Utorak, 10.05.2016.

12:33

Novinari TV Most napadnuti u Obiliću

Novinarska ekipa Televizije Most iz Zvečana napadnuta je danas tokom snimanja priloga u Obiliću, javila je ta medijska kuća.

Izvor: Beta

Default images

Kako je navedeno, incident se dogodio oko 11 časova u centru Obilića kada je mlađi Albanac najpre verbalno, a zatim i fizički napao novinara Jasminu Stojković, snimatelja Bobana Sekulića i vozača Aleksandra Stolića.

"Mlađi Albanac je prišao našoj ekipi, psovao, vikao i vređao nas, govorio je šta ćete vi ovde, vaše mesto je u Beogradu, marš u Srbiju. Zatim je lopatom, koju je uzeo iz obližnje prodavnice, zamahnuo prema snimatelju i udario ga u ruku", kazala je Stojkovićeva.

Ona je kazala da je napadač verovatno reagovao na beogradske registarske tablice automobila Televizije Most.

"Sve to je posmatrala velika grupa Albanaca, koja nije reagovala. Ekipa je pozvala policiju, koja je došla posle desetak minuta, iako se policijska stanica u Obiliću nalazi u neposrednoj blizini mesta gde se napad dogodio", dodala je Stojkovićeva.

Napadač je nakon incidenta pobegao, a ekipa Televizije Most odvedena je u policijsku stanicu zbog davanja izjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Ukrajina odbija

Ukrajina neće produžavati gasni sporazum sa Rusijom izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i dodao da su u toku pregovori o slanju prirodnog gasa iz Azerbejdžana u Evropsku uniju.

9:39

4.7.2024.

1 d

Podeli: