Nova vest
Fudbal

Petak, 05.02.2016.

11:43

Bivši trener Zvezde kupio Umarua za 1,2 miliona €

Napadač Partizana Abubakar Umaru karijeru će nastaviti u Čančung Jataiju, potvrdio je sportski direktor Ivica Iliev beogradskim izveštačima s priprema na Kipru.

Izvor:

Autor:

Bivši trener Zvezde kupio Umarua za 1,2 miliona €
StarSport

Uprava crno-belih prihvatila je ponudu vrednu 1,2 miliona evra od kluba, kojeg sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Abubakar je već igrao u Kini, za Janbin i Gvanžu RF, odakle je posle prešao u Crvenu zvezdu, a potom OFK Beograd, Vojvodinu i Beveren.

Kamerunac napušta Partizan, u koji je došao kao slobodan igrač, posle jedne polusezone i samo 20 utakmica, na kojima je postigao devet golova.

Umaru je tako postao šesti igrač koji je ove zime napustio klub iz Humske, prethodno je Ivan Šaponjić potpisao za Benfiku za 1,5 miliona evra, Nikola Ninković postao novi igrač Đenoe za nešto više od pola miliona, Nikola Trujić i Stefan Babović raskinuli su ugovore, dok je Petar Grbić prodat turskom Ahisarsporu za 120.000.

Klub je napustio je brazilski štoper Farbricio Dornelas, s kojim je raskinuta pozajmica, a Andrija Živković je i definitivno vraćen sa priprema i narednih šest meseci treniraće u Teleoptiku, zajedno sa preostalim 'otpisanima' Predragom Lukom, Lazarem Ćirković,ev Živkom Živkovićem i Filipom Kneževićem.

S druge strane, uprava crno-belih pojačala je ekipu vezistom Evertonom Luizom, plaćenog 350.000 Sankt Galenu, štoperom Sedrikom Goguom iz finskog SJK, za koga je izdvojeno 300.000, a narednih dana očekuje se i dolazak veziste Sume iz slovačkog Slovana, za oko pola miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve