Nova vest
Fudbal 1560

26.6.2024.

1:48

Krah Srbije na EURO; Piksi kaže da se nije izblamirao, a Tadićeve "pauze" govore više od reči

Fudbaleri Srbije završili su učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

U poslednjem duelu grupe C Danska je remizirala sa Srbijom (0:0) i tako igrače Dragana Stojkovića Piksija ostavila i bez kalkulatora u rukama pred rasplet u ostalim grupama.

Ukoliko vas zanima više o utakmici, pročitajte više na sajtu B92.sporta.

Meč i dešavanja posle njega mogli ste da pratite putem LIVE BLOG B92.sporta.

Završeno

18:50

 
  DEN smoki SRB  
  0 : 0  

01:30

Toliko od nas za večeras

Hvala što ste bili uz B92.sport i sa nama ispratili poslednji meč Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

01:19

Da li će Mitrović nastaviti da igra za reprezentaciju?

Izvor: B92.sport

00:59

Strahinja Pavlović o razlozima neuspeha našeg tima

Izvor: B92.sport

00:52

Tadićevih 15 minuta pred srpskim novinarima – pauze sve govore

Izvor: B92.sport

00:38

Kasper Hjulmand, selektor Danske

"Bila je to teška, emotivna borba. Unapred smo znali da će to da bude slučaj. Bilo bi bolje da smo dali gol da bismo imali ‘lufta‘, srca su nam bila u grlima. Ipak, smatram da treba da budemo srećni zbog prolaska. Ostvarili smo prvi cilj."

00:25

00:09

Konferencija selektora Srbije je gotova

Dragan Stojković Piksi se obratio novinarima posle meča sa Danskom.

00:07

O učinku neočekivanih startera

"To je bio plan utakmice. Znali smo da moramo da budemo popunjeni na terenu u defanzivnom bloku. Nije bitno da li sam zadovoljan ili ne, bitno je kako smo završili utakmicu. Jedino to razočaranje što ne nastavljaš takmičenje. Mislim da smo pokazali dobro lice, koliko god to nekome izgledalo drugačije. Važno je da se žrtvuješ, da pokažeš timski duh. Jedna lopta odlučuje, večeras nije završila u mreži Danaca."

00:04

O grupi

"Grupa je bila vrlo izjednačenja. Pokazalo se da Englezi nisu moćni kako se pričalo. Sve je tu bilo za jedan gol. Mislim da Englezi imaju +1 samo, je l tako? I Danska i Slovenija idu dalje bez pobede. To je fudbal. Gledaju se golovi, bod. Ako ćemo da gledamo, naravno da mi je krivo što smo izgubili prvu utakmicu i što smo igrali prvu sa njima. Ali nismo zaslužili taj poraz nikako. Sa Slovenijom smo imali pet, šest kolosalnih šansi. Mi smo znali da će ova utakmica biti 50/50. Kada vidim igrače kako su se borili i kako su hteli... Nijedan incident, nijedna ružna reč. To je za svaku pohvalu. A sad, rezultat dođe nekad i nekad ne dođe. I da smo pobedili večeras isto ovako bih se ponašao."

00:02

O nezadovoljstvu navijača

"Pa i ja sam nezadovoljan. Ne očekujete da vas dižu u nebo. Ali nemojte zaboraviti, Srbija je posle 24 godine učesnik Evropskog prvenstva. A to što svi misle da smo bogomdani, to su navijačke stvari. Da li se igrači nisu borili? Mislim da jesu. Da li su dali sve od sebe? Jesu, sigurno. Da li sam dao sve od sebe da tim izgleda dobro? I to je tačno. Pa ne mislite da sam ja zadovoljan eliminacijom."

00:00

Da li će ostati selektor?

"To nije pitanje za mene, niti klauzula u ugovoru nema. Da bi me bolje razumeo, nemam čega da se stidim. Idem uzdignute glave. A to što se nisi kvalifikovao za drugu rundu? Kakve to veze ima, to je sport. Gde je to bilo da nismo dali sve od sebe. Jedan strahovit napredak u defanzivi. Svaki dan smo radili na tome i izgleda smo uspeli. Nema razloga za bilo kakvom tragedijom, niti je ovo tragedija."

23:59

O potencijalnom penalu za Srbiju

"Teško je sa klupe videti i znati šta se tačno dogodilo. Video sam da se žalio. Znamo da se takve situacije dešavaju u fudbalu. Igrači ponekad osećaju i misle drugačije od sudija."

23:58

Piksi upitan o ubačenim čašama od strane srpskih navijača

"Molim vas postavite mi pitanje o utakmici. Nije moj posao da se bavim čašama."

23:56

Eriksen igrač meča

23:56

Konferencija za medije selektora Srbije – prvo pitanje "Šta sada?"

"Pa, idemo kući, verovatno idemo kući. Razočaranje zbog rezultata. Izjednačena utakmica. Tražila se ta jedna šansa, taj jedan gol. Izuzetno sam ponosan na momke. Srbija nije bila vreća za udaranje. Pokazali smo dobro lice. Praktično tri ekipe idu dalje sa tri nerešena. Nema tragedije. Zahvalio bih se navijačima na velikoj podršci. Idemo dalje."

23:41

Izvor: B92.sport

23:32

Grupa "orlova" izjednačila negativan rekord EURO

Grupa C u kojoj je bila Srbija na Evropskom prvenstvu izjednačila negativan rekord kontinentalnih šampionata sa najmanjim brojem postignutih golova.

Na šest utakmica u grupi C u kojoj su pored Srbije bili i Engleska, Slovenija i Danska palo je samo sedam golova, što se desilo samo još jednom na Evropskim prvenstvima otkad je uvedena grupna faza (1980).

Prethodno je sedam golova u jednoj grupi palo samo 2016. godine, takođe u grupi C, u kojoj su bili Nemačka, Poljska, Severna Irska i Ukrajina.

Standings provided by Sofascore

23:30

Dragan Stojković Piksi

"Mogu da kažem da sam ponosan na momke, borili su se, dali sve od sebe, puno pretrčanih kilometara. Ako uđemo u dublju analizu, poraz protiv Engleza i izgubljeni bod nas je doveo u ovu situaciju. Mislim da smo ostavili dobar utisak, igrači zaslužuju sve čestitke za borbenost. Predstavili su Srbiju na najbolji način

Bila je tvrda utakmica, na taktičkom planu identična utakmica sa obe strane. Bilo je ogledalo u taktičkom smislu. Govori broj šansi... Znali smo da će tako biti. Znali smo da moramo da postignemo gol iz neke prilike. Bili su u boljoj
poziciji jer im je bod odgovarao. Slovenija i Danska nisu pobedili nikog, sa nerešnim idu dalje. Neverovatno, ali istinito.

Liga nacija, moramo da analiziramo šta smo radili, kako smo radili, da li je moglo bolje, da li nije. U jednom segmentu smo napravili pomak, a to je defanziva

To je to, falio nam je gol, pobeda. Možda i one šanse protiv Slovenije. Sve to je doprinelo ovome. Idemo uzdignuta čela, nismo obrukali Srbiju."

23:25

Mitar "ispražnjen"


"Borba i požrtvovanje nisu sve, to nije bilo dovoljno. Nismo imali šansi, nismo bili opasni po gol. Gorak utisak, najgori osećaj kad si bliži i možeš, a na praviš to čemu si se nadao. Pokazali smo da možemo igramo sa svim, mislim nismo odradili sve ono šta je do nas. Isti osećaj u Kataru, tako i dansa. Prazni smo emotivno, hvala navijačima. Nažalost nismo uspeli da ostvarimo ono što smo zacrtali."
 

23:21

Aleksandar Mitrović

"Ne znam, mislim da smo odigrali opet dva poluvremena. Prvo gde smo prepustili njima dominaciju, drugo smo promenili, više rizikovali. Falio je gol. Nismo imali te lucidnosti, završni pas, kreaciju, da damo gol. Dali smo sve od sebe, borili smo se maksimalno. Nažalost, to u današnjem fudbalu nije dovoljno


Osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto nije dobio signal da gleda. Imali smo sastanke pre EP, svako povlačenje dresa u šesnaestercu treba da bude sankcionisano penalom. Osetio sam da mi vuče dres, pao sam. Slična situacija kao što smo imali u Rusiji."

23:15

Nikola Milenković

"Bila je tvrda utakmica, zatvorene, grupa je bila izjednačena. Pokazali smo na terenu da možemo da pobedimo, ali nismo uspeli. Razočarenje, treba svima da se izvinimo i naciiji, imali smo neverovatnu podršku, Na greškama se uči, idemo dalje. Šta bi bilo da bi bilo, da smo postigli gol protiv Engleske u durgom poluvremenu, svi bismo imali po tri boda. To pokazuje koliko je bila ujednačena grupa."
 

23:15

Rade Bogdanović o Tadiću


"Bolje da se penzionisao posle Katara nego što je dozvolio da ga ovde fudbalski siluju... U prvoj utakmici ga ostavi na klupi, gradi selektor taktiku na njemu. Drugu mu igra iconda treću u kojoj Srbija može da prođe opet mu na klupi. Sutra u 11 se podravi... Ne znam da li postoji reprezentacija u Evropi koja je maltretirala svog kapitena kao mi".

23:10

Dušan Tadić

"Sigurno da smo razočarani. Cilj nam je bio prolazak. Razočarani smo, ali sam ponosan na ovu grupu momaka, pružili su maksimum posle napornih sezona, niko nije hteo da se odmara, dao je sve za svoju zemlju. Ostaje žal, ali bitno da smo dali sve od sebe."

"Mislim da smo imali dosta šansi, par šansi. Ovaj poslednji šut Sergeja, onaj ofsajd... Mitar glavom. Nismo uspeli da postignemo pogodak. Protiv Slovenije smo isto imali dosta prilika. Treba da analiziramo i vidimo šta i kako. Najbitnije od svega da su momci dali sve od sebe."

23:05

Statistika meča
Sofascore

23:05

Predrag Rajković

"Žal, definitivno žal. Fenomenalna grupa momaka. Vredno smo radili, verovali smo. Mislim da smo zaslužili da prođem, nije nam se dalo. Pod utiskom sam, mislim da smo pokazali kako se voli Srbija i kako se gine za nju."

Da li je uteha to što je bio naš najbolji igrač na EP?

"Nemam ja od toga ništa. Bolje da sam primio pet golova, nego ovako. Fudbal je to, moramo se okrenuti dalje. Žao mi je navijača, što su došli u ovolikom broju da nas podrže. Bodrite nas i dalje."

22:51

Kraj – 0:0

Fudbaleri Srbije završili su učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

U poslednjem duelu grupe C Danska je remizirala sa Srbijom (0:0) i tako igrače Dragana Stojkovića Piksija ostavila i bez kalkulatora u rukama pred rasplet u ostalim grupama.

22:50

90+3‘ Prvi pokušaj Srbije u okvir gola

Probao je Sergej, ali pravo u Šmajhela.

Nesigurna reakcija danskog čuvara mreže koji je odbio loptu ispred sebe, ali nikoga nije bilo da pokupit "otpadak".

22:47

90‘ Još pet minuta

Toliko Srbija ima da dođe do gola.

22:45

87‘ Poslednja promena kod Srbije

U igri je Sergej Milinković-Savić.

Kraj za Sašu Lukića.

22:43

86‘ Novo utrčavanje na teren

Kratak prekid na "Alijanc areni" zbog utrčavanja navijača.

Ubrzo je iznet sa terena..

22:40

83‘ Mitrović traži penal!

Oboren je srpski centarfor u protivničkom šesnaestercu, ali Leteksije odmahuje rukom. Ništa od penala.

Jasno je bilo da ga je povukao Anderesen, ali francuski arbitar neće ni proveriti ovu situaciju.

Situacja koja podseća na onu sa meča protiv Švajcaraca kada je Feliks Brih oštetio naš tim.

22:37

81‘ Drugi pokušaj Srbije

Ponovo Mitrović koji je protraćio veliku šansu.

Vlahović je uspeo da sačuva loptu unutar igrališta i kao da se iznenadio zbog toga pa je krenuo da komplikuje.

Lopta se odbila do Mitrovića koji je šutirao neprecizno u dalji ugao.

22:36

79‘ Mitrović na zemlji

Po drugi put srpski centarfor se našao na travi.

Dobio je udarac posle duela sa Andersenom.

Uspeo je da ustane, ali moraće da napusti teren.

22:31

78‘ Jedan pokušaj Srbije za čitav meč

Igramo sa tri napadača i ne možemo ni da zapretimo Šmajhelu.

I dalje je jedini udarac ka njegovom golu pokušaj Mitrovića.

Vremena sve manje, a u ovom trenutku smo veoma daleko od bilo kakve šanse da prođemo dalje sa remijem.

22:27

73‘ Kraj za Mijailovića

Uprkos skepticizmu koji je vladao zbog njegovog mesta u startnih 11, dobar nastup za Mićka.

Filip Mladenović ga menja i zauzeće mesto po levoj strani.

Živković se seli desno.

22:24

67‘ Vlahović na terenu

Srbija sa tri napadača sada!

Vlahović je na terenu zamenio Ilića i pridružio se Mitroviću i Joviću kao najisturenijim.

22:19

64‘ Kockamo se

Naročito posle kornera Eriksena.

Ostavili smo usamljenog Vestegora, ali je ovaj srećom šutirao glavom direktno u Rajkovića.

22:16

59‘ Kraj za Hojlunda

Centarfora Junajteda menja Kasper Dolberg.

22:15

58‘ Upozorenje za srpske navijače

Zvanični spiker je pozvao naše pristalice da prestanu sa ubacivanjem predmeta na teren "Alijanc arene".

22:12

53‘ Poništen gol Srbije

Tadić je poslao preciznu loptu ka Joviću koji je potom naterao Andersena da pošalje loptu u sopstvenu mrežu.

Ipak, očigledna ofsajd pozicija našeg napadača koja je tome prethodila.

22:11

51‘ Prvi pokušaj Skova Olsena

22:04

47‘ Moglo je da bude opasno

Vestegor u poslednjem trenutku reaguje i izbija loptu u sopstvenom šesnaestercu ispred Mitrovića.

22:03

46‘ Počelo je drugo poluvreme

Srbija kreće sa centra.

21:59

Piksi pravi promene

U igru će Dušan Tadić i Luka Jović. Izašli su Samardžić i Gudelj.

Menjaju i Danci. Skov Olsen ulazi u igru i menja Vinda.

21:52

Rade Bogdanović

"Ne verujem da je bilo još jedna ili dve utakmice, dosadne. Imaju posed, nema ritma. Ne znam šta hoće ni selektor Danske ni selektor Srbije. Ali, Sale (Janković) videćemo po izmenama u kom pravcu će ići."

21:51

Statistika na poluvremenu
Sofascore

21:50

Stefan Smuđa, reporter B92.sporta, direktno iz Minhena

"Srbija je izašla u defanzivnoj postavi, sa jasnim ciljem da se "neutrališe" loš početak meča, a to je problem koji nas je pratio u poslednje četiri utakmice.

Andrija Živković se prebacio na levu stranu, a na desnoj je Srđan Mijailović dobio striktan zadatak da prati Melea i nije ga ispuštao iz vida. Svi koji smo pomislili otkud on u startnoj postavi dobili smo odgovor u ovih 45 minuta.

Jak je bio i defanzivni blok u veznom redu, sa Gudeljem i Ilićem ispred poslednje trojke, dok su Samardžić i Lukić gore bili zaduženi za presing iza Mitrovića.

Srbija je "preživela" nekoliko ozbiljnih grešaka zahvaljujući sjajnom Predragu Rajkoviću i još uvek ima "nulu".

Plan je da se u nastavku ulaskom, pre svega Tadića, a onda i drugih ofanzivnih bekova i napadača, tas prevagne na stranu Srbije."

21:47

Poluvreme – 0:0

Bez golova u Minhenu pred pauzu.

Taj rezultat nikako ne odgovara Srbiji, s obzirom na to da ni Englezi nisu probili bedem Slovenaca.

21:46

45‘ Igrače se još minut

Toliko je odlučio Leteksije.

21:37

39‘ Vind igra za Srbiju

Ubedljivo najslabiji igrač do sada.

Otvorila se srpska odbrana. Bah je proigrao Hjulmanda koji se ubacio u naš šesnaesterac i petom proigrao Hojlunda.

Centarfor Junajteda je odložio lotpu do Vinda, a ovaj nekontrolisano šutirao.

21:31

U izostanku bilo kakvih šansi...

Da vas podsetimo na kalkulacije.

* Pobeda Srbiju sigurno vodi dalje

* Remi bi nam doneo prolaz sa svega dva osvojena boda, ali samo u slučaju da Engleska savlada Sloveniju sa najmanje dva gola razlike, a potom u mečevima Grupe F (sreda, 21h) Portugal savlada Gruziju, a Turska Češku.

21:30

30‘ Zaređali se žuti kartoni

Ponovo za Dance.

Morten Hjumland je bio prilično agresivan u startu nad Ivanom Ilićem.

Osmi prekršaj našeg protivnika za pola sata igre.

21:28

27‘ Žuti i za Dance

Dobija ga Jonas Vind zbog starta nad Strahinjom Pavlovićem.

21:24

23‘ Šta se upravo desilo?

Srbija je primila gol, ali se on neće računati jer je lopta napustila igralište.

Centrirao je Eriksen desnom nogom sa desne strane, posle čega je lopta završila iza leđa našeg golmana.

Srećom, em je ona pre toga izašla, em je Vind napravio faul nad Rajkovićem.

21:22

21‘ Šutira Eriksen

Lako je "prodao" Ivan Ilić loptu u opasnoj zoni.

Ona je stigla do Kristijana Eriksena koji je šutirao sa distance, ali Rajković brani.

Odbio je loptu u korner, posle kog se nije izrodila nova šansa.

21:18

19‘ Period dominacije Danaca

Srbija, o čemu govori i startna postava, je zauzela defanzivniji pristup na ovom meču.

Danci imaju veći posed u dosadašnjem delu meča, a naročito u poslednjih nekoliko minuta.

Par kornera je izveo Eriksen, ali njegovi saigrači za sada ne uspevaju da iskoriste te centaršuteve.

EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

21:16

16‘ Prete Danci

Šutirao je glavom Aleksander Bah.

Bek Benfike je ispratio centaršut Melea i pored Živkovića uspeo da uputi udarac ka golu Rajkovića. Nije to preterano opasno bilo.

Nezadovoljan je Bah bio odlukom Leteksijea da dodeli gol-aut.

21:13

Šta je Piksijeva zamisao?
Starsport
 
I dalje se ne smiruju utisci od kako je Dragan Stojković saopštio startnih 11.
 
Veoma defanzivna postava za sada ne daje neke rezultate, ali je gol Rajkovića itekako siguran.
 
Da li je Piksijeva zamisao da ova postava demorališe Dance, pa da u nastavku uđu ofanzivniji fudbaleri?.
 
Podsetimo, na klupi su asovi poput Dušana Tadića, Sergeja Milinkovića-Savića, Dušana Vlahovića...

21:11

11‘ Prvi opasniji napad za Srbiju

Sručili su se "orlovi" ka golu Šmajhela, ali mu na kraju nisu zapretili.

Za sve je kriv loš pas Saše Lukića ka Andriji Živkoviću.

Hteo je vezista Fulama da širi igru na levu stranu, ali je pas u prostor završio u gol-autu.

21:08

Novak u dresu Srbije gleda meč

21:03

4‘ Srbija dobija žuti karton

Nikola Milenković je javno opomenut posle duela sa Rasmusom Hojludnom.

Aleksandar Mitrović je kao kapiten zatražio da razgovara sa arbitrom Fransoom Leteksijeom, ali bez ikakve promene u odluci francuskog sudije.

21:01

"Srbija, Srbija"

Ori se sa tribina "Alijanc arene" na startu meča.

Srpski fudbaleri imaju sjajnu podršku u Minhenu.

20:56

1‘ Utakmica je počela

Prvi udarac izveli su Danci.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

20:55

Igrači su na terenu

U toku je intoniranje himni.

Srbija će igrati u beloj, a Danci u crvenoj opremi.

20:46

Novak se pozdravio sa Tadićem i SMS

20:43

Atmosfera iz fan zone

20:39

"Orlovi" spremni
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

20:37

Novak je tu, igrači na zagrevanju

20:33

Navijači Srbije gledaju meč u fan zoni
B92.sport/AS

20:33

Novak Đoković pred meč

"Veliko zadovoljstvo što sam ovde, da mogu da budem jedan navijač više za Srbiju. Timski sport je drugačiji od pojedinačnog. Posebno kada se igra za Srbiju. Tu nema razmišljanja, priprema je 50 posto pobede. Verujem da su momci imali vremena da se spreme, ali u ovakvim utakmicama je svaki minut važan, Srce, ponos, želja su tu, rezultat ne može da se predvidi, ali se vidi kada se želja."

Šta je potrebno?

"Srce, glava i ona stavar, oprostite morao sam da kažem."

20:25

Đoković stigao na "Alijanc arenu"

Izvor: B92.sport

20:16

Danci u "inspekciji" terena
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

20:11

19:56

loader

19:45

Stigla i zvanična potvrda

Danska: Šmajhel - Andersen, Kristensen, Vestergor - Bah, Hojbjerg, Hjulmand, Mele - Eriksen - Hojlund, Vind

Srbija: Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Mijailović, Gudelj, Ilić, Živković - Lukić, Samardžić - Mitrović

19:41

Nezvanična postava Srbije, Mijailović na desnom boku

Piksi spremio iznenađenje za Dance.

Čeka se samo zvanična postava, ali ovo bi trebalo da bude startnih 11:

Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Mijailović, Gudelj, Ilić, Živković - Lukić, Samardžić - Mitrović

19:30

Juventus poželeo sreću Vlahoviću

19:27

Srbija će imati veliku podršku sa tribina

Kako saznaje "Sportal", naše reprezentativce će sa tribina bodriti Novak Đoković.

Srpski teniser će tako prekinuti, barem na kratko, pripreme u Londonu gde bi od naredne nedelje trebalo da zaigra na Vimbldonu.

Podsetimo, pred prve dve utakmice Srbije na EP sa video bima je puštana Novakova poruka podrške.

19:05

Čitaoci B92.sporta nisu optimistični
Printskrin/B92.sport

19:02

Srpski navijači na putu ka stadionu

18:59

Čitaoci B92.sporta izabrali postavu i formaciju Srbije

S kim napadu protiv Danaca?

Sa jednim napadačem - 54%
Dvojica u napad, kao i do sada - 14%
Sa trojicom, jurimo pobedu - 9%
Nebitno je, imamo mi većih muka - 23% --------------------------------------------------

Prvih 11
Predrag Rajković - 89%
Strahinja Pavlović - 93%
Nikola Milenković - 88%
Miloš Veljković - 73%
Filip Mladenović - 64%
Andrija Živković - 66%
Dušan Tadić - 72%
Lazar Samardžić - 84%
Ivan Ilić - 60%
Saša Lukić - 55%
Aleksandar Mitrović - 65%

18:58

Stanje u grupi C
Standings provided by Sofascore

18:57

Peter Meler, direktor FS Danske

"Jako smo koncentrisani na ono što je pred nama. U dobroj smo poziciji i u situaciji da čak možemo i da osvojimo grupu. Istovremeno, po prvi put od EP 2004. mogli bismo da grupnu fazu prođemo bez poraza."

18:56

Poslednji susret dva tima

18:55

Šta spaja naše i danske fudbalere – EP 1992. godine

18:54

Pjer-Emil Hojbjerg, reprezentativac Danske

"Jedva čekamo taj početak meča sa Srbijom, znamo da će biti težak meč sa mnogo emocija. Srbija će svakako imati glasnu podršku, ali ono što se dešava između nas i danskih navijača koji dolaze da nas prate je prava ljubavna priča. Ne želimo da se to završi."

18:53

H2H
Sofascore

18:52

Dragan Stojković, selektor Srbije

"Danska je kroz istoriju jaka zemlja i ima jake momke u svim sportovima, u fudbalu posebno. Uvek ste sjajni u fudbalu, iako smo se iz Katara vratili zajedno posle tri utakmice. Ali imam mnogo poštovanja za danski fudbal, trener je sjajan momak, igrači takođe. Fizički će biit težak izazov da budemo na istom nivou, posebno kada igrate sa timom koji je fizički veoma dobar. Ali nije samo fizički bitan dao, vi imate i tehnički sjajne igrače na terenu. Posle Slovenije smo imali slobodan dan, igrači su proveli dan sa porodicama, posle smo imali dobar raspored i verujem da će moji igrači biti spremni za sutra i da će imati sjajnu utakmicu i da će svi uživati."

18:51

18:50

Dobro došli u blog B92.sporta

Zajedno ćemo ispratiti meč između Srbije i Danske u okviru poslednjeg kola grupe C Evropskog prvenstva.

Utakmica počinje u 21 čas.

Podeli:

Komentari 1560

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu