G2 se oprostio od Nexe – Čeka se potvrda OG-a!

Najpoznatiji srpski kanteraš, Nemanja ”nexa” Isaković, službeno je napustio G2, što gotovo i potvrđuje da će on naredne sezone nastupati za OG, čiji je kapiten prešao baš u redove G2-a!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 23.01.2022.

18:37

G2 se oprostio od Nexe – Čeka se potvrda OG-a!
Foto: G2 Esports

Kao što se i pričalo početkom godine, dve organizacije su se dogovorile da zamene svoje kapitene, pa će od naredne godine naš Nexa nositi dres OG-a, dok će za njegovu staru ekipu nastupati Aleksi ”aleksib” Virolainen.

Iako ne možemo reći da je G2 iza sebe imao bezuspešnu godinu, organizacija je donela odluku da napravi promene u svom CS:GO sastavu, zbog čega je nažalost zamenjen Nexa, koji ove sezone neće zajedno igrati sa Nemanjom ”Hunter” Kovačem i Nikolom ”Niko” Kovačem. Organizacija je želela novog kapitena, kao i AWP igrača, zbog čega je mladi Ilija ”m0nesy” Osipov zamenio Franosu ”Amanek” Delonija.

Nexa ja za G2 potpisao na jesen 2019. godine, kada zajedno sa Hunterom smenio Lucky-a i Shoxa. Uspeo je da podigne nekoliko trofeja, kao i da se domogne prvog mesta na HLTV rang listi, što nažalost nije bilo dugoročno!

U prilogu ispod možete videti kako se G2 oprostio od Nexe. Što se Nemanje tiče, znamo koliko je kvalitetan igrač i zbog toga mu nije mnogo trebalo da pronađe novu ekipu. On će naredne godine nastupati za OG, kojima je sigurno bilo potrebno osveženje. Imaće priliku da zaigra sa nekoliko mladih i talentovanih igrača i siguran sam će biti veliko pojačanje za čuvenu organizaciju, jedinu koja je ikada dva puta osvojila Dota 2 International.

Iako se OG još uvek nije zvanično oglasio, potvrda se očekuje svakog trenutka.

Da li mislite da je G2 napravio grešku što je smenio Nexu i da li mislite da će OG napredovati njegovim dolaskom?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: