Bruno Mars moli organizatore da nastupi na dodeli Gremija FOTO

Nakon što su organizatori Gremija objavili spisak muzičara koji će nastupiti na dodeli, pevač Bruno Mars je na Tviteru napisao molbu da njegov bend "Silk Sonic" bude dodat na listu izvođača.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

09:39

Bruno Mars moli organizatore da nastupi na dodeli Gremija FOTO
Foto: Profimedia

Mars je ranije ovog meseca objavio da su se on i Anderson Pak udružili i formirali bend koji se zove "Silk Sonic". Njihov debitantski singl "Leave the Door Open", koji će se pojaviti na predstojećem zajedničkom albumu dvojca, premijerno je prikazan u petak.

Nakon što su organizatori dodele nagrada Gremi objavili listu muzičara koji će nastupiti na predstojećoj dodeli nagrada - s imenima među kojima su: Tejlor Svift, Bili Eliš, Megan di Stelion i Džon Mejer - Mars se oglasio na Tviteru i zatražio od njih da spisak dopune.

"Dragi Gremi, ako u svojim srcima možete da dopustite da dva muzičara bez posla nastupaju na vašoj dodeli, zaista bismo to cenili", napisao je Mars u otvorenom pismu na Tviteru. Pevač je u tvitu obećao da će "Silk Sonic" poštovati sve sigurnosne protokole, pa se i našalio da su spremni da idu na audiciju. Dodao je da "neko vreme nisu mogli da nastupaju" i da "samo žele da pevaju".

Mars je uveravao organizatore da će uraditi "onoliko kovid testova koliko treba".

Takođe je pokrenut i haštag #LetSilkSonicThrive, koji u prevodu znači "pustite Silk Sonic da napreduje", a koji ima više od 17 miliona postova u kojima fanovi pevača pružaju podršku njegovoj inicijativi za nastup na dodeli.

Dodela Gremi nagrada održaće se u nedelju, a do sada se organizatori nisu oglašavali o Marsovoj molbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: