Dota 2 i CS:GO će se naći na listi igara 13. svetskog esports šampionata

IESF je upravo potvrdio da će se Dota 2 ponovo naći na listi igara Svetskog Esports Šampionata, kao i da će CS:GO po prvi put biti deo ovog turnira od njegovog osnivanja 2009. godine.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 03.03.2021.

18:20

Dota 2 i CS:GO će se naći na listi igara 13. svetskog esports šampionata
Foto: IeSF

IESF je jedan od retkih turnira koji svake godine okuplja najbolje esportiste i pruža im šansu da predstavljaju svoju zemlju, a ne ekipu. Samim tim, turnir ima posebnu vrednost i značaj, zbog čega se mi nadamo da ćemo moći da ponovimo uspeh iz 2015. godine, kada je Srbija postala šampion sveta.

Prethodnih godina, tri naslova koja su se igrala, bili su Dota 2, Tekken 7 i PES2021, zbog čega je još uvek čekamo potvrdu za te dve igre. To bi učinilo ovu godinu specijalnom, ne samo zato što bi po prvi put mogli da gledamo CS:GO igrače u akciji na IESF-u, već što bi po prvi put imali četiri različite igre na jednom ovakvom turniru.

Prethodna godina je zbog pandemije Korona virusa bila veoma turbulentna, što je rezultiralo u otkazivanju LAN turnira, što se nadamo da ćemo zaobići u 2021. godini. Ukoliko sve prođe po planu, lokacija bi bila ista kao što je trebala da bude i prethodne godine, a to je egzotični grad u Izraelu, Eilat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: