Jesenja turneja Električnog Orgazma

"To što vidiš, to i jeste, a to što doživiš na koncertima Električnog orgazma je jedinstveno i neponovljivo!" Gile i ekipa se sa otvorenih letnjih scena vraćaju u klupske prostore i za svoje fanove širom regiona pripremaju pravu rokenrol jesen.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

13:52

Default images

Koncertom u Bečeju 31. avgusta ElOrg kreću na jesenju mini turneju u okviru koje će nastupiti i u Vinkovcima 8. septembra, Osijeku 13. septembra, Aleksincu 14. septembra, Skoplju 15. septembra i nakon dve godine održati veliki solistički koncert u Beogradu – u Mikser House-u 20. septembra.

,,Šta očekuje publiku? Sve! Od ,,Paket aranžmana“ do aktuelnog albuma ,,To što vidiš, to i jeste“, kazao je Srđan Gojković – Gile i dodao da bend već uveliko radi na novim pesmama i da je upijanje energije publike na nastupima izuzetno važan deo stvaralačkog procesa. Električni orgazam“ je tokom svoje bogate karijere objavio 12 studijskih, sedam živih i tri kompilacijska albuma.

Koncert u Beogradu je "posebno značajan za frontmena grupe, Srđana Gojkovića - Gileta, koji će prvi put nastupiti u Savamali, samo nekoliko desetina metara od zgrade u kojoj je živeo kao dete," navodi se u saopštenju Miksera.

"Radujem se što će beogradski koncert posle dvogodišnje pauze biti upravo u Savamali. Za taj deo grada me vezuju drage uspomene“, rekao je Gile.

Predgrupa za beogradski koncert će biti Auf Wiedersehen“, pobednici Mikser festivala 2013. Auf Wiedersehen“ je nastao 2010. godine, a zvuk benda, utemeljen na garažnom zvuku i obogaćen elektronskim uticajima, karakteriše se repetitivnim psihodeličnim rifovima i elektronskim bitovima koji njihovoj muzici daju plesni, ali i dalje mračni karakter.

Karte u pretprodaji, po ceni od 600 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: