Traže povlačenje 3 soka sa tržišta

Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS) pozvala je građane da ne kupuju sokove tri proizvođača, zbog manjeg voćnog sadržaja od deklarisanog.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2013.

14:22

Default images

NOPS je najavio zahtev Poljoprivrednoj inspekciji da sporne proizvode povuče sa tržišta i kazni proizvođače.

NOPS je, u saopštenju, pozvao potrošače da ne kupuju sokove "La Vita" i "La Viva" kompanije Vino Župa, Aleksandrovac, zatim sokove pod trgovačkim robnim markama "Baš baš" i "365", preduzeća "Duga fruit", Kruševac, kao i sokove Takova iz Gornjeg Milanovca, jer, kako se navodi, imaju manji voćni sadržaj nego što je deklarisano.

Nacionalna organizacija potrošača Srbije će zahtevati od Poljoprivredne inspekcije da, shodno svojim ovlašćenima, povuče sporne proizvode sa tržišta i kazni pomenute proizvođače, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: