Četvrtak, 20.09.2012.

00:35

Presuda za paljenje Ambasade SAD

Presuda Milanu Živanoviću, optuženom za paljenje Ambasade SAD u Beogradu, biće izrečena danas pred Višim sudom u Beogradu.

Izvor: B92

Presuda za paljenje Ambasade SAD IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Анон

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.
(Bubble_ Bee, 20. septembar 2012 08:10)

Тадашњи председник је био Борис Тадић, чија је странка активно позивала грађане да учествују на митингу, а онда је он побегао у Румунију.

Pera Božić

pre 11 godina

Zorane Vujoviću neka ti je večna slava i hvala...dobro znaj da ćemo oterati okupatore i vratiti tvoj Kosmet! Živeo Partizan i majka Srbija.

Nik

pre 11 godina

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.
(Aleksandar, 20. septembar 2012 09:40)

KAKO TE NIJE SRAMOTA, NESRECNI ROB(OT)E novog svetskog poretka?!?!?!?!?!?! Ne znam samo da li mi se vise gadi tvoja glupost i naivnost ili (ukoliko je to slucaj) NEDOSTATAK OBRAZA i poltronstvo...

P.s. Oprosticete mi na ruznim(ili su ipak prikladne?!) reci(ma)... Ovako nesto procitati VISE JE NEGO TUZNO i u svim normalnim ljudima izaziva BES i nevericu! Sramota je sta se sve radi i kako pojedinci(a zarad sake dolara) SPINUJU i ucestvuju u jednom od NAJODVRATNIJIH procesa fabrikovanja istorije... BLJAK!!!

Lajavica

pre 11 godina

Ne treba Amerika da se brine za svoju budućnost, dok je Srba i Srbije.
Čitajući komentare, reklo bi se da SAD imaju više fanova ovde, nego u samoj Americi.
Čitav svet, pa i sami Amerikanci sve više uočavaju i javno osuđuju nakaradnu spoljnu politiku ove zemlje, jedino nekim Srbima ona i dalje predstavlja ideal.
To su oni koji se stide što su Srbi, što ovde žive...ali I DALJE SU TU!!!
Ne mrdaju.
Ok društvo, ako ste već ovde, onda ste dužni da poštujete ovu zemlju, kao što bi morali da poštujete Nemačku, Francusku, Ameriku ili bilo koju drugu zemlju razvijenog sveta, da tamo živite.
A ako se stidite - široko vam polje, niko vas neće zadržavati. Ostaće iza vas DOBRA radna mesta za sve one koji bi da urade nešto dobro za ovu zemlju. Bićete tamo korisniji, nego ovde sa komentarima na forumima gde sve neistomišljenike šaljete u Palmotićevu, u zatvor, u tor.....

Ah da...pa ovde ste jer tamo TAKVE ne primaju.

Mix

pre 11 godina

Jedini i pravi krivci za paljenje američke ambasade su organizatori protestnog mitinga a najviše : Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Velimir Ilić! Ostali su samo puki izvršioci!
Ali, ne postoji zlo niti protivzakonita aktivnost koje pobrojani neće moći učiniti da bi došli pod udar zakona! Oni su IZNAD ZAKONA!

mr.real

pre 11 godina

Meni zaista nije jasno i ne mogu da se pomirim sa tim da u našoj Srbiji ima toliko primitivizma i opšte površnosti. Na ovakav tekst je 90% komentara o Koštunici (koji svakako ima određenu vrstu odgovornosti makar zbog f-je koju je obavljao) i o tome "a što su oni nas bombardovali?" i sl.
Ako smo optužili osumnjičene onda to treba da na civilizovan način i u razumnom roku dovedemo do kraja i molim lepo. Naravno da niko iole normalan u ovoj zemlji (a nadam se i šire) ne može da opravda ono što je NATO uradio '99. ali molim vas - mi naše obaveze moramo ispuniti zbog nas a ne zbog amerikanaca ili međunarodne zajednice. Tako sutra možemo za olakšavajuću okolnost za teško krivično delo nekog navijačkog huligana da navedemo "pa eto, njegov klub je izgubio pa se istresao na protivničkom navijaču i izbo ga nožem".
Molim sve da se maksimalno uozbilje i da se svi zajedno potrudimo da postanemo ljudi a posle će ovo društvo da počne da liči na društvo a ne na raspuštene horde..... Vlast (ko god da je vrši) će se odmah postaviti kako treba i početi da radi kako mora samo kad vidi da su građani ove zemlje odlučni da postanu deo svetske civilizacije kao organizovano društvo.
U suprotnom, ponavljaće nam se ambasade, Kovačevići, afere i ko zna šta još (ne daj Bože) gore.
Samo dobra i jaka volja Srbiju spasava!

Marko

pre 11 godina

Neredi u gradu posle otimanja trecina dela teritorije nazivati divljastvom i osudjivati te ljude to nije normalno. Sada su to huligani a petog oktobra bili revolucionari. A kada u Londonu,Atini,Madridu sruse ceo grad zbog mera stednje,oni su tada demonstranti i niko ih ne osudjuje javno. A Amerika nas osudjuje zbog ovih nereda a pogledajte bilans koji se svake godine dogodi kada neko osvoji titulu u nekom sportu,jedna totalno banalna stvar a ponavlja se svake godine http://sportal.rs/news.php?id=29770 , a ovde mozete pogledati kako to uzivo izgleda http://www.youtube.com/watch?v=BC13YEwbxmw&feature=related .. Zatim ovaj video koji snimatelj prati smehom http://www.youtube.com/watch?v=3Z5UVN_eI_Q&feature=related
E to je taj zapad koji nas uci lepom ponasanju.. To je vasa zemlja snova.. A mi smo divljaci i tako dalje..
Molim za objavu komentara..

Aleksandar

pre 11 godina

Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.
(deNiro, 20. septembar 2012 11:21)

Slazem se, jedino sto su jos veci monstrumi oni koji ispiraju usta tim nesretnim detetom da bi relativizovali druge zlocine i isterivali svoju politicku agendu. To je tek ispod nivoa svake ljudskosti jer ispada da su jedva cekali da se nesto tako desi da bi imali sta da stave u svoja usta kao 'argument'. Nemam mentore ni nalogodavce, samo mi se gade neljudi.

deNiro

pre 11 godina

@ "A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?"
Kako neko na ovakav zahtev može da lupa minuse? Zar toliko idiota ima među nama?
(NaTa, 20. septembar 2012 09:49)

NaTo,nisu to idioti,to su sajber ANTISRBI.To je rizik ovakvog vida komunikacije.Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.

Lazar

pre 11 godina

Znaci,umesto da smo pre proglasenja bili na ulici,da smo protestvovali,negodovali,da nismo pricali da necemo nista uciniti cak i da proglase nezavisnost,mozda se ovaj dogadjaj ne bi ni dogodio.Medjutim,zapad i Albanci su uvideli povoljnu politicku priliku i proglasili nezavisnost,i zato je krivica i na Borisu Tadicu,ali svi to izgleda zaboravljaju.Dalje,ako iko ima dokaza da je za sklanjanje policije bio kriv Kostunica,zasto se on jos uvek sece slobodno?Daj da vidimo te dokaze!Ili ih ima,ili ih nema!Za sad ste me sa tim nepodkrepljenim tvrdnjama samo ubedili da ih nema,i da je to politicki manevar onih koji to tvrde.Mislim,ja mogu to da zakljucim na osnovu cinjenica da niko nikada nije izneo dokaze i pokrenuo nesto.Najdalje se otislo sa onim da je neki njegov covek to naredio,sto jos uvek ne znaci da je tu umesao prste Kostunica ili za to niko nema ama bas nikakvih dokaza.

Sto se tice ovih klinaca,razumem gnev,oni su nama uzeli zemlju a sada nam sude zbog nereda,ali nije to bas tako jednostavno.Ne smeju se paliti ni ambasade drugih drzava ni imovina svoje drzave,to nikad nisam kapirao kada vidim lomljavu grada.

Bane iz Nis

pre 11 godina

Treba takve slucajeve unistavanja imovine druge zemlje strogo kaznjavati te pocinioce huligane jer ovako se vise nemoze i ne sme da nas 7,5 miliona Srba placa za sve njihove grehe!saka 30-40 neobuzdanih neotesanih balvana gura u propast sve Srbe! Stop teror huligana!Jedino tako postajemo pravna drzava gde se zna ko sta radi

Crnogorac

pre 11 godina

Kako ste vi nevjerovatno glup narod, pa da li je to uopšte moguce... Rušite svoju zemlju, palite i razbijate jer ste ljuti, pa zašto onda, ako ste junaci, ne idete na Kosovo? Sve što razbijete, na kraju sa debelom kamatom plaćate?!?! Imam 28 godina i kada vratim film unazad i prisjetim se šta je sve narod Srbije radio, dobro je da još uvijek postojite. A najviše ste išli protivu sebe. Nevjerovatno.

Brate, kolektivno ludilo i histerija...

bill

pre 11 godina

stvarno moras biti kreten od coveka tj sudca, politicki reks ker da za masovno pocinjeno krivicno delo osudis jednog ili nekoliko ljudi...organizatori, podstrehivaci su pravi izvrsioci a ovi su samo orudje kao lopata ili kramp

Mario Bros

pre 11 godina

Ovo je najbolji primer kako politicari potpale narod, stvore atmosferu euforije pateticnim govorima. Napale masu i onda narede policiji da ne stiti ambasadu. Zatim se vrate u topli dom nevini, a narod sam sebi unistava buducnost. Sta je ovaj student postigao? Ne vredi sebe unistiti za drzavu koja bi svakog prodala za recenicu podrske. Nikada ne krsiti zakon i prljati ruke zarad 'visih' ciljeva.

snicla

pre 11 godina

pa da uporedimo popodne kazne koje ce dobiti ovi momci i kazne koje su juce dobili albanci u specijalnom sudu za onakve zlocine, koji su jos i detaljno opisani, da ne nabrajam. jedva cekam da vidim.

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

nisam pristalica nijednog paljenja rušenja i ubijanja ni pod kojim opravdanjem. ali neću da verujem da komentari tipa "a ko će da odgovara za bombardovanje nato-a" i sl. imaju više minuseva nego pluseva. ispada da ovo čitaju i komentarišu više oni koji su to uradili nego građani Srbije, Srbi. ili su se Srbi pretvorili u najveće neprijatelje sebi samima. nacijo čukni se u glavu i uzmi se u pamet. propadamo i nestajemo.

Bane iz Nis

pre 11 godina

Zalosnono i jadno je kada politicari zakuvaju corbu oko Srbije iz proslosti pa onda prepuste politicka previranja u skupstini,a posle bace kosku resavanja problema narodu,fudbalskim vandalima,huliganima zato se i ovako sve to ruzno-tuzno po Srbiji lose zavrasava.Dokle bre?Ceo Svet nas omrznu

Lala

pre 11 godina

Mozete Kostunjavom da pljunete pod prozor. On je pokazao da ima dostojanstva i da postuje ovaj narod ma kakav bio.
I dosadni su ovi horski komentari, tipa Kostunjavi zapalio ambasadu,te ukrao iz Kolubare,te Kosovo...

VR74

pre 11 godina

Zanimljivo, dve presude u dva dana. Juce smo videli kako sud kaznjava za mucenje i ubistvo 80 ljudi (svakom po 15-16 godina). Videcemo danas koliko ljudskih (srpskih) zivota vredi ambasada SAD. Bilo, kako bilo, ja Amere i njihove institucije ne mogu i necu da postujem, dok sam ziv!!!

crni domino

pre 11 godina

A sta je sa Kostunicom koji je dozvolio ovakvo divljanje!?
Zasto tuzilastvo ne uzme izjavu onog Amera koji tvrdi da ima podatke da je Kostunica dozvolio paljene, kao sto je dozvolio strajk do zuba naoruzanih Beretki koje su se nakon toga osilile i ubile Djindjica!
Zasto pravda nije ista za sve!
Dokle tako?

deNiro

pre 11 godina

Ko ce suditi zapadu za RATNI ZLOCIN napada na suverenu drzavu.Vas fensi zapadnjake pitam.Sta je sa mrtvima u RTS-u,sprzenim civilima u vozu kog Grdelice,kastenim bombama po niskoj pijaci,unistenom infrastrukturom...Znam imate alibi.Milosevic,rezirani masakr kod Rachka,"genocid"u Srebrenici...

Veljko

pre 11 godina

Zar je samo Zivanovic zrtveno jagnje i jedini ogovoran, sta je sa direktnim nalogodavcima i inicijatorima - Kostunica, Toma Nikolic, Velja Ilic, vladika Filatret, Emir Kusturica, Bora Djordjevic ... ?!!

mr.real

pre 11 godina

Smešno!
Od onolike rulje retardiranih klinaca osudiše jednog, da ne spominjem dužinu trajanja procesa......
Bolje da se nisu ni trudili, ovako će ispasti da se podsmevamo amerima.

perica

pre 11 godina

Mi smo majstori u konfrontaciji sa zapadnim silama.Treba da odgovara Kostunica,on je indirektno poslao ovog momka i ostale da rade ono sto rade.Pitam tu istu gospodu da li ce ovakvi potezi vratiti KiM pod okrilje Srbije.

Koliko aršina imamo?

pre 11 godina

Kazniti isto onoliko, koliko su dobili tzv anarhisti za paljenje Grčke ambasade. Ili je razlika u tome što su ½anarhisti½ kako je onomad rekla Borka Vučić ½naša deca½ Ovi jadnici očigledno nisu ničija deca pa će shodno tome dobiti po 10-tak godina robije.

Bili smo u cokoladi

pre 11 godina

Neko rece "ide stoka sa istoka"...Za roditelje ubijenog srpskog deteta na nosi zapad je "neki fini svet"??? Samo su bacali "bombonice i kinder jaja" i malisanima i odraslim Srbima...

Hulk

pre 11 godina

Banda crvena ce stati iza njih ionako su sad na vlasti, sluzice im i trebace im za naredne periode ionako znamo da iza Alkatraza stoji Zandarmerija a iza Bogdanova i delija Crveni Djavoli - Sps
Na kraju Bogdanovu ce dobiti uslovnu kaznu jer je srpski patriota a palio je albansku zastavu sto nas vrh podrzava svi znamo zbog cega i dobice najverovatnije godinu dana uslovne kazne a mozda i novcanu kaznu sto je smesno, i bice heroj

Aleksandar

pre 11 godina

A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?
(Goran, 20. septembar 2012 07:50)

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.

Nikola

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim da li su ljudi konacno ukapirali da je cela ova prica bila nakacena Vojislavu Kostunici u kampanjske svrhe ne bi li mu umanjili rejting. Kostunica je podrskom Nikolicu u drugom krugu napravio hokus pokus i onima koji su mislili da su nezamenjljivi pokazao da je doktor nauka.

Maja

pre 11 godina

Zali boze zivota momka koji je tada poginuo(Vujovica), kola ce se slomiti preko ledja tog Zivanovica, a odgovoran je onaj koji je policiji rekao da se skloni.
Svi znamo sto je mitingu prethodilo i da li je pravedno sta nam se dogodilo? Pa nije. Samo ne mogu da shvatim sve one koji komentarisu ovakve vesti kada uporedjuju Ameriku sa nama i njihove interese sa nasim.
Dragi moji mi smo mali i slabi oni su veliki i jaki. Razmislite o tome i molim vas da se ne pozivate na ponos i slicne vrednosti koje sa politikom i realnim zivotom nemaju veze.

dzara

pre 11 godina

Cim neko pita sta ce biti sa NATO ubicama, sa onima koji su bombardovali skole, mostove, bolnice, sa onima koji su bacali kasetne bombe, osiromaseni uranijum zbog kog ce generacije trpeti posledice, nadobija se gomile minusa. Njihova zgrada ipak je mnogima vaznija od nasih zivota.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@PREDDY BAER: Nadam se da će svi učesnici paljenja američke ambasade u Bogradu pa i gospodin Koštunica, sa kojim "ispira usta" takozvana proevropska i pronatovska elita, biti kažnjeni kaznama koje će svojom recipročnošču apsolutno odgovarati kaznama izrečenim ZLOČINCIMA koji su bombardovali Srbiju u cilju njenog sveukupnog, a posebno ekonomskog, uništenja. Nisam za paljenje stranih predstavništava u Srbiji i takve činove smatram krajnjim divljaštvom ali, uprkos tome što kratko pamtimo, što smo sitne duše, NE ZABORAVIMO kako je sve počelo?!

hunter

pre 11 godina

a par godina kasnije ste uredno glasali upravo za te primitivce... pa sad nek mi neko kaže da ovde ljudi nemaju pamćenje zlatne ribice i pamet prosečne kokoši...

gospodin Ganci

pre 11 godina

Za kradju rukavice i jakne 3 meseca Padinjaka, za kacenje srpske zastave od mene bravo.

Smejete se u "Ko to tamo peva" kada Bata Stojkovic sa ljubavlju u glasu prica kakva su Nemci sila, a ne prepoznajete sebe u tom ogledalu.

Bubble_ Bee

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.

filantrop

pre 11 godina

Samo bez brige, molim!

Udruzba Dr K + Nemanja K + Sinod ce za clanove porodice optuzenih licno da se postaraju da im ne bude hladno i da deca imaju redovne obroke, a racuni budu placeni. Ja sam duboko, iskreno i sustinski ubedjen u to. A vi?

sandor

pre 11 godina

Zalosno je sto za procesuiranje skoro svakog slucaja primitivnog huliganskog divljanja cekamo podstrek u vidu nekog medjunarodnog pritiska. Tako je bilo i u slucaju Kovacevic i u slucaju Taton i kod paljenja dzamije i sada u slucajevima americke i nemacke ambasade. Nije cudo sto nas u inostranstvu cesto poistovecuju sa neposrednim izvrsiocima i smatraju da smo svi isti.

larry bird

pre 11 godina

Kakva je to "Inicijativa mladih za ljudska prava" koja zastupa interese ovih u kapuljačama i sa bakljama?
To mogu da budu samo njihovi roditelji i saborci sa tribina.
Ovo je jedan od onih što uteruju strah u kosti srpskom narodu, a isti blamiraju svojim delima.

Odgovarajuća zakonska kazna.
Stoku u torove.

Gde ste sada miševi?

pre 11 godina

Huligani, gde su vam sad one vaše patriote da vas brane i podrže? Nije lepo kad se lomi, pali i uništava i sada ćete to konačno shvatiti.

Preddy Baer

pre 11 godina

Jel to znaci da ce i Koshtunici biti izrecena zatvorska kazna? Americki ambasador potvrdio da ima dokaze. Jel nash Sud stupio u kontakt sa Ambasadom?

Нови талас

pre 11 godina

А када ћемо ми да осудимо њих што су нам сравнили са земљом пола државе?
Значи овај момак је сам запалио амбасаду и излупао Београд из чиста мира? Шта би тек било да су га изнервирали. Био би у рушитељском походу као Хулк.

Eki

pre 11 godina

Smjesno. U Srbiji se agresivni decki obicno vade na foru kako su bili pod dejstvom alkohola. Sada Amerika ispostavlja racun pa valja dokazati Americi kako drzava radi svoj posao.

Razmisljam

pre 11 godina

Ovom tipu treba da se da maksimalna kazna da bude za primer drugima kako se ovakve stvari nebi nikad vise ponovile. Da podsetim samo reda radi paljenje ambasade SAD je moglo da izazove medjunarodnu krizu, sudeci prema krhkim odnosima Srbije i SAD iz tog vremena lako su mogli to da shvate kao provociranje i objavu rata.
Tako da su lako mogli da nas jos jednom bombarduju, a te takozvane patrijote bi se prve zabile po podrumima i stradso bi kao i uvek neduzan narod. A to sto smo celom svetu pokazali kakvi smo divljaci, je prica za sebe

Sir Oliver

pre 11 godina

Nalogodavce treba pohapsiti i poslati na robiju a oni su poznati i maloj deci. Uzgred, koja je to olaksavajuca okolnosto ovog tipa sto je bio pijan?

Ivan

pre 11 godina

Toga dana je Srbija pala na nivo dzamahirije. Onakvo divljanje trazi da se kazne organizatori krajnje jadnog mitinga. Ogromna sramota, da se covek stidi drzave u kojoj zivi. Opet razvlace ulicare po sudovima, a odgovorni i organizatori ne smeju da budu pozvani na saslusanje na sudu!

RealistA

pre 11 godina

E moj brate, ne bi te oni nikada osudili da nije Amerika to sto jeste. Taj sudija koji ti izrice kaznu bi je prvi zapalio kao Neron Rim sto je, al sila Boga ne moli.. I spremni su da zamrznu diplomatske odnose sa jednom zemljom, zbog jednog obicnog sudskog procesa. Mora svet da zna ko su USA .... God less America !!

Marko

pre 11 godina

Amerika vrsi pritisak za ovaj proces,a ja bi da pitam sledece: Ko je odgovarao za bombardovanje civilnih objekata,ko je odgovarao za pogodjeni putnivki voz i za pogibiju toliko civila? Ko je odgovarao za koriscenje kasetnih bombi i bombi sa osiromasenim uranijumom koje i sada ubijaju ljude po Srbiji ? I sada vrsite pritisak da osudite golobrade mladice koji su napali ambasadu kamenjem i bakljama i to nakon demonstracija koje organizuje drzava i koja je imala i cilj da se napadnu ambasade posto je policija bila sklonjena sa ulica. Sa tako emotivnog skupa povodom otimanja dela zemlje i sa tim nabojem sta se ocekivalo da bacaju cvece kada prolaze pored. Ja sam isao da zapalim svecu za Zorana Vujovica a ovom momku zelim slobodu i sve najbolje u zivotu.

Drvoseca

pre 11 godina

Ovog pajsera, kao i sve koji su ucestvovali u "odbrani" Kosova ruseci centar Beograda, osuditi propisno, a sve koje je kamera zabelezila da su u toj rulji (sa one dve sretnice sto su opljackale butik) takodje procesuirati i naplatiti svu stetu. Makar roditelji prodavali stanove. I bice sve manje rusenja i bicemo civilizovanije drustvo.

student

pre 11 godina

Neka sad Vucic objasni zasto je onaj mladic poginuo u ambasadi!Pre 6 godina je pozivao da se ona zapali a sad!?Zapitajte se sta ce reci za godinu dana!>Vreme je da ode!

RK

pre 11 godina

Tu bandu treba osuditi za primer ostalima. Dakle koliki smo mi primitivci to je neverovatno. Ako kazne budu male onda smo zaista najgori i mesto nam je tu gde jesmo.

bgd

pre 11 godina

odlicno! jos da se osude ovi sto oborise nevidljive i ostale avione, pa zatim i one sto su na njih pucali dok su Ameri posteno radili svoj posao bombardovanja, i na kraju sve one sto ih pljuju, pa cemo biti demokratska i evropska drzava! ... e, da i odsteta za negativnu sliku NATO u medijima objavljivanjem umrlica kolateralne stete bombardovanja. mi za njih nismo ljudi.

Ivan

pre 11 godina

Toga dana je Srbija pala na nivo dzamahirije. Onakvo divljanje trazi da se kazne organizatori krajnje jadnog mitinga. Ogromna sramota, da se covek stidi drzave u kojoj zivi. Opet razvlace ulicare po sudovima, a odgovorni i organizatori ne smeju da budu pozvani na saslusanje na sudu!

Preddy Baer

pre 11 godina

Jel to znaci da ce i Koshtunici biti izrecena zatvorska kazna? Americki ambasador potvrdio da ima dokaze. Jel nash Sud stupio u kontakt sa Ambasadom?

Razmisljam

pre 11 godina

Ovom tipu treba da se da maksimalna kazna da bude za primer drugima kako se ovakve stvari nebi nikad vise ponovile. Da podsetim samo reda radi paljenje ambasade SAD je moglo da izazove medjunarodnu krizu, sudeci prema krhkim odnosima Srbije i SAD iz tog vremena lako su mogli to da shvate kao provociranje i objavu rata.
Tako da su lako mogli da nas jos jednom bombarduju, a te takozvane patrijote bi se prve zabile po podrumima i stradso bi kao i uvek neduzan narod. A to sto smo celom svetu pokazali kakvi smo divljaci, je prica za sebe

Gde ste sada miševi?

pre 11 godina

Huligani, gde su vam sad one vaše patriote da vas brane i podrže? Nije lepo kad se lomi, pali i uništava i sada ćete to konačno shvatiti.

Sir Oliver

pre 11 godina

Nalogodavce treba pohapsiti i poslati na robiju a oni su poznati i maloj deci. Uzgred, koja je to olaksavajuca okolnosto ovog tipa sto je bio pijan?

Drvoseca

pre 11 godina

Ovog pajsera, kao i sve koji su ucestvovali u "odbrani" Kosova ruseci centar Beograda, osuditi propisno, a sve koje je kamera zabelezila da su u toj rulji (sa one dve sretnice sto su opljackale butik) takodje procesuirati i naplatiti svu stetu. Makar roditelji prodavali stanove. I bice sve manje rusenja i bicemo civilizovanije drustvo.

student

pre 11 godina

Neka sad Vucic objasni zasto je onaj mladic poginuo u ambasadi!Pre 6 godina je pozivao da se ona zapali a sad!?Zapitajte se sta ce reci za godinu dana!>Vreme je da ode!

RK

pre 11 godina

Tu bandu treba osuditi za primer ostalima. Dakle koliki smo mi primitivci to je neverovatno. Ako kazne budu male onda smo zaista najgori i mesto nam je tu gde jesmo.

Нови талас

pre 11 godina

А када ћемо ми да осудимо њих што су нам сравнили са земљом пола државе?
Значи овај момак је сам запалио амбасаду и излупао Београд из чиста мира? Шта би тек било да су га изнервирали. Био би у рушитељском походу као Хулк.

Eki

pre 11 godina

Smjesno. U Srbiji se agresivni decki obicno vade na foru kako su bili pod dejstvom alkohola. Sada Amerika ispostavlja racun pa valja dokazati Americi kako drzava radi svoj posao.

bgd

pre 11 godina

odlicno! jos da se osude ovi sto oborise nevidljive i ostale avione, pa zatim i one sto su na njih pucali dok su Ameri posteno radili svoj posao bombardovanja, i na kraju sve one sto ih pljuju, pa cemo biti demokratska i evropska drzava! ... e, da i odsteta za negativnu sliku NATO u medijima objavljivanjem umrlica kolateralne stete bombardovanja. mi za njih nismo ljudi.

Marko

pre 11 godina

Amerika vrsi pritisak za ovaj proces,a ja bi da pitam sledece: Ko je odgovarao za bombardovanje civilnih objekata,ko je odgovarao za pogodjeni putnivki voz i za pogibiju toliko civila? Ko je odgovarao za koriscenje kasetnih bombi i bombi sa osiromasenim uranijumom koje i sada ubijaju ljude po Srbiji ? I sada vrsite pritisak da osudite golobrade mladice koji su napali ambasadu kamenjem i bakljama i to nakon demonstracija koje organizuje drzava i koja je imala i cilj da se napadnu ambasade posto je policija bila sklonjena sa ulica. Sa tako emotivnog skupa povodom otimanja dela zemlje i sa tim nabojem sta se ocekivalo da bacaju cvece kada prolaze pored. Ja sam isao da zapalim svecu za Zorana Vujovica a ovom momku zelim slobodu i sve najbolje u zivotu.

RealistA

pre 11 godina

E moj brate, ne bi te oni nikada osudili da nije Amerika to sto jeste. Taj sudija koji ti izrice kaznu bi je prvi zapalio kao Neron Rim sto je, al sila Boga ne moli.. I spremni su da zamrznu diplomatske odnose sa jednom zemljom, zbog jednog obicnog sudskog procesa. Mora svet da zna ko su USA .... God less America !!

Maja

pre 11 godina

Zali boze zivota momka koji je tada poginuo(Vujovica), kola ce se slomiti preko ledja tog Zivanovica, a odgovoran je onaj koji je policiji rekao da se skloni.
Svi znamo sto je mitingu prethodilo i da li je pravedno sta nam se dogodilo? Pa nije. Samo ne mogu da shvatim sve one koji komentarisu ovakve vesti kada uporedjuju Ameriku sa nama i njihove interese sa nasim.
Dragi moji mi smo mali i slabi oni su veliki i jaki. Razmislite o tome i molim vas da se ne pozivate na ponos i slicne vrednosti koje sa politikom i realnim zivotom nemaju veze.

Bili smo u cokoladi

pre 11 godina

Neko rece "ide stoka sa istoka"...Za roditelje ubijenog srpskog deteta na nosi zapad je "neki fini svet"??? Samo su bacali "bombonice i kinder jaja" i malisanima i odraslim Srbima...

Lala

pre 11 godina

Mozete Kostunjavom da pljunete pod prozor. On je pokazao da ima dostojanstva i da postuje ovaj narod ma kakav bio.
I dosadni su ovi horski komentari, tipa Kostunjavi zapalio ambasadu,te ukrao iz Kolubare,te Kosovo...

Veljko

pre 11 godina

Zar je samo Zivanovic zrtveno jagnje i jedini ogovoran, sta je sa direktnim nalogodavcima i inicijatorima - Kostunica, Toma Nikolic, Velja Ilic, vladika Filatret, Emir Kusturica, Bora Djordjevic ... ?!!

Aleksandar

pre 11 godina

A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?
(Goran, 20. septembar 2012 07:50)

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.

crni domino

pre 11 godina

A sta je sa Kostunicom koji je dozvolio ovakvo divljanje!?
Zasto tuzilastvo ne uzme izjavu onog Amera koji tvrdi da ima podatke da je Kostunica dozvolio paljene, kao sto je dozvolio strajk do zuba naoruzanih Beretki koje su se nakon toga osilile i ubile Djindjica!
Zasto pravda nije ista za sve!
Dokle tako?

dzara

pre 11 godina

Cim neko pita sta ce biti sa NATO ubicama, sa onima koji su bombardovali skole, mostove, bolnice, sa onima koji su bacali kasetne bombe, osiromaseni uranijum zbog kog ce generacije trpeti posledice, nadobija se gomile minusa. Njihova zgrada ipak je mnogima vaznija od nasih zivota.

deNiro

pre 11 godina

Ko ce suditi zapadu za RATNI ZLOCIN napada na suverenu drzavu.Vas fensi zapadnjake pitam.Sta je sa mrtvima u RTS-u,sprzenim civilima u vozu kog Grdelice,kastenim bombama po niskoj pijaci,unistenom infrastrukturom...Znam imate alibi.Milosevic,rezirani masakr kod Rachka,"genocid"u Srebrenici...

deNiro

pre 11 godina

@ "A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?"
Kako neko na ovakav zahtev može da lupa minuse? Zar toliko idiota ima među nama?
(NaTa, 20. septembar 2012 09:49)

NaTo,nisu to idioti,to su sajber ANTISRBI.To je rizik ovakvog vida komunikacije.Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.

VR74

pre 11 godina

Zanimljivo, dve presude u dva dana. Juce smo videli kako sud kaznjava za mucenje i ubistvo 80 ljudi (svakom po 15-16 godina). Videcemo danas koliko ljudskih (srpskih) zivota vredi ambasada SAD. Bilo, kako bilo, ja Amere i njihove institucije ne mogu i necu da postujem, dok sam ziv!!!

Bubble_ Bee

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.

Koliko aršina imamo?

pre 11 godina

Kazniti isto onoliko, koliko su dobili tzv anarhisti za paljenje Grčke ambasade. Ili je razlika u tome što su ½anarhisti½ kako je onomad rekla Borka Vučić ½naša deca½ Ovi jadnici očigledno nisu ničija deca pa će shodno tome dobiti po 10-tak godina robije.

Hulk

pre 11 godina

Banda crvena ce stati iza njih ionako su sad na vlasti, sluzice im i trebace im za naredne periode ionako znamo da iza Alkatraza stoji Zandarmerija a iza Bogdanova i delija Crveni Djavoli - Sps
Na kraju Bogdanovu ce dobiti uslovnu kaznu jer je srpski patriota a palio je albansku zastavu sto nas vrh podrzava svi znamo zbog cega i dobice najverovatnije godinu dana uslovne kazne a mozda i novcanu kaznu sto je smesno, i bice heroj

mr.real

pre 11 godina

Smešno!
Od onolike rulje retardiranih klinaca osudiše jednog, da ne spominjem dužinu trajanja procesa......
Bolje da se nisu ni trudili, ovako će ispasti da se podsmevamo amerima.

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

nisam pristalica nijednog paljenja rušenja i ubijanja ni pod kojim opravdanjem. ali neću da verujem da komentari tipa "a ko će da odgovara za bombardovanje nato-a" i sl. imaju više minuseva nego pluseva. ispada da ovo čitaju i komentarišu više oni koji su to uradili nego građani Srbije, Srbi. ili su se Srbi pretvorili u najveće neprijatelje sebi samima. nacijo čukni se u glavu i uzmi se u pamet. propadamo i nestajemo.

Crnogorac

pre 11 godina

Kako ste vi nevjerovatno glup narod, pa da li je to uopšte moguce... Rušite svoju zemlju, palite i razbijate jer ste ljuti, pa zašto onda, ako ste junaci, ne idete na Kosovo? Sve što razbijete, na kraju sa debelom kamatom plaćate?!?! Imam 28 godina i kada vratim film unazad i prisjetim se šta je sve narod Srbije radio, dobro je da još uvijek postojite. A najviše ste išli protivu sebe. Nevjerovatno.

Brate, kolektivno ludilo i histerija...

perica

pre 11 godina

Mi smo majstori u konfrontaciji sa zapadnim silama.Treba da odgovara Kostunica,on je indirektno poslao ovog momka i ostale da rade ono sto rade.Pitam tu istu gospodu da li ce ovakvi potezi vratiti KiM pod okrilje Srbije.

Mario Bros

pre 11 godina

Ovo je najbolji primer kako politicari potpale narod, stvore atmosferu euforije pateticnim govorima. Napale masu i onda narede policiji da ne stiti ambasadu. Zatim se vrate u topli dom nevini, a narod sam sebi unistava buducnost. Sta je ovaj student postigao? Ne vredi sebe unistiti za drzavu koja bi svakog prodala za recenicu podrske. Nikada ne krsiti zakon i prljati ruke zarad 'visih' ciljeva.

Marko

pre 11 godina

Neredi u gradu posle otimanja trecina dela teritorije nazivati divljastvom i osudjivati te ljude to nije normalno. Sada su to huligani a petog oktobra bili revolucionari. A kada u Londonu,Atini,Madridu sruse ceo grad zbog mera stednje,oni su tada demonstranti i niko ih ne osudjuje javno. A Amerika nas osudjuje zbog ovih nereda a pogledajte bilans koji se svake godine dogodi kada neko osvoji titulu u nekom sportu,jedna totalno banalna stvar a ponavlja se svake godine http://sportal.rs/news.php?id=29770 , a ovde mozete pogledati kako to uzivo izgleda http://www.youtube.com/watch?v=BC13YEwbxmw&feature=related .. Zatim ovaj video koji snimatelj prati smehom http://www.youtube.com/watch?v=3Z5UVN_eI_Q&feature=related
E to je taj zapad koji nas uci lepom ponasanju.. To je vasa zemlja snova.. A mi smo divljaci i tako dalje..
Molim za objavu komentara..

Nikola

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim da li su ljudi konacno ukapirali da je cela ova prica bila nakacena Vojislavu Kostunici u kampanjske svrhe ne bi li mu umanjili rejting. Kostunica je podrskom Nikolicu u drugom krugu napravio hokus pokus i onima koji su mislili da su nezamenjljivi pokazao da je doktor nauka.

Bane iz Nis

pre 11 godina

Treba takve slucajeve unistavanja imovine druge zemlje strogo kaznjavati te pocinioce huligane jer ovako se vise nemoze i ne sme da nas 7,5 miliona Srba placa za sve njihove grehe!saka 30-40 neobuzdanih neotesanih balvana gura u propast sve Srbe! Stop teror huligana!Jedino tako postajemo pravna drzava gde se zna ko sta radi

Lajavica

pre 11 godina

Ne treba Amerika da se brine za svoju budućnost, dok je Srba i Srbije.
Čitajući komentare, reklo bi se da SAD imaju više fanova ovde, nego u samoj Americi.
Čitav svet, pa i sami Amerikanci sve više uočavaju i javno osuđuju nakaradnu spoljnu politiku ove zemlje, jedino nekim Srbima ona i dalje predstavlja ideal.
To su oni koji se stide što su Srbi, što ovde žive...ali I DALJE SU TU!!!
Ne mrdaju.
Ok društvo, ako ste već ovde, onda ste dužni da poštujete ovu zemlju, kao što bi morali da poštujete Nemačku, Francusku, Ameriku ili bilo koju drugu zemlju razvijenog sveta, da tamo živite.
A ako se stidite - široko vam polje, niko vas neće zadržavati. Ostaće iza vas DOBRA radna mesta za sve one koji bi da urade nešto dobro za ovu zemlju. Bićete tamo korisniji, nego ovde sa komentarima na forumima gde sve neistomišljenike šaljete u Palmotićevu, u zatvor, u tor.....

Ah da...pa ovde ste jer tamo TAKVE ne primaju.

Bane iz Nis

pre 11 godina

Zalosnono i jadno je kada politicari zakuvaju corbu oko Srbije iz proslosti pa onda prepuste politicka previranja u skupstini,a posle bace kosku resavanja problema narodu,fudbalskim vandalima,huliganima zato se i ovako sve to ruzno-tuzno po Srbiji lose zavrasava.Dokle bre?Ceo Svet nas omrznu

Pera Božić

pre 11 godina

Zorane Vujoviću neka ti je večna slava i hvala...dobro znaj da ćemo oterati okupatore i vratiti tvoj Kosmet! Živeo Partizan i majka Srbija.

sandor

pre 11 godina

Zalosno je sto za procesuiranje skoro svakog slucaja primitivnog huliganskog divljanja cekamo podstrek u vidu nekog medjunarodnog pritiska. Tako je bilo i u slucaju Kovacevic i u slucaju Taton i kod paljenja dzamije i sada u slucajevima americke i nemacke ambasade. Nije cudo sto nas u inostranstvu cesto poistovecuju sa neposrednim izvrsiocima i smatraju da smo svi isti.

hunter

pre 11 godina

a par godina kasnije ste uredno glasali upravo za te primitivce... pa sad nek mi neko kaže da ovde ljudi nemaju pamćenje zlatne ribice i pamet prosečne kokoši...

snicla

pre 11 godina

pa da uporedimo popodne kazne koje ce dobiti ovi momci i kazne koje su juce dobili albanci u specijalnom sudu za onakve zlocine, koji su jos i detaljno opisani, da ne nabrajam. jedva cekam da vidim.

Aleksandar

pre 11 godina

Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.
(deNiro, 20. septembar 2012 11:21)

Slazem se, jedino sto su jos veci monstrumi oni koji ispiraju usta tim nesretnim detetom da bi relativizovali druge zlocine i isterivali svoju politicku agendu. To je tek ispod nivoa svake ljudskosti jer ispada da su jedva cekali da se nesto tako desi da bi imali sta da stave u svoja usta kao 'argument'. Nemam mentore ni nalogodavce, samo mi se gade neljudi.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@PREDDY BAER: Nadam se da će svi učesnici paljenja američke ambasade u Bogradu pa i gospodin Koštunica, sa kojim "ispira usta" takozvana proevropska i pronatovska elita, biti kažnjeni kaznama koje će svojom recipročnošču apsolutno odgovarati kaznama izrečenim ZLOČINCIMA koji su bombardovali Srbiju u cilju njenog sveukupnog, a posebno ekonomskog, uništenja. Nisam za paljenje stranih predstavništava u Srbiji i takve činove smatram krajnjim divljaštvom ali, uprkos tome što kratko pamtimo, što smo sitne duše, NE ZABORAVIMO kako je sve počelo?!

gospodin Ganci

pre 11 godina

Za kradju rukavice i jakne 3 meseca Padinjaka, za kacenje srpske zastave od mene bravo.

Smejete se u "Ko to tamo peva" kada Bata Stojkovic sa ljubavlju u glasu prica kakva su Nemci sila, a ne prepoznajete sebe u tom ogledalu.

Mix

pre 11 godina

Jedini i pravi krivci za paljenje američke ambasade su organizatori protestnog mitinga a najviše : Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Velimir Ilić! Ostali su samo puki izvršioci!
Ali, ne postoji zlo niti protivzakonita aktivnost koje pobrojani neće moći učiniti da bi došli pod udar zakona! Oni su IZNAD ZAKONA!

Анон

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.
(Bubble_ Bee, 20. septembar 2012 08:10)

Тадашњи председник је био Борис Тадић, чија је странка активно позивала грађане да учествују на митингу, а онда је он побегао у Румунију.

filantrop

pre 11 godina

Samo bez brige, molim!

Udruzba Dr K + Nemanja K + Sinod ce za clanove porodice optuzenih licno da se postaraju da im ne bude hladno i da deca imaju redovne obroke, a racuni budu placeni. Ja sam duboko, iskreno i sustinski ubedjen u to. A vi?

larry bird

pre 11 godina

Kakva je to "Inicijativa mladih za ljudska prava" koja zastupa interese ovih u kapuljačama i sa bakljama?
To mogu da budu samo njihovi roditelji i saborci sa tribina.
Ovo je jedan od onih što uteruju strah u kosti srpskom narodu, a isti blamiraju svojim delima.

Odgovarajuća zakonska kazna.
Stoku u torove.

Lazar

pre 11 godina

Znaci,umesto da smo pre proglasenja bili na ulici,da smo protestvovali,negodovali,da nismo pricali da necemo nista uciniti cak i da proglase nezavisnost,mozda se ovaj dogadjaj ne bi ni dogodio.Medjutim,zapad i Albanci su uvideli povoljnu politicku priliku i proglasili nezavisnost,i zato je krivica i na Borisu Tadicu,ali svi to izgleda zaboravljaju.Dalje,ako iko ima dokaza da je za sklanjanje policije bio kriv Kostunica,zasto se on jos uvek sece slobodno?Daj da vidimo te dokaze!Ili ih ima,ili ih nema!Za sad ste me sa tim nepodkrepljenim tvrdnjama samo ubedili da ih nema,i da je to politicki manevar onih koji to tvrde.Mislim,ja mogu to da zakljucim na osnovu cinjenica da niko nikada nije izneo dokaze i pokrenuo nesto.Najdalje se otislo sa onim da je neki njegov covek to naredio,sto jos uvek ne znaci da je tu umesao prste Kostunica ili za to niko nema ama bas nikakvih dokaza.

Sto se tice ovih klinaca,razumem gnev,oni su nama uzeli zemlju a sada nam sude zbog nereda,ali nije to bas tako jednostavno.Ne smeju se paliti ni ambasade drugih drzava ni imovina svoje drzave,to nikad nisam kapirao kada vidim lomljavu grada.

Nik

pre 11 godina

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.
(Aleksandar, 20. septembar 2012 09:40)

KAKO TE NIJE SRAMOTA, NESRECNI ROB(OT)E novog svetskog poretka?!?!?!?!?!?! Ne znam samo da li mi se vise gadi tvoja glupost i naivnost ili (ukoliko je to slucaj) NEDOSTATAK OBRAZA i poltronstvo...

P.s. Oprosticete mi na ruznim(ili su ipak prikladne?!) reci(ma)... Ovako nesto procitati VISE JE NEGO TUZNO i u svim normalnim ljudima izaziva BES i nevericu! Sramota je sta se sve radi i kako pojedinci(a zarad sake dolara) SPINUJU i ucestvuju u jednom od NAJODVRATNIJIH procesa fabrikovanja istorije... BLJAK!!!

mr.real

pre 11 godina

Meni zaista nije jasno i ne mogu da se pomirim sa tim da u našoj Srbiji ima toliko primitivizma i opšte površnosti. Na ovakav tekst je 90% komentara o Koštunici (koji svakako ima određenu vrstu odgovornosti makar zbog f-je koju je obavljao) i o tome "a što su oni nas bombardovali?" i sl.
Ako smo optužili osumnjičene onda to treba da na civilizovan način i u razumnom roku dovedemo do kraja i molim lepo. Naravno da niko iole normalan u ovoj zemlji (a nadam se i šire) ne može da opravda ono što je NATO uradio '99. ali molim vas - mi naše obaveze moramo ispuniti zbog nas a ne zbog amerikanaca ili međunarodne zajednice. Tako sutra možemo za olakšavajuću okolnost za teško krivično delo nekog navijačkog huligana da navedemo "pa eto, njegov klub je izgubio pa se istresao na protivničkom navijaču i izbo ga nožem".
Molim sve da se maksimalno uozbilje i da se svi zajedno potrudimo da postanemo ljudi a posle će ovo društvo da počne da liči na društvo a ne na raspuštene horde..... Vlast (ko god da je vrši) će se odmah postaviti kako treba i početi da radi kako mora samo kad vidi da su građani ove zemlje odlučni da postanu deo svetske civilizacije kao organizovano društvo.
U suprotnom, ponavljaće nam se ambasade, Kovačevići, afere i ko zna šta još (ne daj Bože) gore.
Samo dobra i jaka volja Srbiju spasava!

bill

pre 11 godina

stvarno moras biti kreten od coveka tj sudca, politicki reks ker da za masovno pocinjeno krivicno delo osudis jednog ili nekoliko ljudi...organizatori, podstrehivaci su pravi izvrsioci a ovi su samo orudje kao lopata ili kramp

Нови талас

pre 11 godina

А када ћемо ми да осудимо њих што су нам сравнили са земљом пола државе?
Значи овај момак је сам запалио амбасаду и излупао Београд из чиста мира? Шта би тек било да су га изнервирали. Био би у рушитељском походу као Хулк.

Marko

pre 11 godina

Amerika vrsi pritisak za ovaj proces,a ja bi da pitam sledece: Ko je odgovarao za bombardovanje civilnih objekata,ko je odgovarao za pogodjeni putnivki voz i za pogibiju toliko civila? Ko je odgovarao za koriscenje kasetnih bombi i bombi sa osiromasenim uranijumom koje i sada ubijaju ljude po Srbiji ? I sada vrsite pritisak da osudite golobrade mladice koji su napali ambasadu kamenjem i bakljama i to nakon demonstracija koje organizuje drzava i koja je imala i cilj da se napadnu ambasade posto je policija bila sklonjena sa ulica. Sa tako emotivnog skupa povodom otimanja dela zemlje i sa tim nabojem sta se ocekivalo da bacaju cvece kada prolaze pored. Ja sam isao da zapalim svecu za Zorana Vujovica a ovom momku zelim slobodu i sve najbolje u zivotu.

bgd

pre 11 godina

odlicno! jos da se osude ovi sto oborise nevidljive i ostale avione, pa zatim i one sto su na njih pucali dok su Ameri posteno radili svoj posao bombardovanja, i na kraju sve one sto ih pljuju, pa cemo biti demokratska i evropska drzava! ... e, da i odsteta za negativnu sliku NATO u medijima objavljivanjem umrlica kolateralne stete bombardovanja. mi za njih nismo ljudi.

Razmisljam

pre 11 godina

Ovom tipu treba da se da maksimalna kazna da bude za primer drugima kako se ovakve stvari nebi nikad vise ponovile. Da podsetim samo reda radi paljenje ambasade SAD je moglo da izazove medjunarodnu krizu, sudeci prema krhkim odnosima Srbije i SAD iz tog vremena lako su mogli to da shvate kao provociranje i objavu rata.
Tako da su lako mogli da nas jos jednom bombarduju, a te takozvane patrijote bi se prve zabile po podrumima i stradso bi kao i uvek neduzan narod. A to sto smo celom svetu pokazali kakvi smo divljaci, je prica za sebe

Ivan

pre 11 godina

Toga dana je Srbija pala na nivo dzamahirije. Onakvo divljanje trazi da se kazne organizatori krajnje jadnog mitinga. Ogromna sramota, da se covek stidi drzave u kojoj zivi. Opet razvlace ulicare po sudovima, a odgovorni i organizatori ne smeju da budu pozvani na saslusanje na sudu!

RealistA

pre 11 godina

E moj brate, ne bi te oni nikada osudili da nije Amerika to sto jeste. Taj sudija koji ti izrice kaznu bi je prvi zapalio kao Neron Rim sto je, al sila Boga ne moli.. I spremni su da zamrznu diplomatske odnose sa jednom zemljom, zbog jednog obicnog sudskog procesa. Mora svet da zna ko su USA .... God less America !!

Preddy Baer

pre 11 godina

Jel to znaci da ce i Koshtunici biti izrecena zatvorska kazna? Americki ambasador potvrdio da ima dokaze. Jel nash Sud stupio u kontakt sa Ambasadom?

Gde ste sada miševi?

pre 11 godina

Huligani, gde su vam sad one vaše patriote da vas brane i podrže? Nije lepo kad se lomi, pali i uništava i sada ćete to konačno shvatiti.

RK

pre 11 godina

Tu bandu treba osuditi za primer ostalima. Dakle koliki smo mi primitivci to je neverovatno. Ako kazne budu male onda smo zaista najgori i mesto nam je tu gde jesmo.

Drvoseca

pre 11 godina

Ovog pajsera, kao i sve koji su ucestvovali u "odbrani" Kosova ruseci centar Beograda, osuditi propisno, a sve koje je kamera zabelezila da su u toj rulji (sa one dve sretnice sto su opljackale butik) takodje procesuirati i naplatiti svu stetu. Makar roditelji prodavali stanove. I bice sve manje rusenja i bicemo civilizovanije drustvo.

Eki

pre 11 godina

Smjesno. U Srbiji se agresivni decki obicno vade na foru kako su bili pod dejstvom alkohola. Sada Amerika ispostavlja racun pa valja dokazati Americi kako drzava radi svoj posao.

Lala

pre 11 godina

Mozete Kostunjavom da pljunete pod prozor. On je pokazao da ima dostojanstva i da postuje ovaj narod ma kakav bio.
I dosadni su ovi horski komentari, tipa Kostunjavi zapalio ambasadu,te ukrao iz Kolubare,te Kosovo...

Sir Oliver

pre 11 godina

Nalogodavce treba pohapsiti i poslati na robiju a oni su poznati i maloj deci. Uzgred, koja je to olaksavajuca okolnosto ovog tipa sto je bio pijan?

Aleksandar

pre 11 godina

A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?
(Goran, 20. septembar 2012 07:50)

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.

student

pre 11 godina

Neka sad Vucic objasni zasto je onaj mladic poginuo u ambasadi!Pre 6 godina je pozivao da se ona zapali a sad!?Zapitajte se sta ce reci za godinu dana!>Vreme je da ode!

Bili smo u cokoladi

pre 11 godina

Neko rece "ide stoka sa istoka"...Za roditelje ubijenog srpskog deteta na nosi zapad je "neki fini svet"??? Samo su bacali "bombonice i kinder jaja" i malisanima i odraslim Srbima...

Nikola

pre 11 godina

Jedva cekam da vidim da li su ljudi konacno ukapirali da je cela ova prica bila nakacena Vojislavu Kostunici u kampanjske svrhe ne bi li mu umanjili rejting. Kostunica je podrskom Nikolicu u drugom krugu napravio hokus pokus i onima koji su mislili da su nezamenjljivi pokazao da je doktor nauka.

crni domino

pre 11 godina

A sta je sa Kostunicom koji je dozvolio ovakvo divljanje!?
Zasto tuzilastvo ne uzme izjavu onog Amera koji tvrdi da ima podatke da je Kostunica dozvolio paljene, kao sto je dozvolio strajk do zuba naoruzanih Beretki koje su se nakon toga osilile i ubile Djindjica!
Zasto pravda nije ista za sve!
Dokle tako?

Veljko

pre 11 godina

Zar je samo Zivanovic zrtveno jagnje i jedini ogovoran, sta je sa direktnim nalogodavcima i inicijatorima - Kostunica, Toma Nikolic, Velja Ilic, vladika Filatret, Emir Kusturica, Bora Djordjevic ... ?!!

Bubble_ Bee

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.

Bane iz Nis

pre 11 godina

Treba takve slucajeve unistavanja imovine druge zemlje strogo kaznjavati te pocinioce huligane jer ovako se vise nemoze i ne sme da nas 7,5 miliona Srba placa za sve njihove grehe!saka 30-40 neobuzdanih neotesanih balvana gura u propast sve Srbe! Stop teror huligana!Jedino tako postajemo pravna drzava gde se zna ko sta radi

Pera Božić

pre 11 godina

Zorane Vujoviću neka ti je večna slava i hvala...dobro znaj da ćemo oterati okupatore i vratiti tvoj Kosmet! Živeo Partizan i majka Srbija.

perica

pre 11 godina

Mi smo majstori u konfrontaciji sa zapadnim silama.Treba da odgovara Kostunica,on je indirektno poslao ovog momka i ostale da rade ono sto rade.Pitam tu istu gospodu da li ce ovakvi potezi vratiti KiM pod okrilje Srbije.

Crnogorac

pre 11 godina

Kako ste vi nevjerovatno glup narod, pa da li je to uopšte moguce... Rušite svoju zemlju, palite i razbijate jer ste ljuti, pa zašto onda, ako ste junaci, ne idete na Kosovo? Sve što razbijete, na kraju sa debelom kamatom plaćate?!?! Imam 28 godina i kada vratim film unazad i prisjetim se šta je sve narod Srbije radio, dobro je da još uvijek postojite. A najviše ste išli protivu sebe. Nevjerovatno.

Brate, kolektivno ludilo i histerija...

deNiro

pre 11 godina

Ko ce suditi zapadu za RATNI ZLOCIN napada na suverenu drzavu.Vas fensi zapadnjake pitam.Sta je sa mrtvima u RTS-u,sprzenim civilima u vozu kog Grdelice,kastenim bombama po niskoj pijaci,unistenom infrastrukturom...Znam imate alibi.Milosevic,rezirani masakr kod Rachka,"genocid"u Srebrenici...

VR74

pre 11 godina

Zanimljivo, dve presude u dva dana. Juce smo videli kako sud kaznjava za mucenje i ubistvo 80 ljudi (svakom po 15-16 godina). Videcemo danas koliko ljudskih (srpskih) zivota vredi ambasada SAD. Bilo, kako bilo, ja Amere i njihove institucije ne mogu i necu da postujem, dok sam ziv!!!

mr.real

pre 11 godina

Smešno!
Od onolike rulje retardiranih klinaca osudiše jednog, da ne spominjem dužinu trajanja procesa......
Bolje da se nisu ni trudili, ovako će ispasti da se podsmevamo amerima.

filantrop

pre 11 godina

Samo bez brige, molim!

Udruzba Dr K + Nemanja K + Sinod ce za clanove porodice optuzenih licno da se postaraju da im ne bude hladno i da deca imaju redovne obroke, a racuni budu placeni. Ja sam duboko, iskreno i sustinski ubedjen u to. A vi?

dzara

pre 11 godina

Cim neko pita sta ce biti sa NATO ubicama, sa onima koji su bombardovali skole, mostove, bolnice, sa onima koji su bacali kasetne bombe, osiromaseni uranijum zbog kog ce generacije trpeti posledice, nadobija se gomile minusa. Njihova zgrada ipak je mnogima vaznija od nasih zivota.

deNiro

pre 11 godina

@ "A ubicama Milice Rakic kad ce presuda?"
Kako neko na ovakav zahtev može da lupa minuse? Zar toliko idiota ima među nama?
(NaTa, 20. septembar 2012 09:49)

NaTo,nisu to idioti,to su sajber ANTISRBI.To je rizik ovakvog vida komunikacije.Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.

Hulk

pre 11 godina

Banda crvena ce stati iza njih ionako su sad na vlasti, sluzice im i trebace im za naredne periode ionako znamo da iza Alkatraza stoji Zandarmerija a iza Bogdanova i delija Crveni Djavoli - Sps
Na kraju Bogdanovu ce dobiti uslovnu kaznu jer je srpski patriota a palio je albansku zastavu sto nas vrh podrzava svi znamo zbog cega i dobice najverovatnije godinu dana uslovne kazne a mozda i novcanu kaznu sto je smesno, i bice heroj

Marko

pre 11 godina

Neredi u gradu posle otimanja trecina dela teritorije nazivati divljastvom i osudjivati te ljude to nije normalno. Sada su to huligani a petog oktobra bili revolucionari. A kada u Londonu,Atini,Madridu sruse ceo grad zbog mera stednje,oni su tada demonstranti i niko ih ne osudjuje javno. A Amerika nas osudjuje zbog ovih nereda a pogledajte bilans koji se svake godine dogodi kada neko osvoji titulu u nekom sportu,jedna totalno banalna stvar a ponavlja se svake godine http://sportal.rs/news.php?id=29770 , a ovde mozete pogledati kako to uzivo izgleda http://www.youtube.com/watch?v=BC13YEwbxmw&feature=related .. Zatim ovaj video koji snimatelj prati smehom http://www.youtube.com/watch?v=3Z5UVN_eI_Q&feature=related
E to je taj zapad koji nas uci lepom ponasanju.. To je vasa zemlja snova.. A mi smo divljaci i tako dalje..
Molim za objavu komentara..

sandor

pre 11 godina

Zalosno je sto za procesuiranje skoro svakog slucaja primitivnog huliganskog divljanja cekamo podstrek u vidu nekog medjunarodnog pritiska. Tako je bilo i u slucaju Kovacevic i u slucaju Taton i kod paljenja dzamije i sada u slucajevima americke i nemacke ambasade. Nije cudo sto nas u inostranstvu cesto poistovecuju sa neposrednim izvrsiocima i smatraju da smo svi isti.

Lajavica

pre 11 godina

Ne treba Amerika da se brine za svoju budućnost, dok je Srba i Srbije.
Čitajući komentare, reklo bi se da SAD imaju više fanova ovde, nego u samoj Americi.
Čitav svet, pa i sami Amerikanci sve više uočavaju i javno osuđuju nakaradnu spoljnu politiku ove zemlje, jedino nekim Srbima ona i dalje predstavlja ideal.
To su oni koji se stide što su Srbi, što ovde žive...ali I DALJE SU TU!!!
Ne mrdaju.
Ok društvo, ako ste već ovde, onda ste dužni da poštujete ovu zemlju, kao što bi morali da poštujete Nemačku, Francusku, Ameriku ili bilo koju drugu zemlju razvijenog sveta, da tamo živite.
A ako se stidite - široko vam polje, niko vas neće zadržavati. Ostaće iza vas DOBRA radna mesta za sve one koji bi da urade nešto dobro za ovu zemlju. Bićete tamo korisniji, nego ovde sa komentarima na forumima gde sve neistomišljenike šaljete u Palmotićevu, u zatvor, u tor.....

Ah da...pa ovde ste jer tamo TAKVE ne primaju.

Koliko aršina imamo?

pre 11 godina

Kazniti isto onoliko, koliko su dobili tzv anarhisti za paljenje Grčke ambasade. Ili je razlika u tome što su ½anarhisti½ kako je onomad rekla Borka Vučić ½naša deca½ Ovi jadnici očigledno nisu ničija deca pa će shodno tome dobiti po 10-tak godina robije.

Maja

pre 11 godina

Zali boze zivota momka koji je tada poginuo(Vujovica), kola ce se slomiti preko ledja tog Zivanovica, a odgovoran je onaj koji je policiji rekao da se skloni.
Svi znamo sto je mitingu prethodilo i da li je pravedno sta nam se dogodilo? Pa nije. Samo ne mogu da shvatim sve one koji komentarisu ovakve vesti kada uporedjuju Ameriku sa nama i njihove interese sa nasim.
Dragi moji mi smo mali i slabi oni su veliki i jaki. Razmislite o tome i molim vas da se ne pozivate na ponos i slicne vrednosti koje sa politikom i realnim zivotom nemaju veze.

larry bird

pre 11 godina

Kakva je to "Inicijativa mladih za ljudska prava" koja zastupa interese ovih u kapuljačama i sa bakljama?
To mogu da budu samo njihovi roditelji i saborci sa tribina.
Ovo je jedan od onih što uteruju strah u kosti srpskom narodu, a isti blamiraju svojim delima.

Odgovarajuća zakonska kazna.
Stoku u torove.

Mix

pre 11 godina

Jedini i pravi krivci za paljenje američke ambasade su organizatori protestnog mitinga a najviše : Vojislav Koštunica, Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Velimir Ilić! Ostali su samo puki izvršioci!
Ali, ne postoji zlo niti protivzakonita aktivnost koje pobrojani neće moći učiniti da bi došli pod udar zakona! Oni su IZNAD ZAKONA!

Aleksandar

pre 11 godina

Ipak,slazem se da samo MONSTRUM moze da da minus na pominjanje ubijenog deteta,jer su njegovi mentori nalogodavci.
(deNiro, 20. septembar 2012 11:21)

Slazem se, jedino sto su jos veci monstrumi oni koji ispiraju usta tim nesretnim detetom da bi relativizovali druge zlocine i isterivali svoju politicku agendu. To je tek ispod nivoa svake ljudskosti jer ispada da su jedva cekali da se nesto tako desi da bi imali sta da stave u svoja usta kao 'argument'. Nemam mentore ni nalogodavce, samo mi se gade neljudi.

gospodin Ganci

pre 11 godina

Za kradju rukavice i jakne 3 meseca Padinjaka, za kacenje srpske zastave od mene bravo.

Smejete se u "Ko to tamo peva" kada Bata Stojkovic sa ljubavlju u glasu prica kakva su Nemci sila, a ne prepoznajete sebe u tom ogledalu.

Mario Bros

pre 11 godina

Ovo je najbolji primer kako politicari potpale narod, stvore atmosferu euforije pateticnim govorima. Napale masu i onda narede policiji da ne stiti ambasadu. Zatim se vrate u topli dom nevini, a narod sam sebi unistava buducnost. Sta je ovaj student postigao? Ne vredi sebe unistiti za drzavu koja bi svakog prodala za recenicu podrske. Nikada ne krsiti zakon i prljati ruke zarad 'visih' ciljeva.

Анон

pre 11 godina

Ovi sto prozivaju NATO, za bombardovanje je jedini krivac tadašnja vlast na čelu sa Miloševićem, a i za paljenje ambasade je glavni krivac tadanji predsednik.
(Bubble_ Bee, 20. septembar 2012 08:10)

Тадашњи председник је био Борис Тадић, чија је странка активно позивала грађане да учествују на митингу, а онда је он побегао у Румунију.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@PREDDY BAER: Nadam se da će svi učesnici paljenja američke ambasade u Bogradu pa i gospodin Koštunica, sa kojim "ispira usta" takozvana proevropska i pronatovska elita, biti kažnjeni kaznama koje će svojom recipročnošču apsolutno odgovarati kaznama izrečenim ZLOČINCIMA koji su bombardovali Srbiju u cilju njenog sveukupnog, a posebno ekonomskog, uništenja. Nisam za paljenje stranih predstavništava u Srbiji i takve činove smatram krajnjim divljaštvom ali, uprkos tome što kratko pamtimo, što smo sitne duše, NE ZABORAVIMO kako je sve počelo?!

hunter

pre 11 godina

a par godina kasnije ste uredno glasali upravo za te primitivce... pa sad nek mi neko kaže da ovde ljudi nemaju pamćenje zlatne ribice i pamet prosečne kokoši...

паметњаковић млађи хтц

pre 11 godina

nisam pristalica nijednog paljenja rušenja i ubijanja ni pod kojim opravdanjem. ali neću da verujem da komentari tipa "a ko će da odgovara za bombardovanje nato-a" i sl. imaju više minuseva nego pluseva. ispada da ovo čitaju i komentarišu više oni koji su to uradili nego građani Srbije, Srbi. ili su se Srbi pretvorili u najveće neprijatelje sebi samima. nacijo čukni se u glavu i uzmi se u pamet. propadamo i nestajemo.

bill

pre 11 godina

stvarno moras biti kreten od coveka tj sudca, politicki reks ker da za masovno pocinjeno krivicno delo osudis jednog ili nekoliko ljudi...organizatori, podstrehivaci su pravi izvrsioci a ovi su samo orudje kao lopata ili kramp

mr.real

pre 11 godina

Meni zaista nije jasno i ne mogu da se pomirim sa tim da u našoj Srbiji ima toliko primitivizma i opšte površnosti. Na ovakav tekst je 90% komentara o Koštunici (koji svakako ima određenu vrstu odgovornosti makar zbog f-je koju je obavljao) i o tome "a što su oni nas bombardovali?" i sl.
Ako smo optužili osumnjičene onda to treba da na civilizovan način i u razumnom roku dovedemo do kraja i molim lepo. Naravno da niko iole normalan u ovoj zemlji (a nadam se i šire) ne može da opravda ono što je NATO uradio '99. ali molim vas - mi naše obaveze moramo ispuniti zbog nas a ne zbog amerikanaca ili međunarodne zajednice. Tako sutra možemo za olakšavajuću okolnost za teško krivično delo nekog navijačkog huligana da navedemo "pa eto, njegov klub je izgubio pa se istresao na protivničkom navijaču i izbo ga nožem".
Molim sve da se maksimalno uozbilje i da se svi zajedno potrudimo da postanemo ljudi a posle će ovo društvo da počne da liči na društvo a ne na raspuštene horde..... Vlast (ko god da je vrši) će se odmah postaviti kako treba i početi da radi kako mora samo kad vidi da su građani ove zemlje odlučni da postanu deo svetske civilizacije kao organizovano društvo.
U suprotnom, ponavljaće nam se ambasade, Kovačevići, afere i ko zna šta još (ne daj Bože) gore.
Samo dobra i jaka volja Srbiju spasava!

snicla

pre 11 godina

pa da uporedimo popodne kazne koje ce dobiti ovi momci i kazne koje su juce dobili albanci u specijalnom sudu za onakve zlocine, koji su jos i detaljno opisani, da ne nabrajam. jedva cekam da vidim.

Lazar

pre 11 godina

Znaci,umesto da smo pre proglasenja bili na ulici,da smo protestvovali,negodovali,da nismo pricali da necemo nista uciniti cak i da proglase nezavisnost,mozda se ovaj dogadjaj ne bi ni dogodio.Medjutim,zapad i Albanci su uvideli povoljnu politicku priliku i proglasili nezavisnost,i zato je krivica i na Borisu Tadicu,ali svi to izgleda zaboravljaju.Dalje,ako iko ima dokaza da je za sklanjanje policije bio kriv Kostunica,zasto se on jos uvek sece slobodno?Daj da vidimo te dokaze!Ili ih ima,ili ih nema!Za sad ste me sa tim nepodkrepljenim tvrdnjama samo ubedili da ih nema,i da je to politicki manevar onih koji to tvrde.Mislim,ja mogu to da zakljucim na osnovu cinjenica da niko nikada nije izneo dokaze i pokrenuo nesto.Najdalje se otislo sa onim da je neki njegov covek to naredio,sto jos uvek ne znaci da je tu umesao prste Kostunica ili za to niko nema ama bas nikakvih dokaza.

Sto se tice ovih klinaca,razumem gnev,oni su nama uzeli zemlju a sada nam sude zbog nereda,ali nije to bas tako jednostavno.Ne smeju se paliti ni ambasade drugih drzava ni imovina svoje drzave,to nikad nisam kapirao kada vidim lomljavu grada.

Nik

pre 11 godina

Mislis da sude nasoj PVO jer je stradala od gelera lose (i bespotrebno) ispaljenog projektila s nase strane? Nema sanse... Pa jedva su uspeli da iskoriste ime te nesrecne devojcice u 'medijskom ratu protiv NATO soldateske', evo i ti se primio pa ponavljas to skoro trinaest godina kasnije, kako sad da pogledaju u zemlju i postide se besramne medijske manipulacije?

Nece niko, nikada odgovarati za taj zlocin. Prvo, zato sto je bio rat, a u ratu se gine bio neko vojnik ili ne (greske, kolateralne stete, kako god to zvali), i pogotovo se za pogibije ne sudi pobednicima (videti pod Drezden, Hirosima...). Drugo, zato sto medijski rat ocito i dalje traje pa treba provlaciti ime nesretne devojcice gde god moze da se usicari neki poen, sto ne bi bilo moguce kad bi se potrazili pravi krivci.
(Aleksandar, 20. septembar 2012 09:40)

KAKO TE NIJE SRAMOTA, NESRECNI ROB(OT)E novog svetskog poretka?!?!?!?!?!?! Ne znam samo da li mi se vise gadi tvoja glupost i naivnost ili (ukoliko je to slucaj) NEDOSTATAK OBRAZA i poltronstvo...

P.s. Oprosticete mi na ruznim(ili su ipak prikladne?!) reci(ma)... Ovako nesto procitati VISE JE NEGO TUZNO i u svim normalnim ljudima izaziva BES i nevericu! Sramota je sta se sve radi i kako pojedinci(a zarad sake dolara) SPINUJU i ucestvuju u jednom od NAJODVRATNIJIH procesa fabrikovanja istorije... BLJAK!!!

Bane iz Nis

pre 11 godina

Zalosnono i jadno je kada politicari zakuvaju corbu oko Srbije iz proslosti pa onda prepuste politicka previranja u skupstini,a posle bace kosku resavanja problema narodu,fudbalskim vandalima,huliganima zato se i ovako sve to ruzno-tuzno po Srbiji lose zavrasava.Dokle bre?Ceo Svet nas omrznu