86

Ponedeljak, 04.09.2023.

11:30

"Najbolji igrač Zvezde u poslednjih 30 godina" – ko je In-Bom Hvang?

Crvena zvezda dogovorila je u poslednji trenutak najveće pojačanje za Ligu šampiona ove sezone.

"Najbolji igraè Zvezde u poslednjih 30 godina" – ko je In-Bom Hvang? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

resistance

pre 1 godinu

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...
(Lajavi krelac, 4. septembar 2023 20:02)

Kao prvo te cifre za Pantera i Ledeja nisu zvanične pa stoga i verodostojnost dolazi u pitanje a 3.8 miliona za igrača koji nije ni došao je izlišno komentarisati a kao šlag na tortu: čisto da vidiš kako izvrćete stvari jer se cifra 1.8 miliona za Kampaca odnosila za polusezonu! Evo ponoviću još jednom: samo za polusezonu, dakle za pola jedne sezone što prostom matematikom znači i iznosi 3.6 za godinu dana ili jenu sezonu. To je zvanična cifra sa kojom su izašli španski, argentinski i italijanski novinrai, ali lažu bre oni, mrze Zvezdu, jadnu Zvezdu, pa kao sad da joj naude. Zaista pretereujete vi zvezdaši u toj vašoj demagogiji, dajte neke činjenice a ne samo floskule, botovske šablone unapred spremljene kao recitaciju, dajte precizno nešto validno i činjenično i argumentovano, naravno ako imate.

i to vam je tako

pre 1 godinu

.postigao pet golova uz četiri asistencije na 40 nastupa za Olimpijakos.
Наздравље!
(Миле, 04. septembar 2023 16:53)

IDENTICNU statistiku vec 15 godina ima Luka Modric, pa mu naravno niko ne spori da je jedan od boljih veznjaka na svetu.

jojufff

pre 1 godinu

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 04. septembar 2023 17:16)

Ovaj na vrhuncu dosao da igra za Zvezdu, a Stankovic kao golobradi mladić otišao u nikada jaci Lacio i nikada jacu italijansku ligu.

i sada je ovaj ping pong bolji?
Pa ovaj ping pong moze dostići taj nivo fudbala nikada u zivotu.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.
(Posteni, 04. septembar 2023 16:51)

Da li si ti svestan da Real Madrid na godisnjem nivou proguta bar 5-10 "super talenata" koje dovede jer smatraju da ce da ubodu čudo ?!

Kakva odgovornost covece, nije svaki transfer pogodjen transfer, ne snadje se svaki igrac u svakom timu i svakoj sredini pobogu...

veliki strumf

pre 1 godinu

Da je pravde i poštenja Zvezda a i Partizan bi igrali zonsku ligu zbog dugova,tako je u normalnim državama.
(Điđi, 04. septembar 2023 18:08). У којим нормалним државама? Да ли сте ви свесни да Реал и Барса свако дугује по више од МИЛИЈАРДУ евра! Да је Јунајтед у дуговима до гуше, Бајерн такође дугује стотине милиона… СВАКА ДРЖАВА НА СВЕТУ дугује - знате оно кад се каже јавни дуг, е то је задуженост државе углавном код финансијских институција! Ево ја имам велики дуг за стамбени кредит а нити сам презадужен, нити имам икаквих проблема да га исплаћујем! ДУГ СЕ НЕ ИСПЛАЋУЈЕ ОДЈЕДНОМ, него у ануитетима, најчешће месечно. Стамбени кредит ме уопште не оптерећује јер сам солвентан, баш као и Звезда. Није то као кад узмеш дуг од зеленаша 10.000 евра па треба да му вратиш 15.000 кроз пар месеци! Зато баталите више са тим дуговима. Овај момак је сјајан играч, репрезентативац са великим бројем наступа, није Оли луд што га довео а био и главни играч Рубина. И да, прилично су ненормалне околности под којима долази у Звезду јер вреди далеко више од 5 милиона, али није из ЕУ па велики клубови нису хтели да плате 10 и више милиона за њега колико Оли тражио. Сад кад и њима догорело због арбитраже, пристали на далеко мање пара. Биће он одлично појачање, таман на позицији где Кангва игра треба један овако квалитетан играч. Са њим у тиму уместо Кангве, уз повратак Иванића (надам се у форму коју показао у припремним утакмицама, а нарочито против Фиорентине), мислим да можемо против Јанг Бојса, а можда и откинемо који бод Лајпцигу.

slavisa

pre 1 godinu

In-beom Hwang neznam tacno u kakvoj formi se nalazi ali ako je to ono sto sam uspeo da vidim bolje i jace pojacanje nije moglo da zapne fk Crvenu Zvezdu ovaj igrac moze bas puno ako je u dobroj kondiciji ima da igra u 11.nama hitno treba vezni igrac a ovaj zna sve bravo 5.milki u 3 rate na 3 god.nije nista koliko bi moglo da se uzme dobrim igrama u Crvenoj Zvezdi e sad uz Krasoa i ovaj ozbiljan organizator u veznom redu to bi vec bilo ozbiljno za ligu Sampiona i ozbiljna igra za pokusaj prolaza grupe idemo majstori Stamenic,Kraso,In-beom Hwang i Ivanic vezna linija Bukari,Mitrovic kril napred Olajnika i Lucic jos da sredimo bekove da se da vise vere u Nikolica i Nedeljkovica ima da gledamo i uzivamo u ligi Sampiona svaka cast za ovaj dolazag bravo.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada!
(resistance, 4. septembar 2023 17:12)

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...

zoran

pre 1 godinu

Hvang je odličan igrač krasi ga brzina, lake promene pravca uz sjajnu kontrolu i predaju lopte, veliki radijus kretanja, kao čigra je.
Mnogo će doneti Zvezdi u srednjem redu.... Ovo može biti najbolji posao Zvezde u zadnjih 10 godina jer igrač se moze prodati za drastično veći novac.... Vredi vise od 10 miliona...
Ovo je odličan transfer bio je najbolji igrač u Olimpijakosu po oceni navijača.... Bravo za Bahara, čovek radi posao, čisti ko metlom a samo jača tim igračima za koje se mogu uzeti mnogo veći novci.... Ma bravo

Mrgud

pre 1 godinu

U poluamatetskoj americkoj ligi je imao 4 asistencije i 4 gola na 40 utakmica. Jedan gol u 10 utakmica. Pa dobro onda u ligi sampiona mozemo da ocekujemo jedan sut u okvir gola.

Kiki

pre 1 godinu

Cekaj bre da vidimo na sta ovaj lici,kako igra zna li bilo šta,to se primeti posle sat vremena igre.A ne ovako ,naj bolji u poslednjih 20 godina.
Živi bili pa videli...

aca

pre 1 godinu

Bukvalno Suma 2, kao kad je partizan za sumu platio 2M a covek imao 26-7g..

Razumem da su platili nekog ko ima najvise 23g pa posle 2g da ga prodaju, ali mi da placamo 5M za igraca koji daje 4-5g u ligi teskoj ko crna zemlja kakva je grcka...

Pseudoharms

pre 1 godinu

“Najbolji igrač Zvezde u poslednjih 30 godina”???

U poslednjih 30 godina, u Zvezdi su igrali Stanković, Darko Kovačević, a mislim da ovaj period hvata i Ramba Petkovića…

Samo kažem…

Koki

pre 1 godinu

Eo ne znam. 5 milki da se ulozi u trenazni proces mladih igraca rezultat ne bi izostao, siguran sam u to. Kroz nekoliko godina bio bi povrat investicije x%

Tormund

pre 1 godinu

Fantastičan posao, koji je ruku na srce došao kao posledica srecnih okolnosti. Ovaj transfer se moze podvesti pod slobodan, jer cemo ga pradati na kraju sezone u najgorem mogućem slučaju za iste pare a u nekom boljem zaraditi duplo, mada je moguće da je sam igrač tražio neku manju izlaznu klauzulu jer je njegov cilj neka od liga petice. U svakom slučaju za Kingsa Kangvu avion od igrača, dobro došao, ovakve igrače zaslužuju navijači.

аco

pre 1 godinu

Вероватно је Звездин најбољи играч у последњих 25-30 година. Видић и Станковић су постали класа у иностранству. Он су били велики таленти у Звезди, али неспремни у том тренутку за висок ниво фудбала.

resistance

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada! Ako još dodamo da su ovo cifre "za javnost" a ne one prave onda zaista dolazimo do apsurda. Najsmešnije je kad tim koji duguje 80 miliona, pokušava odbraniti dovođenje silnih skupih igrača tako što ih dovodi kao "slobodne" hehe i bez obeštećenja, opet hehehe. Pa možete vi i Mesija da dovedete džabe i bez obeštećenja kad mu istekne ugovor ali mora da mu plaćate platu mesečno koja za tako skupe igrače nije mala a što je plata veća to je i porez na istu veći, Narvno da se o tome ne priča i piše i svi ćute jer se radi o "našoj" Zvezdi. Da li je nekom poznat termin "makabizacija"? Svi oni koji danas ćute pa i mediji su ovaj termin izmislili i masovno koristili čim bi Partizan osvojio u nizu nekoliko titula, bilo u košarci ili u fudbalu i tim izrazom aludirajući na Makabi koji je "doživotni" prvak Izraela su zapravo "hteli reći" iz "brige" za domaći sport, da ne treba jedan klub da domira tako i toliko dugo. Govorilo se i pisalo da to ubija sport i sportski duh, da takmičenje gubi draž, svi se bre "sekirali" za budučnost našeg sporta jer je Partizan u pitanju. Bilo nekad, sad se Zvezda neguje, mazi i pazi na svim poljima ali bukvalno na svim, pa postaje "normalno" a polako i poželjno da bude prva stalno i redovno, da država sipa u taj klub sad već desetine miliona, da se medijski gura...

Crise de nerfs

pre 1 godinu

Pričajte šta hoćete Marko Marin radi posao,dogovorio je Stamenica,Krasoa (iako bolje ponude došao sa porodicom i advokatom pa su tumačili ugovor pola dana),Olanjika bez obeštećenja.
Prodao tri igrača ,plus hajde neke provizije iz prošlih godina-13mil,potrošio 12,a doveo 6?reprzentativaca.Ova je još jedan od onih iz Cz koji su igrali na svetskom kupu, nije to mala stvar,Bukari je bio i strelac.
Terza Mađija je opasan biznismen-ne moraš da znaš posao,ali moraš da znaš ko zna,a tu je Marko Marin.

Dragan Lo

pre 1 godinu

U zadnjih 30 godina, primera radi, za Zvezdu igrali su i Nemanja Vidić, Dejan Stanković, pa drugi razni... I od njih je bolji igrač koji je u Grčkoj za godinu dana imao dao par golova i nekoliko asistencija???
Svaka vama čast, a ovaj ako izbori mesto u prvih 11 - super.

Aleksis Sanco Panco

pre 1 godinu

Verovatno se mislilo na ‘najkvalitetniji fudbaler koji je kao ostvaren igrač potpisao ugovor sa Zvezdom, izuzev Marina’. Sumnjam da ovaj veruje da je bolji od Vidića ili Stankovića npr.

džipsi

pre 1 godinu

Najbolji? Može da bude konkurentan, ali teško da će po tome ugroziti čuvenog VanLaParu! No, ko zna? Sačekajmo , pa ćemo videti da li će ovaj ipak na vrh!?

srki

pre 1 godinu

covek nije golgeter nego vezni igrac, voleo bi da ima vise asistencija, videcemo, reprezentativac koreje, jedne ozbiljne azijske ekipe, ovi ostali koje su doveli ne znam da iko igra za reprezentaciju

Karl Marks Rumenige

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

Jesu ali dok su bili u Zvezdi sve to pobrojano nisu.Cene da ovaj dolazi kao formiran igrac dok su ova dva tvoja pomenuta tek kasnije bili to sto jesu.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.

Zoran

pre 1 godinu

Tako je Terzić govorio i za VanLa Paru, Garsiju, Kanjasa, Dionija, Spiridonovića, Tomanea, Žandera, Bakajoka, Falćinija, Falka, Pićinija a da ne spominjem na desetine njih pre toga koji su dolazili kao velika pojačanja a na kraju smo raskidali ugovore na štetu kluba i tako su klubu naneli štetu od nekoliko desetina milona evra?
Da vidimo prvo kako će da igra pa onda ćemo ga ocenjivati.Ništa ne znači to što su ga platili 5 mil.evra?

Granota

pre 1 godinu

Vidim da se ljudi bune ovde: piše najbolji igrač koji je došao u Crvenu Zvezdu, a ne najbolji igrač od onih koji su u njoj ikad igrali. Zvezda je lansirala mnogo onih koji su posle postali veliki asovi, ali as ovog kalibra nije došao u Zvezdu za zadnjih trideset godina. To jeste tačno. Nije Bernardo Silva sigurno, ali je odličan igrač.

aaaaa

pre 1 godinu

@ Na 40 utakmica 5 golova i 4 asistencije.
Sjajan skor
500 hiljada po golu i asistenciji
(Armadajj, 04. septembar 2023 17:41)

On nije napadac.

OpetVarkos

pre 1 godinu

Pored toliko talentovanih igrača u našem regionu dolazi ovaj. Taman i da napravi nešto, da li je moguće da za toliko godina nismo u našim klubovima stvorili tu "osmicu" ili "desetku" iz vlastitog pogona, igrača tipa piksija, modrića?

DM

pre 1 godinu

Nama organizator igre Korejac a grobarima Pakistanac...zanimljivo...Zvezda je imala Suzukija koji se nije proslavijo...a ja se kao stariji navijac secam jos Kineza Đia I Lija ...

zmajognjeni

pre 1 godinu

"Inače, u normalnim okolnostima Zvezda nikada ne bi mogla da priušti igrača njegovog nivoa"

znaci ovo su nenormalne okolnosti?
(sveti zack, 04. septembar 2023 16:47)

Jesu, izuzetne okolnosti. Prvi put da je neki nas tim vec od kraja prethodne sezone (zapravo i ranije) mogao da racuna na minimum 15m evra - ispostavilo se i 20m do kraja kvalifikacija. I samim tim da pravi i planira tim mnogo ranije. Da, jesu nenormalne okolnosti za nas fudbal.

predrag

pre 1 godinu

Kakvi smo!
Pljujemo a da nije ni potrčao, dižemo u nebesa a da ni pas nije dao.
Polako, jedino merilo je teren, bilo i biće.
Ono što se zna generalno za igrače iz tih zemalja, da su izuzetno vredni i tehnički jako spremni.
Sve najbolje momak.

Skoric

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji

Posteni

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.

kakve gluposti

pre 1 godinu

A jel moze jednom da se ovakve nebuloze ne govore? kako moze da bude najbolji a da nije odigrao ni sekund a nije ni dosao koliko vidim

koje gluposti

pre 1 godinu

Kakvo stvaranje pritiska kakve su ovo nebuloze... terzic jednom da zacepi . kako moze biti najbolji? jel je bolji od dejana perica ognjenovica? kataija? svasta...

neko

pre 1 godinu

Hvale ga Grci da je odlican veznjak i da vredi zaista puno. To je legitimno i drago mi je sto smo doveli nekog u zamenu za nesigurnog Kangu, ali ova ostala 2 pojacanja su malo macke u dzaku i pitanje je oce li se uigrati do LS.

Skoric

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji

predrag

pre 1 godinu

Kakvi smo!
Pljujemo a da nije ni potrčao, dižemo u nebesa a da ni pas nije dao.
Polako, jedino merilo je teren, bilo i biće.
Ono što se zna generalno za igrače iz tih zemalja, da su izuzetno vredni i tehnički jako spremni.
Sve najbolje momak.

Karl Marks Rumenige

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

Jesu ali dok su bili u Zvezdi sve to pobrojano nisu.Cene da ovaj dolazi kao formiran igrac dok su ova dva tvoja pomenuta tek kasnije bili to sto jesu.

Crise de nerfs

pre 1 godinu

Pričajte šta hoćete Marko Marin radi posao,dogovorio je Stamenica,Krasoa (iako bolje ponude došao sa porodicom i advokatom pa su tumačili ugovor pola dana),Olanjika bez obeštećenja.
Prodao tri igrača ,plus hajde neke provizije iz prošlih godina-13mil,potrošio 12,a doveo 6?reprzentativaca.Ova je još jedan od onih iz Cz koji su igrali na svetskom kupu, nije to mala stvar,Bukari je bio i strelac.
Terza Mađija je opasan biznismen-ne moraš da znaš posao,ali moraš da znaš ko zna,a tu je Marko Marin.

Posteni

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.

Dragan Lo

pre 1 godinu

U zadnjih 30 godina, primera radi, za Zvezdu igrali su i Nemanja Vidić, Dejan Stanković, pa drugi razni... I od njih je bolji igrač koji je u Grčkoj za godinu dana imao dao par golova i nekoliko asistencija???
Svaka vama čast, a ovaj ako izbori mesto u prvih 11 - super.

Aleksis Sanco Panco

pre 1 godinu

Verovatno se mislilo na ‘najkvalitetniji fudbaler koji je kao ostvaren igrač potpisao ugovor sa Zvezdom, izuzev Marina’. Sumnjam da ovaj veruje da je bolji od Vidića ili Stankovića npr.

kakve gluposti

pre 1 godinu

A jel moze jednom da se ovakve nebuloze ne govore? kako moze da bude najbolji a da nije odigrao ni sekund a nije ni dosao koliko vidim

Pseudoharms

pre 1 godinu

“Najbolji igrač Zvezde u poslednjih 30 godina”???

U poslednjih 30 godina, u Zvezdi su igrali Stanković, Darko Kovačević, a mislim da ovaj period hvata i Ramba Petkovića…

Samo kažem…

srki

pre 1 godinu

covek nije golgeter nego vezni igrac, voleo bi da ima vise asistencija, videcemo, reprezentativac koreje, jedne ozbiljne azijske ekipe, ovi ostali koje su doveli ne znam da iko igra za reprezentaciju

aaaaa

pre 1 godinu

@ Na 40 utakmica 5 golova i 4 asistencije.
Sjajan skor
500 hiljada po golu i asistenciji
(Armadajj, 04. septembar 2023 17:41)

On nije napadac.

Zoran

pre 1 godinu

Tako je Terzić govorio i za VanLa Paru, Garsiju, Kanjasa, Dionija, Spiridonovića, Tomanea, Žandera, Bakajoka, Falćinija, Falka, Pićinija a da ne spominjem na desetine njih pre toga koji su dolazili kao velika pojačanja a na kraju smo raskidali ugovore na štetu kluba i tako su klubu naneli štetu od nekoliko desetina milona evra?
Da vidimo prvo kako će da igra pa onda ćemo ga ocenjivati.Ništa ne znači to što su ga platili 5 mil.evra?

Granota

pre 1 godinu

Vidim da se ljudi bune ovde: piše najbolji igrač koji je došao u Crvenu Zvezdu, a ne najbolji igrač od onih koji su u njoj ikad igrali. Zvezda je lansirala mnogo onih koji su posle postali veliki asovi, ali as ovog kalibra nije došao u Zvezdu za zadnjih trideset godina. To jeste tačno. Nije Bernardo Silva sigurno, ali je odličan igrač.

zmajognjeni

pre 1 godinu

"Inače, u normalnim okolnostima Zvezda nikada ne bi mogla da priušti igrača njegovog nivoa"

znaci ovo su nenormalne okolnosti?
(sveti zack, 04. septembar 2023 16:47)

Jesu, izuzetne okolnosti. Prvi put da je neki nas tim vec od kraja prethodne sezone (zapravo i ranije) mogao da racuna na minimum 15m evra - ispostavilo se i 20m do kraja kvalifikacija. I samim tim da pravi i planira tim mnogo ranije. Da, jesu nenormalne okolnosti za nas fudbal.

аco

pre 1 godinu

Вероватно је Звездин најбољи играч у последњих 25-30 година. Видић и Станковић су постали класа у иностранству. Он су били велики таленти у Звезди, али неспремни у том тренутку за висок ниво фудбала.

DM

pre 1 godinu

Nama organizator igre Korejac a grobarima Pakistanac...zanimljivo...Zvezda je imala Suzukija koji se nije proslavijo...a ja se kao stariji navijac secam jos Kineza Đia I Lija ...

džipsi

pre 1 godinu

Najbolji? Može da bude konkurentan, ali teško da će po tome ugroziti čuvenog VanLaParu! No, ko zna? Sačekajmo , pa ćemo videti da li će ovaj ipak na vrh!?

Tormund

pre 1 godinu

Fantastičan posao, koji je ruku na srce došao kao posledica srecnih okolnosti. Ovaj transfer se moze podvesti pod slobodan, jer cemo ga pradati na kraju sezone u najgorem mogućem slučaju za iste pare a u nekom boljem zaraditi duplo, mada je moguće da je sam igrač tražio neku manju izlaznu klauzulu jer je njegov cilj neka od liga petice. U svakom slučaju za Kingsa Kangvu avion od igrača, dobro došao, ovakve igrače zaslužuju navijači.

zoran

pre 1 godinu

Hvang je odličan igrač krasi ga brzina, lake promene pravca uz sjajnu kontrolu i predaju lopte, veliki radijus kretanja, kao čigra je.
Mnogo će doneti Zvezdi u srednjem redu.... Ovo može biti najbolji posao Zvezde u zadnjih 10 godina jer igrač se moze prodati za drastično veći novac.... Vredi vise od 10 miliona...
Ovo je odličan transfer bio je najbolji igrač u Olimpijakosu po oceni navijača.... Bravo za Bahara, čovek radi posao, čisti ko metlom a samo jača tim igračima za koje se mogu uzeti mnogo veći novci.... Ma bravo

koje gluposti

pre 1 godinu

Kakvo stvaranje pritiska kakve su ovo nebuloze... terzic jednom da zacepi . kako moze biti najbolji? jel je bolji od dejana perica ognjenovica? kataija? svasta...

Koki

pre 1 godinu

Eo ne znam. 5 milki da se ulozi u trenazni proces mladih igraca rezultat ne bi izostao, siguran sam u to. Kroz nekoliko godina bio bi povrat investicije x%

resistance

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada! Ako još dodamo da su ovo cifre "za javnost" a ne one prave onda zaista dolazimo do apsurda. Najsmešnije je kad tim koji duguje 80 miliona, pokušava odbraniti dovođenje silnih skupih igrača tako što ih dovodi kao "slobodne" hehe i bez obeštećenja, opet hehehe. Pa možete vi i Mesija da dovedete džabe i bez obeštećenja kad mu istekne ugovor ali mora da mu plaćate platu mesečno koja za tako skupe igrače nije mala a što je plata veća to je i porez na istu veći, Narvno da se o tome ne priča i piše i svi ćute jer se radi o "našoj" Zvezdi. Da li je nekom poznat termin "makabizacija"? Svi oni koji danas ćute pa i mediji su ovaj termin izmislili i masovno koristili čim bi Partizan osvojio u nizu nekoliko titula, bilo u košarci ili u fudbalu i tim izrazom aludirajući na Makabi koji je "doživotni" prvak Izraela su zapravo "hteli reći" iz "brige" za domaći sport, da ne treba jedan klub da domira tako i toliko dugo. Govorilo se i pisalo da to ubija sport i sportski duh, da takmičenje gubi draž, svi se bre "sekirali" za budučnost našeg sporta jer je Partizan u pitanju. Bilo nekad, sad se Zvezda neguje, mazi i pazi na svim poljima ali bukvalno na svim, pa postaje "normalno" a polako i poželjno da bude prva stalno i redovno, da država sipa u taj klub sad već desetine miliona, da se medijski gura...

OpetVarkos

pre 1 godinu

Pored toliko talentovanih igrača u našem regionu dolazi ovaj. Taman i da napravi nešto, da li je moguće da za toliko godina nismo u našim klubovima stvorili tu "osmicu" ili "desetku" iz vlastitog pogona, igrača tipa piksija, modrića?

neko

pre 1 godinu

Hvale ga Grci da je odlican veznjak i da vredi zaista puno. To je legitimno i drago mi je sto smo doveli nekog u zamenu za nesigurnog Kangu, ali ova ostala 2 pojacanja su malo macke u dzaku i pitanje je oce li se uigrati do LS.

i to vam je tako

pre 1 godinu

.postigao pet golova uz četiri asistencije na 40 nastupa za Olimpijakos.
Наздравље!
(Миле, 04. septembar 2023 16:53)

IDENTICNU statistiku vec 15 godina ima Luka Modric, pa mu naravno niko ne spori da je jedan od boljih veznjaka na svetu.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.

Kiki

pre 1 godinu

Cekaj bre da vidimo na sta ovaj lici,kako igra zna li bilo šta,to se primeti posle sat vremena igre.A ne ovako ,naj bolji u poslednjih 20 godina.
Živi bili pa videli...

slavisa

pre 1 godinu

In-beom Hwang neznam tacno u kakvoj formi se nalazi ali ako je to ono sto sam uspeo da vidim bolje i jace pojacanje nije moglo da zapne fk Crvenu Zvezdu ovaj igrac moze bas puno ako je u dobroj kondiciji ima da igra u 11.nama hitno treba vezni igrac a ovaj zna sve bravo 5.milki u 3 rate na 3 god.nije nista koliko bi moglo da se uzme dobrim igrama u Crvenoj Zvezdi e sad uz Krasoa i ovaj ozbiljan organizator u veznom redu to bi vec bilo ozbiljno za ligu Sampiona i ozbiljna igra za pokusaj prolaza grupe idemo majstori Stamenic,Kraso,In-beom Hwang i Ivanic vezna linija Bukari,Mitrovic kril napred Olajnika i Lucic jos da sredimo bekove da se da vise vere u Nikolica i Nedeljkovica ima da gledamo i uzivamo u ligi Sampiona svaka cast za ovaj dolazag bravo.

aca

pre 1 godinu

Bukvalno Suma 2, kao kad je partizan za sumu platio 2M a covek imao 26-7g..

Razumem da su platili nekog ko ima najvise 23g pa posle 2g da ga prodaju, ali mi da placamo 5M za igraca koji daje 4-5g u ligi teskoj ko crna zemlja kakva je grcka...

Mrgud

pre 1 godinu

U poluamatetskoj americkoj ligi je imao 4 asistencije i 4 gola na 40 utakmica. Jedan gol u 10 utakmica. Pa dobro onda u ligi sampiona mozemo da ocekujemo jedan sut u okvir gola.

veliki strumf

pre 1 godinu

Da je pravde i poštenja Zvezda a i Partizan bi igrali zonsku ligu zbog dugova,tako je u normalnim državama.
(Điđi, 04. septembar 2023 18:08). У којим нормалним државама? Да ли сте ви свесни да Реал и Барса свако дугује по више од МИЛИЈАРДУ евра! Да је Јунајтед у дуговима до гуше, Бајерн такође дугује стотине милиона… СВАКА ДРЖАВА НА СВЕТУ дугује - знате оно кад се каже јавни дуг, е то је задуженост државе углавном код финансијских институција! Ево ја имам велики дуг за стамбени кредит а нити сам презадужен, нити имам икаквих проблема да га исплаћујем! ДУГ СЕ НЕ ИСПЛАЋУЈЕ ОДЈЕДНОМ, него у ануитетима, најчешће месечно. Стамбени кредит ме уопште не оптерећује јер сам солвентан, баш као и Звезда. Није то као кад узмеш дуг од зеленаша 10.000 евра па треба да му вратиш 15.000 кроз пар месеци! Зато баталите више са тим дуговима. Овај момак је сјајан играч, репрезентативац са великим бројем наступа, није Оли луд што га довео а био и главни играч Рубина. И да, прилично су ненормалне околности под којима долази у Звезду јер вреди далеко више од 5 милиона, али није из ЕУ па велики клубови нису хтели да плате 10 и више милиона за њега колико Оли тражио. Сад кад и њима догорело због арбитраже, пристали на далеко мање пара. Биће он одлично појачање, таман на позицији где Кангва игра треба један овако квалитетан играч. Са њим у тиму уместо Кангве, уз повратак Иванића (надам се у форму коју показао у припремним утакмицама, а нарочито против Фиорентине), мислим да можемо против Јанг Бојса, а можда и откинемо који бод Лајпцигу.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada!
(resistance, 4. septembar 2023 17:12)

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...

i to vam je tako

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.
(Posteni, 04. septembar 2023 16:51)

Da li si ti svestan da Real Madrid na godisnjem nivou proguta bar 5-10 "super talenata" koje dovede jer smatraju da ce da ubodu čudo ?!

Kakva odgovornost covece, nije svaki transfer pogodjen transfer, ne snadje se svaki igrac u svakom timu i svakoj sredini pobogu...

resistance

pre 1 godinu

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...
(Lajavi krelac, 4. septembar 2023 20:02)

Kao prvo te cifre za Pantera i Ledeja nisu zvanične pa stoga i verodostojnost dolazi u pitanje a 3.8 miliona za igrača koji nije ni došao je izlišno komentarisati a kao šlag na tortu: čisto da vidiš kako izvrćete stvari jer se cifra 1.8 miliona za Kampaca odnosila za polusezonu! Evo ponoviću još jednom: samo za polusezonu, dakle za pola jedne sezone što prostom matematikom znači i iznosi 3.6 za godinu dana ili jenu sezonu. To je zvanična cifra sa kojom su izašli španski, argentinski i italijanski novinrai, ali lažu bre oni, mrze Zvezdu, jadnu Zvezdu, pa kao sad da joj naude. Zaista pretereujete vi zvezdaši u toj vašoj demagogiji, dajte neke činjenice a ne samo floskule, botovske šablone unapred spremljene kao recitaciju, dajte precizno nešto validno i činjenično i argumentovano, naravno ako imate.

jojufff

pre 1 godinu

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 04. septembar 2023 17:16)

Ovaj na vrhuncu dosao da igra za Zvezdu, a Stankovic kao golobradi mladić otišao u nikada jaci Lacio i nikada jacu italijansku ligu.

i sada je ovaj ping pong bolji?
Pa ovaj ping pong moze dostići taj nivo fudbala nikada u zivotu.

resistance

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada! Ako još dodamo da su ovo cifre "za javnost" a ne one prave onda zaista dolazimo do apsurda. Najsmešnije je kad tim koji duguje 80 miliona, pokušava odbraniti dovođenje silnih skupih igrača tako što ih dovodi kao "slobodne" hehe i bez obeštećenja, opet hehehe. Pa možete vi i Mesija da dovedete džabe i bez obeštećenja kad mu istekne ugovor ali mora da mu plaćate platu mesečno koja za tako skupe igrače nije mala a što je plata veća to je i porez na istu veći, Narvno da se o tome ne priča i piše i svi ćute jer se radi o "našoj" Zvezdi. Da li je nekom poznat termin "makabizacija"? Svi oni koji danas ćute pa i mediji su ovaj termin izmislili i masovno koristili čim bi Partizan osvojio u nizu nekoliko titula, bilo u košarci ili u fudbalu i tim izrazom aludirajući na Makabi koji je "doživotni" prvak Izraela su zapravo "hteli reći" iz "brige" za domaći sport, da ne treba jedan klub da domira tako i toliko dugo. Govorilo se i pisalo da to ubija sport i sportski duh, da takmičenje gubi draž, svi se bre "sekirali" za budučnost našeg sporta jer je Partizan u pitanju. Bilo nekad, sad se Zvezda neguje, mazi i pazi na svim poljima ali bukvalno na svim, pa postaje "normalno" a polako i poželjno da bude prva stalno i redovno, da država sipa u taj klub sad već desetine miliona, da se medijski gura...

aca

pre 1 godinu

Bukvalno Suma 2, kao kad je partizan za sumu platio 2M a covek imao 26-7g..

Razumem da su platili nekog ko ima najvise 23g pa posle 2g da ga prodaju, ali mi da placamo 5M za igraca koji daje 4-5g u ligi teskoj ko crna zemlja kakva je grcka...

Skoric

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji

Karl Marks Rumenige

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

Jesu ali dok su bili u Zvezdi sve to pobrojano nisu.Cene da ovaj dolazi kao formiran igrac dok su ova dva tvoja pomenuta tek kasnije bili to sto jesu.

Crise de nerfs

pre 1 godinu

Pričajte šta hoćete Marko Marin radi posao,dogovorio je Stamenica,Krasoa (iako bolje ponude došao sa porodicom i advokatom pa su tumačili ugovor pola dana),Olanjika bez obeštećenja.
Prodao tri igrača ,plus hajde neke provizije iz prošlih godina-13mil,potrošio 12,a doveo 6?reprzentativaca.Ova je još jedan od onih iz Cz koji su igrali na svetskom kupu, nije to mala stvar,Bukari je bio i strelac.
Terza Mađija je opasan biznismen-ne moraš da znaš posao,ali moraš da znaš ko zna,a tu je Marko Marin.

Mrgud

pre 1 godinu

U poluamatetskoj americkoj ligi je imao 4 asistencije i 4 gola na 40 utakmica. Jedan gol u 10 utakmica. Pa dobro onda u ligi sampiona mozemo da ocekujemo jedan sut u okvir gola.

Dragan Lo

pre 1 godinu

U zadnjih 30 godina, primera radi, za Zvezdu igrali su i Nemanja Vidić, Dejan Stanković, pa drugi razni... I od njih je bolji igrač koji je u Grčkoj za godinu dana imao dao par golova i nekoliko asistencija???
Svaka vama čast, a ovaj ako izbori mesto u prvih 11 - super.

resistance

pre 1 godinu

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...
(Lajavi krelac, 4. septembar 2023 20:02)

Kao prvo te cifre za Pantera i Ledeja nisu zvanične pa stoga i verodostojnost dolazi u pitanje a 3.8 miliona za igrača koji nije ni došao je izlišno komentarisati a kao šlag na tortu: čisto da vidiš kako izvrćete stvari jer se cifra 1.8 miliona za Kampaca odnosila za polusezonu! Evo ponoviću još jednom: samo za polusezonu, dakle za pola jedne sezone što prostom matematikom znači i iznosi 3.6 za godinu dana ili jenu sezonu. To je zvanična cifra sa kojom su izašli španski, argentinski i italijanski novinrai, ali lažu bre oni, mrze Zvezdu, jadnu Zvezdu, pa kao sad da joj naude. Zaista pretereujete vi zvezdaši u toj vašoj demagogiji, dajte neke činjenice a ne samo floskule, botovske šablone unapred spremljene kao recitaciju, dajte precizno nešto validno i činjenično i argumentovano, naravno ako imate.

аco

pre 1 godinu

Вероватно је Звездин најбољи играч у последњих 25-30 година. Видић и Станковић су постали класа у иностранству. Он су били велики таленти у Звезди, али неспремни у том тренутку за висок ниво фудбала.

Posteni

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.

Tormund

pre 1 godinu

Fantastičan posao, koji je ruku na srce došao kao posledica srecnih okolnosti. Ovaj transfer se moze podvesti pod slobodan, jer cemo ga pradati na kraju sezone u najgorem mogućem slučaju za iste pare a u nekom boljem zaraditi duplo, mada je moguće da je sam igrač tražio neku manju izlaznu klauzulu jer je njegov cilj neka od liga petice. U svakom slučaju za Kingsa Kangvu avion od igrača, dobro došao, ovakve igrače zaslužuju navijači.

Koki

pre 1 godinu

Eo ne znam. 5 milki da se ulozi u trenazni proces mladih igraca rezultat ne bi izostao, siguran sam u to. Kroz nekoliko godina bio bi povrat investicije x%

džipsi

pre 1 godinu

Najbolji? Može da bude konkurentan, ali teško da će po tome ugroziti čuvenog VanLaParu! No, ko zna? Sačekajmo , pa ćemo videti da li će ovaj ipak na vrh!?

Zoran

pre 1 godinu

Tako je Terzić govorio i za VanLa Paru, Garsiju, Kanjasa, Dionija, Spiridonovića, Tomanea, Žandera, Bakajoka, Falćinija, Falka, Pićinija a da ne spominjem na desetine njih pre toga koji su dolazili kao velika pojačanja a na kraju smo raskidali ugovore na štetu kluba i tako su klubu naneli štetu od nekoliko desetina milona evra?
Da vidimo prvo kako će da igra pa onda ćemo ga ocenjivati.Ništa ne znači to što su ga platili 5 mil.evra?

OpetVarkos

pre 1 godinu

Pored toliko talentovanih igrača u našem regionu dolazi ovaj. Taman i da napravi nešto, da li je moguće da za toliko godina nismo u našim klubovima stvorili tu "osmicu" ili "desetku" iz vlastitog pogona, igrača tipa piksija, modrića?

zoran

pre 1 godinu

Hvang je odličan igrač krasi ga brzina, lake promene pravca uz sjajnu kontrolu i predaju lopte, veliki radijus kretanja, kao čigra je.
Mnogo će doneti Zvezdi u srednjem redu.... Ovo može biti najbolji posao Zvezde u zadnjih 10 godina jer igrač se moze prodati za drastično veći novac.... Vredi vise od 10 miliona...
Ovo je odličan transfer bio je najbolji igrač u Olimpijakosu po oceni navijača.... Bravo za Bahara, čovek radi posao, čisti ko metlom a samo jača tim igračima za koje se mogu uzeti mnogo veći novci.... Ma bravo

jojufff

pre 1 godinu

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 04. septembar 2023 17:16)

Ovaj na vrhuncu dosao da igra za Zvezdu, a Stankovic kao golobradi mladić otišao u nikada jaci Lacio i nikada jacu italijansku ligu.

i sada je ovaj ping pong bolji?
Pa ovaj ping pong moze dostići taj nivo fudbala nikada u zivotu.

Granota

pre 1 godinu

Vidim da se ljudi bune ovde: piše najbolji igrač koji je došao u Crvenu Zvezdu, a ne najbolji igrač od onih koji su u njoj ikad igrali. Zvezda je lansirala mnogo onih koji su posle postali veliki asovi, ali as ovog kalibra nije došao u Zvezdu za zadnjih trideset godina. To jeste tačno. Nije Bernardo Silva sigurno, ali je odličan igrač.

predrag

pre 1 godinu

Kakvi smo!
Pljujemo a da nije ni potrčao, dižemo u nebesa a da ni pas nije dao.
Polako, jedino merilo je teren, bilo i biće.
Ono što se zna generalno za igrače iz tih zemalja, da su izuzetno vredni i tehnički jako spremni.
Sve najbolje momak.

srki

pre 1 godinu

covek nije golgeter nego vezni igrac, voleo bi da ima vise asistencija, videcemo, reprezentativac koreje, jedne ozbiljne azijske ekipe, ovi ostali koje su doveli ne znam da iko igra za reprezentaciju

zmajognjeni

pre 1 godinu

"Inače, u normalnim okolnostima Zvezda nikada ne bi mogla da priušti igrača njegovog nivoa"

znaci ovo su nenormalne okolnosti?
(sveti zack, 04. septembar 2023 16:47)

Jesu, izuzetne okolnosti. Prvi put da je neki nas tim vec od kraja prethodne sezone (zapravo i ranije) mogao da racuna na minimum 15m evra - ispostavilo se i 20m do kraja kvalifikacija. I samim tim da pravi i planira tim mnogo ranije. Da, jesu nenormalne okolnosti za nas fudbal.

aaaaa

pre 1 godinu

@ Na 40 utakmica 5 golova i 4 asistencije.
Sjajan skor
500 hiljada po golu i asistenciji
(Armadajj, 04. septembar 2023 17:41)

On nije napadac.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Majko moja kad se samo setim kako je Partizan razapinjan i napadan po medijima zato što je dao 1.5 miliona za Sumu a pogledajte kojim se ciframa gađa Zvezda sada!
(resistance, 4. septembar 2023 17:12)

Isto tako su navijači Partizana histerisali oko Kampacovih 1,8, ali 2,5 za Pantera, 2 za ledeja i 3,8 za Mirotića je sasvim OK...

i to vam je tako

pre 1 godinu

.postigao pet golova uz četiri asistencije na 40 nastupa za Olimpijakos.
Наздравље!
(Миле, 04. septembar 2023 16:53)

IDENTICNU statistiku vec 15 godina ima Luka Modric, pa mu naravno niko ne spori da je jedan od boljih veznjaka na svetu.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Super ako je sve ovako kako pise.
Ali sta cemo ako ovaj igrac ne prikaze ovaj " super kvalitet "?
Ko ce onda biti odgovoran i hoce li strucnjak Terzic iz svog dzepa da nadoknadi 5 miliona?
Pustite nas vise silnih lazi i prevara.
(Posteni, 04. septembar 2023 16:51)

Da li si ti svestan da Real Madrid na godisnjem nivou proguta bar 5-10 "super talenata" koje dovede jer smatraju da ce da ubodu čudo ?!

Kakva odgovornost covece, nije svaki transfer pogodjen transfer, ne snadje se svaki igrac u svakom timu i svakoj sredini pobogu...

kakve gluposti

pre 1 godinu

A jel moze jednom da se ovakve nebuloze ne govore? kako moze da bude najbolji a da nije odigrao ni sekund a nije ni dosao koliko vidim

DM

pre 1 godinu

Nama organizator igre Korejac a grobarima Pakistanac...zanimljivo...Zvezda je imala Suzukija koji se nije proslavijo...a ja se kao stariji navijac secam jos Kineza Đia I Lija ...

Kiki

pre 1 godinu

Cekaj bre da vidimo na sta ovaj lici,kako igra zna li bilo šta,to se primeti posle sat vremena igre.A ne ovako ,naj bolji u poslednjih 20 godina.
Živi bili pa videli...

Pseudoharms

pre 1 godinu

“Najbolji igrač Zvezde u poslednjih 30 godina”???

U poslednjih 30 godina, u Zvezdi su igrali Stanković, Darko Kovačević, a mislim da ovaj period hvata i Ramba Petkovića…

Samo kažem…

veliki strumf

pre 1 godinu

Da je pravde i poštenja Zvezda a i Partizan bi igrali zonsku ligu zbog dugova,tako je u normalnim državama.
(Điđi, 04. septembar 2023 18:08). У којим нормалним државама? Да ли сте ви свесни да Реал и Барса свако дугује по више од МИЛИЈАРДУ евра! Да је Јунајтед у дуговима до гуше, Бајерн такође дугује стотине милиона… СВАКА ДРЖАВА НА СВЕТУ дугује - знате оно кад се каже јавни дуг, е то је задуженост државе углавном код финансијских институција! Ево ја имам велики дуг за стамбени кредит а нити сам презадужен, нити имам икаквих проблема да га исплаћујем! ДУГ СЕ НЕ ИСПЛАЋУЈЕ ОДЈЕДНОМ, него у ануитетима, најчешће месечно. Стамбени кредит ме уопште не оптерећује јер сам солвентан, баш као и Звезда. Није то као кад узмеш дуг од зеленаша 10.000 евра па треба да му вратиш 15.000 кроз пар месеци! Зато баталите више са тим дуговима. Овај момак је сјајан играч, репрезентативац са великим бројем наступа, није Оли луд што га довео а био и главни играч Рубина. И да, прилично су ненормалне околности под којима долази у Звезду јер вреди далеко више од 5 милиона, али није из ЕУ па велики клубови нису хтели да плате 10 и више милиона за њега колико Оли тражио. Сад кад и њима догорело због арбитраже, пристали на далеко мање пара. Биће он одлично појачање, таман на позицији где Кангва игра треба један овако квалитетан играч. Са њим у тиму уместо Кангве, уз повратак Иванића (надам се у форму коју показао у припремним утакмицама, а нарочито против Фиорентине), мислим да можемо против Јанг Бојса, а можда и откинемо који бод Лајпцигу.

koje gluposti

pre 1 godinu

Kakvo stvaranje pritiska kakve su ovo nebuloze... terzic jednom da zacepi . kako moze biti najbolji? jel je bolji od dejana perica ognjenovica? kataija? svasta...

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Poslednjih 30 godina? Pa dal ste svesni da u to vreme su igrali Vidic-najbolji odbrambeni igrac u istoriji Mancestera? Stankovic koji je osvojio maltene sve sa klubom. Nekoliko puta prvak Italije sa Interom i Lacijom. Prvak Evrope i sveta sa Interom. Da ne nabrojim dalji
(Skoric, 04. septembar 2023 16:50)

To su bili neki drugi igrači kad su stasali, a kao mladi nisu još bili tako sjajni.
Ni na kraju karijera se nisu vratili.
Ovaj je na vrhuncu.

Aleksis Sanco Panco

pre 1 godinu

Verovatno se mislilo na ‘najkvalitetniji fudbaler koji je kao ostvaren igrač potpisao ugovor sa Zvezdom, izuzev Marina’. Sumnjam da ovaj veruje da je bolji od Vidića ili Stankovića npr.

neko

pre 1 godinu

Hvale ga Grci da je odlican veznjak i da vredi zaista puno. To je legitimno i drago mi je sto smo doveli nekog u zamenu za nesigurnog Kangu, ali ova ostala 2 pojacanja su malo macke u dzaku i pitanje je oce li se uigrati do LS.

slavisa

pre 1 godinu

In-beom Hwang neznam tacno u kakvoj formi se nalazi ali ako je to ono sto sam uspeo da vidim bolje i jace pojacanje nije moglo da zapne fk Crvenu Zvezdu ovaj igrac moze bas puno ako je u dobroj kondiciji ima da igra u 11.nama hitno treba vezni igrac a ovaj zna sve bravo 5.milki u 3 rate na 3 god.nije nista koliko bi moglo da se uzme dobrim igrama u Crvenoj Zvezdi e sad uz Krasoa i ovaj ozbiljan organizator u veznom redu to bi vec bilo ozbiljno za ligu Sampiona i ozbiljna igra za pokusaj prolaza grupe idemo majstori Stamenic,Kraso,In-beom Hwang i Ivanic vezna linija Bukari,Mitrovic kril napred Olajnika i Lucic jos da sredimo bekove da se da vise vere u Nikolica i Nedeljkovica ima da gledamo i uzivamo u ligi Sampiona svaka cast za ovaj dolazag bravo.