NIš: Nagrade za najbolje policajce

Grad Niš nagradio zlatnicima najbolje policajce Policijske uprave, a Nišavski upravni okrug je, povodom Dana policije, najboljim poklonio ručne satove.

Izvor: Tanjug

Subota, 22.06.2013.

15:48

Default images

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da priznaja dobijaju "najbolji među najboljima" i najavio da će grad za potrebe policije obezbediti četiri vozila koja će uskoro biti predata Policijskoj upravi.

Zlatnici grada uručeni su Saši Stankoviću, Daliboru Jovanoviću, Milošu Petkoviću, Dragani Sarledić, Radomiru Periću, Dejanu Milosavljeviću, Verici Mitić, Branku Stojkoviću, Ivanu Laziću i Saši Stanisavljeviću.

Perišić je rekao da policija ima ključnu ulogu u borbi protiv kriminalai korupcije i da u toj borbi moraju učestvovati svi zajedno, policija grad i građani.

On je kazao da su bezbedonosne kamere postavljene na keju gde se nalazi spomenik Šabanu Bajramoviću i dodao da je planirano da kamere do septembra budu postavljene na najprometnijim mestima u gradu u cilju povećanja bezbednosti.

Načelnik PU u Nišu Srđan Grekulović rekao je da grad po prvi put povodom Dana policije nagrađuje najbolje policajce u protekloj godini i izrazio nadu da će to postati tradicija.

Na svečanosti u okrugu nagrađeni su Dejan Stefanović, Vesna Miladinović, Sašsa Petrović, Bogdan Ignjatović, Živan Jovanović, Milan Cekić, Milovan Lučić i Zoran Kostić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: