Sreda, 25.08.2010.

18:26

Prostitutke u Amsterdamu - gde i kako (2)

Seks šou uživo - Na početku ćete gledati vaginalne kontrakcije, zatim muški striptiz, lezbejsko izvođenje poze 69, i najzad veliki finale: pravi sex.

Izvor: B92

Izvor: B92

Default images

U Amsterdamu postoje tri zasebna dela grada gde vlada Raamprostitutie (prozorska prostitucija).

Najveća i najpopularnija je De Wallen ili de walletjes, a obuhvata sledeće ulice: Barndesteeg, Bethlhemsteeg, Bloedstraat, Dollebegijnensteeg, Enge Kerksteeg, Goldbergersteeg, Gordijnensteeg, Molensteeg, Monnikenstraat, Oudekerksplein, Oudekennissteeg, Oudezijds Achterburgwal, Oudezijds Voorburgwal, Sint Annendwarsstraat, Sint Annenstraat, Stoofsteeg i Trompettersteeg.

Druga obalst je Singel sa ulicom Oude Nieuwstraat, a treća i najmanja je u kvartu Pijp (srp. Pejp) u ulici Ruysdaelkade.

Od 2006. u Crvenoj četvrti se jednom godišnje organizuje otvoreni dan. Tako su 31. marta 2007. iza prozora po pri put stajali muškarci u ulozi seksualnih radnika.

Iste godine na trgu pre crkve Oude kerk postavljena je mala bronzana figura sa predstavom prostitutke koja stoji na vratima čekajući potencijalnu mušteriju. Ispod statue stoji natpis "Poštujte seksualne radnike širom sveta."

Koje seksualne institucije još postoje?

Real live sex show - očekujte bukvalno ono što na šljaštećim reklamama piše: pravi sex uživo!

Na početku ćete gledati vaginalne kontrakcije, zatim muški striptiz, lezbejsko izvođenje poze 69, i najzad veliki finale: pravi sex. Na uređeni podijum stupaju atraktivni tip i devojka, počinje predigra, sledi 3/4 erekcija i seks tu pred vašim očima. Tvitujte o tome!

Najbolji live performans u Red Light district-u je u noćnom klubu Casa Rosso (Oudezijds Achterburgwal 106-108, tel: +31 20 627 89 54) ili kako ga popularno zovu erotski teatar sa 5 zvezdica. Opcija su karte od 30 € bez pića i one od 45 € sa 4 pića. Klub radi svih 7 dana u nedelji.

Nemojte se iznenaditi kad shvatite da trećinu publike čine žene.

Na početku svakog sata počinje nova sesija performansa, ali svaki put manje-više istih, tako da nema potrebe sedeti celu noć. Između činova je pauza od samo nekoliko minuta za vreme kojih dolazi do izražaja uigrana koreografska veština učesnika.

U blizini je famozni Bananenbar (Oudezijds Achterburgwal 37; tel: +31 20 622 46 70). Fiksna tarifa je 45 € po osobi i obuhvata ulaznicu i boravak od sat vremena u baru, kao i sva pića koja možete da popijete za tih sat vremena.

Naručena pića će vam doneti učesnice performansa bilo da sedite na gornjem ili donjem nivou. Obično 4 devojke u toplesu rade na svakom spratu i izvode erotske trikove sa bananama sedeći na barskim stolicama.

Ukoliko želite posebne trikove, uvežbane devojke će vas koštati i do 50 €. Trikove izvode sa olovkama, uljima, vibratorima i naravno bananama koje na zahtev posetilaca stavljaju u usta ili vagine. Najbrojniji gosti su heteroseksualci.

Striptiz klub

Neverovatno, ali u Amsterdamu postoji samo jedan striptiz bar - La Vie en Prost. Prigušeno svetlo i dve gole devojke koje se uvijaju oko svoje ose, stvoriće utisak kao da ste filmu Kventina Tarantina. Devojke su prilično atraktivne, ali ne očekujte nikakav luksuz (pod tim podrazumevamo i naslone na stolicama). Ulaz je 5 €, individualni performans 10 €.

Sex Shop

Zavirite u seks šopove i njihove tradicionalne seksi artikle. Absolute Danny je jedan od najboljih (Oudezijds Achterburgwal 78; tel: +31 20 421 09 15), a nalazi se u vlasništvu žene. Ovde ćete naći gumene, providne i kožne korsete i donji veš, knjige, najrazličitije vibratore...

Muzej erotike

Za kraj ostavite posetu Muzeju erotike (Oudezijds Achterburgwal 54) koji mnogo obećava, ali malo daje. Smešten je na 5 spratova, a na ulazu je model devojke koja vozi bicikl i pritom se seksualno zadovoljava.

Najveća atrakcija je TV-soba dizajnirana kao pećina sa stolicama u obliku pečurke i zidovima oblepljenim crtnim junacima sa prenaglašenim penisima. U sobi se konstantno vrte crtaći, uglavnom Diznijeve bajke, čisto erotskog sadržaja.

U muzeju su i crteži Džona Lenona koje je na venčanju dao svojoj ženi Joko Ono. Ostatak čine nimalo nesvakidašnje slike i figure sa prikazima seksa. Ulaz je 5 €.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: