Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.09.2009.

10:28

Pantelić: "Vredelo je čekati Ajaks"

Reprezentativac Srbije Marko Pantelić potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora sa Ajaksom konačno je rešio status za sezonu 2009/10.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dugo se spekulisalo o budućem klubu dosadašnjeg člana berlinske Herte, prelazni rok trajao je do poslednjeg dana za Pantelića, ali on u razgovoru za B92 kaže da je Ajaks vredelo toliko čekati.

Kaže se „život te tera na ono što ti ustvari jesi“, bilo je napeto tokom prelaznog roka, ali se sve dobro završilo. Dovoljno je reći da je klub u kojem ću nastaviti karijeru četiri puta bio evropski i svetski prvak. Iako u poslednje vreme nisu ostvarivali zavidne rezultate, sklapanjem ugovora sa mnom, pokazuju da imaju velike sportske ambicije. Do sada su uglavnom dovodili mlade igrače, prosek godina igračkog sastava je malo veći od 20 godina, a izuzetak koji su napravili ponudivši ugovor meni, dovoljno govori“, rekao je Pantelić.

Opširnije u našoj rubrici Intervjui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu