Petak, 21.10.2022.

08:39

Bahata Kajli Džener otkrila šta sve krije njena zver od 72 miliona dolara: Malo luks, više kič VIDEO

Privatni avion Kajli Džener koštao je 72 miliona dolara, a ponuda hrane i pića u njenom avionu iznenadila je mnoge.

Izvor: Klix

Bahata Kajli Džener otkrila šta sve krije njena zver od 72 miliona dolara: Malo luks, više kič VIDEO
Foto: Profimedia

Jelovnici hrane i pića zvezde "Kardashians" u njenom luksuznom privatnom avionu, otkriveni su u poslednjoj epizodi njene porodične serije "Hulu". Njena sestra Kendal Džener pozajmila je avion za putovanje sa prijateljicom Hejli Biber i Džastin Skaj, a snimci menija izbliza pokazali su da gosti mogu naručiti proizvode kao što su azijska salata od piletine, Kaprese salata i piletina Alfredo bez glutena.

U međuvremenu, koktel meni je nudio margaritu od jagoda napravljenu od "Kendall's" tekile marke 818, lične votke, šampanjac od ruže i opciju votke od brusnice. Kajli je kupila avion Global Express za 72,8 miliona dolara 2020. godine.

Kardašijani i društvene mreže: Kajli Džener postala prva žena sa više od 300 miliona pratilaca na Instagramu
Foto: Profimedia
Unutrašnjost aviona je impresivna sa prilagođenim bež sedištima na kojima su inicijali "KJ" ispisanim i osvetljenjem u boji preko plafona koje se može programirati da sija u različitim nijansama.

Kajli avion takođe ima više soba, uključujući apartman za zabavu, glavni apartman, dva kupatila, galeriju, prostor za odmor za posadu, ormar i mnogo ostava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: