Kolima prešao preko tela poginulog

Podneta prijava protiv vozača službenog automobila Republike Srbije jer je, tokom uviđaja saobraćajne nesreće, vozilom prešao preko tela poginulog.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2010.

16:47

Default images

Zaječarska policija podnela je prijavu protiv G.J., vozača automobila “audi” beogradskih registarskih tablica, čiji je vlasnik Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, zbog ometanja uviđaja saobraćajne nesreće u kojoj je juče nastradalo jedno lice.

On je, kako je rečeno B92, prešao automobilom preko delova tela poginulog.

Istražni sudija Osnovnog suda u Boru Jasminka Stefanović, koja je vršila uviđaj, rekla je za B92, da je taj vozač prošao velikom brzinom pored policijskih automobila i preko obeleženih tragova.

Ona je dodala da je vozilo koje nije bilo pod pratnjom skoro pregazilo prisutne i da je vozač, kada je bio prinuđen da zaustavi automobil, bio bahat i drzak.

Prvo se pozvao na imunitet, a potom na imunitet jedne osobe koja je bila sa njim u vozilu, a koja se sama nije pozivala na imunitet, rekla je Stefanovićeva i dodala da bi naložila momentalno hapšenje da nije imala težak uviđaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: