Petak, 05.05.2017.

09:44

Đukanović: Nije Herceg Novi srpska varoš

Lider DPS-a Milo Đukanović, na konvenciji za lokalne izbore u Herceg Novom, protivnike iz Demokratskog fronta nazvao je "raspomamljenom četničkom bratijom".

Izvor: Tanjug

Đukanović: Nije Herceg Novi srpska varoš
Milo Ðukanoviæ, Foto: Tanjug, arhiva

"Nije Herceg Novi srpska varoš, već crnogorski ponos", poručio je Đukanović sinoć na završnoj konvenciji Demokratske partije socijalista, a prenose podgoričke Vijesti.

On je kazao da su lideri Demokratskog fronta najveća sramota savremene Crne Gore. "Po prvi put u dugoj i svetloj istoriji Crne Gore imamo izdajnike koji se ponose svojom izdajom, a najveći greh im je što su poverovali da mogu i imaju pravo da dođu na vlast izazivajući bratoubilački rat", kazao je Đukanović. On je istakao i da ulazak Crne Gore u NATO nije njena želja da ratuje niti da bude dominantno deo vojnog saveza.

"Naša pripadnost Evroatlantskoj alijansi jeste upravo namera da učvrstimo crnogorsku stabilnost i bezbednost, da se nikada više na ponovi 1999 - da o nama odlučuju tamo gde nas nema. Bolje će se o nama odlučivati tamo gde mi sedimo, a sedećemo od 25. maja u stolici Nato alijanse", poručio je Đukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

1 d

Društvo

MUP se hitno oglasio: Katastrofa stiže u Srbiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za vanredne situacije, izdao je upozorenje za Mionicu, večeras i sutra, za pojavu grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina za kratko vreme.

13:50

1.7.2024.

1 d

Podeli: