402

Petak, 19.01.2024.

19:15

Poraz "ugašenog" Partizana; Ataman o preživljavanju, Obradović o šutu – Mijailović o transparentu

Košarkaši<a href="https://www.sofascore.com/sr/kk-partizan-mozzart-bet-panathinaikos-bc/ivbsMHc#id:11450699" class="text-link" target= "_blank"> Partizana</a> izgubili su od Panatinaikosa 84:71 (16:18, 24:24, 18:16, 13:26) u 22. kolu Evrolige.

Poraz "ugašenog" Partizana; Ataman o preživljavanju, Obradoviæ o šutu – Mijailoviæ o transparentu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

402 Komentari

Sortiraj po:

xy

pre 8 meseci

(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30) Tipično razmišljanje za ljude s viškom slobodnog vremena koji filozofiraju na klupicama. I naravno sve pogrešno, izvučemo iz konteksta i začinjeno ostrašćenom mržnjom prema najvećem timu.

Crnobelac

pre 8 meseci

U Evroligi,Partizan igra još 12 utakmica;sedam kod kuće,a pet kao gost.Po meni, za prolaz će biti presudna utakmica u zadnjem kolu kada dočekujemo Valensiju,a već smo je pobedili u gostima.NAPRED PARTIZAN !!!

deki27

pre 8 meseci

Stvarni ne znam koji vam je djavo vise sa prepucavanjem.Ovo je bilo gostovanje gde tesko da mozes da dobijes.Pa ipak,Partizan je odlicno odigrao tri cetvrtine u zadnjoj deonici nekoliko glupih gresaka,dva puta koraci Kabloka i jos neke greske su odlucile.Onaj Zvezdin poraz od Baskonije vise boli nego vas juce.Do kraja ima jos 12 kola,sve je moguce i vama i Zvezdi.Partizan do kraja Februara ima kuci Zalgiris,Bajern i Efes a gostuje Virtusu,Monaku i Zvezdi u ABA ligi,Zvezda ima kuci Valensiju,Zalgiris i Barsu a gostuje Albi i Bajernu pa vi sada vidite ko sta moze.Ja sam ubedjen da i jedni i drugi mogu da dobiju kuci sve utakmice i po jednu na strani i to menja stvar.Bitno je samo da se povredjeni igraci sto pre oporave

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ataman-Obradović=10:1
(OPREM DOBRO, 19. januar 2024 23:12)

Odigrali su preko 50 medjusobnih utakmica do sada. Tvoj ljubimac nije ni blizu. U Turskoj ga je Zeljko redovno razmazivao sto u prvenstvu, sto u kupu. A u EL je 14-6 ili tako nesto slicno. Boli, znam.

nemesis

pre 8 meseci

Kako sad ovakvi komentari,a do pre neki dan se kupovale karte za f4? Ovaj trener nikad nije kriv kad se izgubi,ali je bahat kad pobeđuje.Mali čovek!

Z

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.
(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30)

Siguran sam da ogromna većina ljubitelja košarke ne zna za podatak da ni prošle a ni ove godine niti jedan stranac koji igra u Partizanu nije išao na antidoping kontrolu !
Znam da mnogi neće poverovati u ovu informaciju ali lako je proveriti i videti da su samo domaći igrači bili testirani, čak i u ABA ligi.
Kažu da je za ovakav tretman Partizana od strane EL i ABA lige zaslužan g-din Savić.

Banja Luka

pre 8 meseci

Какав спин из жекезника.
Ко је очекивао победу у Атини, нико здравог разума, људи пореде гостовање у Атини против једне од најбољих и најскупљих екипа и играти кући против Тау керамике, смешно.
Добра утакмица, егал 3/4, људи заслужено побједили и ћао.Идемо даље, топ 8/10 је реалан за разлику од неких коне је те само сан.

BG011

pre 8 meseci

Zvezda je vec ispala, a Partizan ce jako tesko u 10. To je realnost.
(Sonsi Get, 19. januar 2024 23:58)

Ono kad ima još 12 utakmica do kraja a 10 klubova razlika u 2 pobede...ali ne, ti znaš..ma ne treba ni da igraju tih 12, šta ih igraju, jel? Svašta čovek čita ovde, baš svašta.

Z

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!
(Krastavcevic, 19. januar 2024 23:35)

Lesor je igrao u Partizanu za "strašne pare" = 400 k, nudili su mu prvo 600, pa onda 800 k da ostane, on im je tražio 1.2 mil i nisu mu dali. PAO mu dao 1.5 mil po godini, što je gotovo duplo od Partizanove ponude.

Da li bi ti ostao ili otišao ?

pavle

pre 8 meseci

Kako je Lesoro pojeo Kabokla i kako je Pao rutinski spustio limariju na zemlju. Laganica.
(Delija, 19. januar 2024 23:34)

Marcus Howard, top 16. Setaj

pavle

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.
(Mилан, 19. januar 2024 23:32)

Vi se jos poredite sa nama? Gde ces lopatom na bager?!

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Zoc je trener koji lako osvaja EL ali samo kada ima budzet 50+ miliona. Znači duplirajte mu budzet, osakatite drzavu jos malo pa ćete onda mozda na final 4. A da li ima prečih stvari u ovoj drzavi koje bi trebalo da se finansiraju pre tog vašeg final 4 to se dobro zapitajte?

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Partizan 11,zvezda 12.vracanje u realnost
(nemanja, 19. januar 2024 22:55)

Da te vratim u realnost. Da se sad zavrsi ligaski deo Partizan bi bio 10. a Zvezda 13. ili 14. Od nas ste daleko koliko i mi od 5. mesta, dakle dve pobede. Slaba ti je uteha.

mi do

pre 8 meseci

Ledeju obesiti patike o klin a ne davati mu da potpise milionski ugovor. Oterao ga Olimijakos, Zalgiris, Milano a mi mu povecavamo ugovor iz godine u godinu.

Drdun

pre 8 meseci

Na trzistu su bili slobodni Dejvis( otisao u Valensiju), Caleb Tarzuski (Japan), Caleb Homsley (Tofaš), Gudaitis (Japan) .... ali nema niko šlifa za dovodjenje igraca!
Zato sada trpimo.

Sonsi Get

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.
(duledudule, 19. januar 2024 23:08)

Brate, siromasni smo. Ovo nam jedino zadovoljstvo u zivotu. Daj svim ovim ljudima platu od 5000e, ne bi bilo nijednog komentara ovde.

Džoni

pre 8 meseci

Partizan nema igru ako ih iole neko pritisne i odigra odbranu. Jednostavno se ne snalaze na jaku odbranu. Pao čak nije ni igrao ceo meč odbranu, ali čim su zatezali pravili su razliku. Uz to Partizan još imao "domaćinsko" suđenje u sred Atine.

Neo

pre 8 meseci

Ljudi, dajte malo smanjite tenziju. Naročito Partizanovci. Koliko nam je šuteva izašlo iz koša i kako bi atmosfera izgleda da je trećina toga ušlo. Nije htelo da uđe i gotovo. Poslednja četvrtina jeste bila loša zbog izgubljenih lopti i to je to, ali uprkos svemu utakmica je izgubljena tek par minuta pre kraja. A ova razlika apsolutno nije merilo dešavanja na terenu. Jedina zamerka može biti nekoliko zicera Kaminskog i Kabokla. To da su pogodili kad je trebalo, bio bi egal do zadnje sekunde. Ali šta je tu je, omašili su - i biće i dalje i promašaja i pogodaka. Kaboklo jednu ukanali, ali zato je više utakmica on bio jedan od glavnih aktera... Ne znam šta očekujete, svaka tekma da bude svako na 100%. Pa i Real pukne od Mursije, danas od Monaka. Nije išlo danas, biće bolje.

cirkus

pre 8 meseci

@Rade Bogdanovic
Sa kakvim to "ovakvim rosterom" Partizan treba da bude na 6. mestu???
Roster je krsina ziva, 6 igraca i isto toliko stetocina i lelemuda. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh. Ako nekim cudom prodje u top 10. ispada u prvoj rundi. Na 3 pobede ne moze da dobije nikog iz gornjeg dela tabele i to je to za ovu sezonu. Ja pricam od pocetka sezone da sa Andjusom, Ponitkom, Jaramazom, Trifom, Balsom... moze samo na ludu srecu da se dodje do playoff-a. Svi su racunali na to da ce biti 0 povreda i da su svi koji su korisni stalno u top formi, a to ne ide tako. Ako jos krene lose raspolozenje u ekipi, tu vise ne mogu da pomognu ni Aleksa, ni Panter, ni Bog otac.

Zbr

pre 8 meseci

Ovi iz fabrike metalnih proizvoda su doktori za spin majke mi.
Isti taj Pao ih ne tako davno dobije 17 razlike sa pola gasa, gde nije bilo ni jedne sekunde pitanje oko pobednika, mi do 4/4 i vise nego dobro im parirali, na kraju zaslužen poraz ali realno ne zasluženom razlikom.
I onda oni pričaju kako su obrisali patos sa nama, razbili nas i ostalo.
Pa šta su onda vama uradili?

Rade Bogdanovic

pre 8 meseci

Zeljku isrice ugovor, partizan mora da shvati kao i navijaci partizana da partizan nije zeljko i obrbuto. Sa ovakvim rosterom bi partizan trebao da bude u prvih 6. Partizan ce biti u najboljem slucaju 7. ili 8.Zeljko svaka cast, hvala na svemu ali treba nam osvezenje.

super

pre 8 meseci

Partizan izgubio 13 razlike gde je Pan dao 5 trojki za ceo mec sa 29% suta a Zvezda juce izgubila 1 razlike,dobila 17 trojki sa sutem 50%...,???

Kvante

pre 8 meseci

Igraci poput Jaramaza imaju ugovore po vise stotina hiljada evra po sezoni, oni su se zadovoljili time i zato nemaju motiv da ostanu posle treninga i sutiraju 500 suteva za 3, kao sto je radio Pedja Stojakovic. Zato je on zaradio vise desetina miliona dolara, i osvojio dosta toga u karijeri. Da zakljucim, malokrvni igraci su preplaceni.

banegibson

pre 8 meseci

E moj Zeljko, pa ovo ti je vec peti poraz u poslednjih sedam utakmica u evro ligi. Igrači ti igraju jedan na jedan i krštenu akciju ne znaju da odigraju. Od najboljeg napada u ligi, dosli smo do toga da ne možemo 70 koševa da prebacimo. Od Arene sam se večeras definitivno
oprostio. Ostavljam ove mazohiste da idu i da se nerviraju...

xXx

pre 8 meseci

Obrnuta sezona u odnosu na proslu. Tada smo u prvom delu bili ocajni, posle u drugom pokidali kad je najbitnije a sada pocetak bio solidan a onda krece uzas, jedna smo od ekipa sa najvecim padom u EL. Realno ova ekipa je duplo slabija od prosle sezone. Lesor i Exum su nenadoknadiv gubitak. Dovedes Kaminskog, Jaramaza, Ponitku, Smita i sta da ocekujes? Uz to Panter i Ledej ocajni, nisu ni na 50 posto u odnpsu na proslu sezonu. Sreca pa imamo Arenu i publiku inace ovaj tim ne bi imao vise od 5-6 pobeda. Propala sezona skroz i u EL i u Aba.

Krastavcevic

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Partizan jedanaesti sa nikad većim budzetom, Zvezda dvanaesta sa nešto manjim budzetom! Titovi blizanci i njihova legija stranaca troše nemilosrdno drzavne pare i sahranjuju srpsku košarku. Zapitajmo se čemu sve ovo? Jel cilj da se mozda svakih 20-30 godina neki „naš“ klub plasira na final 4?? Privatizujte i fudbalske i košarkaške klubove pa nek im je sa srećom a drzava ima pametnije poslove nego da svake godine prosipa milione na ove preskupe strance.

Zoran

pre 8 meseci

Andjusic prebledi kada ulazi u igru. Ako tip zna gde se nalazi, ruku u vatru cu da stavim. Hejj..treniras to od malih nogu, a srce u petama kao da si u rovu u toku rata. Sta taj covek trazi u Partizanu ???
Obradovicu samo si ti odgovoran za dovodjenje Jaramaza, Kaminskog, Smita, Ponjitke, drzanja Trifunovica, Andjusica u Partizanu. Drugim recima sve promasaj do promasaja. Verujem da su to dobri momci, ali ovde se govori o poslu. Oni ga ne znaju. Bilo bi u redu da i ti snosis neku odgovornost. Tebi Tristan je dezurni krivac, a momak je izmislio basket za gore navedene, bukvalno za njih je nedostizan. Ubijas ga u pojam dok navedene stitis.

View

pre 8 meseci

Polako, još sedam kod kuće pet u gostima.Kod kuće Real problematičan sa ostalima može da se igra i dobije.
U gostima Alba, Armani, Virtus, Monako Barsa. I to je za očekivati bar 2. Dovoljno za nastavak takmičenja.

stupac

pre 8 meseci

Željku nije islo ni u Feneru poslednjih nekoliko godina pre dolaska u Partizan. U Feneru nije imao limitiran budzet ali uprkos tome dovodio je pogresne i limitirane i istrosene igrace.

duledudule

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.

Шунто Златиборац

pre 8 meseci

Партизан ће ући у 10.Полако пљувачи.Од почетка нисмо нити једну утакмицу одиграли комплетни,стално неке повреде,вируси,...Што се тиче игре у 4/4,мислим да је Анђушић главни кривац.Два напада титра лопту до краја напада а затим је "ували" Дожиеру,Лидеју.Понитка је машио 4 зицера,Смајли 2 куцања,Камински продао лопту у руке Нану.Превише изгубљених лопти.Али то није разлог да се баца црњак.Биће све добро.

Nebojsa

pre 8 meseci

Koliko je drzava pomogla za Partizan i C. Zvezdu, a oni se bore za deseto mesto.
Sta bi bilo da ona ne pomaze, da moraju porezi drzavi da se redovno izmirinu bili bi zakucani na zacelju...

super

pre 8 meseci

Postoji li sansa da se raskinu ugovori sa Andjusicem, Jaramazom, Ponitkom i Kaminskim ili moramo da ih trpimo do kraja sezone?
(Xman, 19. januar 2024 22:16) trebalo bi Ledej i Pantera isto oterati moze se raskinuti ali ako ne nadje drugi klub mora sve da se isplati a mislim da imaju po 2 godine a sad ne bi mogli igrati u Evroligi do kraja sezone za drugi klub!!!

Bruno

pre 8 meseci

Lesor se borio večeras kao da mu je život u pitanju. Zar tako posle svega što ti je Partizan dao SRAM TE BILO.
(Grobar, 19. januar 2024 23:13)

Obezbedio vam je top 11, niko vas odatle nece pomeriti. A i pocetkom oktobra prosle godine ste osvojili EL. I jos ste nezadovoljni....

super

pre 8 meseci

Evroliga Partizan11 Zvezda 12
Aba Zvezda 1 Partizan 2
e sad kazu grobari razbijamo.u Evroligi a delije necemo da gledamo?
Zvezda bolju kos razliku
Partizan( kazu najbolji napad Evrolige sa tri produzetka) samo 1 dat poen.vise od Zvezde a odbrana daleko na Zvezdinoj strani!!!
Sudije protiv Zvezde a skoro stalno na Partizanovoj strani!!!

Mилан

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.

stari partizanovac

pre 8 meseci

A sta kaze Obradovic. Da li dalje menja boje kao ulovljena lignja. Nije mi jasno sta on radi sa ekipom koja je u stanju da posle neresenog skora izgubi poslednju 4. cetvrtinu sa 13 koseva minusa. I to nije prvi put.

sta je ovo

pre 8 meseci

Ali javio se Ostoja da Kaze kako su oni gospodski klub pored toliko uvreda transparenata njegovih navijača , ja ne verujem sta sam pročitao

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

bvb

pre 8 meseci

Opet teraju Zeljka vidim. Douzer je opasan igrac, sledece sezone ode on nazad u NBA ili neka Barsa Real ili slicno. Osim ako naravno opet ne stignu neke pare vam budzeta.

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

Tisa, samo Tisa

pre 8 meseci

Tesko je igrati Evroligu bez pouzdanog pleja, a Partizan uporno gura tako vec 3. godinu. Nema ko to vec nije napisao ili rekao, a ja se nadam da nije u pitanju tvrdoglavost najtrofejnijeg trenera da ustraje u jednom konceptu igre koji do sada nije bas mnogo toga doneo. Nije lako, ali moram da kazem da sam uveren da bi sa Teom i Jagom ovaj Partizan bio evroligaska zver. Lepo je to ovde vec receno, od Andjusica koristi moze da bude samo u akciji – i to prevashodno u Beogradu - u kojoj on ostaje sam i sutira po prijemu lopte. Dribling i dodavanje mu strogo zabraniti. Valjda moze jedna od onih +100 famoznih akcija iz prica da se upotrebi za to. Sto se Kaminskog tice, za Evroligu nije, a kako je preskup za 2-3 lakse utakmice ABA ligi u kojima mozda moze nesto da doprinese, otkaz sto pre. Ne mogu da verujem da najtrofejniji trener i njegov strucni tim (valjda su to oni nosaci crnih odela na klupi), nisu uspeli Balsu, momka od 2,16 m i sa sjajnim fizickim predispozicijama i koji je vec >2,5 godine u Partizanu, da nauce ama bas nijednu napadacku vestinu koja bi ucinila da on ne bude totalno bezopasan po kos protivnika ako je od njega udaljen vise od 2 m. Nemojte samo o nedostatku talenta, upornim drilom se i od najveceg antitalenta moze napraviti koristan igrac.

SteF88

pre 8 meseci

Željko shvati da te ni mi navijači više ne želimo... ime si veliko, ali više nemaš pojma...
imaj ponos, sve si osvojio, ne ponižavaj se, daj ostavku !

davor_vs

pre 8 meseci

Gledajući sa nekog višeg aspekta, mislim da je cela sezona isplanirana totalno amaterski. Počevši od prelaznog roka gde su sva pojačanja promašena. Čekalo se dosta dugo, traljavo, nisu se dovodili kvalitetni igrači jer su svi dobri bili razgrabljeni od drugih ekipa koje ozbiljnije rade, a savić je čekao... Ne znam razlog, ali totalno neozbiljno. Sledeća velika greška je što je olako izgubljen Madar i nije doveden drugi kvalitetan plejmeker. Suvišno je pričati da su i Panter i Lidej prevareni, jer im je predočen plan da će ekipa biti jača nego prošle sezone i da se ide na f4, a uradilo se sve suprotno, pa su momci pod razočarenjem i nije ni čudo što jednostavno i igraju bez volje i to se vidi iz aviona.
Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.

Ovaj

pre 8 meseci

Jaramaz otkaz,Kaminski otkaz, Smit otkaz, Obradović otkaz...naravno ništa od svega,ali ništa ni od trofeja u ABA ili f8 u EL..koliko negativne energije unosi oObradović...

veliki strumf

pre 8 meseci

Занимљив податак је да Звезда има кош разлику +33, а Партизан -10!!! Партизан је дао само 1 поен више од Звезде, али је одиграо чак 3 продужетка (Звезда ниједан), што значи да Звезда има и бољи напад у 40 минута, а и значајно бољу одбрану. Сад смо на позицијама 11 и 12, мада наравно Партизан има 2 победе више. Звезда никако да се приближи на једну победу од плеј офа, никако! Иначе, Пао је вечерас добио меч са само 8 играча и то су одиграли поприлично слаб меч, чак 18 продатих лопти, очајан проценат шута за три…

Ranko

pre 8 meseci

Odradili nas šmekerski kroz različit kriterijum u zavisnosti ko igra odbranu.
Drugo poluvreme nas odvalili uz greške u našu korist kada je već rešeno bilo.Ovde se nije ni očekivalo da če biti drugačije.
Ipak je sa Olimpijskosom to bila pljačka,ovo onako na finjaka.Zeleni se nudili ali nije bilo nikoga da uzme utakmicu.Doužir je teško mogao sam ovo da dobije.

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

Kgh

pre 8 meseci

Izgleda Misko drzi mnogo vise kvalitetnih igraca. Rastanak saradnje je vise stetio Partizanu. Bolje da se se trudili da sacuvaju Lesora nego Madara.

47304

pre 8 meseci

Nije problem promašiti šut
( loše veče ) ali je problem kada nemaš ideju kako do tog šuta doći plus je energija kod igrača bila ispod potrebnog nivoa za ovakvu utakmicu . U pojedinim prilikama bez potrebe se odigravalo dalje umjesto da se šutiralo bježeći tako od odgovornosti a gurajući drugog igrača u vatru . Sve u svemu nije to ono čemu se nadamo i što je potrebno za F8 .
Idemo dalje , napred Partizan !!

Lex

pre 8 meseci

Паната је очајно одиграла ал срећом по њих у Партизану је једино Доужер играо. Ледеј добио нови уговор па је сад лаган, не игра ништа целе сезоне. Смит, Јарамаз, Анђушић и Понитка уопште нису калибар за ЕЛ. Камински шта рећи. Кабокло је и океј ал прави превише глупих фаула и тако избацује константно себе из ритма као и читав тим. Нанели и Смаилагић се уклопили у сивило тима иако су по статистици океј. Фали овом тиму Аврамовић у оваквим мечевима више и од Пантера. Довели смо Смита који је сушта супротност Авраму по енергији и борби, класичан баскеташки приступ игри који се лако чита.

Deratizator

pre 8 meseci

Partizan nije zaslužio večeras da dobije, ali je mogao, kad već gubi, da to bude sa razlikom manjom od 5. Mada, kad ti neko šutne 30 slobodnih bacanja teško je dobiti i lošije ekipe.
Bez Avramovića i Pantera nemamo dovoljnu širinu u napada ni agresivnost u odbrani. Uz to imamo i makar 4 neupotrebljiva igrač (Kaminski, Koprivica, Ponitka i Smit). Realnost je da uđemo u borbu za 10. mesto, pa da se pobijemo za F8, a posle ko zna.
Idemo dalje pa kom obojci, kom opanci.

neko

pre 8 meseci

Ledeju dati ispisnicu sa sve Ponjitkom. Ne moze stalno Naneli od 35 godina da ih cupa. Znaci Kaminski, Ledej Ponitka beskorisni ove godine.

uaaaa

pre 8 meseci

Partizan jednostavno nema dovoljan broj kvalitetnih igrača da ovo dobije.
Tim je slabiji nego prošle godine zato što su Kaminski i Ponitka i Jaramaz promašaji ali i zato što su Panter koji ne igra večeras i Ledej neprepoznatljivi u odnosu na prošlu sezonumnogo lošije igraju.
I to je to.

Alex

pre 8 meseci

Eto vam vašeg Lesora na 9 razlike traži challenge za 50/50 loptu. Toliki mu je respekt za Partizan i to insistira. Na kraju nije bio u pravu. To je ta bolesna ljubav prema Partizanu..

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Ja stvarno molim sve košarkaške komentatore da ukapiraju da niko na košarkaškoj utakmici ne šutira penale već slobodna bacanja!!!

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

pedja2206

pre 8 meseci

Kada udješ da braniš zadnji napad u trećoj četvrtini sa Koprivicom i udješ u zadnju četvrtinu sa petorkom Smit, Trifunović, Ledej , Koprivica i Ponitka gde niko od njih ne sme šutirati na koš ne čudi što su napravili seriju 8:0 i još Partizan u prva dva minuta napravio dva faula. Nisam očekivao da ćemo ih dobiti ali imao sam osećaj da su nam se sami nudili.Falio je kapiten i to najviše u zadnjoj četvrtini kada se odlučivalo.

Ivan NS

pre 8 meseci

Dzaba i pokusaj sudijske otimacine. Pao je sve izdrzao i lagano oduvao sa parketa najskuplji tim Evrope sa budzetom od preko 25 miliona evra.

bk

pre 8 meseci

Koliko slupanih para u PA i CZ. A samo 8% dece se u Srbiji bavi sportom. Ove pare koje su slupane u ovaj elitni sport da su dali na afirmaciju sporta kod naše dece procenat bi bio makar 20%

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

Bubanj

pre 8 meseci

Veceras svi tanki kao sirce,osim Douzera. Kaboklo je "prodao" tri napada zaredom kad se lomila utakmica. Lesor ga je oduvao u zavrsnici. Ponitka i Kaminski se definitivno nisu snasli.Andjusic, Jaramaz,nemaju kvalitet za ovo takmicenje. Zek u padu forme, deluje kao da se prezasitio. Douzer i Naneli jedine svetle tacke ove sezone.

profa

pre 8 meseci

Nekada se smatralo da je košarka sport za igrače koji poseduju visok nivo inteligencije. Ali, sada se to promenilo, pogledati samo ko sve igra u Partizanu, mislim na domaće igrače, a jedan od njih je ne tako davno dogurao i do kapitena.

anti Rola

pre 8 meseci

Utakmica je unapred izgubljena, samim odsustvom Pantera igraci nisu verovali u pobedu. Koliko god se borili ipak se videlo da nisu verovali u to.
Ono sto me raduje igra Koprivice, decko je zver samo da ima samopouzdanja, a tu treba svakako trener da ga podrzi, a ne sputava. Lesora je stavi u dzep.
Jos jedno moje zapazanje, Andjusic je definitivno Euro Cup igrac, nema on petlje za Euroligu. Jednostavno je stepenica ispod.
Jaramaz po meni ima kvalitet za odbranu, kratke role i to je to, kad se vrati Aleksa
Danas nije bilo ocekivano da dobijemo, a pobeda bi nam legla ko kec na deset, ali nije dosla.
Smitha, Kaminskog treba prodati i uzeti jednu dobri laku cetvorku tipa Moneke iz Baskonije.
Na centru imamo Kabokla, Alena, Koprivicu dovoljno.

Zoran

pre 8 meseci

P.J je igrac, a ostali su tu da popune broj. Svakako i Panter.
Ponjitka, Andjudic, Jaramaz, Kaminski, Smit, Trifunovic, Koprivica, jedva dobavuju do ABA lige.
Bruno I Ssmailagic nemaju visoki kosarkaski IQ, pa se tu i ne moze ocekivsti nesto specijalno.
Sve u svemu ako se fokopaju 10. mesta je ravno cufu, jer ipak je ovo tim sa 3-4 igraca za EL odtali nisu ni blizu.
Naneli nije igrac za velike utakmice. Nema srce. On moze biti ssmo prstilac Panteru.
Zeku ako se vise ne igra bilo bi posteno da kaze.

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Samo treba pogledati odnos u ličnim greškama… na jednoj strani se svira svaki kontakt, na drugoj svaki šednaeti… ne može se protiv Pao i sudija…

Joca šurbat seljak iz Godačice

pre 8 meseci

Sramno je koliko Smith, Anđušić i Trifunović ne znaju. Neću sad da pominjem u kom minutu i pri kom rezultatu su nas kanalili, ko ne veruje, neka pregleda snimak i popiše sve njihove promašaje i pogreške. A ko kaže da oni igraju neku dobru odbranu, neka opet pogleda snimak i isto uradi. Ovaj dobri poljak je možda dobar čovek, ali košarkaš jok. Ko ne veruje neka opet pogleda snimak. Naravno, neka pogleda i odbranu koju igra.
I još samo jedna dopuna. Ako ne znate zašto Uroš Trifunović igra u ovom Partizanu, reći ću vam. Samo zato što je najbolji drug sa Željkovim sinom. Uzgred, i navijač je c. Zvezde.
Hvala, od mene toliko.
P.S. Ima još puno toga, ali to posle sledećeg poraza.

Isto takvo suđenje je bilo i u pireju

pre 8 meseci

Bez obzira ko je kako odigrao 4/4 počinje egal! i onda idu 6 nepostojećih slobodnih bacanja za panatu i navlačenje sudija na pobedu! Partizan već u bonusu posle 2 minuta a oni 2 faula do zadnjeg minuta i onda kreće neko peglanje sudija taj zadnji minut kad su već sve rešili u prvih 7 minuta poslednje četvrtine! Tako da momcima čestitam na prikazanoj igri, nisi mogli da utiču na neke evidentne stvari koje se dešavaju

Solarnaut

pre 8 meseci

30 slobodnih naspram 18 Partizana i to pred kraj je dobio 4 kad je bilo reseno, Andjusic sramota sta igra, Smit oterati ga odma koliko ga boli uvo ne ceni loptu uopste, Jaramaz opet pao u napadu, pleja nema vec dve godine ni na vidiku...

Vlada

pre 8 meseci

Partizanovi + navijaci Panatanaikosa = Zvezdini…
(sasa the king, 19. januar 2024 21:30)

Partizanova + Panatinaikosova pozicija na tabeli = Zvezdina

costadeen

pre 8 meseci

Andjusic def moze da igra samo ABA ligu i to bez derbi duela. Manje - vise svi imaju neki nedostatak, naprave kiks, sve je to sastavni deo price, ali on zaista ne moze da doprinese nista na nekom visem nivou. S toga, ABA liga, dogodine ruka ruci i puno srece u pronalasku novog kluba.

Globtroter

pre 8 meseci

Opet 50 komentara panterbotova o suđenju u trenutku gde je Partizanu suđeno 10 faula više i ima isto toliko bacanja manje.

Ajde promenite ploču, degutantno je.

Раде

pre 8 meseci

Партизан је врло добро играо у прве 3 четвртине. Као никад до сада назирала се концепција у игри. Мислим да су меч изгубили епизодисти (Јарамаз, Трифуновић, Анђушић и Понитка) са лошим процентом шута (9/2 за 2 и 0/6 за 3) и дуго очекивани плејмејкер Смит са изгубљеним лоптама и катастрофалном организацијом игре. Сви остали играчи, чак и Ледеј су били на солидном нивоу. Смајлагић са више концентрације на скоку у одбрани и једноставности у нападу био би одличан.

Kingston

pre 8 meseci

Ovaj Smith nije ni za ABA ligu, odakle nam ideja samo da ga dovedemo. Kaminski, Andjušić standardno katastrofa, Leday u totalnom padu forme...bogami biće dosta teško da izborimo TOP 8 ako ovako nastavimo da igramo.

Bing

pre 8 meseci

Bez i jednog kontranapada, Žeks reci nešto, ko je kriv?
Ne trebaju nam Panter, Ledej, Ponitka, Jare, Andjusic, Kaminski, Smit, pa molim upravu da pripremi ispisnice i rastereti budzet. Zeljko vreme je da zasednes u neku funkcionersku fotelju i da posao prepustis mladjima.

Мића из паркића

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.

Curry

pre 8 meseci

Jasno je da su sudije mnigo uticale na ishod, kad pogledamo napad ovo je bila jedna od najboljih kretanja u napadu i imali smo akcija samo je sut za 3 bio los, al opet mozda i prva nasa dobra utakmica kad smo izgubili. Al dozier kako igra odbranu i na lessort i na mitoglua i na slukasu nunnu, neverovatno ja nznm da li mu je neko dao kos, neverovatna mozda i najbolja odbrana nekog igraca kog sam video ove sezone, jer je cuvao i mitoglu na postu, mitoglu mu nije mogao nista itd. Sad monaco je bolja ekipa od panathe al videcemo ako nista bar smo dobro odigrali al protiv sudija se ne noze. Mada nije ni sve do sudija andjusic, ponitka i smith su nas upropastili i bolje da nisu igrali al nadam se da andjusic i ponitka vise nece zaigrati nikada

Na žalost

pre 8 meseci

Ove sezone, ne zaslužujemo top 10. Poštujem Željka, volim Partizan, ali ovo ništa ne valja. Borbenost igrača, koju sme očekivali, je na nezavidnom nivou. Jedan od razloga za top 3 najgorih odbrana u EL. Nadam se da grešim, ali ove sezone smo limunada. Veću minutažu za Koprivicu, Kaminskog poslati kući. Vratiti Drezgića a Jaramazu, Smitu, Andjušiću i Ponitki se zahvaliti.

Demar Derozan

pre 8 meseci

Nije ovo realno moglo da se dobije bez Pantera i cvrsceg protivnika. Pao je kupio skoro sve sto valja na trzistu, oni moraju da napadnu titulu u EL,ali zbog mentaliteta kluba, dajem prednost Realu i Barsi. Vidite centre, Lesor, Mitoglu i Atetokumbo (odlicno odradjuje minute, veliki i duge ruke ima), a Balcerovaki, poljski reprezentativac, je trenutno povredjen. Sirok i dubok roster. Mitoglu je izvanredan igrac, trenutno najbolji grcki igrac. Part ne moze bez pravog pleja protiv cvrste odbrane gde se zatvara reket. Ali dobijen je PJ, njegova mirnoca, tehnicka obucenost i gradja ce uciniti tim jako ubojitim i nezgodnim kada bude kompletan roster. Part ima mnogo prostora za napredak! Bez brige, bice sve ok!

Malo smeha nije na odmet

pre 8 meseci

Napreduje Makabi. Pre koju utakmicu su imali čitave 2 asistencije za poluvreme. Vidi se napredak u igri. Možda će za koju godinu ličiti na tim. Nazvao bih ovog blizanca domaćinskom ekipom ali pošto su legija stranaca koji igraju privremeno u državnom klubu iz Srbije ta reč se jednostavno ne može koristiti.

pejton

pre 8 meseci

Banančuga Nana onom našem poljskom ćopavcu je momenat koji je prelomio ovaj naporan za gledanje meč.
I dokle više ovako? Trenutno nemamo pozitivan medjuskor ni sa jednom ekipom koja je u igri za top10. Bilo bi možda i najbolje da nas u Areni olade Baskonija i Valensija i zatvore ovu kriminalnu sezonu gde nema ko nije vodio tokom meča dvocifrenom razlikom protiv nas.
Danilo Andjusicu, druze, zar se ti stvarno bavis kosarkom nekih 15-20 godina? Sram te bilo na ovom prikazanom.

Etienne

pre 8 meseci

Vazno da Andjusic uziva sa porodicom po Atini ceo dan , koga briga za utakmicu...
Podrska Obradovicu , sa ovakvim manekenima bez imalo zara , dobro je sto nismo primili stotku od Pao...

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

coment

pre 8 meseci

Da li samo ja vidim vec odavno da je Koboklo promasaj.ledjna tehnika ..skok..odbrana pleja na ulazu..asist ispod proseka...a Kaminskom da ne pricamo..Balsa je dr. za njih u odnosu na novac za ugovor..

Solarnaut

pre 8 meseci

ne zna se koga vise boli uvo dal Smita ili Andjusica, ovaj Smit je sramota koliko ga boli uvo da igra i kako gubi lopte a Andjusic toliko godina a toliko gluposti napravi na svakoj utakmici sramota. Sta su dovodili uopste ovog Smita nije ni za ABA ligu, Jaramaz makar igra odbranu za razliku od ova dva diletanta, bez Pantera i 15 slobodnih vise za Pao vise se nije moglo

Piter Markoni

pre 8 meseci

Igrači se ponašaju indolentno i igraju demotivisano....Kvalitet je takodje upitan, ako se gubi non stop na isti način.....

najo

pre 8 meseci

Da neko, poput nasih klubova, toliko ulaze - sto novca privatnika, sto drzavnih sredstava - u klubove, a da ne mogu jednom da ubodu top 8, sramota.

Faust

pre 8 meseci

Koliko očajnih igrača - Kaminski Ponitka Smit i turboočajnici Anđušić i Jaramaz. Sve ovo treba ispratiti kroz izlazna vrata. Douzer jedini čovek koji igra.

kortizol

pre 8 meseci

Ali Anđušić koji ponovo (kao i u derbiju) nešto maše publici i opet ispada smešan kasnije... čoveče, moraš da budeš mnogo jači igrač za takvo mangupiranje

Don Vito

pre 8 meseci

Nemas krstenog pleja 3 godine...cekas,biras...i onda dovedes Smita?!?!?!
Pa hoce li iko preuzeti odgovornost za dovodjenje ovog amatera?!
Lik je gori od Jaramaza,za klasu!!!

Paranoid Android

pre 8 meseci

7:39 4. četvrtina - Partizan izašao iz bonusa ...

Ne može da se dobije sa samo jednim igračem koji je u utakmici (PJ), previše neiskorišćenih šansi!

Više sam se iznervirao jer smo bili bliži nego što sam pretpostavio da možemo sve do početka 4/4. Ziceri Ponitke ali i neka kucanja Smajlija i tako sitni detalji su u stvari tada držali PAO u igri a mogli su se odlepiti ...

Ko je upisao ovde pobedu nije realan ali ovo još više nervira!

Blek Stena

pre 8 meseci

Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.
(davor_vs, 19. januar 2024 22:16)

Mirotic je bio dogovoren,oko njega Pantera,Ledeja i Nanelija je planiran roster.Ali se svevisnji umesao i onda su dovodjena pojacanja koja nisi bila planirana.

Parni Valjak

pre 8 meseci

Ne mogu od početka sezone da se otmem utisku da je odlazak Lesora najveća greška uprave. Lesor je bio srce ove ekipe.
A mi smo čekajući Mirotića završili sa verovatno preplaćenom mrljokurinom Kaminskim.

todos

pre 8 meseci

Не труде се, не труде се... Увек неком може да дође слаб дан попут Каболка и не треба се на њега љутити. Проблем су константни кривци попут Анђушића и Јарамаза. Ни Смит и Понитка нису далеко од њих.

pobednik

pre 8 meseci

sudije su osakatile Partizan, tri puta vise slobodna bacanja su imali..pocetak cetvrte cetvrtine 4 slobodna bacanja za PAO, Dozier udara po loptu 2 sekunde do kraja napada, sudije sviraju 2 slobodna Slukasu, cist poklon..Srbi su ziv uzas, sram ih bilo, Smailagaic promasuje zicere i zakucavanja, jaramaz/andjusic nista ne umeju da pogode, pa ni na srecu da udje nesto aman zaman..Balsa je tele, onoliki covek da svaki napad lomi kos, on se uplasi i dodaje nesto..Ponitka i Kaminski rekreativci, poslati ih u zvezdu..SVAKA CAST ZELJKU sto smo i sa ovakvom igrom mogli da pobedimo PAO u gostima i to bez Pantera..

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ne mozemo biti nezadovoljni igrom u prve tri cetvrtine. U cetvrtoj smo mnogo lopti izgubili, Kaboklo pre svih i mnogo zicera pod kosem i otvorenih suteva promasili. Nedostajao je Panter da pogodi neke lude poene u svom stilu. Kaboklu je ovo prva sezona u EL i to se vidi.
Sudjenje u prvoj i cetvrtoj cetvrtini je bilo sramotno. No, to je bilo ocekivano. Nije ovo poraz koji je neocekivan. Ja sam ipak zadovoljan kako smo odigrali veci deo utakmice. Narocito odbranu. Samo par suteva da je uslo u 4/4 bilo bi neizvesnije.

Zoran

pre 8 meseci

E MOJ ZELJKO ..BAR JEDNOM PRIZNAJ DA SI KRIV ZA PORAZ...TVOJA VELIKA POJACANJA ...BRUNO..SMIT...DAJU REZULTATE...VREME ZI JE ZA PENZIJU ...I TEBE I SAVICU..

Pera

pre 8 meseci

Panateikos je strasna ekip kad su kompletni. Ko tvrdi drugacije je kompletni idiot.igraju jaku odbranu na ivici faula. Domaca publika.Nema lakih i otvorenih suteva. Partizan nema igrace koji prave razliku. Nazalost.

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

Kiza

pre 8 meseci

Najjaci su ove jade povratnici koje vracaju i Partizan i Zvezda jer naravno niko ih nece a oni NEMAJU POJMA.Ubise kosarku i tim se nece nikad napraviti i uigrati posto 5 utakmica uprskaju a jednu odigraju solidno

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

Šomi

pre 8 meseci

Vrhunska utakmica,bilo je svega sto kosarka moze da pruzi,Partizan znatno oslabljen izostankom Pantera i Alekse se odlicno drzao prve tri cetvrtine,nisam nezadovoljan,pobede u gostima treba da trazimo protiv Virtusa,Albe,a kuci sve da dobijemo do kraja,bice to dovoljno za prvih osam a mozda i koje mesto vise,bice to dobro..

G

pre 8 meseci

Treba pohvaliti sudije na trudu da pomognu velikom treneru da izbegna vec 11 poraz sa budzetom koji je dobio od drzave i ljudi koje vole partizan.

Goks

pre 8 meseci

Samo neko ko ne misli dobro Partizanu može da dovede Kaminskog, Ponitku i Smita, da trpi Jaramaza i Andjusića. O vodjenju utakmice da ne pričam. Definitivno, Partizan goreg trenera u istoriji nije imao. Za njega su Saško čokalija i Pera Božić trenerčine. Da se ne zove kako se već zove leteo bi već 10 puta.

Tomo

pre 8 meseci

13000 pretplatnika po 20 € pa da isplatimo Anđušića samo da ne igra. Više ćemo platiti lekove protiv bolova u stomaku. Ne mora niko da dođe umesto njega .

Zoran

pre 8 meseci

Ljudima koji su gledali košarku 90-tih i 00-tih, stvarno bode oči koliko glupih nerezonskih šuteva igrači uzimaju tokom utakmice. Nekad bi letili na klupu nakon prvog takvog. I to nema veze sa pričom da sad imamo lažne centre koji izlaze na šut i ne igraju leđima nego non stop vrte pick and roll. Ne to je jednostavno košarka totalno pala na taktičkom planu.

RedMetox

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.
(todos, 19. januar 2024 20:53)

Isti taj Jaramaz i Andjusic su najzasluzniji za pobedu protiv Makabija, svi stranci su bili nezainteresovani ,tek kada su domaci igraci poceli da grizu u odbrani onda su se i ovi trgli. Posmatrajte malo kosarku i iz drugog ugla, kod nas je ista situacija sa Lazicem,Lazarevicem ali oni prljav posao odradjuju, lepo je kad das kos ali nije lepo da preko tebe daju duplo vise.

građanin opasnih namera

pre 8 meseci

anđušić i jaramaz aut! nema vise bezuslovne podrske, i nije problem sto ne doprinose ama baš ništa, već što nam odnose i vuču u minus sa njima u igri! Anđušić, sta ti decko treniras, kako te nije sramota vise? Nemam bre živce više za tebe, ne jebi nas aman više...

iskreno

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.
(Tomo, 19. januar 2024 20:53)

E pa vidiš. Svaki igrač ima mane. Gledaš da mu koristiš vrline. Dakle ima dobar šut. Nema on šta da dodaje. On treba da se izvuče iz bloka i da šutne. Kraj priče. I onda mi neko kaže da je Želimir veliki trener. 3 godine bez pleja i uporan u toj nameri da će nas sahranili. 3 godine gradi ekipu i ništa nije napravio. Ekipa je gora nego prve sezone.

Veljko

pre 8 meseci

Sta rade sudije Panatinaikosu ovo je stvarno smesno,pljackaju ih samo tako
(Ej bre, 19. januar 2024 20:55)
Sudije guraju partizanku
(presmesno, 19. januar 2024 20:53)
Ја не знам, или сте провокатори, или стварно не знате правила кошарке.

Toliko

pre 8 meseci

Ovo je vec ozbiljna hrabrost sudija,da ovoliko kradu domacina pred ovakvom publikom u 3/4.Granici se sa sramotom da ovoliko navlace za gosta.

Ima jedan tim

pre 8 meseci

Panteri pominju neki budzet a nama igraju jaramaz ponitka i amdjusic alo, to nisu igraci ni za evrokup.
Svaka cast Zeljku da s njima u timu igra egal sa ovakvim Panatinaikosom

Nemanja

pre 8 meseci

2 i po godine bez pleja. Rezultat: 1 od 9 mogućih trofeja. Što se tiče utakmice, Pao slabo igra odbranu, imamo šansu, napred Partizan.

Solarnaut

pre 8 meseci

za ovu decurliju sto pisu da sudije guraju Partizan trenutno na poluvremenu Pao ima duplo vise slobodnih bacanja od Partizana. Kaboklo ja stvarno ne razumem sta je sa momkom svaku utakmicu 3 licne do poluvremena od toga 2 bespotrebne pod kosem protivnika sam sebe izbaci iz igre, Jaramaz nema uopste samopouzdanja u svoj sut zato tako i sutira, onaj Smit zali boze koliko god da je placen, Andjusic pogubljen sa njegovim dodavanjem je uvek 50-50 da mu preseku loptu, Naneli u poslednjih par utakmica ima velikih problema sa vodjenjem lopte valjda sto mora da organizuje a nije navikao. Partizan i dalje nema pleja ovaj Smit je nista nadam se da ce to biti bolje sa povratkom Avramovica a zasto Partizan nema dobrog pleja vec dve sezone je pitanje za strucni stab, najvaznija pozicija u ekipi a mi 2 sezone nemamo igraca na tom mestu...

Мишо

pre 8 meseci

Анђушић ради две финте шута и баца лопту никоме ,каква шепртља мајко моја ја не знам како га Жељко трпи .

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48)

Ako ti ni posle onog nije jasno prestani da pratiš košarku. Šteta što imamo nekoliko totalnih amatera u timu, moglo je ovo još bolje da bude. Doužer će sledece sezone u NBA u to nema dileme, previše je on dobar za ovo.

DB

pre 8 meseci

Jeste da Rada sport klub zna da pita gluposti na konferenciji ali bila je žena potpuno u pravu
Partizan jako loše igra
Željko ne misli tako
Biće da smo svi slepi

bojan

pre 8 meseci

samo dozer, ovo resto nije ni moralo da putuje u atinu veceras, pontika, kaminski, jaramaz, andjusic, gde dajte im ispisnice rasteretite budzet i bar da se ne nerviramo vise

Roki

pre 8 meseci

Sudije osakatiše Pao. Bilo bi 20+ razlike da su svirali ujednačeno
(jsd cirkus, 19. januar 2024 20:41)

Posle prvog poluvremena Partizan 14 faulova,Panatinaikos samo 7.

Sima

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.
(VAR, 19. januar 2024 20:52)

Samo kad su korake Mitoglua svirale...

društvance iz predgrađa

pre 8 meseci

I posle se neko čudi što ne igraju domaći igrači. Ne zna se ko je veća komedija, Jaramaz, Smailagić, Koprivica, Anđušić ili Trifunović...

Tomo

pre 8 meseci

PONITKA sam samcijat pod košem i ne zna da ubaci loptu u koš.
Majko moja ko ga nađe i dovede ?
A ovaj KOPRIVICA da ima samo malo više u toj svojoj glavi trebao bi svaki drugi put kada uđe u njihov reket da je zakuca jer ima i visini i duge ruke.

poslednji mohikanac

pre 8 meseci

Igramo gotovo celu utakmicu bez pleja. Bas smo losi na toj poziciji. Jednostavno nemamo opciju. Imajuci na umu tu cinjenicu odlicno ogramo.

FQ20

pre 8 meseci

Ako i dalje botovima i sendvicarima nije jasno, gledate pripremu za F4!
Kako to ne razmete uzmite po taj jedan senvic sto vam daju da zasipate komentare i polako na spavanje!
Nije ovo igra vama poznata!

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

dragaN

pre 8 meseci

Bez Pantera razbijamo. Vec nekoliko utakmica komentarisem da je Panter grobar Partizana i ova utakmica to dokazuje. Cak io ako izgubimo, nema veze, igramo najzad dobro, imamo timsku igru, akcije, na kraju trece cetvrtine 13 asistencija sto je duplo vise nego na celoj utakmici kada igra Panter. Kamo srece da se opet povredi.

Мишо

pre 8 meseci

Жељко држи Анђушића кад се ломи у задњој четвртини ,човек има живце изгледа .

Zoran

pre 8 meseci

Cemu Ponjitka sluzi ??? Ponjitka u kontri i to ispred zelenog i umesto da zakuca, zeleni mu udara bananu..Majko mila..Cudo je sta Zeljko radi sa ovim timom..

uaaaa

pre 8 meseci

Evo delije su opet oštećene u utakmici Panatenaikos Partizan...
Čudni neki ljudi.
Nađite mi neki komentar na vesti o CZ da se grobari žale na suđenje kada CZ igra protiv nekog u EL.
Jednostavno nema takvih komentara.
Šta nas briga šta vi radite,gledamo svoja posla i gledamo da naš tim pobedi.

Мишо

pre 8 meseci

црни Балша не зна шта ће са лоптом кад је далеко од коша , Ал зато закуца адетокубма .

Roman

pre 8 meseci

Ovoliko izgubljenih lopti znači samo jedno - neminovan poraz. Imamo toliko limitiranih i očajnih igrača da se nemamo prava bilo čemu nadati.

bojan

pre 8 meseci

nemam vise zivaca da gledam ovo, da ja gledam andjusica, kaminskog, pontiku, jaramaza i smita, ja da pijem lekove za smirenje i da me boli glava, pa od njih su bolji ovi klinci sto igraju basket ispred moje zgrade, necuveno kakvi nam diletanti igraju

gagi

pre 8 meseci

Dozer je ove godine najbolji igrac Partizana.Zanimljivo,poluvrijeme,od sest odigranih cetvrtina samo u tecoj cetvrtini u Bg Lesor je licio na sebe...

Djordje

pre 8 meseci

Dao bi pare da mi neko iz uprave objasni cemu sluze Ponitka i Kaminski i jel daju neke pare za to sto su u Partizanu i koliko to placaju ? Pa dva veca panja ne pamtim!

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

Baš mi Smo računali

pre 8 meseci

Bice to sve dobro pred razigravanje, može komšinica da nam bude sparing partner, oni od sledećeg kola igraju rekreativno....

1Djoković

pre 8 meseci

Da ti se ogadi košarka,od sudija.Ne postoji sport i kojem se više pitaju sudije.Od ragbija do baleta je kriterijum.Možeš da igraš i sa igračem manje celu utakmicu i pobediš bez problema.

Bruno

pre 8 meseci

Nekako od pocetka gotivim Kabokla, ali brate Bruno do kada mislis da pravis te glupe faulove bez razloga?
(Dovla, 19. januar 2024 20:37)

Brate Dovla veruj mi, nesto me u sebi tera od rastanka s njom, sve je tuzno u zivotu mom...

iskreno

pre 8 meseci

Jaramaz -otkaz
Andjusic-otkaz
Ponitka -otkaz
Kaminski -otkaz
Zoran Savic -otkaz
Zeljko Obradovic -otkaz
(Vozdovac, 19. januar 2024 20:51)

Ja bih dodao i ovog poslednjeg što su doveli reda radi.

nesa80

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48
usao je par sekundi i pokazao je zasto ne igra,bolje forsirati mlitavog koprivicu bar je nas igrac ako nista drugo

eto ih

pre 8 meseci

kako ce zeljko bez igraca koji prima 2.6 miliona evra?
(kako y, 19. januar 2024 19:33)

Bolje nego vi sa vecim budzetom.
(aca, 19. januar 2024 20:15)

u te Lazi mozete samo vi da verujete ali razumem vas kompleksi

mladići borovi, devojke jele

pre 8 meseci

da bodibrojilo stvarno voli igokejicu2, uveo bi pravilo o 6 sudija na terenu - želimiru škripi 8 na 5, ali je tata-mata za 11 na 5!

XXX

pre 8 meseci

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..
(ajde ajde, 19. januar 2024 20:26)

Samo se lozi da ikoga normalnog zanima sta vi radite dole pri dnu.

Karakondžula

pre 8 meseci

Balša katastrofa… dečko prosto izgubljen… Osim Kabokpa nemamo centra, a ovaj se napuni faulovima za 10 minuta… nema ništa od toga. Osim neke sreće, džabe…

Lex

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.

ajde ajde

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.
(del boj, 19. januar 2024 19:25)

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..

Zoran

pre 8 meseci

Taman malo povedemo, ali tu je Jaramaz da to poravna za protivnika. Dokle cemo gs gledati ? Covek igra beka, a nema sut, nema mogucnost da organijzuje bilo sta.

Tomo

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.

iskreno

pre 8 meseci

Partizan je u problemu već 3 godine jer nema plejmekera. Ali ima velikog Željka kome ne treba plejmeker, jer za sebe ima preveliko mišljenje čovek..
Totalni haos na terenu, ali on će naravno reći da igramo prepametno. Ne mogu više da de nerviram.

Đuro

pre 8 meseci

Gledajući Željka koji uporno forsira Jaramaza poželim da izgube sve utakmice do kraja. Stvarno je teško objasniti tog nazovi košarkaša. Štetočina neopevana.

Grrr

pre 8 meseci

Zeljko imao vremena za treninge,toga se I bojim.Nece se sastaviti ekipa.U napadu ocekujem sve na individualni kvalitet,preko ruke.0 izgradjenih akcija ce Partizan odigrati.Steta,ovo je ekipa sa dosta kvalitetnih igraca ali trener je prodavac magle.

Zoran

pre 8 meseci

Ne mozes EL da igras sa Jaramazom, Koprivicom, Andjusicem, Trifunovicem, ovim novim bekom iz USA...to je sve nivo KLS takmicenja. Takodje Zeku se izgleda vise ne igra..

Kad sam bio

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.
(Ess, 19. januar 2024 19:19)
Ti si se sinoć i zvanično oprostio od ove godine, tako da slobodno papetiši, da se smejemo malo...

todos

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.

VAR

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.

nedeljković, oliver nedeljković

pre 8 meseci

Zalgiris razvaljuje Fener, Monako otkida Reala.., bice vraski tesko uleteti medju prvih prvih 6. 7-10 pozicija iz ove perspektive, deluju najvise i najrealnije.

Ess

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.

del boj

pre 8 meseci

Taman da vidimo veceras koliko moze Smit protiv jakih plejeva iz PAO. Realno, i potpuno kompletni sa Panterom, Aleksom.., ne verujem da bi imali vise od 40% sanse sa po meni, sigurnim ucesnikom 1/4, Hocu reci, necu pljuvati po igracima Partizana i ako veceras izgubimo 20 razlike.

del boj

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.

kortizol

pre 8 meseci

Ali Anđušić koji ponovo (kao i u derbiju) nešto maše publici i opet ispada smešan kasnije... čoveče, moraš da budeš mnogo jači igrač za takvo mangupiranje

del boj

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.

Tomo

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

Lex

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.

Don Vito

pre 8 meseci

Nemas krstenog pleja 3 godine...cekas,biras...i onda dovedes Smita?!?!?!
Pa hoce li iko preuzeti odgovornost za dovodjenje ovog amatera?!
Lik je gori od Jaramaza,za klasu!!!

Faust

pre 8 meseci

Koliko očajnih igrača - Kaminski Ponitka Smit i turboočajnici Anđušić i Jaramaz. Sve ovo treba ispratiti kroz izlazna vrata. Douzer jedini čovek koji igra.

Мишо

pre 8 meseci

Анђушић ради две финте шута и баца лопту никоме ,каква шепртља мајко моја ја не знам како га Жељко трпи .

Zoran

pre 8 meseci

E MOJ ZELJKO ..BAR JEDNOM PRIZNAJ DA SI KRIV ZA PORAZ...TVOJA VELIKA POJACANJA ...BRUNO..SMIT...DAJU REZULTATE...VREME ZI JE ZA PENZIJU ...I TEBE I SAVICU..

davor_vs

pre 8 meseci

Gledajući sa nekog višeg aspekta, mislim da je cela sezona isplanirana totalno amaterski. Počevši od prelaznog roka gde su sva pojačanja promašena. Čekalo se dosta dugo, traljavo, nisu se dovodili kvalitetni igrači jer su svi dobri bili razgrabljeni od drugih ekipa koje ozbiljnije rade, a savić je čekao... Ne znam razlog, ali totalno neozbiljno. Sledeća velika greška je što je olako izgubljen Madar i nije doveden drugi kvalitetan plejmeker. Suvišno je pričati da su i Panter i Lidej prevareni, jer im je predočen plan da će ekipa biti jača nego prošle sezone i da se ide na f4, a uradilo se sve suprotno, pa su momci pod razočarenjem i nije ni čudo što jednostavno i igraju bez volje i to se vidi iz aviona.
Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.

super

pre 8 meseci

Evroliga Partizan11 Zvezda 12
Aba Zvezda 1 Partizan 2
e sad kazu grobari razbijamo.u Evroligi a delije necemo da gledamo?
Zvezda bolju kos razliku
Partizan( kazu najbolji napad Evrolige sa tri produzetka) samo 1 dat poen.vise od Zvezde a odbrana daleko na Zvezdinoj strani!!!
Sudije protiv Zvezde a skoro stalno na Partizanovoj strani!!!

duledudule

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.

Bruno

pre 8 meseci

Lesor se borio večeras kao da mu je život u pitanju. Zar tako posle svega što ti je Partizan dao SRAM TE BILO.
(Grobar, 19. januar 2024 23:13)

Obezbedio vam je top 11, niko vas odatle nece pomeriti. A i pocetkom oktobra prosle godine ste osvojili EL. I jos ste nezadovoljni....

bojan

pre 8 meseci

nemam vise zivaca da gledam ovo, da ja gledam andjusica, kaminskog, pontiku, jaramaza i smita, ja da pijem lekove za smirenje i da me boli glava, pa od njih su bolji ovi klinci sto igraju basket ispred moje zgrade, necuveno kakvi nam diletanti igraju

Мишо

pre 8 meseci

Жељко држи Анђушића кад се ломи у задњој четвртини ,човек има живце изгледа .

DB

pre 8 meseci

Jeste da Rada sport klub zna da pita gluposti na konferenciji ali bila je žena potpuno u pravu
Partizan jako loše igra
Željko ne misli tako
Biće da smo svi slepi

nemesis

pre 8 meseci

Kako sad ovakvi komentari,a do pre neki dan se kupovale karte za f4? Ovaj trener nikad nije kriv kad se izgubi,ali je bahat kad pobeđuje.Mali čovek!

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Samo treba pogledati odnos u ličnim greškama… na jednoj strani se svira svaki kontakt, na drugoj svaki šednaeti… ne može se protiv Pao i sudija…

Demar Derozan

pre 8 meseci

Nije ovo realno moglo da se dobije bez Pantera i cvrsceg protivnika. Pao je kupio skoro sve sto valja na trzistu, oni moraju da napadnu titulu u EL,ali zbog mentaliteta kluba, dajem prednost Realu i Barsi. Vidite centre, Lesor, Mitoglu i Atetokumbo (odlicno odradjuje minute, veliki i duge ruke ima), a Balcerovaki, poljski reprezentativac, je trenutno povredjen. Sirok i dubok roster. Mitoglu je izvanredan igrac, trenutno najbolji grcki igrac. Part ne moze bez pravog pleja protiv cvrste odbrane gde se zatvara reket. Ali dobijen je PJ, njegova mirnoca, tehnicka obucenost i gradja ce uciniti tim jako ubojitim i nezgodnim kada bude kompletan roster. Part ima mnogo prostora za napredak! Bez brige, bice sve ok!

Tisa, samo Tisa

pre 8 meseci

Tesko je igrati Evroligu bez pouzdanog pleja, a Partizan uporno gura tako vec 3. godinu. Nema ko to vec nije napisao ili rekao, a ja se nadam da nije u pitanju tvrdoglavost najtrofejnijeg trenera da ustraje u jednom konceptu igre koji do sada nije bas mnogo toga doneo. Nije lako, ali moram da kazem da sam uveren da bi sa Teom i Jagom ovaj Partizan bio evroligaska zver. Lepo je to ovde vec receno, od Andjusica koristi moze da bude samo u akciji – i to prevashodno u Beogradu - u kojoj on ostaje sam i sutira po prijemu lopte. Dribling i dodavanje mu strogo zabraniti. Valjda moze jedna od onih +100 famoznih akcija iz prica da se upotrebi za to. Sto se Kaminskog tice, za Evroligu nije, a kako je preskup za 2-3 lakse utakmice ABA ligi u kojima mozda moze nesto da doprinese, otkaz sto pre. Ne mogu da verujem da najtrofejniji trener i njegov strucni tim (valjda su to oni nosaci crnih odela na klupi), nisu uspeli Balsu, momka od 2,16 m i sa sjajnim fizickim predispozicijama i koji je vec >2,5 godine u Partizanu, da nauce ama bas nijednu napadacku vestinu koja bi ucinila da on ne bude totalno bezopasan po kos protivnika ako je od njega udaljen vise od 2 m. Nemojte samo o nedostatku talenta, upornim drilom se i od najveceg antitalenta moze napraviti koristan igrac.

Zoran

pre 8 meseci

P.J je igrac, a ostali su tu da popune broj. Svakako i Panter.
Ponjitka, Andjudic, Jaramaz, Kaminski, Smit, Trifunovic, Koprivica, jedva dobavuju do ABA lige.
Bruno I Ssmailagic nemaju visoki kosarkaski IQ, pa se tu i ne moze ocekivsti nesto specijalno.
Sve u svemu ako se fokopaju 10. mesta je ravno cufu, jer ipak je ovo tim sa 3-4 igraca za EL odtali nisu ni blizu.
Naneli nije igrac za velike utakmice. Nema srce. On moze biti ssmo prstilac Panteru.
Zeku ako se vise ne igra bilo bi posteno da kaze.

Zoran

pre 8 meseci

Ne mozes EL da igras sa Jaramazom, Koprivicom, Andjusicem, Trifunovicem, ovim novim bekom iz USA...to je sve nivo KLS takmicenja. Takodje Zeku se izgleda vise ne igra..

sta je ovo

pre 8 meseci

Ali javio se Ostoja da Kaze kako su oni gospodski klub pored toliko uvreda transparenata njegovih navijača , ja ne verujem sta sam pročitao

Kingston

pre 8 meseci

Ovaj Smith nije ni za ABA ligu, odakle nam ideja samo da ga dovedemo. Kaminski, Andjušić standardno katastrofa, Leday u totalnom padu forme...bogami biće dosta teško da izborimo TOP 8 ako ovako nastavimo da igramo.

Kvante

pre 8 meseci

Igraci poput Jaramaza imaju ugovore po vise stotina hiljada evra po sezoni, oni su se zadovoljili time i zato nemaju motiv da ostanu posle treninga i sutiraju 500 suteva za 3, kao sto je radio Pedja Stojakovic. Zato je on zaradio vise desetina miliona dolara, i osvojio dosta toga u karijeri. Da zakljucim, malokrvni igraci su preplaceni.

Zoran

pre 8 meseci

Andjusic prebledi kada ulazi u igru. Ako tip zna gde se nalazi, ruku u vatru cu da stavim. Hejj..treniras to od malih nogu, a srce u petama kao da si u rovu u toku rata. Sta taj covek trazi u Partizanu ???
Obradovicu samo si ti odgovoran za dovodjenje Jaramaza, Kaminskog, Smita, Ponjitke, drzanja Trifunovica, Andjusica u Partizanu. Drugim recima sve promasaj do promasaja. Verujem da su to dobri momci, ali ovde se govori o poslu. Oni ga ne znaju. Bilo bi u redu da i ti snosis neku odgovornost. Tebi Tristan je dezurni krivac, a momak je izmislio basket za gore navedene, bukvalno za njih je nedostizan. Ubijas ga u pojam dok navedene stitis.

Krastavcevic

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!

xXx

pre 8 meseci

Obrnuta sezona u odnosu na proslu. Tada smo u prvom delu bili ocajni, posle u drugom pokidali kad je najbitnije a sada pocetak bio solidan a onda krece uzas, jedna smo od ekipa sa najvecim padom u EL. Realno ova ekipa je duplo slabija od prosle sezone. Lesor i Exum su nenadoknadiv gubitak. Dovedes Kaminskog, Jaramaza, Ponitku, Smita i sta da ocekujes? Uz to Panter i Ledej ocajni, nisu ni na 50 posto u odnpsu na proslu sezonu. Sreca pa imamo Arenu i publiku inace ovaj tim ne bi imao vise od 5-6 pobeda. Propala sezona skroz i u EL i u Aba.

Z

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.
(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30)

Siguran sam da ogromna većina ljubitelja košarke ne zna za podatak da ni prošle a ni ove godine niti jedan stranac koji igra u Partizanu nije išao na antidoping kontrolu !
Znam da mnogi neće poverovati u ovu informaciju ali lako je proveriti i videti da su samo domaći igrači bili testirani, čak i u ABA ligi.
Kažu da je za ovakav tretman Partizana od strane EL i ABA lige zaslužan g-din Savić.

Alex

pre 8 meseci

Eto vam vašeg Lesora na 9 razlike traži challenge za 50/50 loptu. Toliki mu je respekt za Partizan i to insistira. Na kraju nije bio u pravu. To je ta bolesna ljubav prema Partizanu..

Zoran

pre 8 meseci

Ljudima koji su gledali košarku 90-tih i 00-tih, stvarno bode oči koliko glupih nerezonskih šuteva igrači uzimaju tokom utakmice. Nekad bi letili na klupu nakon prvog takvog. I to nema veze sa pričom da sad imamo lažne centre koji izlaze na šut i ne igraju leđima nego non stop vrte pick and roll. Ne to je jednostavno košarka totalno pala na taktičkom planu.

bojan

pre 8 meseci

samo dozer, ovo resto nije ni moralo da putuje u atinu veceras, pontika, kaminski, jaramaz, andjusic, gde dajte im ispisnice rasteretite budzet i bar da se ne nerviramo vise

BG011

pre 8 meseci

Zvezda je vec ispala, a Partizan ce jako tesko u 10. To je realnost.
(Sonsi Get, 19. januar 2024 23:58)

Ono kad ima još 12 utakmica do kraja a 10 klubova razlika u 2 pobede...ali ne, ti znaš..ma ne treba ni da igraju tih 12, šta ih igraju, jel? Svašta čovek čita ovde, baš svašta.

Mилан

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.

Joca šurbat seljak iz Godačice

pre 8 meseci

Sramno je koliko Smith, Anđušić i Trifunović ne znaju. Neću sad da pominjem u kom minutu i pri kom rezultatu su nas kanalili, ko ne veruje, neka pregleda snimak i popiše sve njihove promašaje i pogreške. A ko kaže da oni igraju neku dobru odbranu, neka opet pogleda snimak i isto uradi. Ovaj dobri poljak je možda dobar čovek, ali košarkaš jok. Ko ne veruje neka opet pogleda snimak. Naravno, neka pogleda i odbranu koju igra.
I još samo jedna dopuna. Ako ne znate zašto Uroš Trifunović igra u ovom Partizanu, reći ću vam. Samo zato što je najbolji drug sa Željkovim sinom. Uzgred, i navijač je c. Zvezde.
Hvala, od mene toliko.
P.S. Ima još puno toga, ali to posle sledećeg poraza.

stari partizanovac

pre 8 meseci

A sta kaze Obradovic. Da li dalje menja boje kao ulovljena lignja. Nije mi jasno sta on radi sa ekipom koja je u stanju da posle neresenog skora izgubi poslednju 4. cetvrtinu sa 13 koseva minusa. I to nije prvi put.

poslednji mohikanac

pre 8 meseci

Igramo gotovo celu utakmicu bez pleja. Bas smo losi na toj poziciji. Jednostavno nemamo opciju. Imajuci na umu tu cinjenicu odlicno ogramo.

Solarnaut

pre 8 meseci

ne zna se koga vise boli uvo dal Smita ili Andjusica, ovaj Smit je sramota koliko ga boli uvo da igra i kako gubi lopte a Andjusic toliko godina a toliko gluposti napravi na svakoj utakmici sramota. Sta su dovodili uopste ovog Smita nije ni za ABA ligu, Jaramaz makar igra odbranu za razliku od ova dva diletanta, bez Pantera i 15 slobodnih vise za Pao vise se nije moglo

uaaaa

pre 8 meseci

Partizan jednostavno nema dovoljan broj kvalitetnih igrača da ovo dobije.
Tim je slabiji nego prošle godine zato što su Kaminski i Ponitka i Jaramaz promašaji ali i zato što su Panter koji ne igra večeras i Ledej neprepoznatljivi u odnosu na prošlu sezonumnogo lošije igraju.
I to je to.

todos

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.

banegibson

pre 8 meseci

E moj Zeljko, pa ovo ti je vec peti poraz u poslednjih sedam utakmica u evro ligi. Igrači ti igraju jedan na jedan i krštenu akciju ne znaju da odigraju. Od najboljeg napada u ligi, dosli smo do toga da ne možemo 70 koševa da prebacimo. Od Arene sam se večeras definitivno
oprostio. Ostavljam ove mazohiste da idu i da se nerviraju...

super

pre 8 meseci

Partizan izgubio 13 razlike gde je Pan dao 5 trojki za ceo mec sa 29% suta a Zvezda juce izgubila 1 razlike,dobila 17 trojki sa sutem 50%...,???

Nebojsa

pre 8 meseci

Koliko je drzava pomogla za Partizan i C. Zvezdu, a oni se bore za deseto mesto.
Sta bi bilo da ona ne pomaze, da moraju porezi drzavi da se redovno izmirinu bili bi zakucani na zacelju...

Kiza

pre 8 meseci

Najjaci su ove jade povratnici koje vracaju i Partizan i Zvezda jer naravno niko ih nece a oni NEMAJU POJMA.Ubise kosarku i tim se nece nikad napraviti i uigrati posto 5 utakmica uprskaju a jednu odigraju solidno

bvb

pre 8 meseci

Opet teraju Zeljka vidim. Douzer je opasan igrac, sledece sezone ode on nazad u NBA ili neka Barsa Real ili slicno. Osim ako naravno opet ne stignu neke pare vam budzeta.

Ranko

pre 8 meseci

Odradili nas šmekerski kroz različit kriterijum u zavisnosti ko igra odbranu.
Drugo poluvreme nas odvalili uz greške u našu korist kada je već rešeno bilo.Ovde se nije ni očekivalo da če biti drugačije.
Ipak je sa Olimpijskosom to bila pljačka,ovo onako na finjaka.Zeleni se nudili ali nije bilo nikoga da uzme utakmicu.Doužir je teško mogao sam ovo da dobije.

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Partizan jedanaesti sa nikad većim budzetom, Zvezda dvanaesta sa nešto manjim budzetom! Titovi blizanci i njihova legija stranaca troše nemilosrdno drzavne pare i sahranjuju srpsku košarku. Zapitajmo se čemu sve ovo? Jel cilj da se mozda svakih 20-30 godina neki „naš“ klub plasira na final 4?? Privatizujte i fudbalske i košarkaške klubove pa nek im je sa srećom a drzava ima pametnije poslove nego da svake godine prosipa milione na ove preskupe strance.

stupac

pre 8 meseci

Željku nije islo ni u Feneru poslednjih nekoliko godina pre dolaska u Partizan. U Feneru nije imao limitiran budzet ali uprkos tome dovodio je pogresne i limitirane i istrosene igrace.

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Ja stvarno molim sve košarkaške komentatore da ukapiraju da niko na košarkaškoj utakmici ne šutira penale već slobodna bacanja!!!

najo

pre 8 meseci

Da neko, poput nasih klubova, toliko ulaze - sto novca privatnika, sto drzavnih sredstava - u klubove, a da ne mogu jednom da ubodu top 8, sramota.

Ovaj

pre 8 meseci

Jaramaz otkaz,Kaminski otkaz, Smit otkaz, Obradović otkaz...naravno ništa od svega,ali ništa ni od trofeja u ABA ili f8 u EL..koliko negativne energije unosi oObradović...

Sonsi Get

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.
(duledudule, 19. januar 2024 23:08)

Brate, siromasni smo. Ovo nam jedino zadovoljstvo u zivotu. Daj svim ovim ljudima platu od 5000e, ne bi bilo nijednog komentara ovde.

Goks

pre 8 meseci

Samo neko ko ne misli dobro Partizanu može da dovede Kaminskog, Ponitku i Smita, da trpi Jaramaza i Andjusića. O vodjenju utakmice da ne pričam. Definitivno, Partizan goreg trenera u istoriji nije imao. Za njega su Saško čokalija i Pera Božić trenerčine. Da se ne zove kako se već zove leteo bi već 10 puta.

G

pre 8 meseci

Treba pohvaliti sudije na trudu da pomognu velikom treneru da izbegna vec 11 poraz sa budzetom koji je dobio od drzave i ljudi koje vole partizan.

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

SteF88

pre 8 meseci

Željko shvati da te ni mi navijači više ne želimo... ime si veliko, ali više nemaš pojma...
imaj ponos, sve si osvojio, ne ponižavaj se, daj ostavku !

Z

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!
(Krastavcevic, 19. januar 2024 23:35)

Lesor je igrao u Partizanu za "strašne pare" = 400 k, nudili su mu prvo 600, pa onda 800 k da ostane, on im je tražio 1.2 mil i nisu mu dali. PAO mu dao 1.5 mil po godini, što je gotovo duplo od Partizanove ponude.

Da li bi ti ostao ili otišao ?

mi do

pre 8 meseci

Ledeju obesiti patike o klin a ne davati mu da potpise milionski ugovor. Oterao ga Olimijakos, Zalgiris, Milano a mi mu povecavamo ugovor iz godine u godinu.

Rade Bogdanovic

pre 8 meseci

Zeljku isrice ugovor, partizan mora da shvati kao i navijaci partizana da partizan nije zeljko i obrbuto. Sa ovakvim rosterom bi partizan trebao da bude u prvih 6. Partizan ce biti u najboljem slucaju 7. ili 8.Zeljko svaka cast, hvala na svemu ali treba nam osvezenje.

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Zoc je trener koji lako osvaja EL ali samo kada ima budzet 50+ miliona. Znači duplirajte mu budzet, osakatite drzavu jos malo pa ćete onda mozda na final 4. A da li ima prečih stvari u ovoj drzavi koje bi trebalo da se finansiraju pre tog vašeg final 4 to se dobro zapitajte?

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ataman-Obradović=10:1
(OPREM DOBRO, 19. januar 2024 23:12)

Odigrali su preko 50 medjusobnih utakmica do sada. Tvoj ljubimac nije ni blizu. U Turskoj ga je Zeljko redovno razmazivao sto u prvenstvu, sto u kupu. A u EL je 14-6 ili tako nesto slicno. Boli, znam.

iskreno

pre 8 meseci

Jaramaz -otkaz
Andjusic-otkaz
Ponitka -otkaz
Kaminski -otkaz
Zoran Savic -otkaz
Zeljko Obradovic -otkaz
(Vozdovac, 19. januar 2024 20:51)

Ja bih dodao i ovog poslednjeg što su doveli reda radi.

Piter Markoni

pre 8 meseci

Igrači se ponašaju indolentno i igraju demotivisano....Kvalitet je takodje upitan, ako se gubi non stop na isti način.....

todos

pre 8 meseci

Не труде се, не труде се... Увек неком може да дође слаб дан попут Каболка и не треба се на њега љутити. Проблем су константни кривци попут Анђушића и Јарамаза. Ни Смит и Понитка нису далеко од њих.

super

pre 8 meseci

Postoji li sansa da se raskinu ugovori sa Andjusicem, Jaramazom, Ponitkom i Kaminskim ili moramo da ih trpimo do kraja sezone?
(Xman, 19. januar 2024 22:16) trebalo bi Ledej i Pantera isto oterati moze se raskinuti ali ako ne nadje drugi klub mora sve da se isplati a mislim da imaju po 2 godine a sad ne bi mogli igrati u Evroligi do kraja sezone za drugi klub!!!

Džoni

pre 8 meseci

Partizan nema igru ako ih iole neko pritisne i odigra odbranu. Jednostavno se ne snalaze na jaku odbranu. Pao čak nije ni igrao ceo meč odbranu, ali čim su zatezali pravili su razliku. Uz to Partizan još imao "domaćinsko" suđenje u sred Atine.

pejton

pre 8 meseci

Banančuga Nana onom našem poljskom ćopavcu je momenat koji je prelomio ovaj naporan za gledanje meč.
I dokle više ovako? Trenutno nemamo pozitivan medjuskor ni sa jednom ekipom koja je u igri za top10. Bilo bi možda i najbolje da nas u Areni olade Baskonija i Valensija i zatvore ovu kriminalnu sezonu gde nema ko nije vodio tokom meča dvocifrenom razlikom protiv nas.
Danilo Andjusicu, druze, zar se ti stvarno bavis kosarkom nekih 15-20 godina? Sram te bilo na ovom prikazanom.

cirkus

pre 8 meseci

@Rade Bogdanovic
Sa kakvim to "ovakvim rosterom" Partizan treba da bude na 6. mestu???
Roster je krsina ziva, 6 igraca i isto toliko stetocina i lelemuda. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh. Ako nekim cudom prodje u top 10. ispada u prvoj rundi. Na 3 pobede ne moze da dobije nikog iz gornjeg dela tabele i to je to za ovu sezonu. Ja pricam od pocetka sezone da sa Andjusom, Ponitkom, Jaramazom, Trifom, Balsom... moze samo na ludu srecu da se dodje do playoff-a. Svi su racunali na to da ce biti 0 povreda i da su svi koji su korisni stalno u top formi, a to ne ide tako. Ako jos krene lose raspolozenje u ekipi, tu vise ne mogu da pomognu ni Aleksa, ni Panter, ni Bog otac.

veliki strumf

pre 8 meseci

Занимљив податак је да Звезда има кош разлику +33, а Партизан -10!!! Партизан је дао само 1 поен више од Звезде, али је одиграо чак 3 продужетка (Звезда ниједан), што значи да Звезда има и бољи напад у 40 минута, а и значајно бољу одбрану. Сад смо на позицијама 11 и 12, мада наравно Партизан има 2 победе више. Звезда никако да се приближи на једну победу од плеј офа, никако! Иначе, Пао је вечерас добио меч са само 8 играча и то су одиграли поприлично слаб меч, чак 18 продатих лопти, очајан проценат шута за три…

Zoran

pre 8 meseci

Cemu Ponjitka sluzi ??? Ponjitka u kontri i to ispred zelenog i umesto da zakuca, zeleni mu udara bananu..Majko mila..Cudo je sta Zeljko radi sa ovim timom..

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

Toliko

pre 8 meseci

Ovo je vec ozbiljna hrabrost sudija,da ovoliko kradu domacina pred ovakvom publikom u 3/4.Granici se sa sramotom da ovoliko navlace za gosta.

Tomo

pre 8 meseci

13000 pretplatnika po 20 € pa da isplatimo Anđušića samo da ne igra. Više ćemo platiti lekove protiv bolova u stomaku. Ne mora niko da dođe umesto njega .

costadeen

pre 8 meseci

Andjusic def moze da igra samo ABA ligu i to bez derbi duela. Manje - vise svi imaju neki nedostatak, naprave kiks, sve je to sastavni deo price, ali on zaista ne moze da doprinese nista na nekom visem nivou. S toga, ABA liga, dogodine ruka ruci i puno srece u pronalasku novog kluba.

društvance iz predgrađa

pre 8 meseci

I posle se neko čudi što ne igraju domaći igrači. Ne zna se ko je veća komedija, Jaramaz, Smailagić, Koprivica, Anđušić ili Trifunović...

Parni Valjak

pre 8 meseci

Ne mogu od početka sezone da se otmem utisku da je odlazak Lesora najveća greška uprave. Lesor je bio srce ove ekipe.
A mi smo čekajući Mirotića završili sa verovatno preplaćenom mrljokurinom Kaminskim.

Drdun

pre 8 meseci

Na trzistu su bili slobodni Dejvis( otisao u Valensiju), Caleb Tarzuski (Japan), Caleb Homsley (Tofaš), Gudaitis (Japan) .... ali nema niko šlifa za dovodjenje igraca!
Zato sada trpimo.

Ima jedan tim

pre 8 meseci

Panteri pominju neki budzet a nama igraju jaramaz ponitka i amdjusic alo, to nisu igraci ni za evrokup.
Svaka cast Zeljku da s njima u timu igra egal sa ovakvim Panatinaikosom

Шунто Златиборац

pre 8 meseci

Партизан ће ући у 10.Полако пљувачи.Од почетка нисмо нити једну утакмицу одиграли комплетни,стално неке повреде,вируси,...Што се тиче игре у 4/4,мислим да је Анђушић главни кривац.Два напада титра лопту до краја напада а затим је "ували" Дожиеру,Лидеју.Понитка је машио 4 зицера,Смајли 2 куцања,Камински продао лопту у руке Нану.Превише изгубљених лопти.Али то није разлог да се баца црњак.Биће све добро.

Tomo

pre 8 meseci

PONITKA sam samcijat pod košem i ne zna da ubaci loptu u koš.
Majko moja ko ga nađe i dovede ?
A ovaj KOPRIVICA da ima samo malo više u toj svojoj glavi trebao bi svaki drugi put kada uđe u njihov reket da je zakuca jer ima i visini i duge ruke.

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

Banja Luka

pre 8 meseci

Какав спин из жекезника.
Ко је очекивао победу у Атини, нико здравог разума, људи пореде гостовање у Атини против једне од најбољих и најскупљих екипа и играти кући против Тау керамике, смешно.
Добра утакмица, егал 3/4, људи заслужено побједили и ћао.Идемо даље, топ 8/10 је реалан за разлику од неких коне је те само сан.

Djordje

pre 8 meseci

Dao bi pare da mi neko iz uprave objasni cemu sluze Ponitka i Kaminski i jel daju neke pare za to sto su u Partizanu i koliko to placaju ? Pa dva veca panja ne pamtim!

Zoran

pre 8 meseci

Taman malo povedemo, ali tu je Jaramaz da to poravna za protivnika. Dokle cemo gs gledati ? Covek igra beka, a nema sut, nema mogucnost da organijzuje bilo sta.

neko

pre 8 meseci

Ledeju dati ispisnicu sa sve Ponjitkom. Ne moze stalno Naneli od 35 godina da ih cupa. Znaci Kaminski, Ledej Ponitka beskorisni ove godine.

VAR

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.

Neo

pre 8 meseci

Ljudi, dajte malo smanjite tenziju. Naročito Partizanovci. Koliko nam je šuteva izašlo iz koša i kako bi atmosfera izgleda da je trećina toga ušlo. Nije htelo da uđe i gotovo. Poslednja četvrtina jeste bila loša zbog izgubljenih lopti i to je to, ali uprkos svemu utakmica je izgubljena tek par minuta pre kraja. A ova razlika apsolutno nije merilo dešavanja na terenu. Jedina zamerka može biti nekoliko zicera Kaminskog i Kabokla. To da su pogodili kad je trebalo, bio bi egal do zadnje sekunde. Ali šta je tu je, omašili su - i biće i dalje i promašaja i pogodaka. Kaboklo jednu ukanali, ali zato je više utakmica on bio jedan od glavnih aktera... Ne znam šta očekujete, svaka tekma da bude svako na 100%. Pa i Real pukne od Mursije, danas od Monaka. Nije išlo danas, biće bolje.

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48)

Ako ti ni posle onog nije jasno prestani da pratiš košarku. Šteta što imamo nekoliko totalnih amatera u timu, moglo je ovo još bolje da bude. Doužer će sledece sezone u NBA u to nema dileme, previše je on dobar za ovo.

iskreno

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.
(Tomo, 19. januar 2024 20:53)

E pa vidiš. Svaki igrač ima mane. Gledaš da mu koristiš vrline. Dakle ima dobar šut. Nema on šta da dodaje. On treba da se izvuče iz bloka i da šutne. Kraj priče. I onda mi neko kaže da je Želimir veliki trener. 3 godine bez pleja i uporan u toj nameri da će nas sahranili. 3 godine gradi ekipu i ništa nije napravio. Ekipa je gora nego prve sezone.

Malo smeha nije na odmet

pre 8 meseci

Napreduje Makabi. Pre koju utakmicu su imali čitave 2 asistencije za poluvreme. Vidi se napredak u igri. Možda će za koju godinu ličiti na tim. Nazvao bih ovog blizanca domaćinskom ekipom ali pošto su legija stranaca koji igraju privremeno u državnom klubu iz Srbije ta reč se jednostavno ne može koristiti.

View

pre 8 meseci

Polako, još sedam kod kuće pet u gostima.Kod kuće Real problematičan sa ostalima može da se igra i dobije.
U gostima Alba, Armani, Virtus, Monako Barsa. I to je za očekivati bar 2. Dovoljno za nastavak takmičenja.

Мишо

pre 8 meseci

црни Балша не зна шта ће са лоптом кад је далеко од коша , Ал зато закуца адетокубма .

Bubanj

pre 8 meseci

Veceras svi tanki kao sirce,osim Douzera. Kaboklo je "prodao" tri napada zaredom kad se lomila utakmica. Lesor ga je oduvao u zavrsnici. Ponitka i Kaminski se definitivno nisu snasli.Andjusic, Jaramaz,nemaju kvalitet za ovo takmicenje. Zek u padu forme, deluje kao da se prezasitio. Douzer i Naneli jedine svetle tacke ove sezone.

profa

pre 8 meseci

Nekada se smatralo da je košarka sport za igrače koji poseduju visok nivo inteligencije. Ali, sada se to promenilo, pogledati samo ko sve igra u Partizanu, mislim na domaće igrače, a jedan od njih je ne tako davno dogurao i do kapitena.

Zbr

pre 8 meseci

Ovi iz fabrike metalnih proizvoda su doktori za spin majke mi.
Isti taj Pao ih ne tako davno dobije 17 razlike sa pola gasa, gde nije bilo ni jedne sekunde pitanje oko pobednika, mi do 4/4 i vise nego dobro im parirali, na kraju zaslužen poraz ali realno ne zasluženom razlikom.
I onda oni pričaju kako su obrisali patos sa nama, razbili nas i ostalo.
Pa šta su onda vama uradili?

pavle

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.
(Mилан, 19. januar 2024 23:32)

Vi se jos poredite sa nama? Gde ces lopatom na bager?!

Đuro

pre 8 meseci

Gledajući Željka koji uporno forsira Jaramaza poželim da izgube sve utakmice do kraja. Stvarno je teško objasniti tog nazovi košarkaša. Štetočina neopevana.

Мића из паркића

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.

Ess

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.

Na žalost

pre 8 meseci

Ove sezone, ne zaslužujemo top 10. Poštujem Željka, volim Partizan, ali ovo ništa ne valja. Borbenost igrača, koju sme očekivali, je na nezavidnom nivou. Jedan od razloga za top 3 najgorih odbrana u EL. Nadam se da grešim, ali ove sezone smo limunada. Veću minutažu za Koprivicu, Kaminskog poslati kući. Vratiti Drezgića a Jaramazu, Smitu, Andjušiću i Ponitki se zahvaliti.

anti Rola

pre 8 meseci

Utakmica je unapred izgubljena, samim odsustvom Pantera igraci nisu verovali u pobedu. Koliko god se borili ipak se videlo da nisu verovali u to.
Ono sto me raduje igra Koprivice, decko je zver samo da ima samopouzdanja, a tu treba svakako trener da ga podrzi, a ne sputava. Lesora je stavi u dzep.
Jos jedno moje zapazanje, Andjusic je definitivno Euro Cup igrac, nema on petlje za Euroligu. Jednostavno je stepenica ispod.
Jaramaz po meni ima kvalitet za odbranu, kratke role i to je to, kad se vrati Aleksa
Danas nije bilo ocekivano da dobijemo, a pobeda bi nam legla ko kec na deset, ali nije dosla.
Smitha, Kaminskog treba prodati i uzeti jednu dobri laku cetvorku tipa Moneke iz Baskonije.
Na centru imamo Kabokla, Alena, Koprivicu dovoljno.

coment

pre 8 meseci

Da li samo ja vidim vec odavno da je Koboklo promasaj.ledjna tehnika ..skok..odbrana pleja na ulazu..asist ispod proseka...a Kaminskom da ne pricamo..Balsa je dr. za njih u odnosu na novac za ugovor..

del boj

pre 8 meseci

Taman da vidimo veceras koliko moze Smit protiv jakih plejeva iz PAO. Realno, i potpuno kompletni sa Panterom, Aleksom.., ne verujem da bi imali vise od 40% sanse sa po meni, sigurnim ucesnikom 1/4, Hocu reci, necu pljuvati po igracima Partizana i ako veceras izgubimo 20 razlike.

nesa80

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48
usao je par sekundi i pokazao je zasto ne igra,bolje forsirati mlitavog koprivicu bar je nas igrac ako nista drugo

Roki

pre 8 meseci

Sudije osakatiše Pao. Bilo bi 20+ razlike da su svirali ujednačeno
(jsd cirkus, 19. januar 2024 20:41)

Posle prvog poluvremena Partizan 14 faulova,Panatinaikos samo 7.

ajde ajde

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.
(del boj, 19. januar 2024 19:25)

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Partizan 11,zvezda 12.vracanje u realnost
(nemanja, 19. januar 2024 22:55)

Da te vratim u realnost. Da se sad zavrsi ligaski deo Partizan bi bio 10. a Zvezda 13. ili 14. Od nas ste daleko koliko i mi od 5. mesta, dakle dve pobede. Slaba ti je uteha.

pavle

pre 8 meseci

Kako je Lesoro pojeo Kabokla i kako je Pao rutinski spustio limariju na zemlju. Laganica.
(Delija, 19. januar 2024 23:34)

Marcus Howard, top 16. Setaj

Veljko

pre 8 meseci

Sta rade sudije Panatinaikosu ovo je stvarno smesno,pljackaju ih samo tako
(Ej bre, 19. januar 2024 20:55)
Sudije guraju partizanku
(presmesno, 19. januar 2024 20:53)
Ја не знам, или сте провокатори, или стварно не знате правила кошарке.

RedMetox

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.
(todos, 19. januar 2024 20:53)

Isti taj Jaramaz i Andjusic su najzasluzniji za pobedu protiv Makabija, svi stranci su bili nezainteresovani ,tek kada su domaci igraci poceli da grizu u odbrani onda su se i ovi trgli. Posmatrajte malo kosarku i iz drugog ugla, kod nas je ista situacija sa Lazicem,Lazarevicem ali oni prljav posao odradjuju, lepo je kad das kos ali nije lepo da preko tebe daju duplo vise.

deki27

pre 8 meseci

Stvarni ne znam koji vam je djavo vise sa prepucavanjem.Ovo je bilo gostovanje gde tesko da mozes da dobijes.Pa ipak,Partizan je odlicno odigrao tri cetvrtine u zadnjoj deonici nekoliko glupih gresaka,dva puta koraci Kabloka i jos neke greske su odlucile.Onaj Zvezdin poraz od Baskonije vise boli nego vas juce.Do kraja ima jos 12 kola,sve je moguce i vama i Zvezdi.Partizan do kraja Februara ima kuci Zalgiris,Bajern i Efes a gostuje Virtusu,Monaku i Zvezdi u ABA ligi,Zvezda ima kuci Valensiju,Zalgiris i Barsu a gostuje Albi i Bajernu pa vi sada vidite ko sta moze.Ja sam ubedjen da i jedni i drugi mogu da dobiju kuci sve utakmice i po jednu na strani i to menja stvar.Bitno je samo da se povredjeni igraci sto pre oporave

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

građanin opasnih namera

pre 8 meseci

anđušić i jaramaz aut! nema vise bezuslovne podrske, i nije problem sto ne doprinose ama baš ništa, već što nam odnose i vuču u minus sa njima u igri! Anđušić, sta ti decko treniras, kako te nije sramota vise? Nemam bre živce više za tebe, ne jebi nas aman više...

bk

pre 8 meseci

Koliko slupanih para u PA i CZ. A samo 8% dece se u Srbiji bavi sportom. Ove pare koje su slupane u ovaj elitni sport da su dali na afirmaciju sporta kod naše dece procenat bi bio makar 20%

Solarnaut

pre 8 meseci

za ovu decurliju sto pisu da sudije guraju Partizan trenutno na poluvremenu Pao ima duplo vise slobodnih bacanja od Partizana. Kaboklo ja stvarno ne razumem sta je sa momkom svaku utakmicu 3 licne do poluvremena od toga 2 bespotrebne pod kosem protivnika sam sebe izbaci iz igre, Jaramaz nema uopste samopouzdanja u svoj sut zato tako i sutira, onaj Smit zali boze koliko god da je placen, Andjusic pogubljen sa njegovim dodavanjem je uvek 50-50 da mu preseku loptu, Naneli u poslednjih par utakmica ima velikih problema sa vodjenjem lopte valjda sto mora da organizuje a nije navikao. Partizan i dalje nema pleja ovaj Smit je nista nadam se da ce to biti bolje sa povratkom Avramovica a zasto Partizan nema dobrog pleja vec dve sezone je pitanje za strucni stab, najvaznija pozicija u ekipi a mi 2 sezone nemamo igraca na tom mestu...

Pera

pre 8 meseci

Panateikos je strasna ekip kad su kompletni. Ko tvrdi drugacije je kompletni idiot.igraju jaku odbranu na ivici faula. Domaca publika.Nema lakih i otvorenih suteva. Partizan nema igrace koji prave razliku. Nazalost.

Solarnaut

pre 8 meseci

30 slobodnih naspram 18 Partizana i to pred kraj je dobio 4 kad je bilo reseno, Andjusic sramota sta igra, Smit oterati ga odma koliko ga boli uvo ne ceni loptu uopste, Jaramaz opet pao u napadu, pleja nema vec dve godine ni na vidiku...

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

pedja2206

pre 8 meseci

Kada udješ da braniš zadnji napad u trećoj četvrtini sa Koprivicom i udješ u zadnju četvrtinu sa petorkom Smit, Trifunović, Ledej , Koprivica i Ponitka gde niko od njih ne sme šutirati na koš ne čudi što su napravili seriju 8:0 i još Partizan u prva dva minuta napravio dva faula. Nisam očekivao da ćemo ih dobiti ali imao sam osećaj da su nam se sami nudili.Falio je kapiten i to najviše u zadnjoj četvrtini kada se odlučivalo.

uaaaa

pre 8 meseci

Evo delije su opet oštećene u utakmici Panatenaikos Partizan...
Čudni neki ljudi.
Nađite mi neki komentar na vesti o CZ da se grobari žale na suđenje kada CZ igra protiv nekog u EL.
Jednostavno nema takvih komentara.
Šta nas briga šta vi radite,gledamo svoja posla i gledamo da naš tim pobedi.

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

Kad sam bio

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.
(Ess, 19. januar 2024 19:19)
Ti si se sinoć i zvanično oprostio od ove godine, tako da slobodno papetiši, da se smejemo malo...

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

Ivan NS

pre 8 meseci

Dzaba i pokusaj sudijske otimacine. Pao je sve izdrzao i lagano oduvao sa parketa najskuplji tim Evrope sa budzetom od preko 25 miliona evra.

Lex

pre 8 meseci

Паната је очајно одиграла ал срећом по њих у Партизану је једино Доужер играо. Ледеј добио нови уговор па је сад лаган, не игра ништа целе сезоне. Смит, Јарамаз, Анђушић и Понитка уопште нису калибар за ЕЛ. Камински шта рећи. Кабокло је и океј ал прави превише глупих фаула и тако избацује константно себе из ритма као и читав тим. Нанели и Смаилагић се уклопили у сивило тима иако су по статистици океј. Фали овом тиму Аврамовић у оваквим мечевима више и од Пантера. Довели смо Смита који је сушта супротност Авраму по енергији и борби, класичан баскеташки приступ игри који се лако чита.

Curry

pre 8 meseci

Jasno je da su sudije mnigo uticale na ishod, kad pogledamo napad ovo je bila jedna od najboljih kretanja u napadu i imali smo akcija samo je sut za 3 bio los, al opet mozda i prva nasa dobra utakmica kad smo izgubili. Al dozier kako igra odbranu i na lessort i na mitoglua i na slukasu nunnu, neverovatno ja nznm da li mu je neko dao kos, neverovatna mozda i najbolja odbrana nekog igraca kog sam video ove sezone, jer je cuvao i mitoglu na postu, mitoglu mu nije mogao nista itd. Sad monaco je bolja ekipa od panathe al videcemo ako nista bar smo dobro odigrali al protiv sudija se ne noze. Mada nije ni sve do sudija andjusic, ponitka i smith su nas upropastili i bolje da nisu igrali al nadam se da andjusic i ponitka vise nece zaigrati nikada

Sima

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.
(VAR, 19. januar 2024 20:52)

Samo kad su korake Mitoglua svirale...

dragaN

pre 8 meseci

Bez Pantera razbijamo. Vec nekoliko utakmica komentarisem da je Panter grobar Partizana i ova utakmica to dokazuje. Cak io ako izgubimo, nema veze, igramo najzad dobro, imamo timsku igru, akcije, na kraju trece cetvrtine 13 asistencija sto je duplo vise nego na celoj utakmici kada igra Panter. Kamo srece da se opet povredi.

nedeljković, oliver nedeljković

pre 8 meseci

Zalgiris razvaljuje Fener, Monako otkida Reala.., bice vraski tesko uleteti medju prvih prvih 6. 7-10 pozicija iz ove perspektive, deluju najvise i najrealnije.

Nemanja

pre 8 meseci

2 i po godine bez pleja. Rezultat: 1 od 9 mogućih trofeja. Što se tiče utakmice, Pao slabo igra odbranu, imamo šansu, napred Partizan.

Раде

pre 8 meseci

Партизан је врло добро играо у прве 3 четвртине. Као никад до сада назирала се концепција у игри. Мислим да су меч изгубили епизодисти (Јарамаз, Трифуновић, Анђушић и Понитка) са лошим процентом шута (9/2 за 2 и 0/6 за 3) и дуго очекивани плејмејкер Смит са изгубљеним лоптама и катастрофалном организацијом игре. Сви остали играчи, чак и Ледеј су били на солидном нивоу. Смајлагић са више концентрације на скоку у одбрани и једноставности у нападу био би одличан.

Crnobelac

pre 8 meseci

U Evroligi,Partizan igra još 12 utakmica;sedam kod kuće,a pet kao gost.Po meni, za prolaz će biti presudna utakmica u zadnjem kolu kada dočekujemo Valensiju,a već smo je pobedili u gostima.NAPRED PARTIZAN !!!

Bruno

pre 8 meseci

Nekako od pocetka gotivim Kabokla, ali brate Bruno do kada mislis da pravis te glupe faulove bez razloga?
(Dovla, 19. januar 2024 20:37)

Brate Dovla veruj mi, nesto me u sebi tera od rastanka s njom, sve je tuzno u zivotu mom...

Bing

pre 8 meseci

Bez i jednog kontranapada, Žeks reci nešto, ko je kriv?
Ne trebaju nam Panter, Ledej, Ponitka, Jare, Andjusic, Kaminski, Smit, pa molim upravu da pripremi ispisnice i rastereti budzet. Zeljko vreme je da zasednes u neku funkcionersku fotelju i da posao prepustis mladjima.

eto ih

pre 8 meseci

kako ce zeljko bez igraca koji prima 2.6 miliona evra?
(kako y, 19. januar 2024 19:33)

Bolje nego vi sa vecim budzetom.
(aca, 19. januar 2024 20:15)

u te Lazi mozete samo vi da verujete ali razumem vas kompleksi

FQ20

pre 8 meseci

Ako i dalje botovima i sendvicarima nije jasno, gledate pripremu za F4!
Kako to ne razmete uzmite po taj jedan senvic sto vam daju da zasipate komentare i polako na spavanje!
Nije ovo igra vama poznata!

mladići borovi, devojke jele

pre 8 meseci

da bodibrojilo stvarno voli igokejicu2, uveo bi pravilo o 6 sudija na terenu - želimiru škripi 8 na 5, ali je tata-mata za 11 na 5!

Kgh

pre 8 meseci

Izgleda Misko drzi mnogo vise kvalitetnih igraca. Rastanak saradnje je vise stetio Partizanu. Bolje da se se trudili da sacuvaju Lesora nego Madara.

47304

pre 8 meseci

Nije problem promašiti šut
( loše veče ) ali je problem kada nemaš ideju kako do tog šuta doći plus je energija kod igrača bila ispod potrebnog nivoa za ovakvu utakmicu . U pojedinim prilikama bez potrebe se odigravalo dalje umjesto da se šutiralo bježeći tako od odgovornosti a gurajući drugog igrača u vatru . Sve u svemu nije to ono čemu se nadamo i što je potrebno za F8 .
Idemo dalje , napred Partizan !!

Šomi

pre 8 meseci

Vrhunska utakmica,bilo je svega sto kosarka moze da pruzi,Partizan znatno oslabljen izostankom Pantera i Alekse se odlicno drzao prve tri cetvrtine,nisam nezadovoljan,pobede u gostima treba da trazimo protiv Virtusa,Albe,a kuci sve da dobijemo do kraja,bice to dovoljno za prvih osam a mozda i koje mesto vise,bice to dobro..

iskreno

pre 8 meseci

Partizan je u problemu već 3 godine jer nema plejmekera. Ali ima velikog Željka kome ne treba plejmeker, jer za sebe ima preveliko mišljenje čovek..
Totalni haos na terenu, ali on će naravno reći da igramo prepametno. Ne mogu više da de nerviram.

Karakondžula

pre 8 meseci

Balša katastrofa… dečko prosto izgubljen… Osim Kabokpa nemamo centra, a ovaj se napuni faulovima za 10 minuta… nema ništa od toga. Osim neke sreće, džabe…

XXX

pre 8 meseci

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..
(ajde ajde, 19. januar 2024 20:26)

Samo se lozi da ikoga normalnog zanima sta vi radite dole pri dnu.

1Djoković

pre 8 meseci

Da ti se ogadi košarka,od sudija.Ne postoji sport i kojem se više pitaju sudije.Od ragbija do baleta je kriterijum.Možeš da igraš i sa igračem manje celu utakmicu i pobediš bez problema.

Paranoid Android

pre 8 meseci

7:39 4. četvrtina - Partizan izašao iz bonusa ...

Ne može da se dobije sa samo jednim igračem koji je u utakmici (PJ), previše neiskorišćenih šansi!

Više sam se iznervirao jer smo bili bliži nego što sam pretpostavio da možemo sve do početka 4/4. Ziceri Ponitke ali i neka kucanja Smajlija i tako sitni detalji su u stvari tada držali PAO u igri a mogli su se odlepiti ...

Ko je upisao ovde pobedu nije realan ali ovo još više nervira!

Roman

pre 8 meseci

Ovoliko izgubljenih lopti znači samo jedno - neminovan poraz. Imamo toliko limitiranih i očajnih igrača da se nemamo prava bilo čemu nadati.

gagi

pre 8 meseci

Dozer je ove godine najbolji igrac Partizana.Zanimljivo,poluvrijeme,od sest odigranih cetvrtina samo u tecoj cetvrtini u Bg Lesor je licio na sebe...

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ne mozemo biti nezadovoljni igrom u prve tri cetvrtine. U cetvrtoj smo mnogo lopti izgubili, Kaboklo pre svih i mnogo zicera pod kosem i otvorenih suteva promasili. Nedostajao je Panter da pogodi neke lude poene u svom stilu. Kaboklu je ovo prva sezona u EL i to se vidi.
Sudjenje u prvoj i cetvrtoj cetvrtini je bilo sramotno. No, to je bilo ocekivano. Nije ovo poraz koji je neocekivan. Ja sam ipak zadovoljan kako smo odigrali veci deo utakmice. Narocito odbranu. Samo par suteva da je uslo u 4/4 bilo bi neizvesnije.

Grrr

pre 8 meseci

Zeljko imao vremena za treninge,toga se I bojim.Nece se sastaviti ekipa.U napadu ocekujem sve na individualni kvalitet,preko ruke.0 izgradjenih akcija ce Partizan odigrati.Steta,ovo je ekipa sa dosta kvalitetnih igraca ali trener je prodavac magle.

Baš mi Smo računali

pre 8 meseci

Bice to sve dobro pred razigravanje, može komšinica da nam bude sparing partner, oni od sledećeg kola igraju rekreativno....

Deratizator

pre 8 meseci

Partizan nije zaslužio večeras da dobije, ali je mogao, kad već gubi, da to bude sa razlikom manjom od 5. Mada, kad ti neko šutne 30 slobodnih bacanja teško je dobiti i lošije ekipe.
Bez Avramovića i Pantera nemamo dovoljnu širinu u napada ni agresivnost u odbrani. Uz to imamo i makar 4 neupotrebljiva igrač (Kaminski, Koprivica, Ponitka i Smit). Realnost je da uđemo u borbu za 10. mesto, pa da se pobijemo za F8, a posle ko zna.
Idemo dalje pa kom obojci, kom opanci.

Etienne

pre 8 meseci

Vazno da Andjusic uziva sa porodicom po Atini ceo dan , koga briga za utakmicu...
Podrska Obradovicu , sa ovakvim manekenima bez imalo zara , dobro je sto nismo primili stotku od Pao...

Isto takvo suđenje je bilo i u pireju

pre 8 meseci

Bez obzira ko je kako odigrao 4/4 počinje egal! i onda idu 6 nepostojećih slobodnih bacanja za panatu i navlačenje sudija na pobedu! Partizan već u bonusu posle 2 minuta a oni 2 faula do zadnjeg minuta i onda kreće neko peglanje sudija taj zadnji minut kad su već sve rešili u prvih 7 minuta poslednje četvrtine! Tako da momcima čestitam na prikazanoj igri, nisi mogli da utiču na neke evidentne stvari koje se dešavaju

Globtroter

pre 8 meseci

Opet 50 komentara panterbotova o suđenju u trenutku gde je Partizanu suđeno 10 faula više i ima isto toliko bacanja manje.

Ajde promenite ploču, degutantno je.

Vlada

pre 8 meseci

Partizanovi + navijaci Panatanaikosa = Zvezdini…
(sasa the king, 19. januar 2024 21:30)

Partizanova + Panatinaikosova pozicija na tabeli = Zvezdina

pobednik

pre 8 meseci

sudije su osakatile Partizan, tri puta vise slobodna bacanja su imali..pocetak cetvrte cetvrtine 4 slobodna bacanja za PAO, Dozier udara po loptu 2 sekunde do kraja napada, sudije sviraju 2 slobodna Slukasu, cist poklon..Srbi su ziv uzas, sram ih bilo, Smailagaic promasuje zicere i zakucavanja, jaramaz/andjusic nista ne umeju da pogode, pa ni na srecu da udje nesto aman zaman..Balsa je tele, onoliki covek da svaki napad lomi kos, on se uplasi i dodaje nesto..Ponitka i Kaminski rekreativci, poslati ih u zvezdu..SVAKA CAST ZELJKU sto smo i sa ovakvom igrom mogli da pobedimo PAO u gostima i to bez Pantera..

xy

pre 8 meseci

(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30) Tipično razmišljanje za ljude s viškom slobodnog vremena koji filozofiraju na klupicama. I naravno sve pogrešno, izvučemo iz konteksta i začinjeno ostrašćenom mržnjom prema najvećem timu.

Blek Stena

pre 8 meseci

Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.
(davor_vs, 19. januar 2024 22:16)

Mirotic je bio dogovoren,oko njega Pantera,Ledeja i Nanelija je planiran roster.Ali se svevisnji umesao i onda su dovodjena pojacanja koja nisi bila planirana.

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Samo treba pogledati odnos u ličnim greškama… na jednoj strani se svira svaki kontakt, na drugoj svaki šednaeti… ne može se protiv Pao i sudija…

Zoran

pre 8 meseci

E MOJ ZELJKO ..BAR JEDNOM PRIZNAJ DA SI KRIV ZA PORAZ...TVOJA VELIKA POJACANJA ...BRUNO..SMIT...DAJU REZULTATE...VREME ZI JE ZA PENZIJU ...I TEBE I SAVICU..

VAR

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.

Banja Luka

pre 8 meseci

Какав спин из жекезника.
Ко је очекивао победу у Атини, нико здравог разума, људи пореде гостовање у Атини против једне од најбољих и најскупљих екипа и играти кући против Тау керамике, смешно.
Добра утакмица, егал 3/4, људи заслужено побједили и ћао.Идемо даље, топ 8/10 је реалан за разлику од неких коне је те само сан.

Demar Derozan

pre 8 meseci

Nije ovo realno moglo da se dobije bez Pantera i cvrsceg protivnika. Pao je kupio skoro sve sto valja na trzistu, oni moraju da napadnu titulu u EL,ali zbog mentaliteta kluba, dajem prednost Realu i Barsi. Vidite centre, Lesor, Mitoglu i Atetokumbo (odlicno odradjuje minute, veliki i duge ruke ima), a Balcerovaki, poljski reprezentativac, je trenutno povredjen. Sirok i dubok roster. Mitoglu je izvanredan igrac, trenutno najbolji grcki igrac. Part ne moze bez pravog pleja protiv cvrste odbrane gde se zatvara reket. Ali dobijen je PJ, njegova mirnoca, tehnicka obucenost i gradja ce uciniti tim jako ubojitim i nezgodnim kada bude kompletan roster. Part ima mnogo prostora za napredak! Bez brige, bice sve ok!

Rade Bogdanovic

pre 8 meseci

Zeljku isrice ugovor, partizan mora da shvati kao i navijaci partizana da partizan nije zeljko i obrbuto. Sa ovakvim rosterom bi partizan trebao da bude u prvih 6. Partizan ce biti u najboljem slucaju 7. ili 8.Zeljko svaka cast, hvala na svemu ali treba nam osvezenje.

Krastavcevic

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!

Zbr

pre 8 meseci

Ovi iz fabrike metalnih proizvoda su doktori za spin majke mi.
Isti taj Pao ih ne tako davno dobije 17 razlike sa pola gasa, gde nije bilo ni jedne sekunde pitanje oko pobednika, mi do 4/4 i vise nego dobro im parirali, na kraju zaslužen poraz ali realno ne zasluženom razlikom.
I onda oni pričaju kako su obrisali patos sa nama, razbili nas i ostalo.
Pa šta su onda vama uradili?

Шунто Златиборац

pre 8 meseci

Партизан ће ући у 10.Полако пљувачи.Од почетка нисмо нити једну утакмицу одиграли комплетни,стално неке повреде,вируси,...Што се тиче игре у 4/4,мислим да је Анђушић главни кривац.Два напада титра лопту до краја напада а затим је "ували" Дожиеру,Лидеју.Понитка је машио 4 зицера,Смајли 2 куцања,Камински продао лопту у руке Нану.Превише изгубљених лопти.Али то није разлог да се баца црњак.Биће све добро.

pavle

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.
(Mилан, 19. januar 2024 23:32)

Vi se jos poredite sa nama? Gde ces lopatom na bager?!

Z

pre 8 meseci

Lesor odrao Partizan, uzeo strasne pare,a večeras se "trijumfalno" okačio za obruč, da ponizi Partizan. Koja mizerija od čoveka!
(Krastavcevic, 19. januar 2024 23:35)

Lesor je igrao u Partizanu za "strašne pare" = 400 k, nudili su mu prvo 600, pa onda 800 k da ostane, on im je tražio 1.2 mil i nisu mu dali. PAO mu dao 1.5 mil po godini, što je gotovo duplo od Partizanove ponude.

Da li bi ti ostao ili otišao ?

dragaN

pre 8 meseci

Bez Pantera razbijamo. Vec nekoliko utakmica komentarisem da je Panter grobar Partizana i ova utakmica to dokazuje. Cak io ako izgubimo, nema veze, igramo najzad dobro, imamo timsku igru, akcije, na kraju trece cetvrtine 13 asistencija sto je duplo vise nego na celoj utakmici kada igra Panter. Kamo srece da se opet povredi.

super

pre 8 meseci

Evroliga Partizan11 Zvezda 12
Aba Zvezda 1 Partizan 2
e sad kazu grobari razbijamo.u Evroligi a delije necemo da gledamo?
Zvezda bolju kos razliku
Partizan( kazu najbolji napad Evrolige sa tri produzetka) samo 1 dat poen.vise od Zvezde a odbrana daleko na Zvezdinoj strani!!!
Sudije protiv Zvezde a skoro stalno na Partizanovoj strani!!!

Ess

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

Curry

pre 8 meseci

Jasno je da su sudije mnigo uticale na ishod, kad pogledamo napad ovo je bila jedna od najboljih kretanja u napadu i imali smo akcija samo je sut za 3 bio los, al opet mozda i prva nasa dobra utakmica kad smo izgubili. Al dozier kako igra odbranu i na lessort i na mitoglua i na slukasu nunnu, neverovatno ja nznm da li mu je neko dao kos, neverovatna mozda i najbolja odbrana nekog igraca kog sam video ove sezone, jer je cuvao i mitoglu na postu, mitoglu mu nije mogao nista itd. Sad monaco je bolja ekipa od panathe al videcemo ako nista bar smo dobro odigrali al protiv sudija se ne noze. Mada nije ni sve do sudija andjusic, ponitka i smith su nas upropastili i bolje da nisu igrali al nadam se da andjusic i ponitka vise nece zaigrati nikada

pavle

pre 8 meseci

Kako je Lesoro pojeo Kabokla i kako je Pao rutinski spustio limariju na zemlju. Laganica.
(Delija, 19. januar 2024 23:34)

Marcus Howard, top 16. Setaj

Alex

pre 8 meseci

Eto vam vašeg Lesora na 9 razlike traži challenge za 50/50 loptu. Toliki mu je respekt za Partizan i to insistira. Na kraju nije bio u pravu. To je ta bolesna ljubav prema Partizanu..

najo

pre 8 meseci

Da neko, poput nasih klubova, toliko ulaze - sto novca privatnika, sto drzavnih sredstava - u klubove, a da ne mogu jednom da ubodu top 8, sramota.

SteF88

pre 8 meseci

Željko shvati da te ni mi navijači više ne želimo... ime si veliko, ali više nemaš pojma...
imaj ponos, sve si osvojio, ne ponižavaj se, daj ostavku !

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Partizan 11,zvezda 12.vracanje u realnost
(nemanja, 19. januar 2024 22:55)

Da te vratim u realnost. Da se sad zavrsi ligaski deo Partizan bi bio 10. a Zvezda 13. ili 14. Od nas ste daleko koliko i mi od 5. mesta, dakle dve pobede. Slaba ti je uteha.

Goks

pre 8 meseci

Samo neko ko ne misli dobro Partizanu može da dovede Kaminskog, Ponitku i Smita, da trpi Jaramaza i Andjusića. O vodjenju utakmice da ne pričam. Definitivno, Partizan goreg trenera u istoriji nije imao. Za njega su Saško čokalija i Pera Božić trenerčine. Da se ne zove kako se već zove leteo bi već 10 puta.

JDAleksandar

pre 8 meseci

Ajmo ovako,pre nego sto pljujete po Zocu i igracima pojedinacno,malo statistike ! Ako gledamo utakmice kod kuće,cak 15 od 18 ekipa imaju pozitivan skor,dok od 18 ekipa na strani,samo 2 ekipe imaju pozitivan skor ! Najvise pobeda ima Real (9) dok je sledeca Baskonija sa (6) ! Partizan je recimo na (3) sto i nije tako lose,ako gledamo da su ove sezone 80% ekipa kod kuce bas dobre i na pozitivnom skoru ! Tako da,malo vise respecta za ove momke ! Mnogo su bolje ekipe ove,nego prosle godine ! Partizan je prosle godine delio samo jedan trijumf za 4. mesto i prednost domaceg terena ! To je bila brutalna sezona i to nije lako da se ponovi !

Z

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.
(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30)

Siguran sam da ogromna većina ljubitelja košarke ne zna za podatak da ni prošle a ni ove godine niti jedan stranac koji igra u Partizanu nije išao na antidoping kontrolu !
Znam da mnogi neće poverovati u ovu informaciju ali lako je proveriti i videti da su samo domaći igrači bili testirani, čak i u ABA ligi.
Kažu da je za ovakav tretman Partizana od strane EL i ABA lige zaslužan g-din Savić.

Toliko

pre 8 meseci

Ovo je vec ozbiljna hrabrost sudija,da ovoliko kradu domacina pred ovakvom publikom u 3/4.Granici se sa sramotom da ovoliko navlace za gosta.

davor_vs

pre 8 meseci

Gledajući sa nekog višeg aspekta, mislim da je cela sezona isplanirana totalno amaterski. Počevši od prelaznog roka gde su sva pojačanja promašena. Čekalo se dosta dugo, traljavo, nisu se dovodili kvalitetni igrači jer su svi dobri bili razgrabljeni od drugih ekipa koje ozbiljnije rade, a savić je čekao... Ne znam razlog, ali totalno neozbiljno. Sledeća velika greška je što je olako izgubljen Madar i nije doveden drugi kvalitetan plejmeker. Suvišno je pričati da su i Panter i Lidej prevareni, jer im je predočen plan da će ekipa biti jača nego prošle sezone i da se ide na f4, a uradilo se sve suprotno, pa su momci pod razočarenjem i nije ni čudo što jednostavno i igraju bez volje i to se vidi iz aviona.
Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.

Bruno

pre 8 meseci

Lesor se borio večeras kao da mu je život u pitanju. Zar tako posle svega što ti je Partizan dao SRAM TE BILO.
(Grobar, 19. januar 2024 23:13)

Obezbedio vam je top 11, niko vas odatle nece pomeriti. A i pocetkom oktobra prosle godine ste osvojili EL. I jos ste nezadovoljni....

Baš mi Smo računali

pre 8 meseci

Bice to sve dobro pred razigravanje, može komšinica da nam bude sparing partner, oni od sledećeg kola igraju rekreativno....

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ataman-Obradović=10:1
(OPREM DOBRO, 19. januar 2024 23:12)

Odigrali su preko 50 medjusobnih utakmica do sada. Tvoj ljubimac nije ni blizu. U Turskoj ga je Zeljko redovno razmazivao sto u prvenstvu, sto u kupu. A u EL je 14-6 ili tako nesto slicno. Boli, znam.

Zoran

pre 8 meseci

Ne mozes EL da igras sa Jaramazom, Koprivicom, Andjusicem, Trifunovicem, ovim novim bekom iz USA...to je sve nivo KLS takmicenja. Takodje Zeku se izgleda vise ne igra..

Ovaj

pre 8 meseci

Jaramaz otkaz,Kaminski otkaz, Smit otkaz, Obradović otkaz...naravno ništa od svega,ali ništa ni od trofeja u ABA ili f8 u EL..koliko negativne energije unosi oObradović...

G

pre 8 meseci

Treba pohvaliti sudije na trudu da pomognu velikom treneru da izbegna vec 11 poraz sa budzetom koji je dobio od drzave i ljudi koje vole partizan.

del boj

pre 8 meseci

Taman da vidimo veceras koliko moze Smit protiv jakih plejeva iz PAO. Realno, i potpuno kompletni sa Panterom, Aleksom.., ne verujem da bi imali vise od 40% sanse sa po meni, sigurnim ucesnikom 1/4, Hocu reci, necu pljuvati po igracima Partizana i ako veceras izgubimo 20 razlike.

Šomi

pre 8 meseci

Vrhunska utakmica,bilo je svega sto kosarka moze da pruzi,Partizan znatno oslabljen izostankom Pantera i Alekse se odlicno drzao prve tri cetvrtine,nisam nezadovoljan,pobede u gostima treba da trazimo protiv Virtusa,Albe,a kuci sve da dobijemo do kraja,bice to dovoljno za prvih osam a mozda i koje mesto vise,bice to dobro..

Zoran

pre 8 meseci

P.J je igrac, a ostali su tu da popune broj. Svakako i Panter.
Ponjitka, Andjudic, Jaramaz, Kaminski, Smit, Trifunovic, Koprivica, jedva dobavuju do ABA lige.
Bruno I Ssmailagic nemaju visoki kosarkaski IQ, pa se tu i ne moze ocekivsti nesto specijalno.
Sve u svemu ako se fokopaju 10. mesta je ravno cufu, jer ipak je ovo tim sa 3-4 igraca za EL odtali nisu ni blizu.
Naneli nije igrac za velike utakmice. Nema srce. On moze biti ssmo prstilac Panteru.
Zeku ako se vise ne igra bilo bi posteno da kaze.

View

pre 8 meseci

Polako, još sedam kod kuće pet u gostima.Kod kuće Real problematičan sa ostalima može da se igra i dobije.
U gostima Alba, Armani, Virtus, Monako Barsa. I to je za očekivati bar 2. Dovoljno za nastavak takmičenja.

nemesis

pre 8 meseci

Kako sad ovakvi komentari,a do pre neki dan se kupovale karte za f4? Ovaj trener nikad nije kriv kad se izgubi,ali je bahat kad pobeđuje.Mali čovek!

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Zoc je trener koji lako osvaja EL ali samo kada ima budzet 50+ miliona. Znači duplirajte mu budzet, osakatite drzavu jos malo pa ćete onda mozda na final 4. A da li ima prečih stvari u ovoj drzavi koje bi trebalo da se finansiraju pre tog vašeg final 4 to se dobro zapitajte?

Don Vito

pre 8 meseci

Nemas krstenog pleja 3 godine...cekas,biras...i onda dovedes Smita?!?!?!
Pa hoce li iko preuzeti odgovornost za dovodjenje ovog amatera?!
Lik je gori od Jaramaza,za klasu!!!

Ima jedan tim

pre 8 meseci

Panteri pominju neki budzet a nama igraju jaramaz ponitka i amdjusic alo, to nisu igraci ni za evrokup.
Svaka cast Zeljku da s njima u timu igra egal sa ovakvim Panatinaikosom

Mилан

pre 8 meseci

Наслађивали се партизани после звездиног пораза од пола коша а Пао њима обрисао паркет.

Dragan - Sava

pre 8 meseci

Partizan jedanaesti sa nikad većim budzetom, Zvezda dvanaesta sa nešto manjim budzetom! Titovi blizanci i njihova legija stranaca troše nemilosrdno drzavne pare i sahranjuju srpsku košarku. Zapitajmo se čemu sve ovo? Jel cilj da se mozda svakih 20-30 godina neki „naš“ klub plasira na final 4?? Privatizujte i fudbalske i košarkaške klubove pa nek im je sa srećom a drzava ima pametnije poslove nego da svake godine prosipa milione na ove preskupe strance.

Crnobelac

pre 8 meseci

U Evroligi,Partizan igra još 12 utakmica;sedam kod kuće,a pet kao gost.Po meni, za prolaz će biti presudna utakmica u zadnjem kolu kada dočekujemo Valensiju,a već smo je pobedili u gostima.NAPRED PARTIZAN !!!

ajde ajde

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.
(del boj, 19. januar 2024 19:25)

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..

Ranko

pre 8 meseci

Odradili nas šmekerski kroz različit kriterijum u zavisnosti ko igra odbranu.
Drugo poluvreme nas odvalili uz greške u našu korist kada je već rešeno bilo.Ovde se nije ni očekivalo da če biti drugačije.
Ipak je sa Olimpijskosom to bila pljačka,ovo onako na finjaka.Zeleni se nudili ali nije bilo nikoga da uzme utakmicu.Doužir je teško mogao sam ovo da dobije.

Neo

pre 8 meseci

Ljudi, dajte malo smanjite tenziju. Naročito Partizanovci. Koliko nam je šuteva izašlo iz koša i kako bi atmosfera izgleda da je trećina toga ušlo. Nije htelo da uđe i gotovo. Poslednja četvrtina jeste bila loša zbog izgubljenih lopti i to je to, ali uprkos svemu utakmica je izgubljena tek par minuta pre kraja. A ova razlika apsolutno nije merilo dešavanja na terenu. Jedina zamerka može biti nekoliko zicera Kaminskog i Kabokla. To da su pogodili kad je trebalo, bio bi egal do zadnje sekunde. Ali šta je tu je, omašili su - i biće i dalje i promašaja i pogodaka. Kaboklo jednu ukanali, ali zato je više utakmica on bio jedan od glavnih aktera... Ne znam šta očekujete, svaka tekma da bude svako na 100%. Pa i Real pukne od Mursije, danas od Monaka. Nije išlo danas, biće bolje.

DB

pre 8 meseci

Jeste da Rada sport klub zna da pita gluposti na konferenciji ali bila je žena potpuno u pravu
Partizan jako loše igra
Željko ne misli tako
Biće da smo svi slepi

pobednik

pre 8 meseci

sudije su osakatile Partizan, tri puta vise slobodna bacanja su imali..pocetak cetvrte cetvrtine 4 slobodna bacanja za PAO, Dozier udara po loptu 2 sekunde do kraja napada, sudije sviraju 2 slobodna Slukasu, cist poklon..Srbi su ziv uzas, sram ih bilo, Smailagaic promasuje zicere i zakucavanja, jaramaz/andjusic nista ne umeju da pogode, pa ni na srecu da udje nesto aman zaman..Balsa je tele, onoliki covek da svaki napad lomi kos, on se uplasi i dodaje nesto..Ponitka i Kaminski rekreativci, poslati ih u zvezdu..SVAKA CAST ZELJKU sto smo i sa ovakvom igrom mogli da pobedimo PAO u gostima i to bez Pantera..

Isto takvo suđenje je bilo i u pireju

pre 8 meseci

Bez obzira ko je kako odigrao 4/4 počinje egal! i onda idu 6 nepostojećih slobodnih bacanja za panatu i navlačenje sudija na pobedu! Partizan već u bonusu posle 2 minuta a oni 2 faula do zadnjeg minuta i onda kreće neko peglanje sudija taj zadnji minut kad su već sve rešili u prvih 7 minuta poslednje četvrtine! Tako da momcima čestitam na prikazanoj igri, nisi mogli da utiču na neke evidentne stvari koje se dešavaju

banegibson

pre 8 meseci

E moj Zeljko, pa ovo ti je vec peti poraz u poslednjih sedam utakmica u evro ligi. Igrači ti igraju jedan na jedan i krštenu akciju ne znaju da odigraju. Od najboljeg napada u ligi, dosli smo do toga da ne možemo 70 koševa da prebacimo. Od Arene sam se večeras definitivno
oprostio. Ostavljam ove mazohiste da idu i da se nerviraju...

super

pre 8 meseci

Partizan izgubio 13 razlike gde je Pan dao 5 trojki za ceo mec sa 29% suta a Zvezda juce izgubila 1 razlike,dobila 17 trojki sa sutem 50%...,???

Džoni

pre 8 meseci

Partizan nema igru ako ih iole neko pritisne i odigra odbranu. Jednostavno se ne snalaze na jaku odbranu. Pao čak nije ni igrao ceo meč odbranu, ali čim su zatezali pravili su razliku. Uz to Partizan još imao "domaćinsko" suđenje u sred Atine.

del boj

pre 8 meseci

Nekako je sve u senci odlaska naseg Miloja, ali i on bi nam verovatno onako sa osmehom rekao " ajde bre, umirali su i veci od Miloja, dan-dva se prica o tome pa zivot ide dalje". A mi bu me rekli, retko kada gresis Miloje - ali mi te nikada necemo zaboraviti. Ti si covek koji se pamti i o kome ce se jos dugo pricati. Slava Miloju, napred Partizan.

sta je ovo

pre 8 meseci

Ali javio se Ostoja da Kaze kako su oni gospodski klub pored toliko uvreda transparenata njegovih navijača , ja ne verujem sta sam pročitao

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

Joca šurbat seljak iz Godačice

pre 8 meseci

Sramno je koliko Smith, Anđušić i Trifunović ne znaju. Neću sad da pominjem u kom minutu i pri kom rezultatu su nas kanalili, ko ne veruje, neka pregleda snimak i popiše sve njihove promašaje i pogreške. A ko kaže da oni igraju neku dobru odbranu, neka opet pogleda snimak i isto uradi. Ovaj dobri poljak je možda dobar čovek, ali košarkaš jok. Ko ne veruje neka opet pogleda snimak. Naravno, neka pogleda i odbranu koju igra.
I još samo jedna dopuna. Ako ne znate zašto Uroš Trifunović igra u ovom Partizanu, reći ću vam. Samo zato što je najbolji drug sa Željkovim sinom. Uzgred, i navijač je c. Zvezde.
Hvala, od mene toliko.
P.S. Ima još puno toga, ali to posle sledećeg poraza.

xy

pre 8 meseci

(Мића из паркића, 19. januar 2024 22:30) Tipično razmišljanje za ljude s viškom slobodnog vremena koji filozofiraju na klupicama. I naravno sve pogrešno, izvučemo iz konteksta i začinjeno ostrašćenom mržnjom prema najvećem timu.

uaaaa

pre 8 meseci

Evo delije su opet oštećene u utakmici Panatenaikos Partizan...
Čudni neki ljudi.
Nađite mi neki komentar na vesti o CZ da se grobari žale na suđenje kada CZ igra protiv nekog u EL.
Jednostavno nema takvih komentara.
Šta nas briga šta vi radite,gledamo svoja posla i gledamo da naš tim pobedi.

RedMetox

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.
(todos, 19. januar 2024 20:53)

Isti taj Jaramaz i Andjusic su najzasluzniji za pobedu protiv Makabija, svi stranci su bili nezainteresovani ,tek kada su domaci igraci poceli da grizu u odbrani onda su se i ovi trgli. Posmatrajte malo kosarku i iz drugog ugla, kod nas je ista situacija sa Lazicem,Lazarevicem ali oni prljav posao odradjuju, lepo je kad das kos ali nije lepo da preko tebe daju duplo vise.

bojan

pre 8 meseci

nemam vise zivaca da gledam ovo, da ja gledam andjusica, kaminskog, pontiku, jaramaza i smita, ja da pijem lekove za smirenje i da me boli glava, pa od njih su bolji ovi klinci sto igraju basket ispred moje zgrade, necuveno kakvi nam diletanti igraju

Kiza

pre 8 meseci

Najjaci su ove jade povratnici koje vracaju i Partizan i Zvezda jer naravno niko ih nece a oni NEMAJU POJMA.Ubise kosarku i tim se nece nikad napraviti i uigrati posto 5 utakmica uprskaju a jednu odigraju solidno

FQ20

pre 8 meseci

Ako i dalje botovima i sendvicarima nije jasno, gledate pripremu za F4!
Kako to ne razmete uzmite po taj jedan senvic sto vam daju da zasipate komentare i polako na spavanje!
Nije ovo igra vama poznata!

anti Rola

pre 8 meseci

Utakmica je unapred izgubljena, samim odsustvom Pantera igraci nisu verovali u pobedu. Koliko god se borili ipak se videlo da nisu verovali u to.
Ono sto me raduje igra Koprivice, decko je zver samo da ima samopouzdanja, a tu treba svakako trener da ga podrzi, a ne sputava. Lesora je stavi u dzep.
Jos jedno moje zapazanje, Andjusic je definitivno Euro Cup igrac, nema on petlje za Euroligu. Jednostavno je stepenica ispod.
Jaramaz po meni ima kvalitet za odbranu, kratke role i to je to, kad se vrati Aleksa
Danas nije bilo ocekivano da dobijemo, a pobeda bi nam legla ko kec na deset, ali nije dosla.
Smitha, Kaminskog treba prodati i uzeti jednu dobri laku cetvorku tipa Moneke iz Baskonije.
Na centru imamo Kabokla, Alena, Koprivicu dovoljno.

mi do

pre 8 meseci

Ledeju obesiti patike o klin a ne davati mu da potpise milionski ugovor. Oterao ga Olimijakos, Zalgiris, Milano a mi mu povecavamo ugovor iz godine u godinu.

Faust

pre 8 meseci

Koliko očajnih igrača - Kaminski Ponitka Smit i turboočajnici Anđušić i Jaramaz. Sve ovo treba ispratiti kroz izlazna vrata. Douzer jedini čovek koji igra.

Blek Stena

pre 8 meseci

Sve u svemu jako razočaravajuće od početka sezone, od starta prelaznog roka, pa evo do dana današnjeg. Igra ekipe je kriminalna i prepuna mana i to se ne može i neće promeniti. Ne sa ovakvim vođenjem i ovakvim rosterom.
(davor_vs, 19. januar 2024 22:16)

Mirotic je bio dogovoren,oko njega Pantera,Ledeja i Nanelija je planiran roster.Ali se svevisnji umesao i onda su dovodjena pojacanja koja nisi bila planirana.

Veljko

pre 8 meseci

Sta rade sudije Panatinaikosu ovo je stvarno smesno,pljackaju ih samo tako
(Ej bre, 19. januar 2024 20:55)
Sudije guraju partizanku
(presmesno, 19. januar 2024 20:53)
Ја не знам, или сте провокатори, или стварно не знате правила кошарке.

Igrajmo taj tango smrti

pre 8 meseci

Ja stvarno molim sve košarkaške komentatore da ukapiraju da niko na košarkaškoj utakmici ne šutira penale već slobodna bacanja!!!

Solarnaut

pre 8 meseci

30 slobodnih naspram 18 Partizana i to pred kraj je dobio 4 kad je bilo reseno, Andjusic sramota sta igra, Smit oterati ga odma koliko ga boli uvo ne ceni loptu uopste, Jaramaz opet pao u napadu, pleja nema vec dve godine ni na vidiku...

Grrr

pre 8 meseci

Zeljko imao vremena za treninge,toga se I bojim.Nece se sastaviti ekipa.U napadu ocekujem sve na individualni kvalitet,preko ruke.0 izgradjenih akcija ce Partizan odigrati.Steta,ovo je ekipa sa dosta kvalitetnih igraca ali trener je prodavac magle.

Deratizator

pre 8 meseci

Partizan nije zaslužio večeras da dobije, ali je mogao, kad već gubi, da to bude sa razlikom manjom od 5. Mada, kad ti neko šutne 30 slobodnih bacanja teško je dobiti i lošije ekipe.
Bez Avramovića i Pantera nemamo dovoljnu širinu u napada ni agresivnost u odbrani. Uz to imamo i makar 4 neupotrebljiva igrač (Kaminski, Koprivica, Ponitka i Smit). Realnost je da uđemo u borbu za 10. mesto, pa da se pobijemo za F8, a posle ko zna.
Idemo dalje pa kom obojci, kom opanci.

Nebojsa

pre 8 meseci

Koliko je drzava pomogla za Partizan i C. Zvezdu, a oni se bore za deseto mesto.
Sta bi bilo da ona ne pomaze, da moraju porezi drzavi da se redovno izmirinu bili bi zakucani na zacelju...

stupac

pre 8 meseci

Željku nije islo ni u Feneru poslednjih nekoliko godina pre dolaska u Partizan. U Feneru nije imao limitiran budzet ali uprkos tome dovodio je pogresne i limitirane i istrosene igrace.

cirkus

pre 8 meseci

@Rade Bogdanovic
Sa kakvim to "ovakvim rosterom" Partizan treba da bude na 6. mestu???
Roster je krsina ziva, 6 igraca i isto toliko stetocina i lelemuda. Partizan nema ekipu za bilo kakav uspeh. Ako nekim cudom prodje u top 10. ispada u prvoj rundi. Na 3 pobede ne moze da dobije nikog iz gornjeg dela tabele i to je to za ovu sezonu. Ja pricam od pocetka sezone da sa Andjusom, Ponitkom, Jaramazom, Trifom, Balsom... moze samo na ludu srecu da se dodje do playoff-a. Svi su racunali na to da ce biti 0 povreda i da su svi koji su korisni stalno u top formi, a to ne ide tako. Ako jos krene lose raspolozenje u ekipi, tu vise ne mogu da pomognu ni Aleksa, ni Panter, ni Bog otac.

Tomo

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.

Globtroter

pre 8 meseci

Opet 50 komentara panterbotova o suđenju u trenutku gde je Partizanu suđeno 10 faula više i ima isto toliko bacanja manje.

Ajde promenite ploču, degutantno je.

Мића из паркића

pre 8 meseci

I dalje se nmg nacuditi koliko sudije navlace za Partizan!? Koja je pozadina ne znam i ne zanima me. Smatrao sam budalu ovog presjednika Panatinaikosa, ali je frajer sve upravu. Poenta je da navijaci dolaze na utakmice da gledaju igrace i svoj klub, a ne sudije. Vecinu tekmi sudije u glavnom planu. Bas su postali iritantni.

veliki strumf

pre 8 meseci

Занимљив податак је да Звезда има кош разлику +33, а Партизан -10!!! Партизан је дао само 1 поен више од Звезде, али је одиграо чак 3 продужетка (Звезда ниједан), што значи да Звезда има и бољи напад у 40 минута, а и значајно бољу одбрану. Сад смо на позицијама 11 и 12, мада наравно Партизан има 2 победе више. Звезда никако да се приближи на једну победу од плеј офа, никако! Иначе, Пао је вечерас добио меч са само 8 играча и то су одиграли поприлично слаб меч, чак 18 продатих лопти, очајан проценат шута за три…

coment

pre 8 meseci

Da li samo ja vidim vec odavno da je Koboklo promasaj.ledjna tehnika ..skok..odbrana pleja na ulazu..asist ispod proseka...a Kaminskom da ne pricamo..Balsa je dr. za njih u odnosu na novac za ugovor..

Malo smeha nije na odmet

pre 8 meseci

Napreduje Makabi. Pre koju utakmicu su imali čitave 2 asistencije za poluvreme. Vidi se napredak u igri. Možda će za koju godinu ličiti na tim. Nazvao bih ovog blizanca domaćinskom ekipom ali pošto su legija stranaca koji igraju privremeno u državnom klubu iz Srbije ta reč se jednostavno ne može koristiti.

bvb

pre 8 meseci

Opet teraju Zeljka vidim. Douzer je opasan igrac, sledece sezone ode on nazad u NBA ili neka Barsa Real ili slicno. Osim ako naravno opet ne stignu neke pare vam budzeta.

BG011

pre 8 meseci

Zvezda je vec ispala, a Partizan ce jako tesko u 10. To je realnost.
(Sonsi Get, 19. januar 2024 23:58)

Ono kad ima još 12 utakmica do kraja a 10 klubova razlika u 2 pobede...ali ne, ti znaš..ma ne treba ni da igraju tih 12, šta ih igraju, jel? Svašta čovek čita ovde, baš svašta.

Kad sam bio

pre 8 meseci

Sada će Lesor da odvede svoju ekipu u top 3 najbolje na tabeli i Papapetru će pokazati da jedino u Atini zna da igra košarku. Samo da Partizan ne doživi debakl kao sa Realom.
(Ess, 19. januar 2024 19:19)
Ti si se sinoć i zvanično oprostio od ove godine, tako da slobodno papetiši, da se smejemo malo...

iskreno

pre 8 meseci

Jaramaz -otkaz
Andjusic-otkaz
Ponitka -otkaz
Kaminski -otkaz
Zoran Savic -otkaz
Zeljko Obradovic -otkaz
(Vozdovac, 19. januar 2024 20:51)

Ja bih dodao i ovog poslednjeg što su doveli reda radi.

Drdun

pre 8 meseci

Na trzistu su bili slobodni Dejvis( otisao u Valensiju), Caleb Tarzuski (Japan), Caleb Homsley (Tofaš), Gudaitis (Japan) .... ali nema niko šlifa za dovodjenje igraca!
Zato sada trpimo.

Đuro

pre 8 meseci

Gledajući Željka koji uporno forsira Jaramaza poželim da izgube sve utakmice do kraja. Stvarno je teško objasniti tog nazovi košarkaša. Štetočina neopevana.

XXX

pre 8 meseci

juce ni 24h nije prošlo a radovali ste se pobedi Baskonije kao niko, manite nas te Vase patetike ..
(ajde ajde, 19. januar 2024 20:26)

Samo se lozi da ikoga normalnog zanima sta vi radite dole pri dnu.

Zoran

pre 8 meseci

Andjusic prebledi kada ulazi u igru. Ako tip zna gde se nalazi, ruku u vatru cu da stavim. Hejj..treniras to od malih nogu, a srce u petama kao da si u rovu u toku rata. Sta taj covek trazi u Partizanu ???
Obradovicu samo si ti odgovoran za dovodjenje Jaramaza, Kaminskog, Smita, Ponjitke, drzanja Trifunovica, Andjusica u Partizanu. Drugim recima sve promasaj do promasaja. Verujem da su to dobri momci, ali ovde se govori o poslu. Oni ga ne znaju. Bilo bi u redu da i ti snosis neku odgovornost. Tebi Tristan je dezurni krivac, a momak je izmislio basket za gore navedene, bukvalno za njih je nedostizan. Ubijas ga u pojam dok navedene stitis.

Tisa, samo Tisa

pre 8 meseci

Tesko je igrati Evroligu bez pouzdanog pleja, a Partizan uporno gura tako vec 3. godinu. Nema ko to vec nije napisao ili rekao, a ja se nadam da nije u pitanju tvrdoglavost najtrofejnijeg trenera da ustraje u jednom konceptu igre koji do sada nije bas mnogo toga doneo. Nije lako, ali moram da kazem da sam uveren da bi sa Teom i Jagom ovaj Partizan bio evroligaska zver. Lepo je to ovde vec receno, od Andjusica koristi moze da bude samo u akciji – i to prevashodno u Beogradu - u kojoj on ostaje sam i sutira po prijemu lopte. Dribling i dodavanje mu strogo zabraniti. Valjda moze jedna od onih +100 famoznih akcija iz prica da se upotrebi za to. Sto se Kaminskog tice, za Evroligu nije, a kako je preskup za 2-3 lakse utakmice ABA ligi u kojima mozda moze nesto da doprinese, otkaz sto pre. Ne mogu da verujem da najtrofejniji trener i njegov strucni tim (valjda su to oni nosaci crnih odela na klupi), nisu uspeli Balsu, momka od 2,16 m i sa sjajnim fizickim predispozicijama i koji je vec >2,5 godine u Partizanu, da nauce ama bas nijednu napadacku vestinu koja bi ucinila da on ne bude totalno bezopasan po kos protivnika ako je od njega udaljen vise od 2 m. Nemojte samo o nedostatku talenta, upornim drilom se i od najveceg antitalenta moze napraviti koristan igrac.

stari partizanovac

pre 8 meseci

A sta kaze Obradovic. Da li dalje menja boje kao ulovljena lignja. Nije mi jasno sta on radi sa ekipom koja je u stanju da posle neresenog skora izgubi poslednju 4. cetvrtinu sa 13 koseva minusa. I to nije prvi put.

todos

pre 8 meseci

Везе Јарамаз нема, испуцава за три поена. Много продатих лопти у нападу. Тако је прво полувреме.

Roki

pre 8 meseci

Sudije osakatiše Pao. Bilo bi 20+ razlike da su svirali ujednačeno
(jsd cirkus, 19. januar 2024 20:41)

Posle prvog poluvremena Partizan 14 faulova,Panatinaikos samo 7.

iskreno

pre 8 meseci

Kada Anđušić hoće da doda loptu to uradi kao klinac u petom razredu a onda odmah napravi faul pored primljenog koša. Pa bar da nije bio koš.
Bože, Bože koliko godina a takav neznalica.
Ako mu uđe trojka, uđe i to je sve što zna.
(Tomo, 19. januar 2024 20:53)

E pa vidiš. Svaki igrač ima mane. Gledaš da mu koristiš vrline. Dakle ima dobar šut. Nema on šta da dodaje. On treba da se izvuče iz bloka i da šutne. Kraj priče. I onda mi neko kaže da je Želimir veliki trener. 3 godine bez pleja i uporan u toj nameri da će nas sahranili. 3 godine gradi ekipu i ništa nije napravio. Ekipa je gora nego prve sezone.

bojan

pre 8 meseci

samo dozer, ovo resto nije ni moralo da putuje u atinu veceras, pontika, kaminski, jaramaz, andjusic, gde dajte im ispisnice rasteretite budzet i bar da se ne nerviramo vise

Cenzurisan bez razloga

pre 8 meseci

Ne mozemo biti nezadovoljni igrom u prve tri cetvrtine. U cetvrtoj smo mnogo lopti izgubili, Kaboklo pre svih i mnogo zicera pod kosem i otvorenih suteva promasili. Nedostajao je Panter da pogodi neke lude poene u svom stilu. Kaboklu je ovo prva sezona u EL i to se vidi.
Sudjenje u prvoj i cetvrtoj cetvrtini je bilo sramotno. No, to je bilo ocekivano. Nije ovo poraz koji je neocekivan. Ja sam ipak zadovoljan kako smo odigrali veci deo utakmice. Narocito odbranu. Samo par suteva da je uslo u 4/4 bilo bi neizvesnije.

mladići borovi, devojke jele

pre 8 meseci

da bodibrojilo stvarno voli igokejicu2, uveo bi pravilo o 6 sudija na terenu - želimiru škripi 8 na 5, ali je tata-mata za 11 na 5!

Nemanja

pre 8 meseci

2 i po godine bez pleja. Rezultat: 1 od 9 mogućih trofeja. Što se tiče utakmice, Pao slabo igra odbranu, imamo šansu, napred Partizan.

Solarnaut

pre 8 meseci

za ovu decurliju sto pisu da sudije guraju Partizan trenutno na poluvremenu Pao ima duplo vise slobodnih bacanja od Partizana. Kaboklo ja stvarno ne razumem sta je sa momkom svaku utakmicu 3 licne do poluvremena od toga 2 bespotrebne pod kosem protivnika sam sebe izbaci iz igre, Jaramaz nema uopste samopouzdanja u svoj sut zato tako i sutira, onaj Smit zali boze koliko god da je placen, Andjusic pogubljen sa njegovim dodavanjem je uvek 50-50 da mu preseku loptu, Naneli u poslednjih par utakmica ima velikih problema sa vodjenjem lopte valjda sto mora da organizuje a nije navikao. Partizan i dalje nema pleja ovaj Smit je nista nadam se da ce to biti bolje sa povratkom Avramovica a zasto Partizan nema dobrog pleja vec dve sezone je pitanje za strucni stab, najvaznija pozicija u ekipi a mi 2 sezone nemamo igraca na tom mestu...

Vlada

pre 8 meseci

Partizanovi + navijaci Panatanaikosa = Zvezdini…
(sasa the king, 19. januar 2024 21:30)

Partizanova + Panatinaikosova pozicija na tabeli = Zvezdina

xXx

pre 8 meseci

Obrnuta sezona u odnosu na proslu. Tada smo u prvom delu bili ocajni, posle u drugom pokidali kad je najbitnije a sada pocetak bio solidan a onda krece uzas, jedna smo od ekipa sa najvecim padom u EL. Realno ova ekipa je duplo slabija od prosle sezone. Lesor i Exum su nenadoknadiv gubitak. Dovedes Kaminskog, Jaramaza, Ponitku, Smita i sta da ocekujes? Uz to Panter i Ledej ocajni, nisu ni na 50 posto u odnpsu na proslu sezonu. Sreca pa imamo Arenu i publiku inace ovaj tim ne bi imao vise od 5-6 pobeda. Propala sezona skroz i u EL i u Aba.

poslednji mohikanac

pre 8 meseci

Igramo gotovo celu utakmicu bez pleja. Bas smo losi na toj poziciji. Jednostavno nemamo opciju. Imajuci na umu tu cinjenicu odlicno ogramo.

Мишо

pre 8 meseci

Анђушић ради две финте шута и баца лопту никоме ,каква шепртља мајко моја ја не знам како га Жељко трпи .

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Džejlin Smit evrokuop igrač, eventualno za EL ekipe kao što su Asvel i Alba. A Ponjitka, nikada nisam video da je neko promašio toliko zicera. Andjušić štetočina nad štetočinama. Bravo za Doužera, Balšu i Alena.

kortizol

pre 8 meseci

Ali Anđušić koji ponovo (kao i u derbiju) nešto maše publici i opet ispada smešan kasnije... čoveče, moraš da budeš mnogo jači igrač za takvo mangupiranje

duledudule

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.

super

pre 8 meseci

Postoji li sansa da se raskinu ugovori sa Andjusicem, Jaramazom, Ponitkom i Kaminskim ili moramo da ih trpimo do kraja sezone?
(Xman, 19. januar 2024 22:16) trebalo bi Ledej i Pantera isto oterati moze se raskinuti ali ako ne nadje drugi klub mora sve da se isplati a mislim da imaju po 2 godine a sad ne bi mogli igrati u Evroligi do kraja sezone za drugi klub!!!

deki27

pre 8 meseci

Stvarni ne znam koji vam je djavo vise sa prepucavanjem.Ovo je bilo gostovanje gde tesko da mozes da dobijes.Pa ipak,Partizan je odlicno odigrao tri cetvrtine u zadnjoj deonici nekoliko glupih gresaka,dva puta koraci Kabloka i jos neke greske su odlucile.Onaj Zvezdin poraz od Baskonije vise boli nego vas juce.Do kraja ima jos 12 kola,sve je moguce i vama i Zvezdi.Partizan do kraja Februara ima kuci Zalgiris,Bajern i Efes a gostuje Virtusu,Monaku i Zvezdi u ABA ligi,Zvezda ima kuci Valensiju,Zalgiris i Barsu a gostuje Albi i Bajernu pa vi sada vidite ko sta moze.Ja sam ubedjen da i jedni i drugi mogu da dobiju kuci sve utakmice i po jednu na strani i to menja stvar.Bitno je samo da se povredjeni igraci sto pre oporave

Lex

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.

eto ih

pre 8 meseci

kako ce zeljko bez igraca koji prima 2.6 miliona evra?
(kako y, 19. januar 2024 19:33)

Bolje nego vi sa vecim budzetom.
(aca, 19. januar 2024 20:15)

u te Lazi mozete samo vi da verujete ali razumem vas kompleksi

Solarnaut

pre 8 meseci

ne zna se koga vise boli uvo dal Smita ili Andjusica, ovaj Smit je sramota koliko ga boli uvo da igra i kako gubi lopte a Andjusic toliko godina a toliko gluposti napravi na svakoj utakmici sramota. Sta su dovodili uopste ovog Smita nije ni za ABA ligu, Jaramaz makar igra odbranu za razliku od ova dva diletanta, bez Pantera i 15 slobodnih vise za Pao vise se nije moglo

Zoran

pre 8 meseci

Taman malo povedemo, ali tu je Jaramaz da to poravna za protivnika. Dokle cemo gs gledati ? Covek igra beka, a nema sut, nema mogucnost da organijzuje bilo sta.

Bruno

pre 8 meseci

Nekako od pocetka gotivim Kabokla, ali brate Bruno do kada mislis da pravis te glupe faulove bez razloga?
(Dovla, 19. januar 2024 20:37)

Brate Dovla veruj mi, nesto me u sebi tera od rastanka s njom, sve je tuzno u zivotu mom...

Sima

pre 8 meseci

Sudije prvo ne sviraju čist faul za pao pa u sledećem napadu korake koprivice da bi komentator izjavio kako partizan mora da bude spreman na promenu kriterijuma sudija pod pritiskom navijača domaćih.
(VAR, 19. januar 2024 20:52)

Samo kad su korake Mitoglua svirale...

Zoran

pre 8 meseci

Cemu Ponjitka sluzi ??? Ponjitka u kontri i to ispred zelenog i umesto da zakuca, zeleni mu udara bananu..Majko mila..Cudo je sta Zeljko radi sa ovim timom..

društvance iz predgrađa

pre 8 meseci

I posle se neko čudi što ne igraju domaći igrači. Ne zna se ko je veća komedija, Jaramaz, Smailagić, Koprivica, Anđušić ili Trifunović...

uaaaa

pre 8 meseci

Partizan jednostavno nema dovoljan broj kvalitetnih igrača da ovo dobije.
Tim je slabiji nego prošle godine zato što su Kaminski i Ponitka i Jaramaz promašaji ali i zato što su Panter koji ne igra večeras i Ledej neprepoznatljivi u odnosu na prošlu sezonumnogo lošije igraju.
I to je to.

Etienne

pre 8 meseci

Vazno da Andjusic uziva sa porodicom po Atini ceo dan , koga briga za utakmicu...
Podrska Obradovicu , sa ovakvim manekenima bez imalo zara , dobro je sto nismo primili stotku od Pao...

47304

pre 8 meseci

Nije problem promašiti šut
( loše veče ) ali je problem kada nemaš ideju kako do tog šuta doći plus je energija kod igrača bila ispod potrebnog nivoa za ovakvu utakmicu . U pojedinim prilikama bez potrebe se odigravalo dalje umjesto da se šutiralo bježeći tako od odgovornosti a gurajući drugog igrača u vatru . Sve u svemu nije to ono čemu se nadamo i što je potrebno za F8 .
Idemo dalje , napred Partizan !!

iskreno

pre 8 meseci

Partizan je u problemu već 3 godine jer nema plejmekera. Ali ima velikog Željka kome ne treba plejmeker, jer za sebe ima preveliko mišljenje čovek..
Totalni haos na terenu, ali on će naravno reći da igramo prepametno. Ne mogu više da de nerviram.

Мишо

pre 8 meseci

Жељко држи Анђушића кад се ломи у задњој четвртини ,човек има живце изгледа .

Ivan NS

pre 8 meseci

Dzaba i pokusaj sudijske otimacine. Pao je sve izdrzao i lagano oduvao sa parketa najskuplji tim Evrope sa budzetom od preko 25 miliona evra.

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

1Djoković

pre 8 meseci

Da ti se ogadi košarka,od sudija.Ne postoji sport i kojem se više pitaju sudije.Od ragbija do baleta je kriterijum.Možeš da igraš i sa igračem manje celu utakmicu i pobediš bez problema.

Zoran

pre 8 meseci

Ljudima koji su gledali košarku 90-tih i 00-tih, stvarno bode oči koliko glupih nerezonskih šuteva igrači uzimaju tokom utakmice. Nekad bi letili na klupu nakon prvog takvog. I to nema veze sa pričom da sad imamo lažne centre koji izlaze na šut i ne igraju leđima nego non stop vrte pick and roll. Ne to je jednostavno košarka totalno pala na taktičkom planu.

Cvele

pre 8 meseci

Ponitka,Kaminski,Smith,Jaramaz pa i Anđušić,nažalost nisu igrači koji mogu igrati u Partizanu.Neverovatno je da dve zadnje evroligaške utakmice,najlošije odigramo posljednju četvrtinu; da li je u pitanju snaga ili nedostatak koncentracije ?

Kvante

pre 8 meseci

Igraci poput Jaramaza imaju ugovore po vise stotina hiljada evra po sezoni, oni su se zadovoljili time i zato nemaju motiv da ostanu posle treninga i sutiraju 500 suteva za 3, kao sto je radio Pedja Stojakovic. Zato je on zaradio vise desetina miliona dolara, i osvojio dosta toga u karijeri. Da zakljucim, malokrvni igraci su preplaceni.

Sonsi Get

pre 8 meseci

A bre grobari al ste nerealni. Sta ste u glavi svi vec na f4 kao da druge ekipe ne igraju. Dobicete sledecu na domaci teren i publiku, pa ce hvalospevi, pa onda u gostima poraz pa opet pljuvanje. Ja sam sinoc bio u areni i smorio sam se zbog poraza, da je Teo makar igrao lagano bi dobili. U krajnjem slucaju sve je to samo sport... Ja sam skratio sebi zivot za nekoliko godina zbog nerviranja ali mora se malo iskulirati, sto preporucujem svima.
(duledudule, 19. januar 2024 23:08)

Brate, siromasni smo. Ovo nam jedino zadovoljstvo u zivotu. Daj svim ovim ljudima platu od 5000e, ne bi bilo nijednog komentara ovde.

nedeljković, oliver nedeljković

pre 8 meseci

Zalgiris razvaljuje Fener, Monako otkida Reala.., bice vraski tesko uleteti medju prvih prvih 6. 7-10 pozicija iz ove perspektive, deluju najvise i najrealnije.

građanin opasnih namera

pre 8 meseci

anđušić i jaramaz aut! nema vise bezuslovne podrske, i nije problem sto ne doprinose ama baš ništa, već što nam odnose i vuču u minus sa njima u igri! Anđušić, sta ti decko treniras, kako te nije sramota vise? Nemam bre živce više za tebe, ne jebi nas aman više...

Tomo

pre 8 meseci

13000 pretplatnika po 20 € pa da isplatimo Anđušića samo da ne igra. Više ćemo platiti lekove protiv bolova u stomaku. Ne mora niko da dođe umesto njega .

Tomo

pre 8 meseci

PONITKA sam samcijat pod košem i ne zna da ubaci loptu u koš.
Majko moja ko ga nađe i dovede ?
A ovaj KOPRIVICA da ima samo malo više u toj svojoj glavi trebao bi svaki drugi put kada uđe u njihov reket da je zakuca jer ima i visini i duge ruke.

Djordje

pre 8 meseci

Dao bi pare da mi neko iz uprave objasni cemu sluze Ponitka i Kaminski i jel daju neke pare za to sto su u Partizanu i koliko to placaju ? Pa dva veca panja ne pamtim!

Piter Markoni

pre 8 meseci

Igrači se ponašaju indolentno i igraju demotivisano....Kvalitet je takodje upitan, ako se gubi non stop na isti način.....

Раде

pre 8 meseci

Партизан је врло добро играо у прве 3 четвртине. Као никад до сада назирала се концепција у игри. Мислим да су меч изгубили епизодисти (Јарамаз, Трифуновић, Анђушић и Понитка) са лошим процентом шута (9/2 за 2 и 0/6 за 3) и дуго очекивани плејмејкер Смит са изгубљеним лоптама и катастрофалном организацијом игре. Сви остали играчи, чак и Ледеј су били на солидном нивоу. Смајлагић са више концентрације на скоку у одбрани и једноставности у нападу био би одличан.

profa

pre 8 meseci

Nekada se smatralo da je košarka sport za igrače koji poseduju visok nivo inteligencije. Ali, sada se to promenilo, pogledati samo ko sve igra u Partizanu, mislim na domaće igrače, a jedan od njih je ne tako davno dogurao i do kapitena.

Parni Valjak

pre 8 meseci

Ne mogu od početka sezone da se otmem utisku da je odlazak Lesora najveća greška uprave. Lesor je bio srce ove ekipe.
A mi smo čekajući Mirotića završili sa verovatno preplaćenom mrljokurinom Kaminskim.

Karakondžula

pre 8 meseci

Balša katastrofa… dečko prosto izgubljen… Osim Kabokpa nemamo centra, a ovaj se napuni faulovima za 10 minuta… nema ništa od toga. Osim neke sreće, džabe…

gagi

pre 8 meseci

Dozer je ove godine najbolji igrac Partizana.Zanimljivo,poluvrijeme,od sest odigranih cetvrtina samo u tecoj cetvrtini u Bg Lesor je licio na sebe...

Kingston

pre 8 meseci

Ovaj Smith nije ni za ABA ligu, odakle nam ideja samo da ga dovedemo. Kaminski, Andjušić standardno katastrofa, Leday u totalnom padu forme...bogami biće dosta teško da izborimo TOP 8 ako ovako nastavimo da igramo.

bk

pre 8 meseci

Koliko slupanih para u PA i CZ. A samo 8% dece se u Srbiji bavi sportom. Ove pare koje su slupane u ovaj elitni sport da su dali na afirmaciju sporta kod naše dece procenat bi bio makar 20%

Bubanj

pre 8 meseci

Veceras svi tanki kao sirce,osim Douzera. Kaboklo je "prodao" tri napada zaredom kad se lomila utakmica. Lesor ga je oduvao u zavrsnici. Ponitka i Kaminski se definitivno nisu snasli.Andjusic, Jaramaz,nemaju kvalitet za ovo takmicenje. Zek u padu forme, deluje kao da se prezasitio. Douzer i Naneli jedine svetle tacke ove sezone.

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

Borkes

pre 8 meseci

Vec nekoliko utakmica Zeljko drzi Kaminskog na klupi, valjda je i on video da je bas los. Andjusic pokazuje da nije za Evroligu, a Dozer da je najozbiljniji igrac Partizana. I
naravno Ponitka, koji ni posle pola godine ne moze da se nadje. Sve je izaslo na povrsinu.

costadeen

pre 8 meseci

Andjusic def moze da igra samo ABA ligu i to bez derbi duela. Manje - vise svi imaju neki nedostatak, naprave kiks, sve je to sastavni deo price, ali on zaista ne moze da doprinese nista na nekom visem nivou. S toga, ABA liga, dogodine ruka ruci i puno srece u pronalasku novog kluba.

nesa80

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48
usao je par sekundi i pokazao je zasto ne igra,bolje forsirati mlitavog koprivicu bar je nas igrac ako nista drugo

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Анђуша им даје живу лопту у руке и онда на полагању Григониса прави фаул, 32 године има човек.
(Lex, 19. januar 2024 20:51)

Šta misliš zašto ga Dule nije želeo?

Pera

pre 8 meseci

Panateikos je strasna ekip kad su kompletni. Ko tvrdi drugacije je kompletni idiot.igraju jaku odbranu na ivici faula. Domaca publika.Nema lakih i otvorenih suteva. Partizan nema igrace koji prave razliku. Nazalost.

pejton

pre 8 meseci

Banančuga Nana onom našem poljskom ćopavcu je momenat koji je prelomio ovaj naporan za gledanje meč.
I dokle više ovako? Trenutno nemamo pozitivan medjuskor ni sa jednom ekipom koja je u igri za top10. Bilo bi možda i najbolje da nas u Areni olade Baskonija i Valensija i zatvore ovu kriminalnu sezonu gde nema ko nije vodio tokom meča dvocifrenom razlikom protiv nas.
Danilo Andjusicu, druze, zar se ti stvarno bavis kosarkom nekih 15-20 godina? Sram te bilo na ovom prikazanom.

Na žalost

pre 8 meseci

Ove sezone, ne zaslužujemo top 10. Poštujem Željka, volim Partizan, ali ovo ništa ne valja. Borbenost igrača, koju sme očekivali, je na nezavidnom nivou. Jedan od razloga za top 3 najgorih odbrana u EL. Nadam se da grešim, ali ove sezone smo limunada. Veću minutažu za Koprivicu, Kaminskog poslati kući. Vratiti Drezgića a Jaramazu, Smitu, Andjušiću i Ponitki se zahvaliti.

neko

pre 8 meseci

Ledeju dati ispisnicu sa sve Ponjitkom. Ne moze stalno Naneli od 35 godina da ih cupa. Znaci Kaminski, Ledej Ponitka beskorisni ove godine.

Roman

pre 8 meseci

Ovoliko izgubljenih lopti znači samo jedno - neminovan poraz. Imamo toliko limitiranih i očajnih igrača da se nemamo prava bilo čemu nadati.

PredragDrobnjak

pre 8 meseci

Zasto Kaminski ne igra?
(Sve ludaci, 19. januar 2024 20:48)

Ako ti ni posle onog nije jasno prestani da pratiš košarku. Šteta što imamo nekoliko totalnih amatera u timu, moglo je ovo još bolje da bude. Doužer će sledece sezone u NBA u to nema dileme, previše je on dobar za ovo.

Мишо

pre 8 meseci

црни Балша не зна шта ће са лоптом кад је далеко од коша , Ал зато закуца адетокубма .

Bing

pre 8 meseci

Bez i jednog kontranapada, Žeks reci nešto, ko je kriv?
Ne trebaju nam Panter, Ledej, Ponitka, Jare, Andjusic, Kaminski, Smit, pa molim upravu da pripremi ispisnice i rastereti budzet. Zeljko vreme je da zasednes u neku funkcionersku fotelju i da posao prepustis mladjima.

Lex

pre 8 meseci

Паната је очајно одиграла ал срећом по њих у Партизану је једино Доужер играо. Ледеј добио нови уговор па је сад лаган, не игра ништа целе сезоне. Смит, Јарамаз, Анђушић и Понитка уопште нису калибар за ЕЛ. Камински шта рећи. Кабокло је и океј ал прави превише глупих фаула и тако избацује константно себе из ритма као и читав тим. Нанели и Смаилагић се уклопили у сивило тима иако су по статистици океј. Фали овом тиму Аврамовић у оваквим мечевима више и од Пантера. Довели смо Смита који је сушта супротност Авраму по енергији и борби, класичан баскеташки приступ игри који се лако чита.

todos

pre 8 meseci

Не труде се, не труде се... Увек неком може да дође слаб дан попут Каболка и не треба се на њега љутити. Проблем су константни кривци попут Анђушића и Јарамаза. Ни Смит и Понитка нису далеко од њих.

Kgh

pre 8 meseci

Izgleda Misko drzi mnogo vise kvalitetnih igraca. Rastanak saradnje je vise stetio Partizanu. Bolje da se se trudili da sacuvaju Lesora nego Madara.

Paranoid Android

pre 8 meseci

7:39 4. četvrtina - Partizan izašao iz bonusa ...

Ne može da se dobije sa samo jednim igračem koji je u utakmici (PJ), previše neiskorišćenih šansi!

Više sam se iznervirao jer smo bili bliži nego što sam pretpostavio da možemo sve do početka 4/4. Ziceri Ponitke ali i neka kucanja Smajlija i tako sitni detalji su u stvari tada držali PAO u igri a mogli su se odlepiti ...

Ko je upisao ovde pobedu nije realan ali ovo još više nervira!

pedja2206

pre 8 meseci

Kada udješ da braniš zadnji napad u trećoj četvrtini sa Koprivicom i udješ u zadnju četvrtinu sa petorkom Smit, Trifunović, Ledej , Koprivica i Ponitka gde niko od njih ne sme šutirati na koš ne čudi što su napravili seriju 8:0 i još Partizan u prva dva minuta napravio dva faula. Nisam očekivao da ćemo ih dobiti ali imao sam osećaj da su nam se sami nudili.Falio je kapiten i to najviše u zadnjoj četvrtini kada se odlučivalo.