Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.02.2022.

10:30

Milan preotima Liverpulu Mitrovićevog saigrača?

Fudbaler Fulama Fabio Karvaljo nalazi se na meti dva evropska velikana – Milana i Liverpula.

Izvor:

Autor:

Milan preotima Liverpulu Mitrovićevog saigrača?
Phil Noble / POOL

Tim sa reke Mersi je bio blizu potpisa krila rođenog 2002. tokom zimskom prelaznog roka.

Medicinski pregledi su bili zakazani poslednjeg dana januara, ali je posao propao zbog papirologije koja nije dostavljena na vreme.

Englezu, rođenom u Lisabonu, ugovor ističe na leto, ali Liverpul želi da osigura njegov potpis ranije te će se već ovog meseca ponovo sastati sa čelnim ljudima Fulama kako bi pokušali da stignu do dogovora.

Obe strane žele da izbegnu tribunale koje će odrediti visinu kompenzacije koju je Liverpul dužan da plati Fulamu na ime razvoja igrača (kao i u slučaju prelaska Ingsa iz Barnlija npr.). Prema pojedinim izvorima jedna takva nepristrasna instanca je odredila 1,5 miliona funti uz još 2,8 kroz bonuse i 20 odsto od naredne prodaje kao pravu meru, ali dve strane nisu mogle da nađu zajednički jezik oko toga.

U priču se umešao i Milan koji bi Karvalju mogao da pruži ono što Liverpul možda i ne može, a to je značajnu ulogu u timu. Ipak, igrač je u ovom trenutku bliži Liverpulu.

Karvaljo je ove sezone na 18 mečeva sedam golova i četiri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve