Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.06.2009.

13:26

Vuličević i zvanično u Vojvodini

Miroslav Vulićević (24), desni bek Javora od utorka je zvanično igrač FK ’Vojvodina’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako su za njega ozbiljno bili zainteresovani Partizan i Zvezda čelni ljudi ivanjičkog prvoligaša odlučili su da Vulićević krene put Novog Sada jer su, kako navode, od ’lala’ dobili najbolju ponudu. Osim Vulićevića u redove Vojvodine prešao je i tamnoputi vezista Javora, 23-godišnji Ajuro Nnaemeka.

Dvojac iz Ivanjice je nakon dvodnevnog boravka u Novom Sadu i intezivnih pregovora sa predsednikom FK ’Vojvodina’ Ratkom Boturovićem u utorak stavio potpis na ugovor koji ih veže tri godine za novi klub.

Potpredsednik FK ’Javor’ Dragan Lazović kaže da je na ovaj način učvršćena dosadašnja dobra saradnja sa Novosađanima ali je i mladim fudbalerima iz Ivanjice pružena šansa da zaigraju u renomiranom klubu koji im može otvoriti vrata uspeha i slave.

Sa druge strane iz Vojvodine stižu informacije da je ovaj transfer bio veoma važan za njih jer sa dvojicom prvoklasnih igrača kao što su Vulićević i Ajuro, šampionske ambicije u novoj sezoni, sve su izvesnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu