Mali: Tramvaji nisu mogli da prođu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je tramvajski saobraćaj u Beogradu nije mogao da se odvija zbog protesta građana.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

20:27

Default images
foto: Tanjug

On je u vestima B92 govorio o potpisivanju ugovora o “Beogradu na vodi“, a prokomentarisao je i protest građana, protivnika projekta “Beograd na vodi“ ispred zgrade Geozavoda, u trenucima kada je potpisivan ugovor.

“Ima ljudi koji kritikuju, mi smo otvoreni za svaku konstruktivnu kritiku, ja sam arhitekte primio jedanput i razgovarao sa njima. Što se tiče tramvaja, oni nisu mogli da prođu zbog okupljenih građana, a saobraćaj je normalizovan posle završetka protesta“, rekao je Mali.

Podsetimo, nasred kružnog toga ispred zgrade Geozavoda bila su postavljena dva tramvaja kako delegacije koje će izaći iz zgrade ne bi videle demonstrante.

Ovu informaciju je, kako prenosi Blic, potvrdio i vozač jednog od tramvaja, koji je rekao da mu je "naređeno da tu stane".

Svi putnici su izašli iz tramvaja, a demonstranti su dobacivali: "Sklonite tramvaj, što se sada krijete?"

Prema potpisanom Ugovoru o izgradnji projekta "Beograd na vodi", Republika Srbija biće vlasnik 32 odsto kapitala, dok će partner iz UAE biti vlasnik 68.

Mali je rekao da je Srbija dobila izuzetno dobar ugovor sa investitorom za izgradnju “Beograda na vodi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: