Vučić iz UAE: Izvanredan sastanak sa prijateljem Srbije, donosim strateški važne vesti za našu zemlju FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Kaldunom al-Mubarakom, sa kojim se dogovarao o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.03.2021.

11:15

Default images

Kako je Vučić napisao ispod fotografije na Instagramu, iz Emirata "donosi strateški važne vesti za Srbiju".

"Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju", napisao je predsednik na Instagramu.

"Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji"

FOTO: Printskrin/Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanom pandemijom kovida 19.

"Fantastičnu prezentaciju", kako je napisao predsednik Vučić ispod fotografije na svom profilu na Instagramu, održao je dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama.

Osim ove prezentacije, Vučić je prisustvovao i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovida, koju je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šefica Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija.

"Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19 koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv Covid-19, koju nam je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija", napisao je predsednik Aleksandar Vučić u opisu svoje objave na Instagramu.

Podsetimo, Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: