Petak, 06.07.2007.

09:30

Besplatan prevoz na Exit

Kompanija "Carlsberg Srbija", nosilac brenda "Tuborg Green" u Srbiji, u saradnji sa "Exit" festivalom, organizuje besplatan autobuski prevoz iz najvećih gradova Srbije i regiona do Novog Sada. Prijave za prevoz Tuborgovim autobusima u regionu su pri kraju,  a za Srbiju su počele  6. jula 2007. godine.

Izvor: B92

Default images

U okviru kampanje “Piti ili Biti”, koju zajednički uspešno realizuju Tuborg i "Exit" treću godinu za redom, angažovano je 70 Tuborgovih autobusa koji će posetioce na "Exit" dovesti iz svih većih regionalnih centara i gradova Srbije.

Osnovni cilj ove kampanje je podizanje nivoa svesti među mladim ljudima o rizicima koje nosi vožnja pod uticajem alkohola.

Pravo na prevoz Tuborgovim autobusima imaju posetioci festivala iz Srbije koji su kupili kartu za festival, koji su registrovani korisnici komjuniti sajtawww.myexit.org i koji se u predviđenom roku (do popune mesta) prijave.

Iz Beograda i Zrenjanina previđeni su svakodnevni polasci za Novi Sad, a iz Subotice, Kragujevca i Niša predviđen je polazak samo u četvrtak, 12. jula.

Svi koji rezervišu mesto u autobusu iz Beograda ili Zrenjanina ka Novom Sadu automatski su rezervisali i mesto u autobusu koji će ih sledećeg jutra vratiti u Zrenjanin ili Beograd.

Organizator moli sve posetioce da pažljivo popune formular za prijavu i da u njega unesu sve dane za koje je potreban prevoz. Kada jednom potvrdite svoje podatke gubite pravo da ponovo aplicirate.

Svi koji rezervišu mesto u autobusu koji polazi iz Subotice, Kragujevca ili Niša u četvrtak, 12. jula, automatski su rezervisali mesto u autobusima koji iz Novog Sada ka ovim gradovima polaze u ponedeljak, 16. jula.

Precizne podatke o polascima u povratnom mejlu dobć'e svi koji popune prijavu.

Prijave za prevoz Tuborgovim autobusima u regionu su pri kraju, a za Srbiju su počele 6. jula 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

17 h

Podeli: