Worlds 2019 | Pregled drugog dana

Najveće takmičenje u League Of Legends-u tek što je počelo, a mi smo već imali priliku da ispratimo dosta veoma atraktivnih mečeva koji su nas ostavili bez daha. Osim što su debitovale ekipe G2 i Griffin, drugi dan Worlds-a nam je doneo duel između Team Liquida i Invictus Gaming-a. Ovaj revamš meč se čekao još od MIS-a tako da je samim tim bio i više nego uzbudljiv. Takođe, pored ovih mečeva, SKT je odigrao svoj drugi meč ovoga puta protiv ekipe RNG. Faker-ov tim je definitivno glavni favorit za osvajanje Worlds-a, tako da je njihov svaki meč i te kako vredan pašnje.

eSports

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Ponedeljak, 14.10.2019.

16:43

Worlds 2019 | Pregled drugog dana

SKT je odigrao definitivno najatraktivniju partiju u dosadašnjem toku Worlds-a protiv ekipe RNG, koji je nakon 45 minuta uspeo da odnese u svoju korist. Zajedno sa ekipom IG, jedini su koju su u dosadašnjem toku turnira neporaženi i apsolutni su lideri na tabelama nihovih grupa. Osim ovih mečeva, G2 i Cloud9 su odigrali zaista odlične partije gde je Jankos održao lekciju svim junglerima i svojoj ekipi psigurao pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: