Vaterpolo 339

Utorak, 30.07.2013.

19:56

Šok za Srbiju, CG u polufinalu

Selekcija Srbije nije uspela da prođe u polufinale svetskog šampionata, jer je u četvrtfinaslu poražena od Crne Gore sa 9:8 (2:3, 4:3, 2:2, 1:0).

Šok za Srbiju, CG u polufinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

339 Komentari

Sortiraj po:

Dubioza elaboracije

pre 10 godina

Perjanik, ne prilici jednom intelektualcu i fakultetski obrazovanom coveku da onako predstavlja stvari i pise takve komentare. Tesla se ponosio srpskim poreklom i hrvatskom domovinom, sigurno Vam je poznata prepiska sa Macekom. Srbi imaju veze ne samo sa Andricem, Selimovicem i Njegosem vec i sa Rudjerom Boskovicem, Matavuljem pa i Drzicem.

Perjanik

pre 10 godina

@skeptik
Prije nego li druge tako arogantno pošalješ u školu, da ti upišem keca iz nekoliko predmeta. Njegoš u "Gorskom vijencu", koga znam napamet od svoje 9-e godine, uopšte ne govori ko je. Kaže, međutim, npr. "Ne, vladiko, ako Boga znadeš! Kakva te je spopala nesreća teno kukaš kao kukavica i topiš se u srpske nesreće? Da li ovo svetkovanje nije na komu si sabra Crnogorce!", gdje želi reći da su to tuđe nesreće i gdje, izuzetno, koristi izraz "srpske" u nacionalnom smislu, dok ga svuda, pa i u "Ogledalu srpskom", koristi u vjerskom, pa i ruskog cara naziva srbinom (zbog smisla koristi malo "s"). Nikada nije rekao ništa tako bedasto kao da su "Crnogorci najveći Srbi".

Meni se čini da je VAMA, kako kažeš, "mukica" što gubite od nas i da je vama stalo da NAS pobijedite. Po ovim se komentarima vidi ko je kompleksaš. Svi Crnogorci koji su se ovdje javili su viteški odali priznanje i Srbiji.

Da znaš nešto o Tesli, znao bi da on nikada nije ni sahranjen, već je KREMIRAN, a pepeo mu je po testamentu zatvoren u metalnu kuglu. Niti je svirana srpska himna, niti korišćena srpska zastava - tada nisu više ni bile u upotrebi, jer postojala je Jugoslavija. Tesla je rođen u K und K monarhiji, obrazovan je u Beču, Gracu i Karlovom Univerzitetu u Pragu, kasnije je postao naturalizovani Amerikanac. U Jugoslaviji je bio jednom, na teritoriji Srbije je jednu noć prenoćio.

Ne možeš me ti poslati nazad u školu, već sam magistar nauka i doktorand. Od mene imaš keca i iz vladanja.

Čestitam

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!
(blue, 31. jul 2013 14:20)

To što ste dobili ovakvu Srbiju ne znači nikakvu dominaciju. Za priču o dominaciji neophodno je da osvajate titule na više takmičenja (za sada samo Malaga). A ovo o izlazu na more i Mediteranu je nebuloza samo takva. Po toj logici i Francuska bi bila vaterpolo sila. Kako objasniti silne uspehe Mađara i nekad ranije Nemačke i Sovjetskog Saveza čiji su vaterpolo centri bili u kontinentalnim delovima tih zemalja. Uveravam te da niko od naših vaterpolista nije naučio da pliva u Moravi. Većina su momci iz Beograda, Novog Sada i Boke. Partizanova škola je ostavila pečat u evropskom vaterpolu sviđalo se to nekom ili ne. Pretpostavljam da je ovakva izjava više proizvod egzaltacije zbog pobede nego realnog promišljanja. U svakom slučaju pobeda CG ja apsolutno zaslužena i ne može se staviti nikakva zamerka na istu.

Nikki

pre 10 godina

@blue, svaka tebi cast decko! ali mislim, nisam siguran, da je dosta lakse plivati u slanoj no u slatkoj vodi!? o's jedno takmicenje, more vs dunav u djerdapskoj klisuri uzvodno? TI i ja, na TVOM terenu pa na mom? disciplina Tvoj izbor ;-)

cg odbojka

pre 10 godina

@toki-voki

Ne sprdaj se casti ti. U odbojkaskoj reprezentaciji na oi 2000 su bila 3 Crnogorca - Batez, Vujevic, Vusurovic sto je bilo 25% tima u odnosu na 6% stanovnika koliko je imala CG u SCG. Vas danas trenira Kolakovic koji je Crnogorac. Nemoj vise...

blue

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!

malena

pre 10 godina

i nije mi jasno, kada su pobedjivali bilo je po 30tak komentara podrske a kada treba da se kritikuje 300. razmislite malo silni plivaci!

Kakva ispala

pre 10 godina

Nikola, samo kad ti imas- ko prica o Milanovicu i Vujasinovicu?!
Selektor je pre Savica sest i po godina bio Dejan udovicic...

daleko biloooo

pre 10 godina

Odlicna utakmica. Zao mi je samo sto smo se sastali ovako rano. Ali sto je tu je... Ne treba da krivite igrace,toliko su vam radosti donosili predhodnih godina. Jednostavno vise srece je ovaj put imala Crna Gora i neopisivo mi je drago zbog toga.... Inace da smo ispali svim srcem bih bio uz vas! Zivjela Crna Gora. Zivjela Srbija. Veliki pozdrav iz Bara....

Duško

pre 10 godina

Meni se dosta stvari nije sviđalo još kad sam gledao tekmu protiv Mađarske.Dobili smo je 13:10, ali smo 7 golova dali sa igračem više!
Još tada se videlo da smo jako teško postizali golove kada su snage bile izjednačene. Pitanje je kako bismo prošli protiv Mađara da nismo toliko često imali igrača više?! Tako da i nisam mnogo iznenađen ovom eliminacijom...

marko

pre 10 godina

Ljudi,pa sto se bar jednom ne slozimo i bodrimo jedni druge? Nekada smo ziveli u zajednickoj drzavi a sad kao najveci neprijatelji..:( Bas mi je zao zbog toga.Pa mi treba da se ponosimo zato sto su Srbija,Hrvatska i Crna Gora stalno u vrhu na svetu.Nas niko i ne posmatra kao velike sile.Srbija npr ima dobre rezultate u Vaterpolu,odbojci,tenisu,rukomet je sad proradio ,u fudbalu nam uvek fali malo srece..Plivace..;
Hrvati su dobri u rukometu,vaterpolu,gimnastici,zimskim sportovima..
CG: U vaterpolu,u rukometu isto,kosarci..Svaka cast.
Bosna:fudbal im dobro ide..
Slovenija: Zimski sportovi..I svuda ih ima iako nema medalja..
Makedonija: Kosarka i Rukomet..
LJUDI,CESTITAJMO JEDNI DRUGIMA.SVET NAM ZAVIDI MI SMO MALE ZEMLJE A IMAMO USPEHE VISE NEGO OVE SILE..
(SRBIJA/KG) POZZ

Ivan

pre 10 godina

@(bombarder Ivović, 31. jul 2013 01:37)

O čemu ti pričaš? Pa Srpska vaterpolo reprezentacija od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 i Crne Gore od 2006.

Stvarno ne razumem. Da li vi pregledate činjenice pre nego što se javljate?

Nikola

pre 10 godina

to je plod neiskustva naseg dragog selektora, koji se hvali da je osvojo sve moguce ove sezone, ali najznacajniji trofej nije mogao. Udovicic je oteran za dzabe da bi dosao selektor-drzavni projekat, ali to nam se sad obilo o glavu. jos plus slika prlainovica za ovu vest, zna se koliko drzava stoji iza drzavnog projekta crvene zvezde. (afucker, 31. jul 2013 08:) Milanovic je kao trener osvojio titulu kao trener a ne vlada, nemas pojma sta pises a samo mrznja prema Zvezdi...

skeptik

pre 10 godina

(Perjanik, 31. jul 2013 03:36)
Ha,ha,ha... citaj malo "Gorski vijenac" tamo ti je sve objasnjeno ko je i sta je bio Njegos. Poznata je njegova recenica da su Crnogorci najveci Srbi a ti nazad u skolu.
Inace jos jednom se pokzalo staro pravilo da sto je narod manji to su veci kompleksi. Kao sto je Skotima, Velsanima, Ircima najvise stalo da pobede Engleze. Litvancima, Gruzijcima Ruse, tako Hrvatima, Crnogorcima je najvise stalo da pobede Srbiju. Sta ces, mukica.
By the way, Tesla je sahranjen sa srpskom zastavom a na sahrani mu je svirana srpska himna. Kao sto rekoh nazad u skolu.

Objektivan

pre 10 godina

Čestitke Crnoj Gori iz Hrvatske. Srbiju su koštali neiskorišteni igrači više u zadnjim minutama, a prilika je bilo dovoljno. kako Hrvatska slabo igra (ček nezasluženo prošla Australiju), finale će biti Crna Gora - Mađarska, a svjetski prvak Crna Gora. Velika šansa za Crnogorce sada.

toki-voki

pre 10 godina

To o poređenju medalja Srbije i Hrvatske je smješno,pošto je Hvatska samostalna od 1992 a Srbija od 2007 godine,dakle 15 godina više.Dalje,zašto se Srbima ne bi računale medalje u SCG,kada smo u većini sportova bili brojniji.Dakle sad ne treba računati oi u odbojci 2000 kada maltene nijedan Crnogoracnije bio u ekipi,ili medalje iz rukometa i košarke devedesetih,kada smo isto bili brojniji ?Da bi pravilno računali trebamo oduzeti određene medalje koje smo osvojili sa SCG,neka to bude 30% medalja (mada je i to puno a i većina se može odnositi na vaterpolo) i tu smo negdje sa Hrvatima.U vaterpolu imamo više medalja od Hrvata,koji od 1996 i Oi pa do 2007 (se KRanja 2003) bili odsutni na reprezentativnom nivou.Plus su često zadnjih goidna ispadali u četvrtfinalima (OI 2008) zatim Ep 2012.Što se tiče rukometa tu su Hrvati neprekosnoveni i odprilike njihov broj medalja je jednak našem borju medalja iz Rukometa,Odbojkae i polovično iz košarke.Dakle oni su bolji u rukometu.Mi smo bolji u odbojci,sa tim da mi u rukometu imamo solidnu repku a njih u odbocji nema ni na mapi.Košarka je naš sport i tu smo bolji,nema da se šta priča.Čak i od 2007 smo bolji sa polufinalem 2010 i srebrom 2009.Ostaje fudbal u kome su Hrvati bolje sa tim da oni tu ne spadaju u klasu,iako je konkurencija u fudbalu mnogo veća nego ona u košarci.Sem 1998 i 2008 nemaju ozbiljineh uspjeha (ispadali u gurpi 2002,2004,2006,2012,nisu učestvovali 2000 i 2010).Sve u svemu kada se sve sabere jednaki smo u sportovima u suš

sasa

pre 10 godina

Kako vam je glupa ta prepirka ko je ciji trener i ko je kriv!!! Kao djeca ste! Savic je kao kriv jer je trener vjestackog tima. Prije je to bio Udovicic jer je i on bio trener nekog tima... Ovaj igrac igra za ovu ekipu, onaj za onu! Zadesilo se da dvije ponajbolje ekipe igraju vec ovako rano i jedna je morala ispasti. Navijao sam za CG, a kad je ostalo one 3 sekunde volio bih da je i SRB dala gol i tako u nedogled :-) Ko god da je prosao, zelio bih mu titulu!

Marko

pre 10 godina

Vi grobari lečite komplekse negde drugde...
Ovaj neuspeh nema veze sa Zvezdom. Crna Gora ima sjajan tim i ne možemo uvek pobeđivati.
Dok su braća Udovičić držala monopol niko od vas se nije žalio. Da ne spominjemo državne projekte u ostalim sportovima...
Ja u vaterpoliste verujem i očekujem medalje već na sledećem takmičenju

reče čovek i ostade živ

pre 10 godina

@Davor
E moj Davore, pa nije samo rukomet kolektivni sport, postoje i odbojka: muška i ženska (jel uopšte imate reprezentaciju - nisam ni čuo da postojite), košarka (u krizi rezultata smo zadnjih nekoliko godina a vi niste osvojili ništa 15 godina), vaterpolo gde vas redovno pobeđujemo. A o individualnim sportovima da ne pričam, imate samo ½braću½ Kostelić u sportu koji se prati u nekoliko alpskih zemalja i Branku Vlašić (njoj svaka čast) na zalasku karijere. Pa jedan Novak Đokovič (koji je čak proglašen za svetskog sportistu br 1) po značaju i publicitetu, vredi kao svi vaši sportisti zajedno, računajući i ekipne i individualne. O streljaštvu, plivanju, da ne pričam. Pa i u atletici imamo više učesnika u finalima od vas. A da, borilački sportovi, koliko ste olimpijskih medalja osvojili, mi jedno zlato.

Davids

pre 10 godina

Tako ti to ispadne kad ti je selektor trener vestacke ekipe, ekipe koja je preko noci sastavljena u koju je ulozena gomila para i u kojoj se trener ne pita nista.

A gde je veliki Vlada Vujasinovic najbolji igrac ove igre svih vremena, koji sada kao trener sa klincima sa praznim dzepovima potapa veliki Pro Recco u sred Foro Italica u sred Rima u sred Italije ...

Ali njemu nije dozvoljeno da bude selektor zato sto dolaze neka nova vremena gde vladaju vestacke tvorevine i to nam se polako obija od glavu. U fudbalu nas je presla Albanija, u kosarci tek sledi kataklizma a pre par godina smo igrali polufinale svetskog prvenstva, u odbojci nismo se ni plasirali na zavrsni turnir svetske lige a i dalje smo aktuelni prvaci Evrope, vaterpolo je posebna prica kao nas sport broj jedan ...

Djordje

pre 10 godina

Ne moze svaki put da se osvaja medalja,momcima svaka cast.Ipak su oni evropski prvaci,nema sta da im se zameri.Dodje nekad los dan,a i Crna Gora je mnogo dobra ekipa.Vidim da su se odmah nasli pametnjakovici da kritikuju Savica,a zaboravlaju koliko nam je on doneo medalja sa reprezentacijom.Sram vas bilo.

peconi

pre 10 godina

Momci glavu gore. Bezbroj puta ste se sa takmičenja vraćali sa medaljama. Mora se jedanputa i kiksnuti, ako je neko zaslužio taj kredit to ste vi.

Uvek ste se na pripreme odazivali u punom sastavu a ne kao neki ''reprezentativci'' koji svoje ''povrede'' leče po beogradskim splavovima. Igrali ste za šaku kikirikija u domaćim klubovima samo da bi reprezentacija bila jaka. Glavu gore i samo napred, sledeće takmičenje je naše...

Kosta

pre 10 godina

Savic selektor...? Ma dajte ljudi glupost ziva.... Milanovic jedini trener trenutno koji je klasa,ali sad nam Zvezda kroji reprezentaciju zato ni do polufinala ne mozemo da stignemo....

milos.k

pre 10 godina

tako i treba drzavi koja svetsku instituciju u vaterpolu gasi a stvara vestacki tim, posle njihove titule ispadamo u cetvrtfinalu, bravo Prlainovicu, nadam se da si sad presrecan zbog tvoje zvezde

Ivica

pre 10 godina

Ključ našeg poraza je u lošoj igri Udovičića, Filipovića i Prlainovića koji su odigrali najlošiju utakmicu u karijeri, premda se mora priznati da su Crnogorci odigrali fenomenalnu odbranu.

Rockatansky

pre 10 godina

@Davore, nisi daleko od istine ali treba biti realan. Najprije, treba uspoređivati medalje samostalnih država a tu Hrvatska primjerice ima medalju jačeg sjaja od Srbije u vaterpolu, sada će vjerojatno dodati još koju medalju. U košarci također imamo podjednaki broj medalja, jasno ako ne računamo medalje za koje su zaslužni Srbi u zajednici SICG i SR Jugoslavija (s Crnogorcima dakle). Međutim, ako bi to računali, onda možemo ići i na doprinos Hrvata jugoslavenskim medaljama koji je bio OGROMAN, zapravo najveći od svih narodnosti Jugoslavije.

Tako da mislim da je fer uspoređivati medalje od samostalnosti, pa ako je taj broj medalja isti, onda uzimati doprinose Srba u medaljama za SICG i Jug., kao i Hrvata starim medaljama. Dakle, realno je reći kako smo mi Hrvati bolji u većini kolektivnih sportova (daleko najpopularniji nogomet, rukomet, vaterpolo, skijanje...)da ne spominjem neke manje poznate sportove u kojima smo također u vrhu ili mnogo jači od vas kao što su stolni tenis, jedrenje, pikado itd.) dok ste vi Srbi bolji u muškoj odbojci (u ženskoj Hrvati imaju 3 medalje - srebra sa EP-a što malo tko zna, doduše vi imate srebro i sjajnije zlato, kao Srbija) te košarci, iako u košarci od samostalnosti imate jednu jedinu medalju - srebro, sa ostalim lošijim plasmanima od nas, u pravilu. Tu smo, dakle, po medaljama bolji, no uzevši u obzir da doprinos srpskih košarkaša zajednici SICG nije bio malen, ajmo reći da ste u košarci bolji. Za OI i indvid. sportove zna se tko je bolji

Nikola

pre 10 godina

@Davor:
Pricas o Zeljku Mavrovicu koji je za vreme rata tukao pesnicama starce i decu samo zato sto su Srbi. Ako se hvalis takvim sportistom neka ti je na cast. O Cikaticu niko nema pozitivno misljenje jer je bio jedan o najprljavijih boraca. Vi ste imali Parlova, a mi Kacara (zlato na olimpijadi, svetski prvak u profi boksu).

Lesa

pre 10 godina

Gospodine Savicu da ste podmladili repezentaciju pa doziveli ovakav katastrofalan neuspeh onda bi moglo da se razume, ali posto ste otisli na prvenstvo sa najacim timom na planeti mislim da i sami znate sta treba da uradite.

Gospoda Pjetlovic(golman) i Prlainovic da okace kapice o klin ako nije problem.

Bg HQ

pre 10 godina

Nista strasno,izgubili smo pa sta.U sportu se ne moze uvek pobedjivati,a po zakonu verovatnoce kada ste stalno na pobednickom postolju morate ponekad i da izgubite i sidjete s postolja.Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali da nemamo prava da im ista prigovorimo.Siguran sam da ce biti medalja vec na sledecem takmicenju.Idemo momci!

zzz

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ma dzaba ti sve pored naseg usatog srebrnog pehara koji stoji u vitrinama kluba kojeg necete narednih 10-000 godina sustici

odgovor davoru

pre 10 godina

davor
samo da ti kazem za tvog Branka Cikatica koji bi kazes isprasio sve srpske borce odjednom...informisi se malo ko je bio Crnogorac Bato Ognjenovic i sta je taj bato uradio branku u godini kad je on postao K1 sampion.! Bato je bio karatista,i pristane na borbu sa brankom po K1 pravilima,a povrh svega to je bila prva Batova K1 borba...bilo je mnogo nepravilnosti od strane hrvatskog tima,cak su i svog sudiju izabrali kao uslov za odrzavanje borbe!ne bih sad o potezima koje je sudija dozvoljavao branku i tome sto ga je nekoliko puta bukvalno spasio u ringu,ali ga je Bato razbio!toliko o tvom branku,a za Bata se malo raspitaj sto svima toplo preporucujem!Kakav je to borac bio,a prerano tragicno preminuo!

cg

pre 10 godina

@sokiran - o cemu pricas ti druze, paskovic plivao za loptu u prvoj cetvrtini, a ti velis nema ga, vuckovic ne postoji, mada si vjerovatno mislio na vukcevica. radovic povrijedjen, ticic, covjeka nema eo 2 godine. jesi li siguran da pratis vaterpolo ?

Krsto Zrnov Popović

pre 10 godina

"Malo ruski malo italijanski, koji vam je sad maternji od ta dva :)
(sofronije, 30. jul 2013 21:42)"

Maternji nam je crnogorski, iz koga je u xix vijeku nastao i srpski. A italijanski i ruski su nam najmiliji poslije crnogorskog.

Perjanik

pre 10 godina

"Ha,ha,ha... pa Njegos se dicio svojim srpskim poreklom.
(skeptik, 31. jul 2013 00:21)"

LOL, govore mi moji srpski prijatelji da je tamo školstvo u rasulu, a ja nijesam vjerovao. Njegoš je u svojim djelima uzdizao svoje crnogorstvo, a izraz "srbin" je koristio da označi pravoslavca,pa i ruskog cara tako naziva srbinom. On je bio crnogorski vladika i književnik. Srbi imaju svoje - Nušić, Glišić, Stanković... Ne znam šta će vam to stalno svojatanje, što od nas, što od drugih južnih slovena - te Njegoša, te Andrića, Selimovića. Tesla nema veze blage sa Srbijom, pa ste ga prisvojili. Blago humorno.

iPodGorica

pre 10 godina

"Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!
(Dragan Cosa, 30. jul 2013 21:25)"

Tako je, Dragane, ovo je crnogorski politički vrh platio da Srbija ima igrača više u pet posljednjih ključnih napada, a u jednom od njih čak dva igrača više. Ma ti si suvi genije.

danijela

pre 10 godina

davore ne sramoti se,srbija ne zaostaje,jako je dobrih sportaša u srbiji,kao i na natjecanjima u znanju.Ja sam bila na par velikih natjecanja u srednjoj iz matematike,i srbi i hrvati melju amerikance u svemu,od znanja,pa do sporta,pogledaj samo balkan,od noleta koji predstavlja srbiju do janice,pa balkan je velesila u svemu,od znanja,pa nadalje,u svakom bi sportu bili prvaci. A svoja osobna razmišljanja ostavi za sebe,ispadaš glup,sramota me da te ja kao žensko moram ispravljati.

Milos

pre 10 godina

Skeptik...ne znam čime se Njegoš dičio, ali nisu igrali Srbi protiv Crnogoraca, nego Srbija protiv Crne Gore - a Njegoš, vladika Crne Gore, nikad nogom nije kročio u Srbiju... Pametnome dosta...

Ivan

pre 10 godina

@(Davor, 31. jul 2013 00:43)

(Evropsko, Svetsko i Olimpijske igre).

Hrvatska u rukometu ima 12 medalja. Od toga 3 zlatne, 5 srebrnih i 4 bronze.
Srbija u rukometu ima 4 medalje. Od toga 3 bronze i 1 srebrna.
Srbija u košarci ima 8 medalja. Od toga 5 zlatnih, 2 srebrne i 1 bronza.
Eto izjendačeno na 12 s tim, da Srbija ima dve zlatne više. Tu pada u vodu ono o Hrvatskom rukometu i više medalja nego svo kolektivni sportovi u Srbiji zajedno ;)

U sportu se Hrvatska ne može porediti sa Srbijom. Posebno kad su u pitanju timski sportovi. To je i normalno jer Hrvata ima na Balkanu duplo manje.

E sad vaterpolo.

Hrvatska u vaterpolu ima 7 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 2 bronze.
Srbija od 2006 (bez Crne Gore) u vaterpolu ima 8 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 3 bronze.

Posle 2006 Srbija i Crna Gora imaju približno jednak skor pa možemo koju medalju i od pre 2006 da okačimo i jednima i drugima. Tu se onda obe ekipe već jasno odvajaju od Hrvatske po broju osvojenih medalja.

Znači Srbija u vaterpolu od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 :)

Pa recimo Srpski odbojkaši sami imaju 13 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 8 bronzanih.

Neću da se upuštam dalje u vaše kako sami kažete, muke.

djole

pre 10 godina

Dobro je bre ljudi ne lozite se.
Ionako niko na svetu ne prati vaterpolo osim u tri zemlje na Balkanu.
Evo, gledam eurosport, prenose plivanje iz tog istog grada a ni pomena o vaterpolu, i tako iz dana u dan

brat

pre 10 godina

odlična utakmica.fnale prije finala. pobjeda crne gore sasvim zaslužena. isto tako bi bila zaslužena i pobeda srbije ba je bilo drugačije. želim da zlato dođe u podgoricu. nemojte osuđivati najbolje sportiste srbije zbog ovog poraza. u prethodnih par utakmica srbija je pobijedila crnu goru na isti način i donosila medalje u srbiju. i nije boris,dačić,vučić to namještao. kada pobjedi crna gora-MILO je kupio sudije.BRAĆO Srbi,prestanite jednom sa mitskim doživljajima nepobjedivih,najboljih,i jedinih na ovom svijetu od BOGA poslatih. Daj bože da vam u srbiji sve bude uspješno kao vaterpolo.( i nama u crnoj gori). ovi momci su najbolje što imamo. još jednom"ŽALIM ŠTO OVO NIJE BILO FINALE S.P.)
P.S. pogledajmo se u ogledalu !!!!!!

Milos

pre 10 godina

Obrukase Srbiju! Oduzmite im drzavljanstvo i proterajte u Nambiju! Sta me briga sto su osvojili milion trofeja! Mogu da mislim kako se Merkelova, Obama, Kameron i onaj francuski komunjara sto otima od glumaca nasladjuju. A tek Milo, sama pomisao na Mila sa cukom od 100 soma evra mi izaziva proliv. Boze sta ako osvoje Hrvati a Kerum bude na tribinama? Napicu se od muke! Valjda ce Zabari da osvoje! Forzza Zhabary!

bombarder Ivović

pre 10 godina

otkad se Srbija osamostalila od Crne Gore više nije favorit ni u košarci, ni u vaterpolu, slabo nešto medalja. Znači sve medalje od Srbije i Crne Gore i Jugoslavije nakon 90te pripisati i pripojiti Crnoj Gori.

skeptik

pre 10 godina

(Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ha,ha,ha... pa mi samo u odbojci muskoj i zenskoj imamo vise medalja nego vi u rukometu, vaterpolu i kosarci zajedno. Sto se tice individualnog sporta Novak Djokovic je najuspesniji sportista sa ovih prostora IKADA. Zato psttt!

eee

pre 10 godina

Samo da cestitam Andriji Prlainovicu na tituli prvaka Evrope sa klubom "koji je oduvek voleo"... Karma is a b**ch, delijo.
(nije mi zao, 30. jul 2013 23:37)
- A on se potresao sad, sto si mu ti ovako srocio!

JzMa

pre 10 godina

nasmeja me hrvat slatko je li a bocanje ma i u bocanju ste bolji hahahaha a bese tesla i ivo andric vas jeste haahhaah kompleksan jedan odma pa pravo u krevet kucaj ti lepo wikipedija ep , sp bilo koji sport pa ces videti gde je ko do tad 500 godina ste vi iza nas cao zdravo momce !!!

DaniloPg

pre 10 godina

@alo
Zašto komentarišeš, praviš se pametan, a ispadaš glup, jako glup! Uzalud ti sve, da pa ti je i pradeda iz BG-a!
Kaže se - ko ozebli sunce!!!! Kapiraš, oni koji OZEBU, čekaju sunce! Sunce, dakle, ne može da ozebe...

Ljubo

pre 10 godina

Ne treba zaboraviti da prvi put od samostaljenja Srbija nije usla medju 4 najbolje ekipe na nekom velikom takmicenju,a poslednji put kad nasa reprezentacija nije bila medju 4 najbolje je bilo na EP 99. u Firenci tj pod ondasnjim imenom Jugoslavija,ali alo bre ljudi znate kad je bila 1999. godine,a od raspada SFRJ pored 99. jedini put jos nisu usli medju 4 najbolje je bilo na OI 96.u Atlanti,znaci ovo SP je trece takmicenje na kom se reprezentacija nije nasla medju 4 najbolje za svih ovih 20 godina!E to se zove kontinuitete,a ko ne veruje tu je enciklopedija VIkipedija!
http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_men%27s_national_water_polo_team

Za Sora vazi ista prica, samo je on imao za nijansu neiskusniji tim...

pre 10 godina

Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.
(Gojko, 30. jul 2013 22:05)

Istina, samo sto Sefik svakako ne brani za Srbiju... Ja napisah jedan komentar bas o tome da je Zvezda sve sto je ove godine osvojila uradila to bas samo zahvaljujuci njemu (naravno nisu mi ga objavili)... Nikakav kvalitet plus nije imala u odnosu na Radnicki, Partizan, Jug, pa cak i Barselonetu i one Madjare osim Denisa koji je ove godine branio u zivotnoj formi, na svakoj utakmici 10+ zicera...

Boban

pre 10 godina

Kad je Crna Gora osvojila evropsko u Malagu,dobila Srbiju u finale Srbija je bila najaca:Sapic Ikodinovic Savic ovamo mladi momci koji su pobjedili takvu Srbiju isto se desilo i veceras Srbjja najaca ovamo mladi momci uz podrsku brace Janovic vise su zeljeli pkbjedu,u ostalom sve vam je jasno kad kapiten kaze da je Crna Gora favorit zato sto vise zeli pobjedu.To se vidjelo na igraca vise nikk da stisne petlju da sutira!

mishel

pre 10 godina

Volim Srbiju i Srbe pa i kada gube a svi ostali koji se toliko raduju nashem porazu nam dokazuju samo koliki smo im trn u oku...Srbija!

Kurotresina

pre 10 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije srce u junaka" Sada ide neko drugo doba. Svi koji su Crnogorci, a osjecaju se Srbima treba da igraju za Srbiju. Ovog puta su samo oni Crnogorci koji iskreno vole svoju drzavu igrali protiv Srba i Crnogoraca (koji imaju identitetsku krizu). Zivjela vjecno Crna Gora, a vama braco Srbi zelim da volite svoje, a isto toliko da postujete tudje.

Davor

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)

ds

pre 10 godina

a dobro sta sad,mnogo puta su nas veoma obradovali,to je sportiska sreca,mora i oni nekad da izgube,jedino me malo ljuti sto kontam da ce na kraju hrvati nekako da osvoje zlato.

alo

pre 10 godina

"# (Dragance, 30. jul 2013 23:21) "
dragance ne znam odakle si al ne izvrcu seljaci ne znam odakle ti to da se ne kaze ozeblo sunce to je stara izreka a ja sam iz bgd, otac isto deda , od 18?? i ja pamtim tako tu uzrecicu kako je ti pamtis i iz kog kraj ne znam

djorje

pre 10 godina

tako to biva oterali su udovicica covek koji je osvoio sve sto se moglo osvojiti a doveli nekog savica koga je taj treniro da bi mogo voditi selekciju zxato propadamo

Kod mene imate veliki kredit

pre 10 godina

Ok niste imali vece i nije islo. Za mene ste jos uvek najbolji jer ste najkonstantniji u osvajanju medalja i uspesima u nasem kolektivnom sportu. Medjutim samo mi nesto nije jasno. Zasto se juri ta svetska liga koja nema nikakvu vrednost. To takmicenje bi trebali da igramo ili sa klincima ili da se ova reprezentacija uigrava bez ikakvih jurnjava za uspehom. Kad god smo osvajali Svetsku ligu pukli smo na OI ili na Svetskom. Savez i treneri neka stave prioritete. Svetsko prvenstvo,evropsko i OI su mnogo bitniji od neke Svetske lige gde se igraci istrose pa posle nemaju snage da daju maksimum na stvarno vaznim takmicenjima. Nadam se da ce se tu nesto promeniti

Ratko Rudic

pre 10 godina

@Gojko! Svaka cast Sefiku, ali Pavic je najbolji vratar svijeta u ovom trenutku. Sta Pavic moze obraniti je vrh. Danas je skinuo sigurno 4 zicera Australcima!

mihajlo

pre 10 godina

Cestitam nasim vaterpolistima, kao i reprezentaciji CG. Mozemo da budemo ponosni na vaterpoliste jer su na 5 poslednjih takmicenja, najvaznijih, uzimali medalje, na poslednjhi 17 takmicenja bili smo u polufinalu a samo 1 nismo uzeli medalju. Crnogorci iamju traume od nas buduci da smo ih 2 puta pobedjivali u borbi za bronzu na OI u finalima SL i EP u cetvrtfinalu EP u polufinalu SK. Normalno je da se ne moze uvek pobedjivati i da je normalno da nekad i izgubimo. Medjutim ja bih sada pricao o jednoj velikoj SRAMOTI. Tanja Bogdanovic , Ana Cekic i Jovana Petrovic su nase reprezentativke u sinhronom plivanju koje isto ucestvuju na SP u Barseloni.Bez para sa oronulim bazenima, nikakvim uslovima, u konkurenciji sa velikim brojem takmicarki iz Kine, Spanije, SAD, Meksika one su uspele da se plasiraju na SP prvi put posle deset godina i ostvarila su plasmane od 25. do 32. mesta. Sa obzirom na uslove neopravdanog statusa tog sporta one su postigle najveci uspeh na ovom sampionatu. Ali kao da ne postoje. Nema ih nigde na RTSu ni u drugim medijima,ni 1 rec o njima. Naravno druge zemlje itekako prate sinhrono plivanje i ostale sportove o kojima se kod nas ne govori (Veslanje,Kajak,Skokovi u vodu, Gimnastika...) i onda kupe medalje na OI. A mi cutimo i onda pljuljemo kad odluce da se takmice za drugu zemlju.Pa sta drugo ocekivati kad ponizite njih sport i trud koji su ulozili. Svaka cast devojke neko misli na vas.

sasa jokic

pre 10 godina

A kako da bude realizacija sa igracem vise veca od 8%, kada Udovicic i Prlainovic nisu ni jednom sutirali na gol?
I zasto sok? Pa zar Vanja nije izjavio pred utakmicu da su oni favoriti? Tako su se i ponasali u bazenu.
Vanja je igrao dobro u odbrani, ali u napadu tri najiskusnija igraca Filipovic, Udovicic i Prlainovic nula!

Sale

pre 10 godina

Navijao sam za Crnu Goru i presrecan sam sto je pobedila!!! Ali prosto ne verujem u ove komentare koje vidim!!! Treba da je sramota ove takozvane navijace sto pljuju ovakav tim Srbije koji je i na ovom prvenstvu i milion puta dosad pokazao ko su i sta su i kako se predstavlja svoja zemlja!!!

Joko Ono

pre 10 godina

Malena Crna Gora, sa brojem stanovnika koliko jedna cetvrtina Beograda, manje vise je uspjela da vas pobijedi u gotovo svim sportovima. Jedino se jos u fudbalu nismo sastali, ali smo ispred vas na rang listi. Smijesno zvuci ako se sjetimo 2006. godine kad ste nam predvidjali debakl u sportu ukoliko se odvojimo. I ne, nije sporan talenat vasih igraca, motiv, nepratriotizam, najveci problemi uglavnom leze u radu saveza u skoro svim sportovima. Nadam se da se nama nece to dogoditi, iako je upravo u vaterpolu bilo naznaka da ce doci do kraha.
Pozdrav i dobre zelje.

Ivana

pre 10 godina

ovi nazovi navijaci sto samo znaju da podrzavaju I svojataju ove momke kad nesto
osvoje neka pale odavde!ovi ljudi su tri klase ispred svih I mozemo samo da im zahvalimo za svu radost koju su nam donosili I koju ce tek doneti!

Dragance

pre 10 godina

Komentator je 'ladno u poslednjoj četvrtini rekao "k'o ozeblo sunce". Ovo je bilo karakteristično da ljudi sa sela izvrću izreke (u ovom slučaju "kao ozebao sunce", jer ne postoji ozeblo sunce) ali izgleda da je ovo još jedan od pokazatelja potpunog srozavanja svake škole, obuke, kriterijuma...

Milan

pre 10 godina

svaka vast ovim momcima I njima nista ne mogu da zamerim jer smatram da kad nijedan od ovolikog broja ovakvih igraca na proradi u najbitnijim momentima, a nebrojeno puta su bas u tim momentima briljirali, to mora biti do nekog drugog, odnosno selektora u ovom slucaju. I ne mogu da se ne zapitam kako bi bilo da su na njegovom mestu bili Udovicic ili Milanovic.

Davor

pre 10 godina

Zelim Srbiji puno srece u sljedecim egzoticnim tekmama:):) vi u punom sastavu niste u stanju ici dalje od cetvrtfinala:) a govorili ste da imate najjacu ekipu. Pa vi samo mozete osvojiti nesto kad igrate doma(kao Crvena Zvezda ove godine) mi smo tu jos bez: Mihe Boskovica, Damira Burica i Ivana Buljubasica. Prva 2 su apsolutna top igraca! Evo bas vam HR repka preko e-maila cestita ogromnom uspjehu i puno srece protiv Rumunjske:):)

István

pre 10 godina

Nije ni sok,nije ni tragedija,realnost,suparnik je bio bolji i tacka.Mozda nije tacka nego -,pre neki dan sam dobio minuse jer sam realno gledao.

Bojan_

pre 10 godina

Kako vas pojedine nije sramota da pisete kako je ovo katastrofa i uzas, Srbija je izgubila od ravnopravnog rivala, nije od Tanzanije...

Topalovic bo

pre 10 godina

Pa kako je moguce da takva sila od igrac kao sto je Prlainovic promasi na kraju utakmice? A da zaboravio sam, ovde nisi placen kao sto si u Cz... tuga

Legal Alien

pre 10 godina

Krenula Zvezdina era u vaterpolu, evo i rezultata... (markos, 30. jul 2013 21:24)
2002 je uzeta zadnja zlatna medalja u kosarci. Dule Vujosevic, prosvetitelj nacionalnog basketa.

User21

pre 10 godina

Do juce su ovo bili zlatni momci, a sad ispadose izdajnici, luzeri, lencuge itd. Ovo je sport, svako ima pravo da pobedi i izgubi. Vaterpolisti, bravo! Bice jos prilike za osvajanje medalja.

Rade

pre 10 godina

Nista neobicno. Selektor nedorastao mesta na kome se nalazi. Ova ekipa bi bez trenera napravila mnogo bolji rezultat. Mihailovic, Savic, na srecu bivsi selektor rukometasa Vukovic pa zaista to je previse. Zaista me interesuje ko i gde pronalazi ove genijalce??

realno

pre 10 godina

Nije ovo nikakav sok i nista neocekivano.
Ne pratim previse vaterpolo, ali koliko ja pamtim prethodnih nekoliko puta smo stalno pobedjivali crnogorce za dlaku, u produzecima, poslednjim sekundama i slicno.
Dve potpuno ravnopravne ekipe, a jedna stalno gubi za dlaku.
I po svim zakonima verovatnoce bilo je nemoguce da i ovaj put pobedimo na isti nacin.
Jeste tuzno sto se ovaj mec umesto u finalu igrao u cetvrtfinalu, ali sta da se radi.
To je izgleda samo nadoknada crnogorcima za svu onu srecu koju smo mi imali prethodnih godina.

dusan s

pre 10 godina

imam utisak da su svi jedva docekali ovaj poraz i odmah poceli da pljuju, osudjuju i naravno pametuju....sport je to, jedna losa utakmica se svakom desi, pa eto i nama posle dugo vremena, nije smak sveta,i madjarska, hrvatska, italija, c gora su imale periode kad nisu nista osvajali...ako nas je neko znao obradovati to su ovi vaterpolisti ine sumnjam da ce opet, zato glau gore momci :)

vladan djeric

pre 10 godina

ti isti crnogorci su izgubili od Japana u svetskoj ligi kroz koju smo se mi prosetali kao i do sada nismo tempirali formu kako treba osvojili smo nevazno takmicenje a ono koje je vazno nismo nista uradili. Ne treba se puno nervirati juce smo slavili fudbalere danas pljujemo po plivacima i vaterpolistima i to je tako kod nas. Ti isti igraci su oterali Udovicica koji nas je vratio u svetski vrh, saveza nema dosao je zelen trener koji nema iskustva i to je veliki problem Soro nije pozvan tako da nemamo golmana sve u svemu idemo dalje koliko su mogli toliko su uradili i to je sve.

Gojko

pre 10 godina

Da je Sefik ili Soro bio na golu bili bi ubedljivo najjaca reprezentacija na svim pozicijama. Secate se da su u Zvezdi igrali plitko odbranu i cak namerno pustali protivnike da sutiraju znajuci da Sefik sve to brani. zamislite kako bi se Gojko proveo (ili Mitrovic) da je ovde bilo tako. Primili bi 20 golova po utakmici. Stitili su nasi maksimalno nase drugoligaske golmane ali to nije dovoljno. Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.

Džoni

pre 10 godina

Ceo šampionat imamo realizaciju čoveka više oko 80% a večeras 8%! Jako teško je to sve išlo u napadu iako je odbrana bila solidna ali ne dati gol iz toliko šanši i očekivati pobedu je nerealno! Ostaje žal jer smo po imenima ipak najjača ekipa na šampionatu jer su drugi uglavnom došli podmlađeni ali eto. Nešto večeras nije dalo a i sistem takmičenja je pomalo čudan. Ali kako nama tako i drugima!

dali

pre 10 godina

ma ne mores uvek biti i najbolji u kolektivnim sportovima logicno , a to sto smo mi osvajali u tim sportovima nece reprezentancije iz sve juge zajedno osvojiti narednih 100 godina lep pozdrav

dnK

pre 10 godina

u poslednje 2 cetvrtine 2 gola. Nije ovo fudbal! Od sad gledam pingvine sa madagaskara i vremensku prognozu. To je sve sto mi ostaje da gledam na mom televizoru, a posle cu se odjaviti s kablovske i prodati TV.

Z

pre 10 godina

Pretpostavila sam da cemo izgubiti, previse puta u poslednje vreme smo ih dobijali, a izjednaceni smo, isti vaterpolo igramo, moralo je jednom i na njihovu stranu da prevagne... samo mi nije jasno sta se desilo sa Fiipovicem, Prlainovicem, Udovicicem?! niko od njih ni jedan gol (ne racunam peterac), ajde da kazemo da su crnogorci u odbrani bili koncentrisani posebno na njih, pa je to mozda razlog, ali sta je onda sa bracom Janovic, na koga smo se mi koncentrisali u odbrani?

iwan

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!
(mont blam, 30. jul 2013 21:31)
Zbog cega pricas napamet? Bilo je po 14 iskljucenja na obije strane, ja znam da vi kad izgubite onda su obavezno sudije krive, ali malo se spustite na zemlju. Ipak.

Igor vr

pre 10 godina

Ovo je nasa vaterpolo realnost. Posle duzeg vremena mi nemamo dobrog golmana i Pjtelovic i Mitrovic su cist prosek i nista vise. Odbrana mora biti dobra, ali mora i golman nesto da odbrani, a Pjetlovic osim peterca nije odbranio nista. Selektor je neiskusan za ovakvo takmicenje, cinjenica je da su i Madjari i Hrvati doveli mladje selektore, ali oni su u polufinalu, a mi cemo posle duzeg vremena da igramo za plasman od 5 do 8 mesta.

dum

pre 10 godina

sramota da nas dobijaju drugi put za redom oni kad igraju protiv nas su toliko motivisani a naši daje prednost deset razlike izgubilibi kao da su nam nabili kompleks

S1pac

pre 10 godina

Nažalost izgubili,ali to je naš sport,tu smo uvek medju boljima tako da drugi put ćemo opet očekivati titulu pa kako bude. Nekad je sreća naklonjena nekom drugom.

Ivan

pre 10 godina

Bruka i sramota! Drim tim Srbije gdje se ne zna ko je bolji od koga izgubi od jedne dobre, sasvim dobre CG, ali nista vise od toga. Gdje su bili nosioci igre - KAPITEN Udovicic, Filipovic, Prlainovic, golmani ispod prosjeka, jedino su se centri nosili citavu utakicu i bili na svom nivou. A taktika Savica, to je tek za pricu, te prosto ne znam sto je otjeran Udovicic, da bi dosao na njegovo mjesto, pokazalo se kao tako, gori. Plus cuveni srpski mentalitet, kad niko nista od njih ne ocekuje osvoje zlato ili barem medalju, a kada svi realno ocekuju na osnovu kvaliteta medalju oni podbace, stvarno tuzno. Naravno za ovu blamazu mora biti neko kriv, jer zabijanjem glave u pijesak i zaklanjanjem iza stare slave ovakve stvari ce postati uobicajene. Umjesto pjesme i radosti kako se i ocekivalo, jos jedan samar u nizu srpskom sportu i to od onih od kojih to nismo ocekivali, cast izuzecima.

Njegoš, vladika crnogorski

pre 10 godina

Ni nesportska igra, ni skandalozno suđenje, nisu se mogli suprotstaviti talentu i hrabrosti naših ajkula! Ponos su svog starog crnogorskog naroda i države! Pola utakmice su mnogi od njih proveli sa jednim okom jer im je drugo od udaraca zatvoreno, pa su opet trijumfovali! Pobijedili bi i sa rukama vezanim na leđima!

Viva vero Montenegro!

sokiran

pre 10 godina

Ovo je najveca senzacija u istoriji vaterpola. Nasa reprezentacija je ubedljivo najjaca po kvalitetu i bas su sada skoro svi bili u zenitu svojih karijera, u najboljim godinama, a ostali svi podmladjeni. Za Crnu Goru da ne pricam, bez Sefika, Zlokovica, Gojkovica, Ticica, Radovica, Vuckovica, Cuckovica,Paskovica bez ozbiljnog centra kao i levorukog igraca. Mi nikad jaci, oni nikad slabiji, zato stojim iza onog na pocetku.

_

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.
prvo proveri informacija pa tek onda salji u hrvatskoj smo bili treci a to takmicenje koje ti pominjes je bilo sp u australiji 2007 kada smo bili 4

real deal

pre 10 godina

Vanja je namerno lose igrao da bi sabotirao selektora,nzm samo na osnovu cega su Filipovic,Udovicic kao najbolji na svetu?vise ni u sportu koji igra 7 reprezentacija ne mozemo biti ni medju 3,a i ne moramo ni nije ovo neki sport.da se Juga nije raspala igralo bi ga 4 zemlje.mi smo se uhvatili vaterpola jer smo kao osvajali medalje,a osvajali smo ih jer druge zemlje ne zanima ovo vrhusko prebacivanje lopte ja tebi ti meni.SAD cak nema ni ligu.ovaj sport igraju momci koji nisu uspeli u plivanju zbog telesne tezine,takoi da nema nervoze.

Basaraba

pre 10 godina

Setite se koliko smo medalja osvojili na Svetskom prvenstvu u Rimu, a koliko cemo sada osvojiti? Mislim da svi znaju odgovor. Zaboravio sam da Knezevic i Basaraba tek treba da plivaju. Mozda i osvoje medalju, ipak bi to bila manja senzacija od ovog poraza protiv B reprezentacije Crne Gore.

Nikola

pre 10 godina

Svaki, ali svaki bolji trener zna da uvek za zadnji napad mora da se ostavi tajm aut. Iskljucivo njegova krivica zbog toga i zbog skroz pogresne taktike. Sa nikad jacim timom uzima EL, a Milanovic sa spojem mladosti i iskustva u nikad jacoj sezoni EL osvaja titulu. I sada Vujasinovic sa petlicima ulazi na final-four EL. Ali dobro, tako je unistena i kosarka, pa zasto ne bismo i vaterpolo?

NK

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro! (ofk mladost titograd, 30. jul 2013 21:42)

Svaka cast za komentar, isti sam!
Potpisujem!!!

marko

pre 10 godina

E vi da se pravi Srbi iza svakog poraza bi ih hrabrili da sledeci put budu bolji.Aa kad god izgube ovakvi sampioni kao sto su nasi vaterpolisti koji iza svakog takmicenja do sad imaju po jednu medalju.SRAM VAS BILO SVE.Tako je isto i kad Novak izgubi.Svi ga pljujete..a kad pobedi onda svi extra.Srbi treba da se ponose sto ovako mala zemlja neopazena u svetu..smo u odbojci prvi u evropi i u muskoj i u zenskoj konkurenciji.A prethodnih godina smo osvajali medalje..I u svim sportovima..

FK SNS

pre 10 godina

Kada vam Ministar odbrane i njegov brat vode glavnu rec u sportu jedne DRZAVE rezultati su dobro poznati na svim poljima,nazalost ovo je samo pocetak!Crnogorcima zelim zlato!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Kao Srbinu koji je rodjen i odrastao ovdje jako mi je tesko gledati meceve izmedju momaka koji su do juce zajedno ginuli na bazenu.Sve su to odlicni momci,sportisti i pravi drugovi van bazena.Glupa su bilo kakva prepucavanja,bar kad je vaterpolo u pitanju.
Ovi sto prozivaju Crvenu Zvezdu za neuspjeh srpske reprezentacije su mnogo jadni.Imam utisak kao da su to i prizeljkivali samo da bi okrivili Zvezdu i Dejana Savica.Sta onda da kazemo za kosarku grobari?Vi tu dominirate zadnjih desetak godina,a gdje su nam uspjesi?(izuzev srebra u Poljskoj). Mnogo smo talentovaniji od te jedne srebrne medalje u sportu u kojem vi "posteno" dominirate godinama.Ne volim dvolicne ljude.

AXEL F.

pre 10 godina

Pa šta,ako su izgubili.I oni su ljudi od krvi i mesa.Ne može se uvek pobeđivati.Večeras su Crnogorci bili bolji,drugi put ćemo mi.To je sport!

Optimista

pre 10 godina

Ja prvo želim da čestitam Crnogorcima na zasluzenoj pobedi.Realno jedino smo bili bolji u prvoj četvrtini,ali ja nemogu ništa zameriti momcima.Pa šta ako nije išlo ići će neki drugi put.Nismo iskoristili previše šansi i eto stigla je kazna.Ali dok čitam komentare shvatim koliko ne znamo da cenimo naše sportiste Nole izgubi onda je majmun, kukavica, vaterpolisti ne osvoje medalju onda nam se uništava vaterpolo umesto da im pružimo podršku mi ih ponizavamo.Sramota!Samo hrabro glavu gore biće boljih dana.

Aleksandrija

pre 10 godina

Momcima ne mogu nista da zamerim jer su doneli previse medalja ovoj zemlji. Ali gde udje politika tu sport propada! Neka se uprava zapita..Smenili tacnije oterali su D.Udovicica i prikazali osvajanje bronze na OI kao neuspeh! Sta cemo sadd?

Niksicani-tresnja, visnja...

pre 10 godina

HAhahaha, nevjerovatno... Sad su sudije krive a od 2008 do danas su protiv CG sudile fenomenalno, a??? E stvarno ste (smo) SRBI jako cudan narod...

Truli VSS

pre 10 godina

Vratite Udovićića! kako da ne, jdva čeka da da nogu Amerima. Ala ste vi naivni, strašno. Posle svega ne bi se vratio, a sad je u Americi selektor, verovatno ima i platu.

Neutron

pre 10 godina

Moze li ovde rezonski, bez opste pljuvacine? Tipicno za nas. Sada nam ovaj trener ne valja, Udovicica ste popljuvali, igrace ove, koji su danas igrali pljujete...sve popljuvaste, a i navodno sudije su namestale a i mi prodali zbog bratstva. Oladite. Izgubili smo protiv Crne Gore, posteno. Njima svaka cast. Zasluzeno. Zao mi je, i te kako, ali sta da radis. Neki izgleda ne mogu da shvate da razlika u kvalitetu izmedju Srbije, Crne Gore i Hrvatske je toliko mala, uvek je bila a izgleda i bice, da medjusobne utakmice moze bili ko, bilo kdada da dobije ili izgubi. Danas sreca nije bila na nasoj strani na zalost i to je to. Kao propast naseg vaterpola itd, itd, a nema mesec dana da smo uzeli ligu sampijona. Ove ce pobede i porazi i titule da se vrte u nedogled, prema tome, bolje se priviknite na tu cinjenicu ili ce te zivce izgubiti ni oko cega. Nemojte ove ljude da pljujete ma koliko poraz boleo, ako boga znate. Treba pokazati cojstvo i u porazu.

marko

pre 10 godina

Srbija:
Odbojka: 1 mesto u evropi (i muska i zenska reprezentacija).Imamo bronzu na svetskom prvenstvu u obe kategorije,i gran priju..
Kosarka:4 mesto na svetu sto je ogroman rezultat za malu zemlju.
Rukomet:2 mesto u evropi
Tenis:Dejvis kup..fed kup..Novak Jelena i Ana-bili 1. Novak jos uvek jeste.
Vaterpolo:Iza svakog takmicenja imamo po jednu medalju.
Jedino fudbal sto nam slabije ide.
Plivaci-Lendjer..Siladji..Higl...
Tekvondo-Mandiceva.
KOJA ZEMLJA MOZE DA SE PONOS SVIME OVIME? I to racunamo od osamostaljivanja,2006 ,a da ne pricamo ranije..posto smo mi naslednici jugoslavije i SCG.Pozdrav.

aaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

dajte bre ljudi sta vam je! izgubili smo i sta sad....brazil je u fudbalu isto sto i mi u vaterpolu,pa im se desavalo da izgube u cetvrtfinalu ! ne znam sto krivite bilo koga,kad su ovo jedini nasi sportisti koji najvise pruzaju tada kada igraju za repku,a ne kao u nekim drugi sportovima ! i oni su toliko zaduzili ovu zemlju i nas kao narod,da treba da bude sramota svakog ko ih sada kritikuje !!!

srba

pre 10 godina

Donosili su nam radost toliko godina u nizu i sad jedan kiks i odmah su manekeni i šta ti ja znam. Kakav smo mi narod, ne zaslužujemo ovakve veličine.
Sa druge strane kao da smo izgubili od Kazahstana ili Rumunije a ne od Crne Gore koja je veoma jaka i samo spletom okolnosti nema više medalja na svom kontu. Tako da dežurni pljuvači pokrijte se po ušima i da vas ne čujemo. Što se tiče selektora činjenica je da nam tim igra nesigurnije nego sa starim trenerom, ali Bože moj, svi ste tražili smjenu trenera, dobili smjenu trenera i sad opet ne valja :)

Sretno Crnogorci, naprijed do zlata sad kad su naši ispali

Sale

pre 10 godina

E, baš sam razočaran!
I pored loše volje, da ne kažem depresije posle ovog poraza, poštujem sve naše vaterpoliste!
Pošto sad nema na čemu da se zahvalimo, hvala vam za ovo do sada, uz opasku, da se nadam već iduće godine nekoj lepoj medalji!
Šteta što ove godine neće biti najbolja ekipa ni među 4.... Idemo dalje!

Miki

pre 10 godina

Nije kriv selektor krivi su glavni igraci kao sto su Filipovic Udovicic i Prlainovic koji su odigrali veoma veoma lose u celoj utakmici a narocito u poslednjoj cetvrtini. Filipovic i Udovicic nisu smeli ni da sutnu na gol.

realan

pre 10 godina

били су бољи, нашима више среће други пут, не треба замерити момцима, ја их гледам као да су победили, колико су ме пута обрадовали само

Vaso Perov iz Brskuta

pre 10 godina

A što vi učinjesmo braćo mila.Da dadosmo oni peterac ne bi vam se strva znalo.Nema veze jedne godine vi druge mi samo da medalja ode kod nekog od nas:)

Владимир

pre 10 godina

Србија тренутно има само једног тренера екстра класе, то је Милановић. Савић је тренер, а посебно селектор силом прилика. Он је у две речи једна несрећна околност. Маргиналци нам воде спорт. Игор им није по вољи јер нема длаке на језику, и не могу да манипулишу са њим. Да је он ту данас би све било другачије. Али неки други ветрови дувају, видећемо докле, вероватно док се све не уруши.

Cetinje

pre 10 godina

Naprijed Crna Goro!
Najviše se radujem zbog ovih kao Prlainovic i Subotic - igraju za Srbiju, a obojica iz Herceg Novog, Mandic rodjen u Kotoru.
Ali jedna je Crna Gora. Pola nam igraca ode i opet smo bolji.
Hvala vam Ajkule, hvala do neba.
Sad do zlata, za nasu Duklju!!!

Ilija

pre 10 godina

Odbrane nema, napad neverovatno los, imamo igraca vise i dozvolimo da nam istekne napad, ne sutnemo loptu na gol!? O cemu se radi? Ovi momci su najbolje sto imamo, ponavlja se stara prica, osvajamo kojekakve Svetske lige, a kad dodje ono glavno, nema nas. Golmani jesu mladi, ali ne pamtim da smo imali losije, Sefik je za njih zidina, dugo cemo plakati za njim... Savic je dokazao sa Zvezdom da ume, treba ga pustiti da istera ugovor, ubedjen sam da moze bolje...

Bube Gr

pre 10 godina

Pa niko ko prati ovaj sport ( duze od 5 godina) nije ocekivao pobedu, naravno osim vrhunskih poznavalaca ovog sporta, koji prate vaterpolo jos od ,, davne" 2012. Godine. Taktika, trener = NULA. Znate li da vec 5 godina ni jedan Srpski vaterpolo klub nije izbacio A reprezentativca osim VK Partizan. Cudi me da kako neko postaje Selektor

pepo

pre 10 godina

Polufinala Srbija-Italija i Madjarska-Hrvatska, finale Srbija-Madjarska, Srbija uzima zlato, Italja bronzu, Hrvatska drvo!
(my way, 30. jul 2013 17:41)
Nekoliko pitanja za bahatinja,kako se zove medalja koji ćete vi osvojiti,naša je drvena,a vaša:plastična,tužna,iskompleksirana????

vladimir

pre 10 godina

Pravicemo mi od blata Dejana Udovicica.Kad nismo favoriti i kad iz senke vrebamo onda smo najjaci kao u Rimu 2009.godine.Kad smo apsolutni favoriti kao sto smo bili ovde u Barseloni necemo ni videti medalju.To je taj nas mentalitet.Zvezda autsajder postaje sampion Evrope.Reprezentacija nam je jaca od Zvezde ko zna koliko puta i izgubi od desetkovane Crne Gore.Naosvajasmo se Svetskih Liga a kad treba nista.

favorit

pre 10 godina

Secate se Malage 2008? Sve je isto, vodili smo i tad dva razlike, ali nikako da prelomimo utakmicu. Kad je usao Scepanovic znao sam da nemamo sta da trazimo. Ne odlucuje ovde kvalitet. Ako smo nekad bili toliko jaci od Crne Gore onda je to sad, za polovinu Crnogoraca jedva i da sam cuo, ali upravo je to njihova prednost.

precanin

pre 10 godina

Ma sigurno da je selektor kriv a ne igraci koji ne znaju gol da daju ! Dva igraca vise i nema gola ? Sto selektor nije skocio u bazen i pomogne svojim igracima , nego se seta ivicom bazena ???

Dejo

pre 10 godina

1. Nisu igrali ni Zvezda, ni Partizan, nego SRBIJA.
2. Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali, da nemamo pravo da ih pljujemo.
Jednostavno, ne može se uvijek pobjediti..

boki

pre 10 godina

eto nam koristi od zvezda vet dominacije i njenog trenera neznalice.
ne borimo se za medalje posle ko zna koliko godina nabilo kom takmicenju

Nemanja

pre 10 godina

Šteta. No, nema veze, ovi momci su nam bezbroj puta donosili najsvetlija odličja. Biće bolje sledeći put. Čestitke Crnoj Gori, zaslužili su. Dva puta su gubili sa 2 gola razlike i na kraju uspeli da preokrenu. Želim im da osvoje zlato!

...

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.

musa dembele

pre 10 godina

SRBIJA je zasicena,fali joj samo OI zlato i ocigledno je da moramo i mi podmladiti reprezentaciju! U RIMU 2009 smo podmladili i postali prvaci sveta... Tesko je 4 puta za redom dobiti MNE na velikom takmicenju.. Nista strasno,jos uvek smo aktuelni evropski prvaci,a ovde smo branili srebro ne titulu!

Djura

pre 10 godina

osilili smo se! mislili smo da smo nepobedivi...to je to..imali sm odva puta prednost od 2 gola..i u poslednjoj cetvrtini nijeda ngol....i cao zdravo! cestitke crnogorcima..

goxy

pre 10 godina

Zao mi je ali Dejan Savic nije dorastao zadatku...U poslednjih dvadeset godina nismo imali losijeg selektora! (Jelena, 30. jul 2013 21:00)

Ma ne ti si mi dorastao...

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Od 6:4 igra se totalno raspala. To ti je sport, igras dobro, povedes, onda malo stanes, izgubis koncentraciju, protivnik zaigra i nema vise povratka. Moguce da je selektor mogao da zaustavi taj pad, mada ipak mu je prvo veliko takmicenje, ne bih odmah skidao glave. Vidim mnogo "junaka" je pocelo da pljuje ove momke koji su nas zaduzili vise nego iko u reprezentativnom dresu, malo mi je sve to smesno ali valjda smo takav narod, zato i jesmo tu gde smo.

sale

pre 10 godina

znaci dosao je kraj i za nas vaterpolo.to se i ocekivalo posto je u srbiji stvorena negativna atmosfera medju igracima i timovima a sve zarad toga da jedan propali tim osvoji titulu.

bosko lozica

pre 10 godina

rezultat ce dusebriznicima biti bitan,ali ne i onima koji znaju dovoljno o vaterpolu......Momci BRAVO neka vam bog da zdravlja a ostalo ce te vi vec uraditi pre ili kasnije..BRAVO

Mladen

pre 10 godina

Komentator RTS je objasnio zasto smo izubili,po zakon fizike ko pobedi 3,4 puta zaredom,on vise ne moze da pobedi.Dosta bojazljivo smo igrali,niko nije imao hrabrosti da sutne na gol,i dosta komlikovanja sa igracem vise.

dragan

pre 10 godina

Srecom pa smo se resili zla srpskog vaterpola bivseg selektora Udovicica sa kojim su na svakom takmocenju uzimane medalje, pa sada sa daleko najjacim pojedincima igramo za peto do osmog mesta! Tolike zvezde svetskog vatrepola u nasoj reprezentaciji pa ne mozemo da damo gol u zadnjoj cetvrtini. Niko ne sme da sutne sa igracem vise kao da su juniori. Janovic rastura, a Vanje, Filipa i Prlainovica nema nigde. OK vec je spremljeno opravdanje - lose stanje u savezu, nema love itd.. Ali, kada sa ovakvim timom, u situaciji kada je pola ekipa podmladilo tim nisu uzeli zlato - kada ce? Indivudulano ovaj tim je doninantan, ali slektor jednostavno nije dorastao tom mestu (opet se zabavljamo pobedama u Svetskpj ligi)a ni odnosi u reprezentaciji nisu na nivou, i to se valjda sada sme reci. Crnogorci su potpuno zasluzeno pobedili. igrali su kao jedan.

Zoran

pre 10 godina

Ovakvom igrom nismo ni zasluzili pobedu, jednostavno nismo licili na sebe. Bleda igra u napadu, bez agresije u odbrani, glavni igraci nisu se videli kad je bilo najbitnije. U zadnjoj cetvrtini nismo postigli gol?! Sta da ocekujemo...

Serbissimo

pre 10 godina

Ajde bre tisina pljuvaci - pa nismo igrali sa Juznom Afrikom nego sa jednom od najjacih ekipa na svetu. Svetski prvaci Hrvati kroz iglene usi prosli Australiju, ovda ima bar 7 ekipa koje su konkurisale za medalju. Ako smo negde imali neprekidan niz odlicja 20 godina to je vaterpolo, morala je jednom i ta serija da se zavrsi. Stoji da smo lose igrali igraca vise ali to je delimicno i zbog dobre odbrane Crnogoraca. Pijetlovic za nijansu slabiji golman od svojih prethodnika i to je to.

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Zvezda je prvak u vaterpolu....

Jasno je da to znaci pocetak propasti naseg vaterpola.


Jak Partizan = Jaka reprezentacija i medalje!


Dok god zvezda bude jaka u vaterpolu, reprezentacija medalje osvajati nece!

pablo

pre 10 godina

nakon jucerasnje izjave vanje udovicica kako crnogotci imaju veci motiv od srbije nasao sam se u cudu ali rekoh sebi sta ti je, sumnji nema mjesta. medjutim nakon vecerasnje utakmice sumnji itekako ima mjesta. vanja udovicic nije nijednom ni pokusao da sutira ka golu, cak i kad je bio u idealnim pozicijama, prlainovic kao da nije ni igrao, bas kao ni filipovic ni dusko pijetlovic. mislim da mi i crnogorci imamo isuvise dobre odnose. if you know what i mean.

brainiac

pre 10 godina

Da je selektor Igor Milanovic kako je trebalo da bude,ovo bi bila lagana setnja do zlata. Nazalost,politicka naredjenja su jaca od sporta.

idi begaj

pre 10 godina

Ostavite momke na miru.
Citajuci komentare ....koliko samo bolida ima u ovoj drzavi.
Bravo momci,ovi papci sto ocekuju da uvek i zauvek budete svetski,evropski i vanzemaljski sampioni neka nastave da zive u oblacima a vi sledeci put opet srcem.
Cestitke braci Crnogorcima.

aardvark

pre 10 godina

Dajte da se ne brukamo i kukamo na sudije ili novi sistem takmičenja. Loša igra (pogotovo igrač više), loša taktika (očekivano od selektora), i jak protivnik - i rezultat je veliko zbogom medalji, što se za Srbiju ne pamti ko zna otkad. Težak poraz.

emil B.

pre 10 godina

Bruka! Podbacili glavni igrači.Udovičić nevidljiv.Nemoć sa igračem više u 4/4. Trener kasnio sa tajmautom. Forsiranje sasvim prosečnog golmana.Bljak!

Stevan

pre 10 godina

Neki ce za ovaj poraz kriviti Dejana Savica,ali ja ne.Izostala je partija Udovicica i Filipovica,posebno Filipovica,koji i pored cinjenice da je sa 26.godina jedan od najboljih igraca sveta odbija da preuzme odgovornost,vec i on i Vanja prebacuju odg na Prlainovica,koji ruku na srce,nikad nije imao petlje.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Ne znam da li se iko seca da smo ovako rano ispali sa nekog velikog takmicenja! Mislim da bi sa Udovicicem bolje prosli,nismo nikad ovako lose igrali. Ali ipak momci vi ste za mene uvek zlatni,hvala vam za sve!

samo vas gledam

pre 10 godina

to sto je Savic evropski sampion u klubskom vaterpolu neznaci da je odlican trener, vec da je imao srpsku i crnogorsku vaterpolo elitu u ekipi, a to govori i koliko su evropski vaterpolo divovi bili zainteresovani za klubski vaterpolo prosle godine, kada su dozvolili cz i radnickom da kupe sve nase reprezentativce.
drugim recima, bio si odlican igrac, BICES, MOZDA, i odlican trener, nadam se...

branko.

pre 10 godina

Igracima se nema sta zameriti...Trebao bih biti nula od coveka pa njih pljuvati (a ima takvih)-No,Savic?!Nemam reci.Pa,on je cak i sa onakvim sastavom Zvezde jedva uspeo da osvoji Euroligu.Razbio ga Perovic kao...Savic-OUT!!

xxx

pre 10 godina

Jednostvno Perovic je razbijo Savica sto se tice taktike. Onako losu postavku o dbrani i napadu odavno nisam video. Savic tek juce postao trener i odmah u reprezentaciju. Udovicic je za njega doktor.

ivan anastasijević

pre 10 godina

Kukavice! Koliko promašaja i smotanosti sa igračem više! Najgori Udovičić i Filipović. Savić je prepotentmo vodio tim, bez osćaja za tajm aut, bravo dunsteri!

Dragan Cosa

pre 10 godina

Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!

veliki strumf

pre 10 godina

Zasluzeno. Kad smo mi docekali da nas pored takvih vedeta kao sto su Udovicic (je li igrao?), Prlainovic (a on?), Filipovic, Mandic, vade jedan Gocic i Mitrovic - nismo ni zasluzili bolje. U zadnjoj cetvrtini 5 puta igrac vise a jednu akciju nismo napravili. Sramota. Jos u napadu pravimo iskljucenja i dajemo im ciste kontre, dopustamo cist sut za pobedu. Odbrana sramna celo prvenstvo. Prakticno su nas pobedila 3 igraca: braca Janovic i Ivovic. Samo njih je trebalo braniti a ostale pustati, ali dzaba kad se ne zna. Bar se necu nervirati jos 2 meca.

Kurupt

pre 10 godina

Kad se urusava sistem koji je decenijama donosio rezultate zarad nekih koji do juce nisu znali da plivaju-posledica je propadanje I najgori plasman do sada!!!

Cikotic

pre 10 godina

Predobra utakmica prava muska balkanska...dobismo je i srecan sam nadam se medalji. Srbima cestitke majstori ovog sporta jos uvijek vodite u medjusobnim duelima 10-7. Sad mi sjutra vi. Zivjeli :D MNE :D

prvaci

pre 10 godina

puna podrska ovim momcima,zaduzili su nas za sve ove godine mnogo i dugujemo im to. vaterpolo je sport u kome smo toliko dominantni da im sad treba pruziti bezrezervnu podrsku! savic relno nije sazreo za selektora to mesto su morali dati igoru milanovicu ali sta da se radi kad neciji interesi moraju da budu ispred reprezentacije!!!

ZokyNBGD

pre 10 godina

Užas!!! gde su nestali nosioci igre Filipović, Udovičić, Prlainović i D.Pijetlović?!? možda i najlošije odigran meč u poslednjih dva'es godina, zbog potpune konfuzije poraz ide treneru na dušu...

grobar

pre 10 godina

Nazalost, nasi vaterpolisti govorili da su Crnogorci favoriti i bez Zlokovica i Gojkovica i bili su u pravu.Favorit ja ipak danas pobedio i sve cestitke za njih,a nasima istto sve cestitke,borili se do kraja i koliko su mogli.I kada se pogleda da nasi nisu postigli gol u zadnjoj cetvrtini i odigrali najslabiju cetvrtinu u najvaznijem momentu,nisu realizovali cak 4 napada sa igracem vise i jos nekoliko ocajnih suteva iz cistih pozicija u golmana(Mitrovic) i kao slag na torti onaj zicer Prle od svega 3-4 metara,realno,poraz je sasvim zasluzen!Ocigledno,negde se izgubio nas jak mentalni kvalitet i to je to.Zivot tece dalje...

dex

pre 10 godina

Malena Crna Gora je prvo oprala patos sa nasim kosarkasima, a sada i nase vaterpoliste oterala u drustvo Australije i ostalih sila... Niko ne moze da kaze da nasi vaterpolisti nisu vrhunski, jer jesu, mozda i najbolji, ali kao i recimo Djokovic, imaju velikih problema, jer ipak cesto nisu na nivou u neizvesnim zavrsnicama. Ranije im je veliku psihicku podrsku davao golman sa neverovatnim odbranama, a danas to nemamo, pa se komentator odusevljava kada Pijetlovic bilo sta odbrani. Odlucujuci gol sa 9 metara bi bilo koga ubio u pojam. Jednostavno, treba da se zapitamo gde nam ide sport. U kosarci nas je malecna drzavica pregazila, u vaterpolu nas poslala na niske grane, u fudbalu su svakako ispred nas...

k

pre 10 godina

E momci iz CG, ajde malo da se prisetimo istorije i napomenemo da Srbija ima najvise medalja na Svetskim prvenstvima, kao i na Evropakim i da je pre ovoga na 19 takmicenja osvojila 18 medalja(ova 19. je cervrto mesto). Da ne pricam o medjusobnim duelima! Poslednja 4 meca, pobeda Srbije. O cemu pricamo??? O.o
Da napomenemo da se nesi reprezentativci uvek odazivaju pozivu reprezentaciji i da nisu kao ovi fudbalercice i NISU zasluzili da ih iko kritikuje!!!

Bojan

pre 10 godina

sramota,ćim su poćeli da igraju za ove naše klubove znao sam da će biti tako...noćni život.burek,pivo.ovo je neviđeno i ono što nam je valjalo(jedino)se nam uništava

Voracek

pre 10 godina

Bravo Savicu selektore, vrhunski takticaru, majstore, alfa i omega ove igre...koji si titulu prvaka evrope osvojio samo zato sto se igrala u Beogradu, ne znam ko te gurao da obavljas posao za koji nisi. Nikada losije Srbije nije igrala. Najbolji igraci nam se ne vide.

biti il ne biti

pre 10 godina

Uvek me plasi kad smo toliko ubedljivi u grupnim fazama takmicenja. Kad god smo bili prvaci uvek smo kiksali u grupi, npr. poput remija sa Australijom, cak i gubili utakmice. Kad smo rasturili Madjarsku nisam se nesto posebno radovao, jer je vazno pobedjivati samo u bitnim utakmicama. Ta Madjarska vidimo gde je sad, a gde mi.

dragan

pre 10 godina

E sad konacno nemamo vise nijedan kolektivni sport da valja. Da li iko od vas pamti da smo
nekada imali ovako lose rezultate u kolektivnim sportovima: fudbal - bolje ne komentarisati, kosarka - sa najjacim timom, jedva, kao treci u grupi odlazimo na EP, rukomet - SP i OI debakl, odbojka - OI i Svetska liga debakl, i sada vaterpolo.

Butaman

pre 10 godina

Inace, sto bi ovo bio sok. Pa nisu crnogorci valjda nizerazredna ekipa. Jednostavno smo izgubili od ravnopravnog rivala, a da smo trebali da pobedimo trebali smo. Idemo dalje, zivot i karijera ne prestaje. Nadam se da necete reagovati ovako i sutra uvece posle finala u fudbalu, posto je opste poznato da Srbinu nikad nista ne valja, pa ni sam sebi.

od juče

pre 10 godina

Crnogorice nam ne leze i ozbiljan su tim, sa druge sa covekom vise pola utakmice, retko ko ne bi pobedio.
Momcima svaka cast, crnogoricama cestitke na pobedi.

mrle

pre 10 godina

Sva sreca pa su zvezdasi "usli" i u vaterpolo. Nije valjao Udovicic, pricalo se da sa nasom reprezentacijom svako moze da udje u filane. Izgleda da ne moze bas svako...

Vratite Udovicica

pre 10 godina

A savezu poruka: Vidite pa drzite ovog Savica jos pet godina na mestu selektora pa cemo se medalja samo secati
Realno, da li on moze da se poredi sa Udovicicem, Manojlovicem, Stamenicem? Oni su doktori za njega neukog

Tottenham

pre 10 godina

nazalost od pocetka prventstva se videlo da nismo na nivou,ali sam mislio popravicemo to,Savic je mnogo bolje morao da odradi posao,inace celo prvenstvo samo na momente su igrali Filipovic i Prlainovic i nazalost to se osetilo,inace cestitke Crnoj Gori

Павке

pre 10 godina

Ајмо Србијо до победе,15 верних навијача је окипирало кафић у Алањи и верно вас бодри..... НАПРЕД ДЕЛФИНИ...!!!

borko

pre 10 godina

Da li se desilo nekad da neka reprezentacija toliko odskace po kvalitetu od ostalih kao na ovom Srbija? Na svakoj poziciji imamo najboljeg na svetu, osim na jednoj. Naravno znate na kojoj. I bas zbog toga nisam bas 100% bio siguran da cemo biti prvaci kao sto vecina ljudi jesu. Ipak je tesko toliko stititi golmana i ne dozvoljavati sut, jer se zna da svaki sut igraca poput Ivovica koji ide u okvir gola i ne ide bas pravo u naseg Gojka ili Branislava oni ne mogu odbraniti pa makar sut bio i sa 10 metara.

Стева

pre 10 godina

Е мој Савићу, још си ти зелен за позицију селектора.
Честитке Црној Гори на пласману у полуфинале.

dic

pre 10 godina

sada su svima krivi ovi momci i trener? zbog glupog bodovanja po grupama 2 najozbiljnija kandidata za titulu se sastaju u cetvrtini finala. glupost nevidjena. a ne pitate se sto savez nema predsednika niti bilo koga da stane iza ovih momaka i trenera??? a ni sponzora. svaka im cast i za ovo.

Pera ždera

pre 10 godina

menađeru oni za razliku od ovih fudbalera,barem dali srce za Srbiju,a ovi fudbaleri igraju samo za lovu,evo ovi veterpolisti(ponos Srbije) primili samo dve plate u godinu dana.Evo razlike između vaterpolista i fudbalera(blam i bruka Srbije i ne mislim na ove naše omladince)

ofk mladost titograd

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro!

raulkg

pre 10 godina

jbg steta ne treba ih kriviti ni za sta ali Filipovic zenezina ukenjao se kaao da nema iskustava ni dana ne sme da preuzme odgovornost na sebe!!!!

NS

pre 10 godina

Andrija Prlainovic je naj veca kukavica koga sam gledao u ovom sportu. Covek ima srce kolibrija......... Ko ga prati zna da kada god je trebalo da odigra znacajnu utakmicu bio je naj gori igrac u timu.......... Sto je naj gore i Vanja kao da je pocetnik nema srca da preuzme odgovornost.......... Zadnjih godinu i par meseci od olimpijade igramo jako los vaterpolo.. Nismo zadnjih 20 godina bili losiji.

Boki

pre 10 godina

Naši najbolji igrači kao da nisu hteli da preuzmu odgovornost. Udovičić, Filipović, Prlainović, Pijetlović... njih četvorica 2 gola, od čega jedan iz peterca. Uz to, igrač više očajan... bez tečnosti.

toki-voki

pre 10 godina

Naravno,odmah pljuvanje,kao što sam i očekivao.Još sam u drugom kolu (posle pobede nad Mađarima,koje mi uvjek razbijemo rekao samo ne Crna Gora).Naši neshvatljiv lošši,bukavlno nisu imali da ne kažem šta,pogotovo sa igračem više,mlitavi šutevi u blok,loše proigravanje centara.Plus loša igra u odbrani nad njihovim centrom koji je izborio više isključenja nego naša dva centra za redom.Ali nema mjesta teorijama zavjere tipa:Španci platili sudije za lakšeg protivnika ili što je rekao Udovičić da Crnogorci imaju veći motiv,što je logično pošto smo ih rpošle godine dobili u finalu EP i bolno za bronzu na OI.Takođe,iskreno bio je i red da od njih izgubimo jer na velikim takmičenjima nismo izgubuli još od Malage 2008.Jednostavno nam ne leže kao ni Italijani.Savić po meni jeste loše postavio taktički utakmicu ali nema mjesta panici.

duledudule

pre 10 godina

cestitke crnoj gori.mi danas losi a pogotovo vodjenje ekipe i kapiten.tajm aut umesto na igraca vise,totalno kad je nebitno.ali imate vi kredita kod mene za jos dosta poraza

Imagine85

pre 10 godina

Moje mišljenje podijele medalja.1 hrvati,2 crnogorci,3 talijani,mađari 4 njima drvena medalja.5 srbija glavna utješna nagrada plačen put za beograd

N-P

pre 10 godina

MOMCI ... od mene PUNA PODRŠKA !!!
nisam ja kao neki miševi ovde ... ja NE ZABORAVLJAM !!!
20 godina harate Svetom imate i pravo na neki kiks !!!
IDEMO DALJE ... S R B I J A !!!

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Овако бива када се политика умеша у наш најтрофејнији спорт!!!
Отерали Удовичића, који је СУПЕР ГЕНИЈЕ у односу на недораслог Савића!
Па овде није било свемоћног Вучића да спроводи противблудну политику!!!
Ђетићима честитке, нису чекали да им победа падне са неба, него су је жестоком борбом заслужили.
Позери из екипе европског шампиона, у свом стилу, ПОЗЕРСКИ!!!
А сада Савићу, иди год Лабела и плачи!!!
ОСТАВКА МОМЕНТАЛНО!!!
На целом првенству, одбрана је била лоша, а напад некреативан!
Срушио си све што је Дејан Удовичић градио годинама.
Пакуј се док није касно!!!

Etno

pre 10 godina

Stravično, ni polufinale! Ovo je debakl nezapamćen u novijoj istoriji srpskog vaterpola! Pobediše nas podmlađeni Crnogorci bez Zlokovića i Šefika!
U sezoni kada je srpski vaterpolo uzeo sve moguće titule, ovo je neoprostiv promašaj!
Saviću, ODLAZI!

Michael Scofield

pre 10 godina

Posle sijaset godina reprezentacija bez borbe za medalju... Neko će reći slučajno, ali nije... Karma je čudo!
Bravo Crnogorci.
Prlainoviću, idi sad plači kod Amđusa i Bogdanova!

Ja

pre 10 godina

Svaka cast momcima svaki put dolaze sa medaljom a niko nista ne ulaze u njih.... Niko se ne pita da li si i kad poslednji put primili premije za osvojene medalje?! Vanja slab , Filip isto, Gojko je obranio od 14 suteva samo 4 a samo da podsetim da je B. Mitrovic na prosloj utakmici imao 73% odbrana !!!!

MontenegrinX9

pre 10 godina

Nadje li se ko odje da nam cestita,no svi kukaju ka' da su izgubili od nzm koga a ne od CG,jedne od najboljih svjetskih reprezentacija!!
Kad Srbija pobijedi,ja cestitam i neka je sa srecom,ali ovo sto citam odje nema smisla.
Ne uzdizem CG,ali igrala se utakmica izmedju TITANA,bolji je dobio i tacka.
Pozdrav za bracu srbe!!!

Цоа

pre 10 godina

Ово је страшно , у последња 4 минута имамо 5 пута играча више, не користимо ништа.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Zašto šok, šta se radi u vaterpolu u poslednjih godinu dana kako bi "u Srbiji bilo bolje", slično kao i u košarci, slično ćemo proći i na ep u Sloveniji!

Jabbathehutt

pre 10 godina

Pa normalno da smo izgubili.. I na onaj naj odvratiti način kao što samo mi umemo u svakom sportu.. Mislili su da su "slomili" utakmicu na 6-4 pa ajde da malo ubijamo vreme.. Igra se utakmica pod punom parom do poslednje sekunde.. Tako gubimo u fudbalu, rukometu, košarci a sad i u vaterpolu.. Kakva imena ima u timu treba li da ih zgaze, a oni polako.. Dali poslednji gol sa te distance.. Uhhh, što sam razočaran i ljut.. Nikad više..

Херцеѓ Нови

pre 10 godina

Једини и искључиви ќривац Дејан С. Тренеру, ѓдје ти је форма за овакав меч?! пливање нула, иѓрач више катастрофа!! Мада, чудно ми је мноѓо тоѓа, Вања ниједан шут ка ѓолу, Андрија све промашио, Филип ниједан шут итд.. размислите о овоме.

neko to od gore vidi sve

pre 10 godina

Ovo nije katastrofa, ovo je kataklizma naseg vaterpola! Rezultat loseg rada svih ovih godina. Posle debkla na OI, gde smo imali ubedljivo najbolji tim, a jedva smo dosli do bronze, sada smo prosli jos gore. Nsimo ni u polufinale. Odgovorne za ovu sramotu naseg najtrofejnijeg sporta pod hitno kazniti, selektora najuriti jos veceras,za dobrobit naseg vaterpola!

mont blam

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!

Realan

pre 10 godina

Dok je bio Udovicic, nije valjao, dok nisu svi igraci igrali u Srbiji, osvajali smo MEDALJE, eee sad kreiramo vestacke klubove, skupljamo igrace, oterali Udovicica i ... NAJGORE ZA SRBIJU!!! Dejan Savic neka podnese ostavku... Sramota kako smo igrali, a zasluzena pobeda Crne Gore!!!

strasno

pre 10 godina

DEJAN SAVIC! Masimo 3 napada sa igracem vise za redom a on trazi time out u totalno nebitnom napadu kada smo samo uzeli loptu na nasoj polovini...

Naprijed plavi!

pre 10 godina

Direktan prenos možete gledati na kanalu Radio Televizije Republike Srpske koja prenosi sve mečeve hrvatske, crnogorske i srpske reprezentacije.

Pozdrav iz Republike Srpske.

Žare

pre 10 godina

Bolji smo za sada, ali čist gol Prlainoviću nije pruznat. U svakom slučaju ako nastavimo sa ovakvom igrom, čak ni uz sudije nam ne mogu prići. ;)

Zoran

pre 10 godina

Zasto se vodi Zivko Gocic?Covek je toliki peh i maler da nemam reci,obaska to sto nema hladnu glavu u bitnim trenucima,vec bas naprotiv,uvek useprtlji i pokvari sve.

Etno

pre 10 godina

Stravično, ni polufinale! Ovo je debakl nezapamćen u novijoj istoriji srpskog vaterpola! Pobediše nas podmlađeni Crnogorci bez Zlokovića i Šefika!
U sezoni kada je srpski vaterpolo uzeo sve moguće titule, ovo je neoprostiv promašaj!
Saviću, ODLAZI!

ZokyNBGD

pre 10 godina

Užas!!! gde su nestali nosioci igre Filipović, Udovičić, Prlainović i D.Pijetlović?!? možda i najlošije odigran meč u poslednjih dva'es godina, zbog potpune konfuzije poraz ide treneru na dušu...

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Zvezda je prvak u vaterpolu....

Jasno je da to znaci pocetak propasti naseg vaterpola.


Jak Partizan = Jaka reprezentacija i medalje!


Dok god zvezda bude jaka u vaterpolu, reprezentacija medalje osvajati nece!

Стева

pre 10 godina

Е мој Савићу, још си ти зелен за позицију селектора.
Честитке Црној Гори на пласману у полуфинале.

Cikotic

pre 10 godina

Predobra utakmica prava muska balkanska...dobismo je i srecan sam nadam se medalji. Srbima cestitke majstori ovog sporta jos uvijek vodite u medjusobnim duelima 10-7. Sad mi sjutra vi. Zivjeli :D MNE :D

Naprijed plavi!

pre 10 godina

Direktan prenos možete gledati na kanalu Radio Televizije Republike Srpske koja prenosi sve mečeve hrvatske, crnogorske i srpske reprezentacije.

Pozdrav iz Republike Srpske.

pablo

pre 10 godina

nakon jucerasnje izjave vanje udovicica kako crnogotci imaju veci motiv od srbije nasao sam se u cudu ali rekoh sebi sta ti je, sumnji nema mjesta. medjutim nakon vecerasnje utakmice sumnji itekako ima mjesta. vanja udovicic nije nijednom ni pokusao da sutira ka golu, cak i kad je bio u idealnim pozicijama, prlainovic kao da nije ni igrao, bas kao ni filipovic ni dusko pijetlovic. mislim da mi i crnogorci imamo isuvise dobre odnose. if you know what i mean.

sale

pre 10 godina

znaci dosao je kraj i za nas vaterpolo.to se i ocekivalo posto je u srbiji stvorena negativna atmosfera medju igracima i timovima a sve zarad toga da jedan propali tim osvoji titulu.

xxx

pre 10 godina

Jednostvno Perovic je razbijo Savica sto se tice taktike. Onako losu postavku o dbrani i napadu odavno nisam video. Savic tek juce postao trener i odmah u reprezentaciju. Udovicic je za njega doktor.

pepo

pre 10 godina

Polufinala Srbija-Italija i Madjarska-Hrvatska, finale Srbija-Madjarska, Srbija uzima zlato, Italja bronzu, Hrvatska drvo!
(my way, 30. jul 2013 17:41)
Nekoliko pitanja za bahatinja,kako se zove medalja koji ćete vi osvojiti,naša je drvena,a vaša:plastična,tužna,iskompleksirana????

Nemanja

pre 10 godina

Šteta. No, nema veze, ovi momci su nam bezbroj puta donosili najsvetlija odličja. Biće bolje sledeći put. Čestitke Crnoj Gori, zaslužili su. Dva puta su gubili sa 2 gola razlike i na kraju uspeli da preokrenu. Želim im da osvoje zlato!

Dejo

pre 10 godina

1. Nisu igrali ni Zvezda, ni Partizan, nego SRBIJA.
2. Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali, da nemamo pravo da ih pljujemo.
Jednostavno, ne može se uvijek pobjediti..

Voracek

pre 10 godina

Bravo Savicu selektore, vrhunski takticaru, majstore, alfa i omega ove igre...koji si titulu prvaka evrope osvojio samo zato sto se igrala u Beogradu, ne znam ko te gurao da obavljas posao za koji nisi. Nikada losije Srbije nije igrala. Najbolji igraci nam se ne vide.

Херцеѓ Нови

pre 10 godina

Једини и искључиви ќривац Дејан С. Тренеру, ѓдје ти је форма за овакав меч?! пливање нула, иѓрач више катастрофа!! Мада, чудно ми је мноѓо тоѓа, Вања ниједан шут ка ѓолу, Андрија све промашио, Филип ниједан шут итд.. размислите о овоме.

neko to od gore vidi sve

pre 10 godina

Ovo nije katastrofa, ovo je kataklizma naseg vaterpola! Rezultat loseg rada svih ovih godina. Posle debkla na OI, gde smo imali ubedljivo najbolji tim, a jedva smo dosli do bronze, sada smo prosli jos gore. Nsimo ni u polufinale. Odgovorne za ovu sramotu naseg najtrofejnijeg sporta pod hitno kazniti, selektora najuriti jos veceras,za dobrobit naseg vaterpola!

NS

pre 10 godina

Andrija Prlainovic je naj veca kukavica koga sam gledao u ovom sportu. Covek ima srce kolibrija......... Ko ga prati zna da kada god je trebalo da odigra znacajnu utakmicu bio je naj gori igrac u timu.......... Sto je naj gore i Vanja kao da je pocetnik nema srca da preuzme odgovornost.......... Zadnjih godinu i par meseci od olimpijade igramo jako los vaterpolo.. Nismo zadnjih 20 godina bili losiji.

ofk mladost titograd

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro!

mrle

pre 10 godina

Sva sreca pa su zvezdasi "usli" i u vaterpolo. Nije valjao Udovicic, pricalo se da sa nasom reprezentacijom svako moze da udje u filane. Izgleda da ne moze bas svako...

dragan

pre 10 godina

E sad konacno nemamo vise nijedan kolektivni sport da valja. Da li iko od vas pamti da smo
nekada imali ovako lose rezultate u kolektivnim sportovima: fudbal - bolje ne komentarisati, kosarka - sa najjacim timom, jedva, kao treci u grupi odlazimo na EP, rukomet - SP i OI debakl, odbojka - OI i Svetska liga debakl, i sada vaterpolo.

Mladen

pre 10 godina

Komentator RTS je objasnio zasto smo izubili,po zakon fizike ko pobedi 3,4 puta zaredom,on vise ne moze da pobedi.Dosta bojazljivo smo igrali,niko nije imao hrabrosti da sutne na gol,i dosta komlikovanja sa igracem vise.

aardvark

pre 10 godina

Dajte da se ne brukamo i kukamo na sudije ili novi sistem takmičenja. Loša igra (pogotovo igrač više), loša taktika (očekivano od selektora), i jak protivnik - i rezultat je veliko zbogom medalji, što se za Srbiju ne pamti ko zna otkad. Težak poraz.

boki

pre 10 godina

eto nam koristi od zvezda vet dominacije i njenog trenera neznalice.
ne borimo se za medalje posle ko zna koliko godina nabilo kom takmicenju

dex

pre 10 godina

Malena Crna Gora je prvo oprala patos sa nasim kosarkasima, a sada i nase vaterpoliste oterala u drustvo Australije i ostalih sila... Niko ne moze da kaze da nasi vaterpolisti nisu vrhunski, jer jesu, mozda i najbolji, ali kao i recimo Djokovic, imaju velikih problema, jer ipak cesto nisu na nivou u neizvesnim zavrsnicama. Ranije im je veliku psihicku podrsku davao golman sa neverovatnim odbranama, a danas to nemamo, pa se komentator odusevljava kada Pijetlovic bilo sta odbrani. Odlucujuci gol sa 9 metara bi bilo koga ubio u pojam. Jednostavno, treba da se zapitamo gde nam ide sport. U kosarci nas je malecna drzavica pregazila, u vaterpolu nas poslala na niske grane, u fudbalu su svakako ispred nas...

strasno

pre 10 godina

DEJAN SAVIC! Masimo 3 napada sa igracem vise za redom a on trazi time out u totalno nebitnom napadu kada smo samo uzeli loptu na nasoj polovini...

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Овако бива када се политика умеша у наш најтрофејнији спорт!!!
Отерали Удовичића, који је СУПЕР ГЕНИЈЕ у односу на недораслог Савића!
Па овде није било свемоћног Вучића да спроводи противблудну политику!!!
Ђетићима честитке, нису чекали да им победа падне са неба, него су је жестоком борбом заслужили.
Позери из екипе европског шампиона, у свом стилу, ПОЗЕРСКИ!!!
А сада Савићу, иди год Лабела и плачи!!!
ОСТАВКА МОМЕНТАЛНО!!!
На целом првенству, одбрана је била лоша, а напад некреативан!
Срушио си све што је Дејан Удовичић градио годинама.
Пакуј се док није касно!!!

Realan

pre 10 godina

Dok je bio Udovicic, nije valjao, dok nisu svi igraci igrali u Srbiji, osvajali smo MEDALJE, eee sad kreiramo vestacke klubove, skupljamo igrace, oterali Udovicica i ... NAJGORE ZA SRBIJU!!! Dejan Savic neka podnese ostavku... Sramota kako smo igrali, a zasluzena pobeda Crne Gore!!!

Цоа

pre 10 godina

Ово је страшно , у последња 4 минута имамо 5 пута играча више, не користимо ништа.

ivan anastasijević

pre 10 godina

Kukavice! Koliko promašaja i smotanosti sa igračem više! Najgori Udovičić i Filipović. Savić je prepotentmo vodio tim, bez osćaja za tajm aut, bravo dunsteri!

MontenegrinX9

pre 10 godina

Nadje li se ko odje da nam cestita,no svi kukaju ka' da su izgubili od nzm koga a ne od CG,jedne od najboljih svjetskih reprezentacija!!
Kad Srbija pobijedi,ja cestitam i neka je sa srecom,ali ovo sto citam odje nema smisla.
Ne uzdizem CG,ali igrala se utakmica izmedju TITANA,bolji je dobio i tacka.
Pozdrav za bracu srbe!!!

Serbissimo

pre 10 godina

Ajde bre tisina pljuvaci - pa nismo igrali sa Juznom Afrikom nego sa jednom od najjacih ekipa na svetu. Svetski prvaci Hrvati kroz iglene usi prosli Australiju, ovda ima bar 7 ekipa koje su konkurisale za medalju. Ako smo negde imali neprekidan niz odlicja 20 godina to je vaterpolo, morala je jednom i ta serija da se zavrsi. Stoji da smo lose igrali igraca vise ali to je delimicno i zbog dobre odbrane Crnogoraca. Pijetlovic za nijansu slabiji golman od svojih prethodnika i to je to.

emil B.

pre 10 godina

Bruka! Podbacili glavni igrači.Udovičić nevidljiv.Nemoć sa igračem više u 4/4. Trener kasnio sa tajmautom. Forsiranje sasvim prosečnog golmana.Bljak!

samo vas gledam

pre 10 godina

to sto je Savic evropski sampion u klubskom vaterpolu neznaci da je odlican trener, vec da je imao srpsku i crnogorsku vaterpolo elitu u ekipi, a to govori i koliko su evropski vaterpolo divovi bili zainteresovani za klubski vaterpolo prosle godine, kada su dozvolili cz i radnickom da kupe sve nase reprezentativce.
drugim recima, bio si odlican igrac, BICES, MOZDA, i odlican trener, nadam se...

Vratite Udovicica

pre 10 godina

A savezu poruka: Vidite pa drzite ovog Savica jos pet godina na mestu selektora pa cemo se medalja samo secati
Realno, da li on moze da se poredi sa Udovicicem, Manojlovicem, Stamenicem? Oni su doktori za njega neukog

Michael Scofield

pre 10 godina

Posle sijaset godina reprezentacija bez borbe za medalju... Neko će reći slučajno, ali nije... Karma je čudo!
Bravo Crnogorci.
Prlainoviću, idi sad plači kod Amđusa i Bogdanova!

bosko lozica

pre 10 godina

rezultat ce dusebriznicima biti bitan,ali ne i onima koji znaju dovoljno o vaterpolu......Momci BRAVO neka vam bog da zdravlja a ostalo ce te vi vec uraditi pre ili kasnije..BRAVO

prvaci

pre 10 godina

puna podrska ovim momcima,zaduzili su nas za sve ove godine mnogo i dugujemo im to. vaterpolo je sport u kome smo toliko dominantni da im sad treba pruziti bezrezervnu podrsku! savic relno nije sazreo za selektora to mesto su morali dati igoru milanovicu ali sta da se radi kad neciji interesi moraju da budu ispred reprezentacije!!!

Optimista

pre 10 godina

Ja prvo želim da čestitam Crnogorcima na zasluzenoj pobedi.Realno jedino smo bili bolji u prvoj četvrtini,ali ja nemogu ništa zameriti momcima.Pa šta ako nije išlo ići će neki drugi put.Nismo iskoristili previše šansi i eto stigla je kazna.Ali dok čitam komentare shvatim koliko ne znamo da cenimo naše sportiste Nole izgubi onda je majmun, kukavica, vaterpolisti ne osvoje medalju onda nam se uništava vaterpolo umesto da im pružimo podršku mi ih ponizavamo.Sramota!Samo hrabro glavu gore biće boljih dana.

Butaman

pre 10 godina

Inace, sto bi ovo bio sok. Pa nisu crnogorci valjda nizerazredna ekipa. Jednostavno smo izgubili od ravnopravnog rivala, a da smo trebali da pobedimo trebali smo. Idemo dalje, zivot i karijera ne prestaje. Nadam se da necete reagovati ovako i sutra uvece posle finala u fudbalu, posto je opste poznato da Srbinu nikad nista ne valja, pa ni sam sebi.

...

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.

Imagine85

pre 10 godina

Moje mišljenje podijele medalja.1 hrvati,2 crnogorci,3 talijani,mađari 4 njima drvena medalja.5 srbija glavna utješna nagrada plačen put za beograd

realan

pre 10 godina

били су бољи, нашима више среће други пут, не треба замерити момцима, ја их гледам као да су победили, колико су ме пута обрадовали само

dragan

pre 10 godina

Srecom pa smo se resili zla srpskog vaterpola bivseg selektora Udovicica sa kojim su na svakom takmocenju uzimane medalje, pa sada sa daleko najjacim pojedincima igramo za peto do osmog mesta! Tolike zvezde svetskog vatrepola u nasoj reprezentaciji pa ne mozemo da damo gol u zadnjoj cetvrtini. Niko ne sme da sutne sa igracem vise kao da su juniori. Janovic rastura, a Vanje, Filipa i Prlainovica nema nigde. OK vec je spremljeno opravdanje - lose stanje u savezu, nema love itd.. Ali, kada sa ovakvim timom, u situaciji kada je pola ekipa podmladilo tim nisu uzeli zlato - kada ce? Indivudulano ovaj tim je doninantan, ali slektor jednostavno nije dorastao tom mestu (opet se zabavljamo pobedama u Svetskpj ligi)a ni odnosi u reprezentaciji nisu na nivou, i to se valjda sada sme reci. Crnogorci su potpuno zasluzeno pobedili. igrali su kao jedan.

Bojan

pre 10 godina

sramota,ćim su poćeli da igraju za ove naše klubove znao sam da će biti tako...noćni život.burek,pivo.ovo je neviđeno i ono što nam je valjalo(jedino)se nam uništava

Džoni

pre 10 godina

Ceo šampionat imamo realizaciju čoveka više oko 80% a večeras 8%! Jako teško je to sve išlo u napadu iako je odbrana bila solidna ali ne dati gol iz toliko šanši i očekivati pobedu je nerealno! Ostaje žal jer smo po imenima ipak najjača ekipa na šampionatu jer su drugi uglavnom došli podmlađeni ali eto. Nešto večeras nije dalo a i sistem takmičenja je pomalo čudan. Ali kako nama tako i drugima!

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Zašto šok, šta se radi u vaterpolu u poslednjih godinu dana kako bi "u Srbiji bilo bolje", slično kao i u košarci, slično ćemo proći i na ep u Sloveniji!

Joko Ono

pre 10 godina

Malena Crna Gora, sa brojem stanovnika koliko jedna cetvrtina Beograda, manje vise je uspjela da vas pobijedi u gotovo svim sportovima. Jedino se jos u fudbalu nismo sastali, ali smo ispred vas na rang listi. Smijesno zvuci ako se sjetimo 2006. godine kad ste nam predvidjali debakl u sportu ukoliko se odvojimo. I ne, nije sporan talenat vasih igraca, motiv, nepratriotizam, najveci problemi uglavnom leze u radu saveza u skoro svim sportovima. Nadam se da se nama nece to dogoditi, iako je upravo u vaterpolu bilo naznaka da ce doci do kraha.
Pozdrav i dobre zelje.

mont blam

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!

idi begaj

pre 10 godina

Ostavite momke na miru.
Citajuci komentare ....koliko samo bolida ima u ovoj drzavi.
Bravo momci,ovi papci sto ocekuju da uvek i zauvek budete svetski,evropski i vanzemaljski sampioni neka nastave da zive u oblacima a vi sledeci put opet srcem.
Cestitke braci Crnogorcima.

iwan

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!
(mont blam, 30. jul 2013 21:31)
Zbog cega pricas napamet? Bilo je po 14 iskljucenja na obije strane, ja znam da vi kad izgubite onda su obavezno sudije krive, ali malo se spustite na zemlju. Ipak.

Kurupt

pre 10 godina

Kad se urusava sistem koji je decenijama donosio rezultate zarad nekih koji do juce nisu znali da plivaju-posledica je propadanje I najgori plasman do sada!!!

brainiac

pre 10 godina

Da je selektor Igor Milanovic kako je trebalo da bude,ovo bi bila lagana setnja do zlata. Nazalost,politicka naredjenja su jaca od sporta.

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Ne znam da li se iko seca da smo ovako rano ispali sa nekog velikog takmicenja! Mislim da bi sa Udovicicem bolje prosli,nismo nikad ovako lose igrali. Ali ipak momci vi ste za mene uvek zlatni,hvala vam za sve!

AXEL F.

pre 10 godina

Pa šta,ako su izgubili.I oni su ljudi od krvi i mesa.Ne može se uvek pobeđivati.Večeras su Crnogorci bili bolji,drugi put ćemo mi.To je sport!

Sale

pre 10 godina

Navijao sam za Crnu Goru i presrecan sam sto je pobedila!!! Ali prosto ne verujem u ove komentare koje vidim!!! Treba da je sramota ove takozvane navijace sto pljuju ovakav tim Srbije koji je i na ovom prvenstvu i milion puta dosad pokazao ko su i sta su i kako se predstavlja svoja zemlja!!!

Dragan Cosa

pre 10 godina

Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!

favorit

pre 10 godina

Secate se Malage 2008? Sve je isto, vodili smo i tad dva razlike, ali nikako da prelomimo utakmicu. Kad je usao Scepanovic znao sam da nemamo sta da trazimo. Ne odlucuje ovde kvalitet. Ako smo nekad bili toliko jaci od Crne Gore onda je to sad, za polovinu Crnogoraca jedva i da sam cuo, ali upravo je to njihova prednost.

od juče

pre 10 godina

Crnogorice nam ne leze i ozbiljan su tim, sa druge sa covekom vise pola utakmice, retko ko ne bi pobedio.
Momcima svaka cast, crnogoricama cestitke na pobedi.

mishel

pre 10 godina

Volim Srbiju i Srbe pa i kada gube a svi ostali koji se toliko raduju nashem porazu nam dokazuju samo koliki smo im trn u oku...Srbija!

musa dembele

pre 10 godina

SRBIJA je zasicena,fali joj samo OI zlato i ocigledno je da moramo i mi podmladiti reprezentaciju! U RIMU 2009 smo podmladili i postali prvaci sveta... Tesko je 4 puta za redom dobiti MNE na velikom takmicenju.. Nista strasno,jos uvek smo aktuelni evropski prvaci,a ovde smo branili srebro ne titulu!

Bojan_

pre 10 godina

Kako vas pojedine nije sramota da pisete kako je ovo katastrofa i uzas, Srbija je izgubila od ravnopravnog rivala, nije od Tanzanije...

goxy

pre 10 godina

Zao mi je ali Dejan Savic nije dorastao zadatku...U poslednjih dvadeset godina nismo imali losijeg selektora! (Jelena, 30. jul 2013 21:00)

Ma ne ti si mi dorastao...

raulkg

pre 10 godina

jbg steta ne treba ih kriviti ni za sta ali Filipovic zenezina ukenjao se kaao da nema iskustava ni dana ne sme da preuzme odgovornost na sebe!!!!

Žare

pre 10 godina

Bolji smo za sada, ali čist gol Prlainoviću nije pruznat. U svakom slučaju ako nastavimo sa ovakvom igrom, čak ni uz sudije nam ne mogu prići. ;)

Jabbathehutt

pre 10 godina

Pa normalno da smo izgubili.. I na onaj naj odvratiti način kao što samo mi umemo u svakom sportu.. Mislili su da su "slomili" utakmicu na 6-4 pa ajde da malo ubijamo vreme.. Igra se utakmica pod punom parom do poslednje sekunde.. Tako gubimo u fudbalu, rukometu, košarci a sad i u vaterpolu.. Kakva imena ima u timu treba li da ih zgaze, a oni polako.. Dali poslednji gol sa te distance.. Uhhh, što sam razočaran i ljut.. Nikad više..

Cetinje

pre 10 godina

Naprijed Crna Goro!
Najviše se radujem zbog ovih kao Prlainovic i Subotic - igraju za Srbiju, a obojica iz Herceg Novog, Mandic rodjen u Kotoru.
Ali jedna je Crna Gora. Pola nam igraca ode i opet smo bolji.
Hvala vam Ajkule, hvala do neba.
Sad do zlata, za nasu Duklju!!!

Djura

pre 10 godina

osilili smo se! mislili smo da smo nepobedivi...to je to..imali sm odva puta prednost od 2 gola..i u poslednjoj cetvrtini nijeda ngol....i cao zdravo! cestitke crnogorcima..

mihajlo

pre 10 godina

Cestitam nasim vaterpolistima, kao i reprezentaciji CG. Mozemo da budemo ponosni na vaterpoliste jer su na 5 poslednjih takmicenja, najvaznijih, uzimali medalje, na poslednjhi 17 takmicenja bili smo u polufinalu a samo 1 nismo uzeli medalju. Crnogorci iamju traume od nas buduci da smo ih 2 puta pobedjivali u borbi za bronzu na OI u finalima SL i EP u cetvrtfinalu EP u polufinalu SK. Normalno je da se ne moze uvek pobedjivati i da je normalno da nekad i izgubimo. Medjutim ja bih sada pricao o jednoj velikoj SRAMOTI. Tanja Bogdanovic , Ana Cekic i Jovana Petrovic su nase reprezentativke u sinhronom plivanju koje isto ucestvuju na SP u Barseloni.Bez para sa oronulim bazenima, nikakvim uslovima, u konkurenciji sa velikim brojem takmicarki iz Kine, Spanije, SAD, Meksika one su uspele da se plasiraju na SP prvi put posle deset godina i ostvarila su plasmane od 25. do 32. mesta. Sa obzirom na uslove neopravdanog statusa tog sporta one su postigle najveci uspeh na ovom sampionatu. Ali kao da ne postoje. Nema ih nigde na RTSu ni u drugim medijima,ni 1 rec o njima. Naravno druge zemlje itekako prate sinhrono plivanje i ostale sportove o kojima se kod nas ne govori (Veslanje,Kajak,Skokovi u vodu, Gimnastika...) i onda kupe medalje na OI. A mi cutimo i onda pljuljemo kad odluce da se takmice za drugu zemlju.Pa sta drugo ocekivati kad ponizite njih sport i trud koji su ulozili. Svaka cast devojke neko misli na vas.

vladimir

pre 10 godina

Pravicemo mi od blata Dejana Udovicica.Kad nismo favoriti i kad iz senke vrebamo onda smo najjaci kao u Rimu 2009.godine.Kad smo apsolutni favoriti kao sto smo bili ovde u Barseloni necemo ni videti medalju.To je taj nas mentalitet.Zvezda autsajder postaje sampion Evrope.Reprezentacija nam je jaca od Zvezde ko zna koliko puta i izgubi od desetkovane Crne Gore.Naosvajasmo se Svetskih Liga a kad treba nista.

István

pre 10 godina

Nije ni sok,nije ni tragedija,realnost,suparnik je bio bolji i tacka.Mozda nije tacka nego -,pre neki dan sam dobio minuse jer sam realno gledao.

realno

pre 10 godina

Nije ovo nikakav sok i nista neocekivano.
Ne pratim previse vaterpolo, ali koliko ja pamtim prethodnih nekoliko puta smo stalno pobedjivali crnogorce za dlaku, u produzecima, poslednjim sekundama i slicno.
Dve potpuno ravnopravne ekipe, a jedna stalno gubi za dlaku.
I po svim zakonima verovatnoce bilo je nemoguce da i ovaj put pobedimo na isti nacin.
Jeste tuzno sto se ovaj mec umesto u finalu igrao u cetvrtfinalu, ali sta da se radi.
To je izgleda samo nadoknada crnogorcima za svu onu srecu koju smo mi imali prethodnih godina.

NK

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro! (ofk mladost titograd, 30. jul 2013 21:42)

Svaka cast za komentar, isti sam!
Potpisujem!!!

N-P

pre 10 godina

MOMCI ... od mene PUNA PODRŠKA !!!
nisam ja kao neki miševi ovde ... ja NE ZABORAVLJAM !!!
20 godina harate Svetom imate i pravo na neki kiks !!!
IDEMO DALJE ... S R B I J A !!!

precanin

pre 10 godina

Ma sigurno da je selektor kriv a ne igraci koji ne znaju gol da daju ! Dva igraca vise i nema gola ? Sto selektor nije skocio u bazen i pomogne svojim igracima , nego se seta ivicom bazena ???

Za Sora vazi ista prica, samo je on imao za nijansu neiskusniji tim...

pre 10 godina

Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.
(Gojko, 30. jul 2013 22:05)

Istina, samo sto Sefik svakako ne brani za Srbiju... Ja napisah jedan komentar bas o tome da je Zvezda sve sto je ove godine osvojila uradila to bas samo zahvaljujuci njemu (naravno nisu mi ga objavili)... Nikakav kvalitet plus nije imala u odnosu na Radnicki, Partizan, Jug, pa cak i Barselonetu i one Madjare osim Denisa koji je ove godine branio u zivotnoj formi, na svakoj utakmici 10+ zicera...

User21

pre 10 godina

Do juce su ovo bili zlatni momci, a sad ispadose izdajnici, luzeri, lencuge itd. Ovo je sport, svako ima pravo da pobedi i izgubi. Vaterpolisti, bravo! Bice jos prilike za osvajanje medalja.

Nikola

pre 10 godina

Svaki, ali svaki bolji trener zna da uvek za zadnji napad mora da se ostavi tajm aut. Iskljucivo njegova krivica zbog toga i zbog skroz pogresne taktike. Sa nikad jacim timom uzima EL, a Milanovic sa spojem mladosti i iskustva u nikad jacoj sezoni EL osvaja titulu. I sada Vujasinovic sa petlicima ulazi na final-four EL. Ali dobro, tako je unistena i kosarka, pa zasto ne bismo i vaterpolo?

aaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

dajte bre ljudi sta vam je! izgubili smo i sta sad....brazil je u fudbalu isto sto i mi u vaterpolu,pa im se desavalo da izgube u cetvrtfinalu ! ne znam sto krivite bilo koga,kad su ovo jedini nasi sportisti koji najvise pruzaju tada kada igraju za repku,a ne kao u nekim drugi sportovima ! i oni su toliko zaduzili ovu zemlju i nas kao narod,da treba da bude sramota svakog ko ih sada kritikuje !!!

Rade

pre 10 godina

Nista neobicno. Selektor nedorastao mesta na kome se nalazi. Ova ekipa bi bez trenera napravila mnogo bolji rezultat. Mihailovic, Savic, na srecu bivsi selektor rukometasa Vukovic pa zaista to je previse. Zaista me interesuje ko i gde pronalazi ove genijalce??

Davor

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)

Davids

pre 10 godina

Tako ti to ispadne kad ti je selektor trener vestacke ekipe, ekipe koja je preko noci sastavljena u koju je ulozena gomila para i u kojoj se trener ne pita nista.

A gde je veliki Vlada Vujasinovic najbolji igrac ove igre svih vremena, koji sada kao trener sa klincima sa praznim dzepovima potapa veliki Pro Recco u sred Foro Italica u sred Rima u sred Italije ...

Ali njemu nije dozvoljeno da bude selektor zato sto dolaze neka nova vremena gde vladaju vestacke tvorevine i to nam se polako obija od glavu. U fudbalu nas je presla Albanija, u kosarci tek sledi kataklizma a pre par godina smo igrali polufinale svetskog prvenstva, u odbojci nismo se ni plasirali na zavrsni turnir svetske lige a i dalje smo aktuelni prvaci Evrope, vaterpolo je posebna prica kao nas sport broj jedan ...

iPodGorica

pre 10 godina

"Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!
(Dragan Cosa, 30. jul 2013 21:25)"

Tako je, Dragane, ovo je crnogorski politički vrh platio da Srbija ima igrača više u pet posljednjih ključnih napada, a u jednom od njih čak dva igrača više. Ma ti si suvi genije.

Zoran

pre 10 godina

Ovakvom igrom nismo ni zasluzili pobedu, jednostavno nismo licili na sebe. Bleda igra u napadu, bez agresije u odbrani, glavni igraci nisu se videli kad je bilo najbitnije. U zadnjoj cetvrtini nismo postigli gol?! Sta da ocekujemo...

Zoran

pre 10 godina

Zasto se vodi Zivko Gocic?Covek je toliki peh i maler da nemam reci,obaska to sto nema hladnu glavu u bitnim trenucima,vec bas naprotiv,uvek useprtlji i pokvari sve.

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Od 6:4 igra se totalno raspala. To ti je sport, igras dobro, povedes, onda malo stanes, izgubis koncentraciju, protivnik zaigra i nema vise povratka. Moguce da je selektor mogao da zaustavi taj pad, mada ipak mu je prvo veliko takmicenje, ne bih odmah skidao glave. Vidim mnogo "junaka" je pocelo da pljuje ove momke koji su nas zaduzili vise nego iko u reprezentativnom dresu, malo mi je sve to smesno ali valjda smo takav narod, zato i jesmo tu gde smo.

srba

pre 10 godina

Donosili su nam radost toliko godina u nizu i sad jedan kiks i odmah su manekeni i šta ti ja znam. Kakav smo mi narod, ne zaslužujemo ovakve veličine.
Sa druge strane kao da smo izgubili od Kazahstana ili Rumunije a ne od Crne Gore koja je veoma jaka i samo spletom okolnosti nema više medalja na svom kontu. Tako da dežurni pljuvači pokrijte se po ušima i da vas ne čujemo. Što se tiče selektora činjenica je da nam tim igra nesigurnije nego sa starim trenerom, ali Bože moj, svi ste tražili smjenu trenera, dobili smjenu trenera i sad opet ne valja :)

Sretno Crnogorci, naprijed do zlata sad kad su naši ispali

sasa jokic

pre 10 godina

A kako da bude realizacija sa igracem vise veca od 8%, kada Udovicic i Prlainovic nisu ni jednom sutirali na gol?
I zasto sok? Pa zar Vanja nije izjavio pred utakmicu da su oni favoriti? Tako su se i ponasali u bazenu.
Vanja je igrao dobro u odbrani, ali u napadu tri najiskusnija igraca Filipovic, Udovicic i Prlainovic nula!

sokiran

pre 10 godina

Ovo je najveca senzacija u istoriji vaterpola. Nasa reprezentacija je ubedljivo najjaca po kvalitetu i bas su sada skoro svi bili u zenitu svojih karijera, u najboljim godinama, a ostali svi podmladjeni. Za Crnu Goru da ne pricam, bez Sefika, Zlokovica, Gojkovica, Ticica, Radovica, Vuckovica, Cuckovica,Paskovica bez ozbiljnog centra kao i levorukog igraca. Mi nikad jaci, oni nikad slabiji, zato stojim iza onog na pocetku.

Tottenham

pre 10 godina

nazalost od pocetka prventstva se videlo da nismo na nivou,ali sam mislio popravicemo to,Savic je mnogo bolje morao da odradi posao,inace celo prvenstvo samo na momente su igrali Filipovic i Prlainovic i nazalost to se osetilo,inace cestitke Crnoj Gori

veliki strumf

pre 10 godina

Zasluzeno. Kad smo mi docekali da nas pored takvih vedeta kao sto su Udovicic (je li igrao?), Prlainovic (a on?), Filipovic, Mandic, vade jedan Gocic i Mitrovic - nismo ni zasluzili bolje. U zadnjoj cetvrtini 5 puta igrac vise a jednu akciju nismo napravili. Sramota. Jos u napadu pravimo iskljucenja i dajemo im ciste kontre, dopustamo cist sut za pobedu. Odbrana sramna celo prvenstvo. Prakticno su nas pobedila 3 igraca: braca Janovic i Ivovic. Samo njih je trebalo braniti a ostale pustati, ali dzaba kad se ne zna. Bar se necu nervirati jos 2 meca.

Stevan

pre 10 godina

Neki ce za ovaj poraz kriviti Dejana Savica,ali ja ne.Izostala je partija Udovicica i Filipovica,posebno Filipovica,koji i pored cinjenice da je sa 26.godina jedan od najboljih igraca sveta odbija da preuzme odgovornost,vec i on i Vanja prebacuju odg na Prlainovica,koji ruku na srce,nikad nije imao petlje.

Gojko

pre 10 godina

Da je Sefik ili Soro bio na golu bili bi ubedljivo najjaca reprezentacija na svim pozicijama. Secate se da su u Zvezdi igrali plitko odbranu i cak namerno pustali protivnike da sutiraju znajuci da Sefik sve to brani. zamislite kako bi se Gojko proveo (ili Mitrovic) da je ovde bilo tako. Primili bi 20 golova po utakmici. Stitili su nasi maksimalno nase drugoligaske golmane ali to nije dovoljno. Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.

Igor vr

pre 10 godina

Ovo je nasa vaterpolo realnost. Posle duzeg vremena mi nemamo dobrog golmana i Pjtelovic i Mitrovic su cist prosek i nista vise. Odbrana mora biti dobra, ali mora i golman nesto da odbrani, a Pjetlovic osim peterca nije odbranio nista. Selektor je neiskusan za ovakvo takmicenje, cinjenica je da su i Madjari i Hrvati doveli mladje selektore, ali oni su u polufinalu, a mi cemo posle duzeg vremena da igramo za plasman od 5 do 8 mesta.

Topalovic bo

pre 10 godina

Pa kako je moguce da takva sila od igrac kao sto je Prlainovic promasi na kraju utakmice? A da zaboravio sam, ovde nisi placen kao sto si u Cz... tuga

Njegoš, vladika crnogorski

pre 10 godina

Ni nesportska igra, ni skandalozno suđenje, nisu se mogli suprotstaviti talentu i hrabrosti naših ajkula! Ponos su svog starog crnogorskog naroda i države! Pola utakmice su mnogi od njih proveli sa jednim okom jer im je drugo od udaraca zatvoreno, pa su opet trijumfovali! Pobijedili bi i sa rukama vezanim na leđima!

Viva vero Montenegro!

djorje

pre 10 godina

tako to biva oterali su udovicica covek koji je osvoio sve sto se moglo osvojiti a doveli nekog savica koga je taj treniro da bi mogo voditi selekciju zxato propadamo

Perjanik

pre 10 godina

"Ha,ha,ha... pa Njegos se dicio svojim srpskim poreklom.
(skeptik, 31. jul 2013 00:21)"

LOL, govore mi moji srpski prijatelji da je tamo školstvo u rasulu, a ja nijesam vjerovao. Njegoš je u svojim djelima uzdizao svoje crnogorstvo, a izraz "srbin" je koristio da označi pravoslavca,pa i ruskog cara tako naziva srbinom. On je bio crnogorski vladika i književnik. Srbi imaju svoje - Nušić, Glišić, Stanković... Ne znam šta će vam to stalno svojatanje, što od nas, što od drugih južnih slovena - te Njegoša, te Andrića, Selimovića. Tesla nema veze blage sa Srbijom, pa ste ga prisvojili. Blago humorno.

milos.k

pre 10 godina

tako i treba drzavi koja svetsku instituciju u vaterpolu gasi a stvara vestacki tim, posle njihove titule ispadamo u cetvrtfinalu, bravo Prlainovicu, nadam se da si sad presrecan zbog tvoje zvezde

duledudule

pre 10 godina

cestitke crnoj gori.mi danas losi a pogotovo vodjenje ekipe i kapiten.tajm aut umesto na igraca vise,totalno kad je nebitno.ali imate vi kredita kod mene za jos dosta poraza

FK SNS

pre 10 godina

Kada vam Ministar odbrane i njegov brat vode glavnu rec u sportu jedne DRZAVE rezultati su dobro poznati na svim poljima,nazalost ovo je samo pocetak!Crnogorcima zelim zlato!

Владимир

pre 10 godina

Србија тренутно има само једног тренера екстра класе, то је Милановић. Савић је тренер, а посебно селектор силом прилика. Он је у две речи једна несрећна околност. Маргиналци нам воде спорт. Игор им није по вољи јер нема длаке на језику, и не могу да манипулишу са њим. Да је он ту данас би све било другачије. Али неки други ветрови дувају, видећемо докле, вероватно док се све не уруши.

Krsto Zrnov Popović

pre 10 godina

"Malo ruski malo italijanski, koji vam je sad maternji od ta dva :)
(sofronije, 30. jul 2013 21:42)"

Maternji nam je crnogorski, iz koga je u xix vijeku nastao i srpski. A italijanski i ruski su nam najmiliji poslije crnogorskog.

Bg HQ

pre 10 godina

Nista strasno,izgubili smo pa sta.U sportu se ne moze uvek pobedjivati,a po zakonu verovatnoce kada ste stalno na pobednickom postolju morate ponekad i da izgubite i sidjete s postolja.Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali da nemamo prava da im ista prigovorimo.Siguran sam da ce biti medalja vec na sledecem takmicenju.Idemo momci!

Павке

pre 10 godina

Ајмо Србијо до победе,15 верних навијача је окипирало кафић у Алањи и верно вас бодри..... НАПРЕД ДЕЛФИНИ...!!!

Legal Alien

pre 10 godina

Krenula Zvezdina era u vaterpolu, evo i rezultata... (markos, 30. jul 2013 21:24)
2002 je uzeta zadnja zlatna medalja u kosarci. Dule Vujosevic, prosvetitelj nacionalnog basketa.

Ja

pre 10 godina

Svaka cast momcima svaki put dolaze sa medaljom a niko nista ne ulaze u njih.... Niko se ne pita da li si i kad poslednji put primili premije za osvojene medalje?! Vanja slab , Filip isto, Gojko je obranio od 14 suteva samo 4 a samo da podsetim da je B. Mitrovic na prosloj utakmici imao 73% odbrana !!!!

Ivica

pre 10 godina

Ključ našeg poraza je u lošoj igri Udovičića, Filipovića i Prlainovića koji su odigrali najlošiju utakmicu u karijeri, premda se mora priznati da su Crnogorci odigrali fenomenalnu odbranu.

Boki

pre 10 godina

Naši najbolji igrači kao da nisu hteli da preuzmu odgovornost. Udovičić, Filipović, Prlainović, Pijetlović... njih četvorica 2 gola, od čega jedan iz peterca. Uz to, igrač više očajan... bez tečnosti.

dic

pre 10 godina

sada su svima krivi ovi momci i trener? zbog glupog bodovanja po grupama 2 najozbiljnija kandidata za titulu se sastaju u cetvrtini finala. glupost nevidjena. a ne pitate se sto savez nema predsednika niti bilo koga da stane iza ovih momaka i trenera??? a ni sponzora. svaka im cast i za ovo.

grobar

pre 10 godina

Nazalost, nasi vaterpolisti govorili da su Crnogorci favoriti i bez Zlokovica i Gojkovica i bili su u pravu.Favorit ja ipak danas pobedio i sve cestitke za njih,a nasima istto sve cestitke,borili se do kraja i koliko su mogli.I kada se pogleda da nasi nisu postigli gol u zadnjoj cetvrtini i odigrali najslabiju cetvrtinu u najvaznijem momentu,nisu realizovali cak 4 napada sa igracem vise i jos nekoliko ocajnih suteva iz cistih pozicija u golmana(Mitrovic) i kao slag na torti onaj zicer Prle od svega 3-4 metara,realno,poraz je sasvim zasluzen!Ocigledno,negde se izgubio nas jak mentalni kvalitet i to je to.Zivot tece dalje...

biti il ne biti

pre 10 godina

Uvek me plasi kad smo toliko ubedljivi u grupnim fazama takmicenja. Kad god smo bili prvaci uvek smo kiksali u grupi, npr. poput remija sa Australijom, cak i gubili utakmice. Kad smo rasturili Madjarsku nisam se nesto posebno radovao, jer je vazno pobedjivati samo u bitnim utakmicama. Ta Madjarska vidimo gde je sad, a gde mi.

Aleksandrija

pre 10 godina

Momcima ne mogu nista da zamerim jer su doneli previse medalja ovoj zemlji. Ali gde udje politika tu sport propada! Neka se uprava zapita..Smenili tacnije oterali su D.Udovicica i prikazali osvajanje bronze na OI kao neuspeh! Sta cemo sadd?

vladan djeric

pre 10 godina

ti isti crnogorci su izgubili od Japana u svetskoj ligi kroz koju smo se mi prosetali kao i do sada nismo tempirali formu kako treba osvojili smo nevazno takmicenje a ono koje je vazno nismo nista uradili. Ne treba se puno nervirati juce smo slavili fudbalere danas pljujemo po plivacima i vaterpolistima i to je tako kod nas. Ti isti igraci su oterali Udovicica koji nas je vratio u svetski vrh, saveza nema dosao je zelen trener koji nema iskustva i to je veliki problem Soro nije pozvan tako da nemamo golmana sve u svemu idemo dalje koliko su mogli toliko su uradili i to je sve.

Neutron

pre 10 godina

Moze li ovde rezonski, bez opste pljuvacine? Tipicno za nas. Sada nam ovaj trener ne valja, Udovicica ste popljuvali, igrace ove, koji su danas igrali pljujete...sve popljuvaste, a i navodno sudije su namestale a i mi prodali zbog bratstva. Oladite. Izgubili smo protiv Crne Gore, posteno. Njima svaka cast. Zasluzeno. Zao mi je, i te kako, ali sta da radis. Neki izgleda ne mogu da shvate da razlika u kvalitetu izmedju Srbije, Crne Gore i Hrvatske je toliko mala, uvek je bila a izgleda i bice, da medjusobne utakmice moze bili ko, bilo kdada da dobije ili izgubi. Danas sreca nije bila na nasoj strani na zalost i to je to. Kao propast naseg vaterpola itd, itd, a nema mesec dana da smo uzeli ligu sampijona. Ove ce pobede i porazi i titule da se vrte u nedogled, prema tome, bolje se priviknite na tu cinjenicu ili ce te zivce izgubiti ni oko cega. Nemojte ove ljude da pljujete ma koliko poraz boleo, ako boga znate. Treba pokazati cojstvo i u porazu.

bombarder Ivović

pre 10 godina

otkad se Srbija osamostalila od Crne Gore više nije favorit ni u košarci, ni u vaterpolu, slabo nešto medalja. Znači sve medalje od Srbije i Crne Gore i Jugoslavije nakon 90te pripisati i pripojiti Crnoj Gori.

Miki

pre 10 godina

Nije kriv selektor krivi su glavni igraci kao sto su Filipovic Udovicic i Prlainovic koji su odigrali veoma veoma lose u celoj utakmici a narocito u poslednjoj cetvrtini. Filipovic i Udovicic nisu smeli ni da sutnu na gol.

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Kao Srbinu koji je rodjen i odrastao ovdje jako mi je tesko gledati meceve izmedju momaka koji su do juce zajedno ginuli na bazenu.Sve su to odlicni momci,sportisti i pravi drugovi van bazena.Glupa su bilo kakva prepucavanja,bar kad je vaterpolo u pitanju.
Ovi sto prozivaju Crvenu Zvezdu za neuspjeh srpske reprezentacije su mnogo jadni.Imam utisak kao da su to i prizeljkivali samo da bi okrivili Zvezdu i Dejana Savica.Sta onda da kazemo za kosarku grobari?Vi tu dominirate zadnjih desetak godina,a gdje su nam uspjesi?(izuzev srebra u Poljskoj). Mnogo smo talentovaniji od te jedne srebrne medalje u sportu u kojem vi "posteno" dominirate godinama.Ne volim dvolicne ljude.

Lesa

pre 10 godina

Gospodine Savicu da ste podmladili repezentaciju pa doziveli ovakav katastrofalan neuspeh onda bi moglo da se razume, ali posto ste otisli na prvenstvo sa najacim timom na planeti mislim da i sami znate sta treba da uradite.

Gospoda Pjetlovic(golman) i Prlainovic da okace kapice o klin ako nije problem.

Dragance

pre 10 godina

Komentator je 'ladno u poslednjoj četvrtini rekao "k'o ozeblo sunce". Ovo je bilo karakteristično da ljudi sa sela izvrću izreke (u ovom slučaju "kao ozebao sunce", jer ne postoji ozeblo sunce) ali izgleda da je ovo još jedan od pokazatelja potpunog srozavanja svake škole, obuke, kriterijuma...

brat

pre 10 godina

odlična utakmica.fnale prije finala. pobjeda crne gore sasvim zaslužena. isto tako bi bila zaslužena i pobeda srbije ba je bilo drugačije. želim da zlato dođe u podgoricu. nemojte osuđivati najbolje sportiste srbije zbog ovog poraza. u prethodnih par utakmica srbija je pobijedila crnu goru na isti način i donosila medalje u srbiju. i nije boris,dačić,vučić to namještao. kada pobjedi crna gora-MILO je kupio sudije.BRAĆO Srbi,prestanite jednom sa mitskim doživljajima nepobjedivih,najboljih,i jedinih na ovom svijetu od BOGA poslatih. Daj bože da vam u srbiji sve bude uspješno kao vaterpolo.( i nama u crnoj gori). ovi momci su najbolje što imamo. još jednom"ŽALIM ŠTO OVO NIJE BILO FINALE S.P.)
P.S. pogledajmo se u ogledalu !!!!!!

Kosta

pre 10 godina

Savic selektor...? Ma dajte ljudi glupost ziva.... Milanovic jedini trener trenutno koji je klasa,ali sad nam Zvezda kroji reprezentaciju zato ni do polufinala ne mozemo da stignemo....

_

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.
prvo proveri informacija pa tek onda salji u hrvatskoj smo bili treci a to takmicenje koje ti pominjes je bilo sp u australiji 2007 kada smo bili 4

Milos

pre 10 godina

Skeptik...ne znam čime se Njegoš dičio, ali nisu igrali Srbi protiv Crnogoraca, nego Srbija protiv Crne Gore - a Njegoš, vladika Crne Gore, nikad nogom nije kročio u Srbiju... Pametnome dosta...

dusan s

pre 10 godina

imam utisak da su svi jedva docekali ovaj poraz i odmah poceli da pljuju, osudjuju i naravno pametuju....sport je to, jedna losa utakmica se svakom desi, pa eto i nama posle dugo vremena, nije smak sveta,i madjarska, hrvatska, italija, c gora su imale periode kad nisu nista osvajali...ako nas je neko znao obradovati to su ovi vaterpolisti ine sumnjam da ce opet, zato glau gore momci :)

Pera ždera

pre 10 godina

menađeru oni za razliku od ovih fudbalera,barem dali srce za Srbiju,a ovi fudbaleri igraju samo za lovu,evo ovi veterpolisti(ponos Srbije) primili samo dve plate u godinu dana.Evo razlike između vaterpolista i fudbalera(blam i bruka Srbije i ne mislim na ove naše omladince)

marko

pre 10 godina

E vi da se pravi Srbi iza svakog poraza bi ih hrabrili da sledeci put budu bolji.Aa kad god izgube ovakvi sampioni kao sto su nasi vaterpolisti koji iza svakog takmicenja do sad imaju po jednu medalju.SRAM VAS BILO SVE.Tako je isto i kad Novak izgubi.Svi ga pljujete..a kad pobedi onda svi extra.Srbi treba da se ponose sto ovako mala zemlja neopazena u svetu..smo u odbojci prvi u evropi i u muskoj i u zenskoj konkurenciji.A prethodnih godina smo osvajali medalje..I u svim sportovima..

Vaso Perov iz Brskuta

pre 10 godina

A što vi učinjesmo braćo mila.Da dadosmo oni peterac ne bi vam se strva znalo.Nema veze jedne godine vi druge mi samo da medalja ode kod nekog od nas:)

Ratko Rudic

pre 10 godina

@Gojko! Svaka cast Sefiku, ali Pavic je najbolji vratar svijeta u ovom trenutku. Sta Pavic moze obraniti je vrh. Danas je skinuo sigurno 4 zicera Australcima!

Kurotresina

pre 10 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije srce u junaka" Sada ide neko drugo doba. Svi koji su Crnogorci, a osjecaju se Srbima treba da igraju za Srbiju. Ovog puta su samo oni Crnogorci koji iskreno vole svoju drzavu igrali protiv Srba i Crnogoraca (koji imaju identitetsku krizu). Zivjela vjecno Crna Gora, a vama braco Srbi zelim da volite svoje, a isto toliko da postujete tudje.

marko

pre 10 godina

Ljudi,pa sto se bar jednom ne slozimo i bodrimo jedni druge? Nekada smo ziveli u zajednickoj drzavi a sad kao najveci neprijatelji..:( Bas mi je zao zbog toga.Pa mi treba da se ponosimo zato sto su Srbija,Hrvatska i Crna Gora stalno u vrhu na svetu.Nas niko i ne posmatra kao velike sile.Srbija npr ima dobre rezultate u Vaterpolu,odbojci,tenisu,rukomet je sad proradio ,u fudbalu nam uvek fali malo srece..Plivace..;
Hrvati su dobri u rukometu,vaterpolu,gimnastici,zimskim sportovima..
CG: U vaterpolu,u rukometu isto,kosarci..Svaka cast.
Bosna:fudbal im dobro ide..
Slovenija: Zimski sportovi..I svuda ih ima iako nema medalja..
Makedonija: Kosarka i Rukomet..
LJUDI,CESTITAJMO JEDNI DRUGIMA.SVET NAM ZAVIDI MI SMO MALE ZEMLJE A IMAMO USPEHE VISE NEGO OVE SILE..
(SRBIJA/KG) POZZ

toki-voki

pre 10 godina

Naravno,odmah pljuvanje,kao što sam i očekivao.Još sam u drugom kolu (posle pobede nad Mađarima,koje mi uvjek razbijemo rekao samo ne Crna Gora).Naši neshvatljiv lošši,bukavlno nisu imali da ne kažem šta,pogotovo sa igračem više,mlitavi šutevi u blok,loše proigravanje centara.Plus loša igra u odbrani nad njihovim centrom koji je izborio više isključenja nego naša dva centra za redom.Ali nema mjesta teorijama zavjere tipa:Španci platili sudije za lakšeg protivnika ili što je rekao Udovičić da Crnogorci imaju veći motiv,što je logično pošto smo ih rpošle godine dobili u finalu EP i bolno za bronzu na OI.Takođe,iskreno bio je i red da od njih izgubimo jer na velikim takmičenjima nismo izgubuli još od Malage 2008.Jednostavno nam ne leže kao ni Italijani.Savić po meni jeste loše postavio taktički utakmicu ali nema mjesta panici.

Bube Gr

pre 10 godina

Pa niko ko prati ovaj sport ( duze od 5 godina) nije ocekivao pobedu, naravno osim vrhunskih poznavalaca ovog sporta, koji prate vaterpolo jos od ,, davne" 2012. Godine. Taktika, trener = NULA. Znate li da vec 5 godina ni jedan Srpski vaterpolo klub nije izbacio A reprezentativca osim VK Partizan. Cudi me da kako neko postaje Selektor

Ivana

pre 10 godina

ovi nazovi navijaci sto samo znaju da podrzavaju I svojataju ove momke kad nesto
osvoje neka pale odavde!ovi ljudi su tri klase ispred svih I mozemo samo da im zahvalimo za svu radost koju su nam donosili I koju ce tek doneti!

borko

pre 10 godina

Da li se desilo nekad da neka reprezentacija toliko odskace po kvalitetu od ostalih kao na ovom Srbija? Na svakoj poziciji imamo najboljeg na svetu, osim na jednoj. Naravno znate na kojoj. I bas zbog toga nisam bas 100% bio siguran da cemo biti prvaci kao sto vecina ljudi jesu. Ipak je tesko toliko stititi golmana i ne dozvoljavati sut, jer se zna da svaki sut igraca poput Ivovica koji ide u okvir gola i ne ide bas pravo u naseg Gojka ili Branislava oni ne mogu odbraniti pa makar sut bio i sa 10 metara.

Kod mene imate veliki kredit

pre 10 godina

Ok niste imali vece i nije islo. Za mene ste jos uvek najbolji jer ste najkonstantniji u osvajanju medalja i uspesima u nasem kolektivnom sportu. Medjutim samo mi nesto nije jasno. Zasto se juri ta svetska liga koja nema nikakvu vrednost. To takmicenje bi trebali da igramo ili sa klincima ili da se ova reprezentacija uigrava bez ikakvih jurnjava za uspehom. Kad god smo osvajali Svetsku ligu pukli smo na OI ili na Svetskom. Savez i treneri neka stave prioritete. Svetsko prvenstvo,evropsko i OI su mnogo bitniji od neke Svetske lige gde se igraci istrose pa posle nemaju snage da daju maksimum na stvarno vaznim takmicenjima. Nadam se da ce se tu nesto promeniti

real deal

pre 10 godina

Vanja je namerno lose igrao da bi sabotirao selektora,nzm samo na osnovu cega su Filipovic,Udovicic kao najbolji na svetu?vise ni u sportu koji igra 7 reprezentacija ne mozemo biti ni medju 3,a i ne moramo ni nije ovo neki sport.da se Juga nije raspala igralo bi ga 4 zemlje.mi smo se uhvatili vaterpola jer smo kao osvajali medalje,a osvajali smo ih jer druge zemlje ne zanima ovo vrhusko prebacivanje lopte ja tebi ti meni.SAD cak nema ni ligu.ovaj sport igraju momci koji nisu uspeli u plivanju zbog telesne tezine,takoi da nema nervoze.

Niksicani-tresnja, visnja...

pre 10 godina

HAhahaha, nevjerovatno... Sad su sudije krive a od 2008 do danas su protiv CG sudile fenomenalno, a??? E stvarno ste (smo) SRBI jako cudan narod...

Z

pre 10 godina

Pretpostavila sam da cemo izgubiti, previse puta u poslednje vreme smo ih dobijali, a izjednaceni smo, isti vaterpolo igramo, moralo je jednom i na njihovu stranu da prevagne... samo mi nije jasno sta se desilo sa Fiipovicem, Prlainovicem, Udovicicem?! niko od njih ni jedan gol (ne racunam peterac), ajde da kazemo da su crnogorci u odbrani bili koncentrisani posebno na njih, pa je to mozda razlog, ali sta je onda sa bracom Janovic, na koga smo se mi koncentrisali u odbrani?

Ivan

pre 10 godina

@(Davor, 31. jul 2013 00:43)

(Evropsko, Svetsko i Olimpijske igre).

Hrvatska u rukometu ima 12 medalja. Od toga 3 zlatne, 5 srebrnih i 4 bronze.
Srbija u rukometu ima 4 medalje. Od toga 3 bronze i 1 srebrna.
Srbija u košarci ima 8 medalja. Od toga 5 zlatnih, 2 srebrne i 1 bronza.
Eto izjendačeno na 12 s tim, da Srbija ima dve zlatne više. Tu pada u vodu ono o Hrvatskom rukometu i više medalja nego svo kolektivni sportovi u Srbiji zajedno ;)

U sportu se Hrvatska ne može porediti sa Srbijom. Posebno kad su u pitanju timski sportovi. To je i normalno jer Hrvata ima na Balkanu duplo manje.

E sad vaterpolo.

Hrvatska u vaterpolu ima 7 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 2 bronze.
Srbija od 2006 (bez Crne Gore) u vaterpolu ima 8 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 3 bronze.

Posle 2006 Srbija i Crna Gora imaju približno jednak skor pa možemo koju medalju i od pre 2006 da okačimo i jednima i drugima. Tu se onda obe ekipe već jasno odvajaju od Hrvatske po broju osvojenih medalja.

Znači Srbija u vaterpolu od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 :)

Pa recimo Srpski odbojkaši sami imaju 13 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 8 bronzanih.

Neću da se upuštam dalje u vaše kako sami kažete, muke.

odgovor davoru

pre 10 godina

davor
samo da ti kazem za tvog Branka Cikatica koji bi kazes isprasio sve srpske borce odjednom...informisi se malo ko je bio Crnogorac Bato Ognjenovic i sta je taj bato uradio branku u godini kad je on postao K1 sampion.! Bato je bio karatista,i pristane na borbu sa brankom po K1 pravilima,a povrh svega to je bila prva Batova K1 borba...bilo je mnogo nepravilnosti od strane hrvatskog tima,cak su i svog sudiju izabrali kao uslov za odrzavanje borbe!ne bih sad o potezima koje je sudija dozvoljavao branku i tome sto ga je nekoliko puta bukvalno spasio u ringu,ali ga je Bato razbio!toliko o tvom branku,a za Bata se malo raspitaj sto svima toplo preporucujem!Kakav je to borac bio,a prerano tragicno preminuo!

Truli VSS

pre 10 godina

Vratite Udovićića! kako da ne, jdva čeka da da nogu Amerima. Ala ste vi naivni, strašno. Posle svega ne bi se vratio, a sad je u Americi selektor, verovatno ima i platu.

Davor

pre 10 godina

Zelim Srbiji puno srece u sljedecim egzoticnim tekmama:):) vi u punom sastavu niste u stanju ici dalje od cetvrtfinala:) a govorili ste da imate najjacu ekipu. Pa vi samo mozete osvojiti nesto kad igrate doma(kao Crvena Zvezda ove godine) mi smo tu jos bez: Mihe Boskovica, Damira Burica i Ivana Buljubasica. Prva 2 su apsolutna top igraca! Evo bas vam HR repka preko e-maila cestita ogromnom uspjehu i puno srece protiv Rumunjske:):)

ds

pre 10 godina

a dobro sta sad,mnogo puta su nas veoma obradovali,to je sportiska sreca,mora i oni nekad da izgube,jedino me malo ljuti sto kontam da ce na kraju hrvati nekako da osvoje zlato.

Sale

pre 10 godina

E, baš sam razočaran!
I pored loše volje, da ne kažem depresije posle ovog poraza, poštujem sve naše vaterpoliste!
Pošto sad nema na čemu da se zahvalimo, hvala vam za ovo do sada, uz opasku, da se nadam već iduće godine nekoj lepoj medalji!
Šteta što ove godine neće biti najbolja ekipa ni među 4.... Idemo dalje!

branko.

pre 10 godina

Igracima se nema sta zameriti...Trebao bih biti nula od coveka pa njih pljuvati (a ima takvih)-No,Savic?!Nemam reci.Pa,on je cak i sa onakvim sastavom Zvezde jedva uspeo da osvoji Euroligu.Razbio ga Perovic kao...Savic-OUT!!

S1pac

pre 10 godina

Nažalost izgubili,ali to je naš sport,tu smo uvek medju boljima tako da drugi put ćemo opet očekivati titulu pa kako bude. Nekad je sreća naklonjena nekom drugom.

Basaraba

pre 10 godina

Setite se koliko smo medalja osvojili na Svetskom prvenstvu u Rimu, a koliko cemo sada osvojiti? Mislim da svi znaju odgovor. Zaboravio sam da Knezevic i Basaraba tek treba da plivaju. Mozda i osvoje medalju, ipak bi to bila manja senzacija od ovog poraza protiv B reprezentacije Crne Gore.

Nikola

pre 10 godina

@Davor:
Pricas o Zeljku Mavrovicu koji je za vreme rata tukao pesnicama starce i decu samo zato sto su Srbi. Ako se hvalis takvim sportistom neka ti je na cast. O Cikaticu niko nema pozitivno misljenje jer je bio jedan o najprljavijih boraca. Vi ste imali Parlova, a mi Kacara (zlato na olimpijadi, svetski prvak u profi boksu).

Objektivan

pre 10 godina

Čestitke Crnoj Gori iz Hrvatske. Srbiju su koštali neiskorišteni igrači više u zadnjim minutama, a prilika je bilo dovoljno. kako Hrvatska slabo igra (ček nezasluženo prošla Australiju), finale će biti Crna Gora - Mađarska, a svjetski prvak Crna Gora. Velika šansa za Crnogorce sada.

Ivan

pre 10 godina

Bruka i sramota! Drim tim Srbije gdje se ne zna ko je bolji od koga izgubi od jedne dobre, sasvim dobre CG, ali nista vise od toga. Gdje su bili nosioci igre - KAPITEN Udovicic, Filipovic, Prlainovic, golmani ispod prosjeka, jedino su se centri nosili citavu utakicu i bili na svom nivou. A taktika Savica, to je tek za pricu, te prosto ne znam sto je otjeran Udovicic, da bi dosao na njegovo mjesto, pokazalo se kao tako, gori. Plus cuveni srpski mentalitet, kad niko nista od njih ne ocekuje osvoje zlato ili barem medalju, a kada svi realno ocekuju na osnovu kvaliteta medalju oni podbace, stvarno tuzno. Naravno za ovu blamazu mora biti neko kriv, jer zabijanjem glave u pijesak i zaklanjanjem iza stare slave ovakve stvari ce postati uobicajene. Umjesto pjesme i radosti kako se i ocekivalo, jos jedan samar u nizu srpskom sportu i to od onih od kojih to nismo ocekivali, cast izuzecima.

danijela

pre 10 godina

davore ne sramoti se,srbija ne zaostaje,jako je dobrih sportaša u srbiji,kao i na natjecanjima u znanju.Ja sam bila na par velikih natjecanja u srednjoj iz matematike,i srbi i hrvati melju amerikance u svemu,od znanja,pa do sporta,pogledaj samo balkan,od noleta koji predstavlja srbiju do janice,pa balkan je velesila u svemu,od znanja,pa nadalje,u svakom bi sportu bili prvaci. A svoja osobna razmišljanja ostavi za sebe,ispadaš glup,sramota me da te ja kao žensko moram ispravljati.

dali

pre 10 godina

ma ne mores uvek biti i najbolji u kolektivnim sportovima logicno , a to sto smo mi osvajali u tim sportovima nece reprezentancije iz sve juge zajedno osvojiti narednih 100 godina lep pozdrav

Milan

pre 10 godina

svaka vast ovim momcima I njima nista ne mogu da zamerim jer smatram da kad nijedan od ovolikog broja ovakvih igraca na proradi u najbitnijim momentima, a nebrojeno puta su bas u tim momentima briljirali, to mora biti do nekog drugog, odnosno selektora u ovom slucaju. I ne mogu da se ne zapitam kako bi bilo da su na njegovom mestu bili Udovicic ili Milanovic.

Milos

pre 10 godina

Obrukase Srbiju! Oduzmite im drzavljanstvo i proterajte u Nambiju! Sta me briga sto su osvojili milion trofeja! Mogu da mislim kako se Merkelova, Obama, Kameron i onaj francuski komunjara sto otima od glumaca nasladjuju. A tek Milo, sama pomisao na Mila sa cukom od 100 soma evra mi izaziva proliv. Boze sta ako osvoje Hrvati a Kerum bude na tribinama? Napicu se od muke! Valjda ce Zabari da osvoje! Forzza Zhabary!

skeptik

pre 10 godina

(Perjanik, 31. jul 2013 03:36)
Ha,ha,ha... citaj malo "Gorski vijenac" tamo ti je sve objasnjeno ko je i sta je bio Njegos. Poznata je njegova recenica da su Crnogorci najveci Srbi a ti nazad u skolu.
Inace jos jednom se pokzalo staro pravilo da sto je narod manji to su veci kompleksi. Kao sto je Skotima, Velsanima, Ircima najvise stalo da pobede Engleze. Litvancima, Gruzijcima Ruse, tako Hrvatima, Crnogorcima je najvise stalo da pobede Srbiju. Sta ces, mukica.
By the way, Tesla je sahranjen sa srpskom zastavom a na sahrani mu je svirana srpska himna. Kao sto rekoh nazad u skolu.

sasa

pre 10 godina

Kako vam je glupa ta prepirka ko je ciji trener i ko je kriv!!! Kao djeca ste! Savic je kao kriv jer je trener vjestackog tima. Prije je to bio Udovicic jer je i on bio trener nekog tima... Ovaj igrac igra za ovu ekipu, onaj za onu! Zadesilo se da dvije ponajbolje ekipe igraju vec ovako rano i jedna je morala ispasti. Navijao sam za CG, a kad je ostalo one 3 sekunde volio bih da je i SRB dala gol i tako u nedogled :-) Ko god da je prosao, zelio bih mu titulu!

daleko biloooo

pre 10 godina

Odlicna utakmica. Zao mi je samo sto smo se sastali ovako rano. Ali sto je tu je... Ne treba da krivite igrace,toliko su vam radosti donosili predhodnih godina. Jednostavno vise srece je ovaj put imala Crna Gora i neopisivo mi je drago zbog toga.... Inace da smo ispali svim srcem bih bio uz vas! Zivjela Crna Gora. Zivjela Srbija. Veliki pozdrav iz Bara....

dum

pre 10 godina

sramota da nas dobijaju drugi put za redom oni kad igraju protiv nas su toliko motivisani a naši daje prednost deset razlike izgubilibi kao da su nam nabili kompleks

eee

pre 10 godina

Samo da cestitam Andriji Prlainovicu na tituli prvaka Evrope sa klubom "koji je oduvek voleo"... Karma is a b**ch, delijo.
(nije mi zao, 30. jul 2013 23:37)
- A on se potresao sad, sto si mu ti ovako srocio!

Rockatansky

pre 10 godina

@Davore, nisi daleko od istine ali treba biti realan. Najprije, treba uspoređivati medalje samostalnih država a tu Hrvatska primjerice ima medalju jačeg sjaja od Srbije u vaterpolu, sada će vjerojatno dodati još koju medalju. U košarci također imamo podjednaki broj medalja, jasno ako ne računamo medalje za koje su zaslužni Srbi u zajednici SICG i SR Jugoslavija (s Crnogorcima dakle). Međutim, ako bi to računali, onda možemo ići i na doprinos Hrvata jugoslavenskim medaljama koji je bio OGROMAN, zapravo najveći od svih narodnosti Jugoslavije.

Tako da mislim da je fer uspoređivati medalje od samostalnosti, pa ako je taj broj medalja isti, onda uzimati doprinose Srba u medaljama za SICG i Jug., kao i Hrvata starim medaljama. Dakle, realno je reći kako smo mi Hrvati bolji u većini kolektivnih sportova (daleko najpopularniji nogomet, rukomet, vaterpolo, skijanje...)da ne spominjem neke manje poznate sportove u kojima smo također u vrhu ili mnogo jači od vas kao što su stolni tenis, jedrenje, pikado itd.) dok ste vi Srbi bolji u muškoj odbojci (u ženskoj Hrvati imaju 3 medalje - srebra sa EP-a što malo tko zna, doduše vi imate srebro i sjajnije zlato, kao Srbija) te košarci, iako u košarci od samostalnosti imate jednu jedinu medalju - srebro, sa ostalim lošijim plasmanima od nas, u pravilu. Tu smo, dakle, po medaljama bolji, no uzevši u obzir da doprinos srpskih košarkaša zajednici SICG nije bio malen, ajmo reći da ste u košarci bolji. Za OI i indvid. sportove zna se tko je bolji

k

pre 10 godina

E momci iz CG, ajde malo da se prisetimo istorije i napomenemo da Srbija ima najvise medalja na Svetskim prvenstvima, kao i na Evropakim i da je pre ovoga na 19 takmicenja osvojila 18 medalja(ova 19. je cervrto mesto). Da ne pricam o medjusobnim duelima! Poslednja 4 meca, pobeda Srbije. O cemu pricamo??? O.o
Da napomenemo da se nesi reprezentativci uvek odazivaju pozivu reprezentaciji i da nisu kao ovi fudbalercice i NISU zasluzili da ih iko kritikuje!!!

reče čovek i ostade živ

pre 10 godina

@Davor
E moj Davore, pa nije samo rukomet kolektivni sport, postoje i odbojka: muška i ženska (jel uopšte imate reprezentaciju - nisam ni čuo da postojite), košarka (u krizi rezultata smo zadnjih nekoliko godina a vi niste osvojili ništa 15 godina), vaterpolo gde vas redovno pobeđujemo. A o individualnim sportovima da ne pričam, imate samo ½braću½ Kostelić u sportu koji se prati u nekoliko alpskih zemalja i Branku Vlašić (njoj svaka čast) na zalasku karijere. Pa jedan Novak Đokovič (koji je čak proglašen za svetskog sportistu br 1) po značaju i publicitetu, vredi kao svi vaši sportisti zajedno, računajući i ekipne i individualne. O streljaštvu, plivanju, da ne pričam. Pa i u atletici imamo više učesnika u finalima od vas. A da, borilački sportovi, koliko ste olimpijskih medalja osvojili, mi jedno zlato.

Djordje

pre 10 godina

Ne moze svaki put da se osvaja medalja,momcima svaka cast.Ipak su oni evropski prvaci,nema sta da im se zameri.Dodje nekad los dan,a i Crna Gora je mnogo dobra ekipa.Vidim da su se odmah nasli pametnjakovici da kritikuju Savica,a zaboravlaju koliko nam je on doneo medalja sa reprezentacijom.Sram vas bilo.

marko

pre 10 godina

Srbija:
Odbojka: 1 mesto u evropi (i muska i zenska reprezentacija).Imamo bronzu na svetskom prvenstvu u obe kategorije,i gran priju..
Kosarka:4 mesto na svetu sto je ogroman rezultat za malu zemlju.
Rukomet:2 mesto u evropi
Tenis:Dejvis kup..fed kup..Novak Jelena i Ana-bili 1. Novak jos uvek jeste.
Vaterpolo:Iza svakog takmicenja imamo po jednu medalju.
Jedino fudbal sto nam slabije ide.
Plivaci-Lendjer..Siladji..Higl...
Tekvondo-Mandiceva.
KOJA ZEMLJA MOZE DA SE PONOS SVIME OVIME? I to racunamo od osamostaljivanja,2006 ,a da ne pricamo ranije..posto smo mi naslednici jugoslavije i SCG.Pozdrav.

alo

pre 10 godina

"# (Dragance, 30. jul 2013 23:21) "
dragance ne znam odakle si al ne izvrcu seljaci ne znam odakle ti to da se ne kaze ozeblo sunce to je stara izreka a ja sam iz bgd, otac isto deda , od 18?? i ja pamtim tako tu uzrecicu kako je ti pamtis i iz kog kraj ne znam

skeptik

pre 10 godina

(Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ha,ha,ha... pa mi samo u odbojci muskoj i zenskoj imamo vise medalja nego vi u rukometu, vaterpolu i kosarci zajedno. Sto se tice individualnog sporta Novak Djokovic je najuspesniji sportista sa ovih prostora IKADA. Zato psttt!

cg

pre 10 godina

@sokiran - o cemu pricas ti druze, paskovic plivao za loptu u prvoj cetvrtini, a ti velis nema ga, vuckovic ne postoji, mada si vjerovatno mislio na vukcevica. radovic povrijedjen, ticic, covjeka nema eo 2 godine. jesi li siguran da pratis vaterpolo ?

Marko

pre 10 godina

Vi grobari lečite komplekse negde drugde...
Ovaj neuspeh nema veze sa Zvezdom. Crna Gora ima sjajan tim i ne možemo uvek pobeđivati.
Dok su braća Udovičić držala monopol niko od vas se nije žalio. Da ne spominjemo državne projekte u ostalim sportovima...
Ja u vaterpoliste verujem i očekujem medalje već na sledećem takmičenju

Boban

pre 10 godina

Kad je Crna Gora osvojila evropsko u Malagu,dobila Srbiju u finale Srbija je bila najaca:Sapic Ikodinovic Savic ovamo mladi momci koji su pobjedili takvu Srbiju isto se desilo i veceras Srbjja najaca ovamo mladi momci uz podrsku brace Janovic vise su zeljeli pkbjedu,u ostalom sve vam je jasno kad kapiten kaze da je Crna Gora favorit zato sto vise zeli pobjedu.To se vidjelo na igraca vise nikk da stisne petlju da sutira!

DaniloPg

pre 10 godina

@alo
Zašto komentarišeš, praviš se pametan, a ispadaš glup, jako glup! Uzalud ti sve, da pa ti je i pradeda iz BG-a!
Kaže se - ko ozebli sunce!!!! Kapiraš, oni koji OZEBU, čekaju sunce! Sunce, dakle, ne može da ozebe...

toki-voki

pre 10 godina

To o poređenju medalja Srbije i Hrvatske je smješno,pošto je Hvatska samostalna od 1992 a Srbija od 2007 godine,dakle 15 godina više.Dalje,zašto se Srbima ne bi računale medalje u SCG,kada smo u većini sportova bili brojniji.Dakle sad ne treba računati oi u odbojci 2000 kada maltene nijedan Crnogoracnije bio u ekipi,ili medalje iz rukometa i košarke devedesetih,kada smo isto bili brojniji ?Da bi pravilno računali trebamo oduzeti određene medalje koje smo osvojili sa SCG,neka to bude 30% medalja (mada je i to puno a i većina se može odnositi na vaterpolo) i tu smo negdje sa Hrvatima.U vaterpolu imamo više medalja od Hrvata,koji od 1996 i Oi pa do 2007 (se KRanja 2003) bili odsutni na reprezentativnom nivou.Plus su često zadnjih goidna ispadali u četvrtfinalima (OI 2008) zatim Ep 2012.Što se tiče rukometa tu su Hrvati neprekosnoveni i odprilike njihov broj medalja je jednak našem borju medalja iz Rukometa,Odbojkae i polovično iz košarke.Dakle oni su bolji u rukometu.Mi smo bolji u odbojci,sa tim da mi u rukometu imamo solidnu repku a njih u odbocji nema ni na mapi.Košarka je naš sport i tu smo bolji,nema da se šta priča.Čak i od 2007 smo bolji sa polufinalem 2010 i srebrom 2009.Ostaje fudbal u kome su Hrvati bolje sa tim da oni tu ne spadaju u klasu,iako je konkurencija u fudbalu mnogo veća nego ona u košarci.Sem 1998 i 2008 nemaju ozbiljineh uspjeha (ispadali u gurpi 2002,2004,2006,2012,nisu učestvovali 2000 i 2010).Sve u svemu kada se sve sabere jednaki smo u sportovima u suš

Ilija

pre 10 godina

Odbrane nema, napad neverovatno los, imamo igraca vise i dozvolimo da nam istekne napad, ne sutnemo loptu na gol!? O cemu se radi? Ovi momci su najbolje sto imamo, ponavlja se stara prica, osvajamo kojekakve Svetske lige, a kad dodje ono glavno, nema nas. Golmani jesu mladi, ali ne pamtim da smo imali losije, Sefik je za njih zidina, dugo cemo plakati za njim... Savic je dokazao sa Zvezdom da ume, treba ga pustiti da istera ugovor, ubedjen sam da moze bolje...

zzz

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ma dzaba ti sve pored naseg usatog srebrnog pehara koji stoji u vitrinama kluba kojeg necete narednih 10-000 godina sustici

Nikola

pre 10 godina

to je plod neiskustva naseg dragog selektora, koji se hvali da je osvojo sve moguce ove sezone, ali najznacajniji trofej nije mogao. Udovicic je oteran za dzabe da bi dosao selektor-drzavni projekat, ali to nam se sad obilo o glavu. jos plus slika prlainovica za ovu vest, zna se koliko drzava stoji iza drzavnog projekta crvene zvezde. (afucker, 31. jul 2013 08:) Milanovic je kao trener osvojio titulu kao trener a ne vlada, nemas pojma sta pises a samo mrznja prema Zvezdi...

Kakva ispala

pre 10 godina

Nikola, samo kad ti imas- ko prica o Milanovicu i Vujasinovicu?!
Selektor je pre Savica sest i po godina bio Dejan udovicic...

blue

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!

dnK

pre 10 godina

u poslednje 2 cetvrtine 2 gola. Nije ovo fudbal! Od sad gledam pingvine sa madagaskara i vremensku prognozu. To je sve sto mi ostaje da gledam na mom televizoru, a posle cu se odjaviti s kablovske i prodati TV.

Ljubo

pre 10 godina

Ne treba zaboraviti da prvi put od samostaljenja Srbija nije usla medju 4 najbolje ekipe na nekom velikom takmicenju,a poslednji put kad nasa reprezentacija nije bila medju 4 najbolje je bilo na EP 99. u Firenci tj pod ondasnjim imenom Jugoslavija,ali alo bre ljudi znate kad je bila 1999. godine,a od raspada SFRJ pored 99. jedini put jos nisu usli medju 4 najbolje je bilo na OI 96.u Atlanti,znaci ovo SP je trece takmicenje na kom se reprezentacija nije nasla medju 4 najbolje za svih ovih 20 godina!E to se zove kontinuitete,a ko ne veruje tu je enciklopedija VIkipedija!
http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_men%27s_national_water_polo_team

djole

pre 10 godina

Dobro je bre ljudi ne lozite se.
Ionako niko na svetu ne prati vaterpolo osim u tri zemlje na Balkanu.
Evo, gledam eurosport, prenose plivanje iz tog istog grada a ni pomena o vaterpolu, i tako iz dana u dan

Ivan

pre 10 godina

@(bombarder Ivović, 31. jul 2013 01:37)

O čemu ti pričaš? Pa Srpska vaterpolo reprezentacija od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 i Crne Gore od 2006.

Stvarno ne razumem. Da li vi pregledate činjenice pre nego što se javljate?

JzMa

pre 10 godina

nasmeja me hrvat slatko je li a bocanje ma i u bocanju ste bolji hahahaha a bese tesla i ivo andric vas jeste haahhaah kompleksan jedan odma pa pravo u krevet kucaj ti lepo wikipedija ep , sp bilo koji sport pa ces videti gde je ko do tad 500 godina ste vi iza nas cao zdravo momce !!!

peconi

pre 10 godina

Momci glavu gore. Bezbroj puta ste se sa takmičenja vraćali sa medaljama. Mora se jedanputa i kiksnuti, ako je neko zaslužio taj kredit to ste vi.

Uvek ste se na pripreme odazivali u punom sastavu a ne kao neki ''reprezentativci'' koji svoje ''povrede'' leče po beogradskim splavovima. Igrali ste za šaku kikirikija u domaćim klubovima samo da bi reprezentacija bila jaka. Glavu gore i samo napred, sledeće takmičenje je naše...

malena

pre 10 godina

i nije mi jasno, kada su pobedjivali bilo je po 30tak komentara podrske a kada treba da se kritikuje 300. razmislite malo silni plivaci!

cg odbojka

pre 10 godina

@toki-voki

Ne sprdaj se casti ti. U odbojkaskoj reprezentaciji na oi 2000 su bila 3 Crnogorca - Batez, Vujevic, Vusurovic sto je bilo 25% tima u odnosu na 6% stanovnika koliko je imala CG u SCG. Vas danas trenira Kolakovic koji je Crnogorac. Nemoj vise...

Nikki

pre 10 godina

@blue, svaka tebi cast decko! ali mislim, nisam siguran, da je dosta lakse plivati u slanoj no u slatkoj vodi!? o's jedno takmicenje, more vs dunav u djerdapskoj klisuri uzvodno? TI i ja, na TVOM terenu pa na mom? disciplina Tvoj izbor ;-)

Dubioza elaboracije

pre 10 godina

Perjanik, ne prilici jednom intelektualcu i fakultetski obrazovanom coveku da onako predstavlja stvari i pise takve komentare. Tesla se ponosio srpskim poreklom i hrvatskom domovinom, sigurno Vam je poznata prepiska sa Macekom. Srbi imaju veze ne samo sa Andricem, Selimovicem i Njegosem vec i sa Rudjerom Boskovicem, Matavuljem pa i Drzicem.

Duško

pre 10 godina

Meni se dosta stvari nije sviđalo još kad sam gledao tekmu protiv Mađarske.Dobili smo je 13:10, ali smo 7 golova dali sa igračem više!
Još tada se videlo da smo jako teško postizali golove kada su snage bile izjednačene. Pitanje je kako bismo prošli protiv Mađara da nismo toliko često imali igrača više?! Tako da i nisam mnogo iznenađen ovom eliminacijom...

Čestitam

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!
(blue, 31. jul 2013 14:20)

To što ste dobili ovakvu Srbiju ne znači nikakvu dominaciju. Za priču o dominaciji neophodno je da osvajate titule na više takmičenja (za sada samo Malaga). A ovo o izlazu na more i Mediteranu je nebuloza samo takva. Po toj logici i Francuska bi bila vaterpolo sila. Kako objasniti silne uspehe Mađara i nekad ranije Nemačke i Sovjetskog Saveza čiji su vaterpolo centri bili u kontinentalnim delovima tih zemalja. Uveravam te da niko od naših vaterpolista nije naučio da pliva u Moravi. Većina su momci iz Beograda, Novog Sada i Boke. Partizanova škola je ostavila pečat u evropskom vaterpolu sviđalo se to nekom ili ne. Pretpostavljam da je ovakva izjava više proizvod egzaltacije zbog pobede nego realnog promišljanja. U svakom slučaju pobeda CG ja apsolutno zaslužena i ne može se staviti nikakva zamerka na istu.

Perjanik

pre 10 godina

@skeptik
Prije nego li druge tako arogantno pošalješ u školu, da ti upišem keca iz nekoliko predmeta. Njegoš u "Gorskom vijencu", koga znam napamet od svoje 9-e godine, uopšte ne govori ko je. Kaže, međutim, npr. "Ne, vladiko, ako Boga znadeš! Kakva te je spopala nesreća teno kukaš kao kukavica i topiš se u srpske nesreće? Da li ovo svetkovanje nije na komu si sabra Crnogorce!", gdje želi reći da su to tuđe nesreće i gdje, izuzetno, koristi izraz "srpske" u nacionalnom smislu, dok ga svuda, pa i u "Ogledalu srpskom", koristi u vjerskom, pa i ruskog cara naziva srbinom (zbog smisla koristi malo "s"). Nikada nije rekao ništa tako bedasto kao da su "Crnogorci najveći Srbi".

Meni se čini da je VAMA, kako kažeš, "mukica" što gubite od nas i da je vama stalo da NAS pobijedite. Po ovim se komentarima vidi ko je kompleksaš. Svi Crnogorci koji su se ovdje javili su viteški odali priznanje i Srbiji.

Da znaš nešto o Tesli, znao bi da on nikada nije ni sahranjen, već je KREMIRAN, a pepeo mu je po testamentu zatvoren u metalnu kuglu. Niti je svirana srpska himna, niti korišćena srpska zastava - tada nisu više ni bile u upotrebi, jer postojala je Jugoslavija. Tesla je rođen u K und K monarhiji, obrazovan je u Beču, Gracu i Karlovom Univerzitetu u Pragu, kasnije je postao naturalizovani Amerikanac. U Jugoslaviji je bio jednom, na teritoriji Srbije je jednu noć prenoćio.

Ne možeš me ti poslati nazad u školu, već sam magistar nauka i doktorand. Od mene imaš keca i iz vladanja.

Dragan Cosa

pre 10 godina

Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!

Srdjan NNNN

pre 10 godina

Zvezda je prvak u vaterpolu....

Jasno je da to znaci pocetak propasti naseg vaterpola.


Jak Partizan = Jaka reprezentacija i medalje!


Dok god zvezda bude jaka u vaterpolu, reprezentacija medalje osvajati nece!

Etno

pre 10 godina

Stravično, ni polufinale! Ovo je debakl nezapamćen u novijoj istoriji srpskog vaterpola! Pobediše nas podmlađeni Crnogorci bez Zlokovića i Šefika!
U sezoni kada je srpski vaterpolo uzeo sve moguće titule, ovo je neoprostiv promašaj!
Saviću, ODLAZI!

pepo

pre 10 godina

Polufinala Srbija-Italija i Madjarska-Hrvatska, finale Srbija-Madjarska, Srbija uzima zlato, Italja bronzu, Hrvatska drvo!
(my way, 30. jul 2013 17:41)
Nekoliko pitanja za bahatinja,kako se zove medalja koji ćete vi osvojiti,naša je drvena,a vaša:plastična,tužna,iskompleksirana????

goxy

pre 10 godina

Zao mi je ali Dejan Savic nije dorastao zadatku...U poslednjih dvadeset godina nismo imali losijeg selektora! (Jelena, 30. jul 2013 21:00)

Ma ne ti si mi dorastao...

mont blam

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!

pablo

pre 10 godina

nakon jucerasnje izjave vanje udovicica kako crnogotci imaju veci motiv od srbije nasao sam se u cudu ali rekoh sebi sta ti je, sumnji nema mjesta. medjutim nakon vecerasnje utakmice sumnji itekako ima mjesta. vanja udovicic nije nijednom ni pokusao da sutira ka golu, cak i kad je bio u idealnim pozicijama, prlainovic kao da nije ni igrao, bas kao ni filipovic ni dusko pijetlovic. mislim da mi i crnogorci imamo isuvise dobre odnose. if you know what i mean.

sale

pre 10 godina

znaci dosao je kraj i za nas vaterpolo.to se i ocekivalo posto je u srbiji stvorena negativna atmosfera medju igracima i timovima a sve zarad toga da jedan propali tim osvoji titulu.

Davor

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)

Žare

pre 10 godina

Bolji smo za sada, ali čist gol Prlainoviću nije pruznat. U svakom slučaju ako nastavimo sa ovakvom igrom, čak ni uz sudije nam ne mogu prići. ;)

dragan

pre 10 godina

E sad konacno nemamo vise nijedan kolektivni sport da valja. Da li iko od vas pamti da smo
nekada imali ovako lose rezultate u kolektivnim sportovima: fudbal - bolje ne komentarisati, kosarka - sa najjacim timom, jedva, kao treci u grupi odlazimo na EP, rukomet - SP i OI debakl, odbojka - OI i Svetska liga debakl, i sada vaterpolo.

NS

pre 10 godina

Andrija Prlainovic je naj veca kukavica koga sam gledao u ovom sportu. Covek ima srce kolibrija......... Ko ga prati zna da kada god je trebalo da odigra znacajnu utakmicu bio je naj gori igrac u timu.......... Sto je naj gore i Vanja kao da je pocetnik nema srca da preuzme odgovornost.......... Zadnjih godinu i par meseci od olimpijade igramo jako los vaterpolo.. Nismo zadnjih 20 godina bili losiji.

Imagine85

pre 10 godina

Moje mišljenje podijele medalja.1 hrvati,2 crnogorci,3 talijani,mađari 4 njima drvena medalja.5 srbija glavna utješna nagrada plačen put za beograd

Херцеѓ Нови

pre 10 godina

Једини и искључиви ќривац Дејан С. Тренеру, ѓдје ти је форма за овакав меч?! пливање нула, иѓрач више катастрофа!! Мада, чудно ми је мноѓо тоѓа, Вања ниједан шут ка ѓолу, Андрија све промашио, Филип ниједан шут итд.. размислите о овоме.

Dejo

pre 10 godina

1. Nisu igrali ni Zvezda, ni Partizan, nego SRBIJA.
2. Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali, da nemamo pravo da ih pljujemo.
Jednostavno, ne može se uvijek pobjediti..

Davor

pre 10 godina

Zelim Srbiji puno srece u sljedecim egzoticnim tekmama:):) vi u punom sastavu niste u stanju ici dalje od cetvrtfinala:) a govorili ste da imate najjacu ekipu. Pa vi samo mozete osvojiti nesto kad igrate doma(kao Crvena Zvezda ove godine) mi smo tu jos bez: Mihe Boskovica, Damira Burica i Ivana Buljubasica. Prva 2 su apsolutna top igraca! Evo bas vam HR repka preko e-maila cestita ogromnom uspjehu i puno srece protiv Rumunjske:):)

Стева

pre 10 godina

Е мој Савићу, још си ти зелен за позицију селектора.
Честитке Црној Гори на пласману у полуфинале.

Legal Alien

pre 10 godina

Krenula Zvezdina era u vaterpolu, evo i rezultata... (markos, 30. jul 2013 21:24)
2002 je uzeta zadnja zlatna medalja u kosarci. Dule Vujosevic, prosvetitelj nacionalnog basketa.

Павке

pre 10 godina

Ајмо Србијо до победе,15 верних навијача је окипирало кафић у Алањи и верно вас бодри..... НАПРЕД ДЕЛФИНИ...!!!

ZokyNBGD

pre 10 godina

Užas!!! gde su nestali nosioci igre Filipović, Udovičić, Prlainović i D.Pijetlović?!? možda i najlošije odigran meč u poslednjih dva'es godina, zbog potpune konfuzije poraz ide treneru na dušu...

Njegoš, vladika crnogorski

pre 10 godina

Ni nesportska igra, ni skandalozno suđenje, nisu se mogli suprotstaviti talentu i hrabrosti naših ajkula! Ponos su svog starog crnogorskog naroda i države! Pola utakmice su mnogi od njih proveli sa jednim okom jer im je drugo od udaraca zatvoreno, pa su opet trijumfovali! Pobijedili bi i sa rukama vezanim na leđima!

Viva vero Montenegro!

Krsto Zrnov Popović

pre 10 godina

"Malo ruski malo italijanski, koji vam je sad maternji od ta dva :)
(sofronije, 30. jul 2013 21:42)"

Maternji nam je crnogorski, iz koga je u xix vijeku nastao i srpski. A italijanski i ruski su nam najmiliji poslije crnogorskog.

Perjanik

pre 10 godina

"Ha,ha,ha... pa Njegos se dicio svojim srpskim poreklom.
(skeptik, 31. jul 2013 00:21)"

LOL, govore mi moji srpski prijatelji da je tamo školstvo u rasulu, a ja nijesam vjerovao. Njegoš je u svojim djelima uzdizao svoje crnogorstvo, a izraz "srbin" je koristio da označi pravoslavca,pa i ruskog cara tako naziva srbinom. On je bio crnogorski vladika i književnik. Srbi imaju svoje - Nušić, Glišić, Stanković... Ne znam šta će vam to stalno svojatanje, što od nas, što od drugih južnih slovena - te Njegoša, te Andrića, Selimovića. Tesla nema veze blage sa Srbijom, pa ste ga prisvojili. Blago humorno.

neko to od gore vidi sve

pre 10 godina

Ovo nije katastrofa, ovo je kataklizma naseg vaterpola! Rezultat loseg rada svih ovih godina. Posle debkla na OI, gde smo imali ubedljivo najbolji tim, a jedva smo dosli do bronze, sada smo prosli jos gore. Nsimo ni u polufinale. Odgovorne za ovu sramotu naseg najtrofejnijeg sporta pod hitno kazniti, selektora najuriti jos veceras,za dobrobit naseg vaterpola!

mishel

pre 10 godina

Volim Srbiju i Srbe pa i kada gube a svi ostali koji se toliko raduju nashem porazu nam dokazuju samo koliki smo im trn u oku...Srbija!

marko

pre 10 godina

Srbija:
Odbojka: 1 mesto u evropi (i muska i zenska reprezentacija).Imamo bronzu na svetskom prvenstvu u obe kategorije,i gran priju..
Kosarka:4 mesto na svetu sto je ogroman rezultat za malu zemlju.
Rukomet:2 mesto u evropi
Tenis:Dejvis kup..fed kup..Novak Jelena i Ana-bili 1. Novak jos uvek jeste.
Vaterpolo:Iza svakog takmicenja imamo po jednu medalju.
Jedino fudbal sto nam slabije ide.
Plivaci-Lendjer..Siladji..Higl...
Tekvondo-Mandiceva.
KOJA ZEMLJA MOZE DA SE PONOS SVIME OVIME? I to racunamo od osamostaljivanja,2006 ,a da ne pricamo ranije..posto smo mi naslednici jugoslavije i SCG.Pozdrav.

boki

pre 10 godina

eto nam koristi od zvezda vet dominacije i njenog trenera neznalice.
ne borimo se za medalje posle ko zna koliko godina nabilo kom takmicenju

real deal

pre 10 godina

Vanja je namerno lose igrao da bi sabotirao selektora,nzm samo na osnovu cega su Filipovic,Udovicic kao najbolji na svetu?vise ni u sportu koji igra 7 reprezentacija ne mozemo biti ni medju 3,a i ne moramo ni nije ovo neki sport.da se Juga nije raspala igralo bi ga 4 zemlje.mi smo se uhvatili vaterpola jer smo kao osvajali medalje,a osvajali smo ih jer druge zemlje ne zanima ovo vrhusko prebacivanje lopte ja tebi ti meni.SAD cak nema ni ligu.ovaj sport igraju momci koji nisu uspeli u plivanju zbog telesne tezine,takoi da nema nervoze.

Joko Ono

pre 10 godina

Malena Crna Gora, sa brojem stanovnika koliko jedna cetvrtina Beograda, manje vise je uspjela da vas pobijedi u gotovo svim sportovima. Jedino se jos u fudbalu nismo sastali, ali smo ispred vas na rang listi. Smijesno zvuci ako se sjetimo 2006. godine kad ste nam predvidjali debakl u sportu ukoliko se odvojimo. I ne, nije sporan talenat vasih igraca, motiv, nepratriotizam, najveci problemi uglavnom leze u radu saveza u skoro svim sportovima. Nadam se da se nama nece to dogoditi, iako je upravo u vaterpolu bilo naznaka da ce doci do kraha.
Pozdrav i dobre zelje.

Cikotic

pre 10 godina

Predobra utakmica prava muska balkanska...dobismo je i srecan sam nadam se medalji. Srbima cestitke majstori ovog sporta jos uvijek vodite u medjusobnim duelima 10-7. Sad mi sjutra vi. Zivjeli :D MNE :D

Realan

pre 10 godina

Dok je bio Udovicic, nije valjao, dok nisu svi igraci igrali u Srbiji, osvajali smo MEDALJE, eee sad kreiramo vestacke klubove, skupljamo igrace, oterali Udovicica i ... NAJGORE ZA SRBIJU!!! Dejan Savic neka podnese ostavku... Sramota kako smo igrali, a zasluzena pobeda Crne Gore!!!

xxx

pre 10 godina

Jednostvno Perovic je razbijo Savica sto se tice taktike. Onako losu postavku o dbrani i napadu odavno nisam video. Savic tek juce postao trener i odmah u reprezentaciju. Udovicic je za njega doktor.

Vratite Udovicica

pre 10 godina

A savezu poruka: Vidite pa drzite ovog Savica jos pet godina na mestu selektora pa cemo se medalja samo secati
Realno, da li on moze da se poredi sa Udovicicem, Manojlovicem, Stamenicem? Oni su doktori za njega neukog

N-P

pre 10 godina

MOMCI ... od mene PUNA PODRŠKA !!!
nisam ja kao neki miševi ovde ... ja NE ZABORAVLJAM !!!
20 godina harate Svetom imate i pravo na neki kiks !!!
IDEMO DALJE ... S R B I J A !!!

ofk mladost titograd

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro!

Ratko Rudic

pre 10 godina

@Gojko! Svaka cast Sefiku, ali Pavic je najbolji vratar svijeta u ovom trenutku. Sta Pavic moze obraniti je vrh. Danas je skinuo sigurno 4 zicera Australcima!

bombarder Ivović

pre 10 godina

otkad se Srbija osamostalila od Crne Gore više nije favorit ni u košarci, ni u vaterpolu, slabo nešto medalja. Znači sve medalje od Srbije i Crne Gore i Jugoslavije nakon 90te pripisati i pripojiti Crnoj Gori.

Cetinje

pre 10 godina

Naprijed Crna Goro!
Najviše se radujem zbog ovih kao Prlainovic i Subotic - igraju za Srbiju, a obojica iz Herceg Novog, Mandic rodjen u Kotoru.
Ali jedna je Crna Gora. Pola nam igraca ode i opet smo bolji.
Hvala vam Ajkule, hvala do neba.
Sad do zlata, za nasu Duklju!!!

skeptik

pre 10 godina

(Perjanik, 31. jul 2013 03:36)
Ha,ha,ha... citaj malo "Gorski vijenac" tamo ti je sve objasnjeno ko je i sta je bio Njegos. Poznata je njegova recenica da su Crnogorci najveci Srbi a ti nazad u skolu.
Inace jos jednom se pokzalo staro pravilo da sto je narod manji to su veci kompleksi. Kao sto je Skotima, Velsanima, Ircima najvise stalo da pobede Engleze. Litvancima, Gruzijcima Ruse, tako Hrvatima, Crnogorcima je najvise stalo da pobede Srbiju. Sta ces, mukica.
By the way, Tesla je sahranjen sa srpskom zastavom a na sahrani mu je svirana srpska himna. Kao sto rekoh nazad u skolu.

Serbissimo

pre 10 godina

Ajde bre tisina pljuvaci - pa nismo igrali sa Juznom Afrikom nego sa jednom od najjacih ekipa na svetu. Svetski prvaci Hrvati kroz iglene usi prosli Australiju, ovda ima bar 7 ekipa koje su konkurisale za medalju. Ako smo negde imali neprekidan niz odlicja 20 godina to je vaterpolo, morala je jednom i ta serija da se zavrsi. Stoji da smo lose igrali igraca vise ali to je delimicno i zbog dobre odbrane Crnogoraca. Pijetlovic za nijansu slabiji golman od svojih prethodnika i to je to.

brainiac

pre 10 godina

Da je selektor Igor Milanovic kako je trebalo da bude,ovo bi bila lagana setnja do zlata. Nazalost,politicka naredjenja su jaca od sporta.

k

pre 10 godina

E momci iz CG, ajde malo da se prisetimo istorije i napomenemo da Srbija ima najvise medalja na Svetskim prvenstvima, kao i na Evropakim i da je pre ovoga na 19 takmicenja osvojila 18 medalja(ova 19. je cervrto mesto). Da ne pricam o medjusobnim duelima! Poslednja 4 meca, pobeda Srbije. O cemu pricamo??? O.o
Da napomenemo da se nesi reprezentativci uvek odazivaju pozivu reprezentaciji i da nisu kao ovi fudbalercice i NISU zasluzili da ih iko kritikuje!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Kao Srbinu koji je rodjen i odrastao ovdje jako mi je tesko gledati meceve izmedju momaka koji su do juce zajedno ginuli na bazenu.Sve su to odlicni momci,sportisti i pravi drugovi van bazena.Glupa su bilo kakva prepucavanja,bar kad je vaterpolo u pitanju.
Ovi sto prozivaju Crvenu Zvezdu za neuspjeh srpske reprezentacije su mnogo jadni.Imam utisak kao da su to i prizeljkivali samo da bi okrivili Zvezdu i Dejana Savica.Sta onda da kazemo za kosarku grobari?Vi tu dominirate zadnjih desetak godina,a gdje su nam uspjesi?(izuzev srebra u Poljskoj). Mnogo smo talentovaniji od te jedne srebrne medalje u sportu u kojem vi "posteno" dominirate godinama.Ne volim dvolicne ljude.

Voracek

pre 10 godina

Bravo Savicu selektore, vrhunski takticaru, majstore, alfa i omega ove igre...koji si titulu prvaka evrope osvojio samo zato sto se igrala u Beogradu, ne znam ko te gurao da obavljas posao za koji nisi. Nikada losije Srbije nije igrala. Najbolji igraci nam se ne vide.

mrle

pre 10 godina

Sva sreca pa su zvezdasi "usli" i u vaterpolo. Nije valjao Udovicic, pricalo se da sa nasom reprezentacijom svako moze da udje u filane. Izgleda da ne moze bas svako...

Igor vr

pre 10 godina

Ovo je nasa vaterpolo realnost. Posle duzeg vremena mi nemamo dobrog golmana i Pjtelovic i Mitrovic su cist prosek i nista vise. Odbrana mora biti dobra, ali mora i golman nesto da odbrani, a Pjetlovic osim peterca nije odbranio nista. Selektor je neiskusan za ovakvo takmicenje, cinjenica je da su i Madjari i Hrvati doveli mladje selektore, ali oni su u polufinalu, a mi cemo posle duzeg vremena da igramo za plasman od 5 do 8 mesta.

bosko lozica

pre 10 godina

rezultat ce dusebriznicima biti bitan,ali ne i onima koji znaju dovoljno o vaterpolu......Momci BRAVO neka vam bog da zdravlja a ostalo ce te vi vec uraditi pre ili kasnije..BRAVO

aaaaaaaaaaaa

pre 10 godina

dajte bre ljudi sta vam je! izgubili smo i sta sad....brazil je u fudbalu isto sto i mi u vaterpolu,pa im se desavalo da izgube u cetvrtfinalu ! ne znam sto krivite bilo koga,kad su ovo jedini nasi sportisti koji najvise pruzaju tada kada igraju za repku,a ne kao u nekim drugi sportovima ! i oni su toliko zaduzili ovu zemlju i nas kao narod,da treba da bude sramota svakog ko ih sada kritikuje !!!

prvaci

pre 10 godina

puna podrska ovim momcima,zaduzili su nas za sve ove godine mnogo i dugujemo im to. vaterpolo je sport u kome smo toliko dominantni da im sad treba pruziti bezrezervnu podrsku! savic relno nije sazreo za selektora to mesto su morali dati igoru milanovicu ali sta da se radi kad neciji interesi moraju da budu ispred reprezentacije!!!

precanin

pre 10 godina

Ma sigurno da je selektor kriv a ne igraci koji ne znaju gol da daju ! Dva igraca vise i nema gola ? Sto selektor nije skocio u bazen i pomogne svojim igracima , nego se seta ivicom bazena ???

Ivan

pre 10 godina

Bruka i sramota! Drim tim Srbije gdje se ne zna ko je bolji od koga izgubi od jedne dobre, sasvim dobre CG, ali nista vise od toga. Gdje su bili nosioci igre - KAPITEN Udovicic, Filipovic, Prlainovic, golmani ispod prosjeka, jedino su se centri nosili citavu utakicu i bili na svom nivou. A taktika Savica, to je tek za pricu, te prosto ne znam sto je otjeran Udovicic, da bi dosao na njegovo mjesto, pokazalo se kao tako, gori. Plus cuveni srpski mentalitet, kad niko nista od njih ne ocekuje osvoje zlato ili barem medalju, a kada svi realno ocekuju na osnovu kvaliteta medalju oni podbace, stvarno tuzno. Naravno za ovu blamazu mora biti neko kriv, jer zabijanjem glave u pijesak i zaklanjanjem iza stare slave ovakve stvari ce postati uobicajene. Umjesto pjesme i radosti kako se i ocekivalo, jos jedan samar u nizu srpskom sportu i to od onih od kojih to nismo ocekivali, cast izuzecima.

Dragance

pre 10 godina

Komentator je 'ladno u poslednjoj četvrtini rekao "k'o ozeblo sunce". Ovo je bilo karakteristično da ljudi sa sela izvrću izreke (u ovom slučaju "kao ozebao sunce", jer ne postoji ozeblo sunce) ali izgleda da je ovo još jedan od pokazatelja potpunog srozavanja svake škole, obuke, kriterijuma...

Rockatansky

pre 10 godina

@Davore, nisi daleko od istine ali treba biti realan. Najprije, treba uspoređivati medalje samostalnih država a tu Hrvatska primjerice ima medalju jačeg sjaja od Srbije u vaterpolu, sada će vjerojatno dodati još koju medalju. U košarci također imamo podjednaki broj medalja, jasno ako ne računamo medalje za koje su zaslužni Srbi u zajednici SICG i SR Jugoslavija (s Crnogorcima dakle). Međutim, ako bi to računali, onda možemo ići i na doprinos Hrvata jugoslavenskim medaljama koji je bio OGROMAN, zapravo najveći od svih narodnosti Jugoslavije.

Tako da mislim da je fer uspoređivati medalje od samostalnosti, pa ako je taj broj medalja isti, onda uzimati doprinose Srba u medaljama za SICG i Jug., kao i Hrvata starim medaljama. Dakle, realno je reći kako smo mi Hrvati bolji u većini kolektivnih sportova (daleko najpopularniji nogomet, rukomet, vaterpolo, skijanje...)da ne spominjem neke manje poznate sportove u kojima smo također u vrhu ili mnogo jači od vas kao što su stolni tenis, jedrenje, pikado itd.) dok ste vi Srbi bolji u muškoj odbojci (u ženskoj Hrvati imaju 3 medalje - srebra sa EP-a što malo tko zna, doduše vi imate srebro i sjajnije zlato, kao Srbija) te košarci, iako u košarci od samostalnosti imate jednu jedinu medalju - srebro, sa ostalim lošijim plasmanima od nas, u pravilu. Tu smo, dakle, po medaljama bolji, no uzevši u obzir da doprinos srpskih košarkaša zajednici SICG nije bio malen, ajmo reći da ste u košarci bolji. Za OI i indvid. sportove zna se tko je bolji

Michael Scofield

pre 10 godina

Posle sijaset godina reprezentacija bez borbe za medalju... Neko će reći slučajno, ali nije... Karma je čudo!
Bravo Crnogorci.
Prlainoviću, idi sad plači kod Amđusa i Bogdanova!

Topalovic bo

pre 10 godina

Pa kako je moguce da takva sila od igrac kao sto je Prlainovic promasi na kraju utakmice? A da zaboravio sam, ovde nisi placen kao sto si u Cz... tuga

ds

pre 10 godina

a dobro sta sad,mnogo puta su nas veoma obradovali,to je sportiska sreca,mora i oni nekad da izgube,jedino me malo ljuti sto kontam da ce na kraju hrvati nekako da osvoje zlato.

Naprijed plavi!

pre 10 godina

Direktan prenos možete gledati na kanalu Radio Televizije Republike Srpske koja prenosi sve mečeve hrvatske, crnogorske i srpske reprezentacije.

Pozdrav iz Republike Srpske.

ivan anastasijević

pre 10 godina

Kukavice! Koliko promašaja i smotanosti sa igračem više! Najgori Udovičić i Filipović. Savić je prepotentmo vodio tim, bez osćaja za tajm aut, bravo dunsteri!

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Овако бива када се политика умеша у наш најтрофејнији спорт!!!
Отерали Удовичића, који је СУПЕР ГЕНИЈЕ у односу на недораслог Савића!
Па овде није било свемоћног Вучића да спроводи противблудну политику!!!
Ђетићима честитке, нису чекали да им победа падне са неба, него су је жестоком борбом заслужили.
Позери из екипе европског шампиона, у свом стилу, ПОЗЕРСКИ!!!
А сада Савићу, иди год Лабела и плачи!!!
ОСТАВКА МОМЕНТАЛНО!!!
На целом првенству, одбрана је била лоша, а напад некреативан!
Срушио си све што је Дејан Удовичић градио годинама.
Пакуј се док није касно!!!

musa dembele

pre 10 godina

SRBIJA je zasicena,fali joj samo OI zlato i ocigledno je da moramo i mi podmladiti reprezentaciju! U RIMU 2009 smo podmladili i postali prvaci sveta... Tesko je 4 puta za redom dobiti MNE na velikom takmicenju.. Nista strasno,jos uvek smo aktuelni evropski prvaci,a ovde smo branili srebro ne titulu!

dic

pre 10 godina

sada su svima krivi ovi momci i trener? zbog glupog bodovanja po grupama 2 najozbiljnija kandidata za titulu se sastaju u cetvrtini finala. glupost nevidjena. a ne pitate se sto savez nema predsednika niti bilo koga da stane iza ovih momaka i trenera??? a ni sponzora. svaka im cast i za ovo.

Nikola

pre 10 godina

@Davor:
Pricas o Zeljku Mavrovicu koji je za vreme rata tukao pesnicama starce i decu samo zato sto su Srbi. Ako se hvalis takvim sportistom neka ti je na cast. O Cikaticu niko nema pozitivno misljenje jer je bio jedan o najprljavijih boraca. Vi ste imali Parlova, a mi Kacara (zlato na olimpijadi, svetski prvak u profi boksu).

emil B.

pre 10 godina

Bruka! Podbacili glavni igrači.Udovičić nevidljiv.Nemoć sa igračem više u 4/4. Trener kasnio sa tajmautom. Forsiranje sasvim prosečnog golmana.Bljak!

Zoran

pre 10 godina

Zasto se vodi Zivko Gocic?Covek je toliki peh i maler da nemam reci,obaska to sto nema hladnu glavu u bitnim trenucima,vec bas naprotiv,uvek useprtlji i pokvari sve.

Stevan

pre 10 godina

Neki ce za ovaj poraz kriviti Dejana Savica,ali ja ne.Izostala je partija Udovicica i Filipovica,posebno Filipovica,koji i pored cinjenice da je sa 26.godina jedan od najboljih igraca sveta odbija da preuzme odgovornost,vec i on i Vanja prebacuju odg na Prlainovica,koji ruku na srce,nikad nije imao petlje.

strasno

pre 10 godina

DEJAN SAVIC! Masimo 3 napada sa igracem vise za redom a on trazi time out u totalno nebitnom napadu kada smo samo uzeli loptu na nasoj polovini...

Bojan

pre 10 godina

sramota,ćim su poćeli da igraju za ove naše klubove znao sam da će biti tako...noćni život.burek,pivo.ovo je neviđeno i ono što nam je valjalo(jedino)se nam uništava

Nemanja

pre 10 godina

Šteta. No, nema veze, ovi momci su nam bezbroj puta donosili najsvetlija odličja. Biće bolje sledeći put. Čestitke Crnoj Gori, zaslužili su. Dva puta su gubili sa 2 gola razlike i na kraju uspeli da preokrenu. Želim im da osvoje zlato!

Milos

pre 10 godina

Obrukase Srbiju! Oduzmite im drzavljanstvo i proterajte u Nambiju! Sta me briga sto su osvojili milion trofeja! Mogu da mislim kako se Merkelova, Obama, Kameron i onaj francuski komunjara sto otima od glumaca nasladjuju. A tek Milo, sama pomisao na Mila sa cukom od 100 soma evra mi izaziva proliv. Boze sta ako osvoje Hrvati a Kerum bude na tribinama? Napicu se od muke! Valjda ce Zabari da osvoje! Forzza Zhabary!

Jabbathehutt

pre 10 godina

Pa normalno da smo izgubili.. I na onaj naj odvratiti način kao što samo mi umemo u svakom sportu.. Mislili su da su "slomili" utakmicu na 6-4 pa ajde da malo ubijamo vreme.. Igra se utakmica pod punom parom do poslednje sekunde.. Tako gubimo u fudbalu, rukometu, košarci a sad i u vaterpolu.. Kakva imena ima u timu treba li da ih zgaze, a oni polako.. Dali poslednji gol sa te distance.. Uhhh, što sam razočaran i ljut.. Nikad više..

milos.k

pre 10 godina

tako i treba drzavi koja svetsku instituciju u vaterpolu gasi a stvara vestacki tim, posle njihove titule ispadamo u cetvrtfinalu, bravo Prlainovicu, nadam se da si sad presrecan zbog tvoje zvezde

Davids

pre 10 godina

Tako ti to ispadne kad ti je selektor trener vestacke ekipe, ekipe koja je preko noci sastavljena u koju je ulozena gomila para i u kojoj se trener ne pita nista.

A gde je veliki Vlada Vujasinovic najbolji igrac ove igre svih vremena, koji sada kao trener sa klincima sa praznim dzepovima potapa veliki Pro Recco u sred Foro Italica u sred Rima u sred Italije ...

Ali njemu nije dozvoljeno da bude selektor zato sto dolaze neka nova vremena gde vladaju vestacke tvorevine i to nam se polako obija od glavu. U fudbalu nas je presla Albanija, u kosarci tek sledi kataklizma a pre par godina smo igrali polufinale svetskog prvenstva, u odbojci nismo se ni plasirali na zavrsni turnir svetske lige a i dalje smo aktuelni prvaci Evrope, vaterpolo je posebna prica kao nas sport broj jedan ...

MontenegrinX9

pre 10 godina

Nadje li se ko odje da nam cestita,no svi kukaju ka' da su izgubili od nzm koga a ne od CG,jedne od najboljih svjetskih reprezentacija!!
Kad Srbija pobijedi,ja cestitam i neka je sa srecom,ali ovo sto citam odje nema smisla.
Ne uzdizem CG,ali igrala se utakmica izmedju TITANA,bolji je dobio i tacka.
Pozdrav za bracu srbe!!!

eee

pre 10 godina

Samo da cestitam Andriji Prlainovicu na tituli prvaka Evrope sa klubom "koji je oduvek voleo"... Karma is a b**ch, delijo.
(nije mi zao, 30. jul 2013 23:37)
- A on se potresao sad, sto si mu ti ovako srocio!

Mladen

pre 10 godina

Komentator RTS je objasnio zasto smo izubili,po zakon fizike ko pobedi 3,4 puta zaredom,on vise ne moze da pobedi.Dosta bojazljivo smo igrali,niko nije imao hrabrosti da sutne na gol,i dosta komlikovanja sa igracem vise.

od juče

pre 10 godina

Crnogorice nam ne leze i ozbiljan su tim, sa druge sa covekom vise pola utakmice, retko ko ne bi pobedio.
Momcima svaka cast, crnogoricama cestitke na pobedi.

skeptik

pre 10 godina

(Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ha,ha,ha... pa mi samo u odbojci muskoj i zenskoj imamo vise medalja nego vi u rukometu, vaterpolu i kosarci zajedno. Sto se tice individualnog sporta Novak Djokovic je najuspesniji sportista sa ovih prostora IKADA. Zato psttt!

samo vas gledam

pre 10 godina

to sto je Savic evropski sampion u klubskom vaterpolu neznaci da je odlican trener, vec da je imao srpsku i crnogorsku vaterpolo elitu u ekipi, a to govori i koliko su evropski vaterpolo divovi bili zainteresovani za klubski vaterpolo prosle godine, kada su dozvolili cz i radnickom da kupe sve nase reprezentativce.
drugim recima, bio si odlican igrac, BICES, MOZDA, i odlican trener, nadam se...

raulkg

pre 10 godina

jbg steta ne treba ih kriviti ni za sta ali Filipovic zenezina ukenjao se kaao da nema iskustava ni dana ne sme da preuzme odgovornost na sebe!!!!

Milivoje vrati se

pre 10 godina

Ne znam da li se iko seca da smo ovako rano ispali sa nekog velikog takmicenja! Mislim da bi sa Udovicicem bolje prosli,nismo nikad ovako lose igrali. Ali ipak momci vi ste za mene uvek zlatni,hvala vam za sve!

idi begaj

pre 10 godina

Ostavite momke na miru.
Citajuci komentare ....koliko samo bolida ima u ovoj drzavi.
Bravo momci,ovi papci sto ocekuju da uvek i zauvek budete svetski,evropski i vanzemaljski sampioni neka nastave da zive u oblacima a vi sledeci put opet srcem.
Cestitke braci Crnogorcima.

aardvark

pre 10 godina

Dajte da se ne brukamo i kukamo na sudije ili novi sistem takmičenja. Loša igra (pogotovo igrač više), loša taktika (očekivano od selektora), i jak protivnik - i rezultat je veliko zbogom medalji, što se za Srbiju ne pamti ko zna otkad. Težak poraz.

Rade

pre 10 godina

Nista neobicno. Selektor nedorastao mesta na kome se nalazi. Ova ekipa bi bez trenera napravila mnogo bolji rezultat. Mihailovic, Savic, na srecu bivsi selektor rukometasa Vukovic pa zaista to je previse. Zaista me interesuje ko i gde pronalazi ove genijalce??

realan

pre 10 godina

били су бољи, нашима више среће други пут, не треба замерити момцима, ја их гледам као да су победили, колико су ме пута обрадовали само

Basaraba

pre 10 godina

Setite se koliko smo medalja osvojili na Svetskom prvenstvu u Rimu, a koliko cemo sada osvojiti? Mislim da svi znaju odgovor. Zaboravio sam da Knezevic i Basaraba tek treba da plivaju. Mozda i osvoje medalju, ipak bi to bila manja senzacija od ovog poraza protiv B reprezentacije Crne Gore.

Sale

pre 10 godina

Navijao sam za Crnu Goru i presrecan sam sto je pobedila!!! Ali prosto ne verujem u ove komentare koje vidim!!! Treba da je sramota ove takozvane navijace sto pljuju ovakav tim Srbije koji je i na ovom prvenstvu i milion puta dosad pokazao ko su i sta su i kako se predstavlja svoja zemlja!!!

alo

pre 10 godina

"# (Dragance, 30. jul 2013 23:21) "
dragance ne znam odakle si al ne izvrcu seljaci ne znam odakle ti to da se ne kaze ozeblo sunce to je stara izreka a ja sam iz bgd, otac isto deda , od 18?? i ja pamtim tako tu uzrecicu kako je ti pamtis i iz kog kraj ne znam

Marko

pre 10 godina

Vi grobari lečite komplekse negde drugde...
Ovaj neuspeh nema veze sa Zvezdom. Crna Gora ima sjajan tim i ne možemo uvek pobeđivati.
Dok su braća Udovičić držala monopol niko od vas se nije žalio. Da ne spominjemo državne projekte u ostalim sportovima...
Ja u vaterpoliste verujem i očekujem medalje već na sledećem takmičenju

favorit

pre 10 godina

Secate se Malage 2008? Sve je isto, vodili smo i tad dva razlike, ali nikako da prelomimo utakmicu. Kad je usao Scepanovic znao sam da nemamo sta da trazimo. Ne odlucuje ovde kvalitet. Ako smo nekad bili toliko jaci od Crne Gore onda je to sad, za polovinu Crnogoraca jedva i da sam cuo, ali upravo je to njihova prednost.

Gojko

pre 10 godina

Da je Sefik ili Soro bio na golu bili bi ubedljivo najjaca reprezentacija na svim pozicijama. Secate se da su u Zvezdi igrali plitko odbranu i cak namerno pustali protivnike da sutiraju znajuci da Sefik sve to brani. zamislite kako bi se Gojko proveo (ili Mitrovic) da je ovde bilo tako. Primili bi 20 golova po utakmici. Stitili su nasi maksimalno nase drugoligaske golmane ali to nije dovoljno. Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.

marko

pre 10 godina

E vi da se pravi Srbi iza svakog poraza bi ih hrabrili da sledeci put budu bolji.Aa kad god izgube ovakvi sampioni kao sto su nasi vaterpolisti koji iza svakog takmicenja do sad imaju po jednu medalju.SRAM VAS BILO SVE.Tako je isto i kad Novak izgubi.Svi ga pljujete..a kad pobedi onda svi extra.Srbi treba da se ponose sto ovako mala zemlja neopazena u svetu..smo u odbojci prvi u evropi i u muskoj i u zenskoj konkurenciji.A prethodnih godina smo osvajali medalje..I u svim sportovima..

User21

pre 10 godina

Do juce su ovo bili zlatni momci, a sad ispadose izdajnici, luzeri, lencuge itd. Ovo je sport, svako ima pravo da pobedi i izgubi. Vaterpolisti, bravo! Bice jos prilike za osvajanje medalja.

dali

pre 10 godina

ma ne mores uvek biti i najbolji u kolektivnim sportovima logicno , a to sto smo mi osvajali u tim sportovima nece reprezentancije iz sve juge zajedno osvojiti narednih 100 godina lep pozdrav

JzMa

pre 10 godina

nasmeja me hrvat slatko je li a bocanje ma i u bocanju ste bolji hahahaha a bese tesla i ivo andric vas jeste haahhaah kompleksan jedan odma pa pravo u krevet kucaj ti lepo wikipedija ep , sp bilo koji sport pa ces videti gde je ko do tad 500 godina ste vi iza nas cao zdravo momce !!!

Optimista

pre 10 godina

Ja prvo želim da čestitam Crnogorcima na zasluzenoj pobedi.Realno jedino smo bili bolji u prvoj četvrtini,ali ja nemogu ništa zameriti momcima.Pa šta ako nije išlo ići će neki drugi put.Nismo iskoristili previše šansi i eto stigla je kazna.Ali dok čitam komentare shvatim koliko ne znamo da cenimo naše sportiste Nole izgubi onda je majmun, kukavica, vaterpolisti ne osvoje medalju onda nam se uništava vaterpolo umesto da im pružimo podršku mi ih ponizavamo.Sramota!Samo hrabro glavu gore biće boljih dana.

djole

pre 10 godina

Dobro je bre ljudi ne lozite se.
Ionako niko na svetu ne prati vaterpolo osim u tri zemlje na Balkanu.
Evo, gledam eurosport, prenose plivanje iz tog istog grada a ni pomena o vaterpolu, i tako iz dana u dan

reče čovek i ostade živ

pre 10 godina

@Davor
E moj Davore, pa nije samo rukomet kolektivni sport, postoje i odbojka: muška i ženska (jel uopšte imate reprezentaciju - nisam ni čuo da postojite), košarka (u krizi rezultata smo zadnjih nekoliko godina a vi niste osvojili ništa 15 godina), vaterpolo gde vas redovno pobeđujemo. A o individualnim sportovima da ne pričam, imate samo ½braću½ Kostelić u sportu koji se prati u nekoliko alpskih zemalja i Branku Vlašić (njoj svaka čast) na zalasku karijere. Pa jedan Novak Đokovič (koji je čak proglašen za svetskog sportistu br 1) po značaju i publicitetu, vredi kao svi vaši sportisti zajedno, računajući i ekipne i individualne. O streljaštvu, plivanju, da ne pričam. Pa i u atletici imamo više učesnika u finalima od vas. A da, borilački sportovi, koliko ste olimpijskih medalja osvojili, mi jedno zlato.

Nikola

pre 10 godina

to je plod neiskustva naseg dragog selektora, koji se hvali da je osvojo sve moguce ove sezone, ali najznacajniji trofej nije mogao. Udovicic je oteran za dzabe da bi dosao selektor-drzavni projekat, ali to nam se sad obilo o glavu. jos plus slika prlainovica za ovu vest, zna se koliko drzava stoji iza drzavnog projekta crvene zvezde. (afucker, 31. jul 2013 08:) Milanovic je kao trener osvojio titulu kao trener a ne vlada, nemas pojma sta pises a samo mrznja prema Zvezdi...

Nikola

pre 10 godina

Svaki, ali svaki bolji trener zna da uvek za zadnji napad mora da se ostavi tajm aut. Iskljucivo njegova krivica zbog toga i zbog skroz pogresne taktike. Sa nikad jacim timom uzima EL, a Milanovic sa spojem mladosti i iskustva u nikad jacoj sezoni EL osvaja titulu. I sada Vujasinovic sa petlicima ulazi na final-four EL. Ali dobro, tako je unistena i kosarka, pa zasto ne bismo i vaterpolo?

vladan djeric

pre 10 godina

ti isti crnogorci su izgubili od Japana u svetskoj ligi kroz koju smo se mi prosetali kao i do sada nismo tempirali formu kako treba osvojili smo nevazno takmicenje a ono koje je vazno nismo nista uradili. Ne treba se puno nervirati juce smo slavili fudbalere danas pljujemo po plivacima i vaterpolistima i to je tako kod nas. Ti isti igraci su oterali Udovicica koji nas je vratio u svetski vrh, saveza nema dosao je zelen trener koji nema iskustva i to je veliki problem Soro nije pozvan tako da nemamo golmana sve u svemu idemo dalje koliko su mogli toliko su uradili i to je sve.

...

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.

vladimir

pre 10 godina

Pravicemo mi od blata Dejana Udovicica.Kad nismo favoriti i kad iz senke vrebamo onda smo najjaci kao u Rimu 2009.godine.Kad smo apsolutni favoriti kao sto smo bili ovde u Barseloni necemo ni videti medalju.To je taj nas mentalitet.Zvezda autsajder postaje sampion Evrope.Reprezentacija nam je jaca od Zvezde ko zna koliko puta i izgubi od desetkovane Crne Gore.Naosvajasmo se Svetskih Liga a kad treba nista.

branko.

pre 10 godina

Igracima se nema sta zameriti...Trebao bih biti nula od coveka pa njih pljuvati (a ima takvih)-No,Savic?!Nemam reci.Pa,on je cak i sa onakvim sastavom Zvezde jedva uspeo da osvoji Euroligu.Razbio ga Perovic kao...Savic-OUT!!

iwan

pre 10 godina

Da su vaterpolisti Srbije zaslužili da pobede sa pet neiskorišćenih igrača više-NISU! Da su vaterpolisti Crne Gore zaslužili da pobede sa duplo više dosuđenih igrača više-NISU!Ali neka ih,silno se raduju toj pobedi ČISTOJ KAO SUZA I REKA TREBJESA!
(mont blam, 30. jul 2013 21:31)
Zbog cega pricas napamet? Bilo je po 14 iskljucenja na obije strane, ja znam da vi kad izgubite onda su obavezno sudije krive, ali malo se spustite na zemlju. Ipak.

blue

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!

dum

pre 10 godina

sramota da nas dobijaju drugi put za redom oni kad igraju protiv nas su toliko motivisani a naši daje prednost deset razlike izgubilibi kao da su nam nabili kompleks

djorje

pre 10 godina

tako to biva oterali su udovicica covek koji je osvoio sve sto se moglo osvojiti a doveli nekog savica koga je taj treniro da bi mogo voditi selekciju zxato propadamo

Ivan

pre 10 godina

@(Davor, 31. jul 2013 00:43)

(Evropsko, Svetsko i Olimpijske igre).

Hrvatska u rukometu ima 12 medalja. Od toga 3 zlatne, 5 srebrnih i 4 bronze.
Srbija u rukometu ima 4 medalje. Od toga 3 bronze i 1 srebrna.
Srbija u košarci ima 8 medalja. Od toga 5 zlatnih, 2 srebrne i 1 bronza.
Eto izjendačeno na 12 s tim, da Srbija ima dve zlatne više. Tu pada u vodu ono o Hrvatskom rukometu i više medalja nego svo kolektivni sportovi u Srbiji zajedno ;)

U sportu se Hrvatska ne može porediti sa Srbijom. Posebno kad su u pitanju timski sportovi. To je i normalno jer Hrvata ima na Balkanu duplo manje.

E sad vaterpolo.

Hrvatska u vaterpolu ima 7 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 2 bronze.
Srbija od 2006 (bez Crne Gore) u vaterpolu ima 8 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 3 bronze.

Posle 2006 Srbija i Crna Gora imaju približno jednak skor pa možemo koju medalju i od pre 2006 da okačimo i jednima i drugima. Tu se onda obe ekipe već jasno odvajaju od Hrvatske po broju osvojenih medalja.

Znači Srbija u vaterpolu od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 :)

Pa recimo Srpski odbojkaši sami imaju 13 medalja. Od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 8 bronzanih.

Neću da se upuštam dalje u vaše kako sami kažete, muke.

iPodGorica

pre 10 godina

"Znate sta...da li moze neko ovde na komentarima da mi objasni zasto UVEK od formiranja crnogorske vaterpolo reprezentacije nas sudije UNAKAZUJU na mecevima protiv njih???doduse kradu nas i protiv Italijan,Spanaca itd ali ovo prevazilazi sve okvire!!!nevidjene dugogodisnje pljacke!!!sumnjam da crnogorski politicki vrh placa sudije u mecevima protiv nas!!
(Dragan Cosa, 30. jul 2013 21:25)"

Tako je, Dragane, ovo je crnogorski politički vrh platio da Srbija ima igrača više u pet posljednjih ključnih napada, a u jednom od njih čak dva igrača više. Ma ti si suvi genije.

Kosta

pre 10 godina

Savic selektor...? Ma dajte ljudi glupost ziva.... Milanovic jedini trener trenutno koji je klasa,ali sad nam Zvezda kroji reprezentaciju zato ni do polufinala ne mozemo da stignemo....

Kurupt

pre 10 godina

Kad se urusava sistem koji je decenijama donosio rezultate zarad nekih koji do juce nisu znali da plivaju-posledica je propadanje I najgori plasman do sada!!!

dex

pre 10 godina

Malena Crna Gora je prvo oprala patos sa nasim kosarkasima, a sada i nase vaterpoliste oterala u drustvo Australije i ostalih sila... Niko ne moze da kaze da nasi vaterpolisti nisu vrhunski, jer jesu, mozda i najbolji, ali kao i recimo Djokovic, imaju velikih problema, jer ipak cesto nisu na nivou u neizvesnim zavrsnicama. Ranije im je veliku psihicku podrsku davao golman sa neverovatnim odbranama, a danas to nemamo, pa se komentator odusevljava kada Pijetlovic bilo sta odbrani. Odlucujuci gol sa 9 metara bi bilo koga ubio u pojam. Jednostavno, treba da se zapitamo gde nam ide sport. U kosarci nas je malecna drzavica pregazila, u vaterpolu nas poslala na niske grane, u fudbalu su svakako ispred nas...

Bube Gr

pre 10 godina

Pa niko ko prati ovaj sport ( duze od 5 godina) nije ocekivao pobedu, naravno osim vrhunskih poznavalaca ovog sporta, koji prate vaterpolo jos od ,, davne" 2012. Godine. Taktika, trener = NULA. Znate li da vec 5 godina ni jedan Srpski vaterpolo klub nije izbacio A reprezentativca osim VK Partizan. Cudi me da kako neko postaje Selektor

Владимир

pre 10 godina

Србија тренутно има само једног тренера екстра класе, то је Милановић. Савић је тренер, а посебно селектор силом прилика. Он је у две речи једна несрећна околност. Маргиналци нам воде спорт. Игор им није по вољи јер нема длаке на језику, и не могу да манипулишу са њим. Да је он ту данас би све било другачије. Али неки други ветрови дувају, видећемо докле, вероватно док се све не уруши.

mihajlo

pre 10 godina

Cestitam nasim vaterpolistima, kao i reprezentaciji CG. Mozemo da budemo ponosni na vaterpoliste jer su na 5 poslednjih takmicenja, najvaznijih, uzimali medalje, na poslednjhi 17 takmicenja bili smo u polufinalu a samo 1 nismo uzeli medalju. Crnogorci iamju traume od nas buduci da smo ih 2 puta pobedjivali u borbi za bronzu na OI u finalima SL i EP u cetvrtfinalu EP u polufinalu SK. Normalno je da se ne moze uvek pobedjivati i da je normalno da nekad i izgubimo. Medjutim ja bih sada pricao o jednoj velikoj SRAMOTI. Tanja Bogdanovic , Ana Cekic i Jovana Petrovic su nase reprezentativke u sinhronom plivanju koje isto ucestvuju na SP u Barseloni.Bez para sa oronulim bazenima, nikakvim uslovima, u konkurenciji sa velikim brojem takmicarki iz Kine, Spanije, SAD, Meksika one su uspele da se plasiraju na SP prvi put posle deset godina i ostvarila su plasmane od 25. do 32. mesta. Sa obzirom na uslove neopravdanog statusa tog sporta one su postigle najveci uspeh na ovom sampionatu. Ali kao da ne postoje. Nema ih nigde na RTSu ni u drugim medijima,ni 1 rec o njima. Naravno druge zemlje itekako prate sinhrono plivanje i ostale sportove o kojima se kod nas ne govori (Veslanje,Kajak,Skokovi u vodu, Gimnastika...) i onda kupe medalje na OI. A mi cutimo i onda pljuljemo kad odluce da se takmice za drugu zemlju.Pa sta drugo ocekivati kad ponizite njih sport i trud koji su ulozili. Svaka cast devojke neko misli na vas.

zzz

pre 10 godina

@Dali.....kakvi uspjesi u kolektivnim sportovima? Pa mi samo u rukometu imamo vise medalja, odlicja nego svi srpski kolektivni sportovi skupa. Bolje ti je sporedi se sa ostalim egzoticnim ex yu zemljama kao Bosna i Hercegovina i Makedonija. Hrvatska je tu itekako 2 stepenice visa! Sve se zna o individualnim uspjesima. Tu je Srbija daleko, ali DALEKO iza. Janica Kostelic ima vise zlata, naslova, odlicja, priznanja nego svi srpski individualni sportasi skupa, gdje je jos Ivica Kostelic(ali necu vam sad davati jos vise muka) vama ce trebati 500 godina da makar dostignute pola od tih medalja...pogotovo na zimskim olimpijskim igrama. Sto se tice ljetim olimpijskim igrama? Tu je prica skroz zavrsena. Od 1996(Atlanta) do 2012(London) HR ima najvise medalja! Borilacki sportovi? Zar vi tu uopca postojite? Branko Cikatic bih isprasio sve srpske borce skupa u ringu. To kod vas niti ne postoji. MMA? Ovdje na B92 se niti ne spominje. Spomeni se samo kad HR borac prebije srpskog:p dobivate jos pozdrave od Mirka Filipovica a o Mati Parlovu i Zeljku Mavrovicu necu(vec ovako vam je dosta muke):):)
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Davor, 31. jul 2013 00:43)
Ma dzaba ti sve pored naseg usatog srebrnog pehara koji stoji u vitrinama kluba kojeg necete narednih 10-000 godina sustici

sokiran

pre 10 godina

Ovo je najveca senzacija u istoriji vaterpola. Nasa reprezentacija je ubedljivo najjaca po kvalitetu i bas su sada skoro svi bili u zenitu svojih karijera, u najboljim godinama, a ostali svi podmladjeni. Za Crnu Goru da ne pricam, bez Sefika, Zlokovica, Gojkovica, Ticica, Radovica, Vuckovica, Cuckovica,Paskovica bez ozbiljnog centra kao i levorukog igraca. Mi nikad jaci, oni nikad slabiji, zato stojim iza onog na pocetku.

dusan s

pre 10 godina

imam utisak da su svi jedva docekali ovaj poraz i odmah poceli da pljuju, osudjuju i naravno pametuju....sport je to, jedna losa utakmica se svakom desi, pa eto i nama posle dugo vremena, nije smak sveta,i madjarska, hrvatska, italija, c gora su imale periode kad nisu nista osvajali...ako nas je neko znao obradovati to su ovi vaterpolisti ine sumnjam da ce opet, zato glau gore momci :)

Miki

pre 10 godina

Nije kriv selektor krivi su glavni igraci kao sto su Filipovic Udovicic i Prlainovic koji su odigrali veoma veoma lose u celoj utakmici a narocito u poslednjoj cetvrtini. Filipovic i Udovicic nisu smeli ni da sutnu na gol.

Vaso Perov iz Brskuta

pre 10 godina

A što vi učinjesmo braćo mila.Da dadosmo oni peterac ne bi vam se strva znalo.Nema veze jedne godine vi druge mi samo da medalja ode kod nekog od nas:)

NK

pre 10 godina

jutros na istom ovom portalu citah kako mnogi od vas rekose kako navijaju za hrvatsku jedino u slucaju kad igra protiv crne gore. nadam se da cete za to imati sansu u finalu pa zdusno podrzite kockaste posto vam je samo to ostalo. a ja sam budala sto kidam zivce juce gledajuci penale i simpatisuci srbiju protiv portugala, sto i dalje smatram da je normalno. ali, od sad, svako svoj posao, ka' u titex. naprijed crna goro! (ofk mladost titograd, 30. jul 2013 21:42)

Svaka cast za komentar, isti sam!
Potpisujem!!!

Bojan_

pre 10 godina

Kako vas pojedine nije sramota da pisete kako je ovo katastrofa i uzas, Srbija je izgubila od ravnopravnog rivala, nije od Tanzanije...

Lesa

pre 10 godina

Gospodine Savicu da ste podmladili repezentaciju pa doziveli ovakav katastrofalan neuspeh onda bi moglo da se razume, ali posto ste otisli na prvenstvo sa najacim timom na planeti mislim da i sami znate sta treba da uradite.

Gospoda Pjetlovic(golman) i Prlainovic da okace kapice o klin ako nije problem.

Objektivan

pre 10 godina

Čestitke Crnoj Gori iz Hrvatske. Srbiju su koštali neiskorišteni igrači više u zadnjim minutama, a prilika je bilo dovoljno. kako Hrvatska slabo igra (ček nezasluženo prošla Australiju), finale će biti Crna Gora - Mađarska, a svjetski prvak Crna Gora. Velika šansa za Crnogorce sada.

Цоа

pre 10 godina

Ово је страшно , у последња 4 минута имамо 5 пута играча више, не користимо ништа.

Veljo, ista ste vi banda, i ti i Dinkić!

pre 10 godina

Zašto šok, šta se radi u vaterpolu u poslednjih godinu dana kako bi "u Srbiji bilo bolje", slično kao i u košarci, slično ćemo proći i na ep u Sloveniji!

Ljubitelj sporta

pre 10 godina

Od 6:4 igra se totalno raspala. To ti je sport, igras dobro, povedes, onda malo stanes, izgubis koncentraciju, protivnik zaigra i nema vise povratka. Moguce da je selektor mogao da zaustavi taj pad, mada ipak mu je prvo veliko takmicenje, ne bih odmah skidao glave. Vidim mnogo "junaka" je pocelo da pljuje ove momke koji su nas zaduzili vise nego iko u reprezentativnom dresu, malo mi je sve to smesno ali valjda smo takav narod, zato i jesmo tu gde smo.

Tottenham

pre 10 godina

nazalost od pocetka prventstva se videlo da nismo na nivou,ali sam mislio popravicemo to,Savic je mnogo bolje morao da odradi posao,inace celo prvenstvo samo na momente su igrali Filipovic i Prlainovic i nazalost to se osetilo,inace cestitke Crnoj Gori

Ilija

pre 10 godina

Odbrane nema, napad neverovatno los, imamo igraca vise i dozvolimo da nam istekne napad, ne sutnemo loptu na gol!? O cemu se radi? Ovi momci su najbolje sto imamo, ponavlja se stara prica, osvajamo kojekakve Svetske lige, a kad dodje ono glavno, nema nas. Golmani jesu mladi, ali ne pamtim da smo imali losije, Sefik je za njih zidina, dugo cemo plakati za njim... Savic je dokazao sa Zvezdom da ume, treba ga pustiti da istera ugovor, ubedjen sam da moze bolje...

Džoni

pre 10 godina

Ceo šampionat imamo realizaciju čoveka više oko 80% a večeras 8%! Jako teško je to sve išlo u napadu iako je odbrana bila solidna ali ne dati gol iz toliko šanši i očekivati pobedu je nerealno! Ostaje žal jer smo po imenima ipak najjača ekipa na šampionatu jer su drugi uglavnom došli podmlađeni ali eto. Nešto večeras nije dalo a i sistem takmičenja je pomalo čudan. Ali kako nama tako i drugima!

odgovor davoru

pre 10 godina

davor
samo da ti kazem za tvog Branka Cikatica koji bi kazes isprasio sve srpske borce odjednom...informisi se malo ko je bio Crnogorac Bato Ognjenovic i sta je taj bato uradio branku u godini kad je on postao K1 sampion.! Bato je bio karatista,i pristane na borbu sa brankom po K1 pravilima,a povrh svega to je bila prva Batova K1 borba...bilo je mnogo nepravilnosti od strane hrvatskog tima,cak su i svog sudiju izabrali kao uslov za odrzavanje borbe!ne bih sad o potezima koje je sudija dozvoljavao branku i tome sto ga je nekoliko puta bukvalno spasio u ringu,ali ga je Bato razbio!toliko o tvom branku,a za Bata se malo raspitaj sto svima toplo preporucujem!Kakav je to borac bio,a prerano tragicno preminuo!

sasa

pre 10 godina

Kako vam je glupa ta prepirka ko je ciji trener i ko je kriv!!! Kao djeca ste! Savic je kao kriv jer je trener vjestackog tima. Prije je to bio Udovicic jer je i on bio trener nekog tima... Ovaj igrac igra za ovu ekipu, onaj za onu! Zadesilo se da dvije ponajbolje ekipe igraju vec ovako rano i jedna je morala ispasti. Navijao sam za CG, a kad je ostalo one 3 sekunde volio bih da je i SRB dala gol i tako u nedogled :-) Ko god da je prosao, zelio bih mu titulu!

veliki strumf

pre 10 godina

Zasluzeno. Kad smo mi docekali da nas pored takvih vedeta kao sto su Udovicic (je li igrao?), Prlainovic (a on?), Filipovic, Mandic, vade jedan Gocic i Mitrovic - nismo ni zasluzili bolje. U zadnjoj cetvrtini 5 puta igrac vise a jednu akciju nismo napravili. Sramota. Jos u napadu pravimo iskljucenja i dajemo im ciste kontre, dopustamo cist sut za pobedu. Odbrana sramna celo prvenstvo. Prakticno su nas pobedila 3 igraca: braca Janovic i Ivovic. Samo njih je trebalo braniti a ostale pustati, ali dzaba kad se ne zna. Bar se necu nervirati jos 2 meca.

AXEL F.

pre 10 godina

Pa šta,ako su izgubili.I oni su ljudi od krvi i mesa.Ne može se uvek pobeđivati.Večeras su Crnogorci bili bolji,drugi put ćemo mi.To je sport!

S1pac

pre 10 godina

Nažalost izgubili,ali to je naš sport,tu smo uvek medju boljima tako da drugi put ćemo opet očekivati titulu pa kako bude. Nekad je sreća naklonjena nekom drugom.

Sale

pre 10 godina

E, baš sam razočaran!
I pored loše volje, da ne kažem depresije posle ovog poraza, poštujem sve naše vaterpoliste!
Pošto sad nema na čemu da se zahvalimo, hvala vam za ovo do sada, uz opasku, da se nadam već iduće godine nekoj lepoj medalji!
Šteta što ove godine neće biti najbolja ekipa ni među 4.... Idemo dalje!

Niksicani-tresnja, visnja...

pre 10 godina

HAhahaha, nevjerovatno... Sad su sudije krive a od 2008 do danas su protiv CG sudile fenomenalno, a??? E stvarno ste (smo) SRBI jako cudan narod...

Milan

pre 10 godina

svaka vast ovim momcima I njima nista ne mogu da zamerim jer smatram da kad nijedan od ovolikog broja ovakvih igraca na proradi u najbitnijim momentima, a nebrojeno puta su bas u tim momentima briljirali, to mora biti do nekog drugog, odnosno selektora u ovom slucaju. I ne mogu da se ne zapitam kako bi bilo da su na njegovom mestu bili Udovicic ili Milanovic.

brat

pre 10 godina

odlična utakmica.fnale prije finala. pobjeda crne gore sasvim zaslužena. isto tako bi bila zaslužena i pobeda srbije ba je bilo drugačije. želim da zlato dođe u podgoricu. nemojte osuđivati najbolje sportiste srbije zbog ovog poraza. u prethodnih par utakmica srbija je pobijedila crnu goru na isti način i donosila medalje u srbiju. i nije boris,dačić,vučić to namještao. kada pobjedi crna gora-MILO je kupio sudije.BRAĆO Srbi,prestanite jednom sa mitskim doživljajima nepobjedivih,najboljih,i jedinih na ovom svijetu od BOGA poslatih. Daj bože da vam u srbiji sve bude uspješno kao vaterpolo.( i nama u crnoj gori). ovi momci su najbolje što imamo. još jednom"ŽALIM ŠTO OVO NIJE BILO FINALE S.P.)
P.S. pogledajmo se u ogledalu !!!!!!

toki-voki

pre 10 godina

To o poređenju medalja Srbije i Hrvatske je smješno,pošto je Hvatska samostalna od 1992 a Srbija od 2007 godine,dakle 15 godina više.Dalje,zašto se Srbima ne bi računale medalje u SCG,kada smo u većini sportova bili brojniji.Dakle sad ne treba računati oi u odbojci 2000 kada maltene nijedan Crnogoracnije bio u ekipi,ili medalje iz rukometa i košarke devedesetih,kada smo isto bili brojniji ?Da bi pravilno računali trebamo oduzeti određene medalje koje smo osvojili sa SCG,neka to bude 30% medalja (mada je i to puno a i većina se može odnositi na vaterpolo) i tu smo negdje sa Hrvatima.U vaterpolu imamo više medalja od Hrvata,koji od 1996 i Oi pa do 2007 (se KRanja 2003) bili odsutni na reprezentativnom nivou.Plus su često zadnjih goidna ispadali u četvrtfinalima (OI 2008) zatim Ep 2012.Što se tiče rukometa tu su Hrvati neprekosnoveni i odprilike njihov broj medalja je jednak našem borju medalja iz Rukometa,Odbojkae i polovično iz košarke.Dakle oni su bolji u rukometu.Mi smo bolji u odbojci,sa tim da mi u rukometu imamo solidnu repku a njih u odbocji nema ni na mapi.Košarka je naš sport i tu smo bolji,nema da se šta priča.Čak i od 2007 smo bolji sa polufinalem 2010 i srebrom 2009.Ostaje fudbal u kome su Hrvati bolje sa tim da oni tu ne spadaju u klasu,iako je konkurencija u fudbalu mnogo veća nego ona u košarci.Sem 1998 i 2008 nemaju ozbiljineh uspjeha (ispadali u gurpi 2002,2004,2006,2012,nisu učestvovali 2000 i 2010).Sve u svemu kada se sve sabere jednaki smo u sportovima u suš

dragan

pre 10 godina

Srecom pa smo se resili zla srpskog vaterpola bivseg selektora Udovicica sa kojim su na svakom takmocenju uzimane medalje, pa sada sa daleko najjacim pojedincima igramo za peto do osmog mesta! Tolike zvezde svetskog vatrepola u nasoj reprezentaciji pa ne mozemo da damo gol u zadnjoj cetvrtini. Niko ne sme da sutne sa igracem vise kao da su juniori. Janovic rastura, a Vanje, Filipa i Prlainovica nema nigde. OK vec je spremljeno opravdanje - lose stanje u savezu, nema love itd.. Ali, kada sa ovakvim timom, u situaciji kada je pola ekipa podmladilo tim nisu uzeli zlato - kada ce? Indivudulano ovaj tim je doninantan, ali slektor jednostavno nije dorastao tom mestu (opet se zabavljamo pobedama u Svetskpj ligi)a ni odnosi u reprezentaciji nisu na nivou, i to se valjda sada sme reci. Crnogorci su potpuno zasluzeno pobedili. igrali su kao jedan.

Pera ždera

pre 10 godina

menađeru oni za razliku od ovih fudbalera,barem dali srce za Srbiju,a ovi fudbaleri igraju samo za lovu,evo ovi veterpolisti(ponos Srbije) primili samo dve plate u godinu dana.Evo razlike između vaterpolista i fudbalera(blam i bruka Srbije i ne mislim na ove naše omladince)

borko

pre 10 godina

Da li se desilo nekad da neka reprezentacija toliko odskace po kvalitetu od ostalih kao na ovom Srbija? Na svakoj poziciji imamo najboljeg na svetu, osim na jednoj. Naravno znate na kojoj. I bas zbog toga nisam bas 100% bio siguran da cemo biti prvaci kao sto vecina ljudi jesu. Ipak je tesko toliko stititi golmana i ne dozvoljavati sut, jer se zna da svaki sut igraca poput Ivovica koji ide u okvir gola i ne ide bas pravo u naseg Gojka ili Branislava oni ne mogu odbraniti pa makar sut bio i sa 10 metara.

Aleksandrija

pre 10 godina

Momcima ne mogu nista da zamerim jer su doneli previse medalja ovoj zemlji. Ali gde udje politika tu sport propada! Neka se uprava zapita..Smenili tacnije oterali su D.Udovicica i prikazali osvajanje bronze na OI kao neuspeh! Sta cemo sadd?

Neutron

pre 10 godina

Moze li ovde rezonski, bez opste pljuvacine? Tipicno za nas. Sada nam ovaj trener ne valja, Udovicica ste popljuvali, igrace ove, koji su danas igrali pljujete...sve popljuvaste, a i navodno sudije su namestale a i mi prodali zbog bratstva. Oladite. Izgubili smo protiv Crne Gore, posteno. Njima svaka cast. Zasluzeno. Zao mi je, i te kako, ali sta da radis. Neki izgleda ne mogu da shvate da razlika u kvalitetu izmedju Srbije, Crne Gore i Hrvatske je toliko mala, uvek je bila a izgleda i bice, da medjusobne utakmice moze bili ko, bilo kdada da dobije ili izgubi. Danas sreca nije bila na nasoj strani na zalost i to je to. Kao propast naseg vaterpola itd, itd, a nema mesec dana da smo uzeli ligu sampijona. Ove ce pobede i porazi i titule da se vrte u nedogled, prema tome, bolje se priviknite na tu cinjenicu ili ce te zivce izgubiti ni oko cega. Nemojte ove ljude da pljujete ma koliko poraz boleo, ako boga znate. Treba pokazati cojstvo i u porazu.

srba

pre 10 godina

Donosili su nam radost toliko godina u nizu i sad jedan kiks i odmah su manekeni i šta ti ja znam. Kakav smo mi narod, ne zaslužujemo ovakve veličine.
Sa druge strane kao da smo izgubili od Kazahstana ili Rumunije a ne od Crne Gore koja je veoma jaka i samo spletom okolnosti nema više medalja na svom kontu. Tako da dežurni pljuvači pokrijte se po ušima i da vas ne čujemo. Što se tiče selektora činjenica je da nam tim igra nesigurnije nego sa starim trenerom, ali Bože moj, svi ste tražili smjenu trenera, dobili smjenu trenera i sad opet ne valja :)

Sretno Crnogorci, naprijed do zlata sad kad su naši ispali

Ivana

pre 10 godina

ovi nazovi navijaci sto samo znaju da podrzavaju I svojataju ove momke kad nesto
osvoje neka pale odavde!ovi ljudi su tri klase ispred svih I mozemo samo da im zahvalimo za svu radost koju su nam donosili I koju ce tek doneti!

Za Sora vazi ista prica, samo je on imao za nijansu neiskusniji tim...

pre 10 godina

Sefik je dovoljno da se pojavi i odmah se tresu ruke protivniku (kao npr Stanic u rukometu), a ko ce da se plasi od Gojka. I na kraju, mozda i ne bi bilo uocljivo koliko su slabi ovi nasi golmani u nekom solidnom timu, ali u ovakvoj reprezentaciji, verovatno najjacoj svih vremena, oni su za dve klase ispod.
(Gojko, 30. jul 2013 22:05)

Istina, samo sto Sefik svakako ne brani za Srbiju... Ja napisah jedan komentar bas o tome da je Zvezda sve sto je ove godine osvojila uradila to bas samo zahvaljujuci njemu (naravno nisu mi ga objavili)... Nikakav kvalitet plus nije imala u odnosu na Radnicki, Partizan, Jug, pa cak i Barselonetu i one Madjare osim Denisa koji je ove godine branio u zivotnoj formi, na svakoj utakmici 10+ zicera...

Kurotresina

pre 10 godina

"Boj ne bije svijetlo oruzje,vec boj bije srce u junaka" Sada ide neko drugo doba. Svi koji su Crnogorci, a osjecaju se Srbima treba da igraju za Srbiju. Ovog puta su samo oni Crnogorci koji iskreno vole svoju drzavu igrali protiv Srba i Crnogoraca (koji imaju identitetsku krizu). Zivjela vjecno Crna Gora, a vama braco Srbi zelim da volite svoje, a isto toliko da postujete tudje.

danijela

pre 10 godina

davore ne sramoti se,srbija ne zaostaje,jako je dobrih sportaša u srbiji,kao i na natjecanjima u znanju.Ja sam bila na par velikih natjecanja u srednjoj iz matematike,i srbi i hrvati melju amerikance u svemu,od znanja,pa do sporta,pogledaj samo balkan,od noleta koji predstavlja srbiju do janice,pa balkan je velesila u svemu,od znanja,pa nadalje,u svakom bi sportu bili prvaci. A svoja osobna razmišljanja ostavi za sebe,ispadaš glup,sramota me da te ja kao žensko moram ispravljati.

Ivan

pre 10 godina

@(bombarder Ivović, 31. jul 2013 01:37)

O čemu ti pričaš? Pa Srpska vaterpolo reprezentacija od 2006 ima više medalja od Hrvatske od 1991 i Crne Gore od 2006.

Stvarno ne razumem. Da li vi pregledate činjenice pre nego što se javljate?

Duško

pre 10 godina

Meni se dosta stvari nije sviđalo još kad sam gledao tekmu protiv Mađarske.Dobili smo je 13:10, ali smo 7 golova dali sa igračem više!
Još tada se videlo da smo jako teško postizali golove kada su snage bile izjednačene. Pitanje je kako bismo prošli protiv Mađara da nismo toliko često imali igrača više?! Tako da i nisam mnogo iznenađen ovom eliminacijom...

Butaman

pre 10 godina

Inace, sto bi ovo bio sok. Pa nisu crnogorci valjda nizerazredna ekipa. Jednostavno smo izgubili od ravnopravnog rivala, a da smo trebali da pobedimo trebali smo. Idemo dalje, zivot i karijera ne prestaje. Nadam se da necete reagovati ovako i sutra uvece posle finala u fudbalu, posto je opste poznato da Srbinu nikad nista ne valja, pa ni sam sebi.

Ja

pre 10 godina

Svaka cast momcima svaki put dolaze sa medaljom a niko nista ne ulaze u njih.... Niko se ne pita da li si i kad poslednji put primili premije za osvojene medalje?! Vanja slab , Filip isto, Gojko je obranio od 14 suteva samo 4 a samo da podsetim da je B. Mitrovic na prosloj utakmici imao 73% odbrana !!!!

_

pre 10 godina

Bilans Udovičića: 17 takmičenja 16 medalja, 11 zlata. Jedino takmičenje bez medalje evropsko u Hrvatskoj koje je bilo kvalifikaciono za OI na koje smo se ranije plasirali, a i tu smo bili četvrti. Ostaje žal za olimpijskim igrama, ali on nikada nije ispao pre polufinala. Toliko.
prvo proveri informacija pa tek onda salji u hrvatskoj smo bili treci a to takmicenje koje ti pominjes je bilo sp u australiji 2007 kada smo bili 4

Djordje

pre 10 godina

Ne moze svaki put da se osvaja medalja,momcima svaka cast.Ipak su oni evropski prvaci,nema sta da im se zameri.Dodje nekad los dan,a i Crna Gora je mnogo dobra ekipa.Vidim da su se odmah nasli pametnjakovici da kritikuju Savica,a zaboravlaju koliko nam je on doneo medalja sa reprezentacijom.Sram vas bilo.

cg odbojka

pre 10 godina

@toki-voki

Ne sprdaj se casti ti. U odbojkaskoj reprezentaciji na oi 2000 su bila 3 Crnogorca - Batez, Vujevic, Vusurovic sto je bilo 25% tima u odnosu na 6% stanovnika koliko je imala CG u SCG. Vas danas trenira Kolakovic koji je Crnogorac. Nemoj vise...

Perjanik

pre 10 godina

@skeptik
Prije nego li druge tako arogantno pošalješ u školu, da ti upišem keca iz nekoliko predmeta. Njegoš u "Gorskom vijencu", koga znam napamet od svoje 9-e godine, uopšte ne govori ko je. Kaže, međutim, npr. "Ne, vladiko, ako Boga znadeš! Kakva te je spopala nesreća teno kukaš kao kukavica i topiš se u srpske nesreće? Da li ovo svetkovanje nije na komu si sabra Crnogorce!", gdje želi reći da su to tuđe nesreće i gdje, izuzetno, koristi izraz "srpske" u nacionalnom smislu, dok ga svuda, pa i u "Ogledalu srpskom", koristi u vjerskom, pa i ruskog cara naziva srbinom (zbog smisla koristi malo "s"). Nikada nije rekao ništa tako bedasto kao da su "Crnogorci najveći Srbi".

Meni se čini da je VAMA, kako kažeš, "mukica" što gubite od nas i da je vama stalo da NAS pobijedite. Po ovim se komentarima vidi ko je kompleksaš. Svi Crnogorci koji su se ovdje javili su viteški odali priznanje i Srbiji.

Da znaš nešto o Tesli, znao bi da on nikada nije ni sahranjen, već je KREMIRAN, a pepeo mu je po testamentu zatvoren u metalnu kuglu. Niti je svirana srpska himna, niti korišćena srpska zastava - tada nisu više ni bile u upotrebi, jer postojala je Jugoslavija. Tesla je rođen u K und K monarhiji, obrazovan je u Beču, Gracu i Karlovom Univerzitetu u Pragu, kasnije je postao naturalizovani Amerikanac. U Jugoslaviji je bio jednom, na teritoriji Srbije je jednu noć prenoćio.

Ne možeš me ti poslati nazad u školu, već sam magistar nauka i doktorand. Od mene imaš keca i iz vladanja.

Dubioza elaboracije

pre 10 godina

Perjanik, ne prilici jednom intelektualcu i fakultetski obrazovanom coveku da onako predstavlja stvari i pise takve komentare. Tesla se ponosio srpskim poreklom i hrvatskom domovinom, sigurno Vam je poznata prepiska sa Macekom. Srbi imaju veze ne samo sa Andricem, Selimovicem i Njegosem vec i sa Rudjerom Boskovicem, Matavuljem pa i Drzicem.

Zoran

pre 10 godina

Ovakvom igrom nismo ni zasluzili pobedu, jednostavno nismo licili na sebe. Bleda igra u napadu, bez agresije u odbrani, glavni igraci nisu se videli kad je bilo najbitnije. U zadnjoj cetvrtini nismo postigli gol?! Sta da ocekujemo...

toki-voki

pre 10 godina

Naravno,odmah pljuvanje,kao što sam i očekivao.Još sam u drugom kolu (posle pobede nad Mađarima,koje mi uvjek razbijemo rekao samo ne Crna Gora).Naši neshvatljiv lošši,bukavlno nisu imali da ne kažem šta,pogotovo sa igračem više,mlitavi šutevi u blok,loše proigravanje centara.Plus loša igra u odbrani nad njihovim centrom koji je izborio više isključenja nego naša dva centra za redom.Ali nema mjesta teorijama zavjere tipa:Španci platili sudije za lakšeg protivnika ili što je rekao Udovičić da Crnogorci imaju veći motiv,što je logično pošto smo ih rpošle godine dobili u finalu EP i bolno za bronzu na OI.Takođe,iskreno bio je i red da od njih izgubimo jer na velikim takmičenjima nismo izgubuli još od Malage 2008.Jednostavno nam ne leže kao ni Italijani.Savić po meni jeste loše postavio taktički utakmicu ali nema mjesta panici.

Truli VSS

pre 10 godina

Vratite Udovićića! kako da ne, jdva čeka da da nogu Amerima. Ala ste vi naivni, strašno. Posle svega ne bi se vratio, a sad je u Americi selektor, verovatno ima i platu.

realno

pre 10 godina

Nije ovo nikakav sok i nista neocekivano.
Ne pratim previse vaterpolo, ali koliko ja pamtim prethodnih nekoliko puta smo stalno pobedjivali crnogorce za dlaku, u produzecima, poslednjim sekundama i slicno.
Dve potpuno ravnopravne ekipe, a jedna stalno gubi za dlaku.
I po svim zakonima verovatnoce bilo je nemoguce da i ovaj put pobedimo na isti nacin.
Jeste tuzno sto se ovaj mec umesto u finalu igrao u cetvrtfinalu, ali sta da se radi.
To je izgleda samo nadoknada crnogorcima za svu onu srecu koju smo mi imali prethodnih godina.

Kod mene imate veliki kredit

pre 10 godina

Ok niste imali vece i nije islo. Za mene ste jos uvek najbolji jer ste najkonstantniji u osvajanju medalja i uspesima u nasem kolektivnom sportu. Medjutim samo mi nesto nije jasno. Zasto se juri ta svetska liga koja nema nikakvu vrednost. To takmicenje bi trebali da igramo ili sa klincima ili da se ova reprezentacija uigrava bez ikakvih jurnjava za uspehom. Kad god smo osvajali Svetsku ligu pukli smo na OI ili na Svetskom. Savez i treneri neka stave prioritete. Svetsko prvenstvo,evropsko i OI su mnogo bitniji od neke Svetske lige gde se igraci istrose pa posle nemaju snage da daju maksimum na stvarno vaznim takmicenjima. Nadam se da ce se tu nesto promeniti

Bg HQ

pre 10 godina

Nista strasno,izgubili smo pa sta.U sportu se ne moze uvek pobedjivati,a po zakonu verovatnoce kada ste stalno na pobednickom postolju morate ponekad i da izgubite i sidjete s postolja.Vaterpolisti su nas toliko puta obradovali da nemamo prava da im ista prigovorimo.Siguran sam da ce biti medalja vec na sledecem takmicenju.Idemo momci!

peconi

pre 10 godina

Momci glavu gore. Bezbroj puta ste se sa takmičenja vraćali sa medaljama. Mora se jedanputa i kiksnuti, ako je neko zaslužio taj kredit to ste vi.

Uvek ste se na pripreme odazivali u punom sastavu a ne kao neki ''reprezentativci'' koji svoje ''povrede'' leče po beogradskim splavovima. Igrali ste za šaku kikirikija u domaćim klubovima samo da bi reprezentacija bila jaka. Glavu gore i samo napred, sledeće takmičenje je naše...

Boki

pre 10 godina

Naši najbolji igrači kao da nisu hteli da preuzmu odgovornost. Udovičić, Filipović, Prlainović, Pijetlović... njih četvorica 2 gola, od čega jedan iz peterca. Uz to, igrač više očajan... bez tečnosti.

biti il ne biti

pre 10 godina

Uvek me plasi kad smo toliko ubedljivi u grupnim fazama takmicenja. Kad god smo bili prvaci uvek smo kiksali u grupi, npr. poput remija sa Australijom, cak i gubili utakmice. Kad smo rasturili Madjarsku nisam se nesto posebno radovao, jer je vazno pobedjivati samo u bitnim utakmicama. Ta Madjarska vidimo gde je sad, a gde mi.

FK SNS

pre 10 godina

Kada vam Ministar odbrane i njegov brat vode glavnu rec u sportu jedne DRZAVE rezultati su dobro poznati na svim poljima,nazalost ovo je samo pocetak!Crnogorcima zelim zlato!

dnK

pre 10 godina

u poslednje 2 cetvrtine 2 gola. Nije ovo fudbal! Od sad gledam pingvine sa madagaskara i vremensku prognozu. To je sve sto mi ostaje da gledam na mom televizoru, a posle cu se odjaviti s kablovske i prodati TV.

István

pre 10 godina

Nije ni sok,nije ni tragedija,realnost,suparnik je bio bolji i tacka.Mozda nije tacka nego -,pre neki dan sam dobio minuse jer sam realno gledao.

Boban

pre 10 godina

Kad je Crna Gora osvojila evropsko u Malagu,dobila Srbiju u finale Srbija je bila najaca:Sapic Ikodinovic Savic ovamo mladi momci koji su pobjedili takvu Srbiju isto se desilo i veceras Srbjja najaca ovamo mladi momci uz podrsku brace Janovic vise su zeljeli pkbjedu,u ostalom sve vam je jasno kad kapiten kaze da je Crna Gora favorit zato sto vise zeli pobjedu.To se vidjelo na igraca vise nikk da stisne petlju da sutira!

Ljubo

pre 10 godina

Ne treba zaboraviti da prvi put od samostaljenja Srbija nije usla medju 4 najbolje ekipe na nekom velikom takmicenju,a poslednji put kad nasa reprezentacija nije bila medju 4 najbolje je bilo na EP 99. u Firenci tj pod ondasnjim imenom Jugoslavija,ali alo bre ljudi znate kad je bila 1999. godine,a od raspada SFRJ pored 99. jedini put jos nisu usli medju 4 najbolje je bilo na OI 96.u Atlanti,znaci ovo SP je trece takmicenje na kom se reprezentacija nije nasla medju 4 najbolje za svih ovih 20 godina!E to se zove kontinuitete,a ko ne veruje tu je enciklopedija VIkipedija!
http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_men%27s_national_water_polo_team

Milos

pre 10 godina

Skeptik...ne znam čime se Njegoš dičio, ali nisu igrali Srbi protiv Crnogoraca, nego Srbija protiv Crne Gore - a Njegoš, vladika Crne Gore, nikad nogom nije kročio u Srbiju... Pametnome dosta...

cg

pre 10 godina

@sokiran - o cemu pricas ti druze, paskovic plivao za loptu u prvoj cetvrtini, a ti velis nema ga, vuckovic ne postoji, mada si vjerovatno mislio na vukcevica. radovic povrijedjen, ticic, covjeka nema eo 2 godine. jesi li siguran da pratis vaterpolo ?

marko

pre 10 godina

Ljudi,pa sto se bar jednom ne slozimo i bodrimo jedni druge? Nekada smo ziveli u zajednickoj drzavi a sad kao najveci neprijatelji..:( Bas mi je zao zbog toga.Pa mi treba da se ponosimo zato sto su Srbija,Hrvatska i Crna Gora stalno u vrhu na svetu.Nas niko i ne posmatra kao velike sile.Srbija npr ima dobre rezultate u Vaterpolu,odbojci,tenisu,rukomet je sad proradio ,u fudbalu nam uvek fali malo srece..Plivace..;
Hrvati su dobri u rukometu,vaterpolu,gimnastici,zimskim sportovima..
CG: U vaterpolu,u rukometu isto,kosarci..Svaka cast.
Bosna:fudbal im dobro ide..
Slovenija: Zimski sportovi..I svuda ih ima iako nema medalja..
Makedonija: Kosarka i Rukomet..
LJUDI,CESTITAJMO JEDNI DRUGIMA.SVET NAM ZAVIDI MI SMO MALE ZEMLJE A IMAMO USPEHE VISE NEGO OVE SILE..
(SRBIJA/KG) POZZ

daleko biloooo

pre 10 godina

Odlicna utakmica. Zao mi je samo sto smo se sastali ovako rano. Ali sto je tu je... Ne treba da krivite igrace,toliko su vam radosti donosili predhodnih godina. Jednostavno vise srece je ovaj put imala Crna Gora i neopisivo mi je drago zbog toga.... Inace da smo ispali svim srcem bih bio uz vas! Zivjela Crna Gora. Zivjela Srbija. Veliki pozdrav iz Bara....

Čestitam

pre 10 godina

Sada pocinje dominacija crne gore! ipak smo mi mediteranska zemlja mi smo stvoreni za vaterpolo meni je plaza 3 minuta od kuce ,nije isto ja koji plivam na moru od svoje 4 god. i jedan srbin koji pliva u moravu .Sada imamo odlican mladi tim koji ce da dominira. DOMINIRAJ CRNA GORO!
(blue, 31. jul 2013 14:20)

To što ste dobili ovakvu Srbiju ne znači nikakvu dominaciju. Za priču o dominaciji neophodno je da osvajate titule na više takmičenja (za sada samo Malaga). A ovo o izlazu na more i Mediteranu je nebuloza samo takva. Po toj logici i Francuska bi bila vaterpolo sila. Kako objasniti silne uspehe Mađara i nekad ranije Nemačke i Sovjetskog Saveza čiji su vaterpolo centri bili u kontinentalnim delovima tih zemalja. Uveravam te da niko od naših vaterpolista nije naučio da pliva u Moravi. Većina su momci iz Beograda, Novog Sada i Boke. Partizanova škola je ostavila pečat u evropskom vaterpolu sviđalo se to nekom ili ne. Pretpostavljam da je ovakva izjava više proizvod egzaltacije zbog pobede nego realnog promišljanja. U svakom slučaju pobeda CG ja apsolutno zaslužena i ne može se staviti nikakva zamerka na istu.

Djura

pre 10 godina

osilili smo se! mislili smo da smo nepobedivi...to je to..imali sm odva puta prednost od 2 gola..i u poslednjoj cetvrtini nijeda ngol....i cao zdravo! cestitke crnogorcima..

grobar

pre 10 godina

Nazalost, nasi vaterpolisti govorili da su Crnogorci favoriti i bez Zlokovica i Gojkovica i bili su u pravu.Favorit ja ipak danas pobedio i sve cestitke za njih,a nasima istto sve cestitke,borili se do kraja i koliko su mogli.I kada se pogleda da nasi nisu postigli gol u zadnjoj cetvrtini i odigrali najslabiju cetvrtinu u najvaznijem momentu,nisu realizovali cak 4 napada sa igracem vise i jos nekoliko ocajnih suteva iz cistih pozicija u golmana(Mitrovic) i kao slag na torti onaj zicer Prle od svega 3-4 metara,realno,poraz je sasvim zasluzen!Ocigledno,negde se izgubio nas jak mentalni kvalitet i to je to.Zivot tece dalje...

duledudule

pre 10 godina

cestitke crnoj gori.mi danas losi a pogotovo vodjenje ekipe i kapiten.tajm aut umesto na igraca vise,totalno kad je nebitno.ali imate vi kredita kod mene za jos dosta poraza

Ivica

pre 10 godina

Ključ našeg poraza je u lošoj igri Udovičića, Filipovića i Prlainovića koji su odigrali najlošiju utakmicu u karijeri, premda se mora priznati da su Crnogorci odigrali fenomenalnu odbranu.

Nikki

pre 10 godina

@blue, svaka tebi cast decko! ali mislim, nisam siguran, da je dosta lakse plivati u slanoj no u slatkoj vodi!? o's jedno takmicenje, more vs dunav u djerdapskoj klisuri uzvodno? TI i ja, na TVOM terenu pa na mom? disciplina Tvoj izbor ;-)

Z

pre 10 godina

Pretpostavila sam da cemo izgubiti, previse puta u poslednje vreme smo ih dobijali, a izjednaceni smo, isti vaterpolo igramo, moralo je jednom i na njihovu stranu da prevagne... samo mi nije jasno sta se desilo sa Fiipovicem, Prlainovicem, Udovicicem?! niko od njih ni jedan gol (ne racunam peterac), ajde da kazemo da su crnogorci u odbrani bili koncentrisani posebno na njih, pa je to mozda razlog, ali sta je onda sa bracom Janovic, na koga smo se mi koncentrisali u odbrani?

sasa jokic

pre 10 godina

A kako da bude realizacija sa igracem vise veca od 8%, kada Udovicic i Prlainovic nisu ni jednom sutirali na gol?
I zasto sok? Pa zar Vanja nije izjavio pred utakmicu da su oni favoriti? Tako su se i ponasali u bazenu.
Vanja je igrao dobro u odbrani, ali u napadu tri najiskusnija igraca Filipovic, Udovicic i Prlainovic nula!

DaniloPg

pre 10 godina

@alo
Zašto komentarišeš, praviš se pametan, a ispadaš glup, jako glup! Uzalud ti sve, da pa ti je i pradeda iz BG-a!
Kaže se - ko ozebli sunce!!!! Kapiraš, oni koji OZEBU, čekaju sunce! Sunce, dakle, ne može da ozebe...

Kakva ispala

pre 10 godina

Nikola, samo kad ti imas- ko prica o Milanovicu i Vujasinovicu?!
Selektor je pre Savica sest i po godina bio Dejan udovicic...

malena

pre 10 godina

i nije mi jasno, kada su pobedjivali bilo je po 30tak komentara podrske a kada treba da se kritikuje 300. razmislite malo silni plivaci!