Ponedeljak, 05.03.2001.

20:50

DJUKANOVIC NA CETINJSKOM FORUMU

Izvor: B92

Default images
Crnogorski predsednik Milo Djukanovic izjavio je na cetinjskom forumu da Crna Gora cini sve da se jugolsovenska drama koja je zapoceta na balkanski nacin zavrsi evropskim stilom. "Nedavno sam u Centru za studije evropske politike u Briselu rekao da Crna Gora sve cini da jugoslovenska drama, zapoceta na balkanski nacin, zavrsi u evropskom stilu. Verujem da je ovaj Cetinjski forum upravo vesnik ovakvog stila. Kao sto verujem da ce sledecih godina, u promenjenim okolnostima i povoljnijem politickom ambijentu, sve vise postati izraz traganja za drustvenom harmonijom u Crnoj Gori", rekao je Djukanovic. Inace na skupu "Cetinjski forum", deset strucnjaka iz raznih oblasti predstavilo je ideje o buducnosti Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

18 h

Podeli: