Vučić o Milanoviću: "Razumem ga, on je veliki prijatelj Srbije" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu predsednika Hrvatske Zorana Milanović.

Izvor: B92

Utorak, 21.09.2021.

12:24

Vučić o Milanoviću:
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Naime, Milanović je istakao da je Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih".

"Ja ga razumem, on je veliki prijatelj Srbije. čezne da vidi Srbiju u EU. Smetam mu ja. Rešićemo taj problem. Ali to ne menja činjenicu da će Srbija prestići Hrvatsku. Nekada su imali 15 milijardi u odnosu na Srbiju. Neće se promeniti (i odgovor) na njegove niske uvrede, nastaviću da ne uzvraćam uvredama. Da ga vređam, ne pada mi na pamet. On je izbor građana i to je njihova slika i prilika", kazao je predsednik Srbije u obraćanju medijima posle sednice Saveta o nacionalnoj bezbednosti.

Podsetimo, predsednik Zoran Milanović je u Njujorku na predavanju na Univerzitetu Kolumbija klevetao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kritikovao Evropsku uniju.

Milanović je uoči današnje sednice Saveta bezbednosti održao predavanje na ovom univerzitetu i za Srbiju rekao da je "prepreka" i "najteže" to što je, kako tvrdi, predsednik Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih", preneli su hrvatski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: