Gužve na graničnim prelazima

Saobraćaj u Srbiji je od jutros pojačanog intenziteta, posebno na putevima koji vode ka Bugarskoj i Makedoniji. Prema Crnoj Gori nema gužvi.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 14.07.2013.

10:09

Default images

Na prelazu Brodarevo, ka Crnoj Gori, nema zadržavanja.

Zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila su oko 30 minuta, ali se tokom dana očekuju veće gužve, javio je Auto-moto savez Srbije.

Za sada se za naplatu putarine ne beleže duža zadržavanja.

Danas i u ponedeljak će se između 22 časa i pet sati ujutru izvoditi radovi na obeležavanju brzih traka, na delu državnog puta I A reda broj 1, i to na deonici od petlje "Lasta" do "Gazele". Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Do 20. jula biće izmenjen saobraćaj na državnom putu IA reda broj 1 (autoput E-75), u smeru Leskovac-Beograd, zbog radova na mostu preko
Nišave.

Zbog radova na deonici državnog puta IA reda (autoput E-75) u zoni Novog Sada, u smeru Subotica-Beograd, vozila se preusmeravaju na pomoćne saobraćajnice. Takav režim trajaće do 31. avgusta.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške na autoputu E-75 Beograd - Novi Sad, pa se saobraćaj obavlja dvosmerno preko novog mosta.

Na putu IA-4 Kneževići-Kremna, na vijaduktu Šljivovica, zbog oštećenja kolovoza, saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom.

Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: