Keruša provalila u boks sa štencima da bi ih utešila

Često objavljujemo divne priče o tome kako su psi uvek spremni da pokažu ljubav prema drugom biću, a ni ova nije izuzetak.

Izvor: B92

Petak, 05.02.2016.

08:44

Keruša provalila u boks sa štencima da bi ih utešila
Foto: Screenshot

Megi je napuštena keruša australijskog ovčara, koja je nedavno preuzeta sa ulice sa svojim štencima i privremeno smeštena u sklonište za pse u Kanadi.

Osoblje skloništa znalo je da je divna i požrtvovana majka svojim štencima, ali su se ipak iznenadili kada su na sigurnosnim kamerama u nedelju tokom noći videli šta radi...

Megi je čula kako u nekom drugom boksu cvile štenci koji su tog dana sami doneseni u sklonište, pa je pobegla iz svog boksa i provalila u njihov boks - legla je pored njih da ih ugreje i uteši! Radnica skloništa slučajno je bacila pogled na kamere i videla da se Megi šeta po skloništu, zatim prilazi boksu liže ga i počinje da laje. Devojka je tada shvatila šta Megi traži pa je otišla do boksova da joj otvori onaj u kojem su boravili štenci..

-Često se srećemo sa raznim slatkim situacijama ovde u skloništu, psi su zaista spremni na divne stvari, ali ovo što je Megi uradila zaista nas je dirnulo... - kažu u skloništu.

Megi se verovatno sažalila na plač štenaca pa je ostavila svoje štence koji su bili namireni i krenula do drugih štenaca da i njima ponudi majčinsko okrilje.

-Kada pronađemo napuštene štence uglavnom ih prosleđujemo u privremene domove gde se ljudi o njima predano brinu. Međutim, izgleda da nam privremeni dom za ove mališane neće trebati jer ih je Megi već prisvojila!

Pogledajte video na kome se vidi kako Megi istražuje odakle se čuje plač štenaca...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: