Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.04.2010.

13:21

Đuričić: "Spremni smo za Zvezdu"

Trener Vojvodine Milan Đuričić izjavio je da, iako njegov tim povremeno oscilira, iz dana u dan se primećuje i poboljšanje u igri.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Novosađani su vezali dva trijumfa, postigli sedam, a primili svega dva gola, ali je za Đuričića najvažnije da je tim na dobrom putu da stigne do željene igre, posebno pred najznačajniji meč sezone - finale Lav Kupa Srbije. "Protiv Jagodine smo odrigali pola sata besprekorno, na nivou koji bismo želeli da zadržimo svih 90 minuta...", naglasio je strateg Voše.

"Igra je bila tečna, jednostavna, pasovi su sevali, odbrana je bila strpljiva, uporna, čvrsta, a napada brz i efikasan. Te stvari kojima stremimo i koje su smatram najbitnije , potrebno je da održimo u kontinuitetu", priča Đuričić o igri svoga tima.

Novosadski "crveno-beli" se pripremaju za duel sa Crvenom Zvezdom 5. maja u finalu kupa, ali pre toga, kako ističu, potrebno je da prođu kroz Čačak.

"Najvažnija je utakmica koja dolazi. Svakako da se pripremamo za meč sa našim najtrofejnijim klubom. Gledamo snimke sa nekih mečeva, analiziramo igru ekipe sa Marakane, ali vodimo računa o gostovanju Borcu. U Čačak idemo bez "požutelog" kapitena Mrđe i "pocrvenelog" Ađurua, ali to ne bi smelo da nas brine. šansu će dibiti i drugi igrači i samim tim i priliku da se dokažu i nametnu. S druge strane, važno je da se i naš najbolji strelac odmori i da bude spreman za duel sa Zvezdom", kaže Đuričić.

Trener Vojvodine ističe da otprilike zna tim koji će pokušati da dođe do istorijskog uspeha.

"Jedan pravac će odrediti naši igrači, a onaj drugi, manje procentualan, Zvezda, jer moramo da vodimo računa o renomiranom rivalu. Igraćemo po našem modelu, znači napadački", zaključio je Đuričić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu