Život

Petak, 25.02.2022.

13:45

Brak kao na filmu: Ben Stiler i Kristin Tejlor ponovo zajedno

Nakon što su se, 2017. godine, razišli posle 17 godina braka, Ben Stiler i Kristin Tejlor sada su ponovo zajedno.

Izvor: B92

Brak kao na filmu: Ben Stiler i Kristin Tejlor ponovo zajedno
Foto: Profimedia

Par pomirenje delom pripisuje pandemiji. U nedavno objavljenom intervjuu za "Eskvajer" (Esquire) Ben Stiler je rekao da se na početku pandemije dogovorio sa Kristin Tejlor da se vrati u njihovu porodičnu kuću kako bi mogao da provodi vreme sa decom.

"Onda se tokom vremena desilo. Bili smo razdvojeni a sada smo ponovo zajedno i srećni smo zbog toga. Bilo je zaista divno. Neočekivano, i jedna od stvari koja je proizašla iz pandemije", ispričao je glumac.
Foto: Profimedia
Ben Stiler i Kristin Tejlor, koja je najpoznatija po ulozi u filmu "Brady Bunch Movie", upoznali su se 1999. a sledeće godine su se venčali. Glumac je 2013. godine za časopis "Parade" rekao da je početak njihovog braka bio sličan jednom od njegovih najpoznatijih filmova.

"Bilo je kao 'Meet the Parents' u stvarnom životu, jer je njen otac zastrašujući momak koji poseduje kompaniju za obezbeđenje", rekao je Stiler. "Sada smo dobri prijatelji, ali u to vreme sam bio u podrumskoj sobi za rekreaciju i rekao: 'Stvarno bih voleo da se oženim tvojom ćerkom'", ispričao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: