Utorak, 21.10.2008.

01:12

Benzin i pirotehnika u ostavi

U Kuršumliji su u ponedeljak uveče u stanu na 4. spratu zgrade eksplodirala pirotehnička sredstva i zapalio se benzin koje je vlasnik stana držao u ostavi.

Izvor: Beta

Default images

Srećom, u eksploziji i požaru koji je potom izbio nije bilo povređenih. U kuršumlijskoj policiji rečeno je da se eksplozija dogodila posle kvara na električnim instalacijama u stanu Milana V., u kojem je pričinjena velika materijalna šteta.

Usled jake detonacije, pukli su prozori stana Milana V. i okolnih stanova, a stanari četvorospratnice su u panici napustili zgradu.

Posle eksplozije, u stanu Milana V. izbio je požar, koji su vatrogasci ugasili.

Prema prvim nezvaničnim nalazima istrage, uzrok eksplozije i požara jeste nepropisno držanje velike količine pirotehničkih sredstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: