Nedelja, 22.06.2014.

18:00

Zamorče tajno oplodilo čak 100 ženki u zoo vrtu

Nemalo iznenađenje zadesilo je zaposlene mini zoološkog vrta "Hatton Park World" u Velikoj Britaniji. Najverovatnije zbog zabune nekog od posetilaca koji je zamoče nakon maženja pogrešno stavio u ženski kavez, potentni mužjak oplodio je čak 100 ženki.

Izvor: Index.hr

Default images

Rendi je dugo čekao svoj trenutak kada će moći da priđe nekoj ženki, a kada je njegovo vreme napokon došlo, nije se mogao zasititi. U zoološkom vrtu tako se sada neplanirano očekuje novih 400-tinjak malih zamorčića.

Direktor Ričard Kredok rekao je za Metro.co.uk da je Rendi izgledao vrlo zadovoljno kada su ga iscrpljenog uočili kako drema na hrpici slame.

"Pretpostavljamo da ga je neko dete vratilo u pogrešan kavez ili je Rendi nekako slomio pregradu i uspeo da se prikrade ženkama", rekao je.

"Ne znamo koliko je dugo proveo u ženskom delu, ali pretpostavljamo da se radi o nekoliko nedelja jer je oplodio čitavu žensku populaciju. Sada je vraćen među muške prijatelje kojima sada ima sa čime da se pohvali ", dodao je.

Zaposleni su već počeli da rade na proširivanju životnog prostora za životinjice kako bi imali mesta za Rendijevo brojno potomstvo.

Foto: Image courtesy of tiverylucky / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: