Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.07.2013.

20:07

"Teže sa Jagodinom nego Partizanom"

Trener Rubina iz Kazanja Kurban Berdijev rekao je da je "prijatno iznenađen" ekipom Jagodine i ocenio da je reč o dobro organizovanoj i iskusnoj ekipi.

Izvor:

Autor:

Default images

Jagodina i Rubin u četvrtak od 20 časova na "Gradskom stadionu" igrati utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Gledali smo puno mečeva i treninga Jagodine. To je dobar tim i u napadu i odbrani. Jagodina je iskusna ekipa, dobro organizovana koja ima dosta visokih igrača i koja je opasna u prekidima", rekao je Berdijev u Jagodini.

Berdijev je rekao da je osnovni cilj njegove ekipe da prođe u sledeću rundu takmičenja.

Na pitanje novinara šta očekuje od ovog takmičenja, on je rekao da ne gleda tako daleko, već da će igrati utakmicu po utakmicu, maksimalno skoncentrisano.

Upitan da uporedi Jagodinu i igru Partizana, sa kojim se njegov tim sastao u decembru 2012. godine, Berdijev je kazao da te ekipe imaju sličan stil igre i da smatra da je iskusnija ekipa Jagodine, narocito u organizacionom smislu, kako u odbrani tako i u fazi napada.

Kapiten Rubina Roman Ssaronov je rekao da oni respektuju svaku ekipu i da će se potruditi da sutra pruže svoj maksimum kako bi ostvarili dobar rezultat.

Šaronov je rekao da Srbija ima fudbalske zvezde svetskog nivoa i da su oni vrhunski igrači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve