Sjajna partija srpskih igrača u finalu Champions kupa

Nakon prošlonedeljnog poraza u velikom finalu CS_summita, ekipa G2 je ipak uspela da završi 2019. godinu sa titulom. Predvođeni dvojcem iz Srbije, G2 je u finalu Champions Cupa uspeo da savlada rusku ekipi Spirit rezultatom 2-0 i tako da se domogne prvog trofeja u ovom sastavu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 23.12.2019.

16:57

Sjajna partija srpskih igrača u finalu Champions kupa

Izvor: RUR Esports

Krajem septembra 2019. godine, dva najbolja igrača domaće ekipe CR4ZY, Nemanja ”nexa” Isaković i Nemanja ”huNter” Kovač prelaze u francuskog giganta, ekipu G2 Esports. Od tada vidi se veliki napredak u njihovoj igri, iako su na startu saradnje imali problema u komunikaciji. Uglavnom su pružali dobre partije, ali kada je bilo najvažnije pravili su sitne greške koje su ih često koštale pobeda. Prošle nedelje se u finale cs_summita, imali priliku da se domognu velikom trofeja, ali su ipak podbacili portiv oslabljenog Mousesportsa. Ipak, nisu dozvolili da ih taj poraz ometne, te su ponovo prikazali fantastičnu igru i tako su se juče zasluženo domogli prvog trofeja u dresu francuske ekipe. Iako na turniru nisu učestvovale neke najjače ekipe, ova pobeda im može puno značiti u narednoj godini. U finalu ih je neočekivano sačekala ekipa Spirit, koja je već napravila dva velika iznenađenja, savladavši BIG i FURIU. Njihov duel otvoren je na Trainu, mapi koju je G2 izabrao. Odličnim napadaima sa T strane, domogli su se odlilčnih 9 rundi, što im je dalo vetar u leđa za nastavam mape. Iako je Spirit uspeo da se vrati u meč, pa na trenutak čak i povede. G2 je na kraju stabilizovao odbranu, zbog čega su odneli pobedu od 16-13.



Nakon toga igrao se Mirage, gde G2 ponovo dobija prvo poluvreme na slabijoj T strani. Hunter je na ovoj mapi bio nezaustavljiv i sa 33 fraga, predvodio je svoju ekipu do pobede od 16-11.

Za francusko-srpsku postavu, ovo će biti ključan trofej, koji im može podići samopuzdanje za naredne turnire, koji nas čekaju u 2020. godini. Nemanja Kovač je zasluženo uspeo da osvoji nagradu za najboljeg igrača, a cela ekipa je uspela da se domogne novčane nagrade od $150,00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: