepovic "vrhunski napadac"?? Pa decko nije pretrcao sinoc 500m, napadac mora da pravi pritisak na zadnju liniju. Da se krece, da pomaze odbrani. Totalno je anemican. A nasa fizicka sprema je ravna nuli. Saletu dusa u nosu posle 10 min. Ekipa mora da bude delimicno izmenjena.

-----------------Lukač----------------

Živković---Obradović---Ivanov---Volkov

----------Djemba-----Marković---------

---------------Ninković---------------

Kojić----------------------------Grbić

--------------Mitrović----------------

Da bi Djemba imao kome po boku da podeli loptu onda moramo da imamo po strani igrače koji umeju da se sjure ka sesnaestercu.

GoTipsa

pre 10 godina

(Znaisha, 1. avgust 2013 01:30)

Djemnba Djemba je prodao dva pasa Akesentijevicu, kakve ja nisam video on nasih igraca vec dugo vremena(beku iya ledja). Ali druga je stvar sto Aksentijevic nista ne zna. Inace pravi igrac odnosno neko ko odskace kvalitetom se vidi iz aviona, kad upadne ovakvu u grupu veselih gradjana.

Inace Partizan prolazi i to lagano u drugoj utakmici.

alibaba

pre 10 godina

@Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...
(Piksi iz kornera, 1. avgust 2013 11:51)

Pa ko drugi da posalje komentar u kosarci, u vase ime? Svi ste presli na vijesti FMP-a

pepo

pre 10 godina

nije pravedno, prvo sudjenje. Gde je grk vadio zute kartone za partizanove igrace kao bez sale. A onda ogroman propust da zaigra Moti koji ima dva zuta kartona. Nema opravdanja za poraz, ali samo hocu pravdu pa neka bolji pobedi.

borko

pre 10 godina

Jos jednom ponavljam, Partizan je skoro sigurno prosao dalje. Naime, igrac sa brojem 27 Cosmin Moti je na obe prethodne utakmice dobio zuti karton. Ja se secam za jednu od njih i kad je i na ovoj danas dobio, pomislio sam bar neka vajda od ovog meca sto nece igrati u Beogradu. Medjutim, sad vidim da on nije smeo da igra ni na ovom. To znaci kad se pokrene postupak, ovo ce se registrovati 3:0 za Partizan, kao sto je recimo bilo u korist Selte protiv Zvezde davno. Tad smo se uzalud radovali kad je Zvezda vodila 2;1 u gostima i usto imala 1:0 iz prvog meca jer bi u svakom slucaju ispala. Tako da nema brige, ovaj ocajni Partizan samo treba da odbrani prednost od 3:0 na svom terenu.

Dragi

pre 10 godina

Moram da pohvalim B92, za razliku od Partizana, jer je komentar vrlo stručan i korektan.
Partizan nije igrao dobro, ali je igrao pametno na rezultat, koji je morao biti bolji, a nije zbog glupih grešaka odbrane.
Aksentijević je greška uprave Partizana, jer su ga prodali prošle godine, a boljeda su to uradili sa Miljkovićem, a zadržali Aksentijevića, jer bi sada imali uigranog desnog beka, a ne bi im Miljković otišao besplatno, kao sada.

pfc

pre 10 godina

bice ovo dobra ekipa,tim je potpuno nov,djemba ce biti jedan od najboljih stranaca u istoriji partizana,obradovic dobar,grbic isto tako samo dok to legne na svoje,samo mi je zao sto to sve trpimo preko kvalifikacija! NAPRED PARTIZAN!

Del

pre 10 godina

@Notingem Red Star, 01. avgust 2013 01:30) ne, nego hoce da kaze da ne bi dobio poziv da je ostao u Ofki. Svi ste spremni da se svadjate, a niko ne kapira nista.

Mora bolje!

pre 10 godina

Nažalost neubedljivo, bez hrabrosti. Iako je Rašović ovaj meč taktički dobro postavio, ono što je ponovo falilo u igri je bila hrabrost i želja da se krene napred, da se uradi nešto konkretno. Ovo je jedino pokazao Djemba Djemba, u čemu se i vidi zašto je klasa za naš fudbal. I ponovo fali više otkrivanja, odnosno kretanja bez lopte, pojedini igrači umesto da se jedni drugima otkrivaju, deluje kao da hoće samo da pobegnu od lopte, da ne bi "slučajno" došla do njih. Čak su i Bugari bolji u tom segmentu, što su pokazali duplim pasovima i lakim izbacivanjem naših igrača iz igre. Dakle Rašoviću bih zamerio nedostatak harizme i uticaja na igrače. Pored dobre taktike koju je na ovom meču pokazao, definitivno mu fali Stanojevićeva hrabrost i agresivnost da bi ovaj Partizan iole delovao kao neki evropski tim.

slavko licno

pre 10 godina

Odavno nismo imali lošiju ekipu,a i kao takva ne može da se uigra jer se na svakoj novoj utakmici pojavljuje 5 do 6 novih igrača. Na kraju cenu će platiti Rašović ,ni kriv ni dužan!!!!

Shearer

pre 10 godina

Ako se promene Aksentijević(izgubio se ceo), Ilić(spor, slabo trči i guši ekipu) i Šćepović(dečko je zalutao a i prepotentno se ponaša) a ubace mladi Živković, Đemba-Đemba i Mitrović, imaćemo realne šanse da eliminišemo Bugare. Ne znam za vas, ali meni se čini da Bugari nisu toliko jaki i nezgodni kao AEL prošle godine, čini mi se da su u nivou Tromsoa.

runner

pre 10 godina

(aardvark, 1. avgust 2013 11:21)
Bez pretenzija da budem Rašovićev advokat uzimam si slobodu da odgovorim na neka tvoja pitanja umesto njega.
1. Šćepović je, na pripremnim utakmicama, ukoliko su one merilo forme, bio jedan od najagilnijih Partizanovih napadača i, za razliku od Jojića, postigao nekoliko golova iz slobodnih udaraca.
2. Ovaj tim nije ništa slabiji od većine klubova koji trenutno igraju u kvalifikacijama za LŠ, možda je neuigraniji i neiskusniji zbog mnogo mladih igrača u sastavu koji su skloni oscilacijama u igri, al' treba verovati u ove momke. Čim se oslobode grča i straha od poraza bit će oni O.K. Samo jedna dobra utakmica će iz korena promeniti klimu u i oko kluba.
3. Kad je preuzeo ovaj tim Rašović je znao u šta se upušta. Nije on u Partizanu od juče. Da nije video svoju šansu u tome sigurno se ne bi ni pačao u to.
Nego postoji jedna druga stvaru u svemu tome. Šta misliš, šta je nama navijačima činiti da te momke oslobodimo straha i okuražimo ih pred revanš sa Ludogorecom? Tim je takav kakav je i u narednih 6 dana teško da se može nešta bitnije promeniti bar po pitanju dovođenja nekih pojačanja. Video si koliki su pritisak na sudije i naše igrače, a naročiti Ivanova, vršili navijači "Lude šume". Hoćemo li i mi primeniti taj recept ili ćemo od prvog sudijinog zvižduka početi omalovažavati i pljuvati pojedine naše igrače, trenera i Upravu? Ponekad pomislim: "Kakve navijače Partizan ima, igrači još dobro i igraju".

Zvezdaš

pre 10 godina

Mislim da je Djemba Djemba odlična investicija Partizana. Koliko je bio na terenu pokazao je mnogo više nego mnogi koji su odigrali celu utakmicu. Iskreno želim Partizanu prolaz dalje a za to vam treba malo sreće (i manje Šćepovića) na terenu. Sumnjiv je i Ivanov, bio je nezainteresovan i to ne samo kod drugog gola. Bugari nisu veličina kako su ih novinari najavljivali. Sigurno prolazite!

Mito

pre 10 godina

Sve u svemu loše. Partizan se tipično za naš fudbal, posle datog gola, uvukao u mišju rupu umesto da koristi prostor koji se otvorio u odbrani. Najgori kao i obično Šćepović (igrač za sva vremena, nemožeš ga prodati ni pokloniti), koji se gurao gde netreba (slobodni udarci), a tamo gde je imao šansu u nadoknadi vremena, toliko se dugo nameštao da nije čudo što su Ludogorec odbranio. Srećom vraća se Mitrović, pa možda Partizan ima šansu. Slobodne udarce bolje izvode i Ninković i Jojić.

aardvark

pre 10 godina

Tražim odgovore od šefa stručnog štaba Partizana, gospodina Vuka Rašovića, koga sam mnogo cenio kao igrača i koga (još uvek) podržavam kao trenera:
- Zašto ste dozvolili da Marko Šćepović izvodi slobodne udarce?
- Zašto ne kažete upravi kluba da sa ovim timom ne možemo ostvariti ciljeve?
- Zašto čekate da Vi platite ceh tuđim greškama?

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Hvala svima na odgovorima za Motija. Ja sam gledao stari pravilnik iz 2011/2012 gde posle 2 zuta ide suspenzija, a sada je to pomereno na 3. Na zalost moracemo da ih dobijemo na terenu.

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...

grobar

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.
(A htela je ona, 1. avgust 2013 10:16)

Izvini sine sta je on to dao partizanu , sem sto svaki mesec prima platu????????
Mi treba njih da oteramo sve iz partizana a ne da ih tesim...

Sramota x 2

pre 10 godina

Ono što Jojić radi treba saseći u korenu. Svakom može da se desi da bude indisponiran ali da ti se u 20 godina ne igra fudbal, nije normalno. Šćepović je rezultat sličnog događanja pre neke godine i evo na šta je ispalo. On više ne da nije koristan nego je štetan po Partizan. Ninković nije daleko odmak'o, dečko se sklanja od lopte i šetka po terenu. Da je malo iskusniji Rašović bi ODMAH reagovao kao Stanoje kad je Tomića i Marka vratio u Teleoptik. Bar se Tomić opametio.
Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.

A htela je ona

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.

Kontraš

pre 10 godina

Da je neko pre utakmice ponudio ovaj rezultat ja bih ga prihvatio bez razmišljanja! Mada, i sa njim su nam male šanse da prodjemo. Teško je poverovati da nam Bugari u Beogradu, sa onakvim proigravanjima i duplim pasovima neće dati gol. Mi bi tada trebali dati TRI! Ako nam oni ne daju, mi smo sposobni da ga sami sebi uvaljamo, preko neke početničke greške, glupog penala ili opet nekog crvenog kartona i sl.
Mi dajemo gol, moj sin skače i raduje se, a ja sedim i ćutim! Nisam čak uzviknuo ni ono "evo ga" "gol" - ništa, čak ni neki uzdah! Prvo, nisam mogao da verujem da smo dali gol, ni iz čega. Drugo, znao sam da ćemo nešto uprskati, kako samo mi znamo - setimo se samo Genka, Šamroka, da ne idem dalje u prošlost - Lacio, Sampdorija, Fenerbahče, Livorno... Pa nama je protivnički golman davao gol u zadnjem minutu glavom...
Pobeda Ludogoreca jeste zaslužena, ali kakav smo gol primili (drugi), u tako važnoj utakmici, mene je sramota kao navijača, kakva indolentnost! Šta je to sa nama? Kakav gol je reprezentacija primila u Zagrebu, pa oni penali na SP!
Za 6 dana nova horor predstava na našem stadionu, možda sa srećnim krajem, jer nada ipak umire poslednja...

Napred Partizan!

Bile

pre 10 godina

Sve dok klinci Šćpović budu igrali za Partizan neću dolaziti na stadion niti gledati Partizan na Tv-u. Oni igraju kao razred IV/3 na velikom odmoru. Obavestite me molim vas kad završe sa osnovnom i kad odu u Donju Prljušu.
Srdačan pozdrav za sve ljubitelje sporta !

onako

pre 10 godina

ma vazno je da jojic namesta frizurucu 90 minuta -pardon malo krace! (Crveni karton, jbt sad je jos i zestoki baja, ribe sto odvaja) POD HITNO PLATA PO UCINKU - IZGUBIS = REPUBLICKI MINIMALAC. Pa da vidis kako se grize ako umesti 20k evra dobijes 20k dinara.

Grobar

pre 10 godina

Partizan je bio los!I to ne zbog igre,ne zbog rezultata nego je jednostavno i dalje ocigledno da u nasem Partizanu vladaju NEzdrave osnove,tacnije evidentno je da Scepovic MORA igrati bez obzira na sve.Kada bi ovog momenta doveli Tejga on bi opet poceo sledecu utakmicu pored Mitrovica i Tejga koji bi sedeli na klupi.Zato kao navijac Partizana navijam i zaista iskreno zelim da ispadnemo i da sto pre zavrsimo sa Evropom.

Razvan

pre 10 godina

Prvi put pisem nesto protiv Scepovica, jer jednostavno moram. Ocajan igrac, ocajan po tim pre svega. Dobar je kada se pika fudbal sa drustvom, a za nesto ozbiljnije nema sanse. Posle onako izvedenih slobodnjaka, ne zasluzuje vise da se naziva fudbalerom. Ko je za to da Scepovic vise ne vidi teren u nasem klubu?

Gradjanin

pre 10 godina

E kamo srece da B92 prenosi utakmice pa da uzivam a ne RTS ciji komentator (da ne navodim ime svi ga dobro znamo)ubija u pojam a covek kao da komentarise neku drugu utakmicu. Nasi kao sutnu na gol a lopta od enebom po oblake a on se covek istopi od srece :"Kakva prilika,tik pored gola..." a mozda je do mog TVa :)

kiza

pre 10 godina

Nema veze kako ce Djemba u buducnosti igrati ali stane na loptu,zagradi se pogleda i onda pas..nema lopte unazad....a ja mislim da ce biti sve bolji i bolji..i desni bek pod hitno...

kewic

pre 10 godina

Gledam ovog Šcepovica... a u jeku turniri u malom fudbalu po selima, pa on nebi mogao ni u jednoj ekipi da igra jer decko poima nema. Spor niti ima šut niti zna da primi loptu niti zna da doda, jpš i ružan. Ma ubi bože.

Dejan

pre 10 godina

Sa Mitrovićem, Ilićem, Lukačom i Đembom od prve minute Partizan pred svojim navijačima može da prođe. Treba razmisliti da li je Ivanov slučajno napravio takvu grešku baš protiv zemljaka, Ščepović očajan i sebičan, nadam se da neće biti ni na klupi u Beogradu

Milan

pre 10 godina

Nikada mi nece biti jasno zasto se tolika prasina podigne kada dodje neko ko je pre 100 godina imao epizodu u nekom vecem klubu kao sto je to Djemba Djemba,Taribo Vest ili Ailton u Zvezdu.Umesto da cuvamo malde talente mi prodajemo tinejdzere,a dovodimo one za koje smo culi pre koliko godina i koji su tada kao nesto bili.
Drugo,budimo realni kakav nam je fudbal i ,,tramvaj liga,, ne znam ko vise nesto ocekuje i nada se...i na klupskom i reprezentativnom planu!

Realno

pre 10 godina

Uglavnom se slazem sa procenom, osim sto mislim da Gulan nije lose odigrao, oduzeo je dosta lopti i s' obzirom na to da mu mesto levog beka nije prirodna pozicija odigrao je solidno. Aksentijevicu treba zamena pod hitno jer je mnogo los i u fazi napada i u odbrani. Sale je u prvom igrao zadnjeg veznog pa nije previse pokazao. Djembi se vidi da zna da igra fudbal, bice pojacanje. Scepovic "No coment!". Rasovic daje Scepovicu da izvodi slobodnjake, neverovatno! Bice bolje u revansu ako Djemba igra od pocetka, ako se zameni desni bek, ako u spicu igraju Grbic i Mitrovic, Markovic mora da daje vise lopti napred.

POPUP

pre 10 godina

LOŠEEEEEE !!!
Bez agresivnosti, loši u duelima, bez igre. Sporiji od protivnika i kao tim i pojedinačno. Kad se sve uzme u obzir odličan rezultat, ali šanse skoro nikakve da prodjemo dalje.

KODAR78

pre 10 godina

Najveci problem je igra Scepovica, vrhunac je, da izvodi i slobodnjake a idealna je pozicija za recimo Jojica. Dobra vest je da se vraca Mitrovic, mada me nebi cudilo da opet zaigra gore pomenuti. Lukac, svaka cast. Djemba, pravo pojacanje, ostali prosek. Rezultat nije los, lako je dostizan uz pravu igru. Uz pravu podrusku sa tribina, idemo dalje.

Perica

pre 10 godina

Što se tiče Ninkovića. Njemu je napunjena glava kako će da nasledi ovog i onog. Zaboravili su da mu kažu da to neće da se desi na prvoj utakmici. Dečko igra toliko sebično i samo misli sada cu ja da se vinem u visine. On treba da igra i da se rastereti tog pritiska.
Šćepović je juče bio najbolji asistent u Bugarskom timu. On pojma nema.

igorpl

pre 10 godina

Interesantna je jedna stvar a to je da se u fudbal ulažu basnoslovne sume novca čak i kada igrači i klubovi nemaju nikakve rezule ostale state a da se za svportove zajdno manje izdvaja ukupan novac nego za fudbal. To samo govori da fubal ni prošao pored sporta nije i da je dovoljno samo pojaviti se na terenu i odmah ste na dobitku. Žalosno. Domaći fudbal po hitno ili zabraniti ili osnovati neku regionalnu ligu.

Vozi Misko

pre 10 godina

Super igra sa ovakvom igrom Partizan moze da bude veliko iznenadjenje.Ne samo sto ce proci u grupnu fazu nego borice se zatrofej.

muamua

pre 10 godina

mislim da nije mogao da igra,pokupio je dva zuta sa istim protivnikom u dve utakmice,da je dobio zuti protiv slovana i zuti protiv parizana juce mogao bi u utorak da igra ...

Miroslave

pre 10 godina

Tačno je bilo kao što sam rekao, nije ludogorec nikakva ekipa, samo je problem u tome što imamo igrača poput Šćepakadabre, od kojih bi svaki klinac sa ulice trčao više...

Grobari

pre 10 godina

Ljudi pogledajte onaj moti od ludogorec ima dva zuta kartona iz prve dve utakmice nije smio igrat protiv nas UEFA sad mora to vidit 0 3 za PARTIZAN

Marko

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 01. avgust 2013 00:46) Dobio je zute kartone u obe utakmice sa Slovanom, ali po pravilima uefe za lš suspenzija sledi nakon 3 kartona. Znaci nece igrati u revansu.

celarevohood

pre 10 godina

u zivotu sam kontao da cu biti najsrecniji kad postanem tata i kad Miljkovic ode iz partizana, i sta sad... posle tri utakmice ja cu svesno da napisem MILJKOVIC JE KLASA ZA AKSENTIJEVICA! ne znam kako sam pregrmeo ovo...

Mirko

pre 10 godina

Ma, klasika. Nisam ni očekivao puno više od Partizana. Nebitno. Mene brine što ovo i nama može lako da se desi već danas. Daj Bože da nisam u pravu.
Naš fudbal je u rasulu.

Borca - Ovca

pre 10 godina

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution"
(Dorćol - Braće Jerković, 1. avgust 2013 01:13)

a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after two cautions in two different matches, as well as after the fourth and sixth caution;
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches

Жеца

pre 10 godina

стварно смо некад нереални са очекивањима, прецинимо сами себе да смо нека екипа и онда се разочарамо кад изгубимо , и то не мислим само на Партиѕан већ на све наше екипе.

Makedonac Grobar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Evo,da ti potvrdim da je Moti dobio 2 zuta kartona sa Slovanom.U Bratislavi u 67,a u Razgradu u 90 minutu.

Milos Markovic

pre 10 godina

Scepovica decka ispljuvase svi, a bilo je dosta gorih od njega. Nije mi jasno cemu tolika mrznja. Ranije su igraci koju si resavali derbije bili ljubimci! Kao kada je on na Marakani asistirao i dao gol i bio najbolji! Pa kako sada decko da igra kad mu svi zvizde?! Umesto da ga podrze posle povrede svi ga prozivaju! A jedini gol danas Partizan je postigao jer je on odlicno uposlio Markovica. Imam utisak da je bilo ko drugi to uradio, njega bi hvalili ;/

Fake Brkajlo

pre 10 godina

Mislim da nema razloga za paniku. Partizan ima prednost domaceg terena a i ne mora da putuje, dok protivni tim mora da putuje iz Bugarske. Ne znam koliko njihovih navijaca dolazi na stadion ali mislim da je to nevazan faktor. Sudije su neretko malo nagnute ka domacinu tako da sve vode idu na nasu vodenicu. Samo da paze oko verbalne komunikacije jer Bugarski igrachi mozda mogu da razumeju, jezici su donekle slichni, osim naravno padeza.

kompa

pre 10 godina

Sa Uefinog sajta..

Slovan - Ludogorets
67 min: Moþi (Ludogorets) is cautioned by the referee (yellow card)

Ludogorets - Slovan
90 min: Moþi (Ludogorets) is booked (yellow card)

E sad, ako tu nije doslo do greske, Partizan ovo dobija sluzbeno 3-0. Nije zasluzeno, ali necemo se buniti.

Милош

pre 10 godina

@Chris
Пре групне фазе се играчи суспендују после два жута картона. Ово не сме проћи незапажено, морамо одмах да се жалимо.
http://www.dodaj.rs/f/1r/d4/1tsXWjK/untitledcr.jpg

AZagor

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav nam je fudbal zalostan postao kad nam je jedina nada u pobedu to sto je protivnik mozda nacinio administrativnu gresku koju bi naravno trebali masovno proslaviti na trgu...Gde se kriju Partizan, Zvezda, Vojvodina, Radnicki Nis...iz mojih 80tih i 90tih...sto su igrali za gol vise.

Mladen

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

http://www.transfermarkt.com/en/cosmin-moti/leistungsdaten/spieler_26675.html
67' u prvoj i 90' u drugoj..

Shonne

pre 10 godina

Da li je moguce da ste toliko jadni da ste se uhvatili za taj zuti karton koji je covek dobio!? Hocete 3:0..e pa vasi mili manekeni ce morati da se potrude na terenu da dobiju 3:0, dovoljno bi bilo i 1:0, ali ne verujem da su oni sposobni za tako nesto... manite se vi uefe i zutih kartona..ne budite jadni..

Tolle

pre 10 godina

A pazite sta pise ovde:

http://www.ehow.co.uk/list_7232736_champions-league-qualification-rules.html


"In the qualifying stage, a player who receives two yellow cards in two separate matches, or four overall, is suspended for the subsequent game."

Banja Luka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Kakva su pravila kada su suspenzije u pitanju?

Moti je dobio zuti karton i u prvom(67.min) i u drugom mecu(90.min) protiv Slovana!

Mile iz svecku

pre 10 godina

Pa prostom racunicom mozemo doci do zakljucka da pobeda u revans mecu protiv simpaticne ekipe iz Burgsa, Ludogoreca, vodi nas u razigravanje za Kup Sampiona. Ulog je veliki. Partizan veceras solidan, Lukac vredi svaki dinar, Obradovic da je bio dobar ostao bi u Saragosi, Ivanov vec prodat , Scepanica tri fina driblinga mozda ga uvalimo u neki Juzni Sudan, Sale u upravu, Ninkovic zivac, Jojic siska ( pod hitno kod frizera) , Dzomba Dzomba vidi se da nije igrao za djabe u Arsenalu. I tako. Bice bolje (valjda)..

Chris

pre 10 godina

1 utakmica protiv Slovana : 27 Moþi Yellow Card 67min
2 utakmica revans u Bugarskoj: 27 Moþi Yellow Card 90min

sad se postavlja pitanje dali je kaznjen zabranom igre posle dva ili tek treceg zutog ...

gologomez

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
# Link komentara
------------------------------------------------------------------------


da, definitivno je dobio 2 žuta u te 2 utakmice. da li si ti siguran u ta pravila i ako je tako kako je moguce da je igrao zar to nije do eufe a ne do kluba?

info

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Dobio je samo u Razgradu u revansu u 90. minutu utakmice.

luka

pre 10 godina

zanimljiv je ovaj komentar za žute kartone Motija..na UEFA sajtu stoji da je dobio po jedan u obe tekme sa Slovanom..ali ako su drugačija pravila onda...ništa :)

Marko Adidas

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Jeste, dobio je! Sad sam proverio na UEFA-inom sajtu!

drdo

pre 10 godina

"Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan." @Kovinjalova Alatka
Bravo za zapazanje. Sad sam video na UEFA-inom sajtu, jeste dobio zuti karton u oba meca.
Tole reaguj!

kad ce biti?

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio u oba. I sta sad?
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/champions-league/2013-2014/slovan-bratislava-ludogorets-623338.html
http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

navijaci bi mogli biti 12 igrac ... ali

pre 10 godina

A u revansu kada pocnu sa pesmama uspavankama navijaci , pa zabranjeni i dozvoljeni .. pa majko moja vec me hvata nervoza ..
Samo huk sa tribina da cujem ili aplauz bio bih zadovoljniji samo da nepevaju uspavanke

Notingem Red Star

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije
(DEJAN, 1. avgust 2013 00:36)

Šta hođeš da kažeš, da nije zaslužio poziv u reprezentaciju? Pa on je Partizan spasao od četvorke-petarde (isto kao i protiv Širaka)... Trenutno ubedljivo najbolji golman u zemlji...
Zar je važno gde je stekao reputaciju, ili gde igra ako je najbolji u Srbiji?

Djole PFC

pre 10 godina

Moti iz Ludogoreca je dobio u obe utakmice zuti protiv Slovana tako pise na Uefinom sajtu ne znam pravila da li je mogao da igra protiv nas!Ludogorec nije nista posebno mislio sam da su jaci igrace na kontre odbrana slabiji deo tima ali dzabe kad mi vecito krpimo tim pred sam pocetak ili za vreme kvalifikacija!poz

Statisticar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Na zvanicnom UEFA sajtu pise da je Kozmin Moci (ili Moti, kako ga cesto citaju van Rumunije) u mecu Slovan-Ludogrec dobio zuti karton u 67. minutu, a u revansu u 90.
Ako je zvanicni sajt UEFA relevantan, oni ovo gube sa 3-0 !!!!!!

grobarpg

pre 10 godina

partizanu hvali napadač !igra nesigurna lutali su po terenu,jedina svijetla tačka lukač i djemba djemba,sa ovakvom igrom tesko do baraza za LS

Apatinac

pre 10 godina

Partizan je ocaj zivi tu nema zbora ali ako se pogleda ovo onda su bugari zestoko retardirani i partizan ce opaliti bunker kuci da brani 3-0 iz vecerasnje utakmice koju je izgubio 2-1...cudno a??
Da li je moguce da su bugari tako glupi da ubace igraca bez prava nastupa...br 27 C. Moþi

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&localization_id=uk

Znaisha

pre 10 godina

Iz krajnosti u krajnost,od euforije do depresije...vidim odmah hvalospeve za Djembu,za nepunih pola sata?! Sta je problem sacekati da veze 2-3 dobre utakmice,pa onda hvaliti...sad kad se igra u Evropi i ima motiv i vidi neki smisao,ali sta ce biti kad ode u Ivanjicu,pa gostovanje na cuvenoj Suvaci u Pecincima?! Mislite da Mitrovic moze da bude neki bitan faktor u ovakvoj igri?
Danas su komentari vecim delom kriticki,sutra se vec ceka kiks Zvezde ili Vojvodine,za vikend se animiraju navijaci sa raznim akcijama da pomognu voljeni klub,u Ponedeljak vec krece podcenjivacka euforija i bahate izjave fudbalera...vec vidjeno!

Maraja

pre 10 godina

Kako su jadni ovi što pokušavaju da menjaju pravila UEFE. Igrač Ludogoreca jeste dobio žute kartone u oba meča sa Slovanom, ali pravilo kaže da će igrač propustiti sledeći meč ukoliko je uzastopno dobio žuti karton na prethodna tri meča. Jadno je to što ne vidite očajnu igru Partizana, pa bi ste hteli na mufte da prođete. NE MOŽE. Ludogorec je za vas evropski klub. Pomirite se sa tim. Očajni ste

otkacheni

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Mogu. Nije. Samo u drugoj.

DaneBrno

pre 10 godina

Pravilo , na zvanicnom sajtu UEFE u orginalu , glasi : "Before the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution". Za one koji ne barataju engleskim dobro , pre grupne faze ,nakon TRI izrecene opomene igrac propusta naredni mec. Tako da od pobede za zelenim stolom nema nista , vec igraj i bori se !

Tottenham

pre 10 godina

nisam gledao utakmicu,ali po ovom opisu vidim da je Partizan bio ocajan,nadam se da ce se Vojvodina i Zvezda bolje predstaviti i da nadam se da ce Partizan proci

i sta sad

pre 10 godina

Pogledao sam pravila na sajtu UEFA i ona kazu:

In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after THREE cautions in THREE different matches.

Dakle 3, ne 2. Tako da je mogao da igra.

niki

pre 10 godina

Blagi uzas. Aj sto je vecina slepa kod ociju kada je u pitanju Djuric,nego ovo postaje srednje zalosno koliko igraci uzasno lose igraju,postavljaju se u igri,trce,a i razocarao me je Rasovic,mnogo sam ga voleo kao igraca,jedva cekao da dobije sansu,ali izgleda da covek ne ume nista. Cak i kada imas prelosu ekipu,kao sto smo imali pod vodjstvom Djukica u 1.sezoni,momci su igrali leprsavao itd,itd,od onda niko sem Stanoja ponekad nije uspeo da digne ekipu. UPRAVA NAPOLJE!!

Labud

pre 10 godina

Po meni Gulan nije bio uopste los, a Obradovic sasvim dobar. Te krilne igrace trebaju i zadnji vezni da zatvaraju, pogotovo ako svaki napad idu na overlap. Sale Ilic aka njegove lopte imaju oci, ali u jednom trenutku je sa metar razdaljine dobcio loptu u aut a ne saigracu, nesto sto nikad nisam video na fudbalskom terenu. Mitar i Djemba - Djemba od starta, bez Scepana, pa ova ekipa i moze da zalici na nesto.

MaxBunker

pre 10 godina

Moti jeste imao dva žuta.

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Nislija

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Jeste! Izvor sajt UEFE: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/player=95343/

Ne znam koje su tacno sankcije u ovom slucaju ali sam i ja siguran da se racunaju 2, a ne 3 kartona.

Tako ja mislim da je...

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio i u prvom i u drugom, a dobio je i veceras i nece igrati u BG, jer mislim da su tri kartona za suspenziju...

NOLE

pre 10 godina

Ja sam primjetio da onaj desni bocni(sto je dobio crveni) KONSTANTNO POPRAVLJA FRIZURU, Jaoo lika, i kad je dobio crveni Karton opet on da popravi frizuru, da slucajno koja vlas kose ne bude pogresno stojala dok bude napustao travnjak a zene gledale.

HAHHAHA koji LIk brate mili, dajte snimku i gledajte Lika , svaki aut poravljanj e friziure, kontakt poravlanje frizure, faul popravljnje friziure ,crenvi karton hahahha

Dorćol - Braće Jerković

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Dobio je zuti Moti u obe utakmice sa Slovanom i posle ovog večeras neće moći da igra u revanšu što znači da nisi u pravu.
Moraće ovi manekeni sami da se potrude za tih 3:0

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the
fifth caution"

Chris

pre 10 godina

u oficijalu od uefe pise u § 22.02 da igrac tek posle treceg zutog kartona nesme da igra. Dakle navedeni Moti u revansu nesme da igra!

my way

pre 10 godina

Iskreno, Partizan je bio bolji nego u mecu sa Sirakom, napredovao je od mucnog do tragicnog. Ekipa lose odreagovala nakon primljenog gola. Scepakadabra unikat! Svaki napadac moze da ne da gol, ali da ne da ni saigracima da ga daju to moze samo on. Zasto, o zasto nije monopolisao slobodnjake protiv Zvezde? A tek onaj klasni nonsalatni prijem lopte koja se zakucava u mrezu... Djemba Djemba klasa za sve prisutne, samo treba da se prilagodi na ovaj novi sport koji igra Partizan, jer se nikad njim nije bavio. Steta, bila je sansa za lep rezultat pred revans. Otvoren je i ovaj rezultat, ali zalosno je kako je do njega doslo. Nadam se prolazu Partizana, nije Ludogorec ekipa koja ne moze da se pobedi.

mkd

pre 10 godina

ljudi Partizan bi trebao da dobije 3:0 sluzbeno igrac Moti(br.27) igrao sa 2 zuta kartona.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/slovan-bratislava-pfk-ludogorets-razgrad/index/spielbericht_2323268.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pfk-ludogorets-razgrad-slovan-bratislava/index/spielbericht_2323283.html

idemo dalje PARTIZAN

solunac

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
istina dobio je 2 zuta protiv slovana ali ne verujem da su toliko glupi da to previde , mislim da se od ove godine pravilo promenilo da posle 3 prva kartona sledi pauza a onda posle toga na svaka 2 kartona pauza evo ti link što sam našao pa pročitaj http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&ved=0CCgQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Ffkmladost.blogspot.com%2F2013%2F07%2Fpreokret-nova-pravila-uefa-e-kaljevic-i.html&ei=XZj5UfDDBqLl4gSF0IHICA&usg=AFQjCNE9434cX5ObhbPLw1W2qM1tZmEipQ&bvm=bv.49967636,d.bGE , mada opet nisam ni ja sto posto siguran i lepo bi bilo da si ti u pravu a ne ja

Svadbene stolice

pre 10 godina

Da, C. Moþi ima parne kartone

Prva utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

Druga utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

sreski spijun

pre 10 godina

Najbolji su mi komentari ovih sto navijaju za stubove,gde se podsmevaju rezultatu Partizana a Boga mole da danas izgube samo sa tim rezultatom.

Tolle

pre 10 godina

@Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Izgleda da jeste, proverio sam.A proverio sam i pravila koja kazu da je zaista morao da propusti ovu utakmicu.Videcemo, za sad zvuci obecavajuce....

Trtimir

pre 10 godina

Partizan izgubio, a nema navijača zvezde da nas zezaju.
Da li to slute neku katastrofu sutra pa smatraju da je prikladnije ćutati? :)

ja

pre 10 godina

Dobra stvar je sto ce Djemba igrati od prvog minuta u revansu i sto nam se vraca Mitrovic. Ocekujem i od Sase Ilica da malo pokrene ekipu

Nisam neki preterani optimista ali nada uvek postoji

Strašno

pre 10 godina

Nerazumem ko je dozvolio jednom Šćepoviću da izvodi slobodne udarce.Dečko nema ni tehniku,ni šut,jako skromnog znanja,teško da bi imao mesta u svakom srpskoligaškom klubu.Najgore u svemu tome je što onaj ćoravi Mihajlović i dalje računa na njega u reprezentaciji.Koliko li mu je love neko obećao od Šćepine prodaje?Kako drugačije objasniti jer niko drugi ne vidi nikakav kvalitet u ovom igraču.

Realista

pre 10 godina

kakva glupost,pa da su svi bili toliko losi kao sto pise,bilo bi najmanje 3-0 za bugare,ne mislim da je partizan odigrao dobru utakmicu,ali nije bila ni toliko katastrofalna...

DEJAN

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije

Realno

pre 10 godina

Nikakav!Vidi se da nema kvaliteta,gol mogu da daju samo posle velike greške protivnika a odbrana kao sir bušna.Sreća da su i Bugari nikakvi pa nije bilo katastrofe ali ako se partizan u Bgd otvori,uslediće kazne preko kontranapada.Sve u svemu,nijedna od ove dve ekipe ne zaslužuje prolaz dalje a proći će manje lošiji i srećniji tim.Mislim da su to Bugari jer imaju bolju odbranu dok partizan nema ni N od napada.

fan topdzija

pre 10 godina

analizu Marka Šćepovića poslati na sve poznate adrese našeg selektora, ako treba i kod Soraje, nego ako on bude predvodio napad protiv Hrvata na Marakani, nisam pametan...

Djem

pre 10 godina

U potpunosti se zlazem za Djembu Djembu. Ako se sudi po ovoj prvoj utakmici, stvarno ce biti veliko pojacanje. Scepovic je tuzna prica...

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.

fabricio

pre 10 godina

Molim te šćepakadbra nauči da se trudiš kad izgubiš loptu,šutiraj,centriraj,iznudi faul,dodaj.Uradi nešto za 90 minuta.Ali molim te čoveče.

fan topdzija

pre 10 godina

analizu Marka Šćepovića poslati na sve poznate adrese našeg selektora, ako treba i kod Soraje, nego ako on bude predvodio napad protiv Hrvata na Marakani, nisam pametan...

NOLE

pre 10 godina

Ja sam primjetio da onaj desni bocni(sto je dobio crveni) KONSTANTNO POPRAVLJA FRIZURU, Jaoo lika, i kad je dobio crveni Karton opet on da popravi frizuru, da slucajno koja vlas kose ne bude pogresno stojala dok bude napustao travnjak a zene gledale.

HAHHAHA koji LIk brate mili, dajte snimku i gledajte Lika , svaki aut poravljanj e friziure, kontakt poravlanje frizure, faul popravljnje friziure ,crenvi karton hahahha

DEJAN

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije

ja

pre 10 godina

Dobra stvar je sto ce Djemba igrati od prvog minuta u revansu i sto nam se vraca Mitrovic. Ocekujem i od Sase Ilica da malo pokrene ekipu

Nisam neki preterani optimista ali nada uvek postoji

Djem

pre 10 godina

U potpunosti se zlazem za Djembu Djembu. Ako se sudi po ovoj prvoj utakmici, stvarno ce biti veliko pojacanje. Scepovic je tuzna prica...

Razvan

pre 10 godina

Prvi put pisem nesto protiv Scepovica, jer jednostavno moram. Ocajan igrac, ocajan po tim pre svega. Dobar je kada se pika fudbal sa drustvom, a za nesto ozbiljnije nema sanse. Posle onako izvedenih slobodnjaka, ne zasluzuje vise da se naziva fudbalerom. Ko je za to da Scepovic vise ne vidi teren u nasem klubu?

DaneBrno

pre 10 godina

Pravilo , na zvanicnom sajtu UEFE u orginalu , glasi : "Before the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution". Za one koji ne barataju engleskim dobro , pre grupne faze ,nakon TRI izrecene opomene igrac propusta naredni mec. Tako da od pobede za zelenim stolom nema nista , vec igraj i bori se !

Strašno

pre 10 godina

Nerazumem ko je dozvolio jednom Šćepoviću da izvodi slobodne udarce.Dečko nema ni tehniku,ni šut,jako skromnog znanja,teško da bi imao mesta u svakom srpskoligaškom klubu.Najgore u svemu tome je što onaj ćoravi Mihajlović i dalje računa na njega u reprezentaciji.Koliko li mu je love neko obećao od Šćepine prodaje?Kako drugačije objasniti jer niko drugi ne vidi nikakav kvalitet u ovom igraču.

Znaisha

pre 10 godina

Iz krajnosti u krajnost,od euforije do depresije...vidim odmah hvalospeve za Djembu,za nepunih pola sata?! Sta je problem sacekati da veze 2-3 dobre utakmice,pa onda hvaliti...sad kad se igra u Evropi i ima motiv i vidi neki smisao,ali sta ce biti kad ode u Ivanjicu,pa gostovanje na cuvenoj Suvaci u Pecincima?! Mislite da Mitrovic moze da bude neki bitan faktor u ovakvoj igri?
Danas su komentari vecim delom kriticki,sutra se vec ceka kiks Zvezde ili Vojvodine,za vikend se animiraju navijaci sa raznim akcijama da pomognu voljeni klub,u Ponedeljak vec krece podcenjivacka euforija i bahate izjave fudbalera...vec vidjeno!

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.

Notingem Red Star

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije
(DEJAN, 1. avgust 2013 00:36)

Šta hođeš da kažeš, da nije zaslužio poziv u reprezentaciju? Pa on je Partizan spasao od četvorke-petarde (isto kao i protiv Širaka)... Trenutno ubedljivo najbolji golman u zemlji...
Zar je važno gde je stekao reputaciju, ili gde igra ako je najbolji u Srbiji?

fabricio

pre 10 godina

Molim te šćepakadbra nauči da se trudiš kad izgubiš loptu,šutiraj,centriraj,iznudi faul,dodaj.Uradi nešto za 90 minuta.Ali molim te čoveče.

my way

pre 10 godina

Iskreno, Partizan je bio bolji nego u mecu sa Sirakom, napredovao je od mucnog do tragicnog. Ekipa lose odreagovala nakon primljenog gola. Scepakadabra unikat! Svaki napadac moze da ne da gol, ali da ne da ni saigracima da ga daju to moze samo on. Zasto, o zasto nije monopolisao slobodnjake protiv Zvezde? A tek onaj klasni nonsalatni prijem lopte koja se zakucava u mrezu... Djemba Djemba klasa za sve prisutne, samo treba da se prilagodi na ovaj novi sport koji igra Partizan, jer se nikad njim nije bavio. Steta, bila je sansa za lep rezultat pred revans. Otvoren je i ovaj rezultat, ali zalosno je kako je do njega doslo. Nadam se prolazu Partizana, nije Ludogorec ekipa koja ne moze da se pobedi.

i sta sad

pre 10 godina

Pogledao sam pravila na sajtu UEFA i ona kazu:

In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after THREE cautions in THREE different matches.

Dakle 3, ne 2. Tako da je mogao da igra.

kewic

pre 10 godina

Gledam ovog Šcepovica... a u jeku turniri u malom fudbalu po selima, pa on nebi mogao ni u jednoj ekipi da igra jer decko poima nema. Spor niti ima šut niti zna da primi loptu niti zna da doda, jpš i ružan. Ma ubi bože.

Realno

pre 10 godina

Nikakav!Vidi se da nema kvaliteta,gol mogu da daju samo posle velike greške protivnika a odbrana kao sir bušna.Sreća da su i Bugari nikakvi pa nije bilo katastrofe ali ako se partizan u Bgd otvori,uslediće kazne preko kontranapada.Sve u svemu,nijedna od ove dve ekipe ne zaslužuje prolaz dalje a proći će manje lošiji i srećniji tim.Mislim da su to Bugari jer imaju bolju odbranu dok partizan nema ni N od napada.

kiza

pre 10 godina

Nema veze kako ce Djemba u buducnosti igrati ali stane na loptu,zagradi se pogleda i onda pas..nema lopte unazad....a ja mislim da ce biti sve bolji i bolji..i desni bek pod hitno...

Trtimir

pre 10 godina

Partizan izgubio, a nema navijača zvezde da nas zezaju.
Da li to slute neku katastrofu sutra pa smatraju da je prikladnije ćutati? :)

Chris

pre 10 godina

u oficijalu od uefe pise u § 22.02 da igrac tek posle treceg zutog kartona nesme da igra. Dakle navedeni Moti u revansu nesme da igra!

Labud

pre 10 godina

Po meni Gulan nije bio uopste los, a Obradovic sasvim dobar. Te krilne igrace trebaju i zadnji vezni da zatvaraju, pogotovo ako svaki napad idu na overlap. Sale Ilic aka njegove lopte imaju oci, ali u jednom trenutku je sa metar razdaljine dobcio loptu u aut a ne saigracu, nesto sto nikad nisam video na fudbalskom terenu. Mitar i Djemba - Djemba od starta, bez Scepana, pa ova ekipa i moze da zalici na nesto.

Statisticar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Na zvanicnom UEFA sajtu pise da je Kozmin Moci (ili Moti, kako ga cesto citaju van Rumunije) u mecu Slovan-Ludogrec dobio zuti karton u 67. minutu, a u revansu u 90.
Ako je zvanicni sajt UEFA relevantan, oni ovo gube sa 3-0 !!!!!!

Dejan

pre 10 godina

Sa Mitrovićem, Ilićem, Lukačom i Đembom od prve minute Partizan pred svojim navijačima može da prođe. Treba razmisliti da li je Ivanov slučajno napravio takvu grešku baš protiv zemljaka, Ščepović očajan i sebičan, nadam se da neće biti ni na klupi u Beogradu

niki

pre 10 godina

Blagi uzas. Aj sto je vecina slepa kod ociju kada je u pitanju Djuric,nego ovo postaje srednje zalosno koliko igraci uzasno lose igraju,postavljaju se u igri,trce,a i razocarao me je Rasovic,mnogo sam ga voleo kao igraca,jedva cekao da dobije sansu,ali izgleda da covek ne ume nista. Cak i kada imas prelosu ekipu,kao sto smo imali pod vodjstvom Djukica u 1.sezoni,momci su igrali leprsavao itd,itd,od onda niko sem Stanoja ponekad nije uspeo da digne ekipu. UPRAVA NAPOLJE!!

Perica

pre 10 godina

Što se tiče Ninkovića. Njemu je napunjena glava kako će da nasledi ovog i onog. Zaboravili su da mu kažu da to neće da se desi na prvoj utakmici. Dečko igra toliko sebično i samo misli sada cu ja da se vinem u visine. On treba da igra i da se rastereti tog pritiska.
Šćepović je juče bio najbolji asistent u Bugarskom timu. On pojma nema.

celarevohood

pre 10 godina

u zivotu sam kontao da cu biti najsrecniji kad postanem tata i kad Miljkovic ode iz partizana, i sta sad... posle tri utakmice ja cu svesno da napisem MILJKOVIC JE KLASA ZA AKSENTIJEVICA! ne znam kako sam pregrmeo ovo...

Dorćol - Braće Jerković

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Dobio je zuti Moti u obe utakmice sa Slovanom i posle ovog večeras neće moći da igra u revanšu što znači da nisi u pravu.
Moraće ovi manekeni sami da se potrude za tih 3:0

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the
fifth caution"

onako

pre 10 godina

ma vazno je da jojic namesta frizurucu 90 minuta -pardon malo krace! (Crveni karton, jbt sad je jos i zestoki baja, ribe sto odvaja) POD HITNO PLATA PO UCINKU - IZGUBIS = REPUBLICKI MINIMALAC. Pa da vidis kako se grize ako umesti 20k evra dobijes 20k dinara.

navijaci bi mogli biti 12 igrac ... ali

pre 10 godina

A u revansu kada pocnu sa pesmama uspavankama navijaci , pa zabranjeni i dozvoljeni .. pa majko moja vec me hvata nervoza ..
Samo huk sa tribina da cujem ili aplauz bio bih zadovoljniji samo da nepevaju uspavanke

Realista

pre 10 godina

kakva glupost,pa da su svi bili toliko losi kao sto pise,bilo bi najmanje 3-0 za bugare,ne mislim da je partizan odigrao dobru utakmicu,ali nije bila ni toliko katastrofalna...

Sramota x 2

pre 10 godina

Ono što Jojić radi treba saseći u korenu. Svakom može da se desi da bude indisponiran ali da ti se u 20 godina ne igra fudbal, nije normalno. Šćepović je rezultat sličnog događanja pre neke godine i evo na šta je ispalo. On više ne da nije koristan nego je štetan po Partizan. Ninković nije daleko odmak'o, dečko se sklanja od lopte i šetka po terenu. Da je malo iskusniji Rašović bi ODMAH reagovao kao Stanoje kad je Tomića i Marka vratio u Teleoptik. Bar se Tomić opametio.
Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.

Realno

pre 10 godina

Uglavnom se slazem sa procenom, osim sto mislim da Gulan nije lose odigrao, oduzeo je dosta lopti i s' obzirom na to da mu mesto levog beka nije prirodna pozicija odigrao je solidno. Aksentijevicu treba zamena pod hitno jer je mnogo los i u fazi napada i u odbrani. Sale je u prvom igrao zadnjeg veznog pa nije previse pokazao. Djembi se vidi da zna da igra fudbal, bice pojacanje. Scepovic "No coment!". Rasovic daje Scepovicu da izvodi slobodnjake, neverovatno! Bice bolje u revansu ako Djemba igra od pocetka, ako se zameni desni bek, ako u spicu igraju Grbic i Mitrovic, Markovic mora da daje vise lopti napred.

Grobar

pre 10 godina

Partizan je bio los!I to ne zbog igre,ne zbog rezultata nego je jednostavno i dalje ocigledno da u nasem Partizanu vladaju NEzdrave osnove,tacnije evidentno je da Scepovic MORA igrati bez obzira na sve.Kada bi ovog momenta doveli Tejga on bi opet poceo sledecu utakmicu pored Mitrovica i Tejga koji bi sedeli na klupi.Zato kao navijac Partizana navijam i zaista iskreno zelim da ispadnemo i da sto pre zavrsimo sa Evropom.

sreski spijun

pre 10 godina

Najbolji su mi komentari ovih sto navijaju za stubove,gde se podsmevaju rezultatu Partizana a Boga mole da danas izgube samo sa tim rezultatom.

Tottenham

pre 10 godina

nisam gledao utakmicu,ali po ovom opisu vidim da je Partizan bio ocajan,nadam se da ce se Vojvodina i Zvezda bolje predstaviti i da nadam se da ce Partizan proci

Bile

pre 10 godina

Sve dok klinci Šćpović budu igrali za Partizan neću dolaziti na stadion niti gledati Partizan na Tv-u. Oni igraju kao razred IV/3 na velikom odmoru. Obavestite me molim vas kad završe sa osnovnom i kad odu u Donju Prljušu.
Srdačan pozdrav za sve ljubitelje sporta !

Kontraš

pre 10 godina

Da je neko pre utakmice ponudio ovaj rezultat ja bih ga prihvatio bez razmišljanja! Mada, i sa njim su nam male šanse da prodjemo. Teško je poverovati da nam Bugari u Beogradu, sa onakvim proigravanjima i duplim pasovima neće dati gol. Mi bi tada trebali dati TRI! Ako nam oni ne daju, mi smo sposobni da ga sami sebi uvaljamo, preko neke početničke greške, glupog penala ili opet nekog crvenog kartona i sl.
Mi dajemo gol, moj sin skače i raduje se, a ja sedim i ćutim! Nisam čak uzviknuo ni ono "evo ga" "gol" - ništa, čak ni neki uzdah! Prvo, nisam mogao da verujem da smo dali gol, ni iz čega. Drugo, znao sam da ćemo nešto uprskati, kako samo mi znamo - setimo se samo Genka, Šamroka, da ne idem dalje u prošlost - Lacio, Sampdorija, Fenerbahče, Livorno... Pa nama je protivnički golman davao gol u zadnjem minutu glavom...
Pobeda Ludogoreca jeste zaslužena, ali kakav smo gol primili (drugi), u tako važnoj utakmici, mene je sramota kao navijača, kakva indolentnost! Šta je to sa nama? Kakav gol je reprezentacija primila u Zagrebu, pa oni penali na SP!
Za 6 dana nova horor predstava na našem stadionu, možda sa srećnim krajem, jer nada ipak umire poslednja...

Napred Partizan!

KODAR78

pre 10 godina

Najveci problem je igra Scepovica, vrhunac je, da izvodi i slobodnjake a idealna je pozicija za recimo Jojica. Dobra vest je da se vraca Mitrovic, mada me nebi cudilo da opet zaigra gore pomenuti. Lukac, svaka cast. Djemba, pravo pojacanje, ostali prosek. Rezultat nije los, lako je dostizan uz pravu igru. Uz pravu podrusku sa tribina, idemo dalje.

Gradjanin

pre 10 godina

E kamo srece da B92 prenosi utakmice pa da uzivam a ne RTS ciji komentator (da ne navodim ime svi ga dobro znamo)ubija u pojam a covek kao da komentarise neku drugu utakmicu. Nasi kao sutnu na gol a lopta od enebom po oblake a on se covek istopi od srece :"Kakva prilika,tik pored gola..." a mozda je do mog TVa :)

grobar

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.
(A htela je ona, 1. avgust 2013 10:16)

Izvini sine sta je on to dao partizanu , sem sto svaki mesec prima platu????????
Mi treba njih da oteramo sve iz partizana a ne da ih tesim...

aardvark

pre 10 godina

Tražim odgovore od šefa stručnog štaba Partizana, gospodina Vuka Rašovića, koga sam mnogo cenio kao igrača i koga (još uvek) podržavam kao trenera:
- Zašto ste dozvolili da Marko Šćepović izvodi slobodne udarce?
- Zašto ne kažete upravi kluba da sa ovim timom ne možemo ostvariti ciljeve?
- Zašto čekate da Vi platite ceh tuđim greškama?

Miroslave

pre 10 godina

Tačno je bilo kao što sam rekao, nije ludogorec nikakva ekipa, samo je problem u tome što imamo igrača poput Šćepakadabre, od kojih bi svaki klinac sa ulice trčao više...

solunac

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
istina dobio je 2 zuta protiv slovana ali ne verujem da su toliko glupi da to previde , mislim da se od ove godine pravilo promenilo da posle 3 prva kartona sledi pauza a onda posle toga na svaka 2 kartona pauza evo ti link što sam našao pa pročitaj http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&ved=0CCgQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Ffkmladost.blogspot.com%2F2013%2F07%2Fpreokret-nova-pravila-uefa-e-kaljevic-i.html&ei=XZj5UfDDBqLl4gSF0IHICA&usg=AFQjCNE9434cX5ObhbPLw1W2qM1tZmEipQ&bvm=bv.49967636,d.bGE , mada opet nisam ni ja sto posto siguran i lepo bi bilo da si ti u pravu a ne ja

luka

pre 10 godina

zanimljiv je ovaj komentar za žute kartone Motija..na UEFA sajtu stoji da je dobio po jedan u obe tekme sa Slovanom..ali ako su drugačija pravila onda...ništa :)

Vozi Misko

pre 10 godina

Super igra sa ovakvom igrom Partizan moze da bude veliko iznenadjenje.Ne samo sto ce proci u grupnu fazu nego borice se zatrofej.

POPUP

pre 10 godina

LOŠEEEEEE !!!
Bez agresivnosti, loši u duelima, bez igre. Sporiji od protivnika i kao tim i pojedinačno. Kad se sve uzme u obzir odličan rezultat, ali šanse skoro nikakve da prodjemo dalje.

grobarpg

pre 10 godina

partizanu hvali napadač !igra nesigurna lutali su po terenu,jedina svijetla tačka lukač i djemba djemba,sa ovakvom igrom tesko do baraza za LS

igorpl

pre 10 godina

Interesantna je jedna stvar a to je da se u fudbal ulažu basnoslovne sume novca čak i kada igrači i klubovi nemaju nikakve rezule ostale state a da se za svportove zajdno manje izdvaja ukupan novac nego za fudbal. To samo govori da fubal ni prošao pored sporta nije i da je dovoljno samo pojaviti se na terenu i odmah ste na dobitku. Žalosno. Domaći fudbal po hitno ili zabraniti ili osnovati neku regionalnu ligu.

Shonne

pre 10 godina

Da li je moguce da ste toliko jadni da ste se uhvatili za taj zuti karton koji je covek dobio!? Hocete 3:0..e pa vasi mili manekeni ce morati da se potrude na terenu da dobiju 3:0, dovoljno bi bilo i 1:0, ali ne verujem da su oni sposobni za tako nesto... manite se vi uefe i zutih kartona..ne budite jadni..

Maraja

pre 10 godina

Kako su jadni ovi što pokušavaju da menjaju pravila UEFE. Igrač Ludogoreca jeste dobio žute kartone u oba meča sa Slovanom, ali pravilo kaže da će igrač propustiti sledeći meč ukoliko je uzastopno dobio žuti karton na prethodna tri meča. Jadno je to što ne vidite očajnu igru Partizana, pa bi ste hteli na mufte da prođete. NE MOŽE. Ludogorec je za vas evropski klub. Pomirite se sa tim. Očajni ste

Djole PFC

pre 10 godina

Moti iz Ludogoreca je dobio u obe utakmice zuti protiv Slovana tako pise na Uefinom sajtu ne znam pravila da li je mogao da igra protiv nas!Ludogorec nije nista posebno mislio sam da su jaci igrace na kontre odbrana slabiji deo tima ali dzabe kad mi vecito krpimo tim pred sam pocetak ili za vreme kvalifikacija!poz

Mile iz svecku

pre 10 godina

Pa prostom racunicom mozemo doci do zakljucka da pobeda u revans mecu protiv simpaticne ekipe iz Burgsa, Ludogoreca, vodi nas u razigravanje za Kup Sampiona. Ulog je veliki. Partizan veceras solidan, Lukac vredi svaki dinar, Obradovic da je bio dobar ostao bi u Saragosi, Ivanov vec prodat , Scepanica tri fina driblinga mozda ga uvalimo u neki Juzni Sudan, Sale u upravu, Ninkovic zivac, Jojic siska ( pod hitno kod frizera) , Dzomba Dzomba vidi se da nije igrao za djabe u Arsenalu. I tako. Bice bolje (valjda)..

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Hvala svima na odgovorima za Motija. Ja sam gledao stari pravilnik iz 2011/2012 gde posle 2 zuta ide suspenzija, a sada je to pomereno na 3. Na zalost moracemo da ih dobijemo na terenu.

MaxBunker

pre 10 godina

Moti jeste imao dva žuta.

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Chris

pre 10 godina

1 utakmica protiv Slovana : 27 Moþi Yellow Card 67min
2 utakmica revans u Bugarskoj: 27 Moþi Yellow Card 90min

sad se postavlja pitanje dali je kaznjen zabranom igre posle dva ili tek treceg zutog ...

Borca - Ovca

pre 10 godina

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution"
(Dorćol - Braće Jerković, 1. avgust 2013 01:13)

a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after two cautions in two different matches, as well as after the fourth and sixth caution;
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches

Mirko

pre 10 godina

Ma, klasika. Nisam ni očekivao puno više od Partizana. Nebitno. Mene brine što ovo i nama može lako da se desi već danas. Daj Bože da nisam u pravu.
Naš fudbal je u rasulu.

Marko

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 01. avgust 2013 00:46) Dobio je zute kartone u obe utakmice sa Slovanom, ali po pravilima uefe za lš suspenzija sledi nakon 3 kartona. Znaci nece igrati u revansu.

Milan

pre 10 godina

Nikada mi nece biti jasno zasto se tolika prasina podigne kada dodje neko ko je pre 100 godina imao epizodu u nekom vecem klubu kao sto je to Djemba Djemba,Taribo Vest ili Ailton u Zvezdu.Umesto da cuvamo malde talente mi prodajemo tinejdzere,a dovodimo one za koje smo culi pre koliko godina i koji su tada kao nesto bili.
Drugo,budimo realni kakav nam je fudbal i ,,tramvaj liga,, ne znam ko vise nesto ocekuje i nada se...i na klupskom i reprezentativnom planu!

kompa

pre 10 godina

Sa Uefinog sajta..

Slovan - Ludogorets
67 min: Moþi (Ludogorets) is cautioned by the referee (yellow card)

Ludogorets - Slovan
90 min: Moþi (Ludogorets) is booked (yellow card)

E sad, ako tu nije doslo do greske, Partizan ovo dobija sluzbeno 3-0. Nije zasluzeno, ali necemo se buniti.

AZagor

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav nam je fudbal zalostan postao kad nam je jedina nada u pobedu to sto je protivnik mozda nacinio administrativnu gresku koju bi naravno trebali masovno proslaviti na trgu...Gde se kriju Partizan, Zvezda, Vojvodina, Radnicki Nis...iz mojih 80tih i 90tih...sto su igrali za gol vise.

kad ce biti?

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio u oba. I sta sad?
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/champions-league/2013-2014/slovan-bratislava-ludogorets-623338.html
http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Жеца

pre 10 godina

стварно смо некад нереални са очекивањима, прецинимо сами себе да смо нека екипа и онда се разочарамо кад изгубимо , и то не мислим само на Партиѕан већ на све наше екипе.

A htela je ona

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...

GoTipsa

pre 10 godina

(Znaisha, 1. avgust 2013 01:30)

Djemnba Djemba je prodao dva pasa Akesentijevicu, kakve ja nisam video on nasih igraca vec dugo vremena(beku iya ledja). Ali druga je stvar sto Aksentijevic nista ne zna. Inace pravi igrac odnosno neko ko odskace kvalitetom se vidi iz aviona, kad upadne ovakvu u grupu veselih gradjana.

Inace Partizan prolazi i to lagano u drugoj utakmici.

Marko Adidas

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Jeste, dobio je! Sad sam proverio na UEFA-inom sajtu!

Tako ja mislim da je...

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio i u prvom i u drugom, a dobio je i veceras i nece igrati u BG, jer mislim da su tri kartona za suspenziju...

Grobari

pre 10 godina

Ljudi pogledajte onaj moti od ludogorec ima dva zuta kartona iz prve dve utakmice nije smio igrat protiv nas UEFA sad mora to vidit 0 3 za PARTIZAN

runner

pre 10 godina

(aardvark, 1. avgust 2013 11:21)
Bez pretenzija da budem Rašovićev advokat uzimam si slobodu da odgovorim na neka tvoja pitanja umesto njega.
1. Šćepović je, na pripremnim utakmicama, ukoliko su one merilo forme, bio jedan od najagilnijih Partizanovih napadača i, za razliku od Jojića, postigao nekoliko golova iz slobodnih udaraca.
2. Ovaj tim nije ništa slabiji od većine klubova koji trenutno igraju u kvalifikacijama za LŠ, možda je neuigraniji i neiskusniji zbog mnogo mladih igrača u sastavu koji su skloni oscilacijama u igri, al' treba verovati u ove momke. Čim se oslobode grča i straha od poraza bit će oni O.K. Samo jedna dobra utakmica će iz korena promeniti klimu u i oko kluba.
3. Kad je preuzeo ovaj tim Rašović je znao u šta se upušta. Nije on u Partizanu od juče. Da nije video svoju šansu u tome sigurno se ne bi ni pačao u to.
Nego postoji jedna druga stvaru u svemu tome. Šta misliš, šta je nama navijačima činiti da te momke oslobodimo straha i okuražimo ih pred revanš sa Ludogorecom? Tim je takav kakav je i u narednih 6 dana teško da se može nešta bitnije promeniti bar po pitanju dovođenja nekih pojačanja. Video si koliki su pritisak na sudije i naše igrače, a naročiti Ivanova, vršili navijači "Lude šume". Hoćemo li i mi primeniti taj recept ili ćemo od prvog sudijinog zvižduka početi omalovažavati i pljuvati pojedine naše igrače, trenera i Upravu? Ponekad pomislim: "Kakve navijače Partizan ima, igrači još dobro i igraju".

mkd

pre 10 godina

ljudi Partizan bi trebao da dobije 3:0 sluzbeno igrac Moti(br.27) igrao sa 2 zuta kartona.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/slovan-bratislava-pfk-ludogorets-razgrad/index/spielbericht_2323268.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pfk-ludogorets-razgrad-slovan-bratislava/index/spielbericht_2323283.html

idemo dalje PARTIZAN

Shearer

pre 10 godina

Ako se promene Aksentijević(izgubio se ceo), Ilić(spor, slabo trči i guši ekipu) i Šćepović(dečko je zalutao a i prepotentno se ponaša) a ubace mladi Živković, Đemba-Đemba i Mitrović, imaćemo realne šanse da eliminišemo Bugare. Ne znam za vas, ali meni se čini da Bugari nisu toliko jaki i nezgodni kao AEL prošle godine, čini mi se da su u nivou Tromsoa.

gologomez

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
# Link komentara
------------------------------------------------------------------------


da, definitivno je dobio 2 žuta u te 2 utakmice. da li si ti siguran u ta pravila i ako je tako kako je moguce da je igrao zar to nije do eufe a ne do kluba?

Milos Markovic

pre 10 godina

Scepovica decka ispljuvase svi, a bilo je dosta gorih od njega. Nije mi jasno cemu tolika mrznja. Ranije su igraci koju si resavali derbije bili ljubimci! Kao kada je on na Marakani asistirao i dao gol i bio najbolji! Pa kako sada decko da igra kad mu svi zvizde?! Umesto da ga podrze posle povrede svi ga prozivaju! A jedini gol danas Partizan je postigao jer je on odlicno uposlio Markovica. Imam utisak da je bilo ko drugi to uradio, njega bi hvalili ;/

Милош

pre 10 godina

@Chris
Пре групне фазе се играчи суспендују после два жута картона. Ово не сме проћи незапажено, морамо одмах да се жалимо.
http://www.dodaj.rs/f/1r/d4/1tsXWjK/untitledcr.jpg

pfc

pre 10 godina

bice ovo dobra ekipa,tim je potpuno nov,djemba ce biti jedan od najboljih stranaca u istoriji partizana,obradovic dobar,grbic isto tako samo dok to legne na svoje,samo mi je zao sto to sve trpimo preko kvalifikacija! NAPRED PARTIZAN!

Banja Luka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Kakva su pravila kada su suspenzije u pitanju?

Moti je dobio zuti karton i u prvom(67.min) i u drugom mecu(90.min) protiv Slovana!

drdo

pre 10 godina

"Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan." @Kovinjalova Alatka
Bravo za zapazanje. Sad sam video na UEFA-inom sajtu, jeste dobio zuti karton u oba meca.
Tole reaguj!

Fake Brkajlo

pre 10 godina

Mislim da nema razloga za paniku. Partizan ima prednost domaceg terena a i ne mora da putuje, dok protivni tim mora da putuje iz Bugarske. Ne znam koliko njihovih navijaca dolazi na stadion ali mislim da je to nevazan faktor. Sudije su neretko malo nagnute ka domacinu tako da sve vode idu na nasu vodenicu. Samo da paze oko verbalne komunikacije jer Bugarski igrachi mozda mogu da razumeju, jezici su donekle slichni, osim naravno padeza.

muamua

pre 10 godina

mislim da nije mogao da igra,pokupio je dva zuta sa istim protivnikom u dve utakmice,da je dobio zuti protiv slovana i zuti protiv parizana juce mogao bi u utorak da igra ...

alibaba

pre 10 godina

@Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...
(Piksi iz kornera, 1. avgust 2013 11:51)

Pa ko drugi da posalje komentar u kosarci, u vase ime? Svi ste presli na vijesti FMP-a

Apatinac

pre 10 godina

Partizan je ocaj zivi tu nema zbora ali ako se pogleda ovo onda su bugari zestoko retardirani i partizan ce opaliti bunker kuci da brani 3-0 iz vecerasnje utakmice koju je izgubio 2-1...cudno a??
Da li je moguce da su bugari tako glupi da ubace igraca bez prava nastupa...br 27 C. Moþi

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&localization_id=uk

Dragi

pre 10 godina

Moram da pohvalim B92, za razliku od Partizana, jer je komentar vrlo stručan i korektan.
Partizan nije igrao dobro, ali je igrao pametno na rezultat, koji je morao biti bolji, a nije zbog glupih grešaka odbrane.
Aksentijević je greška uprave Partizana, jer su ga prodali prošle godine, a boljeda su to uradili sa Miljkovićem, a zadržali Aksentijevića, jer bi sada imali uigranog desnog beka, a ne bi im Miljković otišao besplatno, kao sada.

borko

pre 10 godina

Jos jednom ponavljam, Partizan je skoro sigurno prosao dalje. Naime, igrac sa brojem 27 Cosmin Moti je na obe prethodne utakmice dobio zuti karton. Ja se secam za jednu od njih i kad je i na ovoj danas dobio, pomislio sam bar neka vajda od ovog meca sto nece igrati u Beogradu. Medjutim, sad vidim da on nije smeo da igra ni na ovom. To znaci kad se pokrene postupak, ovo ce se registrovati 3:0 za Partizan, kao sto je recimo bilo u korist Selte protiv Zvezde davno. Tad smo se uzalud radovali kad je Zvezda vodila 2;1 u gostima i usto imala 1:0 iz prvog meca jer bi u svakom slucaju ispala. Tako da nema brige, ovaj ocajni Partizan samo treba da odbrani prednost od 3:0 na svom terenu.

Mladen

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

http://www.transfermarkt.com/en/cosmin-moti/leistungsdaten/spieler_26675.html
67' u prvoj i 90' u drugoj..

slavko licno

pre 10 godina

Odavno nismo imali lošiju ekipu,a i kao takva ne može da se uigra jer se na svakoj novoj utakmici pojavljuje 5 do 6 novih igrača. Na kraju cenu će platiti Rašović ,ni kriv ni dužan!!!!

otkacheni

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Mogu. Nije. Samo u drugoj.

Tolle

pre 10 godina

@Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Izgleda da jeste, proverio sam.A proverio sam i pravila koja kazu da je zaista morao da propusti ovu utakmicu.Videcemo, za sad zvuci obecavajuce....

Tolle

pre 10 godina

A pazite sta pise ovde:

http://www.ehow.co.uk/list_7232736_champions-league-qualification-rules.html


"In the qualifying stage, a player who receives two yellow cards in two separate matches, or four overall, is suspended for the subsequent game."

pepo

pre 10 godina

nije pravedno, prvo sudjenje. Gde je grk vadio zute kartone za partizanove igrace kao bez sale. A onda ogroman propust da zaigra Moti koji ima dva zuta kartona. Nema opravdanja za poraz, ali samo hocu pravdu pa neka bolji pobedi.

info

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Dobio je samo u Razgradu u revansu u 90. minutu utakmice.

Nislija

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Jeste! Izvor sajt UEFE: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/player=95343/

Ne znam koje su tacno sankcije u ovom slucaju ali sam i ja siguran da se racunaju 2, a ne 3 kartona.

Svadbene stolice

pre 10 godina

Da, C. Moþi ima parne kartone

Prva utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

Druga utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Makedonac Grobar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Evo,da ti potvrdim da je Moti dobio 2 zuta kartona sa Slovanom.U Bratislavi u 67,a u Razgradu u 90 minutu.

Zvezdaš

pre 10 godina

Mislim da je Djemba Djemba odlična investicija Partizana. Koliko je bio na terenu pokazao je mnogo više nego mnogi koji su odigrali celu utakmicu. Iskreno želim Partizanu prolaz dalje a za to vam treba malo sreće (i manje Šćepovića) na terenu. Sumnjiv je i Ivanov, bio je nezainteresovan i to ne samo kod drugog gola. Bugari nisu veličina kako su ih novinari najavljivali. Sigurno prolazite!

Mito

pre 10 godina

Sve u svemu loše. Partizan se tipično za naš fudbal, posle datog gola, uvukao u mišju rupu umesto da koristi prostor koji se otvorio u odbrani. Najgori kao i obično Šćepović (igrač za sva vremena, nemožeš ga prodati ni pokloniti), koji se gurao gde netreba (slobodni udarci), a tamo gde je imao šansu u nadoknadi vremena, toliko se dugo nameštao da nije čudo što su Ludogorec odbranio. Srećom vraća se Mitrović, pa možda Partizan ima šansu. Slobodne udarce bolje izvode i Ninković i Jojić.

Mora bolje!

pre 10 godina

Nažalost neubedljivo, bez hrabrosti. Iako je Rašović ovaj meč taktički dobro postavio, ono što je ponovo falilo u igri je bila hrabrost i želja da se krene napred, da se uradi nešto konkretno. Ovo je jedino pokazao Djemba Djemba, u čemu se i vidi zašto je klasa za naš fudbal. I ponovo fali više otkrivanja, odnosno kretanja bez lopte, pojedini igrači umesto da se jedni drugima otkrivaju, deluje kao da hoće samo da pobegnu od lopte, da ne bi "slučajno" došla do njih. Čak su i Bugari bolji u tom segmentu, što su pokazali duplim pasovima i lakim izbacivanjem naših igrača iz igre. Dakle Rašoviću bih zamerio nedostatak harizme i uticaja na igrače. Pored dobre taktike koju je na ovom meču pokazao, definitivno mu fali Stanojevićeva hrabrost i agresivnost da bi ovaj Partizan iole delovao kao neki evropski tim.

alcz

pre 10 godina

Da li smo svi mi ovde blesavi i neznalice pa ne vidimo da je Scepovic "vrhunski napadac"?? Pa decko nije pretrcao sinoc 500m, napadac mora da pravi pritisak na zadnju liniju. Da se krece, da pomaze odbrani. Totalno je anemican. A nasa fizicka sprema je ravna nuli. Saletu dusa u nosu posle 10 min. Ekipa mora da bude delimicno izmenjena.

-----------------Lukač----------------

Živković---Obradović---Ivanov---Volkov

----------Djemba-----Marković---------

---------------Ninković---------------

Kojić----------------------------Grbić

--------------Mitrović----------------

Da bi Djemba imao kome po boku da podeli loptu onda moramo da imamo po strani igrače koji umeju da se sjure ka sesnaestercu.

alan ford

pre 10 godina

Bilo je to 80 i neke - Partizan igrao u Londonu protiv QPR. Iako su to Englezi, nisu bili nista posebno, vjerovali smo da ih mozemo proci. Ali u Londonu vrlo cudna utakmica i poraz od 6:2, uz nekoliko gresaka tadasnjeg golmana Partizana, Omerovica.
Tada brucos, odlucim se ici na revans. Put cijelu noc do Bgd (i slijedecu noc nazad). A na JNA 50.000 ljudi na revansu. Nijedan zvizduk svojim igracima, bez povika "Uprava napolje", i sl. I Partizan pobijedi 4:0 i prodje dalje. I danas tvrdim da je publika tada pobijedila Engleze, atmosfera nevjerovatna, nezaboravna. Eh, tada je bilo prednost igrati na JNA.
Danas vise nije. Alcatraz, Zabranjeni, Odbranjeni, ili kako se vec zovu... Koliko navijaca samo na ovom forumu prizeljkuje ispadanje Partizana?! Tih 80-tih, na srecu, nije bilo internet foruma, na kojima se frustracije sire geometrijskom progresijom.
Ali jaki smo kao navijaci, nema sta. Otjerali smo Racu Petrovica, Tomica, Babovica, Miljkovica, otjeracemo i Scepovica. Svaka nam cast! Jos i da upravu otjeramo, kao sto smo otjerali Bjeku i Zeku. Naravno, sve u interesu tima za koji navijamo.
A rezultat? I pored svih nasih uspjesnih pokusaja tjeranja, nas tim sve gori i gori.

Del

pre 10 godina

@Notingem Red Star, 01. avgust 2013 01:30) ne, nego hoce da kaze da ne bi dobio poziv da je ostao u Ofki. Svi ste spremni da se svadjate, a niko ne kapira nista.

mix

pre 10 godina

Nemam dilemu,Vuk je kriv za poraz! Koji ce mu Scepovic u timu (spor, lenj, bez suta jednog ozbiljnog vodje navale, bez igre glavom-ne secam se da je dao gol glavom!...Previse gubi lopte a posebna je prica zasto je on odredjen da sutira slobodnjake, prekide a ne!Dzigi ili Jojic?Povlacenjem nazad Saleta cime se izgubila kreacija u napadu.Jojic ne moze zameniti Saleta!. Vuk je time dobio lose Dzigija, Saleta i Jojica!
Dekoncentracija i transfer price su bile jace od ivana.Iskreno, to sam ocekivao! .Aksent mora hitno na "doradu"!.
Vuku je bio hrabar ubaciti cetiri potpuno nova igraca u tim. I pogodio je kod Gulana, Obrada i Djembe! Grbic je jos nespreman a Malbasic jos vise. Od Grbica mozemo ocekivati dobre stvari a od ovog drugog-daj boze!Mozda je bila greska ubacivanje Koje a neizvlacenje iz igre katastrofalno loseg Scepovica. Morao je ubaciti Luku sa Kojicem da nesto pokusaju.Dzigi se povremeno gubio ali, nije bio toliko slab kao protiv Siraka tamo.
Vuk ima sad celu slikusta i kako za uzvrat. Mitar umesto Scepe,Djemba sa S.Markovicem (uigravati ih!), Sale nazad na svoju poziciju centralnog kreatora,Luka (precizniji, bez gresaka u predaji lopte!) da deli sa Grbicem minutazu, levo Pantica da deli minutazu sa Dzigijem.
Uveren sam da mozemo da ih sokiramo u Beogradu. Oni su iskusna ekipa,vrlo namazana i koja se prenemaze i glumi padobrance a to su namerno radili jer su znali kakav je onaj kartonass iz Grcke.Nasi moraju nauciti profi trikove ,kako pasti, odglumiti...

Lazy_Rider

pre 10 godina

Bili su Strpljivi, kao što ste i pisali. Strpljivi kao alasi dunavski. Kad dođu u Novi Sad biće i nagrađeni za to, pošto vidim da vuku mrežu po terenima evropskim i uhvate samo 2-3 lopte po tekmi. U Novom Sadu ćete imati punu mrežu.

DEJAN

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije

Realista

pre 10 godina

kakva glupost,pa da su svi bili toliko losi kao sto pise,bilo bi najmanje 3-0 za bugare,ne mislim da je partizan odigrao dobru utakmicu,ali nije bila ni toliko katastrofalna...

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.

Trtimir

pre 10 godina

Partizan izgubio, a nema navijača zvezde da nas zezaju.
Da li to slute neku katastrofu sutra pa smatraju da je prikladnije ćutati? :)

Mile iz svecku

pre 10 godina

Pa prostom racunicom mozemo doci do zakljucka da pobeda u revans mecu protiv simpaticne ekipe iz Burgsa, Ludogoreca, vodi nas u razigravanje za Kup Sampiona. Ulog je veliki. Partizan veceras solidan, Lukac vredi svaki dinar, Obradovic da je bio dobar ostao bi u Saragosi, Ivanov vec prodat , Scepanica tri fina driblinga mozda ga uvalimo u neki Juzni Sudan, Sale u upravu, Ninkovic zivac, Jojic siska ( pod hitno kod frizera) , Dzomba Dzomba vidi se da nije igrao za djabe u Arsenalu. I tako. Bice bolje (valjda)..

A htela je ona

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.

Milan

pre 10 godina

Nikada mi nece biti jasno zasto se tolika prasina podigne kada dodje neko ko je pre 100 godina imao epizodu u nekom vecem klubu kao sto je to Djemba Djemba,Taribo Vest ili Ailton u Zvezdu.Umesto da cuvamo malde talente mi prodajemo tinejdzere,a dovodimo one za koje smo culi pre koliko godina i koji su tada kao nesto bili.
Drugo,budimo realni kakav nam je fudbal i ,,tramvaj liga,, ne znam ko vise nesto ocekuje i nada se...i na klupskom i reprezentativnom planu!

Tolle

pre 10 godina

@Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Izgleda da jeste, proverio sam.A proverio sam i pravila koja kazu da je zaista morao da propusti ovu utakmicu.Videcemo, za sad zvuci obecavajuce....

Statisticar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Na zvanicnom UEFA sajtu pise da je Kozmin Moci (ili Moti, kako ga cesto citaju van Rumunije) u mecu Slovan-Ludogrec dobio zuti karton u 67. minutu, a u revansu u 90.
Ako je zvanicni sajt UEFA relevantan, oni ovo gube sa 3-0 !!!!!!

mkd

pre 10 godina

ljudi Partizan bi trebao da dobije 3:0 sluzbeno igrac Moti(br.27) igrao sa 2 zuta kartona.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/slovan-bratislava-pfk-ludogorets-razgrad/index/spielbericht_2323268.html

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pfk-ludogorets-razgrad-slovan-bratislava/index/spielbericht_2323283.html

idemo dalje PARTIZAN

Milos Markovic

pre 10 godina

Scepovica decka ispljuvase svi, a bilo je dosta gorih od njega. Nije mi jasno cemu tolika mrznja. Ranije su igraci koju si resavali derbije bili ljubimci! Kao kada je on na Marakani asistirao i dao gol i bio najbolji! Pa kako sada decko da igra kad mu svi zvizde?! Umesto da ga podrze posle povrede svi ga prozivaju! A jedini gol danas Partizan je postigao jer je on odlicno uposlio Markovica. Imam utisak da je bilo ko drugi to uradio, njega bi hvalili ;/

otkacheni

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Mogu. Nije. Samo u drugoj.

grobarpg

pre 10 godina

partizanu hvali napadač !igra nesigurna lutali su po terenu,jedina svijetla tačka lukač i djemba djemba,sa ovakvom igrom tesko do baraza za LS

Notingem Red Star

pre 10 godina

Sramota je za nas fubal ovo sto je uradjeno sa Milanom Lukacem,bivsim golmanom OFKBEOGRAD-a, a sada jsd partizana.On je posle samo 2 utakmice u dresu jsd partizana dobio poziv za reprezentaciju,iako je svoju golmansku reputaciju stekao u OFKBEOGRAD-u.
I onda ne treba da cudi sto nam je A tim na 43 mestu UEFA svetske rang liste i 4 mesta iza albanije
(DEJAN, 1. avgust 2013 00:36)

Šta hođeš da kažeš, da nije zaslužio poziv u reprezentaciju? Pa on je Partizan spasao od četvorke-petarde (isto kao i protiv Širaka)... Trenutno ubedljivo najbolji golman u zemlji...
Zar je važno gde je stekao reputaciju, ili gde igra ako je najbolji u Srbiji?

Piksi iz kornera

pre 10 godina

Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...

drdo

pre 10 godina

"Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan." @Kovinjalova Alatka
Bravo za zapazanje. Sad sam video na UEFA-inom sajtu, jeste dobio zuti karton u oba meca.
Tole reaguj!

info

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Dobio je samo u Razgradu u revansu u 90. minutu utakmice.

Apatinac

pre 10 godina

Partizan je ocaj zivi tu nema zbora ali ako se pogleda ovo onda su bugari zestoko retardirani i partizan ce opaliti bunker kuci da brani 3-0 iz vecerasnje utakmice koju je izgubio 2-1...cudno a??
Da li je moguce da su bugari tako glupi da ubace igraca bez prava nastupa...br 27 C. Moþi

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&localization_id=uk

sreski spijun

pre 10 godina

Najbolji su mi komentari ovih sto navijaju za stubove,gde se podsmevaju rezultatu Partizana a Boga mole da danas izgube samo sa tim rezultatom.

Realno

pre 10 godina

Nikakav!Vidi se da nema kvaliteta,gol mogu da daju samo posle velike greške protivnika a odbrana kao sir bušna.Sreća da su i Bugari nikakvi pa nije bilo katastrofe ali ako se partizan u Bgd otvori,uslediće kazne preko kontranapada.Sve u svemu,nijedna od ove dve ekipe ne zaslužuje prolaz dalje a proći će manje lošiji i srećniji tim.Mislim da su to Bugari jer imaju bolju odbranu dok partizan nema ni N od napada.

Maraja

pre 10 godina

Kako su jadni ovi što pokušavaju da menjaju pravila UEFE. Igrač Ludogoreca jeste dobio žute kartone u oba meča sa Slovanom, ali pravilo kaže da će igrač propustiti sledeći meč ukoliko je uzastopno dobio žuti karton na prethodna tri meča. Jadno je to što ne vidite očajnu igru Partizana, pa bi ste hteli na mufte da prođete. NE MOŽE. Ludogorec je za vas evropski klub. Pomirite se sa tim. Očajni ste

niki

pre 10 godina

Blagi uzas. Aj sto je vecina slepa kod ociju kada je u pitanju Djuric,nego ovo postaje srednje zalosno koliko igraci uzasno lose igraju,postavljaju se u igri,trce,a i razocarao me je Rasovic,mnogo sam ga voleo kao igraca,jedva cekao da dobije sansu,ali izgleda da covek ne ume nista. Cak i kada imas prelosu ekipu,kao sto smo imali pod vodjstvom Djukica u 1.sezoni,momci su igrali leprsavao itd,itd,od onda niko sem Stanoja ponekad nije uspeo da digne ekipu. UPRAVA NAPOLJE!!

ja

pre 10 godina

Dobra stvar je sto ce Djemba igrati od prvog minuta u revansu i sto nam se vraca Mitrovic. Ocekujem i od Sase Ilica da malo pokrene ekipu

Nisam neki preterani optimista ali nada uvek postoji

gologomez

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
# Link komentara
------------------------------------------------------------------------


da, definitivno je dobio 2 žuta u te 2 utakmice. da li si ti siguran u ta pravila i ako je tako kako je moguce da je igrao zar to nije do eufe a ne do kluba?

Grobari

pre 10 godina

Ljudi pogledajte onaj moti od ludogorec ima dva zuta kartona iz prve dve utakmice nije smio igrat protiv nas UEFA sad mora to vidit 0 3 za PARTIZAN

Tottenham

pre 10 godina

nisam gledao utakmicu,ali po ovom opisu vidim da je Partizan bio ocajan,nadam se da ce se Vojvodina i Zvezda bolje predstaviti i da nadam se da ce Partizan proci

Banja Luka

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Kakva su pravila kada su suspenzije u pitanju?

Moti je dobio zuti karton i u prvom(67.min) i u drugom mecu(90.min) protiv Slovana!

Znaisha

pre 10 godina

Iz krajnosti u krajnost,od euforije do depresije...vidim odmah hvalospeve za Djembu,za nepunih pola sata?! Sta je problem sacekati da veze 2-3 dobre utakmice,pa onda hvaliti...sad kad se igra u Evropi i ima motiv i vidi neki smisao,ali sta ce biti kad ode u Ivanjicu,pa gostovanje na cuvenoj Suvaci u Pecincima?! Mislite da Mitrovic moze da bude neki bitan faktor u ovakvoj igri?
Danas su komentari vecim delom kriticki,sutra se vec ceka kiks Zvezde ili Vojvodine,za vikend se animiraju navijaci sa raznim akcijama da pomognu voljeni klub,u Ponedeljak vec krece podcenjivacka euforija i bahate izjave fudbalera...vec vidjeno!

Gradjanin

pre 10 godina

E kamo srece da B92 prenosi utakmice pa da uzivam a ne RTS ciji komentator (da ne navodim ime svi ga dobro znamo)ubija u pojam a covek kao da komentarise neku drugu utakmicu. Nasi kao sutnu na gol a lopta od enebom po oblake a on se covek istopi od srece :"Kakva prilika,tik pored gola..." a mozda je do mog TVa :)

MaxBunker

pre 10 godina

Moti jeste imao dva žuta.

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Dejan

pre 10 godina

Sa Mitrovićem, Ilićem, Lukačom i Đembom od prve minute Partizan pred svojim navijačima može da prođe. Treba razmisliti da li je Ivanov slučajno napravio takvu grešku baš protiv zemljaka, Ščepović očajan i sebičan, nadam se da neće biti ni na klupi u Beogradu

Razvan

pre 10 godina

Prvi put pisem nesto protiv Scepovica, jer jednostavno moram. Ocajan igrac, ocajan po tim pre svega. Dobar je kada se pika fudbal sa drustvom, a za nesto ozbiljnije nema sanse. Posle onako izvedenih slobodnjaka, ne zasluzuje vise da se naziva fudbalerom. Ko je za to da Scepovic vise ne vidi teren u nasem klubu?

kad ce biti?

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio u oba. I sta sad?
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/champions-league/2013-2014/slovan-bratislava-ludogorets-623338.html
http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Chris

pre 10 godina

1 utakmica protiv Slovana : 27 Moþi Yellow Card 67min
2 utakmica revans u Bugarskoj: 27 Moþi Yellow Card 90min

sad se postavlja pitanje dali je kaznjen zabranom igre posle dva ili tek treceg zutog ...

Grobar

pre 10 godina

Partizan je bio los!I to ne zbog igre,ne zbog rezultata nego je jednostavno i dalje ocigledno da u nasem Partizanu vladaju NEzdrave osnove,tacnije evidentno je da Scepovic MORA igrati bez obzira na sve.Kada bi ovog momenta doveli Tejga on bi opet poceo sledecu utakmicu pored Mitrovica i Tejga koji bi sedeli na klupi.Zato kao navijac Partizana navijam i zaista iskreno zelim da ispadnemo i da sto pre zavrsimo sa Evropom.

Marko Adidas

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
Jeste, dobio je! Sad sam proverio na UEFA-inom sajtu!

Djole PFC

pre 10 godina

Moti iz Ludogoreca je dobio u obe utakmice zuti protiv Slovana tako pise na Uefinom sajtu ne znam pravila da li je mogao da igra protiv nas!Ludogorec nije nista posebno mislio sam da su jaci igrace na kontre odbrana slabiji deo tima ali dzabe kad mi vecito krpimo tim pred sam pocetak ili za vreme kvalifikacija!poz

NOLE

pre 10 godina

Ja sam primjetio da onaj desni bocni(sto je dobio crveni) KONSTANTNO POPRAVLJA FRIZURU, Jaoo lika, i kad je dobio crveni Karton opet on da popravi frizuru, da slucajno koja vlas kose ne bude pogresno stojala dok bude napustao travnjak a zene gledale.

HAHHAHA koji LIk brate mili, dajte snimku i gledajte Lika , svaki aut poravljanj e friziure, kontakt poravlanje frizure, faul popravljnje friziure ,crenvi karton hahahha

kompa

pre 10 godina

Sa Uefinog sajta..

Slovan - Ludogorets
67 min: Moþi (Ludogorets) is cautioned by the referee (yellow card)

Ludogorets - Slovan
90 min: Moþi (Ludogorets) is booked (yellow card)

E sad, ako tu nije doslo do greske, Partizan ovo dobija sluzbeno 3-0. Nije zasluzeno, ali necemo se buniti.

KODAR78

pre 10 godina

Najveci problem je igra Scepovica, vrhunac je, da izvodi i slobodnjake a idealna je pozicija za recimo Jojica. Dobra vest je da se vraca Mitrovic, mada me nebi cudilo da opet zaigra gore pomenuti. Lukac, svaka cast. Djemba, pravo pojacanje, ostali prosek. Rezultat nije los, lako je dostizan uz pravu igru. Uz pravu podrusku sa tribina, idemo dalje.

borko

pre 10 godina

Jos jednom ponavljam, Partizan je skoro sigurno prosao dalje. Naime, igrac sa brojem 27 Cosmin Moti je na obe prethodne utakmice dobio zuti karton. Ja se secam za jednu od njih i kad je i na ovoj danas dobio, pomislio sam bar neka vajda od ovog meca sto nece igrati u Beogradu. Medjutim, sad vidim da on nije smeo da igra ni na ovom. To znaci kad se pokrene postupak, ovo ce se registrovati 3:0 za Partizan, kao sto je recimo bilo u korist Selte protiv Zvezde davno. Tad smo se uzalud radovali kad je Zvezda vodila 2;1 u gostima i usto imala 1:0 iz prvog meca jer bi u svakom slucaju ispala. Tako da nema brige, ovaj ocajni Partizan samo treba da odbrani prednost od 3:0 na svom terenu.

fan topdzija

pre 10 godina

analizu Marka Šćepovića poslati na sve poznate adrese našeg selektora, ako treba i kod Soraje, nego ako on bude predvodio napad protiv Hrvata na Marakani, nisam pametan...

navijaci bi mogli biti 12 igrac ... ali

pre 10 godina

A u revansu kada pocnu sa pesmama uspavankama navijaci , pa zabranjeni i dozvoljeni .. pa majko moja vec me hvata nervoza ..
Samo huk sa tribina da cujem ili aplauz bio bih zadovoljniji samo da nepevaju uspavanke

Chris

pre 10 godina

u oficijalu od uefe pise u § 22.02 da igrac tek posle treceg zutog kartona nesme da igra. Dakle navedeni Moti u revansu nesme da igra!

Милош

pre 10 godina

@Chris
Пре групне фазе се играчи суспендују после два жута картона. Ово не сме проћи незапажено, морамо одмах да се жалимо.
http://www.dodaj.rs/f/1r/d4/1tsXWjK/untitledcr.jpg

Kontraš

pre 10 godina

Da je neko pre utakmice ponudio ovaj rezultat ja bih ga prihvatio bez razmišljanja! Mada, i sa njim su nam male šanse da prodjemo. Teško je poverovati da nam Bugari u Beogradu, sa onakvim proigravanjima i duplim pasovima neće dati gol. Mi bi tada trebali dati TRI! Ako nam oni ne daju, mi smo sposobni da ga sami sebi uvaljamo, preko neke početničke greške, glupog penala ili opet nekog crvenog kartona i sl.
Mi dajemo gol, moj sin skače i raduje se, a ja sedim i ćutim! Nisam čak uzviknuo ni ono "evo ga" "gol" - ništa, čak ni neki uzdah! Prvo, nisam mogao da verujem da smo dali gol, ni iz čega. Drugo, znao sam da ćemo nešto uprskati, kako samo mi znamo - setimo se samo Genka, Šamroka, da ne idem dalje u prošlost - Lacio, Sampdorija, Fenerbahče, Livorno... Pa nama je protivnički golman davao gol u zadnjem minutu glavom...
Pobeda Ludogoreca jeste zaslužena, ali kakav smo gol primili (drugi), u tako važnoj utakmici, mene je sramota kao navijača, kakva indolentnost! Šta je to sa nama? Kakav gol je reprezentacija primila u Zagrebu, pa oni penali na SP!
Za 6 dana nova horor predstava na našem stadionu, možda sa srećnim krajem, jer nada ipak umire poslednja...

Napred Partizan!

Strašno

pre 10 godina

Nerazumem ko je dozvolio jednom Šćepoviću da izvodi slobodne udarce.Dečko nema ni tehniku,ni šut,jako skromnog znanja,teško da bi imao mesta u svakom srpskoligaškom klubu.Najgore u svemu tome je što onaj ćoravi Mihajlović i dalje računa na njega u reprezentaciji.Koliko li mu je love neko obećao od Šćepine prodaje?Kako drugačije objasniti jer niko drugi ne vidi nikakav kvalitet u ovom igraču.

my way

pre 10 godina

Iskreno, Partizan je bio bolji nego u mecu sa Sirakom, napredovao je od mucnog do tragicnog. Ekipa lose odreagovala nakon primljenog gola. Scepakadabra unikat! Svaki napadac moze da ne da gol, ali da ne da ni saigracima da ga daju to moze samo on. Zasto, o zasto nije monopolisao slobodnjake protiv Zvezde? A tek onaj klasni nonsalatni prijem lopte koja se zakucava u mrezu... Djemba Djemba klasa za sve prisutne, samo treba da se prilagodi na ovaj novi sport koji igra Partizan, jer se nikad njim nije bavio. Steta, bila je sansa za lep rezultat pred revans. Otvoren je i ovaj rezultat, ali zalosno je kako je do njega doslo. Nadam se prolazu Partizana, nije Ludogorec ekipa koja ne moze da se pobedi.

Shonne

pre 10 godina

Da li je moguce da ste toliko jadni da ste se uhvatili za taj zuti karton koji je covek dobio!? Hocete 3:0..e pa vasi mili manekeni ce morati da se potrude na terenu da dobiju 3:0, dovoljno bi bilo i 1:0, ali ne verujem da su oni sposobni za tako nesto... manite se vi uefe i zutih kartona..ne budite jadni..

POPUP

pre 10 godina

LOŠEEEEEE !!!
Bez agresivnosti, loši u duelima, bez igre. Sporiji od protivnika i kao tim i pojedinačno. Kad se sve uzme u obzir odličan rezultat, ali šanse skoro nikakve da prodjemo dalje.

kewic

pre 10 godina

Gledam ovog Šcepovica... a u jeku turniri u malom fudbalu po selima, pa on nebi mogao ni u jednoj ekipi da igra jer decko poima nema. Spor niti ima šut niti zna da primi loptu niti zna da doda, jpš i ružan. Ma ubi bože.

Labud

pre 10 godina

Po meni Gulan nije bio uopste los, a Obradovic sasvim dobar. Te krilne igrace trebaju i zadnji vezni da zatvaraju, pogotovo ako svaki napad idu na overlap. Sale Ilic aka njegove lopte imaju oci, ali u jednom trenutku je sa metar razdaljine dobcio loptu u aut a ne saigracu, nesto sto nikad nisam video na fudbalskom terenu. Mitar i Djemba - Djemba od starta, bez Scepana, pa ova ekipa i moze da zalici na nesto.

DaneBrno

pre 10 godina

Pravilo , na zvanicnom sajtu UEFE u orginalu , glasi : "Before the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution". Za one koji ne barataju engleskim dobro , pre grupne faze ,nakon TRI izrecene opomene igrac propusta naredni mec. Tako da od pobede za zelenim stolom nema nista , vec igraj i bori se !

aardvark

pre 10 godina

Tražim odgovore od šefa stručnog štaba Partizana, gospodina Vuka Rašovića, koga sam mnogo cenio kao igrača i koga (još uvek) podržavam kao trenera:
- Zašto ste dozvolili da Marko Šćepović izvodi slobodne udarce?
- Zašto ne kažete upravi kluba da sa ovim timom ne možemo ostvariti ciljeve?
- Zašto čekate da Vi platite ceh tuđim greškama?

grobar

pre 10 godina

Svi oni sto osporavaju i teraju Scepovica iz Partizana nisu pravi navijaci,vi svojim ponasanjem umesto da pomognete igracima i klubu da izadju iz krize vi ulivate nesigurnost medju igrace.Prestanite vise da omalozavate Scepovica zato sto je on nase dete i puno je dao Partizanu.
(A htela je ona, 1. avgust 2013 10:16)

Izvini sine sta je on to dao partizanu , sem sto svaki mesec prima platu????????
Mi treba njih da oteramo sve iz partizana a ne da ih tesim...

luka

pre 10 godina

zanimljiv je ovaj komentar za žute kartone Motija..na UEFA sajtu stoji da je dobio po jedan u obe tekme sa Slovanom..ali ako su drugačija pravila onda...ništa :)

Borca - Ovca

pre 10 godina

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the fifth caution"
(Dorćol - Braće Jerković, 1. avgust 2013 01:13)

a) before the group stage, a player is suspended for the next competition match after two cautions in two different matches, as well as after the fourth and sixth caution;
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next competition match after three cautions in three different matches

Fake Brkajlo

pre 10 godina

Mislim da nema razloga za paniku. Partizan ima prednost domaceg terena a i ne mora da putuje, dok protivni tim mora da putuje iz Bugarske. Ne znam koliko njihovih navijaca dolazi na stadion ali mislim da je to nevazan faktor. Sudije su neretko malo nagnute ka domacinu tako da sve vode idu na nasu vodenicu. Samo da paze oko verbalne komunikacije jer Bugarski igrachi mozda mogu da razumeju, jezici su donekle slichni, osim naravno padeza.

Mirko

pre 10 godina

Ma, klasika. Nisam ni očekivao puno više od Partizana. Nebitno. Mene brine što ovo i nama može lako da se desi već danas. Daj Bože da nisam u pravu.
Naš fudbal je u rasulu.

kiza

pre 10 godina

Nema veze kako ce Djemba u buducnosti igrati ali stane na loptu,zagradi se pogleda i onda pas..nema lopte unazad....a ja mislim da ce biti sve bolji i bolji..i desni bek pod hitno...

Sramota x 2

pre 10 godina

Ono što Jojić radi treba saseći u korenu. Svakom može da se desi da bude indisponiran ali da ti se u 20 godina ne igra fudbal, nije normalno. Šćepović je rezultat sličnog događanja pre neke godine i evo na šta je ispalo. On više ne da nije koristan nego je štetan po Partizan. Ninković nije daleko odmak'o, dečko se sklanja od lopte i šetka po terenu. Da je malo iskusniji Rašović bi ODMAH reagovao kao Stanoje kad je Tomića i Marka vratio u Teleoptik. Bar se Tomić opametio.
Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.

alibaba

pre 10 godina

@Ne zameram zvezdašima što se javljaju i pišu razne pljuvotine ali ako se predstavljaju kao grobari (što se vidi iz aviona) onda je to kvarno, sramno i ne služi im na čast.
(Sramota x 2, 1. avgust 2013 10:36)

Vi to na kosarkaskim vestima radite vec citavu deceniju...
(Piksi iz kornera, 1. avgust 2013 11:51)

Pa ko drugi da posalje komentar u kosarci, u vase ime? Svi ste presli na vijesti FMP-a

Lazy_Rider

pre 10 godina

Bili su Strpljivi, kao što ste i pisali. Strpljivi kao alasi dunavski. Kad dođu u Novi Sad biće i nagrađeni za to, pošto vidim da vuku mrežu po terenima evropskim i uhvate samo 2-3 lopte po tekmi. U Novom Sadu ćete imati punu mrežu.

fabricio

pre 10 godina

Molim te šćepakadbra nauči da se trudiš kad izgubiš loptu,šutiraj,centriraj,iznudi faul,dodaj.Uradi nešto za 90 minuta.Ali molim te čoveče.

Djem

pre 10 godina

U potpunosti se zlazem za Djembu Djembu. Ako se sudi po ovoj prvoj utakmici, stvarno ce biti veliko pojacanje. Scepovic je tuzna prica...

Nislija

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Jeste! Izvor sajt UEFE: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/player=95343/

Ne znam koje su tacno sankcije u ovom slucaju ali sam i ja siguran da se racunaju 2, a ne 3 kartona.

Svadbene stolice

pre 10 godina

Da, C. Moþi ima parne kartone

Prva utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488937&_teamtype=default&localization_id=uk

Druga utakmica:

http://www.fussball-statistiken.com/?sport=soccer&page=match&id=1488957&_teamtype=default&localization_id=uk

Makedonac Grobar

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Evo,da ti potvrdim da je Moti dobio 2 zuta kartona sa Slovanom.U Bratislavi u 67,a u Razgradu u 90 minutu.

Mladen

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

http://www.transfermarkt.com/en/cosmin-moti/leistungsdaten/spieler_26675.html
67' u prvoj i 90' u drugoj..

celarevohood

pre 10 godina

u zivotu sam kontao da cu biti najsrecniji kad postanem tata i kad Miljkovic ode iz partizana, i sta sad... posle tri utakmice ja cu svesno da napisem MILJKOVIC JE KLASA ZA AKSENTIJEVICA! ne znam kako sam pregrmeo ovo...

Miroslave

pre 10 godina

Tačno je bilo kao što sam rekao, nije ludogorec nikakva ekipa, samo je problem u tome što imamo igrača poput Šćepakadabre, od kojih bi svaki klinac sa ulice trčao više...

muamua

pre 10 godina

mislim da nije mogao da igra,pokupio je dva zuta sa istim protivnikom u dve utakmice,da je dobio zuti protiv slovana i zuti protiv parizana juce mogao bi u utorak da igra ...

Perica

pre 10 godina

Što se tiče Ninkovića. Njemu je napunjena glava kako će da nasledi ovog i onog. Zaboravili su da mu kažu da to neće da se desi na prvoj utakmici. Dečko igra toliko sebično i samo misli sada cu ja da se vinem u visine. On treba da igra i da se rastereti tog pritiska.
Šćepović je juče bio najbolji asistent u Bugarskom timu. On pojma nema.

onako

pre 10 godina

ma vazno je da jojic namesta frizurucu 90 minuta -pardon malo krace! (Crveni karton, jbt sad je jos i zestoki baja, ribe sto odvaja) POD HITNO PLATA PO UCINKU - IZGUBIS = REPUBLICKI MINIMALAC. Pa da vidis kako se grize ako umesti 20k evra dobijes 20k dinara.

Bile

pre 10 godina

Sve dok klinci Šćpović budu igrali za Partizan neću dolaziti na stadion niti gledati Partizan na Tv-u. Oni igraju kao razred IV/3 na velikom odmoru. Obavestite me molim vas kad završe sa osnovnom i kad odu u Donju Prljušu.
Srdačan pozdrav za sve ljubitelje sporta !

runner

pre 10 godina

(aardvark, 1. avgust 2013 11:21)
Bez pretenzija da budem Rašovićev advokat uzimam si slobodu da odgovorim na neka tvoja pitanja umesto njega.
1. Šćepović je, na pripremnim utakmicama, ukoliko su one merilo forme, bio jedan od najagilnijih Partizanovih napadača i, za razliku od Jojića, postigao nekoliko golova iz slobodnih udaraca.
2. Ovaj tim nije ništa slabiji od većine klubova koji trenutno igraju u kvalifikacijama za LŠ, možda je neuigraniji i neiskusniji zbog mnogo mladih igrača u sastavu koji su skloni oscilacijama u igri, al' treba verovati u ove momke. Čim se oslobode grča i straha od poraza bit će oni O.K. Samo jedna dobra utakmica će iz korena promeniti klimu u i oko kluba.
3. Kad je preuzeo ovaj tim Rašović je znao u šta se upušta. Nije on u Partizanu od juče. Da nije video svoju šansu u tome sigurno se ne bi ni pačao u to.
Nego postoji jedna druga stvaru u svemu tome. Šta misliš, šta je nama navijačima činiti da te momke oslobodimo straha i okuražimo ih pred revanš sa Ludogorecom? Tim je takav kakav je i u narednih 6 dana teško da se može nešta bitnije promeniti bar po pitanju dovođenja nekih pojačanja. Video si koliki su pritisak na sudije i naše igrače, a naročiti Ivanova, vršili navijači "Lude šume". Hoćemo li i mi primeniti taj recept ili ćemo od prvog sudijinog zvižduka početi omalovažavati i pljuvati pojedine naše igrače, trenera i Upravu? Ponekad pomislim: "Kakve navijače Partizan ima, igrači još dobro i igraju".

pfc

pre 10 godina

bice ovo dobra ekipa,tim je potpuno nov,djemba ce biti jedan od najboljih stranaca u istoriji partizana,obradovic dobar,grbic isto tako samo dok to legne na svoje,samo mi je zao sto to sve trpimo preko kvalifikacija! NAPRED PARTIZAN!

Dragi

pre 10 godina

Moram da pohvalim B92, za razliku od Partizana, jer je komentar vrlo stručan i korektan.
Partizan nije igrao dobro, ali je igrao pametno na rezultat, koji je morao biti bolji, a nije zbog glupih grešaka odbrane.
Aksentijević je greška uprave Partizana, jer su ga prodali prošle godine, a boljeda su to uradili sa Miljkovićem, a zadržali Aksentijevića, jer bi sada imali uigranog desnog beka, a ne bi im Miljković otišao besplatno, kao sada.

Tako ja mislim da je...

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)

Jeste dobio i u prvom i u drugom, a dobio je i veceras i nece igrati u BG, jer mislim da su tri kartona za suspenziju...

Tolle

pre 10 godina

A pazite sta pise ovde:

http://www.ehow.co.uk/list_7232736_champions-league-qualification-rules.html


"In the qualifying stage, a player who receives two yellow cards in two separate matches, or four overall, is suspended for the subsequent game."

Жеца

pre 10 godina

стварно смо некад нереални са очекивањима, прецинимо сами себе да смо нека екипа и онда се разочарамо кад изгубимо , и то не мислим само на Партиѕан већ на све наше екипе.

AZagor

pre 10 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem kakav nam je fudbal zalostan postao kad nam je jedina nada u pobedu to sto je protivnik mozda nacinio administrativnu gresku koju bi naravno trebali masovno proslaviti na trgu...Gde se kriju Partizan, Zvezda, Vojvodina, Radnicki Nis...iz mojih 80tih i 90tih...sto su igrali za gol vise.

Vozi Misko

pre 10 godina

Super igra sa ovakvom igrom Partizan moze da bude veliko iznenadjenje.Ne samo sto ce proci u grupnu fazu nego borice se zatrofej.

igorpl

pre 10 godina

Interesantna je jedna stvar a to je da se u fudbal ulažu basnoslovne sume novca čak i kada igrači i klubovi nemaju nikakve rezule ostale state a da se za svportove zajdno manje izdvaja ukupan novac nego za fudbal. To samo govori da fubal ni prošao pored sporta nije i da je dovoljno samo pojaviti se na terenu i odmah ste na dobitku. Žalosno. Domaći fudbal po hitno ili zabraniti ili osnovati neku regionalnu ligu.

Realno

pre 10 godina

Uglavnom se slazem sa procenom, osim sto mislim da Gulan nije lose odigrao, oduzeo je dosta lopti i s' obzirom na to da mu mesto levog beka nije prirodna pozicija odigrao je solidno. Aksentijevicu treba zamena pod hitno jer je mnogo los i u fazi napada i u odbrani. Sale je u prvom igrao zadnjeg veznog pa nije previse pokazao. Djembi se vidi da zna da igra fudbal, bice pojacanje. Scepovic "No coment!". Rasovic daje Scepovicu da izvodi slobodnjake, neverovatno! Bice bolje u revansu ako Djemba igra od pocetka, ako se zameni desni bek, ako u spicu igraju Grbic i Mitrovic, Markovic mora da daje vise lopti napred.

Kovinjalova alatka

pre 10 godina

Hvala svima na odgovorima za Motija. Ja sam gledao stari pravilnik iz 2011/2012 gde posle 2 zuta ide suspenzija, a sada je to pomereno na 3. Na zalost moracemo da ih dobijemo na terenu.

pepo

pre 10 godina

nije pravedno, prvo sudjenje. Gde je grk vadio zute kartone za partizanove igrace kao bez sale. A onda ogroman propust da zaigra Moti koji ima dva zuta kartona. Nema opravdanja za poraz, ali samo hocu pravdu pa neka bolji pobedi.

Mora bolje!

pre 10 godina

Nažalost neubedljivo, bez hrabrosti. Iako je Rašović ovaj meč taktički dobro postavio, ono što je ponovo falilo u igri je bila hrabrost i želja da se krene napred, da se uradi nešto konkretno. Ovo je jedino pokazao Djemba Djemba, u čemu se i vidi zašto je klasa za naš fudbal. I ponovo fali više otkrivanja, odnosno kretanja bez lopte, pojedini igrači umesto da se jedni drugima otkrivaju, deluje kao da hoće samo da pobegnu od lopte, da ne bi "slučajno" došla do njih. Čak su i Bugari bolji u tom segmentu, što su pokazali duplim pasovima i lakim izbacivanjem naših igrača iz igre. Dakle Rašoviću bih zamerio nedostatak harizme i uticaja na igrače. Pored dobre taktike koju je na ovom meču pokazao, definitivno mu fali Stanojevićeva hrabrost i agresivnost da bi ovaj Partizan iole delovao kao neki evropski tim.

alcz

pre 10 godina

Da li smo svi mi ovde blesavi i neznalice pa ne vidimo da je Scepovic "vrhunski napadac"?? Pa decko nije pretrcao sinoc 500m, napadac mora da pravi pritisak na zadnju liniju. Da se krece, da pomaze odbrani. Totalno je anemican. A nasa fizicka sprema je ravna nuli. Saletu dusa u nosu posle 10 min. Ekipa mora da bude delimicno izmenjena.

-----------------Lukač----------------

Živković---Obradović---Ivanov---Volkov

----------Djemba-----Marković---------

---------------Ninković---------------

Kojić----------------------------Grbić

--------------Mitrović----------------

Da bi Djemba imao kome po boku da podeli loptu onda moramo da imamo po strani igrače koji umeju da se sjure ka sesnaestercu.

alan ford

pre 10 godina

Bilo je to 80 i neke - Partizan igrao u Londonu protiv QPR. Iako su to Englezi, nisu bili nista posebno, vjerovali smo da ih mozemo proci. Ali u Londonu vrlo cudna utakmica i poraz od 6:2, uz nekoliko gresaka tadasnjeg golmana Partizana, Omerovica.
Tada brucos, odlucim se ici na revans. Put cijelu noc do Bgd (i slijedecu noc nazad). A na JNA 50.000 ljudi na revansu. Nijedan zvizduk svojim igracima, bez povika "Uprava napolje", i sl. I Partizan pobijedi 4:0 i prodje dalje. I danas tvrdim da je publika tada pobijedila Engleze, atmosfera nevjerovatna, nezaboravna. Eh, tada je bilo prednost igrati na JNA.
Danas vise nije. Alcatraz, Zabranjeni, Odbranjeni, ili kako se vec zovu... Koliko navijaca samo na ovom forumu prizeljkuje ispadanje Partizana?! Tih 80-tih, na srecu, nije bilo internet foruma, na kojima se frustracije sire geometrijskom progresijom.
Ali jaki smo kao navijaci, nema sta. Otjerali smo Racu Petrovica, Tomica, Babovica, Miljkovica, otjeracemo i Scepovica. Svaka nam cast! Jos i da upravu otjeramo, kao sto smo otjerali Bjeku i Zeku. Naravno, sve u interesu tima za koji navijamo.
A rezultat? I pored svih nasih uspjesnih pokusaja tjeranja, nas tim sve gori i gori.

solunac

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kovinjalova alatka, 1. avgust 2013 00:46)
istina dobio je 2 zuta protiv slovana ali ne verujem da su toliko glupi da to previde , mislim da se od ove godine pravilo promenilo da posle 3 prva kartona sledi pauza a onda posle toga na svaka 2 kartona pauza evo ti link što sam našao pa pročitaj http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&ved=0CCgQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Ffkmladost.blogspot.com%2F2013%2F07%2Fpreokret-nova-pravila-uefa-e-kaljevic-i.html&ei=XZj5UfDDBqLl4gSF0IHICA&usg=AFQjCNE9434cX5ObhbPLw1W2qM1tZmEipQ&bvm=bv.49967636,d.bGE , mada opet nisam ni ja sto posto siguran i lepo bi bilo da si ti u pravu a ne ja

Dorćol - Braće Jerković

pre 10 godina

@Kovinjalova alatka

Dobio je zuti Moti u obe utakmice sa Slovanom i posle ovog večeras neće moći da igra u revanšu što znači da nisi u pravu.
Moraće ovi manekeni sami da se potrude za tih 3:0

UEFA kaže:
"before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after three cautions in three different matches, as well as after the
fifth caution"

i sta sad

pre 10 godina

Pogledao sam pravila na sajtu UEFA i ona kazu:

In case of repeated cautions:
a) before the group stage, a player is suspended for the next competition
match after THREE cautions in THREE different matches.

Dakle 3, ne 2. Tako da je mogao da igra.

Marko

pre 10 godina

Da li neko moze sa sigurnoscu da mi kaze da li je fudbaler Ludogoreca Moti, dobio zuti karton u obe utakmice sa Slovanom. Ako je to istina, onda nije smeo da igra i bice 3:0 za Partizan.
(Kovinjalova alatka, 01. avgust 2013 00:46) Dobio je zute kartone u obe utakmice sa Slovanom, ali po pravilima uefe za lš suspenzija sledi nakon 3 kartona. Znaci nece igrati u revansu.

Shearer

pre 10 godina

Ako se promene Aksentijević(izgubio se ceo), Ilić(spor, slabo trči i guši ekipu) i Šćepović(dečko je zalutao a i prepotentno se ponaša) a ubace mladi Živković, Đemba-Đemba i Mitrović, imaćemo realne šanse da eliminišemo Bugare. Ne znam za vas, ali meni se čini da Bugari nisu toliko jaki i nezgodni kao AEL prošle godine, čini mi se da su u nivou Tromsoa.

Zvezdaš

pre 10 godina

Mislim da je Djemba Djemba odlična investicija Partizana. Koliko je bio na terenu pokazao je mnogo više nego mnogi koji su odigrali celu utakmicu. Iskreno želim Partizanu prolaz dalje a za to vam treba malo sreće (i manje Šćepovića) na terenu. Sumnjiv je i Ivanov, bio je nezainteresovan i to ne samo kod drugog gola. Bugari nisu veličina kako su ih novinari najavljivali. Sigurno prolazite!

Mito

pre 10 godina

Sve u svemu loše. Partizan se tipično za naš fudbal, posle datog gola, uvukao u mišju rupu umesto da koristi prostor koji se otvorio u odbrani. Najgori kao i obično Šćepović (igrač za sva vremena, nemožeš ga prodati ni pokloniti), koji se gurao gde netreba (slobodni udarci), a tamo gde je imao šansu u nadoknadi vremena, toliko se dugo nameštao da nije čudo što su Ludogorec odbranio. Srećom vraća se Mitrović, pa možda Partizan ima šansu. Slobodne udarce bolje izvode i Ninković i Jojić.

slavko licno

pre 10 godina

Odavno nismo imali lošiju ekipu,a i kao takva ne može da se uigra jer se na svakoj novoj utakmici pojavljuje 5 do 6 novih igrača. Na kraju cenu će platiti Rašović ,ni kriv ni dužan!!!!

Del

pre 10 godina

@Notingem Red Star, 01. avgust 2013 01:30) ne, nego hoce da kaze da ne bi dobio poziv da je ostao u Ofki. Svi ste spremni da se svadjate, a niko ne kapira nista.

GoTipsa

pre 10 godina

(Znaisha, 1. avgust 2013 01:30)

Djemnba Djemba je prodao dva pasa Akesentijevicu, kakve ja nisam video on nasih igraca vec dugo vremena(beku iya ledja). Ali druga je stvar sto Aksentijevic nista ne zna. Inace pravi igrac odnosno neko ko odskace kvalitetom se vidi iz aviona, kad upadne ovakvu u grupu veselih gradjana.

Inace Partizan prolazi i to lagano u drugoj utakmici.

mix

pre 10 godina

Nemam dilemu,Vuk je kriv za poraz! Koji ce mu Scepovic u timu (spor, lenj, bez suta jednog ozbiljnog vodje navale, bez igre glavom-ne secam se da je dao gol glavom!...Previse gubi lopte a posebna je prica zasto je on odredjen da sutira slobodnjake, prekide a ne!Dzigi ili Jojic?Povlacenjem nazad Saleta cime se izgubila kreacija u napadu.Jojic ne moze zameniti Saleta!. Vuk je time dobio lose Dzigija, Saleta i Jojica!
Dekoncentracija i transfer price su bile jace od ivana.Iskreno, to sam ocekivao! .Aksent mora hitno na "doradu"!.
Vuku je bio hrabar ubaciti cetiri potpuno nova igraca u tim. I pogodio je kod Gulana, Obrada i Djembe! Grbic je jos nespreman a Malbasic jos vise. Od Grbica mozemo ocekivati dobre stvari a od ovog drugog-daj boze!Mozda je bila greska ubacivanje Koje a neizvlacenje iz igre katastrofalno loseg Scepovica. Morao je ubaciti Luku sa Kojicem da nesto pokusaju.Dzigi se povremeno gubio ali, nije bio toliko slab kao protiv Siraka tamo.
Vuk ima sad celu slikusta i kako za uzvrat. Mitar umesto Scepe,Djemba sa S.Markovicem (uigravati ih!), Sale nazad na svoju poziciju centralnog kreatora,Luka (precizniji, bez gresaka u predaji lopte!) da deli sa Grbicem minutazu, levo Pantica da deli minutazu sa Dzigijem.
Uveren sam da mozemo da ih sokiramo u Beogradu. Oni su iskusna ekipa,vrlo namazana i koja se prenemaze i glumi padobrance a to su namerno radili jer su znali kakav je onaj kartonass iz Grcke.Nasi moraju nauciti profi trikove ,kako pasti, odglumiti...