Petak, 05.02.2016.

12:10

Gašić i Vučić u skupštini, aplauz i pohvale

U Skupštini Srbije završena je sednica na kojoj su poslanici raspravljali o razrešenju ministra odbrane Bratislava Gašića.

Izvor: B92

Gašiæ i Vuèiæ u skupštini, aplauz i pohvale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

351 Komentari

Sortiraj po:

Maja

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

Eva

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

Vesna Maksimović

pre 8 godina

Povod za smenu ministra Gasica samo je potvrda uzroka! Nesnađen,nespreman,nekompetentan, bez takta i sluha, ali ima dobru volju!
Pošten covek zna gde mu je mesto, gospodin Gasic ne zna!

RistaAlfista

pre 8 godina

Premijer je sve lepo obrazlozijo i tu vise ne bi terebalo biti nejasnoca...
(hipko89, 05. februar 2016 16:16)

Jeste, obrazloziJo je, super je obrazloziJo...

Gradjanin

pre 8 godina

Bravo za Borka Stefanovica.Ocitao vakelu Vucicu ono stopametni gradjani misle. Ali naravno Vucic u odgovoru izvrce temu pa pricao Borkovim cipelama, voznju automobilima

Beogradjanin

pre 8 godina

Duel sa Sutanovcem pred praznom salom.I opet prica kako on radi ceo dan,kako nije izasao iz sale, kako je jutros dosao iz Londona,kako radi vise od svih njih.i uvek na savku kritiku njemu izvrce odgovor.I opet barata brojkama... I opet po stoti put kako on radi vise od svih.I na kraju jedan aplauz od Stefanovica.

draginja

pre 8 godina

Malo sam danas pogledala prenos iz skupstine , Vucic kaze "A" poslanici padaju u trans ,sledi gromoglasni aplauz on onako sav se uneo u uzivanciju blagonaklono se smejulji.Nekako se utisa taj aplauz on kaze "E" ponovo padanje u trans poslanika i sve iz pocetka..Nesto mi bi muka,ugasim Tv...

Danijel

pre 8 godina

Vučić je u svom izlaganju sve lepo objasnio. Zahtev za razrešenje Gašića je podneo isključivo zbog izjave, a ne zbog rezultata rada koji su uzgred odlični.

Tamara

pre 8 godina

Docekani su aplauzom zbog postovanja i ugleda u stranci. Treba svi da stave prst na celo a posebno opozicionari koji dok su bili na vlasti radili mnogo gnusnije stvari i pricali novinarkama bljuvotine, a znaju da niko od njih nije bio smenjen niti su novinari smeli da protestuju kao sada za smenu Gasica. Pa izvol'te gospodo iz opozicije odgovorite ko je imao rezimske novine odnosno ko ih nema ni dan danas?!

NScentar

pre 8 godina

Zivim u SAD skoro celi zivot, i neznam o koje pad helikoptera govori Vucic. Ministri odbrane ovde se ne mesaju u let helikoptera, i dali smeju da lete u tesko nevreme. Nemogu vise ovo da slusam, dodje mi muka i fizicki se lose osecam kad premiera slusam i vidim.

Nislija

pre 8 godina

Gasic je veliki strucnjak i ekspert u poslu koji obavlja i koji je radio.

Mome je dedi onomad napravio plocice u kupatilu i kujni perfektno. Svaka mu cast, nemam sta da mu zamerim i hteo bih da ga preporucim uvek. A zuti sto ne znaju ni plocicu da postave vas ce mrznja unistiti nacisto. A narod to zna i zato veruje Vucicu.

Đorđe

pre 8 godina

Zanima me odakle pojedinim poslanicima DS-a hrabrosti da omalovažavaju i osuđuju Gašića zbog izgovorenih reči, a kada su tako nešto trebali da učine Ješiću i oni i novinari su se smejali na njegove uvrede.

Vladimir Stefanovic, novinar (u penziji)

pre 8 godina

Natasa Vuckovic (DS)je svojim izlaganjem (danas,5.X), odmerenoscu, argumentovanoscu, otvorenoscu, sveobuhvatnoscu... ucinila da vise sledecih oponentskih, "advokatskih" istupanja,pocev od premijerovog,lice na puka pridikovanja zacinjena moralistickim frazama o pristojnosti, zaplitanja, koprcanja... Ovo izlaganje (NV) predstavlja datum u radu srpskog parlamenta; ono ce, verovatno, ostati, s jos po nekim, u manjini kada se ukljuci skupstinski glasacki (stranacki) mehanizam rezima, ali ce to, u sustini,istovremeno biti i vecinsko predstavljanje globalne tabloidne (ne)obavestenosti,necivilizovanosti,nekulture, poltronizma onog (veoma umanjenog) dela javnosti ove zemlje koja izlazi na izbore i odlucuje o sadasnjosti i buducnosti Srbije.

Kriger

pre 8 godina

Kakva neviđena FARSA! Stranka koja ima apsolutnu većinu, ponaša se kao da je opozicija. Kakvo sramotno ponašanje, spinovi i obmane ...
Ljudi, BORBA mora biti, da se ovo zlo SKLONI!

Juka

pre 8 godina

Ukljucim RtS i vidim Marjan Risticevic iznosi podatke a njegovi oko njega samo vicu "ooooo, auuuu" Ojjjjjj drzavo.A Maja Gojkovic ga ne prekida.Bivsi rijalti covek udarna igla SNS

banana republic

pre 8 godina

Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku......
Hmmmm, da li to dragi Premijeru znaci da nekom ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer postoji neko drugi ko je ubio vise ljudi?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo nama nema boljitka.

aplauz

pre 8 godina

Sns vise nego ikada argumentovano na ovoj sednici pokazuje svoje pravo ogoljeno lice? Nezna se koji arogantniji, licemerniji, bahatiji... AV, Maja Gojkovic... Strasno. Nedopustivo.

Pera

pre 8 godina

Vucic, kao i uvek, ozbiljne stvari koristi za reklamu i sopstvenu promociju!
Pa ako je tvoja odgovornost (a jeste), podnesi ostavku!
Naravno, ceka vas sve krivicna odgovornost za smrt pilota i lekara iz helikoptera!

Vojno lice

pre 8 godina

To kako je Gasic "dobar" za vojsku i kako nas je "preporodio", trebalo bi da pitate nas, oficire, koji posle radnog vremena idemo i radimo fizicke poslove privatno, da bi smo prehranili porodice!!!
Nikada goreg ministra nismo imali!

Vera

pre 8 godina

Gledam prenos sjednice Skupstine Srbije, ovde u Sarajevu. Ovi nasi ovde su mila majka, za ove iz SNS-a. Ponasanje Maje Gojkovic je najblaze receno skandalozno, da ne upotrijebim ruzniju rijec. Vucica da i ne komentarisem - taj nivo bahatosti, umisljenosti i patetike do sada nisam vidjela. Uzas jedan kakva je vlast u Srbiji. Taj nivo dodvoravanja Vucicu, odraslih ljudi, POSLANIKA U SKUPSTINI, je do te mjere nejverovato i ogavno, da se ne moze rijecima opisati. Ako vam ovi pobijede na najavljenim izborima, onda niste ni zasluzili da zivite bolje. DNO DNA

banana republic

pre 8 godina

Šojgu izgubio 31 helikopter, nije smenjen"
"Neću bežati od teme kao što je pad helikoptera, nemam ni razkloga, rekao je Vučić, nakon što je lider JS Dragan Marković rekao da je taj događaj jedina mrlja Vojske Srbije. "Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku.
Da li to dragi Premijeru znaci da nekome ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer negde postoji neko ko je ubio vise osoba?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo, ovde nema boljitka.

Džoni

pre 8 godina

Ovo što u Skupštini danas rade Rističević, Maja i co. je udar na zdrav razum! Treba samo pogledati klimoglavce iz SNS pa shvatiti da za nas više nema spasa ko nama sudbinu kroji!

Istina boli...

pre 8 godina

Koliko botova na jednom mestu to nije normalno. Doduse kakvu vlast imamo to je i normalno. Tolike stetocine jos svet nije video. Pa treba li bolji dokaz od toga da su pokazali da su nesposobniji i gori cak i od Tadica i njegove klike.

Bojan

pre 8 godina

Imao je nesrecu da ga kamera snimi dok je to izgovara, pa i pored toga ce teskom mukom i na misice biti smenjen.
Budite sigurni, da nema skorasnjih izbora, postao bi i dozivotni, pocasni ministar.
Gade mi se, do prezira.

Сви на изборе!!!

pre 8 godina

Доживесмо да Марјан Ристичевић зеза Проф. Драгољуба Мићуновића.
Дно!!!!

a zbog koga

pre 8 godina

Jezivo. Bezimo odavde ljudi.
(Marx, 5. februar 2016 12:22)
Na nama je da promenimo ovo jezivo a ne da bezimo.Razmisli da li su oni vredni da se potucamo po belom svetu.Ni tamo ne cvetaju ruze, veruj mi.Ja to iz sopstvenog iskustva.

mirko

pre 8 godina

Evo svi u vojsci placu suza suzu stize samo dali su radosnice pitanje je sad...do pte neki dan su hteli u strajk zbog smanjenja terenskih dnevnica i drugog a ministar je bio bata Gasa...

Goran

pre 8 godina

Zlo, ovo je najgori trenutak u zadnjih nekoliko godina koji pokazuje svo licemerje i bahatost bivsih radikala koji glume demokrate pred polupismenim narodom. Aplauz za coveka koji ponizava zene i novinare.
Naravno tu je skandalozni pokusaj Velikog vodje da opere jadnog malog keramicara koji je spletom okolnosti postao ministar samo zahvaljujuci neizmernoj ljubavi prema svom vodji. Osoba koja je sve vreme mandata zloupotrebljavala svoj polozaj, krila informacije, besramno optuzivala mrtve ljude i na kraju nije imala obraza da podnese ostavku iako je ucinila sramno delo vredjanja novinarke.
Zivimo u vremenu najgorih mediokriteta, skorojevica, lopova, poltrona, botova...na celu sa najvecim nesposobnim demagogom.

dragan

pre 8 godina

Secam se bivseg ministra i oficira Obradovica u Djindjicevoj vladi kad je samo zbog glasina podneo neopozivu ostavku i pravdu ostvario pred sudom.

ss

pre 8 godina

Kakvi likovi ovi nazadni. Ovo gledati a ne povratiti umetnost. Av kao da se juce rodio,pa nevinasce. Kao da niko ne zna sta je radio i govorio. A tek aplauzi...

joj meni

pre 8 godina

Jednog nesposobnog i neartiklisanog politicara, koji u svom CV ima sverc kafe, podizete na pijedestal. Vojska je u raspadu, mislim da u direktnom okrsaju sa Lovackim Savezom ne bi imali promil sansi. Odgovoran za pad helikoptera, nije branio mrte ljude kada su hteli da nas ubede da su bili mortus pijani. Saborac Vucicu, u cemu to , da nije bio na ratustu sa tobom. Mozda mislis kada je osnivan SNS, ali ne vi ste vec imali izgradjenu stranku koju ste ukrali. Ako se izvines sve se prasta, uvedite to u pravosudni sistem. Predtava za nas zaglupljene gradjane u najboljem maniru radnickih skupova,ako hoces da ga smenis smeni ga a ne ovako. Ovo sto ti radis u normalnim zemljama seradi samo u koalicionim vladama kada se smenjuje neko iz partnerske stranke. Videce se na kojoj ce novoj funkciji zavrsiti, verovatno jos boljoj za zaglpljivanje naroda i muzenje istog. Ziveo Vodja i reformska revolucija. Zivele plate od 200 eura za rintanje kod raznih GEOXA, PKC, YURA. Svi zajedno napred u kolektivno ludilo.

Milosav

pre 8 godina

"Meni je tužno što nikada niste u stanju da se izvinite", poručio je Vučić.

Meni je tuzno sto svakodnevno gledam, slusam i citam tvoje lazi, jadikovanje i retoriku. Puna su ti usta reci kao postenje, moral i pristojnost, a sam nemas ni grama od svega toga. Ni ti ni tvoji "saradnici" i "saborci".
Monty Python bi vam pozavideo, pravite cirkus od skupstine,zamajavate i mazete oci ovom jadnom narodu.

Emil Cioran

pre 8 godina

Poceo sam da koristim razne ad-blockere i zavrzlame jer ne zelim da vama kao mediju dajem novac od reklame dokle god pustate i dajete prostor botovima koje mi kao narod placamo umesto da istrazite to. I insistiracu svaki put na twitteru na tu temu jer ne zelite da pustite komentare koje pisem o tome, a tamo ih zabraniti nemozete. To sto radite je usmereno i protiv vas samih, pa razmislite jos jednom.

Hitman

pre 8 godina

Ko si ti da kazes da je Gasic preporodio vojsku??Da li si uopste sluzio vojsku??Da li imas dodirnih tacaka sa vojskom?Ne bih rekao.Vise je verovatno da si poltron i neznalica!Vojska nam je jos bednija nego sto je bila!

Rade

pre 8 godina

Strašno je to kako stranka koja je vodila ministrastvo odbrane 10 godina i uništila vojsku, sme da optužuje Gašića koji je popravio stanje u vojsci.

ivana

pre 8 godina

Opozicija se pravi kao da nikada nista slicno nije izgovorila, a jeste, vredjali su zene u vise navrata, posebno Jesic, samo sto svoje reci ne shvataju za ozbiljno, sude drugima, a sebi nikada!

Ivan

pre 8 godina

Ljudi iz DS-a nemaju nikakvo pravo da napadaju Gašića za njegove reči upućene novinarki, jer su članovi i funkcioneri DS-a veće uvrede govirli novinarima.

Zuja

pre 8 godina

Ajde da mi neki BOT kaze sta je to keramicar dobro uradio za vojsku. Da li je poboljsan materijalni status vojske, da li je poboljsana odbrambena moc. Kako to da keramicar salje Kobre u obezbedjenje Big brithera na paradi ponosa. Da li je komisija za sukob interesa nesto utvrdila kada je keramicar u pitanju. Da ne govorim o padu helikoptera. Kako to da je na celu vojske covek sa zavrsenom srednjom gradjevinskom skolom

MaJaT.

pre 8 godina

Gašićevo ponašanje je sankcionisano od strane premijera, naše društvo mora da menja ponašanje i svest kako bi smo bili civilizovani i moderni.

Sara

pre 8 godina

Dobra odluka premijera i treba da bude smenjen jer je omalovažio ženski rod. Konačno ličimo na normalnu državu za razliku od prethodnih desetina godina.

Sanaj

pre 8 godina

Vučić drži do svoje reči i svoje obećanje je ispunio. Ipak, smatram da ne treba biti previše strog prema Gašiću, jer su i drugi ministri i poslanici u poslednje vreme imali nekoliko ispada kad je reč o ženama. Npr. Šutanovac.

milan

pre 8 godina

Ne zna čovek gde da počne sa replikom Vučiću, dali kod Šojguna ili bilo kod drugog da niko od njih nije bio umešan direktno u takve slučajeve kao Gašić kod nas, naši političare i kada se radi o životima ljudi donose političke odluke svi bez obzira kog kolora, tako i ti Vučiću ti si tvoje sve tako naučio i jednu od retkih reči koji je neko od njih rekao ne misleći na vladavinu je Gašić koji je novinarki rekao ono što misli a nije mislio njena kolena. Smešno je da skupština o tome odlučuje dali jedan ministar treba da bude smenjen ili ne ali očigledno da je tebi falilo to što Gašić nije i njegov šlic otvorio da bi podvukao svoje reči.

Sasa

pre 8 godina

Znaci botovi poslanici iz vlasti po narudzbini hvale Gasica ko da je covek otisao na onaj svet. ? Znaci kakvo ispiranje mozga da covek ne poveruje! Da li je moguce, da li ima neki novinar, u opoziciju smo razocarani posto su i oni radili isto da BRE nesto kaze na ovo ISPIRANJE?

strsljen

pre 8 godina

U ovoj drzavi gde 10% naroda zna sta je kompjuter,gde 90% gleda pink dzaba svi komentari,gde knjizevnici podrzavaju SNS itd.DZABA SVE.MLADI BEZITE IZ SRBIJE NAROD NAM JE BOLESTAN.

Ivan

pre 8 godina

Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moci ce jedanput da se ponasa drugacije, samo sto danasnja opozicijai danasnje srpsko novinarstvo nikada nece priznati svoje greske sto nam govori da nikada nece postati bolji ljudi samim tim ni strucnjaci!

Zikica

pre 8 godina

Gasic odlazi ponosito, dostojanstveno i izdignute glave jer zna da iza sebe ostavlja uredjenu vojsku i namensku industriju koja je propadala punih 12 godina pod vlacsu nesposobnika iz DS-a.

whatever

pre 8 godina

Mozes za pocetak da nam pokazes Gasicevu biografiju, da vidimo cime je to zasluzio da bude ministar odbrane, a da mu glavna kvalifikacija nije da je dobar domacin. Znam i ja dobrih domacina koliko hoces, ali tesko da mogu biti ministri. Da ispostujes odluku sudu koji vam je naredio da javno objavite biografije svih nosilaca funkcija. Onda nam reci zasto ga nisi smenio kada je odbijao da dostavi dokumenta zastitniku gradjana, krio video snimke tvog bate i bata Malog,pricao kako ima informacije da se Tadic prisluskivao, pa posle izjavio da se samo salio.....na kraju smanjio dnevnice vojsci.

minions

pre 8 godina

Odluku o razrešenju Gašića s mesta ministra premijer je potpisao s zato što naše društvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna država.

inna

pre 8 godina

Apsolutno se slazem sa tim da ovo treba da bude pristojna zemlja, u kojoj treba da postujemo jedne druge, cak i ako je smenjen, znamo da Gasic nije zeleo da to zaista kaze niti da bilo koga uvredi, to je ono najbitnije, trenutak nepaznje, ali ne i uvreda sa namerom!

msc.Milos

pre 8 godina

srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!
(napred zvezdo!, 05. februar 2016 13:13)

nazalost srbija je upravo to...

Luka

pre 8 godina

Gašić je odlično radio svoj posao. Izjava zbog kojeg je smenjen nije bila ni zlonamerna, ni uvredljiva. Samo, malo nesmotrena šala, sa najboljom namerom. Ali,...

Suzana Mirić

pre 8 godina

Mene kao ženu nije uvredio! Više me je uvredio Tadić, koji je doveo one lopove koji su kupili fabriku u kojoj sam 23 godine radila i dobila otkaz!

Milan

pre 8 godina

Poredjenje ministara Rusije i Amerike sa nasim je u najmanju ruku neozbiljno, a posebno neuporedivo iz domena ovlascenja i bahacenja. Ali tu nije nista novo, nastavlja se "secerna vodica".

Milena

pre 8 godina

Da li se juce jedna neprikladna rec omakla Pavicevicu ili je on to stvarno mislio.Ali,opozicija je zasticena kao beli medved i moze da prica i izjavljuje sta hoce,a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost.

Nino

pre 8 godina

Bas me zanima kako vi botine znate da gasic nije to izjavio namerno. Sta kao do tada se uvek ponastao pristojno i dzentlmenski pa mu se ovo omaklo. Pa taj nije ni primetio da je uvredio novinarku jer je to njegov svakodnevni vokabular i kodeks ponasanja. Garant je tek uvece, kad su ga napali u vestima, skontao sta je uradio. Ne mozes da budes coban celog zivota pa da te imenuju na mesto ministra i ti preko noci dobijes manire. Coban je uvek coban. A ovaj je cobancina...

Jana

pre 8 godina

Do katarze i preokreta uvek i dolazi nakon mucnih i teskih situacija.Na greskama se uci, iz njih izvlace pouke i pojedinci, a i drustva i postaju pametniji i bolji.

Pilot

pre 8 godina

bata je veliki covek i veliki ekspert!
(nemanja, 5. februar 2016 14:14)

Uskoro planiram da promenim plocice u kupatilu, preovericu njegovu ekspertizu.

Aleksa

pre 8 godina

Sramna predstava.. Ljudi,bezite odavde !
Ovo je jedna velika poljana u kojoj se ne kosi trava. Kose se gradjani Srbije. Sramno ponasanje VLADAJUCE stranke,a nista bolje ponasanje marginalizovane Opozicije.

lampaa

pre 8 godina

toliko me ovaj Vucic nervira da me je ubedio da izdajem na izbore i da dam glas opoziciji da ga vise ne vidim i ne slusam
(beli listić, 05. februar 2016 13:51)

Covek je izasao sa argumentima o nesrecama koje su se desile u poslednjih desetak godina a o kojima se cutalo. Zasto i zbog cega?! Svi zivoti su vredni i cemu cutnja?!

lososs

pre 8 godina

E, Vučkovićeva, kao da si na pijaci.
(Lepomir, 05. februar 2016 14:44)

Za nju su seljanke na pijaci daleko kulturnije. Toliko o njenom ponasanju.

Mizar

pre 8 godina

Cirkus kao da razresavamo Nobelovca, Napoleona, Aleksandra, Papu... Lakse su otisli Dobrica, Panic, pa i Dusko Dugousko... Ko je taj covek da ceo dan Srbiju maltretirate na drugom TV programu, osim ako nije isprazni pijetet kao da nekog sahranjujemo a on sedi ziv i zdrav...imace materijal za svoju biografiju. Mucno, jadno, NECIVILIZACIJSKI... kao da smo u kafani a ne u Skupstini.

Cirkus

pre 8 godina

Au BOT-ovi gde ce vam dusa. Sto niste ispred parlamenta da skacete od srece kada ugledate vodju.Partijske zastave, transparenti,podrska keramicaru,parole koje ovde prosipate.Da vas vidi vodja .Mozda neko i posao dobije.

Zabole Vucica za Batu.Njemu je ovo promocija i dizanje ega

Milica

pre 8 godina

Odluku o razresenju Bratislava Gasica s mesta ministra potpisao sam zato sto nase drustvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna drzava, samo mi nije jasno kako da napravimo modernu drzavu sa ovakvim novinarima, podhitno se mora menjati zakon o novinarstvu!

petar

pre 8 godina

Svako treba da bude svestan svoje greske a Bratislev Gasic je svestan svoje greske i zato je veliki covek.A oni sto pokusavaju da ga ponize nece nikada uspeti u tome.

ajme

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Puni para, 5. februar 2016 13:13)

Bas ti njegov sat zapao za oko? A sta bi sa onim satom koji je izgubljen u opkladi zbog laganja? To se nisi setio botu?

NBG21

pre 8 godina

I Rusi i Amerikanci izgube 500 helikoptera, ali u ratu! Tada je normalno da postoje gubici. Nije Sojgu izgubio 31 heli tako sto su dva ministra po svaku cenu htela da se fotkaju sa bolesnom bebom!

Dzedaj

pre 8 godina

Ja mislim da se po licu gospodina Gasica vidi koliko je njemu zaista tesko. Nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce gospodin Gasic nastaviti sa radom u nekom drugom ministarstvu.

zeljko

pre 8 godina

"Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moći će jedanput da se ponaša drugačije", ocenio je Vučić. Pa mislim da se Gasic iskreno pokajao a svojim radom je zasluzio da vredi i da je sposoban za ministra.

Carrera

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.

surovi

pre 8 godina

Da li ce se nasa draga opozicija setiti da pred glasanje o smeni izadje iz sale da im ne da ni kvorum, pa da sami moraju da smene svog velicanstvenog ministra kojo je toliko dobro radio??? Cini mi se da racunaju na glasove opozicije za smenjivanje, pa kao hoce da se prenemazu i nece sav sns glasati za smenu. Sta ce vodja onda reci?

Reč o poštovanju

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

(сара, 05. februar 2016 13:17)

Sebe poštujem, a tebe onolikp koliko zaslužiš? Gašića i Vučića takođe prema zasluzi. Mislim da znate koliko je to.

napred zvezdo!

pre 8 godina

aplaudiraju gasicu? zbog cega, smrti sedam ljudi u helikopteru, nikad gorem stanju u vojsci, nikad vecem minusu u namenskoj industriji, nikad vecem primitivizmu? aplaudiraju vucicu? zbog cega? zato sto se nikad gore nije zivelo, zato sto je za tri ipo godine zaduzio zemlju kao prethodne vlade zajedno, zato sto vec 4 godine traje predizborna kampanja u kojoj, osim demagogije, lazi, cenzure, obracuna sa neistomisljenicima, pokoravanju volji eu i usa, rasprodaji zemlje arapima, pljacki veka kroz bg na h2o, otimacini iz praznih nkvcanika gradjanima? srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!

Drasko

pre 8 godina

Neka ova Gasiceva smena bude podstrek za sve nosioce vlasti da moraju da se pristojno ponasaju u svakoj prilici i na svakom mestu bez obzira ko im bude sagovornik.

Сава

pre 8 godina

Афористичар из СПО пола сата реферише шта је министарство одбране урадило под Гашићевим вођством.Само да их Вучко узме на заједничку изборну листу.Страшно колико смо љигави и колико је власт слатка,а СПО је био највећи борац против сличног(Слобиног) режима.Е мој Чотрићу,а ценио сам те...

poz

pre 8 godina

@ujedinjeni botovi srbije

Ziveo nas premijer Vucic i njegova vlada!
Zivela Nova Srbija i njena Rec!
Hip, hip, hip
Ura, ura, ura
Jupi, jupi, jupiiiiii
:))))

dex

pre 8 godina

@dzedaj

Da li ste vi svesni sta pricate? Kako ministar vojni moze biti sposoban da vodi neki drugi resor? To samo kod nas u politici ima. Supermeni sve... Da ne govorimo da Gasic nije kvalifikovan za bilo sta, a ne za ministra.
Sto se ove bljuvotine i aplauza tice... To ne vredi ni komentarisati.

Lobotomija

pre 8 godina

Meni je najsmesnije kad se koristi ovde u komentarima "napacen srpski narod".
Pa ko bira Milosevica,Kostunicu,Tadica i ove sadasnje nepismene.Ko?
Jel marsovci glasaju il Srbi?
Na kraju ce ispasti da nepismeni glasaju za nepismene i tu vec ono " napaceni" gubi svaki smisao.
Mozda napaceni sto su nepismeni.I objavite mi komentar,ne vredjam nikoga.

Canada

pre 8 godina

Da ministar u bilo kojoj sredjenoj zemlji izjavi nesto poput ovog keramicara bio bi smenjen u roku od 24 sata, ovog razvlace kao testo, jadnici.

Sasa

pre 8 godina

Ponasaju se kao da su sekta. Mislim na SNS poslanike. Na žalost, ni jednu lepu reč za njih ne mogu da napišem. Ali ne mogu da se načudim glasačima koji su ili će za njih ponovo da glasaju.

zaudaranje

pre 8 godina

@Takvi ljudi i treba da budu dočekani aplauzom. Krajnje nekorektno i ne fer prema Gašiću ako ga smene.
(faruk, 5. februar 2016 12:42)

Slazem se. NIje fer.
Trebali bi da ga zatvore na dozivotnu. Odgovoran je za smrt nekoliko najboljih strucnjaka iz svojih oblasti u zemlji, unistenje velike materijalne vrednosti i smrt jednog novorodjenceta.
Uz zataskavnje slucaja.
Prikljuciti mu Faraona pa nek tamo igraju saha ili mozda neku intelektualno manje zahtevnu igru.

sram , beda, necovestvo

pre 8 godina

Ne zaboravite da su nikogovic kome aplaudiraju i njegov gazda, nakon sto su naveli helikopter na put smrti zbog vlastite promocije- izdali vest da je helikopter sletio na Surcin i da je majstor obmane i keramike docekao bolesnu bebu.
I sad im ostatak genga aplaudira.
I to u kako jedan clan genga juce rece "u svetistu srpske demokratije".
Adio pameti.

svasta

pre 8 godina

To samo pokazuje koja stoka sedi u parlamentu.
(Tomislav, 5. februar 2016 12:25)

POTPISUJEM! U jednoj recenici opisani svi problemi Srbije! Ja bi samo reci "sedi u parlamentu" zamenio recima "se bavi politikom"!

Vidoviti Vidoje

pre 8 godina

Sad će Skupština, uz svu učtivost, razumevanje i u najboljoj nameri, da prihvati zahtev premijera, ali će poslanici SNS da obrazlože kako je ministar Gašić odličan, nezamenjljiv, sjajan, vredan, pametan i efikasan ... i da mu, na kraju, jednoglasno iskažu poveranje da ostane ministar, uz drugarsku kritiku da ubuduće pazi šta govori pred kamerama.

TheRiddler

pre 8 godina

Ovi iz SPS-a se ponasaju mnogo, ali mnogo cudno. Znamo svi da su dvolicni i da im je samo vlast u glavi, ali da toliko menjaju strane i stavove, pa to je strasno.

Milan

pre 8 godina

Inače, da podsetim na događaj kada se Aleksandar Vučić uživo u programu izdrao na novinarku Pinka. A da, to je verovatno bilo u afektu ili je možda i to nekulturno? Jedino ispravno rešenje je da sam premijer podnese neopozivu ostavku.

Sunce14

pre 8 godina

Vucic je na strani Gasica. Na strani pravde zato i zeli da ga smeni. Ponasanje koje je uputio novinarki b92 je bilo ruzno i nimalo na mestu.

Mile

pre 8 godina

Botovima i svima koji ga aplauzom pozdracljaju želim isto to njihovim majkama, ćerkama, sedtrama, tetkama, bakama što je pošteni min Gašić rekao.
Svi na glasanje, svi; da ovu nepismenu bagru oteramo tamo gde im je mesto i da odgovaraju za svoja nedela.

сара

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

osa

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
(Puni para, 05. februar 2016 13:13)

Cudilo bi me da nema i dijamantski sat, s obzirom da je sps dugo u vrhu vlade. Prosto receno, pripija se svakoj.

palma

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.
(Carrera, 05. februar 2016 13:09)

Slazem se, mnogi u svetu na visokim funkcijama su imali i vece ispade nego aktuelni ministar odbrane pa opet nisu smenjeni. Eto vazno da je Srbija u necemu prva!

Puni para

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.

zastava

pre 8 godina

Gasic ce platiti cenu svog nedolicnog ponasanja. Jeste imao svoj veliki doprinos u radu dok je bio ministar ali vredjanje pripadnice suprotnog pola je nedopustivo.

Alex

pre 8 godina

Nismo mi tražili smenu Gašića zbog pada helikoptera, vel zbog zloupotreba koje su tom prilikom izvršene. Pad helikoptera je samo rezultat te zloupotrebe, a ne povod.

Dusica K.

pre 8 godina

Politika odgovornosti, smenjivosti i pozitivne selekcije je jedina sansa da Srbija postane uredjeno drustvo. Uveliko kasnimo za razvijenim drzavama. Vise nije dovoljan umeren napredak... Da bi nasa drzava uhvatila evropski voz koji izmice potrebno je veliki civilizacijski put preci ``u skokovima```, sto bi rekao Mao Ce Dung.

ман.сити

pre 8 godina

Циркус Србија поново у нашој земљи,главна атракција велики маг АВ и његове верне слуге које клече и клањају му се до изнемоглости.

poz

pre 8 godina

@tijana nesic

U tom vremenu, u kome si navela da se vidi pravo lice Srbije po komentar na ovu vest, su puni kafici Obilicevog venca, ispija se kafa i citaju vesti na telefonima, pisu komentari.
E a u to vreme neki rade, uce, kuvaju rucak, peru, ciste...

Darko

pre 8 godina

(Lukas aus Agram, 5. februar 2016 12:25)

A koga da stavi za ministra? Nema kadar ni za mesnu zajednicu. Zato je toliko i odugovlacio, kao trazi zamenu, a na kraju Vujovic kao all star ministar. Pokusao da poturi onu reporterku iz Kraljeva, smejali mu se svi zivi.
Gasic mu je jedan od finansijera, treba mu njegova lova. Keramicar ionako nema ni stida ni srama, i nece otici dok ne dobije neku funkciju zauzvrat. Ko zna sta mu je ovaj obecao?!

digitalna tvrdjava

pre 8 godina

mozemo mi sto pratimo b92 da negodujemo kolko ocemo, on ce opet imati 47% glasova... jer ce izlaznost biti 50%. Tako da cemo morati mi njega jos barem 4 godine slusati i gledati...

bane

pre 8 godina

Narod ima kratko pamcenje, ali ovi izgleda imaju jos krace. Zaboravili su da ih je narod izglasao samo kako bi skinuo tadasnji DS na celu sa manekenom. Zasto misle da je nemoguce da se to njima desi posto konstantno j... narod u zdrav mozak...

Tijana Nesic

pre 8 godina

Od procitanih 49 komentara i 100 % pluseva na te komentare, jasan je stav Srbije i nezadovoljstvo ljudi koji zive u njoj. Sada je 12:50 i ocekuje se dolazak botova koji ce preokrenuti rezultat

VRSCANIN

pre 8 godina

Predlozio razresenje rukovodjen potrebom za: moralnoscu, uctivoscu, postenjem i postovanjem. Zakljucak jasan:onaj koga predlaze za razresenje nije imao te osobine!!!!!! Pitanje Vucicu: zar ti je takav covek prijatelj i "saborac"??????????Da li bi mozda zbog toga Skupstina i tebe trebala da razresi - jer ti si ga izabrao???????

neko iz republike srpske

pre 8 godina

zalosno je ovo gledati u narodnoj skupstini republike srbije.NAPREDNIM koracima srbija grabi ka sve vecem primitivizmu i divljastvu.

Aster Blistok

pre 8 godina

Cemu aplauz? Srusenom helikopteru? Cemu glasanje? Zar nije Vucic sam rekao da je potpisao Gasicevu smenu (i usput, onako, provukao kako je on najbolji i najdrazi saradnik)?

Sabahudin

pre 8 godina

U pristojnom društvu ministar koji uvredi žene i novinare sam daje ostavku i tapše mu se na ulasku u skupštinsku salu. Ali, Srbija nije pristojno društvo.

Lemmy

pre 8 godina

Која је ово комеНдија,људи моји!!!
Плачу људи што ће сменити једну сировину!Какво улизивање,ово никад није било у новијој историји Србије.

ujedinjeni botovi srbije

pre 8 godina

Zašto da ne! Gašić je najbolji ministar odbrane koga je Srbija ikada imala, i ako ne računamo onaj peh sa helikopterom, sve ostalo je radio vrhunski! Premijer Vučić ne prestaje da nas sve kolektivno usrećuje iz dana u dan! Koliko samo rada i znoja je taj čovek uložio i ulaže kako bi od Srbije napravio uspešnu i prosperitetnu zemlju! Ono jeste da nam je smanjio plate i penzije i da nas je zadužio sa još par stotina milijardi dolara ali to su bili nužni i neophodni potezi koji će nam za dve godine svima doneti boljitak! Tek ćemo mi ubirati slatke plodove premijerovog samopregornog rada! I zato glasajmo za SNS i za našeg voljenog premijera Aleksandra Saše Vučića!

Prema svecu

pre 8 godina

Ovi ih pozdravljaju apoauzom, a pravi ljudi zvižde. Može Vučić da priča i laže šta hoće, ali zna i sam da zaslužuje samo prezir kao i njegovo društvo. Njegov su nivo Mitrovići, urednici "Informera" , Gašići, "dr" Stefanovići i njima podbni.

unlimited

pre 8 godina

Ovakav svečani doček uz gromoglasni aplauz potvrđuje da je Srbija policijska država u kojoj glavnu riječ ima diktator Vučić, a Vlada, ministri i parlament su samo za ukras!

Milena

pre 8 godina

A zasto im aplaudiraju?! Ti ljudi treba da budu predstavnici naroda a ne Velikog Vodje i njegovih Snorkijevca. Cemu apaluz kad je Srbija osiromasena i prodata?!! Ako je njima sada lepo dok sede i primaji ogromne plate kako se ne zapitaju sta ce njihovoj deci i unucima da ostane kad njih vise ne bude bilo. Sta ce im od zemlje ostaviti?! Banda.

hahahaahahahahahah

pre 8 godina

Igraju se sa tobom narode.
Ovim bahatim placenicima treba pokazati volju naroda na izborima.
Hvala im sto nam sve jasnije daju do znanja sta i kako treba

Кривокапић

pre 8 godina

Они су и вуцибатину од милион долара Ковачевића дочекивали аплаузом док су били радикали. Воле да пркосе здравом разуму.

dr

pre 8 godina

oni sto su tapsali ruke ce im se osusiti i slicno, kakva je to partija, kakav kadar, ma sramota za zemlju i one sto su glasali za njih, ljudi kako mozete da podrzavate ovaj olos, sta nije u redu sa vama, mazohisti ste i slicno?

oxen

pre 8 godina

Jasta, farsa ko farsa. Aplaudiraju sovinisti. Mislim na Gasica. Svi sovinisti slobodno lupite minus. Zacudicete se u aprilu kolko je pristojnih. Glasao bih za 17 Pajtica samo da maknem ove folirante.

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Koliko god ja mislio da je moja mala, jadna Hrvatska banana država za vas smo Švicarska, kod nas ministri nakon afera i skandala samostalno daju ostavku.
Čak je i Crna Gora bolja od vas, jest vidli kako je Đukanović neki dan eskresno smijenio "nestašnog" ministra?!

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Sad će Vučić reći da ga je nakon dva mjeseca pokušao smijeniti ali eto Skupšitna nije dala.
Po 101. put, premijer ima ovlasti sam bez dozvole parlamenta momentalno najuriti nekog ministra, na njegovo mjesto postaviti privremenu zamjenu, predloži parlamentu novog ministra i parlament ga potvrdi, ta potvrda je samo formalnost, to je proces od dan-dva.
Jeste vidjeli kako je Đukanović ekspresno neki dan smijenio ministra ili kako je hrvatski ministar zbog afera podnio ostavku. Iza Gašića, ali i dosta njih iz vladajuće garniture je gomila malverzacija, afera i sumnjivih poslova pa on i njegov Führer nisu imali obraza da se makne s funkcije.

Vazduplohov na letovanju u Srbiji udaljen jednu svemirsku godinu od mozga

pre 8 godina

Ubijes 7 ljudi i dobijes aplauz u Skupstini... Bravo Srbijo, dno je vrlo blizu...

Miomir Mitic

pre 8 godina

aplauz za sta, podrska onome sto je uradio...? Debelo poremeceni kriterijumi za dobro i lose, takvi sede u skupstini na veliku zalost svih nas, poltroncine! : (

Botiša

pre 8 godina

Nemam komentar, Vucic umesto da je smenio Gasica jos kad je trebalo, covek ga cuva do poslednjeg dana (pre izbora), a kolege SNS-ovci aplaudiraju coveku koji je rekao da voli novinarke koje lako kleknu. Prepoznali se i ostali u kulturi svog kolege.

anilS ašeN

pre 8 godina

Izađite na izbore ljudi i glasajte. Glasajte za bilo koga, znam da će svi da kradu ali ja ne mogu da gledam više ove nepismene i bahate SNS - ovce.

oxen

pre 8 godina

Jasta, farsa ko farsa. Aplaudiraju sovinisti. Mislim na Gasica. Svi sovinisti slobodno lupite minus. Zacudicete se u aprilu kolko je pristojnih. Glasao bih za 17 Pajtica samo da maknem ove folirante.

Milena

pre 8 godina

A zasto im aplaudiraju?! Ti ljudi treba da budu predstavnici naroda a ne Velikog Vodje i njegovih Snorkijevca. Cemu apaluz kad je Srbija osiromasena i prodata?!! Ako je njima sada lepo dok sede i primaji ogromne plate kako se ne zapitaju sta ce njihovoj deci i unucima da ostane kad njih vise ne bude bilo. Sta ce im od zemlje ostaviti?! Banda.

Luka

pre 8 godina

Gašić je odlično radio svoj posao. Izjava zbog kojeg je smenjen nije bila ni zlonamerna, ni uvredljiva. Samo, malo nesmotrena šala, sa najboljom namerom. Ali,...

Sara

pre 8 godina

Dobra odluka premijera i treba da bude smenjen jer je omalovažio ženski rod. Konačno ličimo na normalnu državu za razliku od prethodnih desetina godina.

lososs

pre 8 godina

E, Vučkovićeva, kao da si na pijaci.
(Lepomir, 05. februar 2016 14:44)

Za nju su seljanke na pijaci daleko kulturnije. Toliko o njenom ponasanju.

Ivan

pre 8 godina

Ljudi iz DS-a nemaju nikakvo pravo da napadaju Gašića za njegove reči upućene novinarki, jer su članovi i funkcioneri DS-a veće uvrede govirli novinarima.

Prema svecu

pre 8 godina

Ovi ih pozdravljaju apoauzom, a pravi ljudi zvižde. Može Vučić da priča i laže šta hoće, ali zna i sam da zaslužuje samo prezir kao i njegovo društvo. Njegov su nivo Mitrovići, urednici "Informera" , Gašići, "dr" Stefanovići i njima podbni.

petar

pre 8 godina

Svako treba da bude svestan svoje greske a Bratislev Gasic je svestan svoje greske i zato je veliki covek.A oni sto pokusavaju da ga ponize nece nikada uspeti u tome.

ivana

pre 8 godina

Opozicija se pravi kao da nikada nista slicno nije izgovorila, a jeste, vredjali su zene u vise navrata, posebno Jesic, samo sto svoje reci ne shvataju za ozbiljno, sude drugima, a sebi nikada!

Đorđe

pre 8 godina

Zanima me odakle pojedinim poslanicima DS-a hrabrosti da omalovažavaju i osuđuju Gašića zbog izgovorenih reči, a kada su tako nešto trebali da učine Ješiću i oni i novinari su se smejali na njegove uvrede.

Rade

pre 8 godina

Strašno je to kako stranka koja je vodila ministrastvo odbrane 10 godina i uništila vojsku, sme da optužuje Gašića koji je popravio stanje u vojsci.

Ivan

pre 8 godina

Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moci ce jedanput da se ponasa drugacije, samo sto danasnja opozicijai danasnje srpsko novinarstvo nikada nece priznati svoje greske sto nam govori da nikada nece postati bolji ljudi samim tim ni strucnjaci!

zeljko

pre 8 godina

"Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moći će jedanput da se ponaša drugačije", ocenio je Vučić. Pa mislim da se Gasic iskreno pokajao a svojim radom je zasluzio da vredi i da je sposoban za ministra.

inna

pre 8 godina

Apsolutno se slazem sa tim da ovo treba da bude pristojna zemlja, u kojoj treba da postujemo jedne druge, cak i ako je smenjen, znamo da Gasic nije zeleo da to zaista kaze niti da bilo koga uvredi, to je ono najbitnije, trenutak nepaznje, ali ne i uvreda sa namerom!

minions

pre 8 godina

Odluku o razrešenju Gašića s mesta ministra premijer je potpisao s zato što naše društvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna država.

Milena

pre 8 godina

Da li se juce jedna neprikladna rec omakla Pavicevicu ili je on to stvarno mislio.Ali,opozicija je zasticena kao beli medved i moze da prica i izjavljuje sta hoce,a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost.

Zikica

pre 8 godina

Gasic odlazi ponosito, dostojanstveno i izdignute glave jer zna da iza sebe ostavlja uredjenu vojsku i namensku industriju koja je propadala punih 12 godina pod vlacsu nesposobnika iz DS-a.

Jana

pre 8 godina

Do katarze i preokreta uvek i dolazi nakon mucnih i teskih situacija.Na greskama se uci, iz njih izvlace pouke i pojedinci, a i drustva i postaju pametniji i bolji.

Tamara

pre 8 godina

Docekani su aplauzom zbog postovanja i ugleda u stranci. Treba svi da stave prst na celo a posebno opozicionari koji dok su bili na vlasti radili mnogo gnusnije stvari i pricali novinarkama bljuvotine, a znaju da niko od njih nije bio smenjen niti su novinari smeli da protestuju kao sada za smenu Gasica. Pa izvol'te gospodo iz opozicije odgovorite ko je imao rezimske novine odnosno ko ih nema ni dan danas?!

MaJaT.

pre 8 godina

Gašićevo ponašanje je sankcionisano od strane premijera, naše društvo mora da menja ponašanje i svest kako bi smo bili civilizovani i moderni.

Suzana Mirić

pre 8 godina

Mene kao ženu nije uvredio! Više me je uvredio Tadić, koji je doveo one lopove koji su kupili fabriku u kojoj sam 23 godine radila i dobila otkaz!

Milica

pre 8 godina

Odluku o razresenju Bratislava Gasica s mesta ministra potpisao sam zato sto nase drustvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna drzava, samo mi nije jasno kako da napravimo modernu drzavu sa ovakvim novinarima, podhitno se mora menjati zakon o novinarstvu!

Sanaj

pre 8 godina

Vučić drži do svoje reči i svoje obećanje je ispunio. Ipak, smatram da ne treba biti previše strog prema Gašiću, jer su i drugi ministri i poslanici u poslednje vreme imali nekoliko ispada kad je reč o ženama. Npr. Šutanovac.

Danijel

pre 8 godina

Vučić je u svom izlaganju sve lepo objasnio. Zahtev za razrešenje Gašića je podneo isključivo zbog izjave, a ne zbog rezultata rada koji su uzgred odlični.

Vazduplohov na letovanju u Srbiji udaljen jednu svemirsku godinu od mozga

pre 8 godina

Ubijes 7 ljudi i dobijes aplauz u Skupstini... Bravo Srbijo, dno je vrlo blizu...

сара

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

Dusica K.

pre 8 godina

Politika odgovornosti, smenjivosti i pozitivne selekcije je jedina sansa da Srbija postane uredjeno drustvo. Uveliko kasnimo za razvijenim drzavama. Vise nije dovoljan umeren napredak... Da bi nasa drzava uhvatila evropski voz koji izmice potrebno je veliki civilizacijski put preci ``u skokovima```, sto bi rekao Mao Ce Dung.

Sunce14

pre 8 godina

Vucic je na strani Gasica. Na strani pravde zato i zeli da ga smeni. Ponasanje koje je uputio novinarki b92 je bilo ruzno i nimalo na mestu.

Dzedaj

pre 8 godina

Ja mislim da se po licu gospodina Gasica vidi koliko je njemu zaista tesko. Nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce gospodin Gasic nastaviti sa radom u nekom drugom ministarstvu.

zastava

pre 8 godina

Gasic ce platiti cenu svog nedolicnog ponasanja. Jeste imao svoj veliki doprinos u radu dok je bio ministar ali vredjanje pripadnice suprotnog pola je nedopustivo.

lampaa

pre 8 godina

toliko me ovaj Vucic nervira da me je ubedio da izdajem na izbore i da dam glas opoziciji da ga vise ne vidim i ne slusam
(beli listić, 05. februar 2016 13:51)

Covek je izasao sa argumentima o nesrecama koje su se desile u poslednjih desetak godina a o kojima se cutalo. Zasto i zbog cega?! Svi zivoti su vredni i cemu cutnja?!

Drasko

pre 8 godina

Neka ova Gasiceva smena bude podstrek za sve nosioce vlasti da moraju da se pristojno ponasaju u svakoj prilici i na svakom mestu bez obzira ko im bude sagovornik.

anilS ašeN

pre 8 godina

Izađite na izbore ljudi i glasajte. Glasajte za bilo koga, znam da će svi da kradu ali ja ne mogu da gledam više ove nepismene i bahate SNS - ovce.

TheRiddler

pre 8 godina

Ovi iz SPS-a se ponasaju mnogo, ali mnogo cudno. Znamo svi da su dvolicni i da im je samo vlast u glavi, ali da toliko menjaju strane i stavove, pa to je strasno.

unlimited

pre 8 godina

Ovakav svečani doček uz gromoglasni aplauz potvrđuje da je Srbija policijska država u kojoj glavnu riječ ima diktator Vučić, a Vlada, ministri i parlament su samo za ukras!

Vojno lice

pre 8 godina

To kako je Gasic "dobar" za vojsku i kako nas je "preporodio", trebalo bi da pitate nas, oficire, koji posle radnog vremena idemo i radimo fizicke poslove privatno, da bi smo prehranili porodice!!!
Nikada goreg ministra nismo imali!

Vera

pre 8 godina

Gledam prenos sjednice Skupstine Srbije, ovde u Sarajevu. Ovi nasi ovde su mila majka, za ove iz SNS-a. Ponasanje Maje Gojkovic je najblaze receno skandalozno, da ne upotrijebim ruzniju rijec. Vucica da i ne komentarisem - taj nivo bahatosti, umisljenosti i patetike do sada nisam vidjela. Uzas jedan kakva je vlast u Srbiji. Taj nivo dodvoravanja Vucicu, odraslih ljudi, POSLANIKA U SKUPSTINI, je do te mjere nejverovato i ogavno, da se ne moze rijecima opisati. Ako vam ovi pobijede na najavljenim izborima, onda niste ni zasluzili da zivite bolje. DNO DNA

hahahaahahahahahah

pre 8 godina

Igraju se sa tobom narode.
Ovim bahatim placenicima treba pokazati volju naroda na izborima.
Hvala im sto nam sve jasnije daju do znanja sta i kako treba

Botiša

pre 8 godina

Nemam komentar, Vucic umesto da je smenio Gasica jos kad je trebalo, covek ga cuva do poslednjeg dana (pre izbora), a kolege SNS-ovci aplaudiraju coveku koji je rekao da voli novinarke koje lako kleknu. Prepoznali se i ostali u kulturi svog kolege.

Beogradjanin

pre 8 godina

Duel sa Sutanovcem pred praznom salom.I opet prica kako on radi ceo dan,kako nije izasao iz sale, kako je jutros dosao iz Londona,kako radi vise od svih njih.i uvek na savku kritiku njemu izvrce odgovor.I opet barata brojkama... I opet po stoti put kako on radi vise od svih.I na kraju jedan aplauz od Stefanovica.

Сви на изборе!!!

pre 8 godina

Доживесмо да Марјан Ристичевић зеза Проф. Драгољуба Мићуновића.
Дно!!!!

Кривокапић

pre 8 godina

Они су и вуцибатину од милион долара Ковачевића дочекивали аплаузом док су били радикали. Воле да пркосе здравом разуму.

Sabahudin

pre 8 godina

U pristojnom društvu ministar koji uvredi žene i novinare sam daje ostavku i tapše mu se na ulasku u skupštinsku salu. Ali, Srbija nije pristojno društvo.

Milosav

pre 8 godina

"Meni je tužno što nikada niste u stanju da se izvinite", poručio je Vučić.

Meni je tuzno sto svakodnevno gledam, slusam i citam tvoje lazi, jadikovanje i retoriku. Puna su ti usta reci kao postenje, moral i pristojnost, a sam nemas ni grama od svega toga. Ni ti ni tvoji "saradnici" i "saborci".
Monty Python bi vam pozavideo, pravite cirkus od skupstine,zamajavate i mazete oci ovom jadnom narodu.

Juka

pre 8 godina

Ukljucim RtS i vidim Marjan Risticevic iznosi podatke a njegovi oko njega samo vicu "ooooo, auuuu" Ojjjjjj drzavo.A Maja Gojkovic ga ne prekida.Bivsi rijalti covek udarna igla SNS

Tijana Nesic

pre 8 godina

Od procitanih 49 komentara i 100 % pluseva na te komentare, jasan je stav Srbije i nezadovoljstvo ljudi koji zive u njoj. Sada je 12:50 i ocekuje se dolazak botova koji ce preokrenuti rezultat

Goran

pre 8 godina

Zlo, ovo je najgori trenutak u zadnjih nekoliko godina koji pokazuje svo licemerje i bahatost bivsih radikala koji glume demokrate pred polupismenim narodom. Aplauz za coveka koji ponizava zene i novinare.
Naravno tu je skandalozni pokusaj Velikog vodje da opere jadnog malog keramicara koji je spletom okolnosti postao ministar samo zahvaljujuci neizmernoj ljubavi prema svom vodji. Osoba koja je sve vreme mandata zloupotrebljavala svoj polozaj, krila informacije, besramno optuzivala mrtve ljude i na kraju nije imala obraza da podnese ostavku iako je ucinila sramno delo vredjanja novinarke.
Zivimo u vremenu najgorih mediokriteta, skorojevica, lopova, poltrona, botova...na celu sa najvecim nesposobnim demagogom.

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Koliko god ja mislio da je moja mala, jadna Hrvatska banana država za vas smo Švicarska, kod nas ministri nakon afera i skandala samostalno daju ostavku.
Čak je i Crna Gora bolja od vas, jest vidli kako je Đukanović neki dan eskresno smijenio "nestašnog" ministra?!

Kriger

pre 8 godina

Kakva neviđena FARSA! Stranka koja ima apsolutnu većinu, ponaša se kao da je opozicija. Kakvo sramotno ponašanje, spinovi i obmane ...
Ljudi, BORBA mora biti, da se ovo zlo SKLONI!

Džoni

pre 8 godina

Ovo što u Skupštini danas rade Rističević, Maja i co. je udar na zdrav razum! Treba samo pogledati klimoglavce iz SNS pa shvatiti da za nas više nema spasa ko nama sudbinu kroji!

banana republic

pre 8 godina

Šojgu izgubio 31 helikopter, nije smenjen"
"Neću bežati od teme kao što je pad helikoptera, nemam ni razkloga, rekao je Vučić, nakon što je lider JS Dragan Marković rekao da je taj događaj jedina mrlja Vojske Srbije. "Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku.
Da li to dragi Premijeru znaci da nekome ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer negde postoji neko ko je ubio vise osoba?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo, ovde nema boljitka.

joj meni

pre 8 godina

Jednog nesposobnog i neartiklisanog politicara, koji u svom CV ima sverc kafe, podizete na pijedestal. Vojska je u raspadu, mislim da u direktnom okrsaju sa Lovackim Savezom ne bi imali promil sansi. Odgovoran za pad helikoptera, nije branio mrte ljude kada su hteli da nas ubede da su bili mortus pijani. Saborac Vucicu, u cemu to , da nije bio na ratustu sa tobom. Mozda mislis kada je osnivan SNS, ali ne vi ste vec imali izgradjenu stranku koju ste ukrali. Ako se izvines sve se prasta, uvedite to u pravosudni sistem. Predtava za nas zaglupljene gradjane u najboljem maniru radnickih skupova,ako hoces da ga smenis smeni ga a ne ovako. Ovo sto ti radis u normalnim zemljama seradi samo u koalicionim vladama kada se smenjuje neko iz partnerske stranke. Videce se na kojoj ce novoj funkciji zavrsiti, verovatno jos boljoj za zaglpljivanje naroda i muzenje istog. Ziveo Vodja i reformska revolucija. Zivele plate od 200 eura za rintanje kod raznih GEOXA, PKC, YURA. Svi zajedno napred u kolektivno ludilo.

aplauz

pre 8 godina

Sns vise nego ikada argumentovano na ovoj sednici pokazuje svoje pravo ogoljeno lice? Nezna se koji arogantniji, licemerniji, bahatiji... AV, Maja Gojkovic... Strasno. Nedopustivo.

Gradjanin

pre 8 godina

Bravo za Borka Stefanovica.Ocitao vakelu Vucicu ono stopametni gradjani misle. Ali naravno Vucic u odgovoru izvrce temu pa pricao Borkovim cipelama, voznju automobilima

Aster Blistok

pre 8 godina

Cemu aplauz? Srusenom helikopteru? Cemu glasanje? Zar nije Vucic sam rekao da je potpisao Gasicevu smenu (i usput, onako, provukao kako je on najbolji i najdrazi saradnik)?

Pera

pre 8 godina

Vucic, kao i uvek, ozbiljne stvari koristi za reklamu i sopstvenu promociju!
Pa ako je tvoja odgovornost (a jeste), podnesi ostavku!
Naravno, ceka vas sve krivicna odgovornost za smrt pilota i lekara iz helikoptera!

draginja

pre 8 godina

Malo sam danas pogledala prenos iz skupstine , Vucic kaze "A" poslanici padaju u trans ,sledi gromoglasni aplauz on onako sav se uneo u uzivanciju blagonaklono se smejulji.Nekako se utisa taj aplauz on kaze "E" ponovo padanje u trans poslanika i sve iz pocetka..Nesto mi bi muka,ugasim Tv...

Bojan

pre 8 godina

Imao je nesrecu da ga kamera snimi dok je to izgovara, pa i pored toga ce teskom mukom i na misice biti smenjen.
Budite sigurni, da nema skorasnjih izbora, postao bi i dozivotni, pocasni ministar.
Gade mi se, do prezira.

neko iz republike srpske

pre 8 godina

zalosno je ovo gledati u narodnoj skupstini republike srbije.NAPREDNIM koracima srbija grabi ka sve vecem primitivizmu i divljastvu.

a zbog koga

pre 8 godina

Jezivo. Bezimo odavde ljudi.
(Marx, 5. februar 2016 12:22)
Na nama je da promenimo ovo jezivo a ne da bezimo.Razmisli da li su oni vredni da se potucamo po belom svetu.Ni tamo ne cvetaju ruze, veruj mi.Ja to iz sopstvenog iskustva.

Lemmy

pre 8 godina

Која је ово комеНдија,људи моји!!!
Плачу људи што ће сменити једну сировину!Какво улизивање,ово никад није било у новијој историји Србије.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Sad će Vučić reći da ga je nakon dva mjeseca pokušao smijeniti ali eto Skupšitna nije dala.
Po 101. put, premijer ima ovlasti sam bez dozvole parlamenta momentalno najuriti nekog ministra, na njegovo mjesto postaviti privremenu zamjenu, predloži parlamentu novog ministra i parlament ga potvrdi, ta potvrda je samo formalnost, to je proces od dan-dva.
Jeste vidjeli kako je Đukanović ekspresno neki dan smijenio ministra ili kako je hrvatski ministar zbog afera podnio ostavku. Iza Gašića, ali i dosta njih iz vladajuće garniture je gomila malverzacija, afera i sumnjivih poslova pa on i njegov Führer nisu imali obraza da se makne s funkcije.

strsljen

pre 8 godina

U ovoj drzavi gde 10% naroda zna sta je kompjuter,gde 90% gleda pink dzaba svi komentari,gde knjizevnici podrzavaju SNS itd.DZABA SVE.MLADI BEZITE IZ SRBIJE NAROD NAM JE BOLESTAN.

VRSCANIN

pre 8 godina

Predlozio razresenje rukovodjen potrebom za: moralnoscu, uctivoscu, postenjem i postovanjem. Zakljucak jasan:onaj koga predlaze za razresenje nije imao te osobine!!!!!! Pitanje Vucicu: zar ti je takav covek prijatelj i "saborac"??????????Da li bi mozda zbog toga Skupstina i tebe trebala da razresi - jer ti si ga izabrao???????

NScentar

pre 8 godina

Zivim u SAD skoro celi zivot, i neznam o koje pad helikoptera govori Vucic. Ministri odbrane ovde se ne mesaju u let helikoptera, i dali smeju da lete u tesko nevreme. Nemogu vise ovo da slusam, dodje mi muka i fizicki se lose osecam kad premiera slusam i vidim.

mirko

pre 8 godina

Evo svi u vojsci placu suza suzu stize samo dali su radosnice pitanje je sad...do pte neki dan su hteli u strajk zbog smanjenja terenskih dnevnica i drugog a ministar je bio bata Gasa...

dr

pre 8 godina

oni sto su tapsali ruke ce im se osusiti i slicno, kakva je to partija, kakav kadar, ma sramota za zemlju i one sto su glasali za njih, ljudi kako mozete da podrzavate ovaj olos, sta nije u redu sa vama, mazohisti ste i slicno?

Cirkus

pre 8 godina

Au BOT-ovi gde ce vam dusa. Sto niste ispred parlamenta da skacete od srece kada ugledate vodju.Partijske zastave, transparenti,podrska keramicaru,parole koje ovde prosipate.Da vas vidi vodja .Mozda neko i posao dobije.

Zabole Vucica za Batu.Njemu je ovo promocija i dizanje ega

ss

pre 8 godina

Kakvi likovi ovi nazadni. Ovo gledati a ne povratiti umetnost. Av kao da se juce rodio,pa nevinasce. Kao da niko ne zna sta je radio i govorio. A tek aplauzi...

Mile

pre 8 godina

Botovima i svima koji ga aplauzom pozdracljaju želim isto to njihovim majkama, ćerkama, sedtrama, tetkama, bakama što je pošteni min Gašić rekao.
Svi na glasanje, svi; da ovu nepismenu bagru oteramo tamo gde im je mesto i da odgovaraju za svoja nedela.

Nislija

pre 8 godina

Gasic je veliki strucnjak i ekspert u poslu koji obavlja i koji je radio.

Mome je dedi onomad napravio plocice u kupatilu i kujni perfektno. Svaka mu cast, nemam sta da mu zamerim i hteo bih da ga preporucim uvek. A zuti sto ne znaju ni plocicu da postave vas ce mrznja unistiti nacisto. A narod to zna i zato veruje Vucicu.

Istina boli...

pre 8 godina

Koliko botova na jednom mestu to nije normalno. Doduse kakvu vlast imamo to je i normalno. Tolike stetocine jos svet nije video. Pa treba li bolji dokaz od toga da su pokazali da su nesposobniji i gori cak i od Tadica i njegove klike.

dragan

pre 8 godina

Secam se bivseg ministra i oficira Obradovica u Djindjicevoj vladi kad je samo zbog glasina podneo neopozivu ostavku i pravdu ostvario pred sudom.

Сава

pre 8 godina

Афористичар из СПО пола сата реферише шта је министарство одбране урадило под Гашићевим вођством.Само да их Вучко узме на заједничку изборну листу.Страшно колико смо љигави и колико је власт слатка,а СПО је био највећи борац против сличног(Слобиног) режима.Е мој Чотрићу,а ценио сам те...

sram , beda, necovestvo

pre 8 godina

Ne zaboravite da su nikogovic kome aplaudiraju i njegov gazda, nakon sto su naveli helikopter na put smrti zbog vlastite promocije- izdali vest da je helikopter sletio na Surcin i da je majstor obmane i keramike docekao bolesnu bebu.
I sad im ostatak genga aplaudira.
I to u kako jedan clan genga juce rece "u svetistu srpske demokratije".
Adio pameti.

Miomir Mitic

pre 8 godina

aplauz za sta, podrska onome sto je uradio...? Debelo poremeceni kriterijumi za dobro i lose, takvi sede u skupstini na veliku zalost svih nas, poltroncine! : (

ujedinjeni botovi srbije

pre 8 godina

Zašto da ne! Gašić je najbolji ministar odbrane koga je Srbija ikada imala, i ako ne računamo onaj peh sa helikopterom, sve ostalo je radio vrhunski! Premijer Vučić ne prestaje da nas sve kolektivno usrećuje iz dana u dan! Koliko samo rada i znoja je taj čovek uložio i ulaže kako bi od Srbije napravio uspešnu i prosperitetnu zemlju! Ono jeste da nam je smanjio plate i penzije i da nas je zadužio sa još par stotina milijardi dolara ali to su bili nužni i neophodni potezi koji će nam za dve godine svima doneti boljitak! Tek ćemo mi ubirati slatke plodove premijerovog samopregornog rada! I zato glasajmo za SNS i za našeg voljenog premijera Aleksandra Saše Vučića!

NBG21

pre 8 godina

I Rusi i Amerikanci izgube 500 helikoptera, ali u ratu! Tada je normalno da postoje gubici. Nije Sojgu izgubio 31 heli tako sto su dva ministra po svaku cenu htela da se fotkaju sa bolesnom bebom!

Sasa

pre 8 godina

Ponasaju se kao da su sekta. Mislim na SNS poslanike. Na žalost, ni jednu lepu reč za njih ne mogu da napišem. Ali ne mogu da se načudim glasačima koji su ili će za njih ponovo da glasaju.

Vladimir Stefanovic, novinar (u penziji)

pre 8 godina

Natasa Vuckovic (DS)je svojim izlaganjem (danas,5.X), odmerenoscu, argumentovanoscu, otvorenoscu, sveobuhvatnoscu... ucinila da vise sledecih oponentskih, "advokatskih" istupanja,pocev od premijerovog,lice na puka pridikovanja zacinjena moralistickim frazama o pristojnosti, zaplitanja, koprcanja... Ovo izlaganje (NV) predstavlja datum u radu srpskog parlamenta; ono ce, verovatno, ostati, s jos po nekim, u manjini kada se ukljuci skupstinski glasacki (stranacki) mehanizam rezima, ali ce to, u sustini,istovremeno biti i vecinsko predstavljanje globalne tabloidne (ne)obavestenosti,necivilizovanosti,nekulture, poltronizma onog (veoma umanjenog) dela javnosti ove zemlje koja izlazi na izbore i odlucuje o sadasnjosti i buducnosti Srbije.

Sasa

pre 8 godina

Znaci botovi poslanici iz vlasti po narudzbini hvale Gasica ko da je covek otisao na onaj svet. ? Znaci kakvo ispiranje mozga da covek ne poveruje! Da li je moguce, da li ima neki novinar, u opoziciju smo razocarani posto su i oni radili isto da BRE nesto kaze na ovo ISPIRANJE?

svasta

pre 8 godina

To samo pokazuje koja stoka sedi u parlamentu.
(Tomislav, 5. februar 2016 12:25)

POTPISUJEM! U jednoj recenici opisani svi problemi Srbije! Ja bi samo reci "sedi u parlamentu" zamenio recima "se bavi politikom"!

Milan

pre 8 godina

Inače, da podsetim na događaj kada se Aleksandar Vučić uživo u programu izdrao na novinarku Pinka. A da, to je verovatno bilo u afektu ili je možda i to nekulturno? Jedino ispravno rešenje je da sam premijer podnese neopozivu ostavku.

dex

pre 8 godina

@dzedaj

Da li ste vi svesni sta pricate? Kako ministar vojni moze biti sposoban da vodi neki drugi resor? To samo kod nas u politici ima. Supermeni sve... Da ne govorimo da Gasic nije kvalifikovan za bilo sta, a ne za ministra.
Sto se ove bljuvotine i aplauza tice... To ne vredi ni komentarisati.

Pilot

pre 8 godina

bata je veliki covek i veliki ekspert!
(nemanja, 5. februar 2016 14:14)

Uskoro planiram da promenim plocice u kupatilu, preovericu njegovu ekspertizu.

napred zvezdo!

pre 8 godina

aplaudiraju gasicu? zbog cega, smrti sedam ljudi u helikopteru, nikad gorem stanju u vojsci, nikad vecem minusu u namenskoj industriji, nikad vecem primitivizmu? aplaudiraju vucicu? zbog cega? zato sto se nikad gore nije zivelo, zato sto je za tri ipo godine zaduzio zemlju kao prethodne vlade zajedno, zato sto vec 4 godine traje predizborna kampanja u kojoj, osim demagogije, lazi, cenzure, obracuna sa neistomisljenicima, pokoravanju volji eu i usa, rasprodaji zemlje arapima, pljacki veka kroz bg na h2o, otimacini iz praznih nkvcanika gradjanima? srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!

ман.сити

pre 8 godina

Циркус Србија поново у нашој земљи,главна атракција велики маг АВ и његове верне слуге које клече и клањају му се до изнемоглости.

Mizar

pre 8 godina

Cirkus kao da razresavamo Nobelovca, Napoleona, Aleksandra, Papu... Lakse su otisli Dobrica, Panic, pa i Dusko Dugousko... Ko je taj covek da ceo dan Srbiju maltretirate na drugom TV programu, osim ako nije isprazni pijetet kao da nekog sahranjujemo a on sedi ziv i zdrav...imace materijal za svoju biografiju. Mucno, jadno, NECIVILIZACIJSKI... kao da smo u kafani a ne u Skupstini.

banana republic

pre 8 godina

Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku......
Hmmmm, da li to dragi Premijeru znaci da nekom ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer postoji neko drugi ko je ubio vise ljudi?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo nama nema boljitka.

Canada

pre 8 godina

Da ministar u bilo kojoj sredjenoj zemlji izjavi nesto poput ovog keramicara bio bi smenjen u roku od 24 sata, ovog razvlace kao testo, jadnici.

zaudaranje

pre 8 godina

@Takvi ljudi i treba da budu dočekani aplauzom. Krajnje nekorektno i ne fer prema Gašiću ako ga smene.
(faruk, 5. februar 2016 12:42)

Slazem se. NIje fer.
Trebali bi da ga zatvore na dozivotnu. Odgovoran je za smrt nekoliko najboljih strucnjaka iz svojih oblasti u zemlji, unistenje velike materijalne vrednosti i smrt jednog novorodjenceta.
Uz zataskavnje slucaja.
Prikljuciti mu Faraona pa nek tamo igraju saha ili mozda neku intelektualno manje zahtevnu igru.

Nino

pre 8 godina

Bas me zanima kako vi botine znate da gasic nije to izjavio namerno. Sta kao do tada se uvek ponastao pristojno i dzentlmenski pa mu se ovo omaklo. Pa taj nije ni primetio da je uvredio novinarku jer je to njegov svakodnevni vokabular i kodeks ponasanja. Garant je tek uvece, kad su ga napali u vestima, skontao sta je uradio. Ne mozes da budes coban celog zivota pa da te imenuju na mesto ministra i ti preko noci dobijes manire. Coban je uvek coban. A ovaj je cobancina...

Reč o poštovanju

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

(сара, 05. februar 2016 13:17)

Sebe poštujem, a tebe onolikp koliko zaslužiš? Gašića i Vučića takođe prema zasluzi. Mislim da znate koliko je to.

Carrera

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.

Darko

pre 8 godina

(Lukas aus Agram, 5. februar 2016 12:25)

A koga da stavi za ministra? Nema kadar ni za mesnu zajednicu. Zato je toliko i odugovlacio, kao trazi zamenu, a na kraju Vujovic kao all star ministar. Pokusao da poturi onu reporterku iz Kraljeva, smejali mu se svi zivi.
Gasic mu je jedan od finansijera, treba mu njegova lova. Keramicar ionako nema ni stida ni srama, i nece otici dok ne dobije neku funkciju zauzvrat. Ko zna sta mu je ovaj obecao?!

Hitman

pre 8 godina

Ko si ti da kazes da je Gasic preporodio vojsku??Da li si uopste sluzio vojsku??Da li imas dodirnih tacaka sa vojskom?Ne bih rekao.Vise je verovatno da si poltron i neznalica!Vojska nam je jos bednija nego sto je bila!

whatever

pre 8 godina

Mozes za pocetak da nam pokazes Gasicevu biografiju, da vidimo cime je to zasluzio da bude ministar odbrane, a da mu glavna kvalifikacija nije da je dobar domacin. Znam i ja dobrih domacina koliko hoces, ali tesko da mogu biti ministri. Da ispostujes odluku sudu koji vam je naredio da javno objavite biografije svih nosilaca funkcija. Onda nam reci zasto ga nisi smenio kada je odbijao da dostavi dokumenta zastitniku gradjana, krio video snimke tvog bate i bata Malog,pricao kako ima informacije da se Tadic prisluskivao, pa posle izjavio da se samo salio.....na kraju smanjio dnevnice vojsci.

Zuja

pre 8 godina

Ajde da mi neki BOT kaze sta je to keramicar dobro uradio za vojsku. Da li je poboljsan materijalni status vojske, da li je poboljsana odbrambena moc. Kako to da keramicar salje Kobre u obezbedjenje Big brithera na paradi ponosa. Da li je komisija za sukob interesa nesto utvrdila kada je keramicar u pitanju. Da ne govorim o padu helikoptera. Kako to da je na celu vojske covek sa zavrsenom srednjom gradjevinskom skolom

Lobotomija

pre 8 godina

Meni je najsmesnije kad se koristi ovde u komentarima "napacen srpski narod".
Pa ko bira Milosevica,Kostunicu,Tadica i ove sadasnje nepismene.Ko?
Jel marsovci glasaju il Srbi?
Na kraju ce ispasti da nepismeni glasaju za nepismene i tu vec ono " napaceni" gubi svaki smisao.
Mozda napaceni sto su nepismeni.I objavite mi komentar,ne vredjam nikoga.

Vidoviti Vidoje

pre 8 godina

Sad će Skupština, uz svu učtivost, razumevanje i u najboljoj nameri, da prihvati zahtev premijera, ali će poslanici SNS da obrazlože kako je ministar Gašić odličan, nezamenjljiv, sjajan, vredan, pametan i efikasan ... i da mu, na kraju, jednoglasno iskažu poveranje da ostane ministar, uz drugarsku kritiku da ubuduće pazi šta govori pred kamerama.

palma

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.
(Carrera, 05. februar 2016 13:09)

Slazem se, mnogi u svetu na visokim funkcijama su imali i vece ispade nego aktuelni ministar odbrane pa opet nisu smenjeni. Eto vazno da je Srbija u necemu prva!

surovi

pre 8 godina

Da li ce se nasa draga opozicija setiti da pred glasanje o smeni izadje iz sale da im ne da ni kvorum, pa da sami moraju da smene svog velicanstvenog ministra kojo je toliko dobro radio??? Cini mi se da racunaju na glasove opozicije za smenjivanje, pa kao hoce da se prenemazu i nece sav sns glasati za smenu. Sta ce vodja onda reci?

Aleksa

pre 8 godina

Sramna predstava.. Ljudi,bezite odavde !
Ovo je jedna velika poljana u kojoj se ne kosi trava. Kose se gradjani Srbije. Sramno ponasanje VLADAJUCE stranke,a nista bolje ponasanje marginalizovane Opozicije.

Emil Cioran

pre 8 godina

Poceo sam da koristim razne ad-blockere i zavrzlame jer ne zelim da vama kao mediju dajem novac od reklame dokle god pustate i dajete prostor botovima koje mi kao narod placamo umesto da istrazite to. I insistiracu svaki put na twitteru na tu temu jer ne zelite da pustite komentare koje pisem o tome, a tamo ih zabraniti nemozete. To sto radite je usmereno i protiv vas samih, pa razmislite jos jednom.

poz

pre 8 godina

@ujedinjeni botovi srbije

Ziveo nas premijer Vucic i njegova vlada!
Zivela Nova Srbija i njena Rec!
Hip, hip, hip
Ura, ura, ura
Jupi, jupi, jupiiiiii
:))))

Alex

pre 8 godina

Nismo mi tražili smenu Gašića zbog pada helikoptera, vel zbog zloupotreba koje su tom prilikom izvršene. Pad helikoptera je samo rezultat te zloupotrebe, a ne povod.

bane

pre 8 godina

Narod ima kratko pamcenje, ali ovi izgleda imaju jos krace. Zaboravili su da ih je narod izglasao samo kako bi skinuo tadasnji DS na celu sa manekenom. Zasto misle da je nemoguce da se to njima desi posto konstantno j... narod u zdrav mozak...

digitalna tvrdjava

pre 8 godina

mozemo mi sto pratimo b92 da negodujemo kolko ocemo, on ce opet imati 47% glasova... jer ce izlaznost biti 50%. Tako da cemo morati mi njega jos barem 4 godine slusati i gledati...

ajme

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Puni para, 5. februar 2016 13:13)

Bas ti njegov sat zapao za oko? A sta bi sa onim satom koji je izgubljen u opkladi zbog laganja? To se nisi setio botu?

Puni para

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.

Milan

pre 8 godina

Poredjenje ministara Rusije i Amerike sa nasim je u najmanju ruku neozbiljno, a posebno neuporedivo iz domena ovlascenja i bahacenja. Ali tu nije nista novo, nastavlja se "secerna vodica".

msc.Milos

pre 8 godina

srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!
(napred zvezdo!, 05. februar 2016 13:13)

nazalost srbija je upravo to...

RistaAlfista

pre 8 godina

Premijer je sve lepo obrazlozijo i tu vise ne bi terebalo biti nejasnoca...
(hipko89, 05. februar 2016 16:16)

Jeste, obrazloziJo je, super je obrazloziJo...

osa

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
(Puni para, 05. februar 2016 13:13)

Cudilo bi me da nema i dijamantski sat, s obzirom da je sps dugo u vrhu vlade. Prosto receno, pripija se svakoj.

milan

pre 8 godina

Ne zna čovek gde da počne sa replikom Vučiću, dali kod Šojguna ili bilo kod drugog da niko od njih nije bio umešan direktno u takve slučajeve kao Gašić kod nas, naši političare i kada se radi o životima ljudi donose političke odluke svi bez obzira kog kolora, tako i ti Vučiću ti si tvoje sve tako naučio i jednu od retkih reči koji je neko od njih rekao ne misleći na vladavinu je Gašić koji je novinarki rekao ono što misli a nije mislio njena kolena. Smešno je da skupština o tome odlučuje dali jedan ministar treba da bude smenjen ili ne ali očigledno da je tebi falilo to što Gašić nije i njegov šlic otvorio da bi podvukao svoje reči.

poz

pre 8 godina

@tijana nesic

U tom vremenu, u kome si navela da se vidi pravo lice Srbije po komentar na ovu vest, su puni kafici Obilicevog venca, ispija se kafa i citaju vesti na telefonima, pisu komentari.
E a u to vreme neki rade, uce, kuvaju rucak, peru, ciste...

Vesna Maksimović

pre 8 godina

Povod za smenu ministra Gasica samo je potvrda uzroka! Nesnađen,nespreman,nekompetentan, bez takta i sluha, ali ima dobru volju!
Pošten covek zna gde mu je mesto, gospodin Gasic ne zna!

Maja

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

Eva

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

oxen

pre 8 godina

Jasta, farsa ko farsa. Aplaudiraju sovinisti. Mislim na Gasica. Svi sovinisti slobodno lupite minus. Zacudicete se u aprilu kolko je pristojnih. Glasao bih za 17 Pajtica samo da maknem ove folirante.

Prema svecu

pre 8 godina

Ovi ih pozdravljaju apoauzom, a pravi ljudi zvižde. Može Vučić da priča i laže šta hoće, ali zna i sam da zaslužuje samo prezir kao i njegovo društvo. Njegov su nivo Mitrovići, urednici "Informera" , Gašići, "dr" Stefanovići i njima podbni.

Vladimir Stefanovic, novinar (u penziji)

pre 8 godina

Natasa Vuckovic (DS)je svojim izlaganjem (danas,5.X), odmerenoscu, argumentovanoscu, otvorenoscu, sveobuhvatnoscu... ucinila da vise sledecih oponentskih, "advokatskih" istupanja,pocev od premijerovog,lice na puka pridikovanja zacinjena moralistickim frazama o pristojnosti, zaplitanja, koprcanja... Ovo izlaganje (NV) predstavlja datum u radu srpskog parlamenta; ono ce, verovatno, ostati, s jos po nekim, u manjini kada se ukljuci skupstinski glasacki (stranacki) mehanizam rezima, ali ce to, u sustini,istovremeno biti i vecinsko predstavljanje globalne tabloidne (ne)obavestenosti,necivilizovanosti,nekulture, poltronizma onog (veoma umanjenog) dela javnosti ove zemlje koja izlazi na izbore i odlucuje o sadasnjosti i buducnosti Srbije.

Sasa

pre 8 godina

Znaci botovi poslanici iz vlasti po narudzbini hvale Gasica ko da je covek otisao na onaj svet. ? Znaci kakvo ispiranje mozga da covek ne poveruje! Da li je moguce, da li ima neki novinar, u opoziciju smo razocarani posto su i oni radili isto da BRE nesto kaze na ovo ISPIRANJE?

Nislija

pre 8 godina

Gasic je veliki strucnjak i ekspert u poslu koji obavlja i koji je radio.

Mome je dedi onomad napravio plocice u kupatilu i kujni perfektno. Svaka mu cast, nemam sta da mu zamerim i hteo bih da ga preporucim uvek. A zuti sto ne znaju ni plocicu da postave vas ce mrznja unistiti nacisto. A narod to zna i zato veruje Vucicu.

Milena

pre 8 godina

A zasto im aplaudiraju?! Ti ljudi treba da budu predstavnici naroda a ne Velikog Vodje i njegovih Snorkijevca. Cemu apaluz kad je Srbija osiromasena i prodata?!! Ako je njima sada lepo dok sede i primaji ogromne plate kako se ne zapitaju sta ce njihovoj deci i unucima da ostane kad njih vise ne bude bilo. Sta ce im od zemlje ostaviti?! Banda.

strsljen

pre 8 godina

U ovoj drzavi gde 10% naroda zna sta je kompjuter,gde 90% gleda pink dzaba svi komentari,gde knjizevnici podrzavaju SNS itd.DZABA SVE.MLADI BEZITE IZ SRBIJE NAROD NAM JE BOLESTAN.

Lobotomija

pre 8 godina

Meni je najsmesnije kad se koristi ovde u komentarima "napacen srpski narod".
Pa ko bira Milosevica,Kostunicu,Tadica i ove sadasnje nepismene.Ko?
Jel marsovci glasaju il Srbi?
Na kraju ce ispasti da nepismeni glasaju za nepismene i tu vec ono " napaceni" gubi svaki smisao.
Mozda napaceni sto su nepismeni.I objavite mi komentar,ne vredjam nikoga.

NScentar

pre 8 godina

Zivim u SAD skoro celi zivot, i neznam o koje pad helikoptera govori Vucic. Ministri odbrane ovde se ne mesaju u let helikoptera, i dali smeju da lete u tesko nevreme. Nemogu vise ovo da slusam, dodje mi muka i fizicki se lose osecam kad premiera slusam i vidim.

whatever

pre 8 godina

Mozes za pocetak da nam pokazes Gasicevu biografiju, da vidimo cime je to zasluzio da bude ministar odbrane, a da mu glavna kvalifikacija nije da je dobar domacin. Znam i ja dobrih domacina koliko hoces, ali tesko da mogu biti ministri. Da ispostujes odluku sudu koji vam je naredio da javno objavite biografije svih nosilaca funkcija. Onda nam reci zasto ga nisi smenio kada je odbijao da dostavi dokumenta zastitniku gradjana, krio video snimke tvog bate i bata Malog,pricao kako ima informacije da se Tadic prisluskivao, pa posle izjavio da se samo salio.....na kraju smanjio dnevnice vojsci.

Cirkus

pre 8 godina

Au BOT-ovi gde ce vam dusa. Sto niste ispred parlamenta da skacete od srece kada ugledate vodju.Partijske zastave, transparenti,podrska keramicaru,parole koje ovde prosipate.Da vas vidi vodja .Mozda neko i posao dobije.

Zabole Vucica za Batu.Njemu je ovo promocija i dizanje ega

Vazduplohov na letovanju u Srbiji udaljen jednu svemirsku godinu od mozga

pre 8 godina

Ubijes 7 ljudi i dobijes aplauz u Skupstini... Bravo Srbijo, dno je vrlo blizu...

Miomir Mitic

pre 8 godina

aplauz za sta, podrska onome sto je uradio...? Debelo poremeceni kriterijumi za dobro i lose, takvi sede u skupstini na veliku zalost svih nas, poltroncine! : (

Сава

pre 8 godina

Афористичар из СПО пола сата реферише шта је министарство одбране урадило под Гашићевим вођством.Само да их Вучко узме на заједничку изборну листу.Страшно колико смо љигави и колико је власт слатка,а СПО је био највећи борац против сличног(Слобиног) режима.Е мој Чотрићу,а ценио сам те...

a zbog koga

pre 8 godina

Jezivo. Bezimo odavde ljudi.
(Marx, 5. februar 2016 12:22)
Na nama je da promenimo ovo jezivo a ne da bezimo.Razmisli da li su oni vredni da se potucamo po belom svetu.Ni tamo ne cvetaju ruze, veruj mi.Ja to iz sopstvenog iskustva.

Džoni

pre 8 godina

Ovo što u Skupštini danas rade Rističević, Maja i co. je udar na zdrav razum! Treba samo pogledati klimoglavce iz SNS pa shvatiti da za nas više nema spasa ko nama sudbinu kroji!

Juka

pre 8 godina

Ukljucim RtS i vidim Marjan Risticevic iznosi podatke a njegovi oko njega samo vicu "ooooo, auuuu" Ojjjjjj drzavo.A Maja Gojkovic ga ne prekida.Bivsi rijalti covek udarna igla SNS

Tijana Nesic

pre 8 godina

Od procitanih 49 komentara i 100 % pluseva na te komentare, jasan je stav Srbije i nezadovoljstvo ljudi koji zive u njoj. Sada je 12:50 i ocekuje se dolazak botova koji ce preokrenuti rezultat

joj meni

pre 8 godina

Jednog nesposobnog i neartiklisanog politicara, koji u svom CV ima sverc kafe, podizete na pijedestal. Vojska je u raspadu, mislim da u direktnom okrsaju sa Lovackim Savezom ne bi imali promil sansi. Odgovoran za pad helikoptera, nije branio mrte ljude kada su hteli da nas ubede da su bili mortus pijani. Saborac Vucicu, u cemu to , da nije bio na ratustu sa tobom. Mozda mislis kada je osnivan SNS, ali ne vi ste vec imali izgradjenu stranku koju ste ukrali. Ako se izvines sve se prasta, uvedite to u pravosudni sistem. Predtava za nas zaglupljene gradjane u najboljem maniru radnickih skupova,ako hoces da ga smenis smeni ga a ne ovako. Ovo sto ti radis u normalnim zemljama seradi samo u koalicionim vladama kada se smenjuje neko iz partnerske stranke. Videce se na kojoj ce novoj funkciji zavrsiti, verovatno jos boljoj za zaglpljivanje naroda i muzenje istog. Ziveo Vodja i reformska revolucija. Zivele plate od 200 eura za rintanje kod raznih GEOXA, PKC, YURA. Svi zajedno napred u kolektivno ludilo.

dragan

pre 8 godina

Secam se bivseg ministra i oficira Obradovica u Djindjicevoj vladi kad je samo zbog glasina podneo neopozivu ostavku i pravdu ostvario pred sudom.

Сви на изборе!!!

pre 8 godina

Доживесмо да Марјан Ристичевић зеза Проф. Драгољуба Мићуновића.
Дно!!!!

Vojno lice

pre 8 godina

To kako je Gasic "dobar" za vojsku i kako nas je "preporodio", trebalo bi da pitate nas, oficire, koji posle radnog vremena idemo i radimo fizicke poslove privatno, da bi smo prehranili porodice!!!
Nikada goreg ministra nismo imali!

Goran

pre 8 godina

Zlo, ovo je najgori trenutak u zadnjih nekoliko godina koji pokazuje svo licemerje i bahatost bivsih radikala koji glume demokrate pred polupismenim narodom. Aplauz za coveka koji ponizava zene i novinare.
Naravno tu je skandalozni pokusaj Velikog vodje da opere jadnog malog keramicara koji je spletom okolnosti postao ministar samo zahvaljujuci neizmernoj ljubavi prema svom vodji. Osoba koja je sve vreme mandata zloupotrebljavala svoj polozaj, krila informacije, besramno optuzivala mrtve ljude i na kraju nije imala obraza da podnese ostavku iako je ucinila sramno delo vredjanja novinarke.
Zivimo u vremenu najgorih mediokriteta, skorojevica, lopova, poltrona, botova...na celu sa najvecim nesposobnim demagogom.

Pilot

pre 8 godina

bata je veliki covek i veliki ekspert!
(nemanja, 5. februar 2016 14:14)

Uskoro planiram da promenim plocice u kupatilu, preovericu njegovu ekspertizu.

aplauz

pre 8 godina

Sns vise nego ikada argumentovano na ovoj sednici pokazuje svoje pravo ogoljeno lice? Nezna se koji arogantniji, licemerniji, bahatiji... AV, Maja Gojkovic... Strasno. Nedopustivo.

ss

pre 8 godina

Kakvi likovi ovi nazadni. Ovo gledati a ne povratiti umetnost. Av kao da se juce rodio,pa nevinasce. Kao da niko ne zna sta je radio i govorio. A tek aplauzi...

Pera

pre 8 godina

Vucic, kao i uvek, ozbiljne stvari koristi za reklamu i sopstvenu promociju!
Pa ako je tvoja odgovornost (a jeste), podnesi ostavku!
Naravno, ceka vas sve krivicna odgovornost za smrt pilota i lekara iz helikoptera!

banana republic

pre 8 godina

Šojgu izgubio 31 helikopter, nije smenjen"
"Neću bežati od teme kao što je pad helikoptera, nemam ni razkloga, rekao je Vučić, nakon što je lider JS Dragan Marković rekao da je taj događaj jedina mrlja Vojske Srbije. "Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku.
Da li to dragi Premijeru znaci da nekome ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer negde postoji neko ko je ubio vise osoba?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo, ovde nema boljitka.

banana republic

pre 8 godina

Znate li koliko bi puta ruski ministar odbrane Šojgu, koji je jedan od najbližih Putinovih saradnika, morao da snosi odgovornost zbog helikoptera? Ne jedan, ne deset, nego 31 put", rekao je premijer. "A znate li koliko bi američki ministar odbrane morao da snosi odgovornost zbog iste stvari? Dvadeset i četiri puta", rekao je Vučić i dodao da njima, međutim, niko nije tražio ostavku......
Hmmmm, da li to dragi Premijeru znaci da nekom ko je ubio jednu osobu treba oprostiti, jer postoji neko drugi ko je ubio vise ljudi?
E,dokle god na taj nacin razmisljamo nama nema boljitka.

ujedinjeni botovi srbije

pre 8 godina

Zašto da ne! Gašić je najbolji ministar odbrane koga je Srbija ikada imala, i ako ne računamo onaj peh sa helikopterom, sve ostalo je radio vrhunski! Premijer Vučić ne prestaje da nas sve kolektivno usrećuje iz dana u dan! Koliko samo rada i znoja je taj čovek uložio i ulaže kako bi od Srbije napravio uspešnu i prosperitetnu zemlju! Ono jeste da nam je smanjio plate i penzije i da nas je zadužio sa još par stotina milijardi dolara ali to su bili nužni i neophodni potezi koji će nam za dve godine svima doneti boljitak! Tek ćemo mi ubirati slatke plodove premijerovog samopregornog rada! I zato glasajmo za SNS i za našeg voljenog premijera Aleksandra Saše Vučića!

mirko

pre 8 godina

Evo svi u vojsci placu suza suzu stize samo dali su radosnice pitanje je sad...do pte neki dan su hteli u strajk zbog smanjenja terenskih dnevnica i drugog a ministar je bio bata Gasa...

anilS ašeN

pre 8 godina

Izađite na izbore ljudi i glasajte. Glasajte za bilo koga, znam da će svi da kradu ali ja ne mogu da gledam više ove nepismene i bahate SNS - ovce.

Milosav

pre 8 godina

"Meni je tužno što nikada niste u stanju da se izvinite", poručio je Vučić.

Meni je tuzno sto svakodnevno gledam, slusam i citam tvoje lazi, jadikovanje i retoriku. Puna su ti usta reci kao postenje, moral i pristojnost, a sam nemas ni grama od svega toga. Ni ti ni tvoji "saradnici" i "saborci".
Monty Python bi vam pozavideo, pravite cirkus od skupstine,zamajavate i mazete oci ovom jadnom narodu.

Bojan

pre 8 godina

Imao je nesrecu da ga kamera snimi dok je to izgovara, pa i pored toga ce teskom mukom i na misice biti smenjen.
Budite sigurni, da nema skorasnjih izbora, postao bi i dozivotni, pocasni ministar.
Gade mi se, do prezira.

digitalna tvrdjava

pre 8 godina

mozemo mi sto pratimo b92 da negodujemo kolko ocemo, on ce opet imati 47% glasova... jer ce izlaznost biti 50%. Tako da cemo morati mi njega jos barem 4 godine slusati i gledati...

unlimited

pre 8 godina

Ovakav svečani doček uz gromoglasni aplauz potvrđuje da je Srbija policijska država u kojoj glavnu riječ ima diktator Vučić, a Vlada, ministri i parlament su samo za ukras!

Emil Cioran

pre 8 godina

Poceo sam da koristim razne ad-blockere i zavrzlame jer ne zelim da vama kao mediju dajem novac od reklame dokle god pustate i dajete prostor botovima koje mi kao narod placamo umesto da istrazite to. I insistiracu svaki put na twitteru na tu temu jer ne zelite da pustite komentare koje pisem o tome, a tamo ih zabraniti nemozete. To sto radite je usmereno i protiv vas samih, pa razmislite jos jednom.

Mizar

pre 8 godina

Cirkus kao da razresavamo Nobelovca, Napoleona, Aleksandra, Papu... Lakse su otisli Dobrica, Panic, pa i Dusko Dugousko... Ko je taj covek da ceo dan Srbiju maltretirate na drugom TV programu, osim ako nije isprazni pijetet kao da nekog sahranjujemo a on sedi ziv i zdrav...imace materijal za svoju biografiju. Mucno, jadno, NECIVILIZACIJSKI... kao da smo u kafani a ne u Skupstini.

Vera

pre 8 godina

Gledam prenos sjednice Skupstine Srbije, ovde u Sarajevu. Ovi nasi ovde su mila majka, za ove iz SNS-a. Ponasanje Maje Gojkovic je najblaze receno skandalozno, da ne upotrijebim ruzniju rijec. Vucica da i ne komentarisem - taj nivo bahatosti, umisljenosti i patetike do sada nisam vidjela. Uzas jedan kakva je vlast u Srbiji. Taj nivo dodvoravanja Vucicu, odraslih ljudi, POSLANIKA U SKUPSTINI, je do te mjere nejverovato i ogavno, da se ne moze rijecima opisati. Ako vam ovi pobijede na najavljenim izborima, onda niste ni zasluzili da zivite bolje. DNO DNA

Istina boli...

pre 8 godina

Koliko botova na jednom mestu to nije normalno. Doduse kakvu vlast imamo to je i normalno. Tolike stetocine jos svet nije video. Pa treba li bolji dokaz od toga da su pokazali da su nesposobniji i gori cak i od Tadica i njegove klike.

Zuja

pre 8 godina

Ajde da mi neki BOT kaze sta je to keramicar dobro uradio za vojsku. Da li je poboljsan materijalni status vojske, da li je poboljsana odbrambena moc. Kako to da keramicar salje Kobre u obezbedjenje Big brithera na paradi ponosa. Da li je komisija za sukob interesa nesto utvrdila kada je keramicar u pitanju. Da ne govorim o padu helikoptera. Kako to da je na celu vojske covek sa zavrsenom srednjom gradjevinskom skolom

hahahaahahahahahah

pre 8 godina

Igraju se sa tobom narode.
Ovim bahatim placenicima treba pokazati volju naroda na izborima.
Hvala im sto nam sve jasnije daju do znanja sta i kako treba

Hitman

pre 8 godina

Ko si ti da kazes da je Gasic preporodio vojsku??Da li si uopste sluzio vojsku??Da li imas dodirnih tacaka sa vojskom?Ne bih rekao.Vise je verovatno da si poltron i neznalica!Vojska nam je jos bednija nego sto je bila!

Kriger

pre 8 godina

Kakva neviđena FARSA! Stranka koja ima apsolutnu većinu, ponaša se kao da je opozicija. Kakvo sramotno ponašanje, spinovi i obmane ...
Ljudi, BORBA mora biti, da se ovo zlo SKLONI!

Reč o poštovanju

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

(сара, 05. februar 2016 13:17)

Sebe poštujem, a tebe onolikp koliko zaslužiš? Gašića i Vučića takođe prema zasluzi. Mislim da znate koliko je to.

Aleksa

pre 8 godina

Sramna predstava.. Ljudi,bezite odavde !
Ovo je jedna velika poljana u kojoj se ne kosi trava. Kose se gradjani Srbije. Sramno ponasanje VLADAJUCE stranke,a nista bolje ponasanje marginalizovane Opozicije.

palma

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.
(Carrera, 05. februar 2016 13:09)

Slazem se, mnogi u svetu na visokim funkcijama su imali i vece ispade nego aktuelni ministar odbrane pa opet nisu smenjeni. Eto vazno da je Srbija u necemu prva!

svasta

pre 8 godina

To samo pokazuje koja stoka sedi u parlamentu.
(Tomislav, 5. februar 2016 12:25)

POTPISUJEM! U jednoj recenici opisani svi problemi Srbije! Ja bi samo reci "sedi u parlamentu" zamenio recima "se bavi politikom"!

Aster Blistok

pre 8 godina

Cemu aplauz? Srusenom helikopteru? Cemu glasanje? Zar nije Vucic sam rekao da je potpisao Gasicevu smenu (i usput, onako, provukao kako je on najbolji i najdrazi saradnik)?

Кривокапић

pre 8 godina

Они су и вуцибатину од милион долара Ковачевића дочекивали аплаузом док су били радикали. Воле да пркосе здравом разуму.

neko iz republike srpske

pre 8 godina

zalosno je ovo gledati u narodnoj skupstini republike srbije.NAPREDNIM koracima srbija grabi ka sve vecem primitivizmu i divljastvu.

Carrera

pre 8 godina

Koji se olos i sljam nakupio u zemlji i na vlasti da mi se sve zgadilo. Ovo se ne radi nigde na svetu. Tako sahranjivanje jedne zemlje ce se nekada proucavati u skolama kao primer koji nije nigde zabelezen. Stidece se nasi potomci sta smo sve mirno gledali i koga smo podrzavali i glasali.

napred zvezdo!

pre 8 godina

aplaudiraju gasicu? zbog cega, smrti sedam ljudi u helikopteru, nikad gorem stanju u vojsci, nikad vecem minusu u namenskoj industriji, nikad vecem primitivizmu? aplaudiraju vucicu? zbog cega? zato sto se nikad gore nije zivelo, zato sto je za tri ipo godine zaduzio zemlju kao prethodne vlade zajedno, zato sto vec 4 godine traje predizborna kampanja u kojoj, osim demagogije, lazi, cenzure, obracuna sa neistomisljenicima, pokoravanju volji eu i usa, rasprodaji zemlje arapima, pljacki veka kroz bg na h2o, otimacini iz praznih nkvcanika gradjanima? srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!

zaudaranje

pre 8 godina

@Takvi ljudi i treba da budu dočekani aplauzom. Krajnje nekorektno i ne fer prema Gašiću ako ga smene.
(faruk, 5. februar 2016 12:42)

Slazem se. NIje fer.
Trebali bi da ga zatvore na dozivotnu. Odgovoran je za smrt nekoliko najboljih strucnjaka iz svojih oblasti u zemlji, unistenje velike materijalne vrednosti i smrt jednog novorodjenceta.
Uz zataskavnje slucaja.
Prikljuciti mu Faraona pa nek tamo igraju saha ili mozda neku intelektualno manje zahtevnu igru.

ман.сити

pre 8 godina

Циркус Србија поново у нашој земљи,главна атракција велики маг АВ и његове верне слуге које клече и клањају му се до изнемоглости.

Mile

pre 8 godina

Botovima i svima koji ga aplauzom pozdracljaju želim isto to njihovim majkama, ćerkama, sedtrama, tetkama, bakama što je pošteni min Gašić rekao.
Svi na glasanje, svi; da ovu nepismenu bagru oteramo tamo gde im je mesto i da odgovaraju za svoja nedela.

Sabahudin

pre 8 godina

U pristojnom društvu ministar koji uvredi žene i novinare sam daje ostavku i tapše mu se na ulasku u skupštinsku salu. Ali, Srbija nije pristojno društvo.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Sad će Vučić reći da ga je nakon dva mjeseca pokušao smijeniti ali eto Skupšitna nije dala.
Po 101. put, premijer ima ovlasti sam bez dozvole parlamenta momentalno najuriti nekog ministra, na njegovo mjesto postaviti privremenu zamjenu, predloži parlamentu novog ministra i parlament ga potvrdi, ta potvrda je samo formalnost, to je proces od dan-dva.
Jeste vidjeli kako je Đukanović ekspresno neki dan smijenio ministra ili kako je hrvatski ministar zbog afera podnio ostavku. Iza Gašića, ali i dosta njih iz vladajuće garniture je gomila malverzacija, afera i sumnjivih poslova pa on i njegov Führer nisu imali obraza da se makne s funkcije.

Puni para

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.

NBG21

pre 8 godina

I Rusi i Amerikanci izgube 500 helikoptera, ali u ratu! Tada je normalno da postoje gubici. Nije Sojgu izgubio 31 heli tako sto su dva ministra po svaku cenu htela da se fotkaju sa bolesnom bebom!

dex

pre 8 godina

@dzedaj

Da li ste vi svesni sta pricate? Kako ministar vojni moze biti sposoban da vodi neki drugi resor? To samo kod nas u politici ima. Supermeni sve... Da ne govorimo da Gasic nije kvalifikovan za bilo sta, a ne za ministra.
Sto se ove bljuvotine i aplauza tice... To ne vredi ni komentarisati.

surovi

pre 8 godina

Da li ce se nasa draga opozicija setiti da pred glasanje o smeni izadje iz sale da im ne da ni kvorum, pa da sami moraju da smene svog velicanstvenog ministra kojo je toliko dobro radio??? Cini mi se da racunaju na glasove opozicije za smenjivanje, pa kao hoce da se prenemazu i nece sav sns glasati za smenu. Sta ce vodja onda reci?

milan

pre 8 godina

Ne zna čovek gde da počne sa replikom Vučiću, dali kod Šojguna ili bilo kod drugog da niko od njih nije bio umešan direktno u takve slučajeve kao Gašić kod nas, naši političare i kada se radi o životima ljudi donose političke odluke svi bez obzira kog kolora, tako i ti Vučiću ti si tvoje sve tako naučio i jednu od retkih reči koji je neko od njih rekao ne misleći na vladavinu je Gašić koji je novinarki rekao ono što misli a nije mislio njena kolena. Smešno je da skupština o tome odlučuje dali jedan ministar treba da bude smenjen ili ne ali očigledno da je tebi falilo to što Gašić nije i njegov šlic otvorio da bi podvukao svoje reči.

Vidoviti Vidoje

pre 8 godina

Sad će Skupština, uz svu učtivost, razumevanje i u najboljoj nameri, da prihvati zahtev premijera, ali će poslanici SNS da obrazlože kako je ministar Gašić odličan, nezamenjljiv, sjajan, vredan, pametan i efikasan ... i da mu, na kraju, jednoglasno iskažu poveranje da ostane ministar, uz drugarsku kritiku da ubuduće pazi šta govori pred kamerama.

poz

pre 8 godina

@ujedinjeni botovi srbije

Ziveo nas premijer Vucic i njegova vlada!
Zivela Nova Srbija i njena Rec!
Hip, hip, hip
Ura, ura, ura
Jupi, jupi, jupiiiiii
:))))

Canada

pre 8 godina

Da ministar u bilo kojoj sredjenoj zemlji izjavi nesto poput ovog keramicara bio bi smenjen u roku od 24 sata, ovog razvlace kao testo, jadnici.

ajme

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Puni para, 5. februar 2016 13:13)

Bas ti njegov sat zapao za oko? A sta bi sa onim satom koji je izgubljen u opkladi zbog laganja? To se nisi setio botu?

Sasa

pre 8 godina

Ponasaju se kao da su sekta. Mislim na SNS poslanike. Na žalost, ni jednu lepu reč za njih ne mogu da napišem. Ali ne mogu da se načudim glasačima koji su ili će za njih ponovo da glasaju.

VRSCANIN

pre 8 godina

Predlozio razresenje rukovodjen potrebom za: moralnoscu, uctivoscu, postenjem i postovanjem. Zakljucak jasan:onaj koga predlaze za razresenje nije imao te osobine!!!!!! Pitanje Vucicu: zar ti je takav covek prijatelj i "saborac"??????????Da li bi mozda zbog toga Skupstina i tebe trebala da razresi - jer ti si ga izabrao???????

sram , beda, necovestvo

pre 8 godina

Ne zaboravite da su nikogovic kome aplaudiraju i njegov gazda, nakon sto su naveli helikopter na put smrti zbog vlastite promocije- izdali vest da je helikopter sletio na Surcin i da je majstor obmane i keramike docekao bolesnu bebu.
I sad im ostatak genga aplaudira.
I to u kako jedan clan genga juce rece "u svetistu srpske demokratije".
Adio pameti.

Milan

pre 8 godina

Inače, da podsetim na događaj kada se Aleksandar Vučić uživo u programu izdrao na novinarku Pinka. A da, to je verovatno bilo u afektu ili je možda i to nekulturno? Jedino ispravno rešenje je da sam premijer podnese neopozivu ostavku.

Nino

pre 8 godina

Bas me zanima kako vi botine znate da gasic nije to izjavio namerno. Sta kao do tada se uvek ponastao pristojno i dzentlmenski pa mu se ovo omaklo. Pa taj nije ni primetio da je uvredio novinarku jer je to njegov svakodnevni vokabular i kodeks ponasanja. Garant je tek uvece, kad su ga napali u vestima, skontao sta je uradio. Ne mozes da budes coban celog zivota pa da te imenuju na mesto ministra i ti preko noci dobijes manire. Coban je uvek coban. A ovaj je cobancina...

msc.Milos

pre 8 godina

srbijo osvessti se! srbija nije sns, srbija nisu botovi, srbija nije sps!
(napred zvezdo!, 05. februar 2016 13:13)

nazalost srbija je upravo to...

John Johnson Dragon

pre 8 godina

Koliko god ja mislio da je moja mala, jadna Hrvatska banana država za vas smo Švicarska, kod nas ministri nakon afera i skandala samostalno daju ostavku.
Čak je i Crna Gora bolja od vas, jest vidli kako je Đukanović neki dan eskresno smijenio "nestašnog" ministra?!

Lemmy

pre 8 godina

Која је ово комеНдија,људи моји!!!
Плачу људи што ће сменити једну сировину!Какво улизивање,ово никад није било у новијој историји Србије.

Gradjanin

pre 8 godina

Bravo za Borka Stefanovica.Ocitao vakelu Vucicu ono stopametni gradjani misle. Ali naravno Vucic u odgovoru izvrce temu pa pricao Borkovim cipelama, voznju automobilima

Botiša

pre 8 godina

Nemam komentar, Vucic umesto da je smenio Gasica jos kad je trebalo, covek ga cuva do poslednjeg dana (pre izbora), a kolege SNS-ovci aplaudiraju coveku koji je rekao da voli novinarke koje lako kleknu. Prepoznali se i ostali u kulturi svog kolege.

bane

pre 8 godina

Narod ima kratko pamcenje, ali ovi izgleda imaju jos krace. Zaboravili su da ih je narod izglasao samo kako bi skinuo tadasnji DS na celu sa manekenom. Zasto misle da je nemoguce da se to njima desi posto konstantno j... narod u zdrav mozak...

poz

pre 8 godina

@tijana nesic

U tom vremenu, u kome si navela da se vidi pravo lice Srbije po komentar na ovu vest, su puni kafici Obilicevog venca, ispija se kafa i citaju vesti na telefonima, pisu komentari.
E a u to vreme neki rade, uce, kuvaju rucak, peru, ciste...

dr

pre 8 godina

oni sto su tapsali ruke ce im se osusiti i slicno, kakva je to partija, kakav kadar, ma sramota za zemlju i one sto su glasali za njih, ljudi kako mozete da podrzavate ovaj olos, sta nije u redu sa vama, mazohisti ste i slicno?

Milan

pre 8 godina

Poredjenje ministara Rusije i Amerike sa nasim je u najmanju ruku neozbiljno, a posebno neuporedivo iz domena ovlascenja i bahacenja. Ali tu nije nista novo, nastavlja se "secerna vodica".

osa

pre 8 godina

Govori celnik SPS-a , iza njega sedi Branko Ruzic, a na njegovoj ruci sat koji sigurno vredi vise od moje godisnje plate. E to je slika Srbije.
(Puni para, 05. februar 2016 13:13)

Cudilo bi me da nema i dijamantski sat, s obzirom da je sps dugo u vrhu vlade. Prosto receno, pripija se svakoj.

Alex

pre 8 godina

Nismo mi tražili smenu Gašića zbog pada helikoptera, vel zbog zloupotreba koje su tom prilikom izvršene. Pad helikoptera je samo rezultat te zloupotrebe, a ne povod.

Darko

pre 8 godina

(Lukas aus Agram, 5. februar 2016 12:25)

A koga da stavi za ministra? Nema kadar ni za mesnu zajednicu. Zato je toliko i odugovlacio, kao trazi zamenu, a na kraju Vujovic kao all star ministar. Pokusao da poturi onu reporterku iz Kraljeva, smejali mu se svi zivi.
Gasic mu je jedan od finansijera, treba mu njegova lova. Keramicar ionako nema ni stida ni srama, i nece otici dok ne dobije neku funkciju zauzvrat. Ko zna sta mu je ovaj obecao?!

draginja

pre 8 godina

Malo sam danas pogledala prenos iz skupstine , Vucic kaze "A" poslanici padaju u trans ,sledi gromoglasni aplauz on onako sav se uneo u uzivanciju blagonaklono se smejulji.Nekako se utisa taj aplauz on kaze "E" ponovo padanje u trans poslanika i sve iz pocetka..Nesto mi bi muka,ugasim Tv...

Beogradjanin

pre 8 godina

Duel sa Sutanovcem pred praznom salom.I opet prica kako on radi ceo dan,kako nije izasao iz sale, kako je jutros dosao iz Londona,kako radi vise od svih njih.i uvek na savku kritiku njemu izvrce odgovor.I opet barata brojkama... I opet po stoti put kako on radi vise od svih.I na kraju jedan aplauz od Stefanovica.

Luka

pre 8 godina

Gašić je odlično radio svoj posao. Izjava zbog kojeg je smenjen nije bila ni zlonamerna, ni uvredljiva. Samo, malo nesmotrena šala, sa najboljom namerom. Ali,...

Đorđe

pre 8 godina

Zanima me odakle pojedinim poslanicima DS-a hrabrosti da omalovažavaju i osuđuju Gašića zbog izgovorenih reči, a kada su tako nešto trebali da učine Ješiću i oni i novinari su se smejali na njegove uvrede.

Danijel

pre 8 godina

Vučić je u svom izlaganju sve lepo objasnio. Zahtev za razrešenje Gašića je podneo isključivo zbog izjave, a ne zbog rezultata rada koji su uzgred odlični.

Tamara

pre 8 godina

Docekani su aplauzom zbog postovanja i ugleda u stranci. Treba svi da stave prst na celo a posebno opozicionari koji dok su bili na vlasti radili mnogo gnusnije stvari i pricali novinarkama bljuvotine, a znaju da niko od njih nije bio smenjen niti su novinari smeli da protestuju kao sada za smenu Gasica. Pa izvol'te gospodo iz opozicije odgovorite ko je imao rezimske novine odnosno ko ih nema ni dan danas?!

zeljko

pre 8 godina

"Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moći će jedanput da se ponaša drugačije", ocenio je Vučić. Pa mislim da se Gasic iskreno pokajao a svojim radom je zasluzio da vredi i da je sposoban za ministra.

minions

pre 8 godina

Odluku o razrešenju Gašića s mesta ministra premijer je potpisao s zato što naše društvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna država.

Sara

pre 8 godina

Dobra odluka premijera i treba da bude smenjen jer je omalovažio ženski rod. Konačno ličimo na normalnu državu za razliku od prethodnih desetina godina.

Dzedaj

pre 8 godina

Ja mislim da se po licu gospodina Gasica vidi koliko je njemu zaista tesko. Nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce gospodin Gasic nastaviti sa radom u nekom drugom ministarstvu.

Ivan

pre 8 godina

Onaj ko se pokaje i ko se postideo, moci ce jedanput da se ponasa drugacije, samo sto danasnja opozicijai danasnje srpsko novinarstvo nikada nece priznati svoje greske sto nam govori da nikada nece postati bolji ljudi samim tim ni strucnjaci!

inna

pre 8 godina

Apsolutno se slazem sa tim da ovo treba da bude pristojna zemlja, u kojoj treba da postujemo jedne druge, cak i ako je smenjen, znamo da Gasic nije zeleo da to zaista kaze niti da bilo koga uvredi, to je ono najbitnije, trenutak nepaznje, ali ne i uvreda sa namerom!

Zikica

pre 8 godina

Gasic odlazi ponosito, dostojanstveno i izdignute glave jer zna da iza sebe ostavlja uredjenu vojsku i namensku industriju koja je propadala punih 12 godina pod vlacsu nesposobnika iz DS-a.

Suzana Mirić

pre 8 godina

Mene kao ženu nije uvredio! Više me je uvredio Tadić, koji je doveo one lopove koji su kupili fabriku u kojoj sam 23 godine radila i dobila otkaz!

Ivan

pre 8 godina

Ljudi iz DS-a nemaju nikakvo pravo da napadaju Gašića za njegove reči upućene novinarki, jer su članovi i funkcioneri DS-a veće uvrede govirli novinarima.

Milena

pre 8 godina

Da li se juce jedna neprikladna rec omakla Pavicevicu ili je on to stvarno mislio.Ali,opozicija je zasticena kao beli medved i moze da prica i izjavljuje sta hoce,a da pri tom ne snosi nikakvu odgovornost.

Rade

pre 8 godina

Strašno je to kako stranka koja je vodila ministrastvo odbrane 10 godina i uništila vojsku, sme da optužuje Gašića koji je popravio stanje u vojsci.

petar

pre 8 godina

Svako treba da bude svestan svoje greske a Bratislev Gasic je svestan svoje greske i zato je veliki covek.A oni sto pokusavaju da ga ponize nece nikada uspeti u tome.

Sanaj

pre 8 godina

Vučić drži do svoje reči i svoje obećanje je ispunio. Ipak, smatram da ne treba biti previše strog prema Gašiću, jer su i drugi ministri i poslanici u poslednje vreme imali nekoliko ispada kad je reč o ženama. Npr. Šutanovac.

lampaa

pre 8 godina

toliko me ovaj Vucic nervira da me je ubedio da izdajem na izbore i da dam glas opoziciji da ga vise ne vidim i ne slusam
(beli listić, 05. februar 2016 13:51)

Covek je izasao sa argumentima o nesrecama koje su se desile u poslednjih desetak godina a o kojima se cutalo. Zasto i zbog cega?! Svi zivoti su vredni i cemu cutnja?!

Milica

pre 8 godina

Odluku o razresenju Bratislava Gasica s mesta ministra potpisao sam zato sto nase drustvo mora biti pristojno, a Srbija pristojna, normalna i moderna drzava, samo mi nije jasno kako da napravimo modernu drzavu sa ovakvim novinarima, podhitno se mora menjati zakon o novinarstvu!

zastava

pre 8 godina

Gasic ce platiti cenu svog nedolicnog ponasanja. Jeste imao svoj veliki doprinos u radu dok je bio ministar ali vredjanje pripadnice suprotnog pola je nedopustivo.

MaJaT.

pre 8 godina

Gašićevo ponašanje je sankcionisano od strane premijera, naše društvo mora da menja ponašanje i svest kako bi smo bili civilizovani i moderni.

сара

pre 8 godina

Изјава премијера о понешању је истинаита, стварно смо народ који прво сам себе непоштује а камо ли друге.....

ivana

pre 8 godina

Opozicija se pravi kao da nikada nista slicno nije izgovorila, a jeste, vredjali su zene u vise navrata, posebno Jesic, samo sto svoje reci ne shvataju za ozbiljno, sude drugima, a sebi nikada!

lososs

pre 8 godina

E, Vučkovićeva, kao da si na pijaci.
(Lepomir, 05. februar 2016 14:44)

Za nju su seljanke na pijaci daleko kulturnije. Toliko o njenom ponasanju.

Sunce14

pre 8 godina

Vucic je na strani Gasica. Na strani pravde zato i zeli da ga smeni. Ponasanje koje je uputio novinarki b92 je bilo ruzno i nimalo na mestu.

Jana

pre 8 godina

Do katarze i preokreta uvek i dolazi nakon mucnih i teskih situacija.Na greskama se uci, iz njih izvlace pouke i pojedinci, a i drustva i postaju pametniji i bolji.

Dusica K.

pre 8 godina

Politika odgovornosti, smenjivosti i pozitivne selekcije je jedina sansa da Srbija postane uredjeno drustvo. Uveliko kasnimo za razvijenim drzavama. Vise nije dovoljan umeren napredak... Da bi nasa drzava uhvatila evropski voz koji izmice potrebno je veliki civilizacijski put preci ``u skokovima```, sto bi rekao Mao Ce Dung.

Drasko

pre 8 godina

Neka ova Gasiceva smena bude podstrek za sve nosioce vlasti da moraju da se pristojno ponasaju u svakoj prilici i na svakom mestu bez obzira ko im bude sagovornik.

Eva

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

Maja

pre 8 godina

U pristojno vodjenoj politici nista se olako ne prasta, niti ista ostaje nekaznjeno.Gasic je primereno kaznjen za neprimernu izjavu koja je uvredila mnoge. Ali , u danima koji su usledili, ocigledan stid i sramota koji su se na Gasicevom licu mogli videti govore o casnosti i moralnosti coveka koji je nacinio gresku.

TheRiddler

pre 8 godina

Ovi iz SPS-a se ponasaju mnogo, ali mnogo cudno. Znamo svi da su dvolicni i da im je samo vlast u glavi, ali da toliko menjaju strane i stavove, pa to je strasno.

RistaAlfista

pre 8 godina

Premijer je sve lepo obrazlozijo i tu vise ne bi terebalo biti nejasnoca...
(hipko89, 05. februar 2016 16:16)

Jeste, obrazloziJo je, super je obrazloziJo...

Vesna Maksimović

pre 8 godina

Povod za smenu ministra Gasica samo je potvrda uzroka! Nesnađen,nespreman,nekompetentan, bez takta i sluha, ali ima dobru volju!
Pošten covek zna gde mu je mesto, gospodin Gasic ne zna!