Nedelja, 06.02.2022.

09:15

Tri meseca i 44 utakmice kasnije – ne može da se oporavi od Jokića

Košarkaš Majamija Markif Moris propustio je 44 uzastopne utakmice zaključno sa mečom protiv Šarlota.

Izvor:

Tri meseca i 44 utakmice kasnije – ne može da se oporavi od Jokiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.
(Goran, 6. februar 2022 12:15)
Simons je iz istih razloga vec izgubio 19 miliona (360k po utakmici). Dobio je 8M u oktobru kao 25 posto plate, posle toga nista, jer je zdrav a ne igra. Ako ne odigra do kraja sezone gubi jos 12 miliona

Lokos

pre 2 godine

Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.


(јд123, 6. februar 2022 15:37)
Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa ovo je hit. Ovaj čak i zna kako i koliko su mu drugi igrači prilazili i šta su govorili.
Pa nemojmo. Pa ovo ne može ljudi.
Ludilo je dobilo novi soj.
Jolo ludilo.
Odoh opet da čitam ovo i plačem od smeha.
Hahahahahahahahahaha.

NSS

pre 2 godine

Za ove koji pricaju o tuzbi protiv Jokica. Laik sam ali jednu stvar razumem, pravosudni sistem u USA funcionise i na bazi presedana odnosno da se pravo stvara na osnovu prakse. Zamislite situaciju gde bi ta tuzba prosla, krenula bi onda lavina tuzbi u svim mogucim profesionalnim sportovima u USA. U hokeju jedan igrac udari drugog u tuci, posle utakmice sledi tuzba onog koji je izgubio tucu, u baseball-u igrac lopticom pogodi dugoga eto tuzba odmah. Da ne pricamo o slucajevima iz proslosti. Gde ce onda svemu biti kraj. Bas zbog toga tamo sudije imaju mnogo vecu odgovornost pa 3 puta mere pre nego sto presude (a tu su i visi sudovi koji obaraju presude). Licno mislim da od toga nema nista jer ce im onda profi sport otici do djavola.

Obrazovanje

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.
(Buuum, 6. februar 2022 11:53)

F=m x a
Mislis: ubrzanje masi daje silu? opet je neki spavao na časovima fizike!

Havaji

pre 2 godine

Molio bih nekog od pravnika da nam svima objasni sljedeće:
Ovo đubre će sasvim sigurno da podnese privatnu tu¿bu protiv Jokića i da tra¿i pare.
Da li ima šanse da dobije pare
Kolike bi pare mogle da budu u igri jer tip zadnjih nekoliko godina igra za minimalac

јд123

pre 2 godine

И? Шек, Баркли и Шенон Шарп су све објаснили. Не удараш некога подмукло па му окрећеш леђа. Очекуј да ће овај узвратити. Морис није очекивао да ће Јокић узвратити, јер је мислио да је неки бели млакоња. То сада нико више у НБА не мисли.

Сећате се како је његов брат подмукло ударио Дончића? Могао му је озбиљно угрозити каријеру. Јокић је реаговао емотивно, али сада има пуно веће поштовање. Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.

Не знам зашто да буде сажаљења према лику, који је добио оно што он стално ради другима. Попио је сопствени лек.

mr

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.
(Locutus, 6. februar 2022 10:38)

Млад човек у пуној снази са једно 120 кила је сила коју само незналици треба објашњавати. Човек је сила и где би ударио трава не би расла.
Могу да схватим да ово не разуме неко размажено дете који ни чвргу није добило. Јокић је овог откинуо, али мало је људи могуће наћи који се са тим нису сложили у тој ситуацији коју је проузроковао овај својом прљавштином.

Sale

pre 2 godine

Ne udara se u trku svom snagom covek sa ledja koji to ne ocekije naravno!!! Moze da je nas Jokic jos 1000 puta.
(Dusan, 06. februar 2022 13:02)

Ne očekuje? Ne napraviš prljav faul, pa okreneš leđa. Ako se Čarls Barkli i Šak ONil slažu, ko smo mi da osporimo?
Nije ovaj napravio faul u borbi za loptu ili prilikom šuta nego pravi siledžijski prljavi faul na čoveka bez lopte. Kako kaže papagaj iz vica "Što se ku*čiš kad ne znaš da letiš?"

Oprosti mu bože...

pre 2 godine

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.
(Čaki Čiz, 6. februar 2022 11:03)

Baš pravnički argument, nema šta. Poznat po tome da je prgav pa ga zbog toga možeš i ubiti, nećeš odgovarati. Za neverovati šta se sve ovde može čuti.

zoran

pre 2 godine

Koliko se sećam Jokić ga je udario u leđa a ne u vrat....Jokić mu nije izazvao tu povredu vrata... Moris majmun bio i ostao ko zna sta on izvodi... Lakse mu je da ne igra i da se provodi po bazenima i plažama Majamija.

Goran

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.

Srbija

pre 2 godine

(?Por qué no te callas?, 6. februar 2022 10:10)

Priželjkivanje kraja njegove karijere nije nikakvo "zlo", već pozitivna stvar za dobrobit i zdravlje ostalih igrača. Moris je igrač sa ubedljivo najviše nanetih povreda drugima, što znači da mu se ovo desilo ranije i da mu je okončalo karijeru, mnogim igračima bi sada karijera bila duža i sa manje povreda. Prosta računica.

Konkretan

pre 2 godine

Ne znam kolko vas je primetilo, da Jokara se rve sa ozbiljinijim igracima,msm sto se tice kilaze. Tako da me i ne cudi da ga je sjebo bas,bas. A sto se tice ovog mamlaza, ovakvim igracima nije mesto u sportu,zajedno sa sve burazerom iz losije LA ekipe. Setimo se kako je i Doncica isto nesto nagazio,prljav da ne moze biti prljaviji.
Tako da, decko sedi jedan,jer di si,ni za bolje nisi,jer sreca tvoja sto nisii invalid posle Jokarine reakcije.
I daa,koja crna tuzba,pa valjda bi Kawhai prvi trebao da tuzi Zazu Pachuliu za onaj preglupi potez kod skocnog zgloba. Ne lupajte...

Čaki Čiz

pre 2 godine

Pretpostavljam da sprema tužbu protiv Jokića, pa mu se ne žuri kako bi odštetni zahtev bio što veći.
(Munja, 06. februar 2022 09:15)

Nije izgubio pare time što nije igrao. Pretio je nakon toga preko društvenih mreža zajedno sa svojim bratom. Organizovane su sačekuše za Jokića od strane igrača Majamija.
Pride se Jokić više puta izvinio, iako nije trebalo da se izvini jer je samo odgovorio na prljavi i opasni udarac sa druge strane.

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.

Pera

pre 2 godine

Nadam se da su oba brata Moris naucila lekciju, ako jesu - ovih 3 meseca pauze i nisu tako strasni. Svaka skola se placa.

Sve sto mu se dogodilo, Markif Moris je sam izazvao - zatrcao se iz sve snage u Jokica samo zato jer je pobesneo sto je Nikola blokirao njegovog saigraca par sekundi ranije, a sudija nije svirao faul (mada ga Jokic nije ni napravio).

Zatrcao se kao bik i udario ga je iz sve snage ramenom i laktom u rebra, a nogom u koleno. Veoma opasan i bezobrazan "start" koji je Moris "zacinio" okretanjem ledja Jokicu kao dodatnu uvredu - na bilo kom kosarkaskom terenu van hale, za takvo ponasanje bi "ostao bez zuba" na licu mesta. Pritom, sve se dogadja na 2:40 do kraja utakmice i +17 za Denver, tako da nema nikavog govora o nekom "zaru borbe" ili "zelji za pobedom".

Hteo je da povredi Nikolu i nije uspeo, ali je zato dobio ono sto je trazio. Kao u "Balkanskom spijunu" - "mozda ste dobili pogresan broj, ali ste dobili onog koga ste trazili!" :)

Svo njegovo naknadno kukanje i vredjanje samo dokazuje da je Moris slabic, kukavica i provokator, tj. klasicni siledzija koji nije navikao da mu neko pokaze zube, a kada se to konacno dogodilo, sada glumi zrtvu sto je takodje cista klasika za takve "junake".
Ni malo ga ne treba zaliti.

Uostalom, najveci deo NBA publike i analiticara se odmah slozio da je Markif dobio ono sto je zasluzio u datom slucaju, zato je Jokic i dobio samo jednu utakmicu suspenzije za taj sukob.

Buuum

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.

Pop

pre 2 godine

Tom prilikom je isao da povredi Jokica i nije bilo nekog razloga za faul. Dakle povreda da se igrac udalji iz ekipe. Cudno za igraca koji zna sta je povreda da to drugome radi. Mislim da to sto ne igra nema veze sa povredom nego sa igrackom inteligencijom i doprionsom ekipi.

Locutus

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.

Милан

pre 2 godine

Не качи се са јачим од себе, ако си то већ урадио буди спреман и на последице..

aca

pre 2 godine

kad ti prljava igra i ponasanje postane normalno onda moras da imas na umu da uvek mozes da naletis na ludjeg i jaceg. Hiljadu puta mu to proslo, ali hiljadu i prvi put naleteo na pogresnog.

?Por qué no te callas?

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Da li ti stvarno misliš da on može da folira? Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav? Neko rece da bog da se nikad ne vratio. Pa jel moguće da želite čoveku da ostane povređen i da mu se ugasi karijera? Jel vam ubio nekog? Dokle ide to bolesno ponašanje kad ste u stanju da želite nekom zlo? Svi mi volimo Jokica ali to ne znači da treba da postanemo zveri. Činjenica je da je čovek zaslužio karmu ali nije nikog ubio. Gurnuo je Jokica na kvarno. To je to. Koliko puta ste vi tako nesto uradili u školskom dvorištu na fudbalu ili basketu?

Gug

pre 2 godine

Ne daj bože da je bilo suprotno sada bi naš i gađali američku ambasadu košarkaškom loptom, igrali kolo ispred bolnice gde leži Jokić, njegova braća bi držala mitinge itd

Neko

pre 2 godine

Pa valjda će naučiti lekciju sad... Nema više prljavih poteza.... Jokića treba nagraditi zato što je svojom reakcijom sačuvao druge od povrede.... Tj naučio je ljude da se ponašaju... Sad će svako razmisliti pre nego što uradi neki ne sportski potez....

Aleksa

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Jokara ga je pošteno odvalio, nisam siguran da tu ima mnogo foliranja... na celu priču možemo gledati iz više uglova, Morisu ovo nije prvi i jedini ispad, realno je lik više nego prljav igrač i morao je neko da ga stavi na mesto... neka se lepo oporavi, ali će svakako zapamtiti kako lako i brzo kazna može da stigne...

Masariko

pre 2 godine

Moris je izuzetno prljav igrač, da odmah kažem. Ali budimo realni, da ze ovo desilo Jokiću a da je sa druge strane bio Moris, bilo bi na stotine komentara kako mu je prljavi Moris uništio karijeru, kako bi trebalo da ga šalju u zatvor itd. A ovako pišemo kako se nije oporavio od Jokića.

Neko

pre 2 godine

Pa valjda će naučiti lekciju sad... Nema više prljavih poteza.... Jokića treba nagraditi zato što je svojom reakcijom sačuvao druge od povrede.... Tj naučio je ljude da se ponašaju... Sad će svako razmisliti pre nego što uradi neki ne sportski potez....

Aleksa

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Jokara ga je pošteno odvalio, nisam siguran da tu ima mnogo foliranja... na celu priču možemo gledati iz više uglova, Morisu ovo nije prvi i jedini ispad, realno je lik više nego prljav igrač i morao je neko da ga stavi na mesto... neka se lepo oporavi, ali će svakako zapamtiti kako lako i brzo kazna može da stigne...

aca

pre 2 godine

kad ti prljava igra i ponasanje postane normalno onda moras da imas na umu da uvek mozes da naletis na ludjeg i jaceg. Hiljadu puta mu to proslo, ali hiljadu i prvi put naleteo na pogresnog.

?Por qué no te callas?

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Da li ti stvarno misliš da on može da folira? Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav? Neko rece da bog da se nikad ne vratio. Pa jel moguće da želite čoveku da ostane povređen i da mu se ugasi karijera? Jel vam ubio nekog? Dokle ide to bolesno ponašanje kad ste u stanju da želite nekom zlo? Svi mi volimo Jokica ali to ne znači da treba da postanemo zveri. Činjenica je da je čovek zaslužio karmu ali nije nikog ubio. Gurnuo je Jokica na kvarno. To je to. Koliko puta ste vi tako nesto uradili u školskom dvorištu na fudbalu ili basketu?

Pera

pre 2 godine

Nadam se da su oba brata Moris naucila lekciju, ako jesu - ovih 3 meseca pauze i nisu tako strasni. Svaka skola se placa.

Sve sto mu se dogodilo, Markif Moris je sam izazvao - zatrcao se iz sve snage u Jokica samo zato jer je pobesneo sto je Nikola blokirao njegovog saigraca par sekundi ranije, a sudija nije svirao faul (mada ga Jokic nije ni napravio).

Zatrcao se kao bik i udario ga je iz sve snage ramenom i laktom u rebra, a nogom u koleno. Veoma opasan i bezobrazan "start" koji je Moris "zacinio" okretanjem ledja Jokicu kao dodatnu uvredu - na bilo kom kosarkaskom terenu van hale, za takvo ponasanje bi "ostao bez zuba" na licu mesta. Pritom, sve se dogadja na 2:40 do kraja utakmice i +17 za Denver, tako da nema nikavog govora o nekom "zaru borbe" ili "zelji za pobedom".

Hteo je da povredi Nikolu i nije uspeo, ali je zato dobio ono sto je trazio. Kao u "Balkanskom spijunu" - "mozda ste dobili pogresan broj, ali ste dobili onog koga ste trazili!" :)

Svo njegovo naknadno kukanje i vredjanje samo dokazuje da je Moris slabic, kukavica i provokator, tj. klasicni siledzija koji nije navikao da mu neko pokaze zube, a kada se to konacno dogodilo, sada glumi zrtvu sto je takodje cista klasika za takve "junake".
Ni malo ga ne treba zaliti.

Uostalom, najveci deo NBA publike i analiticara se odmah slozio da je Markif dobio ono sto je zasluzio u datom slucaju, zato je Jokic i dobio samo jednu utakmicu suspenzije za taj sukob.

Locutus

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.

Masariko

pre 2 godine

Moris je izuzetno prljav igrač, da odmah kažem. Ali budimo realni, da ze ovo desilo Jokiću a da je sa druge strane bio Moris, bilo bi na stotine komentara kako mu je prljavi Moris uništio karijeru, kako bi trebalo da ga šalju u zatvor itd. A ovako pišemo kako se nije oporavio od Jokića.

Buuum

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.

Konkretan

pre 2 godine

Ne znam kolko vas je primetilo, da Jokara se rve sa ozbiljinijim igracima,msm sto se tice kilaze. Tako da me i ne cudi da ga je sjebo bas,bas. A sto se tice ovog mamlaza, ovakvim igracima nije mesto u sportu,zajedno sa sve burazerom iz losije LA ekipe. Setimo se kako je i Doncica isto nesto nagazio,prljav da ne moze biti prljaviji.
Tako da, decko sedi jedan,jer di si,ni za bolje nisi,jer sreca tvoja sto nisii invalid posle Jokarine reakcije.
I daa,koja crna tuzba,pa valjda bi Kawhai prvi trebao da tuzi Zazu Pachuliu za onaj preglupi potez kod skocnog zgloba. Ne lupajte...

Čaki Čiz

pre 2 godine

Pretpostavljam da sprema tužbu protiv Jokića, pa mu se ne žuri kako bi odštetni zahtev bio što veći.
(Munja, 06. februar 2022 09:15)

Nije izgubio pare time što nije igrao. Pretio je nakon toga preko društvenih mreža zajedno sa svojim bratom. Organizovane su sačekuše za Jokića od strane igrača Majamija.
Pride se Jokić više puta izvinio, iako nije trebalo da se izvini jer je samo odgovorio na prljavi i opasni udarac sa druge strane.

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.

Srbija

pre 2 godine

(?Por qué no te callas?, 6. februar 2022 10:10)

Priželjkivanje kraja njegove karijere nije nikakvo "zlo", već pozitivna stvar za dobrobit i zdravlje ostalih igrača. Moris je igrač sa ubedljivo najviše nanetih povreda drugima, što znači da mu se ovo desilo ranije i da mu je okončalo karijeru, mnogim igračima bi sada karijera bila duža i sa manje povreda. Prosta računica.

Sale

pre 2 godine

Ne udara se u trku svom snagom covek sa ledja koji to ne ocekije naravno!!! Moze da je nas Jokic jos 1000 puta.
(Dusan, 06. februar 2022 13:02)

Ne očekuje? Ne napraviš prljav faul, pa okreneš leđa. Ako se Čarls Barkli i Šak ONil slažu, ko smo mi da osporimo?
Nije ovaj napravio faul u borbi za loptu ili prilikom šuta nego pravi siledžijski prljavi faul na čoveka bez lopte. Kako kaže papagaj iz vica "Što se ku*čiš kad ne znaš da letiš?"

Gug

pre 2 godine

Ne daj bože da je bilo suprotno sada bi naš i gađali američku ambasadu košarkaškom loptom, igrali kolo ispred bolnice gde leži Jokić, njegova braća bi držala mitinge itd

Милан

pre 2 godine

Не качи се са јачим од себе, ако си то већ урадио буди спреман и на последице..

Pop

pre 2 godine

Tom prilikom je isao da povredi Jokica i nije bilo nekog razloga za faul. Dakle povreda da se igrac udalji iz ekipe. Cudno za igraca koji zna sta je povreda da to drugome radi. Mislim da to sto ne igra nema veze sa povredom nego sa igrackom inteligencijom i doprionsom ekipi.

Goran

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.

zoran

pre 2 godine

Koliko se sećam Jokić ga je udario u leđa a ne u vrat....Jokić mu nije izazvao tu povredu vrata... Moris majmun bio i ostao ko zna sta on izvodi... Lakse mu je da ne igra i da se provodi po bazenima i plažama Majamija.

mr

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.
(Locutus, 6. februar 2022 10:38)

Млад човек у пуној снази са једно 120 кила је сила коју само незналици треба објашњавати. Човек је сила и где би ударио трава не би расла.
Могу да схватим да ово не разуме неко размажено дете који ни чвргу није добило. Јокић је овог откинуо, али мало је људи могуће наћи који се са тим нису сложили у тој ситуацији коју је проузроковао овај својом прљавштином.

јд123

pre 2 godine

И? Шек, Баркли и Шенон Шарп су све објаснили. Не удараш некога подмукло па му окрећеш леђа. Очекуј да ће овај узвратити. Морис није очекивао да ће Јокић узвратити, јер је мислио да је неки бели млакоња. То сада нико више у НБА не мисли.

Сећате се како је његов брат подмукло ударио Дончића? Могао му је озбиљно угрозити каријеру. Јокић је реаговао емотивно, али сада има пуно веће поштовање. Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.

Не знам зашто да буде сажаљења према лику, који је добио оно што он стално ради другима. Попио је сопствени лек.

Oprosti mu bože...

pre 2 godine

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.
(Čaki Čiz, 6. februar 2022 11:03)

Baš pravnički argument, nema šta. Poznat po tome da je prgav pa ga zbog toga možeš i ubiti, nećeš odgovarati. Za neverovati šta se sve ovde može čuti.

Obrazovanje

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.
(Buuum, 6. februar 2022 11:53)

F=m x a
Mislis: ubrzanje masi daje silu? opet je neki spavao na časovima fizike!

NSS

pre 2 godine

Za ove koji pricaju o tuzbi protiv Jokica. Laik sam ali jednu stvar razumem, pravosudni sistem u USA funcionise i na bazi presedana odnosno da se pravo stvara na osnovu prakse. Zamislite situaciju gde bi ta tuzba prosla, krenula bi onda lavina tuzbi u svim mogucim profesionalnim sportovima u USA. U hokeju jedan igrac udari drugog u tuci, posle utakmice sledi tuzba onog koji je izgubio tucu, u baseball-u igrac lopticom pogodi dugoga eto tuzba odmah. Da ne pricamo o slucajevima iz proslosti. Gde ce onda svemu biti kraj. Bas zbog toga tamo sudije imaju mnogo vecu odgovornost pa 3 puta mere pre nego sto presude (a tu su i visi sudovi koji obaraju presude). Licno mislim da od toga nema nista jer ce im onda profi sport otici do djavola.

Havaji

pre 2 godine

Molio bih nekog od pravnika da nam svima objasni sljedeće:
Ovo đubre će sasvim sigurno da podnese privatnu tu¿bu protiv Jokića i da tra¿i pare.
Da li ima šanse da dobije pare
Kolike bi pare mogle da budu u igri jer tip zadnjih nekoliko godina igra za minimalac

Lokos

pre 2 godine

Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.


(јд123, 6. februar 2022 15:37)
Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa ovo je hit. Ovaj čak i zna kako i koliko su mu drugi igrači prilazili i šta su govorili.
Pa nemojmo. Pa ovo ne može ljudi.
Ludilo je dobilo novi soj.
Jolo ludilo.
Odoh opet da čitam ovo i plačem od smeha.
Hahahahahahahahahaha.

...

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.
(Goran, 6. februar 2022 12:15)
Simons je iz istih razloga vec izgubio 19 miliona (360k po utakmici). Dobio je 8M u oktobru kao 25 posto plate, posle toga nista, jer je zdrav a ne igra. Ako ne odigra do kraja sezone gubi jos 12 miliona

Masariko

pre 2 godine

Moris je izuzetno prljav igrač, da odmah kažem. Ali budimo realni, da ze ovo desilo Jokiću a da je sa druge strane bio Moris, bilo bi na stotine komentara kako mu je prljavi Moris uništio karijeru, kako bi trebalo da ga šalju u zatvor itd. A ovako pišemo kako se nije oporavio od Jokića.

Gug

pre 2 godine

Ne daj bože da je bilo suprotno sada bi naš i gađali američku ambasadu košarkaškom loptom, igrali kolo ispred bolnice gde leži Jokić, njegova braća bi držala mitinge itd

?Por qué no te callas?

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Da li ti stvarno misliš da on može da folira? Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav? Neko rece da bog da se nikad ne vratio. Pa jel moguće da želite čoveku da ostane povređen i da mu se ugasi karijera? Jel vam ubio nekog? Dokle ide to bolesno ponašanje kad ste u stanju da želite nekom zlo? Svi mi volimo Jokica ali to ne znači da treba da postanemo zveri. Činjenica je da je čovek zaslužio karmu ali nije nikog ubio. Gurnuo je Jokica na kvarno. To je to. Koliko puta ste vi tako nesto uradili u školskom dvorištu na fudbalu ili basketu?

Neko

pre 2 godine

Pa valjda će naučiti lekciju sad... Nema više prljavih poteza.... Jokića treba nagraditi zato što je svojom reakcijom sačuvao druge od povrede.... Tj naučio je ljude da se ponašaju... Sad će svako razmisliti pre nego što uradi neki ne sportski potez....

zoran

pre 2 godine

Koliko se sećam Jokić ga je udario u leđa a ne u vrat....Jokić mu nije izazvao tu povredu vrata... Moris majmun bio i ostao ko zna sta on izvodi... Lakse mu je da ne igra i da se provodi po bazenima i plažama Majamija.

Oprosti mu bože...

pre 2 godine

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.
(Čaki Čiz, 6. februar 2022 11:03)

Baš pravnički argument, nema šta. Poznat po tome da je prgav pa ga zbog toga možeš i ubiti, nećeš odgovarati. Za neverovati šta se sve ovde može čuti.

Srbija

pre 2 godine

(?Por qué no te callas?, 6. februar 2022 10:10)

Priželjkivanje kraja njegove karijere nije nikakvo "zlo", već pozitivna stvar za dobrobit i zdravlje ostalih igrača. Moris je igrač sa ubedljivo najviše nanetih povreda drugima, što znači da mu se ovo desilo ranije i da mu je okončalo karijeru, mnogim igračima bi sada karijera bila duža i sa manje povreda. Prosta računica.

Čaki Čiz

pre 2 godine

Pretpostavljam da sprema tužbu protiv Jokića, pa mu se ne žuri kako bi odštetni zahtev bio što veći.
(Munja, 06. februar 2022 09:15)

Nije izgubio pare time što nije igrao. Pretio je nakon toga preko društvenih mreža zajedno sa svojim bratom. Organizovane su sačekuše za Jokića od strane igrača Majamija.
Pride se Jokić više puta izvinio, iako nije trebalo da se izvini jer je samo odgovorio na prljavi i opasni udarac sa druge strane.

Nema osnova za privatnu tužbu jer je i on sam poznat po tome, a brat mu je još gori.

Havaji

pre 2 godine

Molio bih nekog od pravnika da nam svima objasni sljedeće:
Ovo đubre će sasvim sigurno da podnese privatnu tu¿bu protiv Jokića i da tra¿i pare.
Da li ima šanse da dobije pare
Kolike bi pare mogle da budu u igri jer tip zadnjih nekoliko godina igra za minimalac

Buuum

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.

Aleksa

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Jokara ga je pošteno odvalio, nisam siguran da tu ima mnogo foliranja... na celu priču možemo gledati iz više uglova, Morisu ovo nije prvi i jedini ispad, realno je lik više nego prljav igrač i morao je neko da ga stavi na mesto... neka se lepo oporavi, ali će svakako zapamtiti kako lako i brzo kazna može da stigne...

Pera

pre 2 godine

Nadam se da su oba brata Moris naucila lekciju, ako jesu - ovih 3 meseca pauze i nisu tako strasni. Svaka skola se placa.

Sve sto mu se dogodilo, Markif Moris je sam izazvao - zatrcao se iz sve snage u Jokica samo zato jer je pobesneo sto je Nikola blokirao njegovog saigraca par sekundi ranije, a sudija nije svirao faul (mada ga Jokic nije ni napravio).

Zatrcao se kao bik i udario ga je iz sve snage ramenom i laktom u rebra, a nogom u koleno. Veoma opasan i bezobrazan "start" koji je Moris "zacinio" okretanjem ledja Jokicu kao dodatnu uvredu - na bilo kom kosarkaskom terenu van hale, za takvo ponasanje bi "ostao bez zuba" na licu mesta. Pritom, sve se dogadja na 2:40 do kraja utakmice i +17 za Denver, tako da nema nikavog govora o nekom "zaru borbe" ili "zelji za pobedom".

Hteo je da povredi Nikolu i nije uspeo, ali je zato dobio ono sto je trazio. Kao u "Balkanskom spijunu" - "mozda ste dobili pogresan broj, ali ste dobili onog koga ste trazili!" :)

Svo njegovo naknadno kukanje i vredjanje samo dokazuje da je Moris slabic, kukavica i provokator, tj. klasicni siledzija koji nije navikao da mu neko pokaze zube, a kada se to konacno dogodilo, sada glumi zrtvu sto je takodje cista klasika za takve "junake".
Ni malo ga ne treba zaliti.

Uostalom, najveci deo NBA publike i analiticara se odmah slozio da je Markif dobio ono sto je zasluzio u datom slucaju, zato je Jokic i dobio samo jednu utakmicu suspenzije za taj sukob.

Goran

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.

Sale

pre 2 godine

Ne udara se u trku svom snagom covek sa ledja koji to ne ocekije naravno!!! Moze da je nas Jokic jos 1000 puta.
(Dusan, 06. februar 2022 13:02)

Ne očekuje? Ne napraviš prljav faul, pa okreneš leđa. Ako se Čarls Barkli i Šak ONil slažu, ko smo mi da osporimo?
Nije ovaj napravio faul u borbi za loptu ili prilikom šuta nego pravi siledžijski prljavi faul na čoveka bez lopte. Kako kaže papagaj iz vica "Što se ku*čiš kad ne znaš da letiš?"

Pop

pre 2 godine

Tom prilikom je isao da povredi Jokica i nije bilo nekog razloga za faul. Dakle povreda da se igrac udalji iz ekipe. Cudno za igraca koji zna sta je povreda da to drugome radi. Mislim da to sto ne igra nema veze sa povredom nego sa igrackom inteligencijom i doprionsom ekipi.

Obrazovanje

pre 2 godine

Pa kažu Jokić mlitav.Fizika je čudo,jer sila masi daje ubrzanje.Nije mi jasno,da nesrećnik nije čuo voz,kako tutnji prema njemu.
(Buuum, 6. februar 2022 11:53)

F=m x a
Mislis: ubrzanje masi daje silu? opet je neki spavao na časovima fizike!

aca

pre 2 godine

kad ti prljava igra i ponasanje postane normalno onda moras da imas na umu da uvek mozes da naletis na ludjeg i jaceg. Hiljadu puta mu to proslo, ali hiljadu i prvi put naleteo na pogresnog.

Милан

pre 2 godine

Не качи се са јачим од себе, ако си то већ урадио буди спреман и на последице..

Locutus

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.

Konkretan

pre 2 godine

Ne znam kolko vas je primetilo, da Jokara se rve sa ozbiljinijim igracima,msm sto se tice kilaze. Tako da me i ne cudi da ga je sjebo bas,bas. A sto se tice ovog mamlaza, ovakvim igracima nije mesto u sportu,zajedno sa sve burazerom iz losije LA ekipe. Setimo se kako je i Doncica isto nesto nagazio,prljav da ne moze biti prljaviji.
Tako da, decko sedi jedan,jer di si,ni za bolje nisi,jer sreca tvoja sto nisii invalid posle Jokarine reakcije.
I daa,koja crna tuzba,pa valjda bi Kawhai prvi trebao da tuzi Zazu Pachuliu za onaj preglupi potez kod skocnog zgloba. Ne lupajte...

јд123

pre 2 godine

И? Шек, Баркли и Шенон Шарп су све објаснили. Не удараш некога подмукло па му окрећеш леђа. Очекуј да ће овај узвратити. Морис није очекивао да ће Јокић узвратити, јер је мислио да је неки бели млакоња. То сада нико више у НБА не мисли.

Сећате се како је његов брат подмукло ударио Дончића? Могао му је озбиљно угрозити каријеру. Јокић је реаговао емотивно, али сада има пуно веће поштовање. Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.

Не знам зашто да буде сажаљења према лику, који је добио оно што он стално ради другима. Попио је сопствени лек.

mr

pre 2 godine

Kakav folirant brate mili. Da li je usput iščašio trepavicu i uganuo obrvu?
(Estefano, 06. februar 2022 09:20)

Ne znam baš. Kako god da Jokić deluje na prvi pogled, siguran sam da je jak kao medved. Ne bi on tek tako mogao da se rve sa onim grdosijama.
(Locutus, 6. februar 2022 10:38)

Млад човек у пуној снази са једно 120 кила је сила коју само незналици треба објашњавати. Човек је сила и где би ударио трава не би расла.
Могу да схватим да ово не разуме неко размажено дете који ни чвргу није добило. Јокић је овог откинуо, али мало је људи могуће наћи који се са тим нису сложили у тој ситуацији коју је проузроковао овај својом прљавштином.

NSS

pre 2 godine

Za ove koji pricaju o tuzbi protiv Jokica. Laik sam ali jednu stvar razumem, pravosudni sistem u USA funcionise i na bazi presedana odnosno da se pravo stvara na osnovu prakse. Zamislite situaciju gde bi ta tuzba prosla, krenula bi onda lavina tuzbi u svim mogucim profesionalnim sportovima u USA. U hokeju jedan igrac udari drugog u tuci, posle utakmice sledi tuzba onog koji je izgubio tucu, u baseball-u igrac lopticom pogodi dugoga eto tuzba odmah. Da ne pricamo o slucajevima iz proslosti. Gde ce onda svemu biti kraj. Bas zbog toga tamo sudije imaju mnogo vecu odgovornost pa 3 puta mere pre nego sto presude (a tu su i visi sudovi koji obaraju presude). Licno mislim da od toga nema nista jer ce im onda profi sport otici do djavola.

Lokos

pre 2 godine

Могу само да замислим колико су му играчи после тога на утакмицама са Денвером прилазили и рекли ”нека си одвалио оног прљавог играча, који увек подмукло удара противничке играче и ризикује њихову повреду”.


(јд123, 6. februar 2022 15:37)
Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Pa ovo je hit. Ovaj čak i zna kako i koliko su mu drugi igrači prilazili i šta su govorili.
Pa nemojmo. Pa ovo ne može ljudi.
Ludilo je dobilo novi soj.
Jolo ludilo.
Odoh opet da čitam ovo i plačem od smeha.
Hahahahahahahahahaha.

...

pre 2 godine

"Pa imaju tim doktora i fizio terapeuta koji se bavi procenama. Jel misliš da možeš da ne igraš a plaćen si tolike pare ako si zdrav?"

Ben Simmons se slaze.
(Goran, 6. februar 2022 12:15)
Simons je iz istih razloga vec izgubio 19 miliona (360k po utakmici). Dobio je 8M u oktobru kao 25 posto plate, posle toga nista, jer je zdrav a ne igra. Ako ne odigra do kraja sezone gubi jos 12 miliona