Poklon Eve Braun: "Okreni moj broj"

Kultna bečejska pop grupa Eva Braun ima novi poklon za svoje fanove. Posle singla "U izgnanstvu" ekskluzivno na B92.fm preslušajte i daunlodujte pesmu "Okreni moj broj" novi singl sa albuma "Playback", koji bi trebalo da se pojavi u prodaji tokom proleća.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2011.

11:08

Default images

Pesma "Okreni moj broj" radijsku premijeru imala je u emisiji "Pop Mašina" na radiju B92 u sredu 2. februara, a bend je krajem januara u Novom Bečeju snimio i spot za istu pesmu.

"Playback" je snimljen u studiju "Do-Re-Mi" u Novom Sadu.

Eva Braun će posle duže pauze svirati koncert u Beogradu i to u ponedeljak 14. februara za Dan zaljubljenih u "Gun clubu", gde će publika pored brojnih hitova koje je Eva Braun stvarala u poslednje dve decenije, moći prvi put da čuje i nove pesme sa ploče "Playback".

Cena karte za koncert iznosi 800 dinara u pretprodaji, a karte mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: