Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.11.2011.

12:29

Bez Šćepovića na Severne Irce

Selektor mlade reprezentacije Aleksandar Janković nije pozvao Marka Šćepovića za meč protiv Severne Irske u kvalifikacijama za EP u Izraelu 2013. godine.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Janković je objavio spisak na kojem je i Lazar Marković, što znači da će fudbaler crno-belih sačekati neku drugu priliku za debi u A selekciji.

Srbija se trenutno u Grupi 4 nalazi na prvom mestu sa osam bodova iz četiri utakmice, dok Severni Irci imaju četiri boda. Utakmica se igra 15. novembra u Kolerajnu od 14 časova.

Spisak igrača za meč sa Severnom Irskom.

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski (Crvena zvezda), Marko Dmitrović (Crvena zvezda).

Odbrana: Aleksandar Miljković (Partizan), Matija Nastasić (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Breda), Milan Milanović (Sijena), Filip Mladenović (Borac Čačak)

Sredina terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Darko Lazović (Crvena zvezda), Vuk Mitošević (Vojvodina), Slobodan Medojević (Vojvodina), Saša Marković (Partizan), Filip Đuričić (Herenven), Nenad Krstičić (Sampdorija), Luka Milunović (Varegem), Luka Milivojević (Rad).

Napad: Nemanja Kojić (Rad), Djordje Despotović (Spartak), Lazar Marković (Partizan), Stefan Ščepović (Hapoel).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu