Specijalni sud pozvao još dvojicu bivših pripadnika OVK

Specijalno tužilaštvo pozvalo je na saslušanje još dvojicu bivših pripadnika tzv. OVK Fatmira Sopina i Sejdia Veseljija, preneo je Kossev.

Izvor: Beta

Utorak, 15.10.2019.

16:45

Specijalni sud pozvao još dvojicu bivših pripadnika OVK
Getty images/ Kael Alford/Stringer

"Samo što sam saznao da je Specijalni Sud poslao poziv članu parlamenta, pozivi su stigli i predsedniku ogranka Prištine Fatmiru Sopinu i veteranu OVK Sejdiju Veseljiju", napisao je na Fejsbuku predsednik Organizacije ratnih veterana OVK Hisini Gucati.

Gucati je kazao da će svi oni koji su pozvani od strane tog suda "izaći će čistog obraza".

Za sada nije poznato u kom su svojstvu ova lica pozvana.

Gucati je jutros takođe najavio da je nekadašnji lekar OVK u regionu Drenice i poslanik PDK u Skupštini Kosova, Fadilj Beka takođe pozvan na saslušanje.

Sam Beka izjavio je da je poziv dobio u ponedeljak i da je pozvan u svojstvu svedoka.

Specijalno tužilaštvo za ratne zločine na Kosovu, od novembra prošle godine pa do danas, ispitalo je više stotina osoba, prenosi Kossev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: