Nine Inch Nails predstavili novu pesmu

Bend Nine Inch Nails je predstavio na internetu novu pesmu "Everything" koja će se naći na njihovom novom albumu "Hesitation Marks".

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Utorak, 20.08.2013.

17:39

Default images

Pesma "Everything" je poslednja koju je Trent Reznor predstavio javnosti i to nakon premijere pesama "'Copy Of A" i "Find My Way", koje je bend svirao krajem jula u Japanu na Fuji Rock festivalu. Od tada pesmom "Copy Of A" bend počinje koncerte na svojoj američkoj turneji. Za vreme koncertne turneje u Americi publika je bila u prilici da čuje još jednu novu pesmu "Disappointed".

Sve ove pesme će se naći na novom albumu "Hesitation marks" koji bi u prodaji trebalo da se pojavi 3. septembra. Na albumu koji je naslednik ploče "The Slip" iz 2008. godine gostuju basista Pino Paladino, koji redovno svira sa grupom Who, kao i gitarista sastava Fleetwood Mac, Lindzi Bakingem.

U međuvremenu Nine Inch Nails se spremaju i za svoje evropske nastupe, a prvi imaju već danas, 20. avgusta u Londonu, nakon čega će i svirati i na Reading and Leeds festivalu 23. i 25. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: