Sprema se veliko muzičko "Provetravanje"

Čovek bez hrane može da izdrži dva do tri meseca. Bez vode dva do tri dana. Ali bez vazduha svega tri do pet minuta. Otprilike toliko traje jedna pesma. Zato „Provetravanje“ mora biti redovno!

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 05.09.2013.

18:34

Default images

“Provetravanje” je trajna akcija koncertne agencije “Odličan hrčak” kojom se osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima. U saradnji sa lokalnim zajednicama, “Provetravanje” će otklanjati posledice nedostatka svežeg vazduha kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Sa provetravanjem Srbije započeće se u Nišu, tačnije 14. septembra u Banovini, nastupima sastava Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i Plastic Sunday. Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara u Vintage shopu, Music House-u i u Energy music shopu.
Posle Niša “Provetravanje” stiže i u Kragujevac 21. septembra u baštu Doma omladine

uz nastupe Darkwood Dub-a, Obojenog programa i grupe Ti. Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kragujevačkog Doma omladine po ceni od 700 dinara.

Iz “Obojenog hrčka” navode da je to tek početak “Provetravanja” koje će uskoro zahvatiti i ceo region.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: