Poljubac koji je šokirao svet – 24 godine kasnije... FOTO/VIDEO

Selma Bler i i Sara Mišel Gelar prisetile su se snimanja filma "Okrutne namere", u kom su snimile slavni poljubac koji je 1999. ostavio bez teksta publiku i kritiku.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2022.

12:12

Poljubac koji je šokirao svet – 24 godine kasnije... FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia/ ©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection

Selma Bler i Sara Mišel Gelar bile su glavne zvezde tinejdžerske romantične drame iz 1999. godine "Okrutne namere", nakon koje njihovo prijateljstvo traje već 24 godine i ne vidi mu se kraj.

Selma i Sara su se ovih dana prisetile prošlih vremena i ponovo se susrele sa scenaristom i rediteljem filma Rodžerom Kumbleom, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.
"Sastanak Tajnog društva povodom 24. godišnjice. Svi to rade... Samo niko o tome ne priča. Osim mene", napisala je Sara u opisu fotografije.

Prijateljice su se zapravo i upoznale na snimanju, a do danas su ostale bliske. Selma, koja se inače bori s multiple sklerozom, istakla je u nekoliko intervjua da je Sara jedna od prijateljica na koje se uvek može osloniti.

Selma je u filmu igrala Sesil Koldvel, dok je Sara glumila Ketrin Mertol, a njihov poljubac je dobio i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac. U početku je film dobio različite ocene kritičara, ali uprkos tome, postao je hit zaradivši od prikazivanja 75,9 miliona dolara na svetskim blagajnama, a s vremenom je postao kultni klasik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: